Fiatest Centru Educational (FCE) este prima scoala ...€¦  · Web viewNr. 1962 / 27.04.2009....

3
Nr. 1962 / 27.04.2009 FiaTest Centru Educational vă invită să participaţi la Cursurile de Limbi Straine Fiatest Centru Educational este prima scoala romaneasca de limbi straine infiintata dupa decembrie 1989, si pana in prezent a instruit peste 20.000 de persoane fizice si a oferit cursuri de formare specializate la peste 200 de companii romanesti si multinationale din Bucuresti si din provincie. Cursurile sunt autorizate de Consiliul National pentru Formarea Profesionala a Adultilor, beneficiind de avizul Ministerului Educatiei si Cercetarii si cel al Ministerului Muncii, Solidaritătii Sociale si Familiei. La finalul sesiunilor de instruire cursantii primesc se elibereaza un Certificat de competente lingvistice. Un modul de curs dureaza 40 de ore. Programul de cursuri este de 2 sedinte saptamanale. O sedinta de curs dureaza 2 sau 3 ore. La solicitarea companiilor, programul poate fi adaptat cerintelor acestora. Cursurile de limbi straine organizate de FiaTest Centru Educational au la baza o programa clar structurata, usor de adaptat cerintelor de continut si de orar ale beneficiarului, o abordare moderna a vocabularului si a gramaticii, utilizarea unor texte stimulante, interesante, cu continut actual, acordarea unei atentii deosebite pronuntiei, accentului si intonatiei. sunt interactive: cursantii sunt stimulati sa comunice, sa puna intrebari, sa participe activ la lectii. Metodele utilizate sunt moderne, actuale si centrate pe implicarea activa a cursantilor in lectie (prin exercitii individuale, de grup, FiaTest Centru Educational 24 Transilvaniei Str. 010798 Bucuresti, 1 Tel / Fax :021.315.76.56/021.310.5239 E-mail: [email protected] web: www.fiatest.ro Membru: Uniunea Generală a Industriaşilor din Romania Despr e noi Certi ficat e Progr am Mijlo ace si Metod e de Instr uire

Transcript of Fiatest Centru Educational (FCE) este prima scoala ...€¦  · Web viewNr. 1962 / 27.04.2009....

Page 1: Fiatest Centru Educational (FCE) este prima scoala ...€¦  · Web viewNr. 1962 / 27.04.2009. FiaTest Centru Educational vă invită să participaţi la. Cursurile de Limbi Straine.

Nr. 1962 / 27.04.2009

FiaTest Centru Educational vă invită să participaţi laCursurile de Limbi Straine

Fiatest Centru Educational este prima scoala romaneasca de limbi straine infiintata dupa decembrie 1989, si pana in prezent a instruit peste 20.000 de persoane fizice si a oferit cursuri de formare specializate la peste 200 de companii romanesti si multinationale din Bucuresti si din provincie.

Cursurile sunt autorizate de Consiliul National pentru Formarea Profesionala a Adultilor, beneficiind de avizul Ministerului Educatiei si Cercetarii si cel al Ministerului Muncii, Solidaritătii Sociale si Familiei. La finalul sesiunilor de instruire cursantii primesc se elibereaza un Certificat de competente lingvistice.

Un modul de curs dureaza 40 de ore. Programul de cursuri este de 2 sedinte saptamanale. O sedinta de curs dureaza 2 sau 3 ore. La solicitarea companiilor, programul poate fi adaptat cerintelor acestora.

Cursurile de limbi straine organizate de FiaTest Centru Educational au la baza o programa clar structurata, usor de adaptat cerintelor de continut si de orar

ale beneficiarului, o abordare moderna a vocabularului si a gramaticii, utilizarea unor texte stimulante, interesante, cu continut actual, acordarea unei atentii deosebite pronuntiei, accentului si intonatiei.

sunt interactive: cursantii sunt stimulati sa comunice, sa puna intrebari, sa participe activ la lectii. Metodele utilizate sunt moderne, actuale si centrate pe implicarea activa a cursantilor in lectie (prin exercitii individuale, de grup, prin conversatie in doi, in grup, prin simularea unor situatii reale, prin descoperire, etc.).

sunt sustinute de corpul didactic al FiaTest Centru Educational, care este constituit din 30 de formatori cu o mare experienta educaionala cu adultii, profesori cu specializare in S.U.A., Marea Britanie, Canada, Austria, Franta, Germania, Irlanda, Olanda, Italia.

