ZN Cluj 17 iunie 2016

52
www.zilesinopti.ro CLUJ-NAPOCA 17 - 23 IUNIE 2016 AGENDA TA DE TIMP LIBER AGENDA TA DE TIMP LIBER HAI LAFILM! GOOGLE PLAY APP STORE WWW.ZILESINOPTI.RO

description

 

Transcript of ZN Cluj 17 iunie 2016

Page 1: ZN Cluj 17 iunie 2016

www.zilesinopti.ro

CLUJ-NAPOCA17 - 23 IUNIE 2016

AGENDA TA DE TIMP LIBERAGENDA TA DE TIMP LIBER

HAILAFILM!

GO

OG

LE P

LAY

AP

P S

TOR

E

WWW.ZILESINOPTI.RO

Page 2: ZN Cluj 17 iunie 2016
Page 3: ZN Cluj 17 iunie 2016
Page 4: ZN Cluj 17 iunie 2016
Page 5: ZN Cluj 17 iunie 2016
Page 6: ZN Cluj 17 iunie 2016
Page 7: ZN Cluj 17 iunie 2016

VĂRATIC

Cu TIFF și Delahoya și Studiolife și Jazz in the

Park care ne bate la ușă, am și uitat să scriem "editorialul oficial de vară", adică textulețul cu care întâmpinăm anotimpul cald și tot ce înseamnă el.

Fiecare dintre noi are o viziune diferită asupra verii clujene. Cert e că e absurd de liniștită. Cum vine căldura peste orașul nostru universitar, se golesc toate căminele și apartamentele închiriate de studenți, se eliberează străzile, barurile, cluburile și toate celelalte locuri în care ne facem veacul și se lasă tăcerea peste centru. Deși ne place pauza zen de la agitație și viață studențească, dorul de distracție ne prinde rapid. Ne întristează cluburile închise, teatrul gol, lipsa zumzetului prezent și la orele cele mai târzii din noapte și chiar și autobuzele brusc aerisite. Ei bine, n-avem ce să facem, decât să ne bucurăm de festivaluri și terase și să așteptăm să vină luna octombrie. Până atunci, studenți, vă urăm o vară cât mai faină acasă sau în vacanță sau chiar și-n Cluj, dacă rămâneți pe-aici, iar vouă, clujenilor nativi și adoptați, vă dorim o liniște cât mai plăcută și puțin plictisitoare!

Redacția Zile și Nopți

18.06PARTY

ALANDALA PANORAMA Feleacu

18.06TEATRU

CALL IT ART!

Teatrul Național

19.06TEATRU

CARTEA BĂTRÂNILOR

Teatrul Maghiar de Stat

17-30.06EXPO

TEODOR GRAUR ȘI CRISTIAN RUSU: M

Fabrica de Pensule

18.06PARTY

ALEXANDRA / PAVLOV / DANNILOV

Gazette

19.06STAND-UP

TEO, VIO ȘI COSTEL

Casa de Cultură a Studenților

ÎN REVISTĂ

CITY CULTMoarte și reîncarnare într-un cowboy

CITY PARTYAtelier Cafe se mută în Livada Palocsay!

CITY FOODPizza desăvârșită la McMilano

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

7

Page 8: ZN Cluj 17 iunie 2016

CITY ESSENTIALS FOCUS PE EVENIMENT

8

ÎN REVISTĂ CITY FOOD

Cele mai bune servicii de pizza delivery

CITY FESTIVALZilele Arhitecturii dau viață orașului

CITY DRINKEvadează din cotidian la Yolka

24.06PARTY

ATELIER PANORAMA 2

Livada Palocsay

25.06CONCERT

NAVA MAMĂ + PINHOLES

Fabrica de Pensule

27.06 - 03.07FESTIVAL

JAZZ IN THE PARK

Parcul Central

24.06TEATRU

MOARTE ȘI REÎNCARNARE ÎNTR-UN COWBOY

Teatrul Național

25.06PARTY

NEW DISORDER VS. WRECKIN' BAR

The Shelter

25.07CONCERT

NERVOSA / WAR HEAD / UNKNOWN SCAR

Piața Unirii/CLUJ-NAPOCA

Page 9: ZN Cluj 17 iunie 2016
Page 10: ZN Cluj 17 iunie 2016

CITY ESSENTIALS FOCUS PE EVENIMENT

10

Când: 17-20 iunie

Unde: Televiziunii, FeleacuCând: 25-26 iunie

ZILELE ARHITECTURII

Acum un an, Asociația Stu-denților Arhtecți reinventa

un eveniment unic în Cluj: Zilele Arhitecturii. Festivalul anual de ar-hitectură are scopul de a populariza domeniul creativ în toate formele sale și de a învăța participanții des-pre importanța sa în spațiul public și în viețile noastre de zi cu zi.

Fie că știți cu ce se mănâncă sau nu, conferințele, dezbaterile, ex-pozițiile și petrecerile din cadrul Zilelor Arhitecturii vă vor introduce într-un univers creativ și plin de surprize. Ne vom relaxa în Habitat Gherogheni sau la Pavilionul ZA, vom admira lucrări impresionante de design interior, arhitectură

peisagistică, proiecte în care s-a folosit sticla într-un mod inovativ și chiar și o expoziție de fotografie, iar seara vom dansa la petreceri fantastice, printre care cocktail-ul de deschidere, un Silent Party și o adunare lejeră în Parcul Est.

Dacă anul trecut evenimentul s-a conturat în jurul temei "Building Roots", adică dezvoltarea unei baze solide pentru evoluția sa,

Când: 20-26 iuniefacebook.com/ZileleArhitecturii

FESTIVALUL ÎNGHEȚATEI @ PIAȚA UNIRII

Vara s-a instalat oficial în oraș. Zilele sunt tot mai calde, asfaltul tot mai fierbinte, iar noi profi-tăm de orice ocazie de a ne răcori. Ei bine, între 17 și 20 iunie, Piața Unirii va găzdui cea de-a 6-a ediție a Festivalului Înghețatei, care ne va reîm-prospăta cu tot felul de bunătăți pline de zahăr, dar și cu o grămadă de spectacole și concursuri.

FELEACU SUMMER GAMES @ FUN PARK CLUJ

Sărbătorim vremea faină și cu un nou tip de eveniment outdoor: o "olimpiadă" semi-sportivă formată din tot felul de jocuri inventive, majori-tatea implicând cantități considerabile de bere. Concursurile se vor contopi într-o petrecere pe cinste, cu soundtrack-ul energizant asigurat de Ugly Astronaut, Vlad Bretan, Alex One și mulți alții.

ediția aceasta se axează pe cercetare, adică pe explorare, observare și aprofundare, ur-mate de experiment. O tactică bună de abordat când vrem să aflăm mai multe despre un domeniu interesant, zicem noi. Așadar, pregătiți-vă să vedeți proiecte frumoase, să învățați lucruri noi, să întâlniți oameni creativi și să vă distrați pe cinste!

CREATIVE RESEARCH

Page 11: ZN Cluj 17 iunie 2016
Page 12: ZN Cluj 17 iunie 2016

CITY EVENTSRECOMANDĂRI PROGRAM

12

SOMEȘ DELIVERYÎMPREUNĂ DĂM VIAȚĂ RÂULUI

Unde: între podurile Garibaldi și NapocaCând: 18-19 iunie Info: somesdelivery.ro

Someș Delivery, mini-festivalul care

anul trecut a reactivat râul clujean, se întoarce și anul acesta cu o ediție plină de evenimente faine. 11 amenajări temporare, 4 instalații și peste 15 evenimente conexe vor da viață, timp de două zile, ambelor maluri ale Someșului.

