prezentare colectie carti

download prezentare colectie carti

If you can't read please download the document

 • date post

  13-Dec-2014
 • Category

  Documents

 • view

  124
 • download

  7

Embed Size (px)

Transcript of prezentare colectie carti

Comorile Muzeelor EuropeneCartea include o selectie de opere de arta din galeriile Luvru, Uffizi, Dresden, Praga, Varsovia si Muzeul de arta din Bucuresti. Cartea are coperta din matase naurala acoperita cu folie de argint, filele sunt din hartie speciala de origine finlandeza ce da o posibilitate de a reda la maxim naturaletea tablourilor.

Carte premiata la expozitia din Frankfurt pe Main si face parte din seria carti de colectie de arta avand o editie limitata.

Pret : 110 lei!

Comorile Muzeelor RuseCartea cuprinde selectia celor mai mari opere de arta din Galeriile Ermitaj Sankt Petersburg si Tretiakov din Moscova , include poze din galeriile Ermitajului dupa restaurare ( anii 2000-2008), inclusiv camerele rezidentei Tarului Petru I. Stiati ca: Pavel Tretiakov a inceput colectia sa de opere de arta cu doar 2 tablouri, iar acum galeria Tretiakov cuprinde peste 35 000 de opere de arta. Colectia Aurul scitilor a fost executata in sec.VII-IV inaintea erei noastre, iar acum face parte din marile colectii din Ermitaj. Toate comenzile familiei imperiale ruse facute la fabrica de portelan erau fabricate in doar doua exemplare, unul dintre care era neaparat pastrat la Ermitaj. Cartea este realizata la Editura Roossa din Moscova, are coperta acoperita cu folie de argint, filele sunt din hartie speciala din Finlanda ce da o posibilitate de a reda la maxim naturaletea tablourilor. Carte premiata la expozitia din Frankfurt pe Main.

Cartea face parte din seria carti de colectie de arta si are o editie limitata.

Pret : 100 Lei!

Napoleon vs KutuzovO carte care arata viata si cariera acestor comandanti celebri , relatiile cu familia, strategiile de lupta, etc. Designul ingenios, textul si formatul acestei carti sunt inedite. Cartea face parte din biblioteca carti de colectie. Cartea a fost premiata la expozitia de carte din Praga. Face parte din seria carti de colectie si are o editie limitata. Este o carte ce poate fi un cadou de exceptie.

Pretul de editura- 115 lei

William ShakespeareO carte in care este aratata viata celebrului scriitor, operele lui, relatiile de familie, etc. Datorita designului de exceptie, textului si formatului aceasta carte poate fi un exceptional cadou. Carte premiata la expozitia din Praga. Face parte din seria carti de colectie si are o editie limitata.

Pretul de editura- 115 lei

Miturile Greciei Antice!Grecia Antica este un izvor infinit de informatii legate de lumea din care am evoluat noi ca societate. Aceasta este vazuta de unii drept mama societatii, a stiintei si a mecanismelor de astazi. Noi va oferim in exclusivitate o carte pe care trebuie sa o aveti in biblioteca dumneavoastra in care este descrisa asa cum nu ati mai vazut niciodata Grecia Antica si toate misterele ei, scrisa de un mare istoric rus N. A. Kun. Structurata in doua parti prima parte aveti prezentati zeii si eroii iar in a 2-a parte poezia epica greaca ce a fost transformata in text prozaic pentru a putea fii perceputa mai usor.

Pret: 60 lei.

Enciclopedia Minunilor LumiiCredei c exist doar 7 minuni ale lumii? Noi afirmm c in lume exist sute de minuni. Toi au auzit despre celebrele piramide egiptene, dar puini tiu despre alte monumente existente pe planeta noastr la fel de interesante. Vei gsi aici informaii despre minunile din antichitate si pana in ziua contemporana. Cartea are o editie limitata

Pret: 40 lei!

Un milion de floriCartea cuprinde o selectie de aproximativ 400 specii de flori si plante de camera in care este descris originea florilor si plantelor. Este un ghid exceptional in casa dumneavoastra in vederea intretinerii ,inmultirii si utilizarii calitatilor benefice a plantelor si florilor din casa sau gradina dumneavoastra. Carte este tiparita pe hartie finlandeza avand o coperta din carton gros structurat. Poate fi utilizata si de catre copilul dumneavoastra la orele de botanica. Este exceptional cadou pentru zilele de nastere, 8 martie, Paste , sau in orice alta zi minunata.

Pret editura 57 lei

Bisericile OrtodoxeBiserica este o adevarata insula din ceruri la noi pe pamant.Este centrul vietii spirituale, nasterea si transformarea noastra spirituala. Este o scara invizibila care ne duce spre Dumnezeu. Enciclopedia Bisericile Ortodoxe ne ajuta sa urcam prima treapta a acestei scari. Cartea ofer o reprezentare corect i adevrat a Ortodoxiei, pur i simplu clar spune de cult i sacramentele Bisericii, srbtorile i posturile, regulile de comportament n biseric. Publicaia este bogat ilustrata: cartea prezint cele mai bune fotografii ale Bisericilor si Manastirilor Ortodoxe din Romania precum si reproduceri de icoane.

