ZN Cluj 3 iunie 2016

52
GOOGLE PLAY www.zilesinopti.ro CLUJ-NAPOCA 3 - 9 IUNIE 2016 AGENDA TA DE TIMP LIBER HAI LAFILM! GOOGLE PLAY APP STORE WWW.ZILESINOPTI.RO

description

 

Transcript of ZN Cluj 3 iunie 2016

Page 1: ZN Cluj 3 iunie 2016

GO

OG

LE P

LAY

www.zilesinopti.ro

CLUJ-NAPOCA3 - 9 IUNIE 2016

AGENDA TA DE TIMP LIBER

HAILAFILM!

GO

OG

LE P

LAY

AP

P S

TOR

E

WWW.ZILESINOPTI.RO

Page 2: ZN Cluj 3 iunie 2016
Page 3: ZN Cluj 3 iunie 2016

NEAȘTEPTATUL LA MIJLOC DE TIFF

Scriu editorialul ăsta de pe o băncuță din fața

cinematografului Victoria. Filmul mult așteptat e pe cale să-nceapă și deși am delegat cât am putut, se pare că nu are cum să-mi iasă o ediție în care să mă bucur în întregime de festival, fără să apară cel puțin 3 probleme care întotdeauna trebuie rezolvate urgent: în timpul fi lmului, când nu am cum să le abordez, imediat după, când îl discut afară la o țigară și-o cafea, sau chiar și înaintea, cum e și situația de față, când îmi dau seama cu tristețo-nervi că o să trebuiască să-l ratez. Însă de data aceasta, fi x în mijlocul aglomerației, plouată și înconjurată de oameni agitați, am avut o revelație. Neașteptatul face parte din experiență, ba chiar o face mai faină, într-un fel semi-masochist. Pentru toate fi lmele pe care le-am ratat, s-au ivit fi e altele care au început cu o oră mai târziu și m-au surprins plăcut, fi e prieteni cu care n-am vorbit o veșnicie și cu care m-am pus pe o terasă la cafea și chiar și câte o oră de pauză, petrecută singură, în pace. Am ajuns să apreciez toate banalitățile de zi cu zi - de festival - și să mă bucur de momente pe care altminteri nici nu le-aș fi observat. Așa că în loc să continuu cu lupta mea don-quijotească pentru experiența de festival perfectă, o să particip pe deplin la ce pot și-o să mă distrez pe cinste. Vă urez la fel!

Irina Lupa [email protected]

03.06PARTY

EMI / SUCIU / CIUBUC

Club Midi

3-5.06FESTIVAL

INTERNATIONAL TATTOO EXPO

Iulius Mall

6-12.06TÂRG

TÂRGUL COASELOR

Negreni

03.06CONCERT

RELATIVE

The Shelter

2-5.06EXPO

ELIRAN KANTOR

Urania Palace

08.06TEATRU

AMERIKA

Teatrul Maghiar de Stat

ÎN REVISTĂ

CITY CULTUn nou spectacol la Teatrul Național

CITY PARTYUn weekend plin de muzică faină la Delahoya

CITY FOODPub food și prietenie la Makeba

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

3

03.06PARTY

EMI / SUCIU / CIUBUC

Club Midi

3-5.06FESTIVAL

INTERNATIONAL TATTOO EXPO

Iulius Mall

6-12.06TÂRGTÂRG

TÂRGUL COASELOR

Negreni

03.06CONCERT

RELATIVE

The Shelter

2-5.06EXPO

ELIRAN KANTOR

Urania Palace

08.06TEATRU

AMERIKA

Teatrul Maghiar de Stat

ÎN REVISTĂ

CITY CULT CITY CULTUn nou spectacol la Teatrul Național

CITY PARTY CITY PARTYUn weekend plin de muzică faină la Delahoya

CITY FOOD CITY FOODPub food și prietenie la Makeba

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

Page 4: ZN Cluj 3 iunie 2016

CITY ESSENTIALS FOCUS PE EVENIMENT

4

09.06QUIZ

THE QUIZ

Zorki

10-11.06FESTIVAL

DELAHOYA

Sala Polivalentă

02-19.06EXPO

EXPO MARATON RECALL

Muzeul de Artă

09.06TEATRU

CALL IT ART!

Teatrul Național

09.06PARTY

RETRO PARTY

After Eight

11.06PARTY

(H)All Stars All Night Long

Euphoria Music Hall

ÎN REVISTĂ CITY FOOD

Brisas - prânzuri rapide non-fast-food

CITY FESTIVALSărbătorim Castelul Banffy la Barock

CITY DRINKCafea bună și ciocolată de casă la Francesca

/CLUJ-NAPOCA

CITY ESSENTIALS FOCUS PE EVENIMENT

4

09.06QUIZQUIZ

THE QUIZ

Zorki

10-11.06FESTIVAL

DELAHOYA

Sala Polivalentă

02-19.06EXPO

EXPO MARATON RECALL

Muzeul de Artă

09.06TEATRU

CALL IT ART!

Teatrul Național

09.06PARTY

RETRO PARTY

After Eight

11.06PARTY

(H)All Stars All Night Long

Euphoria Music Hall

Telekom machete presa 85x85mm_bld 5mm_aprilie 2016 v2 tipar.pdf 1 5/3/16 10:24 AM

Page 5: ZN Cluj 3 iunie 2016
Page 6: ZN Cluj 3 iunie 2016

CITY ESSENTIALS FOCUS PE EVENIMENT

6

Unde: NegreniCând: 6-12 iunie

Unde: Piața UnriiCând: Sâmbătă 11 iunie

BAROCK 2016ZILELE CASTELULUI BANFFY

V-am mai povestit și săptămâna trecută

de cât de apropiați suntem de Castelul Banff y, locul care ne-a găzduit festivalurile și evenimentele preferate, cum ar fi TIFF sau Electric Castle, și cât de tare ne bucurăm de fi ecare dată când se apropie Zilele Castelului Banff y, sau

Barock. Ca în fi ecare an, castelul ne așteaptă cu o grămadă de evenimen-te faine atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Vom asculta muzică live (cum ar fi Maria Răducanu și Ni-colae Simion & Friends), vom învăța să facem chestii mișto la ateliere meș-teșugărești și de creație, vom viziona spectacole de teatru și fi lme și vom învăța despre istoria locală prin tururi ghidate.Cei mici vor avea parte și ei de eveni-mente speciale, mai exact, Ludoteka, care îi așteaptă cu ateliere de: cali-grafi e, unde o să pătrundă în lumea magică a scrisului, fotografi e, un mini curs de utilizare a aparatului de foto-grafi at, cât şi de tehnici de fotografi -at, origami, unde vor crea o mulţime de personaje interesante din hârtie, textile, unde vor face tricouri per-sonalizate, pictate și cusute manual, ceai, unde vor învăța arta ceaiului de la echipa Cărturești, pictură, în cadrul căruia vor crea portrete cu membrii familiei, pe care le vor putea duce acasă înrămate și lucru manual, adică construcție de zmee.

Așadar, un weekend plin de activități faine, pentru toți și toate de toate vâr-stele. Ne vedem la Castelul Banff y!

Când: 11-12 iuniefacebook.com/Banffy-CastleBontida

TÂRGUL DE LA NEGRENI

De două ori pe an, negreșit ne îndreptăm spre Negreni la cel mai mare târg din zonă. Ne plim-băm prin imensa piață de vechituri și nu numai, ne cumpărăm tot felul de chestii (de la haine până la cărți sau mobilă), ne întâlnim cu prieteni vechi și noi și mâncăm cel puțin vreo două ches-tii dubioase dar delicioase.

THE COLOR RUN @ PIAȚA UNIRII

Festivalul culorii a devenit deja o tradiție clujea-nă. Oameni de toate vârstele se adună în Unirii și aleargă prin centru în timp ce sunt "loviți" cu toate culorile curcubeului. Anul acesta are loc varianta tropicală, unde ne vom bronza în culori și ne vom distra de parcă am fi în Hawaii. Vom obo-si, dar ne vom distra pe cinste!

