Aplicatii 3

Post on 30-Jul-2015

43 views 1 download

Transcript of Aplicatii 3

Aplicațiile preferate ale telefonului meu

APP STORE

App Store este una dintre aplicațiile preferate aletelefonului meudeoarece de pe aceasta imi pot descarca foarte multe jocuri si aplicatii programe.

FACEBOOK

Facebook este una dintre cele mai cunoscute rețele de socializare de pe glob.

Având cont pe Facebook, intru constant pe această aplicație.

De aceea este o alicație preferată a telefonului meu.

WATSAPP

WhatsApp este o aplicație populară printre tinerii din ziua de azi. Această aplicație este o alta rețea de socializare foarte cunoscută.

INSTRAGRAM

Instagram este un serviciu online de photo-sharing, video-sharing și rețea socială care oferă utilizatorilor posibilitatea să încarce poze și video-uri, să le aplice filtre digitale, și să le distribuie pe o varietate de rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, Tumblr și Flickr.

TWITTER

Twitter este un rețrea socială, un serviciu care permite utilizatorilor să trimită și să citească scurte mesaje,140- caractere, mesaje numite "tweets".

SNAPCHAT Snapchat este o

mesagerie fotografică,o aplicație dezvoltată de Evan Spiegel , Bobby Murphy , și Reggie Brown, studenți la Universitatea Stanford. Prin intermediul aplicației, utilizatorii pot face fotografii, înregistra clipuri video, adăuga text și desene, și trimite la o listă controlată de destinatari. Aceste fotografii trimise și clipuri video sunt cunoscute ca "Snaps".

Proiect realizat deAmaricuței Teodora

Clasa a VII-a A