2007 Business Magazin

48
Oct 07 Noua Colecţie de cadouri disponibilă din septembrie REVISTA ÎNTREPRINZĂTORULUI PRIVAT AUTORIZAT ȘI A CUMPĂRĂTORULUI PRIVILEGIAT PLUS AMWAY AMWAY ROMÂNIA

description

Business Magazin

Transcript of 2007 Business Magazin

Page 1: 2007 Business Magazin

Oct

07

Noua Colecţiede cadouridisponibilă dinseptembrie

REVISTA ÎNTREPRINZĂTORULUI PRIVAT

AUTORIZAT ȘI A CUMPĂRĂTORULUI

PRIVILEGIAT PLUS AMWAY

AMWAY ROMÂNIA

Page 2: 2007 Business Magazin

Comandaţi Catalogul Boutique pentru mai multe detalii despreacest parfum sau despre întreaga noastră gamă de parfumuri

pentru femei și bărbaţi.

Comanda nr. 218205

NOUL parfum pentru femei

WISTFUL™

Aroma Body Mist

REVIGORANT. PROASPĂT. INTENS.

DISPONIBIL DINSEPTEMBRIE 2007

Comanda nr. 103704 - 100 ml

Page 3: 2007 Business Magazin

Puterea Dumneavoastră

Toţi cei care aţi intrat în această afacere aţiavut diverse motive. Poveștile de succes,drumul pe care aţi mers ca să ajungeţi aici– sunt personale și vă aparţin.

Un lucru este sigur: sunteţi aici deoarecedoriţi să deţineţi controlul asupra vieţiidumneavoastră.

Doriţi să deţineţi controlul și să faceţi oschimbare în viaţa dumneavoastră.

Cu această afacere puteţi călători la oriceviteză, puteţi accelera, puteţi reduce viteza.Totul se referă la dumneavoastră și laschimbările pe care doriţi să le faceţi.

Aceasta este frumuseţea afacerii pe contpropriu. Vă oferă ocazia să faceţi tot ceeace vă doriţi, când doriţi. Cel mai importantlucru este propria putere!

Sper că știţi că aveţi întregul nostru sprijin.Suntem aici să vă oferim produse de înaltăclasă, un program complex de training șiun website foarte eficient.

Suntem în această afacere alături dedumneavoastră, pentrudumneavoastră.

Cuprinsștiri3 Mesajul Corporaţiei

Puterea Dumneavoastră5 Conferinţa Diamanţilor Europeni

20076 Consiliul European al Diamanţilor

EDAC8 SIP 07/08

17.000 RON, Bonusul anual pentruPlatină Q12

8 Seminarul noilor Platine 2007/0847 Preţuri

afacerea dumneavoastră9 Reînnoirea afacerii Amway9 “Copacul de Hârtie”10 Amway și Access Business Group11-28 Recunoașteri

43 Pliantul Soluţii pentru o dietăechilibrată

44 Completarea corectă a Cererii-tipAmway

45 Noutăţi Regulile de ConduităAmway

45 Procedura de ajustare pozitivăautomată (TOP UP)

46 www.amway.ro - noul Servervideo Amway

produse2 WISTFUL™ Aroma Body Mist

4 UNICEF - Felicitările de sărbători

7 Amway și UNICEF - Parteneriatpe viaţă

29 Vești bune pentru gamaNUTRILITE

30 Modul de viaţă vs. alimentaţiesănătoasă

31 Promoţie: Suplimentul alimentarNUTRILITE DOUBLE X™

32 Batonul corector ARTISTRY™

33 Harta tenului

34-35 De la un ten sănătos, la unul fărădefcte: Fond de ten cremă liftingARTISTRY TIME DEFIANCE™

36-37 Coafuri - tendinţe toamna 2007

38 Noul Catalog AMWAY™Boutique

39 Colecţia de cadouri 2007

40 Promoţie PermaClear™†

41 Produsele L.O.C.

42 eSpring™

43 În curând: NUTRILITE™Echinacea și Ginseng Siberian cuGinkgo Biloba

44 În curând: E. FUNKHOUSER™NEW YORK - Colecţia 006 -CONSTELLATIONS

Doug DeVosPresident

Steve Van AndelChairman

Page 4: 2007 Business Magazin

Create exclusiv pentru asărbători parteneriatulAmway – UNICEF, noilefelicitări de Crăciun Amwaysunt ideale pentru a menţinelegătura cu prietenii și familia.

Fiecare pachet cumpărat contribuie laeforturile UNICEF de a oferi copiilor dinîntreaga lume o viaţă mai bună.

…aceste motive sunt copiii.

Există milioane de motivepentru a trimite felicităriUNICEF de Crăciun

Fiecare pachet include câte trei felicitări pentru fiecaredintre cele două design-uri. Ele sunt albe în interior,pentru ca dumneavoastră să le puteţi personaliza.

Comanda nr. 105000

În prezent, peste 7.000 dereprezentanţi UNICEF lucrează înîntreaga lume pentru a promova șiproteja drepturile copiilor.

Obiectivele lor sunt:

Să ofere copiilor șansa unei vieţi mai bune

Să îi ajute să supravieţuiască și să reușească în viaţă

Să le ofere șansa de a beneficia de educaţie

Să le creeze un mediu protejat și sigur.

produse4

OCT 07

Page 5: 2007 Business Magazin

Oau! O locaţie extraordinară pentru uneveniment fabulos - Sydney, Australia – cuuimitorul port și peisajele bine-cunoscute.Diamanţii noștri sunt întâmpinaţi în stil VIP, deîndată ce coboară din limuzine la exclusivulHotel Shangri-La, situat în zona istorică dinSydney denumită “The Rocks”. Zona arepeisaje extraordinare de-a lungul portului și seaflă la numai câteva minute de Opera Houseși Harbour Bridge.Pe perioada șederii lor, aceștia au avutoportunitatea de a participa la întâlniri,negocieri și reuniuni între Diamanţi, dar și cumanagementul Amway din Europa.Noaptea “Aussie” a oferit noi experienţe…struţ și crocodil în meniu! Dar Opera House acontribuit și mai mult la tratamentul de 5 steleoferit de Amway. Rezervat exlcusiv pentruAmway, restaurantul “Guillaume” a oferitdecoruri sofisticate pentru numeroase repre-zentaţii, violoniști și tenori (îmbrăcaţi în chel-neri!) întreţinând atmosfera – spectacolul deartificii din final, deasupra Harbour Bridge,fiind de-a dreptul copleșitor… un final perfectpentru o seară perfectă.

Mark Beiderwieden și Peter Strydom auprezidat întâlnirea de afaceri și au prezentatultimele cifre cu vânzările înregistrate înEuropa și noua strategie “12 în 12”,inspirându-i pe toţi pentru o mai mare dez-voltare în următorii cinci ani, iar apoi un grupindigen a avut o reprezentaţie autentică dedans, muzică și cântece. Ca întotdeauna în

cadrul Amway… afacerile sunt combinate cuplăcerea.Aceasta este numai o parte din experienţa decare s-au bucurat Diamanţii noștri; pentru a văpovesti tot ceea ce s-a petrecut, am aveanevoie de toate paginile revistei Amagram!Toţi Diamanţii au primit bilete “în jurul Lumii”pentru a ajunge la Sydney, alegându-și pro-

priile escale și rute pentru a ajunge aici… Estulîndepărtat, California, Dubai sunt câtevadintre aceste destinaţii.Ni s-a spus că acesta este “unul dintre celemai reușite evenimente din toate timpurile”…astfel avem multe așteptări pentru următoruleveniment, când îi vom invita pe toţi Dia-manţii, în martie anul următor, în Mauritius!

Conferinţa DiamanţilorEuropeni 2007

5știrilecorporaţiei

OCT 07

Page 6: 2007 Business Magazin

Pe 26 - 27 iunie 2007, s-a desfășuratConsiliul Diamanţilor Europeni (EDAC),care a avut loc la Centrul de Training de

la München. Scopul acestui consiliu estesă încurajeze o comunicare activă întreliderii IPA și companie. Compania estereprezentată de membri ai echipei demanagement din Europa și SUA.

Reuniunea a avut două părţi – sesiuneagenerală și cele patru comisii pentruvânzări, comunicare/operaţiuni, reputa-ţie și portofoliu de produse. Subiectelediscutate în cadrul sesiunii generale se

referă la oportunitatea de afaceriAmway în Europa și în lume, măsuripentru îmbunătăţire și reputaţia afaceriiîn general. În cadrul comisiilor,subiectele sunt discutate în detaliu șiîntr-o manieră specifică. Rezultatelediscuţiilor din cadrul comisiilor sunt apoiprezentate în cadrul sesiunii generalefinale a EDAC.

De data aceasta, reuniunea EDAC a fostgăzduită pentru prima dată în cadrulcentrului de training de la München.

Această clădire nouă și foarte modernăa oferit cadrul perfect pentru aceastăconferinţă.

Membrii EDAC s-au întâlnit la HotelulKempinski pe 25 iunie, de unde au fostpreluaţi de către un autocar VIP, pentruprima partea a sesiunii generale, și apoipentru comisii. După o zi foarte aglo-merată, membrii EDAC au avut șansa dea savura o cină deosebită pe parcursulcăreia și-au împărtășit opiniile referitorla prima zi a reuniunii. A doua zi,întâlnirea a continuat cu prezentarearezultatelor comisiilor în cadrul adunăriigenerale.

Reuniunea a avut un real succes, iardiscuţiile și rezultatele lor au pregătitdrumul pentru dezvoltarea viitoare aafacerii Amway.

Consiliul European al Diamanţilor – EDAC

26-27 iunie 2007, Centrul European de Training Amway, München

știrilecorporaţiei6

OCT 07

Page 7: 2007 Business Magazin

7produse

OCT 07

Amway și UNCEF și-au unit forţele în 2001 pentru a ajutaacești copii – pentru ca ei să poată avea un viitor.

Până în prezent, IPA, angajaţii și filialele Amway au sprijinitefortul UNICEF oferind peste 3 milioane de dolari. Cuacești bani, UNICEF a vaccinat copii împotriva bolilormortale, a instruit părinţii, copii și voluntarii din Kilifi, Kenya,din Turcia, Croaţia, Slovenia, România și Rusia.

Numai în 2006, contribuţia Amway a fost de 600.000dolari, ceea ce reprezintă 1/1000 din fondurile UNICEFfurnizate de către sectorul privat (persoane fizice, companiiși ONG-uri) în 2006.

Nu am mai fi Amway, IPA sau angajaţi Amway dacă nu amdori ca această cifră să crească. Haideţi să colaborăm și săajutăm și mai mulţi copii anul acesta – pentru că acestaeste cel mai bun lucru.

Vă rugăm să adăugaţi la următoarea dumneavoastrăcomandă Amway:

101568 – o contribuţie de 3,5 RON101569 – o contribuţie de 17,5 RON101570 – o contribuţie de 59,5 RON

În zilele noastre, un număr incredibil de copii încă mai suferăsau nu au condiţii pentru a merge la școală

Amway și UNICEF,parteneriat pe viaţă “Aproape 4 milioane de copii mor în prima lună de lanaștere. Jumătate de milion de femei mor în timpulsarcinii în fiecare an, iar nenumăraţi bebeluși și copiirămân fără mamă. Un copil din șase suferă din cauzaînfometării. Un copil din șapte nu beneficiază de îngrijiremedicală. Peste 1 miliard de oameni nu au acces la apăpotabilă, iar 40% din populaţia lumii trăiește fărămăsurile de igienă de bază. În jur de 115 de milioanede copii nu merg la școala primară, iar majoritateadintre aceștia sunt fete. În ciuda reducerii număruluide oameni care suferă de bolile care pot fi prevenitecu ajutorul vaccinului, infecţiile respiratorii acute,malaria, bolile provocate de diaree, malnutriţia lacopii și femei, mediul de viaţă nesănătos șiaccidentele curmă nenumărate vieţi de copii.”(Raportul anual UNICEF 2007)

Page 8: 2007 Business Magazin

Nou pentru 2007-08!

Seminarul noilor Platine Toate noile Platine* vor fi invitate – o singură dată – la Seminarul Noilor Platine care va fiorganizat în cadrul Seminarului European al Conducătorilor (LTS).

Pentru prima dată, noile Platine vor avea șansa de a participa la Seminarul European alConducătorilor – în Tenerife, Sardinia sau Antalya – pentru a vedea la faţa locului cum LideriiAmway beneficiază de acest eveniment. De asemenea, vor avea șansa de a cunoaștemanagementul Amway Europa, precum și liniile de îndrumare și alţi parteneri.

Calificându-vă pentru acest eveniment de înaltă clasă, veţi avea șansa de a afla informaţiiimportante despre afacere și, în același timp, să sărbătoriţi succesul dumneavoastră și alcelorlalţi IPA într-un decor minunat.

….continuaţi să vă dezvoltaţi afacerea și vă veţi bucura de recompensele oferite de LTS înfiecare an!

* cel puţin șase luni de calificare în cursul anului fiscal.

Pentru mai multe informaţii despre evenimente și criterii de calificare, vă rugăm să consultaţi Platina, Amway Româniasau vizitaţi www.amway.ro. Participarea la toate seminariile și călătoriile se face strict pe bază de invitaţie, iar invitaţiilesunt la discreţia Amway.

Recompense pentruÎntreprinzătorii Amwaypentru 2007-2008

Recompense pentruÎntreprinzătorii Amwaypentru 2007-2008

Nou pentru 2007-2008!

17.000 RON…Bonusul anual pentru Platină Q12!Ce aţi putea face cu 17.000 RON în plus? Calificaţi-vă pentru bonusul anual dePlatină Q12 în anul fiscal 2007/08 și veţi afla!

Trebuie să obţineţi 12 luni calificate la nivelul de Producător de Argint și volumul SIPstabilit, iar acest bonus va fi al dumneavoastră.

Cum*?1. Calificaţi-vă ca Platină Q12.2. Realizaţi un volum SIP de minim 120.000 în primul an de calificare (2007/08).3. Menţineţi cel puţin volumul din anul anterior.

* pentru informaţii detaliate referitor la programul SIP și criterii de calificare, consultaţi Platina,

contactaţi filiala locală a Amway sau vizitaţi site-ul nostru www.amway.ro.

știrilecorporaţiei8

OCT 07

Page 9: 2007 Business Magazin

Reînnoireaafacerii AMWAYNu uitaţi să vă reînnoiţi afacerea AMWAY™!

Începând cu 1 septembrie 2007, au intrat în vigoare pepieţele europene noile termene de reînnoire:

Fiecare IPA/CPP trebuie să își reînnoiască afacerea AMWAY în fiecare an:Reînnoire clasică 1 septembrie – 31 decembrie 2007Reînnoire târzie 1 ianuarie – 31 august 2008

Taxele de reînnoire pentru IPA/CPP:Clasică 90 RONTârzie 120 RON

Taxele de reînnoire pentru CP:Clasică 39 RONReînnoire gratuită la achiziţionarea unui volum anual de produse

în valoare de minimum 500 RON în perioada1 ianuarie - 31 decembrie 2007 (în perioadadeţinerii statutului de CP).

Cum se poate face reînnoirea:• Online, la www.amway.ro (selectaţi SRV9990)• În Centrul de Selecţie a Produselor București• Prin plata taxei de reînnoire în contul Amway pentru comenzi și

trimiterea unei cereri de reînnoire prin e-mail ([email protected])sau prin fax (021/311.93.46)

• Prin sistemul ATOS de comandă prin telefon• Odată cu comanda poștală

Oportunitatea afacerii AMWAY este una dintre cele mai buneoportunităţi disponibile prin intermediul căreiaDUMNEAVOASTRĂ vă puteţi atinge adevăratul potenţial.

9afacereadvs.

OCT 07

Corporaţia Amway a fost dintot-deauna preocupată de folosirea șiadministrarea corectă a resurselormondiale și a mediului înconju-rător, detergenţii Amway bio-degradabili reprezentând doar unexemplu al eforturilor companiei înstabilirea și promovarea uneipolitici sănătoase de protecţiea naturii.

Nici Amway România nu a neglijatacest aspect și în luna iulie 2007 ahotărât să se alăture proiectului“Copacului de Hârtie”, un programambiţios de colectare a deșeurilor dehârtie, în vederea reciclării.

De ce “Copacul de Hârtie” și nu unalt proiect? Pentru că, pentru fiecare100 de kilograme de hârtie co-lectată, se va planta un puiet înparcurile din București sau în loculcopacilor tăiaţi din zonele defrișate.

Parteneriatul nostru este abia laînceput, dar cei 10 puieţi pe care îivom planta în luna octombrie nebucură sufletele și sperăm să fie unprim pas de bun augur în strădaniilenoastre ale tuturor de a refacetreptat, treptat mediul înconjurător.

“Copacul de Hârtie”

Nu ezitaţi să accesaţi site-ul www.copaculdehartie.ro unde veţi puteaafla mai multe informaţii despre acest proiect ecologic extraordinar.

Page 10: 2007 Business Magazin

afacerea dumneavoastră - o distribuţie eficientăAccess Business Group (ABG) esteorganizaţia care se asigură nu numai căexistă suficiente produse Amwaydisponibile, dar și că acestea sunt înpermanenţă îmbunătăţite. În acest scop,ABG desfășoară câteva activităţiimportante la nivel global:

• Cercetare și Dezvoltare: ABGefectuează cercetări continue pentrudezvoltarea de produse Amway noisau îmbunătăţite.

• Producţie: ABG fabrică acesteproduse în unităţile acesteia dinAmerica, în special pentru Amway.

• Activităţi de agricultură: ABGcultivă și procesează ingredienteledin plante pentru produsele Nutriliteîn fermele proprii.

• Logistică: ABG se ocupă dedistribuţia tuturor produselor Amwayîn 80 de ţări din întreaga lume.

Pentru a opera pe pieţele Amway dinEuropa, ABG deţine un depozit centralși un centru de distribuţie, careîmpreună sunt numite Centrul EuropeanRegional de Servicii (ERSC) în Venlo,Olanda.

În 2005, ABG a preluat responsabilitateapentru depozitul și centrul de distribuţieAmway din Polonia. Acestea, localizateîn Pruszkow, lângă Varșovia, opereazăpieţele poloneză, cehă și slovacă. Înoctombrie 2007, vor devenioperaţionale următoarele schimbări lasistemele de producţie. Un sistemavansat va asigura un nivel ridicat deprecizie a selecţiei produselor, iarprocesul sofisticat de verificare agreutăţii va identifica imediat posibilele

discrepanţe, asigurând preciziacomenzilor IPA.

În septembrie 2007, ABG a preluatcentrul de distribuţie din Budapesta șiservește atât piaţa din Ungaria cât și pecea din Slovenia. În viitor, și alte ţăribalcanice vor putea fi aprovizionate cuproduse din această locaţie. ABG ainvestit peste 2,7 milioane de dolari înunitate și în echipament. Centrul dedistribuţie din Budapesta se bucurăacum de o mai bună eficienţăoperaţională și de îmbunătăţirea onorăriicomenzilor.

Piaţa Amway din Rusia, care este o zonăla fel de întinsă ca întreaga Europă deVest, necesită o abordare completdiferită datorită infrastructurii și distan-ţelor foarte mari. ABG furnizeazăproduse depozitului central Amway dinMoscova. Din Moscova, sunt furnizateproduse la depozitele regionale dinRostov, Novosibirsk și Khabarovsk. Larândul lor, acestea furnizează produsetuturor Centrelor de Servicii Amway.