CITY ESSENTIALS FOCUS PE EVENIMENT

6

Page 7: ZN Cluj 3 iunie 2016
Page 8: ZN Cluj 3 iunie 2016

CITY EVENTSRECOMANDĂRI PROGRAM

8

TRÈS COURT FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE FOARTE SCURT METRAJ

Ajuns la a 10-a ediție în România, Festivalul

internațional de filme de foarte scurt metraj Très Court are loc anul acesta în perioada 3-12 iunie 2016, pe 5 continente, în 30 de țări și în peste 80 de orașe, din care 21 de orașe românești. Institutul Francez din România, direcția regională Cluj-Napoca, este coordonatorul festivalului în ţara noastră, dar și în Slovacia și Ungaria. Larga difuzare a festivalului se bazează pe susținerea primită din partea ORANGE, sponsor național al festivalului, dar și pe o vastă rețea de parteneri: institutele și alianțele franceze din România, asociații locale, biblioteci, muzee, centre culturale.

Cu o durată mai restrânsă decât scurt metrajul, foarte scurt metrajul dă liber curs, timp de 3 minute, unei libertăți și unei creativități totale. Amatori sau profesioniști, regizorii acestor foarte scurt metraje vin din lumea întreagă și reflectă astfel societatea contemporană în toată diversitatea sa.

Ficțiune sau documentare, animații sau filme experimentale, spectatorii români vor putea viziona peste 100 de filme de maxim 3 minute dispuse în două

Unde: Cinema VictoriaCând: 11-12 iunie

competiții (internațională şi naţională), respectiv două selecţii tematice: Paroles de Femmes şi Selecţia familială.

Competiția Internațională Cele 41 de filme din această selecție reflectă ultimele tendințe în creația audio-vizuală actuală : un tur al lumii din scaunul sălii de cinema ! Compusă din două părți, ea va da posibilitatea publicului din 30 de țări de a-şi vota filmul preferat.

Competiția naţională Around the Très Courts Romania prezintă 20 de filme foarte scurte românești, create de amatori, de studenți ai școlilor de film și animație sau de profesioniști. Spectatorii proiecțiilor festivalului din toată țara sunt invitați să voteze filmele preferate. În urma voturilor lor, se va acorda Premiul Publicului din România.

Selecția Paroles de Femmes explorează prin 22 de filme perspectivele feminine pentru a încerca să le înțeleagă specificitatea. Un lucru e sigur: în scurt metraje, femeile nu sunt de decor !

Selecția Familială atrage curiozitatea micilor spectatori – peste 6 ani – dar și a tuturor celor care și-au păstrat sufletul de copil sau care nu au răbdare mai mult de 3 minute în fața ecranului !

Page 9: ZN Cluj 3 iunie 2016
Page 10: ZN Cluj 3 iunie 2016

CINEMA VICTORIA 3-5 IUNIE - TIFF

6-9 IUNIE MAȘINA DE BANIL, J: 20.00; Ma: 15.15, 22.30; Mi: 17.30

SUPER BĂIEȚIL: 15.00, 22.00; MA: 20.00; Mi: 22.00; J: 17.30

NOAPTE BUNĂ, MAMI!Ma: 17.30; Mi: 20.00; J: 15.00, 22.00

THE GIRL KINGL: 17.30; Mi: 15.00

FILMUL DE LA 13PERMIS DE CĂSĂTORIEL: 13.00

DESPRE BĂRBAȚI ȘI NU NUMAIMa: 13.00

MARTOR ȘI ACUZATORMi: 13.00

VIAȚA AȘA CUM ESTE EAJ: 13.00

CINEMA FLORIN PIERSIC 3-5 IUNIE - TIFF 6-9 IUNIE ȚESTOASELE NINJA 2 3D - PREMIERĂL-J: 17.00, 20.00

MAȘINA DE BANI - PREMIERĂL-J: 14.00, 23.00

CITY FILMSPREMIERE

10

PREMIERĂ: ŢESTOASELE NINJA 2

Michelangelo, Donatello, Leonardo și Raphael, cele 4 Țestoase Ninja

înfruntă un nou inamic în această vară, pe faimosul Krang! Și de data aceasta frumoasa reporteriță April O’Neil (Megan Fox) le sare în ajutor și îi aduce cu ea și pe Vern Fenwick (Will Arnett) și un nou venit: justițiarul cu mască de hochei Casey Jones (Stephen Amell). Răufăcătorul Shredder (Brian Tee) evadea-ză din custodie și își unește forțele cu omul de știință nebun Baxter Stockman (Tyler Perry) pentru a pune la cale un plan dia-bolic de a cuceri lumea. Dar Țestoasele vor avea de înfruntat un dușman și mai mare!Filmul va abunda în momente de acțiune și suspans, în efecte speciale dar și momente comice și chiar romantice.

Dave Green: „Magie este cel mai bun cuvânt

care poate descrie această

experiență.” Producătorul Bradley Fuller

spune că „acest film este atât

pentru fanii noi cât și cei înfocați.

Este un film de care părinții se

vor bucura la fel de mult precum

copiii.”

TRIVIA

AVENTURĂ, ACȚIUNE3 IUNIE

TRAILER TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: OUT OF THE SHADOWS (2016) Regia: Dave Green Cu: William Fichtner, Pete Ploszek, Noel Fisher, Megan FoxGen: Acţiune, Aventuri, ComedieDurata: 112 min. Premiera: 3 iunie Distribuit de Ro Image 2000V

EZ

I UN

DE

RU

LEA

F

ILM

UL

PTĂ

NA

A

ST

A:

Page 11: ZN Cluj 3 iunie 2016
Page 12: ZN Cluj 3 iunie 2016

3IUNIE - 9 IUNIE

AVEN

TUR

I AV

ACŢ

IUN

E A

CA

NIM

AŢIE

AN

COM

EDIE

CO

DR

AM

Ă D

RFA

NTA

STIC

FA

THR

ILLE

R T

HH

OR

RO

R H

CINEMA CITYIulius MallRezervări: 0264-20 70 70www.cinemacity.ro

TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL DIMINEAŢA10:00-13:00

DUPĂ- AMIAZĂ

13:00-17:00SEARA

17:00-24:00

AVANPREMIERĂWARCRAFT. ÎNCEPUTUL $ / WARCRAFT $

V - D 21:00

Mi - J 21:10

PREMIERĂMAȘINA DE BANI 2D / MONEY MONSTER 2D

V, L - J 13:40, 15:50 18:00, 20:10, 22:30

S - D 11:35 13:40, 15:50 18:00, 20:10, 22:30

PREMIERĂȚESTOASELE NINJA 2 $/TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES : OUT OF SHADOWS 2 $

V, L - J 14:40 17:20, 19:40, 22:00

S - D 12:20 14:40 17:20, 19:40, 22:00

SUPER BĂIEȚI 2D/ THE NICE GUYS 2D

V 14:20, 16:50 19:50, 22:20

S - D 11:50 14:20, 16:50 19:50, 22:20

L - J 14:50 17:30, 19:50, 22:15

ALICE ÎN ȚARA OGLINZILOR $ / ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS $

V 14:30, 16:00 17:00, 18:20, 19:20, 21:40

S - D 12:10 14:30, 16:00 17:00, 18:20, 19:20, 21:40

L - J 14:30, 16:0017:00, 18:20, 19:20, 20:40,

21:40

X-MEN: APOCALYPSE $ / X-MEN: APOCALYPSE $

V 15:10 18:10, 20:40

S - D 12:00 15:10 18:10, 20:40

L - J 15:00 17:50, 20:50

VECINI DE COȘMAR 2 2D/NEIGHBORS 2: SORORITY RISING 2 2D

V - D 18:30, 20:30

L - J 19:30, 21:30

BACALAUREAT 2D / BACALAUREAT 2D

V - D 19:10

L - J 14:00 19:10

HOLOGRAMA PENTRU REGE 2D / A HOLOGRAM FOR THE KING 2D

L - Ma 21:10

ANGRY BIRDS FILMUL $ DUBLAT / THE ANGRY BIRDS MOVIE $ DUBBED

V 13:20, 15:30 17:40

S - D 11:10 13:20, 15:30 17:40

L - Ma 13:50, 16:00 18:10

Mi - J 14:20, 16:30 18:50

MAMĂ, CE ZI! 2D/MOTHER'S DAY 2D

V - D 21:40

L - J 16:40 21:40

CĂPITANUL AMERICA: RĂZBOIUL CIVIL $/CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR $

