Biscuiti Pt Copii

of 3 /3
  Biscuiti de casa pentru c opiii mici - reteta rapida Copiilor le place sa rontaie tot timpul, si adora ca gustarea oferita sa fie si dulce. Asa ca, dragi mamici, iti oferim o reteta de casa de biscuiti, foarte rapida, care ii va incanta pe micutii vostri. Ingrediente: 2 oua, 10-12 linguri de faina, 1 lingurita de praf de copt, 5 linguri de gem (eu am ales gem de caise), 1/2 de ceasca de lapte, 1 lingura de unt, /2 de lingurita de scortisoara, 1 lingurita de esenta de vanilie, fructe dezhidratate (eu am avut mango) 1. Ta ie cuulete mici fructele dez hidratate. 2. !une in root restul de ingrediente si amesteca ine. "dauga faina pana ce aluatul se desprinde de pe margini.

Embed Size (px)

description

reteta

Transcript of Biscuiti Pt Copii

Biscuiti de casa pentru copiii mici - reteta rapida

Copiilor le place sa rontaie tot timpul, si adora ca gustarea oferita sa fie si dulce. Asa ca, dragi mamici, iti oferim o reteta de casa de biscuiti, foarte rapida, care ii va incanta pe micutii vostri.Ingrediente:2 oua, 10-12 linguri de faina, 1 lingurita de praf de copt, 5 linguri de gem (eu am ales gem de caise), 1/2 de ceasca de lapte, 1 lingura de unt, /2 de lingurita de scortisoara, 1 lingurita de esenta de vanilie, fructe dezhidratate (eu am avut mango)

1. Taie cubulete mici fructele dezhidratate.

2. Pune in robot restul de ingrediente si amesteca bine. Adauga faina pana ce aluatul se desprinde de pe margini.

3. Intinde-l apoi cu un facalet si taie forme de biscuiti in el.

4. Pune pe o tava hartie de copt si aseaza biscuitii, orneaza-i cu fructele dezhidratate. Incinge cuptorul. Baga tava la cuptor pentru 30 de minute. Cand biscuitii sunt aproape gata scoate tava si unge biscuitii cu miere si mai baga-i la cuptor 5 minute.

Pofta buna!