Spre deosebire de alte proiecte care au loc în jurul Someșului, folosindu-l ca loc de desfășurare pentru diverse evenimente care ar funcționa și în alte spații, Someș Delivery este chiar despre râu. În fiecare an o altă porțiune a sa este analizată ca potențial natural, dar și ca posibilități de amenajare (prin amenajări temporare) și utilizare (prin evenimente dedicate spațiului). O parte esențială a proiectului este cea comunitară: încercarea de a implica direct riveranii, publicul, dar și instituțiile publice în dezvoltarea zonei. În 2016 această latură e atinsă prin construirea și animarea săptămânală a unui loc de întâlnire pentru comunitate și printr-o serie de proiecte precum Open Houses, Masa bunei vecinătăți,

Oser sau Conexiune la Someș, care propun, din unghiuri diferite, apropierea de vecinii Someșului, înțelegerea nevoilor și așteptărilor lor.

A doua ediție Someș Delivery propune participanților să descopere între podurile Garibaldi și Napoca un altfel de Someș decât cel pe care-l cunosc — amenajat pentru oameni și animat de mici evenimente care-i pun în valoare malurile.

Dintre evenimentele cu care se vor putea delecta amintim doar Mademoiselle Cantatrice, recital de operă al unei cântărețe înalte de cinci metri, a cărei rochie prinde viață sub proiecțiile unui artist vizual; Ambiental River, un concert de jazz care improvizează între sunetul râului și zgomotul străzii; BalconyTV, filmarea unor videoclipuri cu Someșul în fundal; Conexiune la Someș, dezbatere care pune față în față cinci perspective diferite asupra râului; atelierele de ornitologie sau zoologie pentru copii.

Mai multe informații puteți găsi pe situl oficial: somesdelivery.ro. Ne vedem pe malul Someșului!

Page 13: ZN Cluj 17 iunie 2016
Page 14: ZN Cluj 17 iunie 2016

CINEMA VICTORIA 17-23 IUNIE JAFUL PERFECT 2V, Ma, Mi: 17.30; S: 22.30; D, J: 20.00; L: 15.00, 22.30

DUBLU - PREMIERĂV, Ma: 20.00; S, L: 17.30; D, J: 22.30; Mi: 15.00, 22.30

BACALAUREAT

V: 22.30; S, L, Mi: 20.00; D, J: 17.30; Ma: 15.15, 22.30 SUPER BĂIEȚI

OACHI, PRINȚUL DIN JUNGLĂV-D: 13.00 - dublat

ȚESTOASELE NINJA 2

V-D: 15.00; J: 15.15

FILMUL DE LA 13SĂ NU MĂ PĂRĂSEȘTIL: 13.00

VICTORIEMa: 13.00

ALOHAMi: 13.00

TREI METRI DEASUPRA CERULUIJ: 13.00

CINEMA FLORIN PIERSIC 17-23 IUNIE ÎN CĂUTAREA LUI DORY 3D V, L-J: 14.00; S-D: 11.30, 14.00 - dublat

JAFUL PERFECT 2V-Mi: 17.30, 22.30; J: 17.30

WARCRAFT. ÎNCEPUTUL 3DZilnic: 20.00

ZIUA INDEPENDENȚEI: RENAȘTEREA - AVANPREMIERĂJ: 22.30

CITY FILMSPREMIERE

14

PREMIERĂ: NOW YOU SEE ME: JAFUL PERFECT 2

Cei patru călăreţi (Jesse Eisen-

berg, Woody Harrelson, Dave Franco şi noua adiţie Lizzy Caplan) se întorc, din 17 iunie, în „Now You See Me: Jaful perfect 2” cu o aventură formidabilă, ridicând iluzionismul la un cu totul alt nivel care va cuprinde întreaga planetă. La doar un an după ce au păcălit FBI-ul şi au câştigat admiraţia publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie, echipa se pregăteşte de o nouă performanţă inega-labilă cu scopul de a demonstra cruzimea unui periculos magnat din industria tehno-logică. Inamicul lor, Wal-ter Mabry (Daniel Radcliffe), ameninţă

NOW YOU SEE ME: SECOND ACT Regia: Jon M. Chu Cu: Daniel Radcliffe, Jesse Eisenberg, Lizzy Caplan Gen: Thriller, Acțiune Premiera: 17 iunie 2016 Distribuit de: Freeman Entertainment Durata: 115 minute

THRILLER, ACȚIUNE17 MARTIE

AVENTURĂ ȘI MAGIE LA CINEMA

să le distrugă renumele, iar singura lor şansă este să rămână cu un pas înaintea tuturor şi să pună în scenă cea mai mare iluzie a tuturor timpurilor. Aflaţi în conti-nuă competiţie şi opoziţie, Mark Ruffalo şi Morgan Freeman vor ridica ştafeta încercând să se încurce reciproc.Vom asista în sala de cinema la un ade-vărat spectacol de magie actoricească, vom vedea o peliculă cel puțin la fel de îmbietoare, interesantă și pe alocuri amuzantă, acompaniată de un simț al umorului îndrăzneț.

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul „Now You See Me: Jaful perfect 2” are premiera în cinematografele din ţară pe 17 iunie.

TRAILER

Page 15: ZN Cluj 17 iunie 2016
Page 16: ZN Cluj 17 iunie 2016

17 IUNIE - 23 IUNIE

AVEN

TUR

I AV

ACŢ

IUN

E A

CA

NIM

AŢIE

AN

COM

EDIE

CO

DR

AM

Ă D

RFA

NTA

STIC

FA

THR

ILLE

R T

HH

OR

RO

R H

CINEMA CITYIulius MallRezervări: 0264-20 70 70www.cinemacity.ro

TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL DIMINEAŢA10:00-13:00

DUPĂ- AMIAZĂ

13:00-17:00SEARA

17:00-24:00

AVANPREMIERĂZIUA INDEPENDENȚEI:RENAȘTERE $ / INDEPENDENCE DAY 2: RESURGENCE $

Mi - J 20:40

PREMIERĂÎN CĂUTAREA LUI DORY $ DUBLAT / FINDING DORY: $ DUBBED

V, L - J 13:10, 15:30 17:40, 18:50

S - D11:00, 12:00 13:10, 15:30 17:40, 18:50

PREMIERĂNOW YOU SEE ME: JAFUL PERFECT 2 2D/NOW YOU SEE ME 2 2D

V, L - J14:10, 15:10,

16:5017:50, 19:30, 20:30, 22:10

S - D11:20, 12:20

14:10, 15:10, 16:50

17:50, 19:30, 20:30, 22:10

PREMIERĂÎN CĂUTAREA LUI DORY $ / FINDING DORY: $

V - J 14:10, 16:40 19:50, 22:00

WARCRAFT. ÎNCEPUTUL $ / WARCRAFT $

V, L - J14:00, 15:00,

16:30

17:30, 19:10, 20:10, 21:40,

22:40

S - D11:30, 12:30

14:00, 15:00, 16:30

17:30, 19:10, 20:10, 21:40,

22:40

MAȘINA DE BANI 2D / MONEY MONSTER 2D

V - J 16:10 18:20, 20:20

ȚESTOASELE NINJA 2 $/TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES : OUT OF SHADOWS 2 $

V - J 16:00 18:30

SUPER BĂIEȚI 2D/ THE NICE GUYS 2D

V - J 13:40, 16:20 19:00, 21:20

ALICE ÎN ȚARA OGLINZILOR $ / ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS $

V - Ma 14:30 19:20, 21:40

Mi - J 18:20, 21:00

X-MEN: APOCALYPSE $ / X-MEN: APOCALYPSE $

V - J 20:50

VECINI DE COȘMAR 2 2D/NEIGHBORS 2: SORORITY RISING 2 2D

V - J 22:30

BACALAUREAT 2D / BACALAUREAT 2D

V - Ma 21:00

ANGRY BIRDS FILMUL $ DUBLAT / THE ANGRY BIRDS MOVIE $ DUBBED

V, L - J 14:20

S - D 12:20 14:20

MAMĂ, CE ZI! 2D/MOTHER'S DAY 2D

S - D 11:10

ROBINSON CRUSOE $ DUBLAT/ROBINSON CRUSOE $ DUBBED

S - D 11:30

CARTEA JUNGLEI $ DUBLAT/JUNGLE BOOK $ DUBBED

V, L - Ma 17:00

S - D 11:50 17:00

Mi - J 13:40, 16:00

ZOOTROPOLIS $ DUBLAT/ ZOOTOPIA $ DUBBED

V - J 13:30

Regizorul Andrew Stanton readuce pe marele ecran lumea marină colorată și

veselă din „Finding Nemo”, dar de data aceasta peștișorul albastru Dory trebuie găsit. După 13 ani Nemo, Marlin, Dory, Gill și noii pești oceanici ce se vor alătura lor sunt gata de o nouă aventură. Alături de prietenii ei, Dory va porni în căutarea fa-miliei ei, pentru a afla cum de e atât de pierdută și amnezică dar și cum se face că vorbește la perfec-ție baleneza. Din călătoria marină toată lumea va învăța câteva lucruri despre sensul real al familiei. Stanton spune că „povestea este de fapt despre regăsirea lui Dory în toate modurile posibile. Ea este constrânsă, vulnerabilă și trebuie să-și desco-pere propriile puteri”.Oricât ai căuta în lungul, latul, dar mai ales adân-cul oceanului, nu vei găsi un pește mai de treabă decât Dory. Dar nici unul mai vorbăreț. Dacă ar sta de vorbă cu tine, ți-ar povesti toată viața ei de-a fir a păr. Asta cu condiția să își poată aminti ceva...

ÎN CĂUTAREA LUI DORY 3D Titlu original: Finding Dory Regia: Andrew Stanton Cu: Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Diane Keaton, Idris Elba, Ed O’Neill Gen: Animație, Comedie, Aventură, Familie Premiera: 17 iunie Distribuit: Forum Film România

ANIMAȚIE, COMEDIE, FAMILIE17 IUNIE

PREMIERĂ: ÎN CĂUTAREA LUI DORY 3D

CITY FILMSPREMIERE

16

Page 17: ZN Cluj 17 iunie 2016

CITY EVENTSRECOMANDĂRI PROGRAM

17CITY FILMSPREMIERE

Page 18: ZN Cluj 17 iunie 2016

CINEMA CITY Polus CenterTel.: 0264-202-000www.cinemacity.ro

17 IUNIE - 23 IUNIETITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL DIMINEAŢA

10:00-13:00DUPĂ-

AMIAZĂ13:00-17:00

SEARA17:00-24:00

AVANPREMIERĂZIUA INDEPENDENȚEI:RENAȘTERE $ / INDEPENDENCE DAY 2: RESURGENCE $

Mi - J 21:20

PREMIERĂÎN CĂUTAREA LUI DORY $ DUBLAT / FINDING DORY: $ DUBBED

V, L - J 13:40, 15:50 18:00, 19:10

S - D11:30, 12:30 13:40, 15:50 18:00, 19:10

PREMIERĂNOW YOU SEE ME: JAFUL PERFECT 2 2D/NOW YOU SEE ME 2 2D

V, L - J 13:40, 16:20 19:00, 21:40

S - D 11:00 13:40, 16:20 19:00, 21:40

PREMIERĂÎN CĂUTAREA LUI DORY $ / FINDING DORY: $

V - Ma 14:50 17:00, 20:10, 21:20, 22:20

Mi - J 14:50 17:00, 20:10, 22:20

WARCRAFT. ÎNCEPUTUL $ / WARCRAFT $

V, L - J 14:30 17:10, 19:40, 22:10

S - D 12:00 14:30 17:10, 19:40, 22:10

MAȘINA DE BANI 2D / MONEY MONSTER 2D

V - J 20:00, 22:00

ȚESTOASELE NINJA 2 $/TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES : OUT OF SHADOWS 2 $

V - J 15:10 18:20

SUPER BĂIEȚI 2D/ THE NICE GUYS 2D

V - J 14:20, 16:40 19:00, 21:30

ALICE ÎN ȚARA OGLINZILOR $ / ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS $

V, L - J 17:30, 20:40

S - D 12:40 17:30, 20:40

X-MEN: APOCALYPSE $ / X-MEN: APOCALYPSE $

V - J 19:30

VECINI DE COȘMAR 2 2D/NEIGHBORS 2: SORORITY RISING 2 2D

V - J 22:20

ANGRY BIRDS FILMUL $ DUBLAT / THE ANGRY BIRDS MOVIE $ DUBBED

V, L - J 15:20 17:20

S - D 11:00 15:20 17:20

ROBINSON CRUSOE $ DUBLAT/ROBINSON CRUSOE $ DUBBED

V - J 13:10

CARTEA JUNGLEI $ DUBLAT/JUNGLE BOOK $ DUBBED

V, L - J 13:30, 16:00

S - D 11:20 13:30, 16:00

ZOOTROPOLIS $ DUBLAT/ ZOOTOPIA $ DUBBED

S - D 11:50

AVEN

TUR

I AV

ACŢ

IUN

E A

CA

NIM

AŢIE

AN

COM

EDIE

CO

DR

AM

Ă D

RFA

NTA

STIC

FA

THR

ILLE

R T

HH

OR

RO

R H

INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE

Regia: Roland EmmerichCu: Vivica A. Fox, Maika Monroe, Liam Hemsworth, Jeff Gold-blum, Bill PullmanGen: Acțiune, Aven-turi, SFDurata: TBAPREMIERA: 24 IUNIE 2016Distribuit de Odeon Cineplex

PREMIERĂ: ZIUA INDEPEN-DENȚEI: RENAȘTE-REA

După douăzeci de ani de la invazia extratereștrilor care

aproape că a decimat planeta, lumea se află în fața unei nou amenințări. Națiunile de pe Pământ au colaborat la un proiect de apărare imens pentru protejarea planetei, folosind tehnolo-giile extraterestre recuperate în urma primului atac. Însă nimic nu ne poate pregăti pentru forța avansată și fără precedent a extratereștrilor.

Cum ți se pare spectacolul următor: Dubai cade efectiv pe Paris, iar

cea mai înaltă clădire din lume, Turnul Burj Khalifa, se dezintegrează etaj după etaj, cu Turnul Eiffel. În această vară pregătește-te de o nouă bătălie cu extratereștrii!

TRAILER

ACȚIUNE, AVENTURI, SF24 IUNIE

CITY FILMSPREMIERE

18

Page 19: ZN Cluj 17 iunie 2016

CITY FILMSPREMIERE

Page 20: ZN Cluj 17 iunie 2016

MOARTE ȘI REÎNCARNARE ÎNTR-UN COWBOY @ TEATRUL NAȚIONAL

lucid, degradarea umană, râsul visceral și dragostea imposibil de recuperat, polifonia lor devenind o destăinuire delirantă, un puzzle post-absurd. Această insulă plutitoare, realitatea pâlpâitoare în care am tradus scenic textul extrem-contemporan al lui Rodrigo García, este acompaniată de hituri ale muzicii country, rămășițele unei epoci aflate la apus.