V - D 22:30

L - Ma 14:50 18:00, 20:20

Mi - J 14:50 18:00, 21:00

ROBINSON CRUSOE $ DUBLAT/ROBINSON CRUSOE $ DUBBED

S - D 11:30

CARTEA JUNGLEI $ DUBLAT/JUNGLE BOOK $ DUBBED

V 13:50, 16:10

S - D 11:30 13:50, 16:10

L - J 14:40 17:00

ZOOTROPOLIS $ DUBLAT/ ZOOTOPIA $ DUBBED

V - J 13:40

CITY EVENTS CONCURS

12

Page 13: ZN Cluj 3 iunie 2016

CITY EVENTS CONCURS

Page 14: ZN Cluj 3 iunie 2016

CINEMA CITY Polus CenterTel.: 0264-202-000www.cinemacity.ro

AVEN

TUR

I AV

ACŢ

IUN

E A

CA

NIM

AŢIE

AN

COM

EDIE

CO

DR

AM

Ă D

RFA

NTA

STIC

FA

THR

ILLE

R T

HH

OR

RO

R H

3 IUNIE - 9 IUNIE

TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL DIMINEAŢA10:00-13:00

DUPĂ- AMIAZĂ

13:00-17:00SEARA

17:00-24:00

AVANPREMIERĂWARCRAFT. ÎNCEPUTUL $ / WARCRAFT $

V - D, Mi - J 20:45

PREMIERĂMAȘINA DE BANI 2D / MONEY MONSTER 2D

V, L - J 13:10, 15:20 17:30, 19:40, 21:50

S - D 11:10 13:10, 15:20 17:30, 19:40, 21:50

PREMIERĂȚESTOASELE NINJA 2 $/TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES : OUT OF SHADOWS 2 $

V, L - J 15:00 17:20, 19:50, 22:10

S - D 12:30 15:00 17:20, 19:50, 22:10

SUPER BĂIEȚI 2D/ THE NICE GUYS 2D

V - J 14:20, 16:50 19:20, 21:50

ALICE ÎN ȚARA OGLINZILOR $ / ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS $

V, Mi - J13:20, 15:40,

16:3018:00, 19:00, 20:20, 22:45

S - D11:00, 12:10

13:20, 15:40, 16:30

18:00, 19:00, 20:20, 22:45

L - Ma13:20, 15:40,

16:30

18:00, 19:00, 20:20, 21:30,

22:45

X-MEN: APOCALYPSE $ / X-MEN: APOCALYPSE $

V, Mi - J 14:50 17:50, 20:30, 22:00

S - D 11:40 14:50 17:50, 20:30, 22:00

L - Ma 14:50 17:50, 20:40, 22:00

VECINI DE COȘMAR 2 2D/NEIGHBORS 2: SORORITY RISING 2 2D

V - D, Mi - J 21:30

L - Ma 20:00

ANGRY BIRDS FILMUL $ DUBLAT / THE ANGRY BIRDS MOVIE $ DUBBED

V, Mi - J 13:30, 15:50 18:10

S - D 11:00 13:30, 15:50 18:10

L - Ma 13:10, 15:20 17:50

MAMĂ, CE ZI! 2D/MOTHER'S DAY 2D

L - Ma 21:20

CĂPITANUL AMERICA: RĂZBOIUL CIVIL $/CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR $

V - J 18:30

ROBINSON CRUSOE $ DUBLAT/ROBINSON CRUSOE $ DUBBED

V - J 14:30

CARTEA JUNGLEI $ DUBLAT/JUNGLE BOOK $ DUBBED

V, L - J 13:50, 16:10

S - D 11:20 13:50, 16:10

ZOOTROPOLIS $ DUBLAT/ ZOOTOPIA $ DUBBED

S - D 11:50

CITY FOOD GASTRONOMIE

14

TRANSILVANIAN BRUNCH ESTE ORGANIZAT DE ASOCIATIA MY TRANSYLVANIA

TRANSILVANIAN BRUNCH @ 28 MAI LA HOSMAN, 25 IUNIE LA VESEUD

Transilvanian Brunch a apărut la începutul

anului 2008 ca o iniţiativa a asociatiei GAL Microregiu-nea Hârtibaciu. Pornit ca o simplă întâlnire “cu bucate” între prieteni, s-a extins pe principiul de cunoaştere reciprocă şi colaborare în Colinele Transilvaniei, dar şi ca un exerciţiu de promova-re a produselor locale. În ul-tima sâmbătă a fiecărei luni, din mai până în septembrie, în satele din zona Podișul Hârtibaciului-Târnava Mare (jud.SB, BV, MS), are loc un astfel de eveniment pe care unii l-ar numi culinar, alţii i-ar zice cultural. Pe scurt, este o ocazie ce pune în valoare la fiecare ediţie un sat, o livadă, o gospodărie tradiţi-onală, un monument istoric sau o comunitate. Produ-sele folosite la prepararea

mâncărurilor provin din gospodăriile locale, iar reţetele sunt rezultatul a sute de ani de convie-ţuire multietnică: de la specialităţi de brânzeturi şi ciorbe românesti până la székelykáposzta şi hanklichul sasesc. Iar pentru fiecare pahar de palincă băut trebuie să spuneţi inainte: primeş-te-l Doamne şi pe ăsta! Programul unui Brunch este de la 11.00 la 15.00, iar cu 75 Ron de persoană (alcoolul nu este inclus, iar copiii sub 14 ani nu plătesc), poţi avea acestă experinţă în fiecare lună. Așadar, vă așteptăm în 28 mai, la Transilvanian Brunch – Hosman și în 25 iunie la Transilvanian Brunch – Veseud.

Unde: Hosman și VeseudAdresa: Podișul Hârtibaciu/Târnava Mare

Tel.: 0745-BRUNCH (0745-278.624).data: 28 mai și 25 iunieWeb: mytransylvania.ro

FB: MyTransilvania

SCANEAZĂPENTRU DETALII

Page 15: ZN Cluj 3 iunie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

Page 16: ZN Cluj 3 iunie 2016

CALL IT ART! @ TEATRUL NAȚIONAL

de rapidă și este mai accesibilă publicului ca niciodată. Ba mai mult, poate fi creată de oricine și oriunde. Însă o asemenea perioadă înfloritoare aduce cu ea și anumite probleme. Cum îi acordăm valoare? Cum ne dăm seama că ne uităm la artă "adevărată" au ba? Cum o putem înțelege? Spectacolul Letei Popescu și al Alexei Băcanu este croit tocmai pe aceste întrebări, într-un mod inedit și interactiv. Publicul este invitat să aleagă dintre 6 opere de artă contemporană expuse deasupra

Vă mai spuneam, la un moment dat, că ne

place enorm de mult direcția în care s-a pornit Teatrul Național în ultima vreme. Cele mai recente piese de teatru lansate în cadrul insituției au experimentat cu mediul dramatic și au dat dovadă de o creativitate deosebită. Printre ele se numără și Call it art!, o producție care explorează rolul artei contermporane în ziua de azi. Trăim într-o eră în care arta este într-o evoluție incredibil

VĂDUVA VESELĂ @ OPERA NAȚIONALĂ ROMÂNĂVăduva Veselă este o operetă comedică despre o văduvă fabulos de bogată și despre concetățenii ei, care-și doresc ca averea sa să rămână în principatul lor. Cum pot face asta? Încrcând de zor să-i găsească soțul perfect. Spectacolul original a devenit un succes inter-național chiar de la prima reprezentație.

