Manual Prod Use 2011

download Manual Prod Use 2011

of 140

 • date post

  01-Jan-2016
 • Category

  Documents

 • view

  14
 • download

  1

Embed Size (px)

description

Produse cosmeetice

Transcript of Manual Prod Use 2011

 • Aloe vera. Sntate. Prosperitate. mpreun.

  MANUAL DE PRODUSE

 • :: coperta 2 ::

 • De-a lungul istoriei, numeroase civilizaii au folosit acestora. De la nivelul miilor de acri cultivai cu Aloe vera datorit binefacerilor pe care aceast aloe, pn la tehnologia de vrf a unitilor de plant le-a adus n folosul sntii. Gelul de Aloe prelucrare, la capacitile de transport i miile de vera conine peste 200 de compui activi, dintre care angajai, drumul parcurs se desfoar conform 20 de minerale, 18 aminoacizi i 12 vitamine. devizei de la plant la produs, pentru tine.Varietatea cea mai bogat din punct de vedere nutritiv este Aloe barbadensis Miller, singura care se Produsele noastre pe baz de aloe au fost primele regsete n produsele noastre. Procedeul brevetat, care au primit aprobarea Consiliului tiinific prin care obinem forma stabilizat a gelului de aloe Internaional pentru Aloe, instituie abilitat s - Gelul Stabilizat de Aloe Vera - ne permite s oferim certifice calitatea produselor pe baz de Aloe vera. consumatorilor toate calitile plantei, aa cum le Produsele noastre respect reglementrile regsim n stare natural. Forever Living Products i alimentare iudaice i musulmane i confirm companiile afiliate sunt lideri mondiali n Aloe vera, aprecierea global acordat companiei. De fiind, de asemenea, binecunoscui i pentru asemenea, respectm politica Asociaiilor de calitatea exemplar a produselor apicole. Protecie a Animalelor i, drept urmare, produsele

  noastre nu sunt testate pe animale. Toate produsele Fondat n anul 1978, compania Forever Living sunt nsoite de o garanie de restituire n termen de Products are n prezent vnzri de peste 2,5 miliarde 30 de zile.de dolari i deruleaz afaceri n peste 140 de ri din ntreaga lume. Rex Maughan, n calitate de CEO, n urmtoarele pagini v invitm n universul coordoneaz activitatea global a companiei de la produselor Forever destinate sntii i sediul central din Scottsdale, Arizona. nfrumuserii, produse a cror calitate ireproabil

  nu a fost depit nc!Forever Living Products a devenit unanim apreciat pentru modul n care asigur calitatea produselor sale; acest fapt a devenit posibil prin implementarea conceptului de integrare vertical a proceselor de producie i controlul riguros al fiecrui aspect al

 • CUPRINS

  B'uturi nutritive

  Suplimente alimentare

  Produse apicole

  Controlul greut']ii corporale

  ngrijirea pielii

  ngrijire personal [i igien'

  Sonya - ngrijirea tenului

  Sonya

  5

  16

  39

  45

  57

  93

  109

  119

 • B'uturi nutritive

  Bucurai-v de binefacerile oferite de Aloe vera n cele patru variante de gel proaspt, stabilizat: Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar, Forever Bits N' Peaches i Forever Freedom. Ingredientul principal al acestor produse este reprezentat de gelul proaspt din frunza de Aloe vera, ce constituie un supliment inegalabil al unei diete sntoase. Consumai zilnic una dintre aceste buturi nutritive pentru a mbunti digestia i absorbia substanelor nutritive, pentru a spori cantitile de vitamine, minerale i aminoacizi prezente n dieta dumneavoastr i pentru a v bucura de un stil de via sntos.

 • Imaginai-v c tiai o frunz proaspt de aloe i savurai sucul direct din plant. Aloe Vera Gel este, cu adevrat, una dintre buturile nutritive cele mai naturale pe care le putei consuma.

  Miraculoasa frunz de aloe conine peste 200 de compui activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi i 12 vitamine. Aloe Vera Gel, produs pe baza unui proces patentat de stabilizare a gelului din frunzele de aloe, contribuie la funcionarea optim a sistemului digestiv i la echilibrarea metabolismului.

  Aloe Vera Gel este primul produs care a primit recunoaterea Consiliului tiinific Internaional pentru Aloe, instituie abilitat s certifice calitatea produselor pe baz de Aloe vera. Prezena pulpei i a sucului autentific Aloe Vera Gel ca fiind identic cu sucul ce se obine direct din frunz.

  Aloe Vera Gel poate fi consumat zilnic, ca atare sau n amestec cu suc natural de fructe, i rmne unul dintre cele mai valoroase suplimente alimentare. INGREDIENTEGel Stabilizat de Aloe vera, sorbitol, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de

  Aloe Vera Gel

  Informa]ii nutritive

  Con]ine suc integral de Aloe vera

  Dozaj: 240 ml

  Num\r doze per recipient: aprox. 4

  Cantitate / doz\

  Kcal 40

  Lipide totale 0 g 0%

  Sodiu 60 mg 3%

  Total carbohidra]i 12 g 4%

  Zaharuri 0 g

  Proteine 0 g 0%

  *Necesarul zilnic (%) este stabilit pentru o diet\ de

  2.000 Kcal/zi.

  *Necesarul zilnic (%)

  Secretul Aloei vera se afl n interiorul plantei

  Primul produs care a primit aprobarea Consiliului tiinific Internaional pentru Aloe

  Conine peste 200 de compui activi

  Benefic pentru meninerea sntii sistemului digestiv

  CONINUT1 litru

  ADMINISTRAREA se agita nainte de folosire. A se pstra la frigider dup desigilare. Se vor consuma 60 - 80 ml, de 1-2 ori pe zi.