Jocul este unul voit teatral, prin mecanicizarea gesturilor, grimase tributare grotescului sau

"Montat într-o cheie de thriller country,

spectacolul Moarte și reîncarnare într-un cowboy, poate cel mai puternic și controversat text al lui Rodrigo García, ne dezvăluie infernurile cotidiene, exploatând la maximum grimasele râsului. Unica voce sugerată de dramaturg a fost fragmentată regizoral și adaptată unor femei contemporane, exemple vii ale sindromului wonder woman. Cele patru actrițe ne aruncă în față furios, dar

GISELLE @ OPERA NAȚIONALĂ Tot vineri se joacă și baletul romantic Giselle, care prezintă povestea Gisellei, o țărăncuță care moare de inimă rea când își dă seama că prințul de care e îndră-gostită îi este promis alteia. Aici intervin ielele, care o readuc la viață. Însă orice intervenție asupra mersului natural al lucrurilor are consecințe. Când: Vineri 24 iunie

Ora: 18.30

Unde: Lateral ArtSpaceCând: Până în 30 iunie

obsesivele sunete de tocuri, glisând în permanență între diverse ritmuri, rămânând o pledoarie pentru salvarea universurilor feminine în coliziune. Acest tip de dramaturgie te invită, mai degrabă la descifrare, decât la vizionarism, imersiunea în lumea haotică a lui García propunând o cultură a comentariului, un joc secund aflat în complicitate cu textul. Atunci când vine dezastrul, dezastrul vine și dezastrul vine pentru noi toți!" - Andrei Măjeri

FETE CU IDEI [BĂIEȚI ȘI PICTURI] @ FABRICA DE PENSULEProiectul explorează diferențele între practica artei contemporane la Cluj și cea de la București, principala deosebire fiind predominanța pictorilor de sex mas-culin activi la Fabrica de Pensule și majoritatea artistică feminină din București, care abordează idei transdisci-plinare, inclusiv pictură, performance, fotografie și dans.

Unde: Studio "Euphorion"Când: Vineri 24 iunie Ora: 19.00

DIN PRESPECTIVA REGIZORULUI

CITY CULTCARTE, MUZICĂ, SPECTACOL

20

Page 21: ZN Cluj 17 iunie 2016

CITY CULTCARTE, MUZICĂ, SPECTACOL

21

Page 22: ZN Cluj 17 iunie 2016

ALEXANDRU ANTIK: VIZIUNI ÎN ÎNTUNERIC

noi și vechi, artistul recreând sau modificând ideile sale din trecut, uneori până în punctul în care sunt total transformate. Prin Visions in the Dark, Antik se revoltă împotriva discursului artistic tradițional și își propune să readucă arta la experiența primordială, intuitivă, astfel încât aceasta să reflecte și să se conecteze cu realitatea privitorului. Tehnicile utilizate au potențialul de a implica

Alexandru Antik face parte dintr-o generație

unică de artiști care, începând din perioada comunistă, au început să aboredeze arta într-un mod conceptual, experimentând cu domeniul vizual. Activitatea lui include instalații, exerciții de body art, performance-uri transdisciplinare și diverse acțiuni, explorând fără oprire noi medii și instrumente ale artei. Expoziția actuală include lucrări

publicul activ în consumul de artă, transformând privitorul pasiv în participant activ.

Expoziția include și pivnițele de obicei închise ale palatului, mediul perfect pentru jocul cu lumina și întunericul, dar și simboluri pentru evoluția de-a dreptul revoluționară a artei românești: de la lupta cu opresiunea comunistă către libertatea de a aborda idei controversate.

ÎN PIVNIȚELE MUZEULUI DE ARTĂ

CITY CULTCARTE, MUZICĂ, SPECTACOL

22

Când: Până în 26 iunie

Page 23: ZN Cluj 17 iunie 2016
Page 24: ZN Cluj 17 iunie 2016
Page 25: ZN Cluj 17 iunie 2016
Page 26: ZN Cluj 17 iunie 2016
Page 27: ZN Cluj 17 iunie 2016
Page 28: ZN Cluj 17 iunie 2016

CITY PARTYRECOMANDĂRI PROGRAM

28

ATELIER PANORAMA @ DEALUL FELEACULUI

Deja știți cu toții că Atelier e una

dintre cafenelele noastre preferate. Ba mai mult, după lăsarea serii, e și unul dintre barurile noastre favorite. Iar după prima ediție Atelier Panorama, ne-au convins că merită un loc în topurile personale și când vine vorba

Stereotype Bizarre @ The Shelter

Ultra-favoriții noștri în materie de party-uri cu muzică electronică revin în The Shelter cu o petrecere numai bună pentru dat startul sezonului acustic estival. Ca de obicei, vă puteți aștepta la muzică nouă și veche, zgomotoasă și calmă, analoagă și digitală, haos și ordine, toate într-o atmosferă nu prie-tenoasă, ci de-a dreptul intimă.

Summerscape Pool Party @ Ștrand Clujana

Petrecerile văratice continuă și sâm-bătă cu Summerscape Pool Party. Trecem de la deal și din club direct la piscină, unde vom avea la dispoziție muzică cool și un MC pentru sesiuni de dans cât mai mișto, o grămadă de drin-kuri și shoturi și vreme bună! Toate la Ștrandul Clujana, care merită activitate și pe timp de noapte, credem noi.

Unde: Unirii 25

Când: Vineri 24 iunie

Ora:22.00

de organizat evenimente outdoor. Ziua ne-am relaxat cu burțile la soare, ne-am bucurat de muzica relaxantă și ne-am îmbuibat cu sandwichuri delicioase și drink-uri răcoritoare. Noaptea ne-am pus pe dansat, ne-am întâlnit cu prieteni și cunoscuți, am povestit cu tot felul de oameni faini, am mâncat gulyas și am fost surprinși de cât de rapid a venit răsăritul.

Ei bine, vineri o luăm de la capăt. O a doua ediție, mai mare, dar la fel de frumoasă și la fel de energică, sub cerul liber, departe (dar aproape) de oraș. Livada Palocsay se va umple cu muzică și vibe-uri pozitive și ne va fi casă pentru o zi și noapte, poate chiar și o bucată bună din ziua următoare.

Unde: Tăbăcarilor FN

Când: Sâmbătă 25 iunie

Ora:22.00

SOARE, LUNĂ ȘI MUZICĂ FAINĂ

Când: vineri 24 iunieOra: 15.00 facebook.com/ateliercafecluj

Page 29: ZN Cluj 17 iunie 2016
Page 30: ZN Cluj 17 iunie 2016

CITY LIFESTYLESPORT, MODĂ, FRUMUSEȚE

30

Page 31: ZN Cluj 17 iunie 2016
Page 32: ZN Cluj 17 iunie 2016

CITY DRINK BARURI, CLUBURI, CAFENELE

32

YOLKA

Uneori vrem să scăpăm de lumea mondenă și

să ne retragem în locuri mai liniștite și mai boeme. Yolka e localul perfect pentru o mică escapadă, fie pentru o cafea pe timp de zi, sau pentru câteva drink-uri seara. Micuța cafenea din Piața Unirii e o oază plină de armonie: pereții albi acoperiți cu o sumedenie de verdețuri, mobilierul modern din lemn colorat care complementează minunat sobele vechi și tavanul pictat cu avioane și decorat cu rădăcini de copac reprezintă o ocazie numai bună să evadați din

cotidian și să vă încărcați bateriile. Dar designul localului luminos e doar unul dintre elementele care fac Yolka atât de frumos. Atmosfera contează la fel de mult ca orice mobilier sau decorațiune, iar la Yolka veți găsi un staff prietenos, oameni faini, muzică bună și conversație excelentă. Mai ales când v-ați făcut plinul cu niște cafele cremoase, niște drink-uri excelente, sau, de ce nu, o combinație deintre cele două.

Unde: Unirii 21Tel: 0753 083 151facebook.com/baryolka

EVADEAZĂ DIN COTIDIAN Deși e vară, trebuie să recomandăm ciocolata caldă. E una dintre cele mai bune din oraș, genul de băutură care mai degrabă îți lasă impresia că ai mâncat o budincă decât că ai băut ceva. La ceas de seară, când aveți chef de distracție, musai e și laptele alcoolic cu amaretto și Long Island-ul de o tărie, să zicem, deosebită.