Când: Miercuri 8 iunieOra: 18.30

Când: Până în 19 iunie Mi-D: 10-17

unor acvarii cu lichid colorat, urmând ca spectatorii să asiste la o serie de prelegeri, momente de performance, emisiuni televizate, intervuri cu artiști și licitații, toate redate într-o manieră inteligentă și teribil de amuzantă. După ce va pătrunde în lumea complexă și problematică a artei contemporane, spectatorul va fi nevoit să-și aleagă tabăra. Tot ce vă putem zice e că oricât de hotărâți ați fi înainte să intrați în sală, după ce veți viziona spectacolul în întregime, nu veți mai fi atât de siguri pe voi.

EXPO MARATON RECALL @ MUZEUL DE ARTĂÎn fiecare mai, Expo Maraton pune în scenă un număr de 16 expoziții individuale aparținând studenților și masteranzilor UAD. Expoziția RECALL ilustrează evoluția celor 13 artiști deținători ale marilor premii din ultimii 4 ani, prezentând viziunile lor, dar și variatele lor tehnici artistice.

Când: Joi 9 iunieOra: 19.00Unde: Studio "Euphorion"

DESPRE ROLUL ARTEI ÎN LUMEA MODERNĂ

CITY CULTCARTE, MUZICĂ, SPECTACOL

16

Page 17: ZN Cluj 3 iunie 2016

CITY EVENTSRECOMANDĂRI PROGRAM

17

Page 18: ZN Cluj 3 iunie 2016

UNCHIUL VANIA @ TEATRUL MAGHIAR DE STAT

de plictiseala provnicială, sunt imediat impresionați de frumoasa Elena. Sonia, fiica profesorului din prima căsătorie, este îndrăgostită de Astrov, însă are o stimă de sine foarte scăzută și este conștientă că nu are nici o șansă de a fi cu el. În momentul în care Serebriakov anunță că vrea să vândă propietatea, care este cel mai de preț lucru pentru Vania și Sonia, sentimentele și animozitățile tuturor ajung într-un punct critic.

Unchiul Vania e una dintre piesele noastre preferate,

în general, și cu siguranță una dintre cele mai iubite opere scrise de Anton Cehov. Un profesor în vârstă, Serebriakov, își duce noua și mult mai tânăra soție, Elena, în vizită la propietatea rurală prin care își susțin financiar viața la oraș. Vania, fratele primei soții a profesorului, care și conduce domeniul, și Astrov, doctorul local, ambii veșnic întristați

Unchiul Vania explorează viața neîmplinită, "irosită" și frustrările asociate cu aceasta. Toate personajele din piesă sunt profund nefericite, fiecare în felul său, creând împreună o hartă a tristeții umane. Atmosfera melancolică este perfect recreată în punerea în scenă de la Teatrul Maghiar, în care fiecare element, fie că vorbim de acțiune sau personaje, devine tulburător de real.

Când: Vineri 10 iunieOra: 19.00

ÎNTRE CLASIC ȘI MODERN.

CITY CULTCARTE, MUZICĂ, SPECTACOL

18

Page 19: ZN Cluj 3 iunie 2016
Page 20: ZN Cluj 3 iunie 2016

CITY PARTYRECOMANDĂRI PROGRAM

20

DELAHOYA - 20TH ANNIVERSARY

Anul trecut, Delahoya a trecut prin niște

schimbări majore. Mai bine zis, s-a reinventat: identitate nouă, line-up excelent și organizatori noi (adică echipa din spatele fabulosului Electric Castle). Cert e că festivalul a ieșit incredibil de bine și s-a dezvoltat într-un ritm atât de rapid încât abia am reușit să ținem pasul. Anul acesta vine și el cu schimbări. Festivalul se mută

MOX Promo Party @ Tube

Music Outdoor Experience, festivalul care combină muntele & muzica, ne invită la un promo party pe cinste. Evenimentul va începe la ora 17 pe idilica terasă Tube, urmând ca seara să se mute înăuntru. Intrarea este liberă pentru toată lumea, tot ce trebuie să aducem e voie bună și pantofi buni de dans până-n zori.

We Love Retro @ Sala Polivalentă

We Love Retro revin și ei cu o ediție mai mare și mai spectaculoasă. Echipa va îmbrăca Sala Polivalentă în haine de sărbătoare și ne va aștepta cu artiști precum Smokie, Bonnie Tyler, E-Type, Mr. President. Dr. Alban și No Mercy. Petrecerea de anul acesta va avea loc în două zile, deci pregătiți-vă pentru un weekend plin!

Unde: Bogdan Petriceicu

HașdeuCând:

Sâmbătă 4 iunieOra:

17.00

la Sala Polivalentă, unde nu doar e mai accesibil pentru publicul clujean, dar va avea parte și de un mediu cu o acustică perfectă, iar line-up-ul e și mai impresionant ca anul trecut. Cu nume precum Die Antwoord, Andy C, Modestep (DJ set), Nic Fanciulli, James Zabiela, Audiofl y și mulți alți artiști internaționali, alături de legende naționale ca Șuie Paparude, CTC, Golan, Macanache sau Silent Strike, nu are cum să nu fi e excelent.

Cea mai mare ediție Delahoya de până acum presupune 3 scene și 40 de artiști în line-up. Aceștia vor antrena fanii la Main Stage, Burn Residency și Silent Stage, unde trei DJ vor mixa simultan, iar publicul purtător de căști va putea alege pe ce frecvență să danseze.

Unde: Sala Polivalentă

Când: Vineri 16 iunie, 20.00

Sâmbătă 17 iunie, 21.00

CEA MAI MARE EDIȚIE E PE CALE SĂ ÎNCEAPĂ

Unde: Sala PolivalentăCând: 10-11 iuniedelahoyafestival.ro

Page 21: ZN Cluj 3 iunie 2016
Page 22: ZN Cluj 3 iunie 2016

CITY PARTYRECOMANDĂRI PROGRAM

22

Page 23: ZN Cluj 3 iunie 2016
Page 24: ZN Cluj 3 iunie 2016

CITY LIFESTYLESPORT, MODĂ, FRUMUSEȚE

24

Page 25: ZN Cluj 3 iunie 2016
Page 26: ZN Cluj 3 iunie 2016
Page 27: ZN Cluj 3 iunie 2016
Page 28: ZN Cluj 3 iunie 2016
Page 29: ZN Cluj 3 iunie 2016
Page 30: ZN Cluj 3 iunie 2016

CITY LIFESTYLESPORT, MODĂ, FRUMUSEȚE

30

Page 31: ZN Cluj 3 iunie 2016
Page 32: ZN Cluj 3 iunie 2016

CITY DRINK BARURI, CLUBURI, CAFENELE

32

FRANCESCA

În Cluj, cafenelele apar ca ciupercile după

ploaie. Doar că nu numai când plouă, ci cam tot timpul. Ritmul în care se deschid și închid localurile specializate pe cafea e atât de rapid încât abia mai putem ține pasul cu ele. Îl ținem, evident, doar suntem o revistă de timp liber, însă cu toate noutățile uneori mai uităm să vă recomandăm și locuri mai vechi (iar prin mai vechi, ne referim la câțiva ani), care se pierd în toată vâlva. Așadar, săptămâna aceasta vă povestim despre un loc "de suflet", și anume cafeneaua Francesca, un local mic și

prietenos din Piața Muzeului.Francesca ocupă un loc special în sufletele noastre, nu doar datorită pasiunii noastre pentru cafea, ci și datorită obsesiei noastre, uneori îngrijorătoare, când vine vorba de ciocolată. Dacă ar fi după noi, am avea un dulap plin cu ciocolată la birou tot timpul. Singurul motiv pentru care n-avem e că am ajunge să

Unde: Piața Muzeului 6Tel: 0756 632 444facebook.com/cafeneauafrancesca

facem diabet în mai puțin de-o lună. În lipsa proviziilor, de fiecare dată când ne apucă pofta ne îndreptăm spre Francesca, de unde ne servim cu cea mai delicioasă ciocolată de casă pe care ne-a fost dat s-o gustăm. Cu fructe sau nuci, albă sau neagră, dulce sau chiar picantă, ciocolata Francescăi, cum ne place să-i spunem, n-are cum să dezamăgească. Treceți cât de rapid pe acolo și minunați-vă și voi de cât de bună poate fi.