ABG va continua să sprijine imple-mentarea și dezvoltarea strategieilogisticii în Rusia.

Peste 270 de angajaţi lucrează în cadrulCentrului European Regional de Servicii șiîn centrele de distribuţie din Polonia șiUngaria. Fiecare dintre aceștia depunetoate eforturile pentru a oferi Amwaysprijin logistic de calitate, asigurându-secă oriunde alegeţi să vă întemeiaţiafacerea, dumneavoastră și clienţiidumneavoastră beneficiaţi de servicii decea mai bună calitate atât în prezent câtși în viitor.

Amway și AccessBusiness Group

fac parte dingrupul de

companii AlticorInc., deţinute de

familiile DeVos șiVan Andel.

Cincisprezece state din vestul Europei(vezi zonele roșii de pe harta alăturată)primesc de la ERSC comenzile asamblate.

Zonele albastre indică statele care aupropriile lor centre de distribuţie, careprimesc produse de la ERSC din Venlo. Centrulde distribuţie din Polonia furnizează servicii șipentru pieţele din Cehia și Slovacia, în timp cecentrul de distribuţie din Ungaria furnizeazăservicii și Sloveniei.

OCT 07

afacereadvs.10

Page 11: 2007 Business Magazin

Motto: ''Visul este totul''''Omul sărac nu este cel care nu are un ban, ci acela care nuare un vis''

''Am întâlnit afacerea Amway la 20 de ani, cand lucram într-o secţiede tâmplărie. Dupa ce m-am căsătorit am lucrat ca agent devânzări, iar soţia ca învăţător. Când s-a născut Elena, fiica noastră,am decis că singura noastră șansă de a ne realiza scopurile esteaceastă afacere. Am reușit pentru că suntem jucători de echipă,pentru că avem o linie de îndrumare care a crezut în noi și pentrucă avem ca partener o companie care ne-a respectat și recompensatpe măsura rezultatelor - compania Amway. Acum ne dorim săajutăm cât mai mulţi oameni să se bucure de beneficiile acesteiafaceri și să-și realizeze ţelurile.

Dacă noi: doi tineri- fără bani, fără experienţă, fără studii superioaream reușit să construim o afacere de Smarald, oricine poate să ofacă!!! ''

SMARALD Mihaela și Constantin Bogdan DOBRICĂ - Râmnicu VâlceaIULIE

Am început această oportunitate de afaceri înainte de a avea nevoiede ea. Aveam o afacere clasică în domeniul construcţiilor care era întop, dar nu aveam timp pentru cei trei copii care erau destul demici. Am înţeles că este oportunitatea care ne va da timp și banilaolaltă și nu am stat pe gânduri.

Am avut destule provocări dar datorită sistemului de consultanţă,liniei de îndrumare, cărora le suntem recunoscători, familiilor Pătranși Demeter, care ne-au dat încredere și viziune, am putut să ledepășim.

Recompensa cea mai mare este aceea de a ajuta cât mai mulţiparteneri să ajungă la rezultate.

Amway ne oferă oportunitatea de a obţine bani, recunoașteri,prieteni adevăraţi, dezvoltare personală, călătorii, timp de calitatepetrecut cu cei dragi.

SMARALD Maria și Constantin ROSETI - BuzăuIULIE

OCT 07

Calificaţi în România

Page 12: 2007 Business Magazin

Calificaţi în România

Deși excelam în profesiile noastre de inspector financiar, respectivinginer electronist, doream să fim liberi, să vedem lumea.

Afacerea Amway a fost pentru noi singura șansă de a ne îndepliniscopurile. Muncind sistematic, am reușit să construim o echipăminunată, cu oameni de caracter, de care suntem mândri.

Câteva din scopurile noastre s-au îndeplinit deja: suntem liberi,serviciul nu mai este pentru noi o necesitate, călătorim împreună cutot mai mulţi parteneri.

Ne dorim nivelul de Diamant și pentru aceasta vom ajuta încă mulţioameni să-și îndeplinească scopurile.

Pentru ajutorul primit în construcţia afacerii noastre dorim sămulţumim întregii linii de îndrumare și în mod special familieiFloroiu.

“Când ai un sistem și lucrezi în echipă, totul e posibil; depinde doarde tine.”

SMARALD Olga și Ovidiu Nicolae SCHITEANU - BucureștiIULIE

Suntem învăţătoare și proiectant. Avem un băiat de care suntem mândri. Am pornitafacerea fără vise, situaţia financiară fiindu-ne călduţă. Am devenit serioși din nevoie.Iubim și respectăm partenerii; mulţumim pentru sprijinul oferit: companieiproducătoare, sistemului de pregătire și liniei de îndrumare naţională șiinternaţională de la care am învăţat că dacă vrem mai mult trebuie să fim mai mult!

SAFIRDoiniţa Lucreţia și Savu ONEA - BucureștiIULIE

Suntem ingineri constructori de profesie. Cand am întâlnit afacerea aveam proprianoastră afacere, duceam o viaţă bună fără să ne dăm seama că dușmanul unei vieţifoarte bune este o viaţă bună.Suntem onoraţi să fim partenerii Companiei Amway care ne-a dat șansa să avemun stil de viaţă deosebit, parteneri - prieteni adevăraţi și compania unor oameni cuadevărat de succes.

SAFIRMariana și Romeo Eugen DIACONU - TurdaIULIE

OCT 07

Page 13: 2007 Business Magazin

OCT 07

Calificaţi în România

"Nu am crezut, dar am verificat. Ce am descoperit? Că am devenit părinţi maibuni, soţi mai buni, copii mai buni, șefi mai buni și numai pentru asta MERITĂ.Oamenii nu sunt răi, ci frustraţi și nu merită să rămână așa."

Gina și Petrică Puiu VRÎNCIANU - Constanţa

RUBINIULIE

Cristina și Dumitru MERIȘAN - Constanţa

PLATINĂIULIE

Maria PIŢIGOI - Rm. Vâlcea

PLATINĂIULIE

Mihaela Adriana și Dumitru ILIESCU - București

PLATINĂIULIE

Gabriela IVAȘCU - Craiova

PLATINĂIULIE

Angela și Ioan MUREȘAN - Alba Iulia

PLATINĂMAI

Fenda și Constantin BĂBUȘ - București

PLATINĂIULIE

Motto: „Crede acum în ceea ce nu poţi vedea și vei vedea ceea ce nu crezi.”

Având profesia de pictor, dintotdeauna am fost o fire visătoare și niciodată numi-a plăcut realitatea unei vieţi în care trebuie să muncești de dimineaţa pânăseara și altcineva să decidă pentru tine.

Lenuţa și Constantin IOSIF - Buzău

PERLĂIULIE

Page 14: 2007 Business Magazin

OCT 07

Calificaţi în România

Viorica și Ilie RANGHILOF - Galaţi

PLATINĂIULIE

Margareta și Ion ŢINTEA - Buzău

PLATINĂIULIE

Gabriela și Dănuţ DUMITRESCU - Arad

PRODUCĂTOR DE AURIULIE

Ana și Raul Ciprian BOCHIȘ - Oradea

PRODUCĂTOR DE AURIULIE

Gheorghiţa și Nicolae BRÎNZEA - Pitești

PRODUCĂTOR DE ARGINTIULIE

Ecaterina și Iulian CORBU - Pitești

PRODUCĂTOR DE ARGINTIULIE

Mariana CORCIU și Dragoș Ionuţ ANGHEL - Buzău

PRODUCĂTOR DE ARGINTIULIE

Viorica și Nicolae MĂNĂILĂ - Buzău

PRODUCĂTOR DE ARGINTIULIE

Nicoleta GUŢAGĂ - Constanţa

PRODUCĂTOR DE ARGINTMAI

Maria și Vasile GRIDAN - Tg. Jiu

PRODUCĂTOR DE ARGINTMAI

Maricica și Dan NECHITA - Buzău

PRODUCĂTOR DE ARGINTIULIE

Elena Liliana și Constantin Remus NICOARĂ -Drobeta Turnu Severin

PRODUCĂTOR DE ARGINTIULIE

Page 15: 2007 Business Magazin

OCT 07

Calificaţi în România

18 % IULIE

FORSEA Rafila și GheorgheICHIM Domnica și AVRAM GabrielaSTANCU Octavian și ȘTEFAN Constantin STUPAR Felicia și AurelUNGUREANU Liliana VOMIR Rodica și Viorel

12 % IULIE

ANDRIŢĂ Ion Laurenţiu și Iuliana ElenaCIOBANU Mihaela CIOBOTĂ Elena și NicolaeCOPACIU Vlad Vasile și Irina FlorentinaLICHIARDOPOL Gabriela și VirgilMOLDOVAN Ibolya și FranciscTRANDAFIR Nelia și TRANDAFIR Cassiana Gabriela

9 % IULIE

LEAUTA Adela PODOLEANU Daniel Florin PRICOP Ersilia SOFRONIE Adrian VREME Șerban și VREME Neculai

15 % IULIE

BĂDESCU Ilie Emilian și MATEESCU LilianaBUSUIOC Maftei și ConstantinaPETREACĂ Robert Valentin și MarianaPLENICEANU TaniaROȘCA Remus și VoicaSTANCIU Eliza Oana și IulianVOICU Irina și Florin BogdanZLOTEA Sevastiţa și Vasile

Valentina și Viorel PETRESCU - Buzău

PRODUCĂTOR DE ARGINTIULIE

Simona Liliana și Marius Viorel SUCIU - Arad

PRODUCĂTOR DE ARGINTIULIE

Page 16: 2007 Business Magazin

OCT 07

Calificaţi Europeni

Nina și Olexander s-au născut în Vinnytsia, o regiune a Ucrainei, dar locuiesc în Odessadin 1980. Ei au aflat despre afacerea Amway când fiul lor cel mare, Pete, studia laAcademia de afaceri din Kiev, iar fiul cel mic era încă la liceu. Deși au făcut tot posibilulpentru a îmbunătăţi situaţia financiară a familiei și în special a copiilor, Nina și Olexander

au considerat că Amway le va oferi șansa de a-și îndeplini ţelurile.

Ei au simţit că afacerea Amway este cea care le va oferi oportunitatea de a-și îndeplini obiectivele.

“Afacerea Amway te poate ajuta să ai succes. Trebuie să ai răbdare, să încerci, să îţi stabilești obiective și să nu le abandoneziniciodată”, spune familia Koryak.

Nina și Olexsander KoryakUcraina

DIAMANT DUBLUIUNIE

“Când am început afacerea, era doar o activitate în plus pentru noi. Apoi, pe măsură ce atrecut timpul și am început să înţelegem esenţa acestei afaceri, ea a devenit nu doarprincipala noastră ocupaţie, ci și modul nostru de viaţă. Ce poate fi mai incitant decât săîntâlnești oameni noi, să îţi faci noi prieteni, oameni cu care ai foarte multe în comun, săîţi îndeplinești obiectivele, iar mulţumită companiei să beneficiezi de călătorii minunate și

să te bucuri de minunile lumii? Îi sfătuim pe cei care fac primii pași în această afacere să meargă înainte, să își stabileascăobiective, să le îndeplinească și bineînţeles să nu renunţe niciodată, deși necesită multă muncă și implicare.”

Dmytro Sheynin și MarynaFirsina - Ucraina

DIAMANT EXECUTIVIUNIE

Laryssa era foarte sceptică faţă de pornirea unei afaceri pe cont propriu, spre deosebire deRauf, care avea deja experienţă în domeniul bancar. Cu toate acestea, au fost de acord în

privinţa oportunităţii de afaceri Amway. “Aici, există șansa de a câștiga bani, dar și de a folosi la maxim potenţialul tău și alaltora. Amway ne oferă oportunitatea de a avea o viaţă luminoasă, interesantă și valoroasă”, au spus Rauf și Laryssa.

Laryssa Hadjiyeva și RaufHuseynov - Ucraina

DIAMANTAPRILIE

Gita și Roman Hassmann au văzut afacerea Amway ca pe o oportunitate de a-și împliniobiectivele și de a avea o viaţă minunată. Ei au decis să se implice, să înveţe, și au urmat

sfaturile liniilor de îndrumare. Mulţumită afacerii Amway, Roman și Gita sunt acum înconjuraţi de oameni minunaţi care dorescsă își împlinească ţelurile și sunt un model pentru cele cinci fiice ale lor.

Gita și Roman Hassmann -Republica Cehă

DIAMANTMAI

Page 17: 2007 Business Magazin

OCT 07

Calificaţi Europeni

Mira și Leszek Hetnal au aflat despre această oportunitate de afaceri în Australia, apoi s-aumutat înapoi în Polonia. În prezent, ei își desfășoară afacerea în 21 de ţări. “Activitatea

noastră alături de parteneri are ca obiectiv principal pregătirea lor pentru a deveni întreprinzători privaţi autorizaţi cât mairepede. Mulţumită companiei Amway, am avut șansa de a descoperi abilităţi pe care nu știam că le avem.”

Mira și Leszek Hetnal -Polonia

DIAMANTMAI

“Când am aflat prima dată despre Amway, aveam propriul nostru proiect, o companie dedesign. Aveam succes pe plan profesional, dar nu aveam suficient timp liber sau libertate.

Calificarea la nivel de Diamant a fost doar «o insignă pe drumul succesului».

Merită să muncești și să lupţi. Trebuie doar să iei această decizie!”

Maria și StanislawDerejczyk - Polonia

DIAMANTIUNIE

“Continuăm să împărtășim afacerea Amway, pe care o iubim foarte mult, cu oameni care auaceleași obiective ca și noi.

Avem șansa de a face o diferenţă în viaţa celor care muncesc din greu pe acest drum.

Suntem recunoscători companiei Amway și liniilor de îndrumare care ne-au oferit această oportunitate de afaceri, care atragedin ce în ce mai multe persoane.”

Pelin Seraj și Habibullah Seraj - Turcia

DIAMANTIUNIE

“În urmă cu șase ani, aveam obiective pe care nu credeam că le vom realiza, acum avemobiective realizate!

Amway a fost un fel de renaștere… înainte de Amway și după Amway. Am fost la nivel de 3% timp de opt luni, și am devenitDiamanţi deoarece am făcut planuri de viitor. Suntem fericiţi.“

Nevin Gökçe Tekbiyik șiKadir Tekbiyik - Turcia

DIAMANTIUNIE

Page 18: 2007 Business Magazin

Niveluri de discountCumpărători Privilegiaţi Plus

18%

IULIECATANĂ Laura Maria COADĂ Serenela și TraianDOLHA Iuliana Mariana și Mircea

MariusHUZUM-TEODORESCU Ionuţ și

TamaraILIE Marius Ion și MariaILISEI Petru și MihaelaLARGĂ Gabriela LIONTE Antoaneta și LiontinMUNTEANU Radu MUREȘAN Alexandra Bianca și

AMARIEI Ioan EugenMUREȘAN Doina Elvira și Dorin

BogdanPOPA Cristina Elena și Adrian IonSANDU Mariana SOMEȘFĂLEAN Claudia Ancuţa și

Nicu DorinZOGOREAN Eugenia și Remus

15%

IULIEAFTENII Oleg și DEMICI VioricaANTON Silvia ARVAT Constanţa BAGOLY Andrea Eniko BALABAN Gheorghe BALABAN Tamara și POPOV

SvetlanaBALTĂ Carmen Cristina BARBĂNEAGRĂ Nicolae și

TeodoraBARBINTA Vasile și AnaBĂDESCU MădălinBĂLAN Corina și VirgilBĂLAN Elena și IlieBĂLAN Maria BĂLOIANU Vasile și CristianBELENYESI Zoltan și TundeBERESCU Veronica BICA Mariana și DănuţBICĂ Vasile Marian BIHARIA Csaba Es Bea BINDER Renate Mihaela BITE Viorel Remus și HUSA Ana

MariaBITEANU Anișoara și AndreiBODORIN Ana și TUȘCA AndreiBOGHEAN Andrian și ȘtefaniaBOGHEAN Claudia și BOGHEAN

VeronicaBOICU Maria și ViorelBONDARENCO Leonid și

AlexandraBORDIANU Grigori și Aliona

BORLAC Maria și IonBOSCOVA Virginia și

CARTALEANU MariaBRAD Simona Maria BRATU Mariana și ȘtefanBUCICOVSCAIA Maria BUMBU Cristina BUZEA VĂCARU Nicolae Cătălin și

NicoletaCALABAN Iulian CALINA Elena Mădălina CARIP Bogdan și RodicaCATOIU Adela Elena și AdrianCAUZAC Nicolae și MariaCAUZAN Natalia CAZACU Anatolie și DORDEA

TatianaCÂRSTEA Ana-Maria CEBAN Stanislav CEGLATONEVA Maria și

CEGLATONEVA ElenaCERLAT Gheorghe și GHERBOVEI

GalinaCHICICOV Panaite și ValentinaCHIMINCIJI Silvia CHIPER Claudia și DanielCHIRILOV Zinaida CHIŢESCU Rolanda CIOBANU Lidia COEV Vitalii și TatianaCONDUR Nicoleta CONSTANTIN Iulian și CarmenCONSTANTINOV Oleg și TatianaCORAVU Dorina COROIAN Adrian COSAR Roxana COZMA Felicia CRAVTOV Angela și VitalieCRĂCIUN Florica și BARA IoanaCREANGĂ Veronica CREŢ Paul Nicolae și FETELEA

Roxana MariaCREŢU Serghei și AnaCRILEVA Polina și CRILEVA MariaCROITORU Eugenia CRUDU Simion CSEKO Zoltan Peter CUPTOR Eduard și Mirela ClaudiaDAMIAN Toderel și LenuţaDARABAN Grigore și RodicaDARABAN Ion și LiliaDASCĂLUL Daniel și DOAGĂ IonDASCĂLUL Victoria și IGNAT MihaiDAVID Valentin DICUSAR Mariana și MihailDIMA Felicia DINU Andra Otilia și DINU ElenaDINU Marian și DINU MarinDOBRIŢA Ecaterina și SergheiDOGARU Dumitra

DOROBANŢU Camelia Oana DRAGOMIRICĂ Marius Andrei DRĂGAN Fabiola DUMITRACHE Georgeta și

AlexandruDUMITRANA Daniela Maria DUMITRANA IoanaDUMITRESCU Eugen DUMITRU Alexandru DUMITRU Liliana DVORNICIUC Gheorghe și ElenaENACHE Iuliana și GeorgelENCUNA Elena Antonia ENE Cornelia FIZASEANU Marioara FLOARE Nastasia și ȘtefanFRĂŢILĂ Carmen Maria și Cristian

TeodorFRINGULESCU Bogdan Valentin și

LilicaFULEA Petru și Crina LeuciaGAMAN IonuţGAVAN Lucian Nicolae GHEORGHIU Simona Victoria GITLAN Andrei și ElenaGIUREA Mihaela Laura GÎSCĂ RomanGORAS Florenţa și ȘtefanGROSU Ghiorghiţă și IonicaGUŢU ZinaidaHOROBET Cornelia și CREŢ Alina

MihaelaINASEL Florina Nicoleta și AlinION Elena Ștefana și RăzvanION Fraga AureliaIONESCU Aretina IONESCU Georgeta și JanIONESCU Liliana Margareta IORDĂCHESCU Simona ISTRATE Diana Marinela IURAȘCU Mihail IUROVSKI Vladimir și TatianaIVAȘCA Ana și IVAȘCA Andreea

