Untitled-1 [biosynergie.ro]biosynergie.ro/wp-content/uploads/2017/02/Sales-Presenter... · vederii...

Click here to load reader

 • date post

  11-Feb-2018
 • Category

  Documents

 • view

  219
 • download

  3

Embed Size (px)

Transcript of Untitled-1 [biosynergie.ro]biosynergie.ro/wp-content/uploads/2017/02/Sales-Presenter... · vederii...

 • 2013 -2014

 • Coral Calciu

  Omega 3 - Ulei de somon

  Coenzima Q10

  Omega 3-6-9

  Coral Calciu pulbere din coral marin fosilizat - este un complex ce contine calciu ionic de biosinteza si 73 de minerale si oligoelemente plus vitamina D3, ce asigura echilibrul mineral intr-un mod perfect natural.

  Coral Calciu pulbere din coral marin fosilizat - este un complex ce contine calciu ionic de biosinteza si 73 de minerale si oligoelemente plus vitamina D3, ce asigura echilibrul mineral intr-un mod perfect natural.

  Fortifica sistemul imunitar si reface energia dupa efortul fizic, creste gradul de detoxifiere a organismului, incetineste procesul de imbatranire si prelungeste durata de viata a celulelor.

  Fortifica sistemul imunitar si reface energia dupa efortul fizic, creste gradul de detoxifiere a organismului, incetineste procesul de imbatranire si prelungeste durata de viata a celulelor.

  2013 -2014

  1

 • Prote jeaza ce lu le le f ica tu lu i mpotriva acumularilor de toxine si participa la eliminarea substantelor toxice la nivel hepatic. Are un efect puternic antioxidant si contribuie la recuperarea celulelor hepatice bolnave.

  GlucozaminaSilimarinambunatateste functia articulatiilor si reduce durerea. Contribuie la lubrifierea articulatiilor, reface mobilitatea. Stimuleaza productia de condroitina, opreste degenerarea si faciliteaza regenerarea tesuturilor distruse.

  GanodermaGanoderma con t r ibu ie la ment inerea star i i opt ime de funct ionare a organ ismulu i , functionarea normala a sistemului imunitar, eliminarea toxinelor, curata colonul, protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

  MacaHraneste s istemul endocr in, contr ibuie in mod natural la mentinerea balantei hormonale a organismului, ajuta la mentinerea rezistentei organismului impotriva bolilor si a stresului fizic si emotional.

  Remediul FaraonilorRemediul Faraonilor contribuie la mentinerea vitalitatii organismului, la reducerea oboselii si extenuarii si la sustinerea imunitatii naturale a organismului in conditii de stres, convalescenta, etc.

  7 Bacterii LacticeComplex continand 7 bacterii lactice, fructo-oligozaharide si drojdie de bere. Imbunatateste tranzitul intestinal, reface echilibrul microflorei intestinale si pastreaza o buna functionare a sistemului digestiv.

  2013 -2014

  2

 • C o n t r i b u i e l a r e d u c e r e a fenomenelor degenerative care determina imbatranirea prematura, ajuta la mentinerea rezistentei naturale a organismului in conditii de stres, oboseala accentuata, convalescenta.

  Extract din samburi de struguri

  Complex Antioxidant

  Contribuie la neutralizarea radicalilor liberi, la reglarea tonicitatii venelor, ajuta la intarirea peretelui capilar, ment inandu-i e last ic i tatea si integritatea.

  Aloe VeraAjuta la refacerea mucoasei stomacale, la mentinerea motilitatii intestinului gros si a tranzitului intestinal, sustine functionarea normala a sistemului imunitar si contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.

  Extract de Ceai VerdeMentine functionarea normala a sistemului imunitar si reduce oboseala si extenuarea, ajuta la mentinerea c o n c e n t r a t i i l o r n o r m a l e a l e colesterolului in sange si la mentinerea greutatii corporale normale.

  Luteina Omega 3Formula special conceputa pentru a sustine vederea si sistemul nervos. DHA si Luteina contribuie la mentinerea vederii normale si a functiei normale a creierului, iar EPA si DHA contribuie la functionarea normala a inimii.

  ImunoVitalImunoVital contribuie la mentinerea rezistentei naturale a organismului.

  2013 -2014

  3

 • Sustine instalarea pe cale naturala a unui somn odihnitor, este relaxant si calmant in star i de tensiune nervoasa, angoase, surmenaj. Contribuie la imbunatatirea calitatii somnului si la mentinerea starii psihice si mentale normale.

  MelatoninaNoapte Buna!Contribuie la atenuarea tulburarilor de somn datorate decalajului de fus orar. Efectul benefic se obtine prin administrarea a 1-2 capsule inainte de culcare in prima zi de calatorie si in urmatoarele cateva zile dupa sosirea la destinatie.

  LecitinaLecitina are un rol benefic in imbunatat i rea capacitat i i de memorare si concentrare, fiind recomandata persoanelor care desfasoare intense act iv i tat i intelectuale sau sunt supuse stresului.

  ChitosanChitosan-ul este o polizaharida cu actiuni multiple extras din crusta unor animale mar ine (crustacee). Chitosan-ul contribuie la mentinerea concen t ra t i i l o r no rma le a le colesterolului n snge.

  No. 1 Silhouette No. 1 Silhouette contribuie la reduce-rea senzatiei de foame, la mentinerea greutatii corporale in limte normale. Nopalul ajuta la absorbtia grasimilor (1g Nopal absoarbe 21g de maioneza si 11g de unt).

  Tonique SexuelProdusul este un amestec natural de plante, antioxidanti si vitamine ce mareste virilitatea, creste potenta, imbunatateste libidoul si functia erectila.

  2013 -2014

  4

 • Sustine functiile cognitive (atentia, concentrarea, capacitatea de analiza, memoria) si contribuie la r e d u c e r e a f e n o m e n e l o r degenerative. Ajuta la mentinerea performantelor mentale si reduce oboseala.

  Cerebro ProtectMemo ComplexContribuie la reducerea fenomenelor degenerative care determina imbatrani rea prematura pr in mecanisme ce tin de imbatranirea circulatiei sanguine la nivel cerebral si de neutralizare a radicalilor liberi. Sustine functiile cognitive.

  Yoga Relax

  Siliciu

  Yoga Relax favorizeaza aparitia starii de calm, ajuta la imbunatatirea calitatii vietii prin eliminarea tensiunii cotidiene care, acumulata in organism, poate genera ulterior boli si tulburari grave de sanatate.

  Siliciul este necesar articulatiilor, tendoanelor, reda supletea vaselor de snge, elasticitatea pielii si joaca un rol important in intarirea sistemului i m u n i t a r s i n d e t o x i f i e r e a organismului.

  2013 -2014

  5

  Page 1Page 2Page 3Page 4Page 5Page 6