SAU UNDE NE FACEM PLINUL CU CIOCOLATĂ

Page 33: ZN Cluj 3 iunie 2016

CITY DRINK BARURI, CLUBURI, CAFENELE

33

Page 34: ZN Cluj 3 iunie 2016

CafeneleCeainăriiBOULEVARD CAFE & BISTROB-dul Eroilor, 27 0755 050 558

CAFENOARStr. Regele Ferdinand, 36 0757 353 762

CASA JAZZStr. Vasile Gol-dis, 2 Orar: NON STOP facebook.com/

CASA TAUFFER0731 339 259

CRAZYP-ţa Ştefan cel Mare, 5 0722 500 135 clujnights.ro/crazy-caffe

DIESEL CAFEPiata Unirii, 17 0264 439 043/ 0730 083 885 D-J: 8:00 - 00:00 V-S: 8:00 - 5:00

DEMMERS TEEHAUSP-ţa Unirii, 9 0731 307 897 facebook.com/demmers.romania

DIESEL CAFE POLUSPolus Center, et. 1, Food Court 0264 439 043/ 0730 083 882 L-D: 10:00 - 22:00

ENIGMA CAFÉStr. Iuliu Maniu, 12 0752 104 642 Orar: 8 a.m. – 3 a.m. Free WiFi Spot

JOBENStr. Avram Iancu, 29 0720 222 800 Http://Joben.ro

KHARMA EMO-TION COUTURELucian Blaga, 1-3 0740 616 106 www.clubkhar-ma.ro

HIGH LIFE CAFEP-ta Unirii, 18/5, 0747 225 632 www.highlifeca-fe.ro Constantin Brâncuşi, 12A 0264 441 506

IL CAFFE DELL ANGOLOStr. Constantin Brâncuşi, 84 / Constantin Brâncuşi, 12A www.ilcaffe.ro

IL CAFFE DEL CENTROUniversităţii 8, vis a vis de UBB www.ilcaffe.ro

INSOMNIAStr.Universitatii, 2 0742 072 955

LA CIZMĂRIEStr. Samuil Micu, 6 0742 899 507 facebook.com/

BaruriBIBLIOTECA CENTRALĂ JANIS (BCJ)Piaţa Unirii, 19 0736 365 807 Orar: NON-STOP www.janis.ro facebook.com/bcjstuf

BERĂRIA BO-EMAStr. Taberei, 4 www.boemaclub.ro

BIG APPLEStr. Piezisa, 14 0745 079 526

BOOHA BARStr. Piezisa, 19 0264 402 509

BULGAKOVStr. I. M. Klein, 17 0264 450 156

BRUNO BISTRO AND WINE BARStr. C-tin Daicoviciu, 1 0732 680 680 facebook.com/pages/Bruno-Wi-ne-Bar-Bistro

CHE GUEVARA SOCIAL PUBP-ța Unirii, 10 0737 300 300 facebook.com/CheGuevaraSoci-alPub

EUPHORIA BIERGARTENStr. Cardinal Iuliu Hossu, 25 0756 393 333/ http://www.euphoria.ro/ www.facebook.com/Euphoria-MusicHall

ENIGMA SE-CRET GARDEN CAFE & BISTROStr. Iuliu Maniu, 12 +40 752 104 642 https://www.facebook.com/EnigmaCafeCluj

FABRICA DE BERE URSUSCalea Mănăştur, 2-6 0755 114 445 http://fabricade-bere.euphoria.ro/ www.facebook.com/fabricade-bereursus

GAPStr. Piezisa, 11 0747 538 839/ 0748 147 075

HARD CLUBStr. Republicii, 110 0264 439 359

HELTAI FOLK-PUBStr. Clinicilor, 18 0264 432 096/ 0756 156 206

INSOMNIAStr.Universitatii, 2 0742 072 955

KLAUSEN PUBStr. Georges Clemenceau, 1 0727 843 782

KLAUSEN BURGERStr. Regele Ferdinand, 22-26 Magazinul Cetral et. IV 0372 717 552/ 0743 461 351

KRAJCZARStr.Matei Corvin

THE LABStr. Avram Iancu, 12 0364 805 296 facebook.com/TheLabCluj

ATELIER CAFÉStr. Memorandu-mului, 9 0264 450 655

LA GAZETTECalarasilor, 1 Parcul Cetatuia, www.lagazette.ro

LE GENERALB-dul. Eroilor, 18 0740 900 350

LONDONERStr. Emil Zola, 5 0727 779 607/ +40 371 370 914 facebook.com/londoner.cluj.5

LUVARIA PRI-MO PIANOAvram Iancu, 29 facebook.com/Luvaria

MOONSHINEStr. Ion Ratiu, 10 0744 341 413 facebook.com/moonshine.cluj

OLD SCHO-OL COFFEE HOUSEStr. Andrei Saguna, 6 0751.333.297 Facebook.com/OldSchoolCoffee-House

PEOPLE PUBDavid Francisc, 13 0729 023 700 [email protected] facebook.com/ www.people-pub.ro

STUDIO 26Str. Pieşisă, 26 0743 788 346 https://www.facebook.com/Studio26Piezisa

SPATIU CAFE-PUBNapoca, 9 0742.899.109 https://www.facebook.com/SpatiuCafePub

TOULOUSE CAFE - BRASSERIEP-ta. Unirii, 12 0730 112 354 www.toulouse.ro

TONI’S PUBstr. M. Nicoara, 1 (P-ta. Engels) 0264 441 133/ 0722 277 200

THE LONDONERStr. Emil Zola, 5

THE SOVIETStr. Georges Clemenceau 0749 902 484

TUBE SOCIAL CHEMISTRYB.P. Hașdeu, 63 0747 574 892 facebook.com/ Tubesocial-chemistry

WONDERFUL TIMEP-ța Unirii, 9 0757 900 987 facebook.com/WonderfulTimeCluj

CITY DRINK BARURI, CLUBURI, CAFENELE

34

Page 35: ZN Cluj 3 iunie 2016

LA PERNEBulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 8/1 0741 041 565

LEGENDSStr.Septimiu Albini, 10 0264 414 021

LE GENERALBulevardul Eroilor, 18 0751 019 315

MUSTACHE CAFEP-ţa Avram Iancu, 13 0740 642 604

NAPOCA 15 CAFEStr. Napoca, 15 0264 590 655/ 0730 083 883 L-D: 8:00- 00:00 www.napoca15.ro

COFETĂRIA NICOLEStr. Decebal, 59 0264 432 817 facebook.com/cofetarianicole

OLYMPOSStr. 21 Decembrie, 11/ 75 0733 070 553

OLIVO CAFFEB-dul. Eroilor, 7 0732 331 099 facebook.com/OlivoCaffe

Q CAFFE ABOUT PEOPLEStr. Petru Maior, 13 0752 104 641 Orar: 7.00 a.m. – 03.00 a.m. Free Wi Fi Spot

QUARTZ CA-FFEIulius Mall, et. 1

PHIL’S COFFEE SHOPStr. Dorobanți-lor, 21 0364 738 377 facebook.com/philscoffeeshop

ROYAL CAFÉStr. Donath, 100E 0732 555 887

SAMSARA TEAHOUSEStr. Emil Racoviţă, Numărul 27 0753 775 052 Zilnic: 14:00-02:00 facebook.com/samsara_tea-house

