Business Organization for Students 2014

18
2013 2014 Business Organization for Students Mapă de prezentare 2013-2014

description

De 12 ani oferim companiilor oportunitatea de a intra în mod direct în dialog cu studenţii celor mai importante facultăţi din Bucureşti. Ca urmare a acestui dialog, companiile îşi cresc vizibilitatea în randul studenţilor, îşi reduc cheltuielile cu recrutarea de noi talente, bucurându-se de un cadru propice pentru a lansa pe piaţă produse sau servicii adaptate nevoilor studenţilor şi nu în ultimul rand, ajută la crearea unui impact pozitiv în comunitate.

Transcript of Business Organization for Students 2014

Page 1: Business Organization for Students 2014

20132014

Business Organization for Students

Mapă de prezentare 2013-2014

Page 2: Business Organization for Students 2014

cuprins1.Despre BOS2.Misiune și valori3.Dialogul în BOS4.Oferta BOS5.Proiecte și parteneri6.Proiectele BOS7.Proiecte customizate8.Testimoniale și contact

Page 3: Business Organization for Students 2014

cuprinsDe 12 ani oferim companiilor oportunitatea de a intra în

mod direct în dialog cu studenţii celor mai importante facultăţi din Bucureşti.

Ca urmare a acestui dialog, companiile îşi cresc vizibilitatea în randul studenţilor, îşi reduc cheltuielile cu recrutarea de noi talente, bucurându-se de un cadru propice pentru a lansa pe piaţă produse sau servicii adaptate nevoilor studenţilor şi nu în ultimul rand, ajută la crearea unui impact pozitiv în comunitate.

despre BOS

Viziunea BOS este de a construi cel mai bun context de dialog între studenți și companii.

Page 4: Business Organization for Students 2014

Misiunea BOS

BOS pregătește membrii pentru începutul în carieră prin asigurarea unui dialog constant între studenți și oamenii din companii/profesioniști, într-un mediu umanist-încurajator. Acest dialog presupune: proiecte educaționale; programe și procese organizate intern; parteneriate cu companii. ValoriIniţiativăMembrii BOS sunt împuterniciți să ia atitudine și să aducă o schimbare conform propriei motivații.

ÎncredereSinceritatea în comunicarea nevoilor și tranparența proceselor în BOS oferă suportul unei relații în care avem încredere că membrii noștri lucrează eficient.

Spirit de echipăToate procesele în BOS încep de la dialog și colaborare și sunt direcționate astfel încât echipa să răspundă nevoilor individuale.

ProfesionalismBOS încurajează documentarea amănunțită și construirea detaliată a strategiilor, astfel încât membrii să înțeleagă relația cauză-efect și să acționeze realist.

ResponsabilitateOrganizația noastră oferă repere pas cu pas care să ajute membrii să-și asume o acțiune de la început până la sfârșit.

misiune și valori conceptul de dialog în BOS

Mem

brul

BOS

cred

e în

Page 5: Business Organization for Students 2014

misiune și valori conceptul de dialog în BOS

Mediul studențesc se schimbă de la an la an sub influența factorilor externi. În fiecare zi ne confruntăm cu noi atitudini, comportamente și nevoi ale studenților, pe care membrii noștri le decodează prin comunicare eficientă.

Credem în comunicare și de aceea ne dorim ca într-un pareneriat să deschidem căile către dialog încă de la început.

Ne așteptăm ca partenrii noștri să facă propuneri noi și să pună întrebări deschise.

Studenții motivați, comunicativi și adaptabili au nevoie cel puțin de un context performant de comunicare pentru a se dezvolta.

Activitatea BOSsub egida ASE Tot ceea ce oferă BOS studenților are la bază

grija pentru dialog.

