21357685 TKTL1 Dieta Anti Cancer

5

Click here to load reader

description

.

Transcript of 21357685 TKTL1 Dieta Anti Cancer

Page 1: 21357685 TKTL1 Dieta Anti Cancer

Noua descoperire germană TKTL1 împotriva cancerului,

Dieta Ţinta catre cele mai rezistente celule canceroase

Unele celule canceroase au suferit mutatii, astfel încât au obtinut super rezistenta la radiaţii şi chimioterapie. Ele au, de asemenea, o mai mare rezistenţă faţă de oxigenul folosit într-o serie de abordări alternative. Daca tratamentul cu radiaţii şi/sau chimioterapie continuă, este cunoscut faptul că tumorile devin mai rezistente şi mai mult, tratamentele devin şi mai puţin eficace.

Institutul German de cercetare condus de Dr. Johannes Coy a izolat si identificat mecanismul prin care unele celule canceroase dezvolta această rezistenţă. Acest lucru înseamnă că nu numai mecanismul de rezistenţă este înţeles, dar si punctele slabe ale acestor celule pot fi, de asemenea, identificate.

Celulele canceroase (la fel ca şi celulele normale), au nevoie de energie. Celulele normale şi unele celule canceroase "ard" glucoză (forma simpla de zahăr), într-o zona din celule numite mitocondrii (fabricile de energie).

Page 2: 21357685 TKTL1 Dieta Anti Cancer

Mergand inapoi în 1924, un alt om de ştiinţă german, castigatorul Premiului Nobel Prof. Dr. Otto Warburg a descoperit că unele celule canceroase se adapteaza şi dezactiveaza mitocondriile. Aceste celule canceroase adaptate "fermenteaza", mai degrabă decât "ard" glucoză.

Fermentarea glucozei oferă celulelor canceroase următoarele avantaje faţă de celulele canceroase care ard glucoză:

Fermentarea glucozei produce acid lactic (cunoscut sub numele de lactat), care distruge ţesutul înconjurător. Aceasta permite tumorii canceroase să crească uşor (metastazeze) în împrejurimi. Notă: acidul lactic de asemenea, provoacă durere.

Dezactivarea de mitocondrii este cauza pentru care aceste celule canceroase devin rezistente la o gama larga de chimioterapii.

Fără "ardere" de glucoză, mult mai puţin oxigen este necesar, de aceea aceste celule pot supravieţui în zonele cu rezervă inadecvata de oxigen (hipoxie).

În zonele cu putin oxigen ( regiune hipoxica), aceste celule devin mult mai rezistente la radiaţii.

Acidul lactic formeaza de asemenea, o protecţie în jurul celulor cancerigene protejandu-le de mecanismul de apărare al celulelor sanatoase.

Celulele cancerigene Absorb zahar din sange

Celulele cancerigene produc acid lactic

Acidul lactic protejeaza

celulele cancerigene

Scutul de aparare ale celulelor nu poate fi atacat

Celulele cancerigene se multiplica fara rezistenta

In chimioterapie si radioterapie , celulele canceroase ce ard glucoza sunt ucise cu uşurinţă, oferind un rezultat relativ bun devreme. Cu toate acestea, mai rezistente, celulele ce fermenteaza glucoza raman dupa sfarsitul terapiei, ceea ce duce la concluzia că aceste terapii ar putea să devină mai puţin eficace în timp. Deşi Warburg a descoperit acest proces de fermentare al glucozei cu mulţi ani în urmă, el nu a putut explica de ce s-a întâmplat. Cercetarile Dr Coy au identificat totuşi o anumită enzimă care este responsabila de aparitia acestui proces de fermentare. Aceasta este

Page 3: 21357685 TKTL1 Dieta Anti Cancer

enzima TKTL1 (transketolase-ca 1) . TKTL1 este enzima care permite fermentarea de glucoză fără utilizarea de mitocondrii, în cazul în care nu există suficient oxigen ca de obicei intr-un proces normal de ardere.

Cu toate acestea, descoperind acest proces, Dr Coy a avut de asemenea posibilitatea de a identifica slăbiciunea din aceste super rezistente TKTL1 pozitiv celule cancerigene:

• Aceste celule sunt dependente de glucoză pentru energia lor. Alte zaharuri, cum ar fi fructoză nu pot fi folosite direct pentru producerea de energie.

• Arderea grasimilor este de asemenea întrerupta în aceste celule, prin urmare, uleiurile şi grăsimile nu pot fi utilizate pentru producerea de energie.

• Procesul de fermentare cu enzima TKTL1 necesita aproximativ 20 la 30 de ori mai multa glucoză ca in arderea glucozei normale din celule.

