Pardesie scurte de toamna 2013

12
Articles from Mujo Ce pardesie scurte trebuie sa purtam in toamna 2013? 2013-10-03 08:10:46 Elena Chira Nu stiu daca la voi e soare . Sper din toata inima sa fie insorit. La noi sunt nori de ploaie, pentru ca ne-a si lipsit ploaia din aceasta perioada. Simt ca mi-ar trece tristetea care ma apuca cand ma uit pe geam cu un pic de “retail therapy”. Poate ca daca as avea un pardesiu nou mi-ar face placere sa indur vremea racoroasa a acestei toamne. Si pentru ca nu indraznesc sa ies afara, caut la magazinele online pardesie scurte de toamna. Pardesie scurte de toamna pe care le gasesti online Daca te intereseaza mai multe detalii despre pardesiele scurte de toamna care iti plac trebuie doar sa dai click si vei fi redirectionata pe pagina magazinului online care le comercializeaza.

description

Cauti pardesie scurte de toamna online? Viziteaza MUJO.RO pentru a vedea intreaga selectie de pardesie scurte de toamna pentru femei la preturi avantajose.

Transcript of Pardesie scurte de toamna 2013

Page 1: Pardesie scurte de toamna 2013

Articles from MujoCe pardesie scurte trebuie sa purtam in toamna2013?2013-10-03 08:10:46 Elena Chira

Nu stiu daca la voi e soare . Sper din toata inima sa fie insorit. La noi sunt nori deploaie, pentru ca ne-a si lipsit ploaia din aceasta perioada.

Simt ca mi-ar trece tristetea care ma apuca cand ma uit pe geam cu un pic de“retail therapy”. Poate ca daca as avea un pardesiu nou mi-ar face placere sa indurvremea racoroasa a acestei toamne. Si pentru ca nu indraznesc sa ies afara, cautla magazinele online pardesie scurte de toamna.

Pardesie scurte de toamna pe care le gasesti onlineDaca te intereseaza mai multe detalii despre pardesiele scurte de toamna care itiplac trebuie doar sa dai click si vei fi redirectionata pe pagina magazinului onlinecare le comercializeaza.

Page 4: Pardesie scurte de toamna 2013

Pardesiu cu butoni gold grena

Pardesiu rosu peplum cu guler din blana

Pardesiele scurte de toamna sunt deosebit de versatile. Le poti purta la mai toatetipurile de tinute: casual, elegante, sport. Se potrivesc foarte bine cu blugi dar si cupantaloni de stofa si pantofi Oxford. Daca vrei sa-ti pui in evidenta picioarele, poartapardesiul scurt de toamna cu o rochie mini clos si cu o pereche de botine.

Page 7: Pardesie scurte de toamna 2013

Pardesiu Atmosphere Baby Doll

Pardesiu cambrat gri

In toamna 2013 se poarta pardesiele scurte in culori indraznete, cu nasturi deosebitisi croieli care urmaresc linia corpului. Daca crezi ca ai picioarele scurte atuncitrebuie sa porti ori pardesie foarte scurte tip sacou, ori pardesie care sadepaseasca linia soldurilor si trebuie sa porti neaparat incaltaminte cu tocuriinalte. Daca te descurci toata ziua cu tocuri inalte bineinteles. Pardesiele si ingeneral imbracamintea care se termina in zona soldurilor scurteaza picioarele.

Page 10: Pardesie scurte de toamna 2013

Pardesiu cu nasturi

Pardesiu cu nasturi Miniprix

Acestea au fost recomandarile de pardesie scurte de toamna. Cu speranta ca se vaindrepta vremea, iti urez o zi minunata si iti multumesc pentru vizita.

Daca te intereseaza si alte modele de pardesie de toamna sau chiar paltoane,viziteaza sectiunea noastra de magazine online de paltoane.

Cumparaturi placute!