Încearcă @ Yolka

Page 33: ZN Cluj 17 iunie 2016

CITY DRINK BARURI, CLUBURI, CAFENELE

33

Page 34: ZN Cluj 17 iunie 2016

CafeneleCeainăriiBOULEVARD CAFE & BISTROB-dul Eroilor, 27 0755 050 558

CAFENOARStr. Regele Ferdinand, 36 0757 353 762

CASA JAZZStr. Vasile Gol-dis, 2 Orar: NON STOP facebook.com/

CASA TAUFFER0731 339 259

CRAZYP-ţa Ştefan cel Mare, 5 0722 500 135 clujnights.ro/crazy-caffe

DIESEL CAFEPiata Unirii, 17 0264 439 043/ 0730 083 885 D-J: 8:00 - 00:00 V-S: 8:00 - 5:00

DEMMERS TEEHAUSP-ţa Unirii, 9 0731 307 897 facebook.com/demmers.romania

DIESEL CAFE POLUSPolus Center, et. 1, Food Court 0264 439 043/ 0730 083 882 L-D: 10:00 - 22:00

ENIGMA CAFÉStr. Iuliu Maniu, 12 0752 104 642 Orar: 8 a.m. – 3 a.m. Free WiFi Spot

JOBENStr. Avram Iancu, 29 0720 222 800 Http://Joben.ro

KHARMA EMO-TION COUTURELucian Blaga, 1-3 0740 616 106 www.clubkhar-ma.ro

HIGH LIFE CAFEP-ta Unirii, 18/5, 0747 225 632 www.highlifeca-fe.ro Constantin Brâncuşi, 12A 0264 441 506

IL CAFFE DELL ANGOLOStr. Constantin Brâncuşi, 84 / Constantin Brâncuşi, 12A www.ilcaffe.ro

IL CAFFE DEL CENTROUniversităţii 8, vis a vis de UBB www.ilcaffe.ro

INSOMNIAStr.Universitatii, 2 0742 072 955

LA CIZMĂRIEStr. Samuil Micu, 6 0742 899 507 facebook.com/

BaruriBIBLIOTECA CENTRALĂ JANIS (BCJ)Piaţa Unirii, 19 0736 365 807 Orar: NON-STOP www.janis.ro facebook.com/bcjstuf

BERĂRIA BO-EMAStr. Taberei, 4 www.boemaclub.ro

BIG APPLEStr. Piezisa, 14 0745 079 526

BOOHA BARStr. Piezisa, 19 0264 402 509

BULGAKOVStr. I. M. Klein, 17 0264 450 156

BRUNO BISTRO AND WINE BARStr. C-tin Daicoviciu, 1 0732 680 680 facebook.com/pages/Bruno-Wi-ne-Bar-Bistro

CHE GUEVARA SOCIAL PUBP-ța Unirii, 10 0737 300 300 facebook.com/CheGuevaraSoci-alPub

EUPHORIA BIERGARTENStr. Cardinal Iuliu Hossu, 25 0756 393 333/ http://www.euphoria.ro/ www.facebook.com/Euphoria-MusicHall

ENIGMA SE-CRET GARDEN CAFE & BISTROStr. Iuliu Maniu, 12 +40 752 104 642 https://www.facebook.com/EnigmaCafeCluj

FABRICA DE BERE URSUSCalea Mănăştur, 2-6 0755 114 445 http://fabricade-bere.euphoria.ro/ www.facebook.com/fabricade-bereursus

GAPStr. Piezisa, 11 0747 538 839/ 0748 147 075

HARD CLUBStr. Republicii, 110 0264 439 359

HELTAI FOLK-PUBStr. Clinicilor, 18 0264 432 096/ 0756 156 206

INSOMNIAStr.Universitatii, 2 0742 072 955

KLAUSEN PUBStr. Georges Clemenceau, 1 0727 843 782

KLAUSEN BURGERStr. Regele Ferdinand, 22-26 Magazinul Cetral et. IV 0372 717 552/ 0743 461 351

KRAJCZARStr.Matei Corvin

THE LABStr. Avram Iancu, 12 0364 805 296 facebook.com/TheLabCluj

ATELIER CAFÉStr. Memorandu-mului, 9 0264 450 655

LA GAZETTECalarasilor, 1 Parcul Cetatuia, www.lagazette.ro

LE GENERALB-dul. Eroilor, 18 0740 900 350

LONDONERStr. Emil Zola, 5 0727 779 607/ +40 371 370 914 facebook.com/londoner.cluj.5

LUVARIA PRI-MO PIANOAvram Iancu, 29 facebook.com/Luvaria

MOONSHINEStr. Ion Ratiu, 10 0744 341 413 facebook.com/moonshine.cluj

OLD SCHO-OL COFFEE HOUSEStr. Andrei Saguna, 6 0751.333.297 Facebook.com/OldSchoolCoffee-House

PEOPLE PUBDavid Francisc, 13 0729 023 700 [email protected] facebook.com/ www.people-pub.ro

STUDIO 26Str. Pieşisă, 26 0743 788 346 https://www.facebook.com/Studio26Piezisa

SPATIU CAFE-PUBNapoca, 9 0742.899.109 https://www.facebook.com/SpatiuCafePub

TOULOUSE CAFE - BRASSERIEP-ta. Unirii, 12 0730 112 354 www.toulouse.ro

TONI’S PUBstr. M. Nicoara, 1 (P-ta. Engels) 0264 441 133/ 0722 277 200

THE LONDONERStr. Emil Zola, 5

THE SOVIETStr. Georges Clemenceau 0749 902 484

TUBE SOCIAL CHEMISTRYB.P. Hașdeu, 63 0747 574 892 facebook.com/ Tubesocial-chemistry

WONDERFUL TIMEP-ța Unirii, 9 0757 900 987 facebook.com/WonderfulTimeCluj

CITY DRINK BARURI, CLUBURI, CAFENELE

34

Page 35: ZN Cluj 17 iunie 2016

LA PERNEBulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 8/1 0741 041 565

LEGENDSStr.Septimiu Albini, 10 0264 414 021

LE GENERALBulevardul Eroilor, 18 0751 019 315

MUSTACHE CAFEP-ţa Avram Iancu, 13 0740 642 604

NAPOCA 15 CAFEStr. Napoca, 15 0264 590 655/ 0730 083 883 L-D: 8:00- 00:00 www.napoca15.ro

COFETĂRIA NICOLEStr. Decebal, 59 0264 432 817 facebook.com/cofetarianicole

OLYMPOSStr. 21 Decembrie, 11/ 75 0733 070 553

OLIVO CAFFEB-dul. Eroilor, 7 0732 331 099 facebook.com/OlivoCaffe

Q CAFFE ABOUT PEOPLEStr. Petru Maior, 13 0752 104 641 Orar: 7.00 a.m. – 03.00 a.m. Free Wi Fi Spot

QUARTZ CA-FFEIulius Mall, et. 1

PHIL’S COFFEE SHOPStr. Dorobanți-lor, 21 0364 738 377 facebook.com/philscoffeeshop

ROYAL CAFÉStr. Donath, 100E 0732 555 887

SAMSARA TEAHOUSEStr. Emil Racoviţă, Numărul 27 0753 775 052 Zilnic: 14:00-02:00 facebook.com/samsara_tea-house

SHADOW CAFÉStr.Vasile Gol-dis, 1 0264 594 141/ 0771 164 743 www.shadowbar.ro

TABIET CAFE & BISTROStr. Virgil Fulicea, 2 0364 438 904

TIME CAFÉStr.Motilor, 4 0740 380 570

UNO CAFÉPolus Center 0729 105 747

CAFÉ VENEZIAPolus Center

ZORKI PHOTO CAFEStr. Ion Raţiu 10, 0264 595 970/

0723 636 457 facebook.com/zorkicafe

YOLKA BARP-ţa Unirii, 21 facebook.com/baryolka

CluburiAFTER EIGHT COCKTAIL CLUBStr. Samuel Brassai, 12 0743 359 795

BOILER CLUBStr. Henri Barbusse, 59 - 61 http://www.boi-lerevents.ro/ facebook.com/theboilerclub