Pret : 50 lei

Bucatarie EuropeanaCarte de bucate cu aproape 300 retete de origine europeana. Este o selectie de cele mai gustoase si simple bucate din zona europeana. Fiecare reteta are la baza originea, ingredientele, timpul si modul de preparare, cantitatea de calorii . Aici veti gasi retete pentru mese de sarbatoare sau de zi cu zi , iar in bucatele de origine engleza veti gasi 3 retete care au fost preparate la nunta printului William cu Kate Middleton. Toate bucatele din aceasta carte au fost preparate, verificate , gustate si apoi aprobate spre tipar , astfel aveti garantia ca orice reteta va fi pregatita cu usurinta chiar daca nu aveti experienta de maestru bucatar, insa doriti sa faceti ceva deosebit pentru persoanele dragi sau oaspetii din casa dumneavoastra. Aveti toata increderea ca veti fi apericiat(a) la cel mai inalt nivel. Este o carte de colectie pentru bucataria dumneavoastra, iar toate retele din aceasta carte contin numai ingrediente naturale ,care sun foarte usor de gasit chiar si in hypermarketurile sau pietile din Romania.

Pret: 60 lei !

Ne Intampinam oaspetiiCarte de bucate cu aproape 400 retete de origine estica(bucataria rusa, ucraina, belarus, moldova). Este o selectie de cele mai gustoase si simple bucate din zona de est. Fiecare reteta are la baza originea(tara de provenienta), ingredientele, timpul si modul de preparare, cantitatea de calorii , etc. Contine retete selecte caracteristic popoarelor din est, aici veti gasi retete pentru mese de sarbatoare sau de zi cu zi. Toate bucatele din aceasta carte au fost preparate, verificate , gustate si apoi aprobate spre tipar , astfel aveti garantia ca orice reteta va fi pregatita cu usurinta chiar daca nu aveti experienta de maestru bucatar, insa doriti sa faceti ceva deosebit pentru persoanele dragi sau oaspetii din casa dumneavoastra. Aveti toata increderea ca veti fi apericiat(a) la cel mai inalt nivel. Este o carte de colectie pentru bucataria dumneavoastra, iar toate retele din aceasta carte contin numai ingrediente naturale ,care sun foarte usor de gasit chiar si in hypermarketurile sau pietile din Romania. Cartea are o editie limitata.

Pret : 57 lei!

Salate de sarbatoareCarte contine peste 100 de retete de salate. Toate retetele contin numai ingrediente naturale. Aici veti gasi salate din diverse colturi ale lumii. Cartea este tiparita pe hartie finlandeza, iar suportul ei tip calendar va ofera posibilitatea sa o postati la un loc vizibil in bucataria Dumneavoastra. Stiati ca: Nu numai salata Olivie este considerata salata ruseasca(datorita francezului Olivie care a lucrat in sec.XIX in Rusia la curtea regala) dar si vinegreta (datorita unui francez care alucrat la curtea imparatului Alexandru I). Datorita selectiei de retete din aceasta carte veti avea posibilitatea oricand sa-i surprinde-ti pe cei dragi fie ca sunt oaspetii sau rudele Dumneavoastra cu salate deosebite. Salatele sunt foarte simplu de preparat in timp relativ scurt . Toate retetele din aceasta carte chiar au fost preparate, verificate si apoigustate. Sunt delicioase. Pofta buna! Aceasta carte poate face parte din colectia de carti pentru bucate din casa Dumneavoastra sau poate fi oferita cadou cuiva drag, fie ca e zi de sarbatoare sau orice alta zi minunata.

Pretul editurii 15 lei

Masa de sarbatoare

Carte contine peste 100 de retete de mancare. Toate retetele contin numai ingrediente naturale. Aici veti gasi salate si apperitive, mancaruri calde , dulciuri,etc Cartea este tiparita pe hartie finlandeza, iar suportul ei tip calendar va ofera posibilitatea sa o postati la un loc vizibil in bucataria Dumneavoastra. Datorita selectiei de retete din aceasta carte veti avea posibilitatea oricand sa-i surprinde-ti pe cei dragi fie ca sunt oaspetii sau rudele Dumneavoastra cu mancaruri deosebite. Bucatele sunt foarte simplu de preparat in timp relativ scurt . Toate bucatele din aceasta carte chiar au fost preparate, verificate si apoigustate. Sunt delicioase. Pofta buna! Aceasta carte poate face parte din colectia de carti pentru bucate din casa Dumneavoastra sau poate fi oferita cadou cuiva drag, fie ca e zi de sarbatoare sau orice alta zi minunata.

Pret ul editurii 15 lei

Povesti europeneO carte cu povesti pentru copii. Este o selectie de povesti din diferite tari europene. Fiecare poveste are mentiune de provenienta(franceza, daneza, germana, maghiara, romana, etc..). Stiati ca: Pe vremuri povestile erau inventate nu pentru copii ci pentru cei maturi. Povestea avea ca scop nu sa-l distreze pe cititor , dar ca sa-l invete cum sa se comporte in societate. Una si aceiasi poveste poate sa difere de la o regiune la alta si sa aiba chiar si un sfarsit diferit. In aceasta carte copiii vor patrunde in lumea magica a povestilor din zona de est. Vor face cunostinta cu povestea daneza, franceza, greaca, germana

etc., si chiar povestea romana . Copilul va cunoaste noi eroi si va avea prilejul de a face cunostinta cu unele obiceiuri ale acestor popoare. Important este faptul ca in toate povestile din aceasta carte binele intotdeauna va invinge raul. Oare poate fi altfel?!! Este exceptionala in educatia copilului. Are un text foarte simplu si citet. Carte