MariaJURJIU Eugeniu KAKOCZ Norbert KARA Ghenadie și LarisaKATONA Laszlo KEREZSI Adam Arpad KEREZSI Roland Lajos KIS Alin Alexandru KISS Eva KOVACS Levente Sandor LEONTE Marian Virgil și FlorenţaLUNGAN Crispus Costinel LUNGU Angela și ValeriuLUNGU Doina LUPUȘOR Cristina MANOLACHI Ion și SULETEA

Tatiana

MANOLACHI Nicolae și GalinaMARDARE Dina MARIN Natalia și SergiuMARINA Elena MARTINESCU Gabriel MESZAROS Jozsef MIHAILOVA Ludmila MIHALAȘCU Verginel și IoanaMIHALCEA Valentin MINCIUNĂ Valeriu și NACLADĂ

ValentinaMIRIŢA Gheorghiţa și CristinelMOCANU Vasile MOHOLEA Aurelia Anca și FabianMOLDOVAN Maria și AurelMOLDOVAN Rozalia MOLDOVANU Nelli MOLNAR Arpad Zsolt MORARU Chiril MORARU Mihail MOȘNEGUŢU Maria și AnatoliiMUNTEANU Elena MUNTEANU Ioana NACLADĂ Ștefan și ElenaNAGY Istvan și IleanaNASTAȘ Simion și AngelaNECULA Ion și Raluca AlexandraNETEA Vasile și IulianaNICULESCU Gabriela Livia și

COVALCIUC DanielNIŢĂ Elena Clementina OLIVOTO Reasilvia ONICA Zinaida și VitaliiOPREA Andrei și Ionela MonicaOPRESCU Constantin și

AlexandrinaPAL Narcis Marius PALCUI Mihai Vlad PANĂ Cătălin PASCAL Natalia și PASCAL

AlexandraPASCUT Gavrilă Mircea și VictoriaPĂTRU Bogdan Laurenţiu și CameliaPETRE Marian și IoanaPIROI Marius PÎRVU Bogdan Alin PLOSCARU Diana POPESCU Lidia și DorinPOPOV Elena și SergheiPOSTOLACHE Inga PUNDICHI Helen și RUSU MihaiPUPĂZĂ Ecaterina RADOMIR Marius Sorin și Ana

MariaRĂDULESCU Maria RĂDULESCU Paraschiv RESETNIC NicoletaROMANIUC Mihaela și IoanROȘCULEŢ Elisaveta și IonRUSU Ana și Nicolae

afacereadvs.18

OCT 07

Page 19: 2007 Business Magazin

Niveluri de discountCumpărători Privilegiaţi Plus

RUSU Elizaveta RUSU Serjiu și GalinaSAHLEAN Rachila și DumitruSANDU Ana și ConstantinSANDU Elisabeta și EmilianSAVA Parascovia SĂHLEAN Liliana Maria și Iulian

DumitruSCUPRA Marcela SEREA Florica SIMIONOV Nelea SIMUŢ Mihaela și SIMUŢ RamonaSINCAN Georgeta SISIAN Nicolae și DinaSMINCHISESCU Remus și STAN

Raluca IonelaSMINCHISESCU Teodor și

GeorgetaSOCOR VeraSTATE Valentin și DanielaSTOICA Anka Constanţa și Gabriel

ConstantinȘERBAN Radu Vasile TANOVA Liubovi și NadejdaTANU Daniel Vasile și SAVU

VioletaTAPU Dumitru Daniel și DorinaTĂNASE CornelTĂTĂRESCU Marina TÂRNOVSCHI Ion TODORUŢ DoinaTOFAN Tiea și VictorTOPCIU Inga TRIBOI Grigore și InaTUCHILĂ Inesu TUDOR Luminiţa Maria și MariusTUTU Mihail și VERSINA LiubaTUȘCA Agafia și GheorgheŢURCANU Boris și VioricaUNGUR Maria UNGUREANU Alice VELCESCU Florentina Elena și

CIOBANU MihailVERDEȘ Angela și VasileVERSINA Victor VIȘAN Mădălina IoanaVIȘAN Marian și IulianaVÎRLAN Nicolae Florin și CameliaZAHARIA CristianZAVALISCA Aurica și Anatolie

12%

IULIEABRUDAN Maria ACĂLINEI Camelia și ANDRIEȘ

MarianaACSINTE Cătălina ADUMITROAIE Laura AGAFIŢEI Petru Adrian și Nicoleta

AKTURK Mihaela ALBU Anișoara ALDEA ȘtefanALEXE Valentin Daniel ANDREI Cristian ANDRIŢA Gheorghe și ElisavetaANDRONACHE Valerica și OvidiuANDRONIC Tatiana și IgorANGHEL Ion și Elena MonaANTONESCU Cristian APOSTOL Ioana ARDELEANU Mihaela Silvia ARION Svetlana și SergiuARTENI Ana Andreea AVRAM Mihaela și CosminAVRAMESCU Clementina

Georgiana și NicuAXENTE Elena AXENTE Ioana BADEA Cristina Denisa BAJURA Tudor și ValentinaBALAHURA Luminiţa și FlorinBALINT Francisc BALOI Cornelia și SorinBANCSI Katalin și SandorBANIŢA Adriana BARAC Liliana BARAS LarisaBARBU Corina BARNA Mona Diana și Ioan DorinBARON Petruţa BATRINAC Galina și OlegBĂDESCU Elena Ana Maria BĂLAN Elena BĂLTARU Doina BELINSCHI Marian și TatianaBENTEA Alexandru BESNA MartaBEŢIVU Anatolie și LudmilaBICHIS Maria și ȘtefanBLĂGUŢ Gheorghe și Mariana

LidiaBLĂJUŢ Eugen și ACATRINEI

AntonBOALDA Marin BOARIU Florin PetricăBOBEȘ Elena și AntonelBOBOC Vasile și COJOCARI ViolinaBOCANCEA Maria și ViorelBOGA Felicia BOGDAN Vali BOITOR Atila BOJIC Jana și BennadiBOLEA Iustinian BOLOGEANU Adriana Oniţa BORDEI Tatiana și IlieBORZ Roxana Georgeta și EVI

Claudiu MironBOTEZAT Vladimir și AngelaBOTEZATU Fănică și Ionica

BRAD Viorica și VictorBRADU Ovidiu Dan BRANICI Irina și FlorinBRÎNZEA Maria și NicolaeBUDOI Florentina Diana și IulianBUJAG Angela și BorisBUJDEI Dan Teodor și Ozana

AndreeaBURLEA Emilia și EmilianBURUIANĂ Iuliana Silvia BUTA Florentina Alina și DanielBUZDUGHINA Dan și MarianaCABRANCEA Iulia Cristina CAILEANU Cristina și GheorgheCALAPAREANU Marioara IulianaCAPATOIU Michaela Paulina și

Mihai GavrilCARAMAN Lenuţa CARAU Anca CAZACU Dana CAZANGIU Ileana și PetreCAZANGIU Ligia Emanuela CĂRĂMIDARU Elena CĂRĂMIZARU Monica Mariana și

CorneliuCELAC Lidia și VictorCHANG Monica CHILIMENT Gheorghe CHIRIAC Codruţa Nicoleta CHIRIŢOIU Rodica și AndreiCHIȘ Carmen și GheorgheCHIŢAN Svetlana CIAMBUR Rodica Maria CIOBU Teodor și MonicaCIOCAN Steluţa CISLARI Veaceslav și AlaCISLARU Ala CIUBATAIA Natalia CIURARU Ion și TICĂU AndreiCIURESCU Daniela și Sorin CătălinCIURTIN Livia Ana și CIURTIN

IoanaCÎRLIG Dorina și OlegCLADOVEANU Doina CLEJA Elena și MihaiCLIPA Anatolie și MariaCOARDĂ Elena COFOREA Mariana COJOCARI Elena COJOCARU Camelia și DanielCONDREA Alisa și VadimCONSTANTIN Nicoleta DanielaCONSTANTINESCU Ștefania CONSTANTINESCU Elena CONSTANTINESCU Lenuţa Vasilica

și ConstantinCORDEA Daniela Otilia și Gelu

TraianCORLĂŢEANU Andrei și LiubaCORLĂŢEANU Timofei și Galina

COROIAN Pavel și EcaterinaCOSCODAN Tudor și ElenaCOSTEA Georgeta COȘULEAN Alina și IuriiCOTUN Gabriela COVALCIUC Ion și ZinoviaCOZIANU AlexandrinaCOZIANU Mihaela și DragoșCRĂNCĂIALĂ Paula și

CRĂNCĂIALĂ AdrianaCREŢU George și CristinaCREŢU Maria și AurelCRISTEA Alexandrina CRISTEA Olimpia CRIȘAN Felicia CRIȘAN Ioana CURTA Anca Ioana DAMIAN Tudoriţa DANCIU Maria Andreea și

DANCIU CristinaDARII Mariana și RaduDAVID Carmen DĂNILĂ Genoveva DĂSCĂLAȘU Robert DanielDEDIU Alina Elena DEDIU Iurie DEMETERCĂ Tatiana și MihaiDENGHEL Ioan și MariaDERSIDAN Eugenia și DUMA Alina

EugeniaDILEVSCHI Cezara și IgorDIMITROV Maria și DumitruDINCĂ Constantin și Oana MelaniaDINU Sergiu și CarmenDIPLASU Dana Maria DOBRIN Zoica și IonDOGOTARU Dorian și LilianaDOHOTARU Maia și NicolaeDOJA Eduard Alexa DONDERA Florentina DONESCU Corina DRAGU Raluca și ILEA VicaDRAGUSCIUC Natalia și MarinDRĂGAN Alexandru Remus DRĂGAN Eniko DRĂGAN Nicoleta DUDUŢA Georgeta și Florian

ValentinDULF Daniela Cristina DUMBRAVĂ Mihail și GalinaDUMEA Claudiu DUMITRAȘCU Elena Simona DUMITRU Liviu Alexandru DUMITRU Mihaela Corina DUMITRU Niculina și ȘtefanDUNĂ Nicuţa și IonelDUŢU Janeta Constanţa ELISEI Elena Maria ENCUTESCU Elena ENE Florentina și Marin

19afacereadvs.

OCT 07

Page 20: 2007 Business Magazin

Niveluri de discountCumpărători Privilegiaţi Plus

FARCAȘ Bianca Valeria FEDIUC Camelia FERUGIAN Marius FILIP Ioan și OlimpiaFILIPESCU Constantin FIROIU Marius și MariaFLOREA Martin și Delia DanielaFLORIAN Florin NicolaeFOCȘA Veronica FODOR Ina FORFOTĂ Doiniţa Gabriela și

Marius CătălinFORSEA Nicoleta Anca și FORSEA

ElenaFOTA Gheorghe și FOTA GeorgeFRÂNCU Celina și FRÂNCU MariaFUNIERU Corina Maria FURTUNĂ Aurora și Dănuţ

GheorgheGAIANU Ștefania GAIDAROF Răzvan Gabriel GAISAN Elena și EduardGAISAN Ion și RUSNAC InaGAL Doru Vasile și VictoriaGALAN Maria și SilvestruGALANCIA ElenaGALIT Gheorghiţă GALL Sabina Andreea și GALL

AdrianaGAVRILIUC Iulia și SergheiGĂINOIU Georgeta GEOGESCU Sabina și VictorGEORGESCU Maria și IlieGHEORGHETE Maria GHEORGHIEV Viorica și NicolaiGHERASIM Bogdan și LuizaGHERBOVAN Valerii GIURGI Iosif Bogdan GÎRLEANU Doreta și IonelGRIGORE Maria LoredanaGRIGORE Vianela Elena și

LaurenţiuGRIGOROIU Petruţa și GheorgheGROSENOIU Norica și EmilianGROSU Ion GROȘANU Mihaela Maria și CristianGROZA Mihaela Ioana și Adrian

GeorgeGRUNIOV Aliona și GhenadieHALASZ Alexandru și JuliannaHALER Adrian Mihai HANDREAH Paula Marcela HARABOR Elena Alina HORHOGEA Aurica și OPREA

Constanţa LauraHRITCU Mihaela HULEA Loredana Daniela și

SOLOVASTRU MihaelaIACOB Georgeta Mirela și Mihai

Liviu

IACOB Iulia IACOBUŢĂ Dumitru și GLIGOR

TatianaIANCU Neculai și ConstantinaILIE Ioana Alina ILIE Iorguliţă și SavaILIEȘ Adrian OctavianIOAN Vasile Virgilius și DanielaION Veronica IONEL Miklos Jozsef IONESCU Florian AlexandruIONESCU Nastasia și FerdinandIORDACHE Marcel și NicoletaIORDĂCHESCU Laura și

IORDĂCHESCU LidiaIORGA Mihai IRAȘCU Marieta IRIMIA Elena IRIMUS Daniela Tania și Marcel

CălinISTRATE Camelia ISVORANU Georgeta Rozalia și

ClaudiuIZET Ghiulnaz JALOBA Grigore JECA Cornelia și CostelJIANU Ioana JIANU Tela Claudia JILAVU Ion și ElenaJOCA Gabriel Iulian și SANDU

Andreea IonelaJOCA Gabriela și CiprianJOZSA Violeta JUDEANU Roxana LASCUT Leontina LAZĂR Mariana LAZĂR SandaLAZUTINA Olga LĂZĂRESCU Daniela Dorina LIPCAN Diana LIPCAN Maria și IonLISMAN Liliana LISNIC Sergiu LUNGU Laurenţiu Ionuţ și

NIŢULESCU CristianLUPU Camelia și IonelMACHEDON Adriana MAGADAN Irina și MarianMAIER Alexandru MALIN Moroșan Lucian MANEA Gabriel Dumitru și

IORDACHI ElenaMANOLESCU Ioana MARCUȘANU Maria și CristianMARIN Marioara și NicuMASLOV Anatoli MATEI Editha Elisabeta și NicolaeMATEI Maria și IlieMATEI Steliana și Gabriel SorinMATEIU Carmen Andreea

MĂCIUCĂ Svetlana MĂNĂILĂ Oana Marcela MĂRĂCINEANU Elena MELNIC Valentin și REMUS

VictoriaMICLESCU LETITIA Andreea și

MICLESCU LETITIA GabrielaMICU Adela Maria și AdrianMIHAI Cristina MIHAILOVICI Aurora Marina MIHU Fănică și Roxana ElenaMILU Dorina și GheorgheMIRĂUŢĂ Aurelia și AdrianMIRCEA Elena și IoanMIROVSCHI Nadesda și

NAGRINEAC VasileMITESCU Lucian și Lenuţa AlinaMITRACHE Tudoriţa și DumitruMÎRZA Sabina și Lucian AlexandruMOCA Ileana Viorica MOGAN Niculina și GheorgheMOHIRCEANU Dobriţa MOISA Diana MORARIU Daniela Crisina MUCEA Georgeta și Emilian ViorelMUNTEAN Dumitru Alin MUNTEAN Natalia MUNTEANU Cornelia și VictorMUNTEANU Gabriela și IulianMUSTEŢIU Bogdan Emil și

DUMITRU MihaelaMUȘAT Ștefan și DanielaMUT Florin Daniel NADOLU Rodica și GheorgheNARITA Georgiana Rose NEACȘU Antoaneta NEACȘU Doina NEAGU Corneliu NECOARĂ Georgiana NEDELCU Cornel și CorinaNEGREA Mihaela NEGREAN Ludmila NEGREANU Mariana Mihaela și

NEGREANU Emanuela MarianaNEGRESCU Cristiana NEGRESCU Mariana Amalia NEGRII Maria și GabrielNICOARĂ Eugen NICOARĂ Eugen și MariaNICOLA Georgeta NICOLCIOIU Roxana Elena și

NICOLCIOIU MaricicaNIGAI Nicoleta Otilia și EugenNINEACĂ Emilia NISTOR Dumitrache și MariaNISTOR Ginel Gheorghe și

Gabriela IrinaNIŢĂ Adriana Elena și SorinNIŢĂ Carmen ValentinaNIŢĂ Elena Laura și Nicolae Marcel

NIŢU Elena OLAR Gheorghina și SUCIU Vlad

AndreiOLTEANU Cătălin Iulian și Andreea

LidiaOMER Elvis și MerihanONACA Mirela ONEA Eugenia și IoanONIGA Ioana și ConstantinOPREA Cristian Iulian OPREA Rodica și Mihai DanielOPREA Viorica OREZEANU Lucia PACIU Grigore și TIMUS NataliaPACIU Ion și AngelaPAL Carmen Liliana PANAITESCU Aurel și IleanaPANCI Ioan PAPAHAGI Ștefan și GabrielaPARASCHIV Cristina Laura PARASCHIV Doina Gabriela PARLIŢEANU Claudia Maria PASCU Luminiţa Mihaela și TudorelPAVALACHII Corina și SCRIPCARU

IulianPAVELESCU Doina Mariana și

RăzvanPĂTRAȘCU Vasile PĂUN Iuliana Veronica și Horia

ConstantinPĂUNESCU Marius Adrian PÂRJOLESCU Titus și PolinaPELIN Nicoleta Silvia și Mircea

CristianPENCEA Mariana PERDE Alexandra Carmen PERDE Iren și GrigoriţăPERIJOC Veronica și SorinPERSOIU Gabriela și NiculaePERSU Florina PETCU Sia Diana și Cristian FlorinPETCULESCU Liliana și ViorelPETRESCU Mădălin Ionuţ PIETRIȘ Marian și CristinaPINTEA Horaţiu și Gabriela FeliciaPÎNZARI Mihail și CorinaPLEȘA Eniko și PLEȘA Silvia

GabrielaPOCHIU Mihai și VeronicaPODARU Mariana și DanPODOREANU Nicoleta și LaurenţiuPOP Daniela POP Rodica și POP Petruţa MariaPOPA Ana și GheorghePOPA Daniela POPA Florina Tatiana și Ilie LiviuPOPA Georgeta POPA Mihaela POPA Nicoleta Sofia POPESCU Laurenţia și Florin

afacereadvs.20

OCT 07

Page 21: 2007 Business Magazin

Niveluri de discountCumpărători Privilegiaţi Plus

POTINTEU Cipriana PRECUP Aurelia și AmaliaPRICOPE Constantin și ȘtefaniaPUBLIK Gabriela și MiklosPUCAEVICI LiviaPUIU Carmen și VictorPURA Mariana PUȘCĂ Anca și IoanRAŢIU Florentin și FEREZAN LuciaRACOVIŢĂ NicolaiRAIU Vasile și GabrielaRANGHILOF PÂSLARIU Monica și

OrestRĂDUCU Marian Sorin și ClavaRĂDULESCU Ioana ROMAN Roxana Cristina ROPAN Dragoș Petre ROSENBERGER Renate Loredana și

ROSENBERGER OteliaROȘCA Ana și VasileROȘCA ClaudiuROȘU Dumitru și DumitraRUSE Ștefania RUSU Leon și GeorgetaRUSU Lucia și VitalieSABĂU Silvia SACALUȘ Cătălin Cornel și VioletaSAIA Eugen și SAIA BogdanSALAMAC Vasile și LiliaSALGĂU Ana Maria și AugustinSALOMIA Mihaela Mirela SAMOILĂ Armina SAMSON Veaceslav și EcaterinaSANDU Floarea și NeluSANDU Iuliana Luminiţa și GRUSE

AdrianSANDU Mariana și EmilSANTA Maria SARA Ioana și AntonSARU Sanda Iolanda și PaulSAVIN Mihaela și CosticăSĂNDULACHE Octavian Vasile și