SHADOW CAFÉStr.Vasile Gol-dis, 1 0264 594 141/ 0771 164 743 www.shadowbar.ro

TABIET CAFE & BISTROStr. Virgil Fulicea, 2 0364 438 904

TIME CAFÉStr.Motilor, 4 0740 380 570

UNO CAFÉPolus Center 0729 105 747

CAFÉ VENEZIAPolus Center

ZORKI PHOTO CAFEStr. Ion Raţiu 10, 0264 595 970/

0723 636 457 facebook.com/zorkicafe

YOLKA BARP-ţa Unirii, 21 facebook.com/baryolka

CluburiAFTER EIGHT COCKTAIL CLUBStr. Samuel Brassai, 12 0743 359 795

BOILER CLUBStr. Henri Barbusse, 59 - 61 http://www.boi-lerevents.ro/ facebook.com/theboilerclub

CLUB 30 PLUSStr. Avram Iancu, 29 0264 431 618

COTTON CLUBStr. 1 Decembrie 1918, 35-37 0747 268 866

DIESEL CLUBP-ta Unirii, 17 0264 439 043/ 0737 300 300 J: 21:00- 00:00 V-S: 22:00- 5:00 www.dieselclub.ro

EUPHORIA MUSIC HALLCalea Manastur, 2-6 0756 393 333/ http://www.euphoria.ro/ www.facebook.com/Euphoria-MusicHall

FLYING CIRCUSStr. Iuliu Maniu, 2 0754 039 089 facebook.com/flyingcircuspub

JANIS LA STUFPiaţa Unirii, 19 0736 365 807 Daily: 22:30 - 06/07:00 www.janis.ro facebook.com/Ja-nislaStufClujCluj

KHARMAP-ta. Lucian Blaga, 1-3 0743 770 396

MY WAY CLUBPiaţa Unirii, 21 0720 944 159 J: 18:00-02:00 Vi, Sâ: 22:30-06:00 www.janis.ro

MIDIStr. Berariei, 6 0752 238 782

CLUB NOAStr. Republicii, 109 0748 290 090 facebook.com/clubnoacluj

PHI 18Str. Republicii, 110 0742 496 599/ 0728 123 100

SUGAR CLUBBlvd. Eroilor, Nr. 9 0754 590 593 www.sugarclub.ro

THE SHELTERStr. Piata Unirii, 25 0742 193 977

THE SIN - SOCIAL CODE CLUBStr. Universităţii, 3 0740 258 256 facebook.com/sinsocialclub

VEZI LISTA COMPLETĂ A LOCURILOR DIN CLUJ

CITY DRINK BARURI, CLUBURI, CAFENELE

35

Page 36: ZN Cluj 3 iunie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

3636

Makeba face parte din seria de localuri

recent lansate care n-au făcut anul mai frumos. Gatropub-ul deschis pe Inocențiu Micu Klein, adică străduța idilică cu vedere la zidul cetății, ne-a surpins foarte plăcut cu toate elementele sale. Interiorul prietenos, cu pereți de cărămidă sau lemn și elemente grafice eclectice ne-a convins că știu ce știu ce fac când vine vorba de a crea o atmosferă perfectă atât pentru o masă plăcută pe timp de zi, cât și pentru niște drink-uri la ceas de seară, iar terasa cochetă de lângă zidul cetății ne-a

MAKEBA

fermecat imediat. Mâncarea e pe măsură: veți da peste tot felul de bunătăți internaționale, specifice unui gastropub, care vin și în variante sănătoase. Noi ne-am burdușit cu niște burgeri suculenți, picanți, serviți cu niște wedges minunat de crocanți (cu ce altceva), dar suntem siguri că toate preparatele sunt la fel de bune.Ce ne-a convins, însă, că

Unde: Inocențiu Micu Klein 23Tel: 0757 880 227

Makeba e unul dintre locurile care merită un loc în inimile noastre, a fost atitudinea lor față de clienți. Staff-ul incredibil de săritor ne-a abordat mai degrabă ca pe niște prieteni decât clienți, în ton cu motto-ul localului: We Are All One. Ne-am simțit ca acasă și am plecat cu zâmbetul pe buze. De aceea, data viitoare când căutați un loc perfect pentru o masă relaxantă sau un drink răcoritor, vă recomandăm Makeba cu căldură.

DESPRE PRIETENIE ȘI BURGERI SUCULENȚI

Page 37: ZN Cluj 3 iunie 2016
Page 38: ZN Cluj 3 iunie 2016

BRISAS

MÂNCARE RAPIDĂ NON-FAST-FOOD

Adresa: Napoca 9Telefon: 0755 407 241www.facebook.com/brisasCluj

CITY FOOD GASTRONOMIE

3838

Săptămâna TIFF e cea mai agolmerată din calendarele

noastre. Fugim în toate direcțiile, redactăm revista, vizionăm filme, participăm le evenimente, ne ocupăm de tot felul de lucruri mai mult sau mai puțin importante și ajungem acasă abia seara (sau chiar spre dimineață). Abia apucăm să respirăm sau să ne bem cafelele de dimineață, darămite să mai trecem pe la restaurante la orele prânzului, având în vedere cât de mult trebuie să așteptăm pentru o masă de calitate.Norocul nostru e că există Brisas, care ne-a salvat stomacurile și papilele gustative cu niște prânzuri delicioase care nu ne-au mâncat mai deloc din timpul de lucru. De ce? Pentru că Brisas este un restaurant cu autoservire. Știm, sună dubios. Când auziți de un local împinge-tava, probabil gândul vă sare la o bodegă comunistă care servește șnițele prea moi și cartofi piure făcuți din fulgi. Ei bine, la Brisas nu ar putea fi mai diferit. În primul rând, arată ca un bistro de undeva din Austria sau Franța, decorat cu bun simț, stil și imaginație. În al doilea rând, la ei fiecare prânz oferă o selecție diversă de preparate delicioase și variante elegante la clasicul meniu al zilei, care deși e avantajos, implică rețete creative care ne aduc aminte de o Europă vestică. Toate mâncărurile sunt gătite până la perfecțiune, cu ingrediente proaspete și sănătoase. Așadar, fie că vă grăbiți sau nu, la Brisas puteți avea parte de un prânz excelent servit în timp util. Noi credem că sunt alegerea potrivită pentru orice situație.

Page 39: ZN Cluj 3 iunie 2016

CITY FOOD 39GASTRONOMIE

Page 40: ZN Cluj 3 iunie 2016

GRANDE PIZZAGrande Pizza sunt printre cei mai iubiți catereri din oraș și nu e un secret de ce. Meniul diversifi cat, rețetele delicioase, ingredientele proaspete și ser-virea rapidă îi mențin în topurile tuturor clujenilor. Fie că vreți să mâncați o pizza, un burger suculent, o ciorbă, niște paste, o salată, sau chiar și mâncare vegană sau vegetariană, Grande Pizza e alegerea perfectă - preparate pentru orice dietă și preferință, de calitate înaltă, la prețuri foarte accesibile.

BURGER HOUSENu credem că există vreo persoană care să nu iubeas-că burgerii. Combină ingrediente delicioase, simple dar extrem de atractive. Dacă sunteți în căutare de un loc care livrează cu succes preparatul clasic american, vă recomandăm cu drag Burger House. Echipa este specializată în gătirea lui, iar combinațiile create de ei îmbină perfect aroma cunoscută a unui burger făcut cum trebuie cu ingrediente surprinzătoare, cum ar fi gogoșar murat sau ciuperci și mozzarella.

BAKE & TAKEDupă cum spunea cineva la un moment dat, până și pizza proastă e tot bună, pentru că e pizza. Norocul nostru și al vostru e că la Bake & Take pizza nu e doar pizza, e și excelentă. Gătite după rețete tradiționale italiene, cele 15 feluri de pizza din meniul lor sunt la fel de delicioase, făcute doar din ingrediente de cali-tate și coapte până la perfecțiune. Oricând vi se face foame sau, să fi m sinceri, poftă de mâncarea magică, apelați la ei cu încredere.