  COD #015

  B'uturi nutritive

  potasiu (pentru meninerea aromei), benzoat de sodiu (pentru meninerea aromei), gum de xantan, tocoferol (antioxidant)

  Produsele din aceast\ categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate n scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau

  preventiv al unor afec]iuni sau grupe de afec]iuni, de aceea nu fac subiectul evalu\rilor FDA.

  Pentru orice problem\ de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  versiunea 7

  2011 7

 • Aloe Berry Nectar conine toate vitaminele, mineralele, aminoacizii i enzimele aflate n Aloe Vera Gel, la care se adaug beneficiile sucurilor de mere i de merior.

  Meriorul are proprieti antiseptice asupra tractului urinar, fiind i o surs nsemnat de vitamina C. Totodat, meriorul este o surs natural de picnogenol, un antioxidant puternic, cu rol n meninerea calitii colagenului.

  Sucul de mere este bogat n vitaminele A i C, potasiu i pectin.

  Aloe Berry Nectar se poate consuma n timpul meselor sau separat. Aroma sa delicioas, natural, este dat de gustul merioarelor proaspete i al merelor bine coapte. Pentru a fi n egal msur pe placul adulilor i al copiilor, am adugat fructoz, un zahr natural obinut din fructe.

  INGREDIENTEGel Stabilizat de Aloe vera, fructoz, concentrat de suc natural de merior i de mere (pentru arom), sorbitol, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru meninerea aromei), benzoat de sodiu

  Aloe Berry Nectar

  Toate proprietile binefctoare ale Aloe Vera Gel i gustul dulce-acrior al meriorului

  Conine un antioxidant eficient cu efect benefic de protecie cutanat

  Este o surs natural de vitamina C

  CONINUT1 litru

  ADMINISTRAREA se agita nainte de folosire. A se pstra la frigider dup desigilare. Se vor consuma 60 - 120 ml, de 1-2 ori pe zi.

  (pentru meninerea aromei), gum de xantan, tocoferol (antioxidant).

  COD #034

  Informa]ii nutritive

  Con]ine suc integral de Aloe vera cu arom\

  de meri[or [i mere

  Dozaj: 240 ml

  Num\r doze per recipient: aprox. 4

  Cantitate / doz\

  Kcal 120

  Lipide totale 0 g 0%

  Sodiu 60 mg 3%

  Total carbohidra]i 30 g 10%

  Zaharuri 18 g

  Proteine 0 g 0%

  *Necesarul zilnic (%) este stabilit pentru o diet\ de

  2.000 kcal/zi.

  *Necesarul zilnic (%)

  B'uturi nutritive

  Produsele din aceast\ categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate n scop diagnostic, terapeutic, simptomatic

  sau preventiv al unor afec]iuni sau grupe de afec]iuni, de aceea nu fac subiectul evalu\rilor FDA.

  Pentru orice problem\ de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  versiunea 7

  2011 8

 • Forever Aloe Bits N' Peaches, un alt mod de a ne bucura de calitile gelului stabilizat de Aloe vera, ntr-o butur cu excelent arom de piersici. Conine fragmente de pulp de Aloe vera i suc de piersici bine coapte.

  De mii de ani, oamenii au folosit Aloe vera pentru beneficiile aduse sntii. Adaosul de piersici furnizeaz carotenoide - antioxidani valoroi i surs de vitamina A, cu rol esenial n buna funcionare a sistemului imunitar.

  Aloe Bits N' Peaches - mai multe ingrediente benefice sntii ntr-o butur nutritiv cu gust excelent. Amestecai cu ghea i suc natural de fructe, pentru a v bucura de comorile oferite de natur, n orice moment al zilei!

  INGREDIENTEGel Stabilizat de Aloe vera (cu fragmente de pulp), fructoz, arom natural de piersic, acid citric, concentrat de suc natural de piersici, sorbat de potasiu (pentru meninerea aromei), benzoat de sodiu (pentru meninerea aromei), acid ascorbic (antioxidant), tocoferol (antioxidant).

  Forever Aloe Bits N' Peaches

  Toate proprietile binefctoare ale Aloe Vera Gel

  Conine fragmente de pulp de Aloe vera

  Gust nviortor i proaspt de piersic

  Ideal pentru copii

  CONINUT1 litru

  ADMINISTRAREA se agita nainte de folosire. A se pstra la frigider dup desigilare. Se vor consuma 60 - 120 ml, de 1-2 ori pe zi.

  COD #077

  Informa]ii nutritive

  Con]ine suc integral de Aloe vera cu arom\

  de piersici

  Dozaj: 240 ml

  Num\r doze per recipient: aprox. 4

  Cantitate / doz\

  Kcal 100

  Lipide totale 0 g 0%

  Sodiu 70 mg 3%

  Total carbohidra]i 24 g 8%

  Zaharuri 18 g

  Proteine 0 g 0%

  *Necesarul zilnic (%) este stabilit pentru o diet\ de

  2.000 Kcal/zi.

  *Necesarul zilnic (%)

  B'uturi nutritive

  Produsele din aceast\ categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate n scop diagnostic, terapeutic, simptomatic

  sau preventiv al unor afec]iuni sau grupe de afec]iuni, de aceea nu fac subiectul evalu\ril