LuminiţaSĂNDULESCU Gabriela RoxanaSĂVOIU Victor Gabriel și MarianaSÂNGEREAN Maria și IoanSÂRBU Elisabeta și IonSCULEA Valentina și IonSCUTELNICU Lena și DanSECEANU Viorel și AdrianaSENDAGUE Bassim SEPEL Diana și PavelSEVOIU Lucia SICHIRLI Ecaterina și CRINTEA

IonuţSIGMIREAN Corneliu Cezar SIMA Marceluţa și CorneliuSIMON Lucian și SABOANU AntonSISU Ani și GheorgheSITĂ Cristina și Sorin Viorel

SÎRBU Dragoș Claudiu și ArinaCodruţa

SÎRBU Vitalie și ElenaSLINCHIN Nina și NicolaiSLIVILESCU Liviu și ANUŢOIU

PatriciaSLIVILESCU Maria și MișuSLOVA Nadejda SPĂTARU Lidia SPÎNU Elena și IgorSTAN Cornel STAN Iuliana Petrina STAN Maria Diana STAN RoxanaSTANCIU Dorin și Laura DianaSTANCIU Liliana și ConstantinSTĂNESCU Cristina și STĂNESCU

Ana CristinaSTĂNILĂ Florin Ludovic STOIAN Alexandru și Ady CarolinaSTOIAN Doina STOIAN Doiniţa și MarianSTOIAN Ecaterina STOIAN Georgeta STOICA Doru și Mirela ClaudiaSTOICA Florin Vasile STOICA George Adrian și

DUMITRU StelaSTOICA Mihaela și CosticăSTRAISTARI Cornelia STRATONE Elena și IonSTROE Luminiţa și Adi CristacheSUDITU Viorica SUSCOV Emilia SZABO Gabriela și VOSLOBAN

CătălinSZILVASY Miruna Elena și

SZILVASY ElenaȘERBĂNESCU Ioana și TheodorȘTEFĂNESCU Ioana ȘTEFĂNESCU Valerica și MariusȘULEA Gabriela Darclee TAȘCĂ Antonel și MariaTEODORESCU Aurelia TERZIU Maria și TERZIU RamonaTINCA Nicolae TISOAICA Alina Maria TOACĂ Galina și VladislavTOADER Claudia Elena TODEA Simona AnicaTOMA Alina TOMA Teodora și MihaiTOTEA Diana Maria și TOTEA IlseTRAILESCU Mirela și NicolaeTRANCĂ Ramona TRESTIANU Alin și DanielaTRIF Iulia și TRIF DanaTRIPĂDUȘ Igor și BEJAN StelaTUDOSA Nicolae TUGMEANU Mihai Claudiu

TUNESCU George TURCEANU Liviu Costin TUTUIANU Nicolae TUTUIANU Viorel și EugeniaUNGUREANU Elena URSU Aurelia și NicolaeURSULEAC Svetlana și SergheiVAIDA Ionela Viorela VALUTA Viorel și DianaVARMAGA Mirona MariaVARTOLOMEI Ionel și FloricaVASILE Mihai Nicolae VASILIU Ionica și PaulicăVELICIU Denisa Otilia VERESTIUC Adriana și STIMERIU

Lucian AugustinVERINGA Mihaela Cristina și SpiridonVINTILĂ Daniel și CristinaVOICU Daniela și RaduVOICULESCU Gabriela VOICULESCU IolandaVRABIE Laura VUCULESCU Marioara și BERARI

Anisia MariaWAFFENSCHMIDT Gabriela ZAGORODNIUC Viorica și

GheorgheZAHARIA Alexandru Bogdan ZAMFIRESCU IoanZANFIR Maria și ConstantinZBRANCA Maria și GheorgheZIMLEANSCHI Adriana și

STĂNESCU Paul

9%

IULIEACATIEVA Natalia AFRENTOAE Mihai și SALCA IonelAGANENCI Sorin Mihai AGAPIE Constantin și AnaALECU Maria și ViorelALEXANDRESCU Victoria și

ConstantinALMĂȘAN Ofelia Angela și Ștefan

AlexandruANANI Paula ANDREESCU Constantin și

GeorgetaANDREIKA Vasile și CorneliaANDRICI Amelia și MihăiţăANDRONACHI Larisa ANDRONICESCU Ana și VasileANTON Drăguţa DanielaANTON Lilia și PÂSLARU SergiuAPOSTOL Elena Adriana și BRETA

Marius DanAPOSTOL Valentin APOSTU Alexandru Marian și

Gheorghiţa

ARCALIANU Angela și IoanARCIUDEAN Angela Veronica ARDELEAN Gheorghe și Petru

VictorARTENI FÎNTÎNARIU Niculina și

SorinASLER Ana și TARCA NiculaiATHES Ruxandra și EmilATOMEI Virginia și MihaiAVRAM Aurelia BABIN Mariana și BABIN AnaBABU Valentina BACIU Dorin Marinel și NiculinaBACIU Ionel Horea și NicoletaBACIU MirelaBADEA Marinela BADIN Stanela BADIRCEA Daniela Eugenia BADURA Julia BADURA Silvia și NeculaiBAICU Ioan și MarioaraBALABASCIUC Laura BALAȘ Elena BALAȘ Petrișor Radu BALICI Mihai Adrian și SOLOMON

CristianaBALINT Mirela și ValentinBANA Doiniţa Mirabela BANU Ilarion și GeorgetaBARA Felicia Cora și EugenBARABAS Erzsebet BARAN Sergiu și JOVMIR AdrianaBARBAȘCU Andreea BARBOS Gabriela Mariana BARBU Adriana și NicolaieBARBU Bogdan Mihai și Elena

GabrielaBARBU Edith și BARBU AndreaBARBU Nicolae BARNA Crinișoara BARTHA Ildiko Hilda și ȘtefanBĂCĂOANU Florinel BĂJENARU Lucreţia BĂLAȘA Elena și ValerianBĂLAȘA ZenoviaBĂLĂȘESCU Georgică și CameliaBĂLĂNEL Andrei BĂLTĂREŢ Lenuţa și Iulian NicolaeBĂRBULESCU Adela Mihaela BĂRBUȘI Marinela și SăndelBEJAN Adinușa și PavelBELE Elena BENGA Julieta și BENGA LaviniaBENGIN Lavinia BENTA Mariana și ViorelBENTA Marius BERARU Daniela BERCARU Luminiţa BERECHET Anișoara și NICHIFOR

Lucian Gigi

21afacereadvs.

OCT 07

Page 22: 2007 Business Magazin

Niveluri de discountCumpărători Privilegiaţi Plus

BERTALAN Elena BERTO Marco BILBA Vladimir și LidiaBIROU Sita Rodica BITOANĂ Nicolae Sorin și

BALAICAN MirelaBIVOL Adelin Gabriel BIVOL Parascovla BÎRSAN Mădălina și ConstantinBÎRSAN Mioara BLAJ Oana și FlorinBOAR Claudiu GheorgheBOARIU Simona Mihaela BOBOC Clara BOBOCICA Elena BOCȘARU Alexandru Mihai și

PĂDURARIU SilviaBODIC Virgil Dumitru și OfelieaBODOR Kinga și MOLDOVAN

Silviu NicolaeBOGDAN Adriana și MihaiBOGDAN Ioana Carmen și MihaiBOGDAN Rodica BOIT Adriana Felicia și Gheorghe

SorinBOJAN Cătălin Ion BOLOCAN Mihaela și ConstantinBOLOGA Larisa BONDREA Carmen și MarcelBORȘ Ecaterina și PetruBORCAN Simona și Ionuţ AugustinBORDAS Rodica și Marius VasileBORDEI Didina și GheorgheBORDIEANU Nicolae și Irinel

MonaBORZA Felicia BORZA Mircea Cristian și RodicaBOTA Emeric BOTEZ Nicoleta și TeodorBRAȘOV Anamaria Diana BRAN Georgeta Gina și DorinBREABIN Angela și NicolaeBREZITCHI Andrei și GalinaBRUMA Gabriela și POPESCU

ClaudiuBUCĂ Cristina Elena și Răzvan

MihaiBUCȘA Florica BUCȘOIU Lenuţa Angela și Alin

ElyonBUCUR Petre BUDASOVA Nadejda BULETEANU Nicoleta Manuela BULIGA Veronica BUNESCU DragoșBURACIOV Eugenia și TrifanBURCU Victor și MiaBURUIANĂ Dorin Constantin și

IulianaBUȘE Dorina Elena

BUTE Paraschiv și Mihaela DanaBUTNARIU Mihaela BUTNARU Alexandra Elena BUZA Carolina BUZAMAT Ionuţ Laurenţiu și ElenaBUZDEA Luminiţa și GheorgheCABUZ Mihaela Liliana și Dănuţ

MariusCALENICI Lucia și AdrianCALIAN Loredana CANDU Rodica și IonCAPȘA Natalia și IonCAPUGIU Oana Mirela CARP Aglaia CATA Ibolya CATANĂ Gabriela CATOIU Nicoleta CATRANGIU Elena CAZAC Pavel Ionuţ și Cristina

DanielaCAZACU Nina și BUZILĂ

VeaceslavCĂLIN Victor și MarianaCĂLUGĂRU DumitruCĂPĂŢÂNĂ DRAGHIA Mihaela

Lidia și Mircea DanCĂRĂMIDARU Elena Georgiana CÂMPEAN Valerica Melania și

VasileCÂRNU Andrei CEBAN Angela și AlexandruCERCHEZ Elena CERNAT Cornel și CrinaCERNAT Ramona CERNĂTESCU Cătălin AlinCERNENCHI Natalia CERNOVA Liuba CHILINTAN Mircea Anton și

Roxana ElenaCHIOIBAS Aurelia CHIOREAN Liana Maria CHIRAZOF Daniela CHIRIAC Daniela și ViorelCHIRIAC Ion CHIRICĂ Elena și AdamCHIRICĂ Odilia Carmen CHIRICĂ Oleg și NataliaCHIRIŢĂ Anișoara și ACHIRILOAE

MarianCHIRIŢĂ Daniela și MarianCHIRIŢĂ Ion și IoanaCHITAICA Ion CHITORAN Elena CIOACĂ Mihaela Amelia CIOBANU Cristina Paula și

CIOBANU RodicaCIOBANU IonelCIOBĂNICĂ Cornel și GeorgetaCIOBOTAR Ileana și CIOBOTAR

Cristina

CIOCĂNEA Corneliu și RamonaCIOCAN ElenaCIOLAN Veronica și NicuCIORNEI Simona Alexandra și

CorneliuCIORNOBREVEI Rodica CISCA Viorica CIUREA Corina Geanina și IulianCÎMPEANU Claudia Grafina și

GheorgheCLOȘCA Jan și DRAGOMIR MonicaCOANDĂ Anca Emilia COBAN Sergiu COCA Dorina și IoanCOJOCARU ZinaidaCOLTA Dorina COMAN Aurora și ViorelCOMAN Melania Mihaela COMANICI Titi Gabriel COMĂNESCU Valerian și AdrianaCOMȘA Florin și Elena NicoletaCONCITA Nicoleta și AlixandruCONDRATOV Georgeta CONSTANTINESCU Mihai și CrinaCONSTANTINESCU Valentin și

LACHE Iulia RalucaCONT Ioan Dorel CORCODEL Ionuţ DorinCOSMA Iulian COSTEA MARCU Dumitra COSTEA Virginia și VasilicăCOSTIN Ștefan COTESCU Cătălin Ioan și Elena

SimonaCOVACI Mariana COVACIU Maria și CORBU AuroraCOVACIU Maria Lia și Ioan NeluCOZAN Elena și DumitruCOZLOVA Maricica CRĂCIUN Nicoleta CRĂCIUNAȘ Viorica CREANGĂ Lucian Dumitru CRISTANOVICI Dalila DoinaCRISTEA Alin și AureliaCRISTEA Carmen CRISTEA Daniela CRISTEA Daniela CRISTEA Dumitru și MariaCRISTEA Gica CRISTEA Laura Alexandra CRISTEA Liviu CRISTEA Marian și Mădălina IonelaCRISTIAN Daniela Alice și Petre

DorinCRISTIAN Florin GeorgeCRIȘAN Alina CROITORU Cătălin Radu și

ANDREI GabrielaCROITORU Cristian Selin și

Gabriela

CUCOREANU Violeta șiDUMITRAȘC Iuliana

CUCU Constantin și FeliciaCURUTU Carmen și IonDABIJA Daniela și CostelDAIAN Maria Mioara și DAIAN

Ioana MariaDAMIAN Ana și IonDAMIAN Iuliana DAMIAN Stoian Sorinel și MihaelaDAMIAN Veaceslav și LiviaDAN Andreea DAN Lucreţia Maria DAN Maria DANCĂU Lavinia și EmilDANCE Lucia Florentina DANIŢESCU Teofil DAUD Mihail DAVID Carmen Corina DAVID EugeniaDAVID Maria și TEPURLAN RuslanDĂNĂILĂ Constantin și FloareaDĂNĂILĂ MariaDĂNESCU Elena DEACONESCU Elena și MihaiDEACONESCU Mariana DERIC Valeriu Ion și NataliaDIACON Claudia și TRIFAN

ConstantinDIACONEASA Doina și MirceaDIACONU Iulian Doru și DorinaDIACONU Margareta Sorina DIMA Veronica și CIOCALĂU

MaricicaDIMACHE Ion DINIȘ Valentina și IustinDINU Ioana Teodora DINU Lenuţa DINU Vasile și MarilenaDINUŢ AurelianDOBOȘ GANEA Petre și AngelicaDOBOȘERU Doina și PetruDOBRE Felicia și SabinDOBRE Vasilica Alina DOBREA Claudia și FlorinDOBRESCU Raluca DOHOTAR Mihaela Carmen și

PavelDOLEA Marius Georgian DOMOCOȘ Doina MelindaDORASCU Georgian și MioaraDOROFTE Camelia și AdrianDRAGOMIR Ana și MihailDRAGOMIR Cristian și TatianaDRAGOMIR Ionuţ Petrișor DRAGOMIRESCU Narcisa Andreea DRAGOSIN Cecilia Ana și ValentinDRAGOTA Ștefania și GabrielDRĂGAN Constanţa și ValeriuDRĂGEAN Ionela și Gheorghe

afacereadvs.22

OCT 07

Page 23: 2007 Business Magazin

Niveluri de discountCumpărători Privilegiaţi Plus

DRĂGULESCU Narcisa Lavinia șiDaniel

DUCA Lucia DUDAȘU Mariana DUMA Mihaela Maria DUMITRAȘCU Elena și NicolaiDUMITRESCU Pastia și RobertDUMITRU Mihaela Elena DUMITRU Victoria DUNAC Sorina DURU Doina și AndreiDUŢĂ Tatiana Elena și GabrielDUŢU Monica Floriana DUVLEA Elena și NicolaeEFIMOV Daniela EFROS Nicolai ENACHE Floarea ENE Marius EPURAN Lucreţia EZEANU Irina Elisabeta și GeorgicăFAGATEANU Constantin FALCĂ Marin și ANGHEL ElenaFAZEKAS Adriana și Petru RomeoFĂGĂRAȘ Anamaria FEDIUC Nicu FLOREA Angela Cristiana și ViorelFLOREA Corina Laura FLOREAN Mircea Ioan și Ana

MariaFRECĂUŢAN Mariana și ValeriuFRÎNCU Camelia Mihaela și

FRÎNCU GeorgetaFRUMUȘELU Virginia DaliaFRUMUZACHI Valentina și MihaiFRUNZĂ Valeria FUNDATUREANU Crenguţa

Mihaela și Alin IonGABUJA Maria și GheorgheGACHE Mihaela și VasileGALBĂN Dorin și Doina MariaGALDEA Andreea Ștefana și

Nicolae TraianGAUCAN Carmen și SergiuGAVRILĂ IonGĂLĂŢANU Ana GÂRDEA Dorina GEANĂ Gheorghiţă și NuţaGEORGESCU Ana Maria GHEORGHE Cristina GHEORGHE Maria GHEORGHE-CODREANU

Alexandrina și PetreGHERMAN Adriana Mihaela și

Adrian MariusGHERMAN Lucia GHINDĂ Svetlana și SergiuGHINDĂ Victoria GHINESCU Valentina GHIRITI Dorina Giulieta și Bogdan

Dumitru

GHIŢĂ Floare și GheorgheGHIŢIC Mihail Ion și ElenaGHIUZAN Tereza și PALISTAN

MariaGINJ Anica și GrigoreGIRDIA Adina și GIRDIA LidiaGÎRBACIU Stan GÎRJOABĂ Mirela și IonGLADCENCO Cosmina Laura și

CristianGLIGOR Gavril și Oana SînzianaGOANŢĂ-DUMITRU Cezar și

EmiliaGOGONCEA Eugenia GOIA Viorica și MARASCU Puiu

AdrianGOLOVEI Corina GOREANSCHI Tatiana și SergiuGOSTINAR Gabriela GOZAR Liliana și HoreaGRĂDINARIU Liliana și GheorgheGRĂDINARU Lina și PetruGRECU Angelica și CălinGREPINEL Daniela GRIGORAȘ Mihaela și MarianGRIGORE Antoanela GRIGORE Elena Mihaela și LucianGRIGORE Florin și CĂLIN MarianaGRIGORE Georgeta GUDEA Călin Petru GUEA Costel și Costel TiberiusGUŢU Vladislav și InnaGUZGA Mariana HABA Ancuţa RalucaHANU Nuţa HARAGUS Florin-Sergiu HARITONOV Vera și MihaiHARITONOV Viorica și IurieHARSA Ioana Maria HARSA Vasile HASNES Otilia HAU Eugenia HĂU Cezar Narcis și AncaHERCIU Adrian și PATRAȘ DumitruHERLE Simona MariaHIDAN Oliviu HOLHOS Andreea Diana HONDRAR Andrei HORCIU Maria și GheorgheHORGOS Cristian HOSSU Gabriela și MarinHRAB Ani Mari și TraianIACAB AtillaIACOB Fabian IACOBESCU Liliana Monica și

IACOBESCU MarietaIAKOB Vilma și JAKOB RamonaIANCU Cornel IANCU DoinaIANCU Mădălina Ionelia și Marian

IANCU Patricea Nina IANOS Monica Jeni și Sergiu CătălinICHIM Viorica și ICHIM LiliIFRIM Marius IFTIME Ion și CătălinaIFTODI Carmen și DorelIGNAT Ioan și IGNAT Ioan SilviuIGNAT Liliana și LeonelILEȘOI Adriana și VasileILIE Marius Aurelian și GEICA

Denisa IleanaILIOI Vasile și MagdalenaIOANIŢESCU Maria și

IOANIŢESCU Oana MariaIONAȘCU Violeta și LaurenţiuIONESCU Petru și FRUNZĂ NataliaIONIŢĂ Elena IONIŢĂ IonicaIONIŢĂ Lenuţa și IoanIORDACHE Cocuţa IORDACHE Diana Raluca și

ConstantinIORDACHE Romică IORDAN Nicolae Adrian și MariaIORGA Nicoleta și Emil RăzvanIOSU Mariana IOTE Viorica și Cristi EduardIOVA Gheorghe și Camelia DanielaIOVA Oprica ISPAS Ștefan și Aurelia NuţiISPAS Angela ISPAS Daniel Mihai și DanielaISTODOR Liviu Cristian ISTRATE Ileana ISTRATI Elena și ValeriuIVANA Florin și Mihaela AureliaIVANIUC Boris și NicoletaIVANOV Maria JALBĂ Viorica și Mihai VictorJIANU Mihaela Daniela JIDOI Gheorghe Marius și Simona

CristinaJIMBLARU Tănase și STROE LenuţaJORA Ion și COPACINSCHI ElenaJURACOVSCHI Tudor FlorinKADAR Piroska KAKUCS Erno și Ana MariaKAMAL Adina MariaKULCSAR LeventeLAȘCU Cornel și MonikaLAKATOS Peter LAMBRU Loredana ElenaLATIU Daniela și ViorelLAZĂR Diana Paula LAZĂR Monica LĂCĂTUȘU Raluca MarilenaLĂPĂDAT Florin Valeriu și MihaelaLĂPUȘTE Mariana și Daniel VasileLĂZĂRESCU Elena și LĂZĂRESCU

Mihaela

LEAHU Angela și IurieLECHINTAN Maria LEPĂDATU Teodora LESENCO Daniela Ștefania LEȘANU Mihai și DianaLICHI Cristina și CHELARU Carmen

MariaLIHTEI Livia și Olimpiu VirgilLIONTE Domnica și VirgilLOGHIN Elena și TiberiuLUCHICI Margareta LUNCANU Dragoș Imad LUNGU Lucian Cristian LUP Cornelia Anca LUPU Cornelia și LaurenţiuLUŢĂ Cristina Livia LUŢĂ Mariana MACICAȘ Silvia Cătălina MACOVEANU Rodica și Corin

SocrateMADUTA Florian Dumitru și

VirginiaMAFTEI Serju MAFTEI Zinaida și OlegMAGDA Lucia MAGERUȘAN Ana și IulianMAGNICI Lidia MAGO Csaba Attila și SZABO

Kinga ErikaMAICARIU Daniela și FlorinMAIOR Silviu AlinMALAESCU Mariana și DumitruMANCIU Aurelia și Bogdan PetreMANEA Irina Lidia și CristianMANOLACHE Mihaela MANOLACHE Nicoleta MANOLE Diana MANOLE Paulina și ValentinMANOLI Elena și GheorghiMANOLIU Cristina MARCIU Simona Steliana MARCU Carmen MARIN Cristiana și MarcelMARIN Florin MARINA Florin Sorin și DorinaMARINCA Luminiţa MARINESCU Ionuţ Adrian și

RAMESCU Adelina AlinaMARTIN Eduard Marius MARTIN Stela și Marian FlorinMASCA Lenuţa Mariana și GavrilăMASCA Mihaela și NicolaeMASTACAN Angela Mihaela și

SorinMAT Doina Adriana și MAT Delia

CristinaMATFEI Mircea Nicolae și LilianaMAVRU Maria MAXIM Bogdan și RACHELEANU

Elena

23afacereadvs.