CLUB 30 PLUSStr. Avram Iancu, 29 0264 431 618

COTTON CLUBStr. 1 Decembrie 1918, 35-37 0747 268 866

DIESEL CLUBP-ta Unirii, 17 0264 439 043/ 0737 300 300 J: 21:00- 00:00 V-S: 22:00- 5:00 www.dieselclub.ro

EUPHORIA MUSIC HALLCalea Manastur, 2-6 0756 393 333/ http://www.euphoria.ro/ www.facebook.com/Euphoria-MusicHall

FLYING CIRCUSStr. Iuliu Maniu, 2 0754 039 089 facebook.com/flyingcircuspub

JANIS LA STUFPiaţa Unirii, 19 0736 365 807 Daily: 22:30 - 06/07:00 www.janis.ro facebook.com/Ja-nislaStufClujCluj

KHARMAP-ta. Lucian Blaga, 1-3 0743 770 396

MY WAY CLUBPiaţa Unirii, 21 0720 944 159 J: 18:00-02:00 Vi, Sâ: 22:30-06:00 www.janis.ro

MIDIStr. Berariei, 6 0752 238 782

CLUB NOAStr. Republicii, 109 0748 290 090 facebook.com/clubnoacluj

PHI 18Str. Republicii, 110 0742 496 599/ 0728 123 100

SUGAR CLUBBlvd. Eroilor, Nr. 9 0754 590 593 www.sugarclub.ro

THE SHELTERStr. Piata Unirii, 25 0742 193 977

THE SIN - SOCIAL CODE CLUBStr. Universităţii, 3 0740 258 256 facebook.com/sinsocialclub

VEZI LISTA COMPLETĂ A LOCURILOR DIN CLUJ

CITY DRINK BARURI, CLUBURI, CAFENELE

35

Page 36: ZN Cluj 17 iunie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

3636

Vorbim tot timpul despre restaurante cu

tot felul de rețete creative și concepte inedite, dar nu vă povestim destul de des despre prima și ultima noastră iubire: pizza. Pizza e cel mai frumos lucru din lume. E simplă, e bună, nu e pretențioasă și până și cei mai snobi dintre oameni o iubesc. După cum spunea cineva faimos (probabil) la un moment dat: "până și pizza rea tot e bună, pentru că e pizza". Suntem de acord, dar preferăm să fie bună. Iar la McMilano nu e doar bună, e de-a dreptul divină.

MCMILANO

Am descoperit micuța pizzerie la Picnic in the Park, când, gustând toate preparatele din zonă, am dat peste o Diavola atât de minunată încât ne-am cumpărat și a doua și a treia porție. Am uitat de toate restul chestiilor din parc, de concerte, de activități, de târg și de oameni și ne-am concentrat toată atenția spre feliile pătrate din rai. McMilano a venit cu prima variantă de pizza cu aluat

pufos care să ne placă, acoperit cu un strat serios de mozzarella, și niște topping-uri simple, dar cu efect. Nici nu e de mirare, pentru că chef-ul din spatele afacerii a lucrat la unul dintre cele mai bune restaurante din Londra, unde a câștigat 2 ani de experiență valoroasă și i-a servit, printre alții, pe Tom Cruise, Rihanna și chiar și pe Prințul Harry. Nu știm de ce s-a hotărât să se stabilească tocmai în Cluj, dar ne bucurăm enorm că putem să-i fim clienți fideli.

PIZZA DESĂVÂRȘITĂ

Unde: Aurel Vlaicu 3Tel: 0731 399 988facebook.com/PizzaMcMilano

Page 37: ZN Cluj 17 iunie 2016
Page 38: ZN Cluj 17 iunie 2016

DESPRE PIZZA ȘI DELIVERY

CITY FOOD GASTRONOMIE

3838

Clujul m-a șocat cu multe chestii de-a lungul anilor. Cea mai mare surpriză, însă, a fost numărul foarte mare de servicii de pizza delivery

și toate ofertele lor dubioase. Pizza 1+1, 1+2, 1+1+suc la 2 litri, 1+1+clătite, mă rog, ați prins ideea. Neștiutoare fiind, am apelat de câteva ori la ele, dar am învățat foarte rapid că dacă un local are o ofertă prea faină ca să pară reală, mai bine mă țin departe de el și de pizzele sale în general nasoale. Problema pizzei proaste, însă, e că se extinde și la serviciile acceptabile. Mi-a luat 4 ani până să găsesc combinația perfectă de aluat, sos aromat și ingrediente de calitate, așa că mi-am propus să împărtășesc și cu alții rezultatele cercetării îndelungate în ale îmbuibatului acasă.

DOUĂ SERVICII CARE ȘTIU CE FAC

Artizan Pizza a fost teasuită de către Adi Hădean mult și bine înainte să se deschidă. Hype-ul exista de minim un an când serviciul s-a lansat oficial, iar publicul pasionat a avut timp să-și creeze niște așteptări greu de mulțumit. Ei bine, Artizan s-a ridicat chiar peste așteptări, cu un aluat excelent dospit timp de o zi, sos proaspăt ca la mama lui acasă, topping-uri de cea mai înaltă calitate, mozarella adevărată, rețete faine, ce mai, perfecțiune! Comandați cu încredere oricând vă apucă pofta de ceva decadent, dar cu bun simț. Aici nu o să primiți o pizaa atât de încărcată încât nu mai faceți diferența între arome.

Pizza Pratta e noua față a Pizzeriei Acrobatica, multi-premiată și apreciată de toți clujenii. Ca orice pizzerie care se respectă, folosește rețete care combină perfect arome și texturi contrastante, un aluat crocant și un sos de roșii delicios. La ei varietatea e mai mare, iar dacă tot nu sunteți satisfăcuți de ofertă, puteți să vă creați propria pizza. Personal, comand mâncare de la ei de ani de zile și încă nu am fost dezamăgită.

Acum că știți de unde puteți comanda pizza sublimă, lăsați ofertele și puneți-vă pe mâncat chestii serioase.

Page 39: ZN Cluj 17 iunie 2016

CITY FOOD 39GASTRONOMIE

Page 40: ZN Cluj 17 iunie 2016

GRANDE PIZZAGrande Pizza sunt printre cei mai iubiți catereri din oraș și nu e un secret de ce. Meniul diversifi cat, rețetele delicioase, ingredientele proaspete și ser-virea rapidă îi mențin în topurile tuturor clujenilor. Fie că vreți să mâncați o pizza, un burger suculent, o ciorbă, niște paste, o salată, sau chiar și mâncare vegană sau vegetariană, Grande Pizza e alegerea perfectă - preparate pentru orice dietă și preferință, de calitate înaltă, la prețuri foarte accesibile.

BURGER HOUSENu credem că există vreo persoană care să nu iubeas-că burgerii. Combină ingrediente delicioase, simple dar extrem de atractive. Dacă sunteți în căutare de un loc care livrează cu succes preparatul clasic american, vă recomandăm cu drag Burger House. Echipa este specializată în gătirea lui, iar combinațiile create de ei îmbină perfect aroma cunoscută a unui burger făcut cum trebuie cu ingrediente surprinzătoare, cum ar fi gogoșar murat sau ciuperci și mozzarella.

BAKE & TAKEDupă cum spunea cineva la un moment dat, până și pizza proastă e tot bună, pentru că e pizza. Norocul nostru și al vostru e că la Bake & Take pizza nu e doar pizza, e și excelentă. Gătite după rețete tradiționale italiene, cele 15 feluri de pizza din meniul lor sunt la fel de delicioase, făcute doar din ingrediente de cali-tate și coapte până la perfecțiune. Oricând vi se face foame sau, să fi m sinceri, poftă de mâncarea magică, apelați la ei cu încredere.