Page 6: Business Organization for Students 2014

poze

vizibilitate

Page 7: Business Organization for Students 2014

Offline

Academia de Studii Economice Bucureşti – toate facultăţile; Scoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative – toate facultăţile; Universitatea Bucureşti – Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice; Universitatea Politehnica Bucureşti – Facultatea de Electronică şi telecomunicaţii.

?Internaţionalizare

JADE – Este o confederație internațională non-profit creată şi manageriată de studenţi, ce reunește 280 de JE-uri din 15 țări din Europa și Brazilia. Confederația JADE a introdus conceptul de Junior Enterprise – companie condusă de studenţi. Conceptul este foarte bine dezvoltat în Europa, astfel încât orice companie multinațională a colaborat și colaborează cu cel puţin un JE.

vizibilitateOnline

Page 8: Business Organization for Students 2014

editia 2013

editia 2013

proiecte si parteneri

Sponsori

Parteneri logisticiParteneri mediaParteneri media

GOLD PARTNERS Recomandati si sustinuti de

Page 9: Business Organization for Students 2014

editia 2013

editia 2013

editia 2013

proiecte si parteneri

Parteneri media

Parteneri media

Sponsori

Partener locatie

Sponsori

Page 10: Business Organization for Students 2014

Target studenţiAcademia de Studii Economice Bucureşti – toate facultăţile;Scoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative – toate facultăţile;Universitatea Bucureşti – Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice;Universitatea Politehnica Bucureşti – Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, Automatică;Ani de studiu: 2,3,4 şi master.

Beneficiile proiectului Ajutăm companiile de publicitate să stabilească un dialog cu studenții consumatori de publicitate prin care se pot obține insight-uri, facilitând în același timp realizarea unei campanii de promovarea concentrată pe un grup țintă – formarea studentului pentru companie.Descriere proiect

Proiectul Proud, aflat la a 8-a ediţie, creează un mediu pentru dialog între studenţii pasionaţi de publicitate şi oamenii din companiile care schimbă zilnic “regulile” domeniului. Structurat pe 3 zile, proiectul îşi propune să ofere studenţilor workshop-uri de calitate, care explorează conceptul de brand.

Ediţia 2013 Ediţia cu numărul 7, a adus în atenţia studenţilor o temă de actualitate din domeniul marketingului: publicitatea în online. Scopul proiectului este conștientizarea impactului pe care publicitatea online îl are asupra consumatorului.

Contact Project Manager [email protected]

TEMĂBranding prinstorytelling

PERIOADA 17-19 MARTIE 2014

SUBTEMEBranding de la A la Z;Importanţa research-ului;De la marcă la brand;Asocierea unui brand cu o comunitate;Digital storytelling.

10 sesiuni de workshop

sesiune de cinema AD’s Debate

10 companii partenere

3 zile de evenimente

170 de participanți

Page 11: Business Organization for Students 2014

Target studenţiUniversitatea Politehnică Bucureşti – Electronică şi Telecomunicaţii; Automatică Academia de Studii Economice – Cibernetică, Statistică şi Informatică EconomicaAni de studiu: 2,3,4 şi master

Beneficiile proiectului

Construim pentru partenerul principal poziția de angajator ideal în facultățile de profil prin promovare și prin maximizarea impactului* companiei în rândul studenților.* fidelizarea pasionaților de securitate digitală (conferință);

obținere de feedback pentru prezentarea realizată de companie în timpul conferinței;reducerea costurilor de recrutare prin realizarea unei recrutări elitiste din grupul

de participanți la workshop; obținerea de insighturi, proiectul fiind un mediu de testare al produselor/serviciilor noi.

Descriere proiect

Proiectul de tradiție IT is Business se adresează în 2014, la cea de-a șasea ediție, studenților pasionați de securitatea digitală. Proiectul este format din 3 părţi: conferinţă, workshop şi o demonstraţie de spargere a unui cod.Ediţia 2013 “Level-UP”, subiectul ediţiei din 2013, i-a provocat pe studenţi cu o temă de actualitate, gaming-ul, printr-o zi de conferinţă, o zi de seminarii şi un Lan Party.