OCT 07

Page 24: 2007 Business Magazin

Niveluri de discountCumpărători Privilegiaţi Plus

MAXIM Paula și IonuţMAZILITA Adrian Cristian și

Vasilica DanaMĂRĂNDICI Alexandru și VioricaMĂRGINEAN Ioan și MariaMELINTE Georgeta și MărgăritMENAEV Gabi Mariana MERCURE Ligia MESAROS Victor Horia și Flavia

CălinaMEZEI Vasile și AnnamariaMICHITIN Aurel MICLEA Mariana MICLOS Daniel și DorinaMIHAI Constanţa MIHAI Eleonora Antonia și

PartenieMIHAI Laura Cristina MIHALACHE Nicolae MIHĂILĂ Elena Luminiţa MIHĂILĂ Gabriel MIHĂILĂ Mariana MIHĂILESCU Elena MIHĂILESCU Traian MIHUŢ Emilia Larisa și RAMPAL

ParinamMINCĂ Daniela MIRCESCU Gheorghe și Gabriela

MarianaMIROTOI Radu și MihaelaMITREA Marina și VeaceslavMITROESCU Carmen MITROFAN Niculina și NicolaeMITU Georgeta și MITU MihaelaMIU Adina Eugenia și Fănel DoruMIULESCU Alexandru Marian MOCA Georgeta MOGOȘ Viorica MOLDOVAN Alexandrina MOLDOVAN Lia Daniela și VasileMOLDOVEANU Marius Nicolae MOLNAR Gabriel și IoanaMORARI Ioana Luciana MOROȘAN Elena și NicolaieMOSCALU Svetlana MOSCOVICI Nadia MOTREANU Ana MULLER Margarete MUNTEAN Maria MUNTEANU Doru și MUNTEANU

ViorelMUNTEANU Livia și Radu MirceaMUREȘAN Andrei IonuţMUREȘAN Claudiu Cătălin MUREȘAN Gheorghe Ioan MUREȘAN Rareș David MUREȘAN Rodica Maria și

Dumitru OvidiuMUSCELEANU Nicoleta și NicolaeMUSTAŢEA Denisa

NACU Tamara NAE Gheorghe NAGHIU Doina și Ioan AdrianNAGY Michaela și CristianNAUM Mioara și TraianNĂSTASE Ana Maria NEAGOE Cornelia NEAGOE MihaelaNECȘULESCU Gheorghiţa NEDELCU Valerie NEDELEA Maria NEGRU Valentina și VeaceslavNEGUŢA Atena MariaNEGUŢA Marioara NEMEȘ Cosmin ViorelNEMETI Daniela NICA Maria și George GabrielNICOARĂ Lia NICOARĂ Nicolae Bogdan NICOLAE Adriana și Daniel DănuţNICOLAE GabrielNICOLAI Ioana NICOLESCU Viorel NICORESCU Larisa Maria NICORICI Natalia NICULAE Elena Luminiţa NICULESCU Constantin și EugeniaNIMIRSCHI Oleg și SvetlanaNIŢĂ George NIŢESCU Doina și MirceaNIŢULEASA Doina Mirela și

DumitruNIŢULESCU George Cătălin NUŢU Ion și MariaOCHIȘOR Florica ODOCHIANU Maria OISTRIC Elena și VasileOIŢĂ Georgeta și OIŢĂ AlinaOLARIU Gabriel și Teodora IngridOLARIU IuliaOLARU Costin Viorel OLĂREAN Adrian și Petruţa IleanaOLĂREAN Gheorghe și

GRIGORESCU ParaschivaOLTEANU Ilie și MariaONCESCU Daniela ONICHE Paul Silviu și Simona

CosminaONIOI Lăcrămioara și ONIOI ElenaONIŢOIU Angela ONOFREI Monica Cristina OPRUŢA Angela Simona ORODEL Monica OROS Alexandru și AlexandrinaOROS Maria și EugenOŢEL Mariana și TeodorPALEU Constantin și NEAGU

GeaninaPANAITE Daniel PANAITE Lenuţa și Silviu Petronel

PANĂ Ștefan PANĂ Andreea Livia și VARGA

IlonaPANĂ Nicolae SorinPANCEVA Raisa și NicolaePANDREA Maria și GheorghePANTEA Constantin și ClaudiaPAPPAFILIPOU GONGEA Carmen PARASCHIVESCU Maria Elena PARUBA ValentinaPASALĂU Marin și MarianaPASCAN Cristina și RuslanPASCARU Ludmila și OlegPASCOTESCU Flavius Daniel PAŢILEA Gabril PAUCA Aniţa și IonPAVEL Ana Vassmina PAVEL Maria și IonPĂCALĂ Lidia PĂCURARU Vasile și GHEORGHIU

IoanaPĂTRAȘCU Mariana PÂRCIOG Constantin și VioricaPÂRVU Nicoleta PEPELEA Marieta și Nicolae DanielPERCU Petre și FrusinaPERDE Ligia DanielaPERERVA Robert și MihaelaPETRARU Adriana PETRASUC Gabriela Mihaela PETRE Eugen Ionuţ PETREA Neculai și VeronicaPETRIA Pătru Lucian și Cornelia

AndreeaPETRIC Ionel și MariaPETRIC Tatiana Mariana și

LaurenţiuPETRICĂ Marieta Iuliana și IonPETRILĂ Iuliana PETRIȘOR Ștefan și TatianaPETROF Iuliana și ValentinPIETREANU Dănuţ și IonelaPINTEA Ioan PISĂU Dan și SimonaPISLEAGĂ Florina și IonPISTIRICĂ Lucreţia și DumitruPITROP Aura și ROȘCA CătălinaPÎNIȘOARA Loredana și Ioan

MădălinPÎNZARU Violeta Paula și PetricăPLĂCINTĂ Nina PLĂMĂDEALĂ Viorica PLĂTICĂ-VIDOVICI Ilie și AntoninaPLEȘCAN Ilie PODARU Corina și CristianPOP Loţica POP Mirela Adina POP Nicolae POP Viola POPA Camelia Maria

POPA Ion POPA Ionica și CostelPOPA Iuliana FeliciaPOPA Mariana Otilia și GheorghePOPA Virginia POPESCU Florica Gilda și BĂRBUŢ

Silviu SeverPOPESCU Maria și ViorelPOPESCU Mina POPESCU Virgil POPOVICI Ilinca și POPOVICI

SperanţaPOPOVICIU Corina Delia PORCILESCU Rozalia și MirceaPRESADA Carmen Veronica și

ValentinPRICOP Romeo și MihaelaPROCA Rodica și DimitriiPUȘCAȘU Mariana și MarianPUIU Luminiţa Roxana și GeorgePUIU Vasilica Alina PURCARI Tiberiu Adrian PURCEL Mirela și Ionuţ DanPUSERA Raluca Ileana PUTA Mihaela și Tiberiu SilviuRACHIERU Felicia și Dan ViorelRACOLATĂ Andreea RADU Constanţa RADU Cristiana RADU Fenea și IonRADU Mircea Nicolae și Dorina

MariaRADU Rodica RAGEA Valentina și RAGEA VasilicaRAŢĂ LuminiţaRAŢIU Marioara și GeorgeRAZUSI Mihai RĂDUCANU Ioana și FlorinRĂDUCANU LiţaRĂILEANU LudmilaRĂILEANU Serghei și ElenaRĂMĂȘCANU Victoria și IvanRIZA Veronica ROATĂ Maria IustinicaROATEȘ AdrianROPOTĂ Cristina Monica ROȘCA Ileana și CostinROTAR Niculina ROTARI Natalia RUCOI Cornelia RUDEANU Tatiana RUS Valeria și SorinRUSANOVSCHI Oxana și SergiuRUSSU Svetlana RUSU Aliona RUSU Claudia Daniela și

CARAULEANU ViorelRUSU Ionas și MarioaraRUSU Liviu Daniel și PAVLOVSCHI

Gabriela

afacereadvs.24

OCT 07

Page 25: 2007 Business Magazin

Niveluri de discountCumpărători Privilegiaţi Plus

RUSU Olga și IonelSABBAGH Abdul SAFTA Gheorghe și ParaschivaSAGHIN BrândușaSAMSON Margareta și SAMSON

FlorentinaSANDRU NicolaeSANDRU Titus Valentin SANDU Daniela și CristianSANDU Dumitru și CameliaSANDU Elena LoredanaSANDU Vilma SANTANU Andrei DumitruSAPLACAN Alexandra și SebastianSATMARI Veronica SAULEA Rodica Ileana și MihaiSAV Elena Daniela SAVA Anca Mădălina și Dan CătălinSAVA Constantin SAVA Igor SAVU Elena NicoletaSAVU Gheorghe și Ileana IrisSĂCĂLEAN Ionela Teodora SĂLĂJAN Aurica și IoanSĂLĂJAN Claudia Florica și FlorinSĂNDULESCU MihaelaSĂNDULESCU Vasile SĂVOIU Ioana Simona și SorinSĂVULESCU DumitruSBÎRNEA Adriana SCARLAT Alexandru și ElenaSCARLET Marius Pompiliu SCOLNICU Agafia și IlarionSCOLNICU Nadejdea și GrigoreSCURTU Alina ElenaSCURTU Aurora și DănuţSECHEL ABRUDAN Cornelia și

ViorelSEVERIN Liviu Florin SFETCU Laura Elisabeta SHKRELI Inis SIGHIREAN Maria Larisa SILE Natalia SILIMON Adrian Emanuel și Corina

GiorgianaSIMAC Evgenii SIMACHE Dorina Gina SIMEREA Maria și GrigoreSIMION Răzvan SIMION Zvetlana SIMON Elena SIMON Gyongyi Melinda SIMON Iulian și Carmen ElenaSIPOS Mirela și Cristian AdrianSISCA Roxana Elena și Ion PetreSÎRBULESCU Sergiu SLAVOV Ema și AnatolieSMADU Ana Elena și SMADU

ProfiţaSOARE Mihaela

SOFRONIE Ion Florin SOLOVASTRU Mariana SORICA Elena și FlorinSORICI Constanţa și OvidiuSOROCOVSCHI Adina Mihaela și

AlexSPACOVSCHI Carmen Dora SPĂTARIU Ionel Marius SPIRIDON Ionel și NEAGU AureliaSPRINCU Nicolae STAICU Dorina Lucreţia și RomeoSTAMAT Petru Paul STAMATE Radu Octavian și IoanaSTAMATE Simina Elena și FlorinelSTAN Floriana STAN IonelaSTAN Mirela Cristina și UTICA

MarinSTANCIU Alexandru și EcaterinaSTANCIU Laura Maria și DanSTANCU Anca Ștefania STANCU Giani Florin și Maria

LauraSTĂNCIULESCU Mircea Mihai și

Cristina CarmenSTĂNESCU Liana Gabriela și Horia

StelianSTÂRC Radu și ElisabetaSTÎNGU Iuliana AdelaSTOICA Bogdan Alin STOICA Constantin și MarianaSTOICA Gabriela STOICA Maria și IoanSTRĂUŢ Ioan și Felicia ZoritaSTROIA Estera și Marian GabrielSTURZA Tamara și ConstantinSUCIU Anamaria Laura SUIU Iulia Florentina și Mihai

DanielSUNZUIANA Bogdan Marius SZABO MonikaSZELES Adam ȘANDRU Doina ȘERBAN ANGHELESCU DanielȘERBAN Castela Ionela și Daniel

MihaiȘERBAN Cristina Maria ȘERBAN Iuliana ȘERBĂNICĂ Maria și Victor

ValentinȘOAVĂ Maria Cristina și IordanȘTEFAN Elena și SicăȘTEFAN Emilia și ȘTEFAN CameliaȘTEFĂNESCU Roxana Ioana ȘTEFĂNESCU Viorel ȘTIRBU Tudorel și Anca IonelaȘTIUCĂ Valentina și PURCĂREA

Iulia DanaTABACU Aurora Rodica TACHE Gabriela Neli

TACHE Maria și ConstantinTALVESCU Mihai Alexandru și IrinaTAR Eva și SZASZ AttilaTARCĂ Felicia TARHON Mihaela și ViorelTARIŢA Gina Mirela și ȘTEFAN

Simona MariaTARLEA Maricel TARTA Ioan Marin TAȘCĂ Gina și MERLA LaurenţiuTATARIN Victor și LidiaTATU Dorel și Daniela LidiaTĂNASE GabrielaTĂNASE Mirela și MariusTÂRNOVEAN Maria MihaelaTELEPTEAN Florina și MihăiţăTERENTE Mădălina Diana și Vasile

EugenTERENTIEV Ana și CARJA LarisaTERMURE Cristian Maftei și

VoichiţaTERTECI Andreea Iuliana TESU Aliona TIRLEA Florin Nicolae TIRU Aurelia Ramona TÎRNÂVEAN CristinaTODORAN Dumitru și Monica

LeontinaTOFALVI Cristina și ZoltanTOFAN Tiberiu TOGĂNEL Elena TOMA Elena Monalisa și Iulian

MariusTOMA Florea TOMA Liliana și OpreaTOMA Mihaela și ConstantinTOMA Stelian TOPALĂ Larisa și ValentinTOPOLIANU Dumitra și NicolaeTOPOR Sava și TOPOR LuciaTOSA Lucreţia Silvia și Aurel EugenTRANDAFIRESCU Sorin și IleanaTREISTARIU Virginia și EmilianTRETIACENCO Olguţa TRIPON Maria și AdrianTROACĂ Rodica Mihaela și Andy

CătălinTROIAN Victoria și VitalieTUDOR Constanţa TUDOR Floarea TUDOR George-Alexandru și

FEFEA DanielaTUDOR Georgeta Cristina TUDOR Luiza Felicia și VasileTUDOR Valentina TUDOSE Cornelia Neli și StelianTULBURE Ciprian TURC Manole și MarianaTURTI Terezia ŢĂRUȘ Marinel Cătălin

ŢIGĂNUȘ Aurică Daniel și SÎRBURodica

ŢINTĂ Elena Doina ŢUGULEA GROZA Anamaria și

ClaudiuŢURCAN Anatol și DinaUDRIȘTE Elisabeta UGLEAN Maricica Ileana și

UGLEAN VasileUNGURAȘU Maria și SorinVACULIN Vladimir și TatianaVAGNER Nicoleta Iuliana VAJDA SusanaVASILAȘ Rodica Adriana și

CorneliuVASILE Gherghina și VASILE

Carmen RozaliaVASUŢ Rodica VATAMAN AlinaVĂDUVA Aurelia VĂDUVA Ioana și PetreVĂDUVA Viorel și NicoletaVĂLEANU Andreia Cosmina și

JenelVĂRZARU Mihai Ionuţ și GROZA

Florina GeorgianaVĂTAVU Svetlana și NicolaeVÂLCU Ghiţă și MioaraVÂNĂTORU Diana Elena VELEA ElenaVELICHI Elena VERES Dorina VERESTIUC Natalia VESCAN Ovidiu și FILK Raluca

IoanaVÎLCU Mirela Izabela VLAD Virginia VLAS Nadejda și SergiuVOICILĂ Alexandru Cosmin VOICU Dan și TatianaVOICU Ion VOICULESCU Ana Maria VOICULESCU Iulia Daniela VOINEA Marian Alin VOINILĂ Gheorghe Viorel și

MihaelaVORVOREANU Carmen Otilia și

MarianVULPESCU Elisabeta WESSER Camelia WINNICKI ConstanţaZABUDNENCO Gabriel și AureliaZAHIU Mihaela și ViorelZAMISNICU Gabriela ZAMOȘTEANU Săndel Viorel și

Mihaela LilianaZICA Teodora ZILERIU Andreea Ana Maria și

Dragoș SanduZORILĂ Alexandru

25afacereadvs.