CITY DELIVERYRECOMANDĂRI PROGRAM

40

0799 867 899BURGERHOUSE.ROFACEBOOK.COM/BURGERHOUSEROMANIA

0749 771 587HIPMENU.RO/BAKE-AND-TAKEFACEBOOK.COM/BAKEANDTAKEPIZZA

0264 959GRANDEPIZZA.ROFACEBOOK.COM/GRANDEPIZZA

INDYGORestaurantul indian este unul dintre favoritele noas-tre all-time. Dar ar trebui să știți asta deja, doar lău-dăm vizitele la ei de o groază de vreme. Indigo oferă o experiență completă și complet autentică când vine vorba de bucătăria Indiei: preparatele tradițio-nale garantează o explozie delicioasă de arome atât contrastante cât și complimentare la fi ecare îmbu-cătură. Cu toate acestea, nu apucăm tot timpul să trecem pe la ei, iar atunci, delivery-ul ne salvează!

0740-910688 INDIGORESTAURANT.ROFACEBOOK.COM/INDIGORESTAURANT

Page 41: ZN Cluj 17 iunie 2016

CITY FOOD 41GASTRONOMIE

Page 42: ZN Cluj 17 iunie 2016

CITY FOOD 42GASTRONOMIE

Restaurante

AGAPEStr. Iuliu Maniu, 6

AROMACalea Turzii, 295 0264 598 777 www.restau-rant-aroma.ro

BARACCAStr. Ion Ratiu, 10-12 0732 155 177 www.baracca.ro

BISTRO BONJOURStr. Costache Negri, 1 0755 168 675

BISTRO SORRISODorobanților, 48 0786 041 444 facebook.com/bistrosorriso

BRICK’S, (M)EATING POINTStr. Horea, 2 0364 730 615

BRISASStr. Napoca, Nr. 9 0755 407 241 facebook.com/BrisasCluj

BOLEROB-dul Titulescu, 2 0744 838 046 www. restau-rant-bolero.ro

CABINET DE VIN&COCOTTEEroilor, 5 0264 590 200 facebook.com/Cabinet.de.Vin.Cocotte

CAPRICCIO(West City Hotel Florești) Str. Avram Iancu 442 - 446 www.westcityho-tel.ro

CASA BOEMAStr. Iuliu Maniu, 34 0734 414 414 Facebook.com/CasaBoemaCluj

CASA PIRATILORStr. Ravasului, 16 0264 486 636 www.casapiratilor.ro deschis non-stop

CASA VIKINGILORStr. Hasdeu, 70 0264 595 280 Deschis non-stop www.casavikingi-lor.ro/ Eremia Grigorescu 34 0264-420581

CASA ZANELORFloresti, Str. Sportului, 5 0745 543 728 www.casa-zanelor.ro

CHIC SALADCalea Motilor, 89 0722 967 344 www.chicsalad.com

CULINA NOSTRA BISTROBd. 21 Decembrie, 14 0753 551 596 www.culinanos-tra.ro

DAVINCI RISTORANTEstr. Fagului, 87 0726 689 933 [email protected] www.davinciris-torante.ro

DEUTSCHES HAUSStr. Plopilor 51-55 0364.405.599 / 0755.041.977 www.dhaus.ro

EUPHORIA BIERGARTENStr. Cardinal Iuliu Hossu, 25 0756 393 333/ http://www.euphoria.ro/ www.facebook.com/Euphoria-Biergarten

ENIGMA SECRET GARDEN CAFE & BISTROStr. Iuliu Maniu, 12 +40 752 104 642 https://www.facebook.com/EnigmaCafeCluj

EUROPAStr. I. Bologa, 5 0264 420 406 www.vilaeuropa.ro

FABRICA DE BERE URSUSCalea Mănăștur, 2-6 0755 114 445 http://fabricade-bere.euphoria.ro/ www.facebook.com/fabricade-bereursus

FAIR PLAYPiața 14 Iulie, 22 0264 309 516

FORK & CORKStr. Mihai Veliciu, 63 0264 282 353 / 0741 270 269 www.forkand-cork.ro

FRAGMENTSplaiul Indepen-dentei, Cluj Arena 0770 120 030 www.fragment.ro

GASTROYAL PUB & RESTAURANTstr. Iuliu Hatieganu, 8 0744 989 124 / 0264 414 746

Motel Gilau Str. Republicii FN, Gilau 0264 371 745 www.motelGi-lau.ro

RESTAURANT HANUL DACILORStr. Decebal, 22-24 www.hanulfull-ton.ro 0735 533 833

HELTAIstr. Clinicilor, 18 0264.432.096 / 0756.156.206

HUGO – RESTAURANT & TREATSClădirea ‘The Office’, parter Str. 21 Decembrie 1989, 77 0364 110.437 [email protected] www.hugoresta-urants.ro

RESTAURANT HOTEL SUNB-dul. 1 Decem-brie 1918, 120A 0740 380 570 / 0364 417 446

HOTEL TRANSILVANIAStr. Regele Ferdi-nand, 20 0264 594 429

IRISH & MUSIC PUBHorea, 5 0768.504.072 [email protected]

www.irishmu-sicpub.ro L - S: 10.00 - 04.00 D: 18.00 - 04.00

RESTAURANT IMPACTStr. Teodor Mihali, 15-17 [email protected] 0364.439009, 0771.166305

KFCPolus Center, Str. Avram Iancu, 492 - 500 0264 504 681

KFC Str. Al. Vaida-Vo-ievod, 53-55 0264 555 502

LA CINAStr. Dobrogeanu Gherea, 25 0264 590 281 www.la-cina.ro

LA TRIBUNALDorobanților, 7 0371 153 442 facebook.com/latribunal.ro

LE PETIT PARISB-dul Eroilor, 27 0735 401 806 Facebook.com/Le-Petit-Paris-Cafe

LIVADAStr. Clinicilor, 14 0722 111 115 facebook.com/restaurantlivada

LUGANOG-ral Eremia Grigorescu, 51 0264 594 593

LUNCH BOXBd. 21 Decembrie 1989, 13-15 0264 442 400/ 0751 142 535

MATEI CORVIN (INTIM)Str. Matei Corvin, 3 0264 597 497

MARCO POLOStr. Sindicatelor, 9-11 0264 450 101

MAIMUTA PLANGATOAREStr. Emil Isac, 3 0722 328 031

MESELE VESELEMoților, 8 0728 047 812 www.meselevesele.ro

MINT BISTROGheorghe Sincai, 11 +40 746 213 394 facebook.com/

MintBistroCluj

MCDONALD’S MANASTURStr. Primaverii, 74

MCDONALD’SPiața Mihai Viteazu, 1

0264 432 885

NAPOCA 15Str. Napoca, 15 0264 590 655/ 0730 083 883 L-D: 10:00- 00:00

www.napoca15.ro

OFF THE WALLStr. Clemenceanu, 3 0749 619 240 www.offthewall.ro

OLD HOUSEStr. Crinului nr. 16

OPALStr. Constantin Brancusi, 148- 152 0264 403 136

www.opalhotel.ro

Page 43: ZN Cluj 17 iunie 2016

OPERA RESTO CAFFEEP-ta Ștefan Cel Mare, 18 0364 101 562/ 0746 163 476 www.opera-fo od-caffe.ro

ONIXStr. Septimiu Albini, 12 0264 414 076 www.hotelonix.ro

PANORAMICStr. Serpuitoare, 3 0264 432 080 www.panora-mic-cluj.ro

PENSIUNEA ROATA FĂGETValea Gârbou-lui, 127, Florești (Sfântu Ion) 0749 053 317 Facebook.com/RoataFaget http://www.roata-faget.ro/

