Evaluare Seminar Mb 2014 2015

1
EVALUARE DISCIPLINA MANAGEMENT BANCAR 2014/2015 Pondere examen : 40% Pondere evaluare pe parcurs : 60% EVALUARE ACTIVITATE PE PARCURS Total punctaj – 10 puncte Test grilă curs – 5 puncte Temă de analiză – 4 puncte Prezentare temă analiză – 1 punct Punctaj de promovare – 5 puncte (valabil pentru notă examen şi nota finală)! Pentru a promova examenul trebuie ca media ponderată examen + seminar să depăşească 5.00 Intrarea în examen nu este condiţionată de nota de la seminar Observaţii - Testul grilă de la curs se va susţine,la o data, fixată şi comunicată în prealabil, cu întrebări având drept suport materia discutată la curs şi seminar până în acel moment; - Temele de analiză vor fi comunicate de către titularul de seminar la începutul semestrului. Se vor stabili grupuri de câte două persoane pentru fiecare temă; tema va trebui să fie predată la o dată stabilită împreună cu titularul de seminar, în prealabil, în format listat şi legat, iar formatul electronic se va incarca pe platforma Blackboard, în săptămâna stabilită pentru predarea materialului. În cazul în care nu sunt respectate cumulativ cerinţele de mai sus de predare a materialului, se va aplica o penalizare de 1 punct. Plagiatul se sancţionează prin anularea punctajului aferent referatului . Prezentarea este obligatorie, fiind programată de către titularul de seminar în prealabil. - Bonus participare seminar (cursurilor practice). Conducătorul de seminar va evalua funcţie de numărul şi calitatea răspunsurilor date, gradul de implicare în discuţii, impresie generală, dovada studierii unei bibliografii cât mai bogate şi diversă etc. Astfel, funcție de prestație, studenții vor primi un bonus până la 1 pct. Adăugat la nota finală. - Pentru fiecare din componentele notei finale se acordă o notă de la 1 la 10, fără rotunjire; - Nota finală rezultată se calculeză ca medie ponderată a notelor pentru fiecare componentă de evaluare pe parcurs. Teme analiză 1. Analiza evoluţiei indicatorilor din contul profit şi pierdere pentru banca X din ţara Z, pentru ultimii 7 ani, calculul indicatorilor de performanţă (cauze, conscinţe). Comparaţie cu indicatorii pe întreg sistemul bancar. 2. Analiza evoluţiei indicatorilor din bilanţul contabil pentru banca X din ţara Z, pentru ultimii 7 ani, calculul indicatorilor de performanţă (cauze, conscinţe). Comparaţie cu indicatorii pe întreg sistemul bancar.

description

Management bancar

Transcript of Evaluare Seminar Mb 2014 2015

  • EVALUARE DISCIPLINA MANAGEMENT BANCAR 2014/2015Pondere examen : 40%Pondere evaluare pe parcurs : 60%EVALUARE ACTIVITATE PE PARCURSTotal punctaj 10 puncteTest gril curs 5 puncteTem de analiz 4 punctePrezentare tem analiz 1 punctPunctaj de promovare 5 puncte (valabil pentru not examen i nota final)!Pentru a promova examenul trebuie ca media ponderat examen + seminar s depeasc 5.00Intrarea n examen nu este condiionat de nota de la seminar

    Observaii- Testul gril de la curs se va susine,la o data, fixat i comunicat n prealabil, cu ntrebri avnd drept suportmateria discutat la curs i seminar pn n acel moment;- Temele de analiz vor fi comunicate de ctre titularul de seminar la nceputul semestrului. Se vor stabili grupuride cte dou persoane pentru fiecare tem; tema va trebui s fie predat la o dat stabilit mpreun cu titularulde seminar, n prealabil, n format listat i legat, iar formatul electronic se va incarca pe platforma Blackboard, nsptmna stabilit pentru predarea materialului.n cazul n care nu sunt respectate cumulativ cerinele de mai sus de predare a materialului, se va aplica o penalizare de 1 punct.Plagiatul se sancioneaz prin anularea punctajului aferent referatului. Prezentarea este obligatorie, fiind programat dectre titularul de seminar n prealabil.- Bonus participare seminar (cursurilor practice). Conductorul de seminar va evalua funcie de numrul icalitatea rspunsurilor date, gradul de implicare n discuii, impresie general, dovada studierii unei bibliografii ctmai bogate i divers etc. Astfel, funcie de prestaie, studenii vor primi un bonus pn la 1 pct. Adugat lanota final.- Pentru fiecare din componentele notei finale se acord o not de la 1 la 10, fr rotunjire;- Nota final rezultat se calculez ca medie ponderat a notelor pentru fiecare component de evaluare peparcurs.Teme analiz

    1. Analiza evoluiei indicatorilor din contul profit i pierdere pentru banca X din ara Z, pentru ultimii 7 ani,calculul indicatorilor de performan (cauze, conscine). Comparaie cu indicatorii pe ntreg sistemulbancar.

    2. Analiza evoluiei indicatorilor din bilanul contabil pentru banca X din ara Z, pentru ultimii 7 ani,calculul indicatorilor de performan (cauze, conscine). Comparaie cu indicatorii pe ntreg sistemulbancar.