OCT 07

Page 26: 2007 Business Magazin

afacereadvs.26

OCT 07

IULIE

bonus/discount

105 RON

ABABEI Elena

ACRIVOPOL

Constantina și Ioan

ANCUTA Eleonor

Teodor și Daniela

ANTOHE Rodica

ANUTA Ilie și

Alecsandra

APREUTESE Violeta și

APREUTESE Oana

Irina

ARDELEAN Mircea

Sergiu

AUNGURENI Ramona

AVORNICULUI

Victoria

BALTARET Lenuta și

Iulian Nicolae

BARDASILA Florin și

Cornelia

BARLADEANU

Camelia și Ioan

BENEDEC Tiberiu

BERECHET Anisoara și

NICHIFOR Lucian

Gigi

BEREZOSCHI Vasile și

Rodica

BERKECZI Gaspar

Istvan și Irina

BICOI Oana

BOBALCA Cornel și

Cristina

BOCAI Maria și Marin

BOGHEAN Florentina

și Vasile

BONDRESCU Viorel

Giorgel și Dana

BORS Natalia

BOTA Traian

BOTOS Petru

BOTU Madalin

BRANICI Costel și

Maria Magda

BREZITCHI Andrei și

Galina

BUGLEA Iren Erzsebet

BUIA Mihaela Maria

BURDUCEA Mihai

BUSOIU Elena Maria

și Florin

BUTYKA Elemer și

Judit

CALANCEA Elena și

Cezar

CALIN Irinel Angelica

și Bogdan

CAMENSCHI Angela

CAZACU Maria

CHIPER Claudia și

Daniel

CHIRA Lucia Dorina și

Dumitru Ioan

CIOANCA IGRET Nicu

Flavius

CIOTI Aurelia și Stere

CIRCIUMARU Mihaela

CIUCU Stefan

CIZESSCHI Cornelia

COANDA Anca Emilia

CONSTANTIN Maria

și Mihai

CONSTANTIN Marian

și Ioana

CONSTANTINESCU

Lucia

CONSTANTINESCU

Mihai și Crina

COVACI Maria și Nelu

COZMA Camelia

Carmen și Ciprian

COZMINCA Mariana

Lenuta și URSU

Adrian

CRISAN Mihaela

CRISTEA Daniela

CURUTU Carmen și

Ion

CUZINO Oana

DAMIAN Ioan

DAN Adela

DAN Eleonora

DANAILA Constantin

și Floarea

DASCALASU Robert

Daniel

DASCALU Florica și

Constantin

DEDIU Alina Elena

DIACONU Andreea

Ioana

DIMA Daniela Maria

și Iulian

DIMOFTE Gherghina

Gina și Mihai

DIMOVICI Zomir

Mihai

DINEL Sorinela

DINU Victorita

DOLOCZKI Mirela

Claudia și Stefan

DRAGAN Sorin Liviu

DRAGNE Floarea

DRAGOMIR Maria

Cristina

DRAGU Alexandrina

și Constantin

DULGHERU Sanda

Claudia

DUMITRAS Elena

DUMITRESCU

Mihaela

DURDU Lisavita

ENACHE Eugenia

FULEA Dorin și Sorina

Diana

GAFTON Mariana și

Gheorghita

GAINUSA Ioana

Aurelia și

Constantin

GEORGESCU Mariana

Cristina

GEORGESCU Maricia

și GEORGESCU

Nadia

GEORGESCU Monica

GEORGESCU Viorica

GHERMAN Bogdan

George

GIURCAN Constanta

Marieta

GLIGORE Mariana

Luminita

GODJA Ildiko și Vasile

GONTA Natalia și

COSCIUG Stanislav

GRADINARIU Maria

și Gheorghe

GRADINARU Nicolae

și Camelia

GRECU Angelica și

Calin

GRIGORAS Crina

Teodora

GROSU Niculina

HALMAGEAN Anca și

Cosmin

HALOIU Ilie și Elena

HOLHOS Andreea

Diana

HOPRIS Emanuela

Teodora

HOPRIS Maria Doina

IANCU Patricea Nina

IFTIMIA Elena Adelina

și Marcel Teodor

IONESCU Horia

Gabriel

IONESCU Nastasia și

Ferdinand

IONUTA Marian

Stefan

IORDACHE Ileana și

Viorel

ISTRATE Otilia și Ioan

IUSTIUC Vasile

JIDOVU Gabriel

JIPA Valentin și Elena

Rodica

JORA Rodica și Valeriu

JURCA Ionel Ovidiu

KISKALO Andrei și

Iuliana

KOVACS Aranca

Agneta și Stefan

LACHAUSSE Erich

Valentin

LUNCASU Krisztina

LUNGU Jenica și

Lucian

MAGADAN Irina și

Marian

MANEA Georgeta

MANOLACHE

Camelia și Mihai

MANU Mircea și Iulia

Simona

MARASESCU Aurelian

Marius

MARCIU Simona

Steliana

MARGHITOIU

Antoneta și Dumitru

MARIN Sanda

MARINCEAN Claudiu

MATEI Elena și

Gheorghe

MATEI Tiberiu Stelian

și POPA Aura

Mihaela

MAXIM Danut

MAYER Camelia

MICU Iuliana

MIHAI Nicoleta

Rodica și Ionel

Gheorghe

MIHAILOVA Elena și

ROSCA Elena

MILITARU Eugen

Gabriel

MILITARU Nadejda

MINCU Dragos Stefan

MIRON Cornel Vasile

MITREA Luminita și

Marian

MOCAN Tatiana și

Simion

MOCANU Gherghina

MOLDOVAN Raluca și

SIMON Sorin

Dumitru

MOLDOVEAN Ana

Gabriela

MOLDOVEAN Florin

Marius

MORARU Cristinel și

Valentina

MOROSAN Aurica

MUNCACIU Susana și

COVACI Roxana

MURESAN Gheorghe

Ioan

Programul Personal Activity, ca prim pas al programului SIP, a fost creat pentru toţi cei carestabilesc o bază solidă de vânzare cu amănuntul și care obţin volume lunare în mod constant.

Felicitări celor care sunt la prima calificare, care primesc un bonus/discount de 35 RON sau105 RON pentru obţinerea a minimum 100 VP sau 200 VP!

Page 27: 2007 Business Magazin

27afacereadvs.

OCT 07

NANE Elena și Eugen

NEAMTU Florin Doru

NECHIFOREASA

Vasile

NEDELCU Steluta

Ionela și ENE

Marian Adrian

NICHITA Sorin Mihai

NICOARA Rodica și

Costica

NICULAE Onorina

NIHAT Salim

OCEANU Gheorghe și

OCEANU Petrica

OLENICI Violeta și

Dan

OLTEANU Lenuta și

COSTIN Violeta

ONEA Viorel Ionut

OSAN George

PANFIL Maria și

Andrei

PASCALAU Rodica și

Aurel

PASCU Gabriela

PASTRAVANU Lica

Tinuta și Constantin

PAUNA Dana

Constantina

PETRE Andrei

PETRE Magdalena

PETREA Neculai și

Veronica

PETRESCU Alice

Raluca și Iulian

Cristian

PITROP Aura și

ROSCA Catalina

PLESA Eugenia și

Dumitru

PODOLEANU Daniel

Florin

POENARU Ionela și

Nicolae Cornel

POPA Mihaela Anca și

Manuel

POPESCU Corneliu

Dumitru și

Filofteia

POPESCU Florica

Gilda și BARBUT

Silviu Sever

POPESCU Maria

Ruxandra

POPESCU Ramona

POPESCU Victoria

PRATA Zina

PRELIPCEAN Andrei

PRUNA Catalina

PRUNDEANU Elena

PUSCASU Rodica și

Valentin

RADU Aurica

RADU Maria

REGOS Agneta și

REGOS Agnes

Natasa

ROTARIU Florica

RUS Alina Odette

RUSU Lavinia și

Kristian Marius

SABAU Florin și

Rodica Alina

SARATEANU Virona

SARBAN Diana

SARU Nionora Lenus

și Virgil

SAVIN Lidia și Vasile

SAVU Marin și Tudora

SCURTU Maria și

Boris

SCUTELNICU Lena și

Dan

SENDULEAC Doinita

și Costel

SERBAN Gabriela

SERGHEI Elena și

SERGHEI Daniela

SEROTA Gheorghe și

Janita

SINTEA Catalina

SIRB Cristina și SIRB

Sorana

SISMAN Maria

SLABU Dumitru și

Cornelia

STEFANESCU Elena

STEFANESCU Ioana

STROE Georgeta

Gabriela

STURZA Tamara și

Constantin

SUSCOV Emilia

SZATMARI Francisc și

Felicia

TACHE Maria și

Constantin

TACU Olga și TACU

Veronica

TAMPAU Viorel

Andrei

TANASA Gabriel

Catalin și Iana

Laura

TEODOSESCU

Cristina și Claudiu

TEODOSIU Cristina

Ramona

TOADER Claudia

Elena

TODORAN Nicoleta

Florina

TOL Antonio Claudiu

TOMA Teodora și

Mihai

TOTH Ileana

TUDOR Viorica

Loredana

TUDOROIU Viorel

TURCU Mariana

UGLEAN Maricica

Ileana și Vasile

URSACHE Nina

Smaranda

VADUVA Viorel și

Nicoleta

VARZARU Mihai Ionut

și GROZA Florina

Georgiana

VASILOIU Elena și

Gabriel

VEGH Katalin

VERES Emil

VILCU Petre și Maria

VISAN Daniela

VISAN Marian și

Iuliana

VITCOVSCHI Ramona

și KILB Antonio

Leonte

VOICESCU Mihaela și

Corneliu

VOICU Neculae și

Marita

VOINEAGU Eugen

ZAHARIE Nicolae și

BUSTAN Maria

ZAHARIEV Liviea

ZENOVEI Tatiana

ZGRIPCEA Elena și

ZGRIPCEA Corina

Elena

IULIE

bonus/discount

35 RON

ABABII CIOBANU

Natalia și

CIOBANU Aureliu

AFTANACHE Neculai

și Cristina

ALEXANDRU Aurelia

și SURDEANU

Eugen Ionut

ANDRIES Daniela

Laura și

GHEORGHE

Constantin

ANGHEL Iuliana și

Marin

ARDELEANU Maria și

Simion

AVADANEI Loredana

BACIS Maria

BACIU Georgeta

Sanda

BACIU Virgil Mihai

BALAIANU Andrei

Costin

BALASOIU Violeta

BARDAS Simona Paula

BARTHA Andrea

Tunde

BOHARIU Petru

Gheorghe și

Petronela

BOLEA Octavian și

Nina

BOLOVANEANU

Ioana Daniela și

TOADER Ion

BONTIDEAN

Alexandru Oliviu și

Lidia Gabriela

BOSCOVA Virginia și

CARTALEANU

Maria

BRATU Mirela

BUCATICA Ion și

Mioara

BUNCIU Marinela și

Daniel

BUNEA Otilia

BURIAC Iuliana

Isabella și Cristian

CALICIU Culina

CARATA Marius

Nicolae

CATA Celina

CHIRA Ionut Sergiu

CHIRIAC Doris

Valentina

CIOBANU Lilia și

Mihai

CIOBU Elena Daniela

și Iulian

CIRDEI Carmen și

Mihai

CIULIN Ancuta Maria

și MARCOVICI

Mihai

COCU Ion

COJOCARU

Constantin și

Mihaela Cristina

COMAN Rodica

Aurora și BUTUZA

Daniela Oana

CONDOR Daniela

Cornelia și Octavian

CONSTANTINESCU

Dumitru și Stela

CONSTANTINESCU

Spiru Paul

COROJAN Roxana

COROS Maria

COTIRLEA Lucia

CRETU Daniela

CRETU Iuliana

CRISTEA Dorina

Mirela

CSUROS Zoltan Lehel

și Tunde

CURDOV Maria și

Toma

DAN Mariana și

GHERGHE

Alexandru

DEAK Imola Orsolya

și DEAK Erzsebet

DICU Mariana

DIDE Melania

DINESCU Constantin

și Elena Melania

DINIS Valentina și

Iustin

DOLHA Corina Maria

DRAGOMIR Liliana

Carmen și

Gheorghe

DRAGOTONIU Aurel

DRAMBA Aurelia

Tatiana și Dumitru

DULHAC Maria și

Aurel

DUMITRASCU PAUN

Felicia și Stefan

DUMITRESCU Ileana

DUMITRU Ecaterina și

Gheorghe

DUMITRU Florica

DUTA Doinita

DUTU Madalina și

DUTU Roxana

FARAGO Zoltan

Emeric și

Lacramioara

FLORE Gavril Ionut

FOCSA Angelica

FRANCU Celina și

FRANCU Maria

GAINARU Ioan

Mircea și Marioara

GANEA Anica

Page 28: 2007 Business Magazin

afacereadvs.28

OCT 07

GEBOIU Mihaela

GEORGESCU Daniela

GHISA Liliana Sanda și

Aurelian

GHIUR Adrian și

BOGOI Marie

GHIZASAN Iolanda și

GHIZASAN

Alexandra

GIORGI Anastasia și

Florin Mihai

GIRLEANU Ana

GIURCA Luminita

Mariana

GLIGOR Lucian

GOLOGAN Valentina

și Mihai

GONCEAROV Maria

GORONEA Spiridon și

Daniela

GYORFI Aniko și

Gheorghe Stefan

GYORGI Iuliana

HALASH Katalin

HALMI Claudia

Viorica și Gheorghe

Dan

HANU Aurelia

HOBJILA Cristian și

Georgiana

HOROBET Cornelia și

CRET Alina

Mihaela

IANCU Doina

IENCIU Camelia Maria

ILIE Mihaela și

Valentin

INDREICA Annemarie

ION Maria

IONESCU Cristina

IONITA Geta

Loredana și

Grigoras

IORDACHE Angelica

Larisa și Alexandru

IOSIF Dacian-Liviu și

Cristina-Sofia

JORA Valentin

KAPROS Mircea Paul

LASCAU Fira

LAZAR Laura și

LAZAR Narcisa

Tamara

LAZUREANU

HORELU Gabriela

LOI Daciana Mihaela

LOJNITA Florin

Octavian

LUCA Cristina și Vasile

MACOVEI Mihaela și

Constantin

MARC Claudia Sorina

și Iacob

MARIN Iuliana

MARINOVA Liliana

MATEI Georgeta

MENAEV Gabi

Mariana

MICSONIU Antoaneta

și MICSONIU

Valentina

MILITARU Mihaela și

Catalin Ionut

MINTULESCU Maria

Ioana și SALOMIA

Razvan

MIRON Paula și

NECULAI Sorin

Marian

MITU Lucia Mioara și

Marian

MOCANU Cristina

MOISA Ioana

MORARU Viorica

MUNTEANU

Marioara

NACU Tamara

NAN Gabriela și Ion

Adrian

NEGRU Ileana și

Corneliu

NEICUSI Gheorghe

NEMES Luminita

Elena și NEMES

Andrea Augusta

NITU Marin Mihaela

OARGA Elena Ancuta

ODOVICENCO Snejana

și ODOVICENCO

Diana

OLTEAN Istvan Attila

și Rozalia

PADEANU Catalina

Petruta și PREDUT

Emil Marin

PAIZAN Liliana

PALAMABCIUC

BERLINSCHI Lilia și

BERLINSCHI Iurii

PANTEA Daniela

PARALESCU Angela

PELLE FORDON

Lorena Maria

PERU Florena

PETCU Corina

PETZ Ioan și Ildiko

Maria

POP Otilia

POPA Niculina

POPARLAN Marioara

și Anghel

POPESCU Lucia și

Anghelus

PREDESCU Elena

Luminita

PREOTEASA Mariana

Didina și Cezarian

PRISACARIU Eugenia

PRISACARU Simona

PRODANCIUC

Virginica și Catalin

RAT Liliana Camelia

ROMOSAN Doina

Maria

ROSCA Elena și Ivan

ROSCA Nora Floria

SAMOILA Armina

SAMOILA Danut

Mihai și Fanica

SAVOIU Ioana Simona

și Sorin

SCHIMLEVSCHI Ioana

SCHLECHT Gabriela

SERFEZEU Lia

Nicoleta și Ionel

Marcel

SEVAN Amalia Ana și

Teofil

SGRUMALA Mihail

Sebastian

SIMON Miriam Elena

SOCACI KONCZ

Adalbert și Viorica

SORA Monica Arina

STAN Maria Hanelore

și Roman Sebastian

STANCU Adriana

Carmen și Grigore

STEFAN Camelia

Maria și Ion

STEFAN Felicia

STEFAN Florenta și

Ioan

STOENESCU Olivian

Ovidiu și Daniela

STOIAN Mihai Adrian

STROE Constantina și

Mircea

STROE Valentin și

TURCOMAN Ana

SUBULICA Ilie și

Maria

TAMPEANU Claudia

TAPIRDAU

Magdalena și Ionel

TENTU Viorica

TIMOFTI Afrodita și

Mihai

TOPSANEANU Stefan

Valentin și Verginica

TUFEANU Ileana

TULBURE Cornelia și

Nelu Nicolae

TURCAN Marina și

Eugeniu

TUTUNARU Simona

VALSAN George

VASILE Lucian Florin

VERDES Angela și

Vasile

VICOL Daniela și

TRISCA Teodor

VLAD Ionel

VOICILA Florentina și

Cristian

VOINEA Doina și Radu

VUJDEA Mihaela

ZABAD Luminita și

Ghazi

ZAHARENCO Irina

Magdalena și Mihai

ZAPOROJAN Natalia

și GUTU Ion

ZLATARIU Emanuel

Page 29: 2007 Business Magazin

Vești bune pentrugama NUTRILITE™ACTUALIZAREA MĂRCII NUTRILITE

Marca NUTRILITE continuă săînregistreze o creștere a vânzărilor,menţinându-și poziţia de lider pepiaţă și dovedind încă o dată căeste o marcă puternică, de calitate,recunoscută pentru integritatea șiexcelenţa suplimentelor salealimentare pe bază de plante.

NUTRILITE CA SPONSOR

NUTRILITE ONLINE

Marca NUTRILITE continuă să fie sponsorul atletului de origine jamaicană AsafaPowell și a celui de origine chineză Liu Xiang. Powell a devenit oficial cel mai rapidom din lume pe 14 iunie 2005, când a alergat în cursa de 100 m viteză depășindrecordul mondial cu o sutime de secundă - înregistrând 9,77 secunde. Apoi, la9 Septembrie 2007 și-a depășit propriul record mondial, obţinând 9,74 secunde încursa de 100 m.

Liu Xiang a câștigat medalia de aur la 110 m garduri în 2004, la Olimpiada de laAtena, cu un timp de 12,91 de secunde, apoi a devenit deţinătorul recorduluimondial în 2006 cu un nou timp, de 12,88 secunde.

Ambii atleţi sunt obișnuiţi să își propună obiective și să le atingă, iar marcaNUTRILITE, lider în domeniul vitaminelor, mineralelor și suplimentelor alimentare,este mândră să fie asociată cu acești doi lideri din lumea atletismului.

Pentru a afla mai multe informaţiidespre marca și produseleNUTRILITE, vizitaţi Brand CentreNutrilite pe www.amway.ro.

NUTRILITE este lider mondial îndomeniul vitaminelor, mineralelorși suplimentelor alimentare(conform cifrelor de vânzări din 2006 susţinute de un studiurealizat de Euromonitor International).

29produse

OCT 07

Page 30: 2007 Business Magazin

produse30

OCT 07

Modul de viaţă vs.alimentaţie raţională

Amestecul pudră pentru băuturi NUTRILITE POSITRIM™ esteun supliment nutritiv echilibrat. Este îndulcit cu fructoză, nuconţine îndulcitori artificiali, coloranţi, arome sau conservanţi.Poate înlocui micul dejun, prânzul sau cina ca parte din dietadumneavoastră normală, pentru a vă ajuta să vă menţineţigreutatea sau pentru a pierde kilogramele în plus în cadrulunei diete restrictive. Este de asemenea o parte integrantă aprogramului Soluţii pentru o dietă echilibrată (LBS) Amway șipoate fi folosit împreună cu acest plan vast de control algreutăţii.

Tot ceea ce vă trebuie este un pachet de Amestec pudrăpentru băuturi POSITRIM și 250 ml de lapte rece degresatpentru a crea un supliment alimentar dens și cremos în câtevasecunde. Sau încercaţi ceva nou, adăugând amestec de fructepentru a crea o aroma personală și o masă care vă trezeștesimţurile.

Batoanele de proteine POSITRIM au un conţinut proteicridicat, sunt nutritive și gustări gata pregătite, ce pot fi folositepentru a ajuta la menţinerea unei diete sănătoase. Fiecarebaton de proteine conţine nutrienţi și proteine de înaltăcalitate, ce furnizează toţi cei 9 aminoacizi de bază.