Contact Project Manager [email protected]

5 workshop-uri

10 prezentări - conferință

10 companii partenere

3 zile de evenimente

225 participanți

TEMĂSecuritatea digitală

PERIOADA 26-28 MARTIE

SUBTEMESecuritate bancară; Hacking/ Cracking; Tehnici de protejare personală a sistemelor; Combaterea aplicaţiilor malware şi a virușilor.

Page 12: Business Organization for Students 2014

Target studenţiAcademia de Studii Economice Bucureşti – toate facultăţile;Scoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative – toate facultăţile;Universitatea Bucureşti – Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice;Universitatea Politehnica Bucureşti – Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, Automatică;Ani de studiu: 2,3,4 şi master.

Beneficiile proiectului Ajutăm companiile implicate în dezvoltarea antreprenoriatului în Romania să îşi ajusteze şi să îşi promoveze gama de servicii pentru startup-uri în functie de nevoile tinerilor antreprenori şi să dezvolte notorietatea comunităţilor de antreprenori special create.

Descriere proiectEdiţia 2013 “Antreprenoriat din pasiune” a fost tema celei de a doua ediţii 1stEP, conferinţa reunind două pannel-uri de antreprenori de succes. Participanţii au fost învăţaţi să îşi valideze ideea de afaceri prin metoda Lean Start-up, pe parcursul workshop-urilor, aceştia având şansa de a-şi prezenta ideea de afaceri în cadrul unui investors pitch, după 4 săptămâni de la începutul proiectului.

Contact Project Manager [email protected]

TEMĂANTREPRENORIAT ȘI INTRAPRENORIAT ÎN INDUSTRIA TURISTICĂ

PERIOADA 7-9 APRILIE 2014

SUBTEMEPlanul de management;Planul financiar şi metodele de finanţare;Contextul legal;Marketing – cu să ajungi la publicul ţintă;Vânzări şi negociere.

2 workshop-uri

9 speakeri - conferință

Investors’ pitch

eveniment desfășurat timp de o lună

106 participanți

Page 13: Business Organization for Students 2014

Target studenţiAcademia de Studii Economice Bucureşti – toate facultăţile;Scoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative – toate facultăţile;Universitatea Bucureşti – Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice;Universitatea Politehnica Bucureşti – Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, Automatică;Ani de studiu: 2,3,4 şi master.

Beneficiile proiectului Facilităm conexiunea dintre companii și studenții interesați de cele mai noi oportunități de carieră în domeniul financiar-bancar realizând pentru companiile partenere imaginea de angajatorii cei mai accesibili1, iar în paralel, implementând platforma online2 vom facilita reducerea costurilor recrutării pe poziții entry-level și internship.1 se realizează pentru toate facultățile din ASE în funcție de preferințele companiei 2 este disponibilă pe tot parcursul anului

Descriere proiect

Proiectul JobArena are ca scop facilitarea interacțiunii dintre studenții interesaţi de dezvoltarea în carieră și companiile care recrutează pentru poziţii de entry-level, internship sau practică. Proiectul este format din 3 părţi: platformă online, conferinţă şi workshop-uri.Ediţia 2013 Job Arena, aflat la prima ediţie în 2013, a fost dedicat studenţilor în căutarea unei direcţii în carieră, fiind adresat în particular celor care erau la început de drum şi nu ştiau ce îşi doresc cu adevărat să facă.

Contact Project Manager [email protected]

TEMĂAntrenament pentru carieră

PERIOADA 7-9 MAI 2014

SUBTEMENOU! - PLATFORMA ONLINE

Page 14: Business Organization for Students 2014

Ajutăm companiile să își crească impactul promovării în rândul studenților folosind grupuri țintă.