CITY DELIVERYRECOMANDĂRI PROGRAM

40

0799 867 899BURGERHOUSE.ROFACEBOOK.COM/BURGERHOUSEROMANIA

0749 771 587HIPMENU.RO/BAKE-AND-TAKEFACEBOOK.COM/BAKEANDTAKEPIZZA

0264 959GRANDEPIZZA.ROFACEBOOK.COM/GRANDEPIZZA

INDIGORestaurantul indian este unul dintre favoritele noas-tre all-time. Dar ar trebui să știți asta deja, doar lău-dăm vizitele la ei de o groază de vreme. Indigo oferă o experiență completă și complet autentică când vine vorba de bucătăria Indiei: preparatele tradițio-nale garantează o explozie delicioasă de arome atât contrastante cât și complimentare la fi ecare îmbu-cătură. Cu toate acestea, nu apucăm tot timpul să trecem pe la ei, iar atunci, delivery-ul ne salvează!

0740-910688 INDIGORESTAURANT.ROFACEBOOK.COM/INDIGORESTAURANT

Page 41: ZN Cluj 3 iunie 2016

CITY FOOD 41GASTRONOMIE

Page 42: ZN Cluj 3 iunie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

42

Page 43: ZN Cluj 3 iunie 2016

CITY FOOD 43GASTRONOMIE

Restaurante

AGAPEStr. Iuliu Maniu, 6

AROMACalea Turzii, 295 0264 598 777 www.restau-rant-aroma.ro

BARACCAStr. Ion Ratiu, 10-12 0732 155 177 www.baracca.ro

BISTRO BONJOURStr. Costache Negri, 1 0755 168 675

BISTRO SORRISODorobanților, 48 0786 041 444 facebook.com/bistrosorriso

BRICK’S, (M)EATING POINTStr. Horea, 2 0364 730 615

BRISASStr. Napoca, Nr. 9 0755 407 241 facebook.com/BrisasCluj

BOLEROB-dul Titulescu, 2 0744 838 046 www. restau-rant-bolero.ro

CABINET DE VIN&COCOTTEEroilor, 5 0264 590 200 facebook.com/Cabinet.de.Vin.Cocotte

CAPRICCIO(West City Hotel Florești) Str. Avram Iancu 442 - 446 www.westcityho-tel.ro

CASA BOEMAStr. Iuliu Maniu, 34 0734 414 414 Facebook.com/CasaBoemaCluj

CASA PIRATILORStr. Ravasului, 16 0264 486 636 www.casapiratilor.ro deschis non-stop

CASA VIKINGILORStr. Hasdeu, 70 0264 595 280 Deschis non-stop www.casavikingi-lor.ro/ Eremia Grigorescu 34 0264-420581

CASA ZANELORFloresti, Str. Sportului, 5 0745 543 728 www.casa-zanelor.ro

CHIC SALADCalea Motilor, 89 0722 967 344 www.chicsalad.com

CULINA NOSTRA BISTROBd. 21 Decembrie, 14 0753 551 596 www.culinanos-tra.ro

DAVINCI RISTORANTEstr. Fagului, 87 0726 689 933 [email protected] www.davinciris-torante.ro

DEUTSCHES HAUSStr. Plopilor 51-55 0364.405.599 / 0755.041.977 www.dhaus.ro

EUPHORIA BIERGARTENStr. Cardinal Iuliu Hossu, 25 0756 393 333/ http://www.euphoria.ro/ www.facebook.com/Euphoria-Biergarten

ENIGMA SECRET GARDEN CAFE & BISTROStr. Iuliu Maniu, 12 +40 752 104 642 https://www.facebook.com/EnigmaCafeCluj

EUROPAStr. I. Bologa, 5 0264 420 406 www.vilaeuropa.ro

FABRICA DE BERE URSUSCalea Mănăștur, 2-6 0755 114 445 http://fabricade-bere.euphoria.ro/ www.facebook.com/fabricade-bereursus

FAIR PLAYPiața 14 Iulie, 22 0264 309 516

FORK & CORKStr. Mihai Veliciu, 63 0264 282 353 / 0741 270 269 www.forkand-cork.ro

FRAGMENTSplaiul Indepen-dentei, Cluj Arena 0770 120 030 www.fragment.ro

GASTROYAL PUB & RESTAURANTstr. Iuliu Hatieganu, 8 0744 989 124 / 0264 414 746

Motel Gilau Str. Republicii FN, Gilau 0264 371 745 www.motelGi-lau.ro

RESTAURANT HANUL DACILORStr. Decebal, 22-24 www.hanulfull-ton.ro 0735 533 833

HELTAIstr. Clinicilor, 18 0264.432.096 / 0756.156.206

HUGO – RESTAURANT & TREATSClădirea ‘The Office’, parter Str. 21 Decembrie 1989, 77 0364 110.437 [email protected] www.hugoresta-urants.ro

RESTAURANT HOTEL SUNB-dul. 1 Decem-brie 1918, 120A 0740 380 570 / 0364 417 446

HOTEL TRANSILVANIAStr. Regele Ferdi-nand, 20 0264 594 429

IRISH & MUSIC PUBHorea, 5 0768.504.072 [email protected]

www.irishmu-sicpub.ro L - S: 10.00 - 04.00 D: 18.00 - 04.00

RESTAURANT IMPACTStr. Teodor Mihali, 15-17 [email protected] 0364.439009, 0771.166305

KFCPolus Center, Str. Avram Iancu, 492 - 500 0264 504 681

KFC Str. Al. Vaida-Vo-ievod, 53-55 0264 555 502

LA CINAStr. Dobrogeanu Gherea, 25 0264 590 281 www.la-cina.ro

LA TRIBUNALDorobanților, 7 0371 153 442 facebook.com/latribunal.ro

LE PETIT PARISB-dul Eroilor, 27 0735 401 806 Facebook.com/Le-Petit-Paris-Cafe

LIVADAStr. Clinicilor, 14 0722 111 115 facebook.com/restaurantlivada

LUGANOG-ral Eremia Grigorescu, 51 0264 594 593

LUNCH BOXBd. 21 Decembrie 1989, 13-15 0264 442 400/ 0751 142 535

MATEI CORVIN (INTIM)Str. Matei Corvin, 3 0264 597 497

MARCO POLOStr. Sindicatelor, 9-11 0264 450 101

MAIMUTA PLANGATOAREStr. Emil Isac, 3 0722 328 031

MESELE VESELEMoților, 8 0728 047 812 www.meselevesele.ro

MINT BISTROGheorghe Sincai, 11 +40 746 213 394 facebook.com/

MintBistroCluj

MCDONALD’S MANASTURStr. Primaverii, 74

MCDONALD’SPiața Mihai Viteazu, 1

0264 432 885

NAPOCA 15Str. Napoca, 15 0264 590 655/ 0730 083 883 L-D: 10:00- 00:00

www.napoca15.ro

OFF THE WALLStr. Clemenceanu, 3 0749 619 240 www.offthewall.ro

OLD HOUSEStr. Crinului nr. 16

OPALStr. Constantin Brancusi, 148- 152 0264 403 136

www.opalhotel.ro

Page 44: ZN Cluj 3 iunie 2016

OPERA RESTO CAFFEEP-ta Ștefan Cel Mare, 18 0364 101 562/ 0746 163 476 www.opera-fo od-caffe.ro

ONIXStr. Septimiu Albini, 12 0264 414 076 www.hotelonix.ro

PANORAMICStr. Serpuitoare, 3 0264 432 080 www.panora-mic-cluj.ro

PENSIUNEA ROATA FĂGETValea Gârbou-lui, 127, Florești (Sfântu Ion) 0749 053 317 Facebook.com/RoataFaget http://www.roata-faget.ro/