În concluzie, aceste super rezistente celule canceroase sunt în întregime dependente de glucoză şi au nevoie in exces de aceasta. Asta este absoluta lor slăbiciune, care este exploatata de Dr Coy prin dieta TKTL1 . Dieta prevede o alimentatie ce produce energie in celulele sanatoase in acelasi timp infometand celulele canceroase TKTL1 . Practic toate zaharurile şi carbohidraţii trebuie să fie eliminati din dieta (o parte din carbohidrati se transformă in zahar dupa consumare). Cu toate acestea, este destul de greu să mănânci fara nici un aliment care sa contina glucide. Imaginaţi-vă, nu orez, paste făinoase, pâine sau cartofi. În plus, restricţia cu privire la glucoză înseamnă ca nu orice fructe pot fi consumate şi chiar laptele simplu este interzis (ca urmare a lactozei: zahărul din lapte). Prin urmare, Dr Coy a dezvoltat o serie de produse speciale pentru a ajuta la depăşirea acestei probleme şi pentru a păstrea dieta un pic mai normala. Aceasta include pâine speciala, paste şi o băutură lactat, care nu conţin aproape deloc glucide sau glucoză.

Dieta Dr. Coy contine in principal 3 categorii de baza:

1. Uleiuri speciale care inhiba capacitatea (TKTL1 pozitiv )celulelor cancerigene de a produce acid lactic.

2. Lactat, băutură care îndepărtează acidul lactic din jurul celulelor cancerigene

3. Proteine speciale care funcţionează sinergic cu continut scăzut de glucide şi uleiuri pentru a alimenta celulele sanatoase din organism.

(Pentru Informatii despre dieta si recomandari pentru a folosi si produse asemanatoare romanesti va stau la dispozitie – Adina Bobeleac 0722 384 519)

Page 4: 21357685 TKTL1 Dieta Anti Cancer

Nutrientii vin spre cel. cancerigene

Uleiurile blocheaza enzima TKL1 (inhiba fermentatia)

Bautura lactat sparge protectia de acid lactic

Celulele de aparare a organismului pot actiona din nou

Multiplicarea cel. cancerigene este inhibata

Pentru unii care au experienta in diete, restrictia de a reduce drastic glucoza si glucidele poate sa-I sperie. Este necesara o explicatie : Nivelul de zahăr din sânge se menţine în limite de siguranţă de către organism. În cazul în care nivelul de zahăr din sânge este prea mare, hormonul insulina este eliberat de către pancreas, care pune excesul de glucoză în stoc în celule. Atunci când nivelul de zahăr din sânge este redus, hormonul glucagone elibereaza glucoza din acest depozit. Cu toate acestea, chiar şi atunci când toata glucoza a fost eliberata din toate celulele (ceea ce se va întâmpla cu dieta dr. Coy), organismul este capabil de a produce glucoză din aminoacizi, care sunt componente ale proteinelor (veti nota ca proteina este un important constitutiv al Dietei dr. Coy). Aceasta înseamnă că, dacă ai consuma suficiente proteine, poti sa traiesti, fără glucoză sau glucide şi nivelul de zahăr din sange va rămâne în limitele de siguranţă.

Acest lucru se întâmplă deoarece corpurile noastre sunt proiectate pentru a se adapta la multe situatii, inclusiv şi penuria de foame, asa ca principiile acestui regim alimentar sunt destul de sigure.

Cand cantitatea de glucoză şi glucoza eliberata din glucidele consumate scade sub un anumit nivel, cele mai multe celule se vor modifica orientandu-se în mod natural la o altă sursă de energie. Rezervele de grasimi ale organismului sint bogate in energie si încep să se descompuna, în absenţa glucozei. Descompunerea grasimilor produce corp ketonic, care va deveni principala sursa de energie pentru alte celule sănătoase. Cum (TKTL1 pozitiv) celulele canceroase au posibilitatea de a utiliza numai glucoza pentru energie şi nu si corpul ketonic, nu vor mai avea cu ce se sa hraneasca si vor fi infometate. De altfel, inima foloseste întotdeauna corpul ketonic si nu glucoza pentru consumul său de energie, chiar şi atunci când glucoza este disponibilă imediat. De aceea, nu s-a auzit niciodata despre cancerul de inima. Raspandirea acestei descoperiri referitoare la dieta, produse si tratament pentru cancer este spre binele persoanelor bolnave ce au nevoie de tratament dar este si o informatie foarte utila tuturor .

Page 5: 21357685 TKTL1 Dieta Anti Cancer

Informatii suplimentare despre dieta dr. Coy, tratamente si produse pentru tratare cancer va sint oferite de Medicul naturist HEILPRAKTIKER JOHANN WITTMANN din Germania si in Romania de terapeut Adina Bobeleac (Bucuresti) si dr. Florin Slusar (Oradea)

Source : http://blog.advancedsilversolution.com

_________________________________________________________________________________ Johann Wittmann dr.Slusar Florin Bobeleac AdinaHeilpraktiker Oradea Bucuresti Nürnberger Str. 39c Tel :0722848261 Tel: 0722 384 51991126 Schwabach – GERMANIA [email protected] Tel: +49 (0) 91 22 82 085 www.heilpraktiker-wittmann.com