Un gust extraordinar și o metodă bună de a sintetizaproteinele esenţiale de care aveţi nevoie fără carbohidraţisuplimentari și grăsimi saturate.

DVD GRATUIT!DVD-ul Soluţii pentru o dietă echilibrată este o sursă depregătire pentru fiecare IPA care cumpără Setul de bază sauSetul de pornire. DVD-ul îi prezintă pe Dr. ClaudiaOsterkamp și Dr. Sam Rehnborg.

NEWSLETTER GRATUIT PE E-MAIL!Înregistraţi-vă gratuit pentru serviciul de Newsletter Soluţiipentru o dietă echilibrată. Acest serviciu este gratuit atâtpentru toţi IPA, cât și pentru clienţi. Tot ceea ce vă trebuiepentru a primi Newsletter-ul prin email timp de 12 săptămânieste un cont personal de e-mail.Pentru a vă înregistra online,intraţi pe: www.lbs-amway.com.

BRAND CENTREVizitaţi Brand Centre LBS pesite-ul nostru www.amway.ro

NUTRILITE™ este lider mondial în domeniul vitaminelor,mineralelor și suplimentelor alimentare(conform cifrelor de vânzări din 2006 susţinute de un studiu realizat deEuromonitor International).

103792 – Vanilie103793 – Cacao218506 – Shaker POSITRIM

102617 – Caramel - vanilie101140 – Ciocolată și mentă101141 – Portocale

Pachete LBS218502 – Pachet de bază LBS218503 – Pachet de pornire LBS

Amestec pudră pentru băuturi Batoane de proteine

Un stil de viaţă ocupat, o alimentaţie necorespunzătoare și excesealimentare sunt cauzele unei diete sărace. Cu toţii am avut momentecând am considerat că este mai rapid și mai ușor să mâncăm produsefast food în detrimentul unei mese echilibrate sau al unei gustărisănătoase, iar dacă doriţi să vă bucuraţi mai mult de timpuldumneavoastră liber, este momentul să priviţi suplimentele alimentareNUTRILITE™ ca pe o alternativă la dieta dumneavoastră.

Page 31: 2007 Business Magazin

Suplimentul alimentar NUTRILITE DOUBLE X

"Suplimentul alimentar DOUBLE X este un produs extraordinar –care nu numai că oferă vitamine și minerale esenţiale, dar deasemenea combină fitonutrienţi importanţi pentru a acoperi oposibilă lipsă a acestora din alimentaţie. Acesta este o sursăextraordinară de elemente nutritive pentru consumatorul secolului21, sursă susţinută de cercetări riguroase!"

Suplimentul alimentar cu multivitamine / multiminerale / fitonutrienţi NUTRILITE™DOUBLE X™ oferă elemente esenţiale și o aromă proaspătă, naturală, de plante. Forţelenaturii se dezlănţuie în interior, oferind vitaminele și mineralele esenţiale și fitonutrienţiputernici din concentratele a 23 de fructe, legume și plante.

NUTRILITE™ este lider mondial în domeniul vitaminelor, mineralelor șisuplimentelor alimentare(conform cifrelor de vânzări din 2006 susţinute de un studiu realizat de Euromonitor International)

Autor: Audra Davies, Manager, Cercetări și servicii referitoare la nutriţie

Pachet standard – 102687Rezervă (2 luni) – 103377

Suplimentul perfect demultivitamine/multiminerale/fitonutrienţi

Suplimentul alimentarNUTRILITE™ DOUBLE X™

31produse

OCT 07

NUMAI în octombrie 200710% reducere la cumpărarea unui pachet

standard al Suplimentului alimentar DOUBLE X și a unei rezerve!VP/VA integral

Page 32: 2007 Business Magazin

ORICE TRUSĂ DE FARDURI TREBUIE SĂ INCLUDĂ BATONULCORECTOR ARTISTRY™

Încercaţi să folosiţi acest produs și ca bază de machiajpentru ochi și veţi remarca faptul că fardul de ochiARTISTRY va avea culori mai intense și va fi mai rezistentîn timp. Nu uitaţi că Batonul corector ARTISTRY estemultifuncţional… Acest produs uimitor estompeazăridurile fine și liniile de expresie, menţine hidratarea înzona delicată din jurul ochilor, iar formula sa conţinevitamina E, recunoscută pentru calităţile sale antioxidanteși combaterea efectelor radicalilor liberi.

Acest produs este ușor de utilizat datorită sistemuluimecanic de deschidere, nu necesită ascuţire și are oformulă non-grasă, care nu va astupa porii.

SFATURI UTILE…* Folosiţi nuanţe mai deschise pentru a pune în valoare

pomeţii sau sprâncenele* Folosiţi nuanţele medii sau închise pentru a conferi

nasului și bărbiei un aspect delicat

MOD DE UTILIZAREAplicaţi pe zonele cu imperfecţiuni sau pe orice altezone pe care vreţi să le estompaţi. Cu vârful degetelorsau cu ajutorul unui burete cosmetic, omogenizaţidelicat corectorul până când acesta nu mai este vizibil.Aplicaţi înainte de fondul de ten.

ATUNCI CÂND TENUL ARE NEVOIE DE AJUTOR, INTERVINE BATONUL CORECTOR ARTISTRY.ACESTA ESTE IDEAL PENTRU ACOPERIREA COȘURILOR, A PETELOR SAU A CEARCĂNELOR.BATONUL CORECTOR ARTISTRY VĂ POATE AJUTA SĂ PREGĂTIŢI O BAZĂ PERFECTĂ PENTRUUN MACHIAJ DE ORICE FEL, FIIND ASTFEL ÎNCREZĂTOARE ÎN FRUMUSEŢEADUMNEAVOASTRĂ PE PARCURSUL ÎNTREGII ZILE.

FairComanda nr. 8008

MediumComanda nr. 8009

produse32

OCT 07

Page 33: 2007 Business Magazin

HARTA TENULUI Grija faţă de ten este foarte importantă,deoarece acesta este cea mai vizibilă parte acorpului dumneavoastră. Păstraţi-vă condiţiatenului citind harta de mai jos pentru o mai bunăînţelegere asupra controlului și înlăturării petelor,dar și pentru păstrarea aspectului proaspăt șineted al tenului.Pentru că vara s-a sfârșit, acum este momentulpotrivit pentru aplicarea următoarelor produsepe pielea expusă la soare.

1

2

PROBLEMA: COȘURI SOLUŢIA: TRATAMENT PENTRU TENARTISTRY

Acest gel tratament ajută la tratareatenului afectat de coșuri și pete roșiatice.Ingredientul Ginseng NUTRILITE™ areefecte astringente, fără a usca tenul, iarmușeţelul calmează tenul.

PROBLEMA: CEARCĂNE ȘI PUNGISUB OCHI UNDER THE EYESSOLUŢIA: CREMĂ REGENERATOAREPENTRU OCHI ARTISTRY

Această cremă ușoară reduce substanţialapariţia pungilor de sub ochi și ridurilefine în 24 de ore. Testele clinice audemonstrat că aceasta reduce apariţiacearcănelor cu 29% în 16 săptămâni.

PROBLEMA: TEN LIPSIT DE STRĂLUCIRE/CATIFELARESOLUŢIA: LOŢIUNE REVITALIZANTĂ PENTRU TENARTISTRY

Tenul va deveni mai strălucitor cu ajutorul acestei loţiunirevitalizante pentru ten cu proprietăţi de exfoliere. Aceasta vadezvălui un ten neted, catifelat, datorită combinaţiei unice dederivaţi din zahăr și proteine de ovăz. În numai 12 săptămâni,aspectul tenului se va îmbunătăţi cu 52%, ridurile fine vor fireduse cu 48%, iar fermitatea pielii se va îmbunătăţi cu 41%.

PROBLEMA: PIELE DETERIORATĂSOLUŢIA: ESENŢĂ PENTRU TENARTISTRY™ BRIGHT IDEA™

O esenţă delicată, special creată pentrua netezi tenul matur/degradat de razelesoarelui. Conţine complexul ARTISTRYIlluminating, care îmbunătăţește radicalluminozitatea tenului în numai 14 zile.Recomandat tuturor tipurilor de ten.

3

4

33produse

OCT 07

Page 34: 2007 Business Magazin

PROTECŢIE PENTRUFRUMUSEŢEA UNUI TEN TÂNĂR

DE LA UN TEN SĂNĂTOS, LA UNUL FĂRĂ DEFECTEFond de ten cremă lifting ARTISTRY™ TIME DEFIANCE™

“Fondul de ten cremă lifting ARTISTRY TIMEDEFIANCE este favoritul meu. Conţine unantioxidant cu aura de protecţie, în curs debrevetare, care ajută la protejarea tenului deradicalii liberi din mediul înconjurător. Datorităacestei tehnologii de ultimă generaţie, Fondulde ten cremă lifting TIME DEFIANCE nu numaică intră perfect în piele, conferind acesteialuminozitate, ci controlează factorii dăunătorioxidanţi înainte ca aceștia să intre în contactcu suprafaţa pielii.

Din punctul de vedere al oamenilor de știinţăîn dermatologie și din cel al consumatorilor cudiscernământ, acest produs stabilește un nounivel superior în gama de produse cosmeticede îngrijire a tenului.”

Dr. Patricia Ogilvie - Consultanteuropean de produse în cadrul Produselor de îngrijire a tenului ARTISTRYTIME DEFIANCE.

Dr. Patricia Ogilvie - Produsul personal preferatFond de ten cremă lifting TIME DEFIANCE SPF 15:

Schimbul celular exclusiv la nivelul epidermei ajută la menţinerea fermităţii tenului și la protejarea acestuia cu formula avansată împotriva razelor solare

produse34

OCT 07

Page 35: 2007 Business Magazin

ACOPERIRE MEDIE-SPRE-COMPLETĂ

SPF 15 UVA/UVB.

102691 - Porcelain 30 ml

102693 - Cameo 30 ml

102694 - Buff 30 ml

102695 - Linen 30 ml

102697 - Fawn 30 ml

102699 - Sand 30 ml

102701 - Almond 30 ml

FOND DE TEN CREMĂ LIFTING ARTISTRY TIME DEFIANCE

Pentru mai multe informaţii privind Fondul de tencremă lifting TIME DEFIANCE, consultaţi Manualulde frumuseţe (216996) sau comandaţi BroșuraTIME DEFIANCE (218881)

www.amway.ro

Conferă un ten PERFECT cu ajutorul controlului culorii în două faze, uniformizândinstantaneu aspectul tenului dumneavoastră, pentru un aspect natural fără defecte.

35produse

OCT 07

Page 36: 2007 Business Magazin

BRET

ON

VIȘ

INIU

BUC

LE

produse36

OCT 07

Page 37: 2007 Business Magazin

Bretonurile drepte, aproape în formă de cupă, vor fi stilul acesteitoamne, o metodă extraordinară de a actualiza orice lungime depăr. Bretonul este tăiat pe rotund de la o tâmplă la alta. AplicaţiSpumă volumizatoare SATINIQUE™ pentru mai mult control șistrălucire și uscaţi părul pe orizontală, pieptănându-l dintr-o parteîn cealaltă, sau uscaţi-l cu peria mare, rotundă, pentru bucle, dupăaplicarea spumei.

Noile tendinţe în ceea ce privește culoarea părului sunt spre culoriintense, în nuanţe închise. Am încercat toate nuanţele de la negruintens la blond platinat. Nuanţele de vișiniu și prună sunt destul deîndrăzneţe, dar sunt opţiuni ce pot fi luate în calcul și care conferăo culoare intensă și strălucitoare coafurii dumneavoastră. Puteţicombina aceste tipuri de culori pentru a obţine rezultate subtile șicare vă taie respiraţia. Secretul culorii este îngrijirea: asiguraţi-vă căfolosiţi Șamponul, Blasamul și Tratamentul protector SATINIQUEColor Care când vă coafaţi.

În acest sezon se poartă buclele din anii 1920, stil vintage. Tehnicilede ondulare a părului sunt complicate, astfel încât am conceput omodalitate mai ușoară de a realiza acest procedeu acasă. AplicaţiSpray-ul pentru coafare SATINIQUE Sculpting Spray Gel sau gelfixativ pe părul ud și uscaţi-l. Prindeţi porţiuni din păr ca și cuml-aţi îndrepta și înfășuraţi-l circular, înainte de a-l prinde cu cleme.Ţineţi câteva secunde și daţi-i drumul. Bucla trebuie făcută dinpartea de mijloc către capete.

Odată ce aţi ondulat tot părul, pieptănaţi-l sau treceţi degetele prinel, aplicând în final Spray-ul pentru coafare SATINIQUE Style LockFinishing Mist, pentru a obţine efectul dorit.

* Produsele nu sunt acoperite de Garanţia Satisfacţiei Amway. Acesteabeneficiază de garanţii separate explicate în informaţiile conţinute în pachetulprodusului.

Spray pentru coafare SATINIQUESculpting Spray Gel

5090 - 200 ml

Spray pentru coafare SATINIQUEStyle Lock Finishing Mist

5100 - 200 ml

Şampon SATINIQUEColor Care

102674 - 300 ml

Spumă volumizatoareSATINIQUE

5085 - 150 ml

COAFURITOAMNĂ2007de John Gillespie

Balsam SATINIQUEColor Care102675 - 250 ml

Tratament pentrupăr SATINIQUEColor & HeatProtector Spray

102676 220 ml

Set de periiprofesionaleSATINIQUE*

Păr mediu spre lung -970803

Păr scurt spre mediu -970802

TENDINŢE37produse

OCT 07

Page 38: 2007 Business Magazin

Noul catalog AMWAY™ BoutiqueComandaţi acum noul catalog și delectaţi-vă cu selecţiaextraordinară de bijuterii, parfumuri, lenjerie și ciorapide damă. Datorită ofertei variate, vă va fi greu să vădecideţi pe cine să răsfăţaţi, pe dumneavoastră sau pecei dragi!

Fiecare dintre aceste bijuterii minunate afost selectată cu grijă de către Amway,pentru a se potrivi diferitelorpersonalităţi sau stiluri. Seturile foartepopulare de coliere și inele interșanjabilepot fi folosite atât ziua, cât și seara, iarunele dintre colierele mai lungi incluse înaceastă colecţie pot de asemenea fipurtate ca centuri sau brăţări. Noulcatalog include de asemenea și accesoriiasortate, cum ar fi brăţara și bijuteriadecorativă pentru geantă, oglindacompactă și brelocul, plus trei ceasuriextraordinare, într-o gamă diversificată,elegantă.

În paginile acestui catalog, veţi descoperio varietate de articole de lenjerie,exclusiv create pentru Boutique șiconţinând eticheta mărcii. Fiecare sutienare inserţii metalice și bretele ajustabilepentru a vă asigura confortul, iarcatalogul conţine un ghid de măsurarepas cu pas pentru a vă asigura că în aceacutie frumoasă de cadouri veţi primisutienul pe măsura potrivită.

Veţi descoperi două noi parfumuriAmway, WISTFUL™ Aroma Body Mistpentru femei și OPPORTUNE™ Sportpentru bărbaţi. Ambele reprezintăcadouri ideale pentru orice perioadă a anului.Apoi veţi descoperi ciorapii de damăAmway, respectiv șosetele de damă de15 și 40 de deni și dresurile de 15, 20,30 și 50 de deni, cu vârf transparent saudublat, într-o varietate de măsuri șiculori recomandate pentru orice ocazieși ţinută.

Pentru detalii, consultaţi Catalogul AMWAY Boutique 2007/2008 – nr. de comandă 218205.

Pentru detalii suplimentare, accesaţi pagina www. amway.ro

produse38

OCT 07

Page 39: 2007 Business Magazin

39produse

OCT 07

Produse desănătate

Cadouri pentrubucătărie

Cadouri festive

Produse de înfrumuseţare

Cadouri pentru ea

DISPO

NIBILE

PÂNĂ L

A SFÂ

RȘITU

LLU

NII

DECEM

BRIE, Î

N LIM

ITA S

TOCU

RILOR

Colecţia de Cadouri 2007este acum disponibilă Dacă nu aţi comandat încă produse din Colecţia deCadouri de anul acesta, iată un cuprins al acesteia:

Pentru a face o comandă sau pentru mai multe informaţii despre produse, intraţi pe www.amway.roColecţia de cadouri – nr. de comandă 215870

O selecţie de produse ce aparţin celor mai renumite firme de pe glob

și dacă doriţi mai mult...Cutie de cadouri cu logo-ul firmei pentru multe dintre produse

Cadouri pentru el

Page 40: 2007 Business Magazin

Păstraţi-vă maşinacurată şi protejaţi-o deefectele negative aleiernii cu această gamăextraordinară deproduse AMWAY™pentru îngrijireaautomobilului.

Prom

oţie

Perm

aClea

r

Între 1-31 octombrie 2007, în limita stoculuidisponibil, primiţi GRATUIT lavetă (imitaţiepiele de căprioară) la fiecare sticlă de detergentpentru parbriz Permaclear cumpărată!

Absoarbe lichidul de până la 10 ori greutatea sa.

După spălare, uscaţi-vă mașina cu această lavetăoferită GRATUIT, care vă va lăsa vopseauacurată și fără pete.

100% vâscoză, se spală la mașina de spălat.Dimensiuni: 340 mm x 500 mm.

†PERMACLEAR este marcă înregistrată aPermaClear Ltd.

1 sticlă = 100 spălări Comanda nr. 8708 – 1 litru

Comanda nr. 9439 – 500 ml

Strălucire…

Protejaţi-vă mașina împotriva efectelor vremii reci, redându-ifrumuseţea naturală cu ajutorul Produsului pentru lustruit mașinaAMWAY™ SILICONE GLAZE™. Acesta are o acţiune delicatăasupra culorii metalice și creează un strat protector strălucitor, carereduce efectele negative ale folosirii detergentului.

Comanda nr. 8967 – 500 ml

Protejare…

Un parbriz murdar poate duce laobosirea ochilor și poate afectasiguranţa în timpul condusului. Înacest sezon, folosiţi Detergentulpentru parbriz Permaclear™†și veţi observa cum acesta acţioneazăasupra parbrizului creând o suprafaţănetedă, reducând folosireaștergătoarelor cu până la 70%. Prinaplicarea unui strat de polimeri peparbriz, Detergentul pentruparbriz Permaclear ajută deasemenea la dezgheţarea acestuia șiprotejează sistemul ștergătoarelorîmpotriva îngheţării din cauza vremii reci.

Curăţare…

În sezonul rece, mașina dumneavoastră poate deveni lipsită de străluciredin cauza murdăriei. Pentru a evita deteriorarea din cauza sării, folosiţiDetergentul pentru mașină pentru a înlătura urmele de murdărieși de grăsime. Agenţii speciali de umezire incluși în acest produsîmbunătăţesc nivelul de penetrare a apei și ajută la curăţare.

Pregătiţi-văpentru sezonul rece…

Pregătiţi-văpentru sezonul rece…

OCT 07

Page 41: 2007 Business Magazin

Lumea va deveniun loc mai curat… pas cu pasNe-am construit reputaţia protejând familiidin întreaga lume. Nimic nu este maiimportant pentru noi decât să vă punem ladispoziţie produse multifuncţionale pentru aavea o locuinţă curată și în același timp unmediu protejat. De aceea folosim formulerevoluţionare ce asigură impact și eficienţămaximă. Produsele noastre combat cusucces murdăria și sunt delicate cu familiadumneavoastră. Cel mai bun exemplu esteDetergentul universal L.O.C.™!

Consultaţi Catalogul produselor Amway pentrumai multe informaţii despre gama L.O.C.