POKKAStr. Hermann Oberth, 1 +40 745 005 969 pokkabistro.ro

PIADINEStr. Vasile Goldis, 1

BASTATTOO & GALLERY ART CAFFE0740 514 646 www.bastattoo.ro

SERENAStr. Dumitru Braharu FN 0264 480 337 www.pensiunea-serena.ro

SUBWAYIulius Mall foodco-urt Sinaia, B-dul 1 Decembrie 0264 354 840

TABIET CAFE & BISTROStr.Virgil Fulicea, 2 Tel:0364.438.904

TRATTORIA „I CANTONI”Str. Paris, 41-43 0736 622 110 facebook.com/TrattoriaICantoni

VILA ROSAStr. Frunzisului, 4 0747 111 962

VINNY’SB-dul. Eroilor, 29 0736 899 899

ZUCCA BISTROStr. Louis Pasteru, 74 0786 221 622 facebook.com/zuccabistro

Tradiţionaleromâneşti

CASA ARDELEANASora Shopping Center, B-dul 21 Decembrie 1989, 5 0264 439 451

CIULEANDRAStr. Septimiu Albini, 10 0264 414 021

CRAMA HAIDU-CILORStr. Cometei, 12-14 www.crama- haiducilor.ro 0264 438 385

BURICU’ TARGULUIStr. Memorandu-mului nr. 21 0754 259 152

HANUL DACILORIulius Mall, Str. C-tin Brân-cuși, 86 A 0264 555 353/ 0752 067 459 L-J-D: 08.00-24.00 V-S: 08.00-02.00 www.hanul- dacilor.ro

ROATAStr. Alexandru Ciura, 4 0264 592 022

Vegetarian

SAMSARA FOOD HOUSEStr. Stefan Ludwig Roth, 5 0364 889 278 Orar: 11:00 - 23:00 http://samsara.ro/

Japoneze

NOBORIStr. Plopilor, 62 0749 066 193

TOKYOStr. Gh. Marinescu, 5 0264 598 662 www.tokyoresta-urant.ro

TOKYO DELI-VERY0753 070 000/ 0726 331 117 www.sushitime.ro

WASABIPolus Center 0725 896 650

WASABI RUN-NING SUSHIIulius Mall 0729 950 322

WASABI SUSHI SHOPCentrul Comercial Central, parter 0753 103 270

Chinezeşti

SHANGHAI EXPRESSStr. Memoran-dumului 4, B-Dul Eroilor nr.11, Iulius Mall, Cora www.shanghai express.ro

RESTAURANT SHANGHAIStr. Calea Turzii, 42 0727 833 453 www.restaurant-shanghai.ro

YUMMY YANGPolus Center, Str. Avram Iancu, 492-500 0722 779 396

IULIUS MALLStr. Al Vaida Voievod, 53 B 0722 779 396

Indian

INDIGOStr. Piezişă, 10 0740.910.688 facebook.com/IndigoRestaurant www.indigoresta-urant.ro

Turcesc

OZ ISTAMBULStr. Hermann Oberth, 3/ Str. Memorandu-mului, 6 0744 518 089 www.fastfood-cluj.ro

Thailandez

LOTUS RESTAURANT THAILANDEZStr. Academician David Prodan, 4 0746 855 461

Wok

WOK’N ROLLStr. Gheorghe Sincai, 14/ P-ța Unirii, 19 facebook.com/woknroll www.wokandroll.ro 0264 599 189

Pizza

ELITE PIZZAStr. Stefan Ludwing Roth, 17 +40 745-781786 www.elitepizza.ro

FAST & FURI-OUS PIZZA+40 745 413 523 [email protected] www.fastandfuri-ouspizza.ro

GREENBOX PIZZA+40 364 415 410/ +40 748 675 495 +40 731 833 910 www.greenbox-pizza.ro

LA ȘESStr. Șesului, 33 A +40 744 215 250/ +40 725 313 863 +40 374 024 251 [email protected] www.lases.ro

NEW CROCOStr. Victor Babes, 12 +40 754 605 001/ +40 724 056 686 [email protected] www.newcroco.ro

PIZZA ACROBATICAStr. Bogdan Petriceicu Hasdeu, 47 – 49 +40 264 450 180 [email protected] www.pizza-acro-batica.ro

PIZZA D’AUTORECalea Turzii, 123 [email protected] +40 755 052 808 www.pizzeria-dautore.ro

PIZZA MOREStr. Clinicilor, 9A +40 745 983 100/ +40 264 590 823 [email protected] www.pizza-more.ro

PIZZA PARTY+40 264 414 193/ +40 741 606 361 [email protected] www.pizza-party.ro

PRONTO PIZZAStr. Plopilor, 83 +40 264 568 000/ +40 751 538 270/ +40 725 031 985 www.pronto-pizza.eu

VEZI LISTA COMPLETĂ A LOCURILOR DIN CLUJ

CITY FOOD 44GASTRONOMIE

Page 45: ZN Cluj 3 iunie 2016

CITY LIFESTYLESPORT, MODĂ, FRUMUSEȚE

45

Page 46: ZN Cluj 3 iunie 2016

CITY LIFESTYLESPORT, MODĂ, FRUMUSEȚE

46

Page 47: ZN Cluj 3 iunie 2016

CITY LIFESTYLESPORT, MODĂ, FRUMUSEȚE

47

Cazare, terasă, parcare păzită, sală de conferinţe, 2 săli de nuntă până în 250 pers.Servicii de mare calitate.

www.hotelstil.com, [email protected] Napoca, Str. Făgetului 5B (de pe Calea Turzii spre Făget)

Tel.: 0264/438.171, 0788 271.609NON STOP

Tarife începând de la 90 ron şi

Parcare gratuită păzită!

www.vilaeuropa.roMeniul zilei numai 11,90 lei!

Page 48: ZN Cluj 3 iunie 2016

48 CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

CLUBURI DE NOAPTE ȘI MASAJ ÎN

CLUJ-NAPOCA

Page 49: ZN Cluj 3 iunie 2016
Page 50: ZN Cluj 3 iunie 2016

CITY GRAM 50

Director: Dragoş Roncu

[email protected]

Publicitate: Hunor Ferencz

0740 012 790, [email protected]

Publicitate: Andrei Nicu

0740 099 061, [email protected]

Redactor: Irina Lupa

[email protected]

DTP: Alexandru Ene

[email protected]

Publicitate naţională

Media Group Services International SRL

Valeria Iliescu

[email protected]

Ediţiile Zile și nopţi în România: 235.000 exemplare lunar. Săptămânale: Bucureşti, Cluj, Timişoara/Arad. Bilunare: Braşov (Poiana Braşov, Valea Prahovei, Bran-Moeciu), Iaşi, Sibiu (Mediaş), Bacău/Piatra Neamţ/Roman, Baia Mare, Satu Mare, Galaţi/Brăila, Oradea (Felix, 1Mai), Ploieşti (Câmpina, Breaza), Piteşti, Bistriţa, Suceava (Rădăuţi), Iași, Tg. Mureș.

Dacă doriţi să semnalaţi un eveniment: e-mail [email protected]. Redacţia nu îşi asumă responsabilitatea pentru modificările survenite ulterior.

EDIŢIA de CLUJapare săptămânal - gratuit, nr. 22(525),

3 Iunie - 9 Iunie 2016

Editată de: SC CRESCENT ADVERTISING SRL,

Contact: Str. Traian, Nr.9, Ap.14, Cluj-Napoca

e-mail: [email protected]

website: http://www.zilesinopti.ro/cluj-napoca

fb: www.facebook.com/zilesinoptiCluj

OAMENI ȘI LOCURI

GALERIE FOTO: TIFF

1. Gala de deschidere TIFF 2016 @ Piața Unirii

2-3. Weekend la Castel @ Castelul Banffy

4. The Mono Jacks @ Urania Palace

5. Cine-concert "Patimile Ioanei d'Arc" @ Bisercia Sfânta Treime

1

2 5 3

4

Page 51: ZN Cluj 3 iunie 2016
Page 52: ZN Cluj 3 iunie 2016