Unul dintre clienții noștri, una dintre cele mai mari bănci din România, dezvoltă la începutul anului 2013 un proiect de antreprenoriat pentru prima oară în București. Într-un timp scurt, folosind promovarea online, am reușit să strângem audiența necesară, salvând astfel timp prețios pentru oamenii implicați în organizarea evenimentului.

Ajutăm companiile să își reducă costurile de promovare prin interacțiunea directă cu studenții la stând în clădirea Comerț, ASE, prin promovarea la serii și prin lipirea de afișe sau distribuirea de flyere.

Ajutăm companiile să își crească rentabilitatea investiției în promovarea produselor, serviciilor sau evenimentelor orientate către studenți prin implementarea unei strategii targetate.

Unul dintre clienții noștri, o companie de consultanță cu operațiuni internaționale, organizează în fiecare an un concurs pentru studenți și se confruntă cu lipsă interesului studenților. Prin campaniile realizate anual, i-am ajutat să obțină un număr suficient de mare de candidați pentru fiecare ediție.

proiecte customizate proiecte customizatePromovare online

Promovare offline

Promovare campanii student-oriented

Cunoaștem în totalitate fluxul studenților și orarul acestora.

Astfel, putem plasa și poziționa orice comunicare de marketing cu maximum de impact asupra publicului țintă.

ASE și SNSPA

Page 15: Business Organization for Students 2014

Campanii de recrutare

Ajutăm companiile să își reducă costul total al procesului de recrutare folosind promovarea directă în rândul studenților, realizând un screening de CV-uri adaptat cerințelor companiei și o prima etapă de interview-uri.

Research calitativ

Ajutăm companiile să își planifice produsele, serviciile sau procesul de recrutare folosind insight-uri obținute de la studenții din facultățile1 ASE București prin realizarea unei cercetări de piață calitative2.

1 compania alege facultatea țintă și beneficiază de exclusivitatea rezultatelor research-ului 2 - cercetarea de piață se desfășoară 1 la 1 cu studentul respectiv; - compania va alege întrebările care vor fi incluse în research; - numărul de studenți din eșantion variază în funcție de numărul studenților înscriși la facultatea aleasă.

proiecte customizate proiecte customizate

Page 16: Business Organization for Students 2014

‘‘ Colaborarea cu BOS a luat naştere odată cu un proiect de suflet, Careershop. Scopul a fost să fim mai aproape de studenţi şi să îi ajutăm să se orienteze înspre o carieră, având ocazia să înţeleagă ce se întâmplă în realitate în departamenteleunei multinaţionale precum Kraft Foods Romania. Am început timid, însă acum, dupa 3 ani, putem spune cu mândrie că proiectul a câştigat un nume. Creativitatea şi energia debordantă a studenţilor din BOS a fost şi este o adevarată inspiraţie, ceea ce a ajutat proiectul să crească. Mulţumim pentru spiritul liber şi aşteptăm cu entuziasm cât mai multe ediţii deosebite de Careershop.

(Ana Silivaş - Organization Development Specialist, Mondelez România)

BOS este una dintre asociaţiile studenţeşti cu care P&G România colaborează cu succes de câţiva ani în promovarea activităţilor dedicate studenţilor în universităţi. Colaborarea este foarte bună între BOS şi P&G Romania. Se stabilesc de la început activităţile care trebuie îndeplinite, BOS sprijinind compania P&G Romania în realizarea acestora. Parteneriatul de succes este susţinut de seriozitatea studenţilor din BOS. Recomandăm cu căldură asociaţia BOS pentru viitoare colaborări în scopuri de recrutare şi programe educative pentru studenţi.

(Nicoleta Moise - Recruiting manager, P&G Balkans)

testimoniale contact

Page 17: Business Organization for Students 2014

testimoniale contact

Iulian NOVISCHI, Sales Manager [email protected] (+4) 0748 434 414

Page 18: Business Organization for Students 2014

Students of Today make partnerships happen!

Profitaţi de oportunitate!