POKKAStr. Hermann Oberth, 1 +40 745 005 969 pokkabistro.ro

PIADINEStr. Vasile Goldis, 1

BASTATTOO & GALLERY ART CAFFE0740 514 646 www.bastattoo.ro

SERENAStr. Dumitru Braharu FN 0264 480 337 www.pensiunea-serena.ro

SUBWAYIulius Mall foodco-urt Sinaia, B-dul 1 Decembrie 0264 354 840

TABIET CAFE & BISTROStr.Virgil Fulicea, 2 Tel:0364.438.904

TRATTORIA „I CANTONI”Str. Paris, 41-43 0736 622 110 facebook.com/TrattoriaICantoni

VILA ROSAStr. Frunzisului, 4 0747 111 962

VINNY’SB-dul. Eroilor, 29 0736 899 899

ZUCCA BISTROStr. Louis Pasteru, 74 0786 221 622 facebook.com/zuccabistro

Tradiţionaleromâneşti

CASA ARDELEANASora Shopping Center, B-dul 21 Decembrie 1989, 5 0264 439 451

CIULEANDRAStr. Septimiu Albini, 10 0264 414 021

CRAMA HAIDU-CILORStr. Cometei, 12-14 www.crama- haiducilor.ro 0264 438 385

BURICU’ TARGULUIStr. Memorandu-mului nr. 21 0754 259 152

HANUL DACILORIulius Mall, Str. C-tin Brân-cuși, 86 A 0264 555 353/ 0752 067 459 L-J-D: 08.00-24.00 V-S: 08.00-02.00 www.hanul- dacilor.ro

ROATAStr. Alexandru Ciura, 4 0264 592 022

Vegetarian

SAMSARA FOOD HOUSEStr. Stefan Ludwig Roth, 5 0364 889 278 Orar: 11:00 - 23:00 http://samsara.ro/

Japoneze

NOBORIStr. Plopilor, 62 0749 066 193

TOKYOStr. Gh. Marinescu, 5 0264 598 662 www.tokyoresta-urant.ro

TOKYO DELI-VERY0753 070 000/ 0726 331 117 www.sushitime.ro

WASABIPolus Center 0725 896 650

WASABI RUN-NING SUSHIIulius Mall 0729 950 322

WASABI SUSHI SHOPCentrul Comercial Central, parter 0753 103 270

Chinezeşti

SHANGHAI EXPRESSStr. Memoran-dumului 4, B-Dul Eroilor nr.11, Iulius Mall, Cora www.shanghai express.ro

RESTAURANT SHANGHAIStr. Calea Turzii, 42 0727 833 453 www.restaurant-shanghai.ro

YUMMY YANGPolus Center, Str. Avram Iancu, 492-500 0722 779 396

IULIUS MALLStr. Al Vaida Voievod, 53 B 0722 779 396

Indian

INDIGOStr. Piezişă, 10 0740.910.688 facebook.com/IndigoRestaurant www.indigoresta-urant.ro

Turcesc

OZ ISTAMBULStr. Hermann Oberth, 3/ Str. Memorandu-mului, 6 0744 518 089 www.fastfood-cluj.ro

Thailandez

LOTUS RESTAURANT THAILANDEZStr. Academician David Prodan, 4 0746 855 461

Wok

WOK’N ROLLStr. Gheorghe Sincai, 14/ P-ța Unirii, 19 facebook.com/woknroll www.wokandroll.ro 0264 599 189

Pizza

ELITE PIZZAStr. Stefan Ludwing Roth, 17 +40 745-781786 www.elitepizza.ro

FAST & FURI-OUS PIZZA+40 745 413 523 [email protected] www.fastandfuri-ouspizza.ro

GREENBOX PIZZA+40 364 415 410/ +40 748 675 495 +40 731 833 910 www.greenbox-pizza.ro

LA ȘESStr. Șesului, 33 A +40 744 215 250/ +40 725 313 863 +40 374 024 251 [email protected] www.lases.ro

NEW CROCOStr. Victor Babes, 12 +40 754 605 001/ +40 724 056 686 [email protected] www.newcroco.ro

PIZZA ACROBATICAStr. Bogdan Petriceicu Hasdeu, 47 – 49 +40 264 450 180 [email protected] www.pizza-acro-batica.ro

PIZZA D’AUTORECalea Turzii, 123 [email protected] +40 755 052 808 www.pizzeria-dautore.ro

PIZZA MOREStr. Clinicilor, 9A +40 745 983 100/ +40 264 590 823 [email protected] www.pizza-more.ro

PIZZA PARTY+40 264 414 193/ +40 741 606 361 [email protected] www.pizza-party.ro

PRONTO PIZZAStr. Plopilor, 83 +40 264 568 000/ +40 751 538 270/ +40 725 031 985 www.pronto-pizza.eu

VEZI LISTA COMPLETĂ A LOCURILOR DIN CLUJ

CITY FOOD 43GASTRONOMIE

Page 44: ZN Cluj 17 iunie 2016

CITY LIFESTYLESPORT, MODĂ, FRUMUSEȚE

44

Page 45: ZN Cluj 17 iunie 2016
Page 46: ZN Cluj 17 iunie 2016

CITY LIFESTYLESPORT, MODĂ, FRUMUSEȚE

46

Page 47: ZN Cluj 17 iunie 2016

CITY LIFESTYLESPORT, MODĂ, FRUMUSEȚE

47

Cazare, terasă, parcare păzită, sală de conferinţe, 2 săli de nuntă până în 250 pers.Servicii de mare calitate.

www.hotelstil.com, [email protected] Napoca, Str. Făgetului 5B (de pe Calea Turzii spre Făget)

Tel.: 0264/438.171, 0788 271.609NON STOP

Tarife începând de la 90 ron şi

Parcare gratuită păzită!

www.vilaeuropa.roMeniul zilei numai 11,90 lei!

Page 48: ZN Cluj 17 iunie 2016

48 CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

CLUBURI DE NOAPTE ȘI MASAJ ÎN

CLUJ-NAPOCA

Page 49: ZN Cluj 17 iunie 2016
Page 50: ZN Cluj 17 iunie 2016

CITY GRAM 50

Director: Dragoş Roncu

[email protected]

Publicitate: Hunor Ferencz

0740 012 790, [email protected]

Publicitate: Andrei Nicu

0740 099 061, [email protected]

Redactor: Irina Lupa

[email protected]

DTP: Alexandru Ene

[email protected]

Publicitate naţională

Media Group Services International SRL

Valeria Iliescu

[email protected]

Ediţiile Zile și nopţi în România: 235.000 exemplare lunar. Săptămânale: Bucureşti, Cluj, Timişoara/Arad. Bilunare: Braşov (Poiana Braşov, Valea Prahovei, Bran-Moeciu), Iaşi, Sibiu (Mediaş), Bacău/Piatra Neamţ/Roman, Baia Mare, Satu Mare, Galaţi/Brăila, Oradea (Felix, 1Mai), Ploieşti (Câmpina, Breaza), Piteşti, Bistriţa, Suceava (Rădăuţi), Iași, Tg. Mureș.

Dacă doriţi să semnalaţi un eveniment: e-mail [email protected]. Redacţia nu îşi asumă responsabilitatea pentru modifi cările survenite ulterior.

EDIŢIA de CLUJapare săptămânal - gratuit, nr. 23(526),

17 Iunie - 23 Iunie 2016

Editată de: SC CRESCENT ADVERTISING SRL,

Contact: Str. Traian, Nr.9, Ap.14, Cluj-Napoca

e-mail: [email protected]

website: http://www.zilesinopti.ro/cluj-napoca

fb: www.facebook.com/zilesinoptiCluj

OAMENI ȘI LOCURI

GALERIE FOTO:NICU CHERCIU

Opera Aperta

Lacul Lebedelor în Parcul Central

1

2 4

5

3

Page 51: ZN Cluj 17 iunie 2016
Page 52: ZN Cluj 17 iunie 2016