41produse

OCT 07

Page 42: 2007 Business Magazin

Alegerea perfectăpentru un stil de viaţă inteligentPersoanele care cunosc importanţa apei pentru viaţă și pentruo stare de bine au încredere în eSpring™. Sistemul de tratare aapei eSpring™ purifică apa în proporţie de 99,99% de bacteriiși viruși, știut fiind că aceasta reprezintă cel mai importantingredient pentru o viaţă fericită, activă și revigorantă.

Sistemul de tratare a apei eSpring:Simplu...Sistemul de tratare a apei eSpring este ușor de atașat la majoritatea robinetelorstandard de bucătărie și funcţionează la presiunea normală a apei. Acesta poate fiinstalat la baterie fără a necesita instrumente speciale, sub chiuvetă, pentru a nu fila vedere*.

Economic...Un filtru economic ce poate ajuta la tratarea a 5.000 de litri de apă, suficientpentru o familie de șase persoane timp de un an întreg.

Convenabil...Spre deosebire alte filtre, Sistemul de tratare a apei eSpring poate furnizacantitatea de apă suficientă pentru nevoile zilnice ale unei familii obișnuitereferitoare la consum și gătit – direct de la robinet.

Protejează mediul înconjurător...Deoarece Sistemul de tratare a apei eSpring furnizează 5.000 litri de apă pură pean, chiar de la robinet, este produsă o cantitate mult mai mică de sticle șirecipiente în fiecare an.

Păstrează ceea ce este sănătos...Cartușul de filtrare fabricat din carbon activat, inventat de cercetătorii eSpring,ajută la eliminarea a peste 140 de factori negativi pentru sănătate, inclusivplumbul, mercurul din pesticide și elementele derivate din dezinfectanţi, păstrândaproape 100% din mineralele benefice, cum ar ficalciul, magneziul și potasiul.

Aspect elegant...Cu un design minimalist și elegant,

acest sistem de tratare a apei va arătaextraordinar în orice bucătărie.

* În funcţie de chiuvetă, poate fi necesară o instalareprofesională.

Sistemul de tratare a apei eSpring cumontare la bateria existentă 100188Sistemul de tratare a apei eSpring curobinet auxiliar 100189

Pentru mai multe detalii, consultaţiCatalogul produselor Amway.

produse42

OCT 07

Page 43: 2007 Business Magazin

43afacereadvs.

NOUPliantul Soluţii pentru o dietă echilibrată (LBS)

Acest pliant poate fi un instrument denepreţuit pentru dumneavoastră pentrua vă oferi informaţii despre perspectiveleși clienţii interesaţi în a pierde dingreutate și în a face schimbări sănătoaseîn regimurile alimentare și în modul deviaţă!

Vă va oferi informaţii despre modul încare programul Soluţii pentru o dietăechilibrată al Amway vă va ajuta să aveţio dietă echilibrată și un mod de viaţă

sănătos. Sintetizează cele mai impor-tante principii ale programului șiprodusele de bază folosite pentru a văsprijini în procesul dumneavoastră depierdere în greutate, alimentaţie șiexerciţii fizice.

Vizitaţi secţiunea Susţinerea afacerii –Brand Centre LBS pe www.amway.ropentru a descărca GRATUIT pliantul.

* Disponibil până în iunie 2008

GRATUIT cu fiecare comandă a Pachetului de bază sau aPachetului de pornire* – disponibil și online

NUTRILITE™ este lider mondial în domeniul vitaminelor,mineralelor și suplimentelor alimentare (conform cifrelor devânzări din 2006 susţinute de un studiu realizat deEuromonitor International).

Mai multe detalii în următoarea ediţie a revistei AMAGRAM™.

LA

NSA

RE

ÎN

CU

ND Două noi suplimente alimentare NUTRILITE™

Echinacea și Ginseng Siberian cu Ginkgo Biloba

Echinacea este recunoscută pentruproprietăţile ei de stimulare a sistemuluiimunitar, în special în combaterea infecţiilor,iar Ginseng-ul Siberian și Ginkgo Biloba auproprietăţi de stimulare a memoriei.

Un nou număr de comandă pentru Pompa atomizor de 1 litruPompa atomizor este foarte practică pentru utilizarea produselor Amway de îngrijire a locuinţei:• Sistem pe arc ce permite măsurarea și dispersarea produsului în doze exacte• Formă delicată, practică, capăt curbat• Ușor de utilizat, nu permite împrăștierea produsului

Noul număr de comanda va fi: 103972

Poate fi folosită împreună cu următoarele produse:Detergent pentru mașină AMWAY™, 1 litru - 8708Detergent universal ZOOM™, 1 litru - 8213Detergent concentrat pentru vase DISH DROPS™, 1 litru - 0228Detergent universal L.O.C.™, 1 litru - 0001

OCT 07

Page 44: 2007 Business Magazin

ÎN CURÂND - COLECŢIA 006 - CONSTELLATIONS

VĂ REAMINTIM!

Completarea corectă a Cererii-tip AmwayPentru procesarea la timp a cererilor tip Amway de înscriere, este necesar ca toate câmpurile obligatorii (marcate cu *) săfie completate corect. Vă prezentăm în continuare rubricile obligatorii:

• Solicitant (Nume, prenume, data nașterii)• Data nașterii solicitant: strict necesară la

personalizarea paginii de internet.• Telefon acasă• Cosolicitant (Nume, prenume, data

nașterii)• Adresa completă• Cod poștal: obligatoriu pentru

expedierea coletelor și a revisteiAmagram.

• Localitatea• Judeţ/Sector• Implicare anterioară în Afacerea Amway:

în caz afirmativ este necesar să secompleteze numărul Amway și datademisiei.

• Linia de îndrumare: trebuie completatetoate cele 3 câmpuri pentru evitarea

înregistrării incorecte și clarificării cu liniade îndrumare.

• Codul numeric personal (Solicitant șicosolicitant)

• Consimţământ pentru procesareainformaţiilor: este necesar să folosimdatele dumneavoastră personale îndiverse moduri pentru ca afacerea săse desfășoare în mod eficient șibineînţeles pentru a ne îndepliniobligaţiile contractuale faţă dedumneavoastră. Bifarea casuţei “Da”permite procesarea și utilizareadatelor personale conform politiciide confidenţialitate din Setul dePornire 1. În cazul bifării căsuţei“Nu”, obligaţiile contractuale nu vorputea fi îndeplinite, iar cererea

dumneavoastră tip de înscriere va fianulată.

• Semnătura: este acordul dumneavoastrăfinal de a începe colaborarea cu AmwayRomânia Marketing și este folosită caspecimen pentru solicitările dumnea-voastră ulterioare.

Înainte de a ne trimite Cererea-tipAmway de înscriere pentruînregistrare, verificaţi ca toatecâmpurile marcate cu * să fie corectcompletate!

Pentru informaţii suplimentare, vă rugămsă contactaţi Departamentul Procesare lanumerele de telefon publicate pe site-ulwww.amway.ro, link-ul “Contactaţi-ne”.

produse44

OCT 07

Page 45: 2007 Business Magazin

PROCEDURA DE AJUSTARE POZITIVĂAUTOMATĂ (TOP UP)Vă reamintim condiţiile în care puteţi beneficia de ajustarea pozitivă în vederea calificării:

• pot beneficia IPA calificaţi la nivelul deProducător de Argint și mai sus;

• nu se aplică pentru prima lună deProducător de Argint;

• pentru CPP care își schimbă statutul în IPAși care au avut o lună calificată anterior,ajustarea se poate face începând cu lunaurmătoare schimbării statutului în IPA

• se acordă atât timp cât IPA este minimumclasă 4 (este Producător de Argint și aavut cel puţin o lună calificată în ultimele12 luni calendaristice);

• 5% din volumul necesar calificării;• se acordă pentru:

* lună calificată de Platină (500 VPde la 9.500 la 10.000 VP, 200 VP

de la 3.800 la 4.000 VP), * lună calificată de Rubin (1.000 VP

de la 19.000 la 20.000 VP), * lună calificată de Safir (200 VP de

la 3.800 la 4.000 VP), * calificarea pentru volumul de 21%

(500 VP de la 9.500 la 10.000 VP)• ajustarea se face prin adăugarea punctelor

la VP personal, urmând ca în lunaurmătoare să fie deduse tot din VPpersonal;

• procedura este automată (nu estenecesară solicitarea IPA)

• se aplică de jos în sus pe linia deîndrumare, începând cu prima unitate careîndeplinește condiţiile de ajustare.

Noutăţi Regulile de Conduită

În secţiunea 2, Definiţii, veţi observa odefiniţie complet nouă a ÎntreprinzătoruluiAmway, care stabilește cu precizieresponsabilităţile acestuia.

„IPA și Cumpărătorul Privilegiat Plus care respectăîntru totul regulile și procedurile Amway.”

• În sensul interpretării și aplicării Regulilor de Conduită,termenul „care respectă întru totul regulile șiprocedurile Amway” face referire la un IPA/CPP careeste autorizat în prezent de Amway să funcţioneze caIPA/CPP, și a cărui conduită respectă termenii și condi-ţiile Regulilor de Conduită și ai Politicilor Amwayvalabile pentru fiecare piaţă pe care IPA/CPP esteprezent;

• acesta nu trebuie să fie implicat în activităţi care săaibă efecte negative asupra reputaţiei Amway, afilialelor sale sau a altor IPA/CPP;

• nu trebuie să fie impli-cat sau să susţină acti-vităţi ale altor IPA/CPPcare să aibă un efectnegativ asupra uneifiliale Amway, sau carenu respectă criteriile, înorice alt mod, stabiliteîn acest text;

• nu trebuie să aibă oconduită care să nurespecte legile și regle-mentările din fiecare ţară, sau o conduită care să nudovedească sensibilitate culturală, în funcţie decondiţiile pieţei. Interpretarea tuturor legilor șireglementărilor în vigoare este responsabilitateaAmway și a filialelor sale. IPA/CPP va respectaîntocmai toate interpretările filialelor Amway.

După cum probabil aţi aflat deja, de la 1 septembrie 2007, Regulile de Conduită au fostmodificate și armonizate cu toate ţările din Europa de Est. Începând cu această ediţie vomîncerca să vă prezentăm, pe scurt, principalele modificări și adăugări care au fost aduse acestuidocument, care face parte din contractul dumneavoastră încheiat cu compania Amway.

1

45afacereadvs.

OCT 07

Page 46: 2007 Business Magazin

afacereadvs.46

OCT 07

Noul Server videoAmway În această toamnă, Amway Româniavă pune la dispoziţie un nouinstrument pentru dezvoltareaafacerii dumneavoastră: Serverulvideo Amway!

Sperăm să apreciaţi selecţia de video-clipuri despre corporaţie, precum șidespre mărcile și produsele Amway.

Toate videoclipurile pot fi down-loadate gratuit și folosite pentruîndrumare și instruire, conformpoliticilor Amway.

Videoclipurile realizate profesional potfi un foarte bun mijloc de a „spargegheaţa” la începutul întâlnirilor pentruprezentarea Planului de afaceri, saupentru a confirma seriozitatea șiimplicarea companiei Amway.

Sir Roger Moore mulţumind Corpo-raţiei Amway pentru generoasa

contribuţie acordată copiilor prinUNICEF, Eddie Funkhouser la MTVsau imaginile din fermele Nutrilite -fiecare în parte poate fi instrumentulpotrivit pentru a însufleţi o prezentaresau pentru a răspunde unei întrebări.Filmele sunt organizate pe categoriipentru a putea găsi rapid și ușor exact

ce vă interesează: CorporaţiaAmway, Evenimente Amway,Oportunitatea de afaceri,cooperarea cu UNICEF şi mărcileAmway: ARTISTRY™,E. FUNKHOUSER™ NEW YORK,eSpring™, iCook™, L.O.C.™,NUTRILITE™, SA8™, SATINIQUE™.

Pe pagina principală vor fi plasate celemai vizionate 5 filme, precum și unlink către filmele nou introduse peserver. Fiecare film poate fi pre-vizionat în interiorul serverului (pentruaceasta aveţi nevoie să instalaţiprogramul Flash Player pe computeruldumneavoastră) și downloadat înformatul dorit.

Accesul la serverul video se va face dela un link plasat pe pagina principală asite-ului de comerţ electronicwww.amway.ro.

În cazul în care veţi avea întrebări sausugestii referitoare la serverul video,vă rugăm să contactaţi Biroul AmwayRomânia ([email protected]).

Vă dorim vizionare plăcută!

INFORMAŢIIUTILEBiroul Amway din București

Adresa: Strada Banu Antonache,nr. 40-44, et. 5, Sector 1, cod poștal011665

Telefon informaţii generale:021/202.00.00

Fax: 021/311.93.46; 021/311.93.47

Program de lucru: Luni - Joi: 9.00-17.00Vineri: 9.00 - 12.00

Departamentul Relaţii cu Clienţii:• Blanca Iordan (Supervizor Relaţii

Clienţi): 021/202.00.20• Cristina Lazăr (Comerţ electronic):

021/202.00.21• Mihaela Candet (Corespondenţă și

Politici de Afaceri Amway):021/202.00.24

• Monica Șerban (Corespondenţă șiPolitici de Afaceri Amway):021/202.00.25

• Anișoara Pupăză (Bonus, Credite):021/202.00.22

• Cristina Vlad (Bonus, Credite):021/202.00.27

• Eva Grancea (Procesare comenzi,retururi, cereri-tip înscriere):021/202.00.26

• Angela Aldea (Procesare comenzi,retururi, cereri-tip înscriere):021/202.00.28

• Constantin Rebegea (Procesarecomenzi, retururi, cereri-tipînscriere): 021/202.00.23

Centrul de Selecţie aProduselor București

Adresa: Bulevardul Mărăști, Nr. 65-67,Pavilion T, Sector 1.

Telefon: 021/317.04.20

Program de lucru: Luni: 14:30 - 20:00; Marţi - Vineri: 12:00 - 20:00; Sâmbătă: 10:00 - 15:00.În prima zi lucrătoare a fiecărei luniCentrul de Selecţie a Produselor esteînchis pentru inventar.

Page 47: 2007 Business Magazin

47listapreţuri

103704 WISTFUL™ Aroma Body Mist 100 ml 35 17,00 74,79 89 120,00

218205 Catalogul AMWAY™ Boutique 2007/2008 1 buc. 0 0,00 0,00 7 7,00

105000 Felicitări UNICEF de Crăciun 1 set 0 4,01 17,65 21 21,00

101568 Donaţie UNICEF 1 0 0,00 0,00 3,5 -

101569 Donaţie UNICEF 1 0 0,00 0,00 17,5 -

101570 Donaţie UNICEF 1 0 0,00 0,00 59,5 -

Amestec pudră pentru băuturi POSITRIM™ 14x51g 30 19,86 87,39 104 135,00103792 Vanilie; 103793 Ciocolată

Batoane de proteine POSITRIM 9x60g 30 14,52 63,87 76 98,80101140 Ciocolată și mentă; 101141 Portocale102617 Vanilie și caramel

218502 Pachet de bază LBS 1 pachet 30 24,55 108,00 129 167,70

218503 Pachet de pornire LBS 1 pachet 30 97,95 431,00 513 666,90

Baton corector pentru ochi ARTISTRY™ 1,6 g 35 8,21 36,13 43 58,108008 FAIR; 8009 MEDIUM

Fond de ten cremă-lifting TIME DEFIANCE™ SPF15 30 ml 35 21,01 92,44 110 148,50102691 PORCELAIN; 102693 CAMEO; 102694 BUFF; 102695 LINEN; 102697 FAWN; 102699 SAND; 102701 ALMOND

216996 Manualul produselor - Frumuseţe 1 buc. 0 0,00 0,00 35 35,00

218881 Broșura ARTISTRY TIME DEFIANCE 1 buc. 0 0,00 0,00 5 5,00

Set de perii profesionale SATINIQUE™ 1 set 20 17,19 75,63 90 108,00970802 păr scurt-spre-mediu; 970803 păr mediu-spre-lung

5085 Spumă volumizatoare SATINIQUE 150 ml 30 4,39 19,33 23 29,90

102674 Șampon SATINIQUE COLOR CARE 300 ml 30 6,68 29,41 35 45,50

102675 Balsam SATINIQUE COLOR CARE 250 ml 30 6,68 29,41 35 45,50

102676 Tratament pentru păr SATINIQUE 220 ml 30 9,93 43,70 52 67,60Color & Heat Protector Spray

5090 Spray pentru coafare SCULPTING SPRAY GEL 200 ml 30 6,88 30,25 36 46,80

5100 Spray pentru coafare STYLE LOCK FINISHING MIST 200 ml 30 5,92 26,05 31 40,30

215870 Catalogul Colecţia de cadouri 2007 1 buc. 0 0,00 0,00 5 5,00

8708 Detergent pentru mașină 1 l 30 5,35 23,53 28 36,40

8967 Produs pentru lustruit mașina SILICONE GLAZE 500 ml 30 5,73 25,21 30 39,00

9439 Soluţie pentru parbriz PERMACLEAR™† 500 ml 30 8,40 36,97 44 57,20

100188 Sistem de tratare a apei cu montare 1 buc. 30 511,84 2.252,10 2.680 3.484,00la bateria existentă

100189 Sistem de tratare a apei cu robinet auxiliar 1 buc. 30 511,84 2.252,10 2.680 3.484,00

8213 Detergent universal ZOOM™ 1 l 30 4,78 21,01 25 32,50

0228 Detergent lichid pentru vase DISH DROPS™ 1 l 30 5,35 23,53 28 36,40

104691 Politicile de afaceri Amway 1 buc. 0 0,00 0,00 4 4,00

Com

anda

nr.

Desc

riere

pro

dus

U.M

.

Adao

ssu

gera

t (%

)

VP

VA

Pre

ţA

mw

ay(in

cl. T

VA)

(RO

N)

Pre

ţ de

vân

zare

sugera

t(R

ON

)

OCT 07

Page 48: 2007 Business Magazin

TIME DEFIANCE este o gamă dedicată femeilor hotărâte să preiacontrolul asupra fiecărui aspect al existenţei lor, femei al căror idealde frumuseţe nu are vârstă. Experienţa inedită TIME DEFIANCEeste arma secretă împotriva acţiunii, cândva inevitabilă, a timpului.TIME DEFIANCE trece dincolo de suprafaţă, folosind cele maiavansate cercetări știinţifice pentru a regenera tenul.

ARTISTRYTM TIME DEFIANCETM

ÎNGRIJIRE PENTRU FRUMUSEŢE FĂRĂ VÂRSTĂ

Revista Amagram este publicată de: Amway România Marketing S.R.L.,Str. Banu Antonache, Nr. 40-44, Et. 5, Sector 1,București, cod poștal 011665,Oficiul poștal 63, C.U.I. RO9046281 N.O.R.C.J40/10650/96;Tel: (021) 202.00.00; Fax: (021) 311.93.46E-mail: [email protected]; [email protected];www.amway.roToate drepturile rezervate.Redacţia: Amway România

Fotografii: AmwayToate drepturile rezervate.Amagram, Amway și denumirile produselor suntmărci comerciale ale Amway Corp., Ada, MI, S.U.A.Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ dinaceastă publicaţie, altfel decât sub formă de extrasefolosite în scop de prezentare critică, este strict interzisă în lipsa consimţământului prealabil al editorului.

Amway România Marketing S.R.L. este înregistrată caoperator de date cu caracter personal sub nr. 102.

SA2350 R

O3

© 2007 Amway România Marketing SRL