Trenwood vs vitalie burlacu.pptx

10
VITALIE BURLACU VS EDUARD DONCILĂ Analiza paginilor de Facebook Realizat : Cătălina Martin

Transcript of Trenwood vs vitalie burlacu.pptx

Page 1: Trenwood vs vitalie burlacu.pptx

VITALIE BURLACUVS

EDUARD DONCILĂ

Analiza paginilor de Facebook

Realizat : Cătălina Martin

Page 2: Trenwood vs vitalie burlacu.pptx

VITALIE BURLACUVitalie Burlacu  este printre puţinii producători autohtoni,care poate garanta 

componenţa  - 100% piele naturală pentru toate produsele sale de marochinărie: huse, centuri, genţi și încălțăminte. Activează pe piaţa accesoriilor din piele din 2008. Până acum au reuşit să acumuleze experienţă pentru a realiza produse calitative şi în timp ficient toate comenzile clienţilor. La fabricarea articolelor folosesc piele naturală italiană, prelucrată la nivel înalt. Aspectul ei nobil este determinat de culori si facturi alese cu bun gust.

Compania are  grijă ca produsele să corespundă şi tendinţelor modei. Astfel, gama de produse se renovează mereu. 

Priorităţi în activitatea: calitatea produselor, operativitate şi măiestrie la îndeplinirea comenzilor, colaborare eficientă.

Page 3: Trenwood vs vitalie burlacu.pptx

EDUARD DONCILAAcum mai mult de un deceniu cu un bagaj enorm de cunoștințe în materie de confecționare a încălțămintei și cu o mare dorință de a aduce ceva nou pe piața din Republica Moldova, a apărut acest mic atelier: TRENDWOOD, care mai confecționează și accesorii sau genți. Compania este un designer de conducere și producător de produse la comandă în Republica Moldova. Sunt bine cunoscuți nu numai pentru abordarea lor individuală, dar, de asemenea și pentru producția foarte eficientă, care le permite să execute comenzi de diferite dimensiuni. De la articole individuale la comenzi mari corporative. Garantează unicitatea de înaltă calitate și execuție punctuală.

Page 4: Trenwood vs vitalie burlacu.pptx

ASPECTUL PAGINII: VITALIE BURLACU

Page 5: Trenwood vs vitalie burlacu.pptx

ASPECTUL PAGINII: TRENWOOD

Page 6: Trenwood vs vitalie burlacu.pptx

GALERII FOTO:

VITALIE BURLACU

Page 7: Trenwood vs vitalie burlacu.pptx

GALERII FOTO:

TRENWOOD

Page 8: Trenwood vs vitalie burlacu.pptx

APRECIEREA PAGINILORCOMPARAȚIE:

Trenwood are 4.429 aprecieri în total, pe când Vitalie Burlacu 7.597 aprecieri în total. Observăm o diferență aproate de două ori mai mare la Vitalie Burlacu. Nu putem spune despre cantitatea de fotografii încărcate pe aceste pagini, pe ambele sunt într-un număr foarte mare.

Page 9: Trenwood vs vitalie burlacu.pptx

INFORMAȚII DESPRE CEI DOI PRODUCĂTORI

POSTATE PE PAGINA DE FACEBOOK

Page 10: Trenwood vs vitalie burlacu.pptx

ACTIVITATEA PE SITE:

TRENWOOD și Vitalie Burlacu își fac prezența pe paginile de facebook regulat, o dată la 3 zile (în medie). Aceștia postează evenimente care le organizează, lucrările lor care sunt finalizate sau chiar și cele care încă mai au de lucru la ele. Identificăm clipuri video cu cei care sunt implicați nemijlocit în procesele de creare. Promovează și alte pagini care sunt cu aceeași tematică ca a lor.