In curând: Apariţia celei de- a 2-a ediţii cărţiiAutor: Prof. Lucia HOHAN Informaţii şi comenzi la e-mail:

[email protected]

FiaTest Centru Educational 24 Transilvaniei Str. 010798 Bucuresti, 1

Tel / Fax :021.315.76.56/021.310.5239E-mail: [email protected]

web: www.fiatest.ro

Membru: Uniunea Generală a Industriaşilor din Romania

Despre noi

Certificate

Program

Mijloace si

Metode de

Instruire

Noutati

Page 2: Fiatest Centru Educational (FCE) este prima scoala ...€¦  · Web viewNr. 1962 / 27.04.2009. FiaTest Centru Educational vă invită să participaţi la. Cursurile de Limbi Straine.

Centrul este specializat in furnizarea de cursuri de limbi straine pentru adulti

engleza, (nivel incepator, mediu, avansat, business) franceza, (nivel incepator, mediu, avansat, business) germana, (nivel incepator, mediu, avansat, business) italiana, (nivel incepator, mediu, avansat, business) spaniola, (nivel incepator, mediu, avansat, business) romana pentru straini audit lingvistic , traduceri autorizate si interpretariat .

Cursantii sunt incurajati sa comunice permanent cu lectorul prin transmiterea prin e-mail a exercitiilor si celorlalte teme, pe langa orele efective desfasurate in clasa. Dupa absolvirea cursului activitatea de invatare poate continua prin participarea la Cluburile de conversatie organizate la sfarsit de saptamana pentru cursantii FiaTest Centru Educational.

Limba Engleza : Modul Incepator : mai 2009Limba Engleza : Modul Intermediar : mai 2009

Limba Franceza : Modul incepator : mai 2009Limba Franceza : Modul Intermediar : mai 2009

Limba Germana :Modul Incepator : mai 2009Limba Germana :Modul Intermediar : mai 2009

Limba Italiana : Modul Incepator : mai 2009

Limba Spaniola : Modul Incepator : mai 2009

Cursurile de limbi straine se vor desfasura la sediul Fiatest Centru Educational din strada Transilvaniei, nr 24 , sector 1, Bucuresti. La cererea companiilor cursurile se pot desfasura si la sediul acestora. Pentru inscriere sau pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon 021.312.13.48 sau prin e-mail : [email protected] .

Cristina Brîncoveanu,Asistent ManagerFiaTest Centru Educational SRLStr. Transilvaniei, 24, 010798, sectorul 1, BucurestiTel / Fax : +40-21-315-76-56 / +40-21-310-52-39E-mail: [email protected] Web: www.fiatest.ro

In conformitate cu legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat SPAM, deoarece: contine datele necesare de identificare; acceptare de primire a ofertei nu va implica financiar; V-a fost oferit din urmãtoarele motive: ati solicitat primirea ofertei noastre, sunteþi un client al firmei noastre, sunteþi în baza noastrã de date ca urmare a unei corespondenþe anterioare, sau adresa dvs. a fost selectatã dint-o bazã de date la care ati subscris, ori adresa dvs. a fost fãcutã publicã prin afiºãri cu caracter publicitar; acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi. Pentru ca intelegem si apreciem dorinta dumneavoastra de intimitate, ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam sa ne trimiteti un mesaj la adresa : [email protected] , [email protected] cu REFUZ. Va multumim pentru intelegere.

FiaTest Centru Educational 24 Transilvaniei Str. 010798 Bucuresti, 1Tel / Fax :021.315.76.56/021.310.5239

E-mail: [email protected]: www.fiatest.ro

Membru: Uniunea Generală a Industriaşilor din Romania

2

ServiciiLingvistic

e

Activitati de

follow-up

Data inceperii

Adresa

Contact

Va asteptam

la cursuri!