Geci scurte pentru iarna 2012

10
Articles from MUJO - The Cool Hunter Geci scurte pentru iarna 2012 – 2013 2012-11-07 23:11:00 Elena Geci scurte de iarna pentru femei Incet incet temperaturile scad si se apropie iarna. Brrrrr….Desi mie personal imi plac caldura, soarele si hainele subtiri, trebuie sa ma acomodez si la iarna. Asta este. Asa ca m-am apucat sa “colind” magazinele online si sa ma uit la geci scurte de iarna. Am gasit foarte multe modele, in diferite stiluri si culori. Mai jos gasesti cateva recomandari de geci scurte de iarna de la cele mai serioase magazine online din Romania. Chiar daca e iarna nu vad de ce sa nu incerci sa fii la moda. Animal print este un trend puternic in aceasta iarna, deci alege-ti o geaca scurta de iarna in acest stil. Poart-o cu o rochie pulover neagra pana la genunchi si cu o pereche de botine cu toc gros. Geci scurte iarna 2012

description

Geci scurte pentru iarna 2012 - recomandari de shopping online de la Mujo - The Cool Hunter.

Transcript of Geci scurte pentru iarna 2012

Page 1: Geci scurte pentru iarna 2012

Articles from MUJO - The Cool HunterGeci scurte pentru iarna 2012 – 20132012-11-07 23:11:00 Elena

Geci scurte de iarna pentru femei

Incet incet temperaturile scad si se apropie iarna. Brrrrr….Desi mie personal imiplac caldura, soarele si hainele subtiri, trebuie sa ma acomodez si la iarna. Astaeste.

Asa ca m-am apucat sa “colind” magazinele online si sa ma uit la geci scurte deiarna. Am gasit foarte multe modele, in diferite stiluri si culori.

Mai jos gasesti cateva recomandari de geci scurte de iarna de la cele mai serioasemagazine online din Romania.

Chiar daca e iarna nu vad de ce sa nu incerci sa fii la moda. Animal print este untrend puternic in aceasta iarna, deci alege-ti o geaca scurta de iarna in acest stil.Poart-o cu o rochie pulover neagra pana la genunchi si cu o pereche de botine cutoc gros.

Geci scurte iarna 2012

Page 2: Geci scurte pentru iarna 2012

Haina din blana artificiala maro

Haina de blana artificiala animalprint

Daca vrei sa fii mai eleganta, si mai ai in dulap cel putin o geaca scurta de iarna,atunci poti sa-ti alegi un model de culoare deschisa: alb, crem, gri foarte deschis.

Page 10: Geci scurte pentru iarna 2012

noastre zilnice.