27.04.2011 cooper-pear-anunta-lansarea-site-ului-cooperpear-ro

1

Click here to load reader

Transcript of 27.04.2011 cooper-pear-anunta-lansarea-site-ului-cooperpear-ro

Page 1: 27.04.2011 cooper-pear-anunta-lansarea-site-ului-cooperpear-ro

 

Cooper Pear anunta lansarea site-ului cooperpear.ro

BUCURESTI - 27 aprilie 2011 ora 13:49Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate  

Cooper Pear comunica lansarea site-ului cooperpear.ro. Site-ul este o platformadedicata refinantarilor si ofera servicii de consultanta tututor celor interesati de astfelde produse bancare.

. Cooper Pear ofera consultanta in procesul de intocmire a dosarului de creditare, suport inintelegerea termenilor specifici, sprijin in procesul de aprobare si nu in ultimul randeficientizarea timpului prin scutirea clientului de nenumaratele drumuri catre banci. "Ideeasite-ului s-a nascut din nevoia de a oferi clientilor o solutie facila de informare cu privire laposibilitatile de reducere a ratelor lunare. In situatia in care pe piata exista nenumaratesite-uri asemanatoare din punct de vedere al costurilor si al caracteristicilor produselor derefinantare, ne-am gandit sa oferim o alternativa celor interesati de refinantare, intocmindu-leoferte personalizate in functie de profilul lor de client si de nevoile lor." a declarat Vlad Elias,Managing Partner Cooper Pear. Elementul de noutate al Cooper Pear consta in accesul laplatformele interne ale instutiilor financiare partenere. Prin incarcarea informatiilor clientului inaceste aplicatii se poate realiza un calcul de eligibilitate, iar clientul poate afla cu certitudinela care dintre ofertele bancare se incadreaza. Cooper Pear prezinta avantajul de a oferiinformatii obiective si complete despre ofertele institutiilor financiare, astfel clientul vacunoaste exact care sunt avantajele si dezavantajele fiecarei oferte in parte. "Am transformatofertele generale in oferte personalizate intocmite direct in aplicatiile bancilor, lucru care afost posibil datorita parteneriatului nostru cu cea mai mare companie de brokeraj bancar dinRomania. Mai mult decat atat, prin prisma aceluiasi parteneriat oferim consultanta in vedereadepunerii si sustinerii dosarului de credit la banca aleasa de client, astfel incat timpul alocatpentru informare, luarea deciziei, intocmirea dosarului si aprobarea lui scade considerabil" aprecizat Vlad Elias. 

Despre SC EGV Management Group SRL

Cooper Pear este un site care se adreseaza persoanelor aflate in impas financiar, caredoresc sa isi refinanteze creditele. Site-ul si echipa din spatele sau ofera un suport real inprocesul de consiliere financiara a clientului si in indrumarea catre banca si oferta cea maiavantajoasa pentru client si pentru necesitatile acestuia.

Roxana Baesu - PR [email protected] EGV MANAGEMENT GROUP SRL