Stiinta Si Cunoastere 2.05.2010 Ora 18.05

download Stiinta Si Cunoastere 2.05.2010 Ora 18.05

of 3

Transcript of Stiinta Si Cunoastere 2.05.2010 Ora 18.05

  • 8/9/2019 Stiinta Si Cunoastere 2.05.2010 Ora 18.05

    1/3

    MITUL 20122012 a devenit nu doar un numr care indic un an calendaristic ci o legend ce nvluie minile oamenilor

    aproape pe ntreaga planet. Vine sfritul lumii ? Vom fi lovii de un asteroid ? O supernova se va manifesta pecerul planetei noastre ? Un supervulcan va afecta dramatic viaa pe Pmnt ? Sau poate vainterveni o schimbare a nclinrii axei terestre ? Indiferent de toate acestea, ziua de 21decembrie 2012 va veni cu siguran. Ceva acolo sus se ntmpl. Oare piramidele ascundcheia acestui mister ? Hmmm un tricou negru ne coloreaz viitorul iar un film deficiune ni-l aduce pe ecran.

    Oare aa va arta lumea noastr n 2012 ? Regizorul Roland Emmerich care a creatfilmul de ficiune 2012 nu crede n nimic din toate acestea. nclinaia oamenilor spredezastre i apocalipse a mrit bugetul creatorilor de filme. Dar unii cred c vom intra nera luminii iar apocalipsa ne ateapt dup un col.

    Ni se vorbete de alinieri planetare, despre calendarul maya, iar dezastrele continus apar n tot mai multe filme ale micului i marelui ecran. 2012, cea mai mare febr atuturor timpurilor pare s se atearn peste minile celor creduli, i poate a sosit vremea sspunem pe fa : e o fars ! e doar o poveste ! . 2012 este numai o specula ie. Pmntul vacontinua s existe, noi vom continua s existm i viaa va merge nainte fr s a sesinchisi de prezicerile astrologice.

    Dar crile despre 2012 continu s se publice cu frenezie chiar dac totul nu e dectun mit modern. Calendarele nu sunt dect mijloace formale pentru a planifica activitilecaracteristice ale vieii sociale. Calendarul este doar o formalitate, indiferent de modul ncare s-au numrat anii, zilele i lunile. Iar alinierile planetare, conjunciile i orbitele suntdoar simple atribute asociate unor fenomene naturale fireti care niciodat nu au prevestitsau adus dezastre.

    Din pcate, aa-zisa epoc a luminii pe care o anun unii prezictori ncepe cu unntuneric al raiunii. Respingem tiina i acceptm necondiionat pseudotiina. Aducemimaginaia i ficiunea la rang de adevr iar profeiile i viziunile ncearc s nlocuiasctiina.

    Personaje de tot felul, scriitori rasariti de nicaieri, precum Eugen Delcea, suntcuprinsi de isteria in masa legata de anul 2012. Mesaje telepatice si profetii ireale leparcurg mintea neoprite de un bun simt al ratiunii si intelegerii care se pare ca le lipseste

    aproape cu desavirsire. La cele publicate in cartea sa " Istoria Secreta a Omenirii - vol II si postate apoi pe forumurias aduce citeva comentarii alaturi de frazele sale asa cum au fost expuse.

    (1) Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca..Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita dincompusi ai sodiului, care acum se intinde ape o suprafata de 6000 kmp.

    Nu exista nici un Alexei Dimitrov care sa fie atit de renumit in cercetarile sale fabuloase incit sa nu aibe un site deinternet in care sa ii vad lucrarile publicate. Insa exista un sportiv cu acest nume si 2 studenti romani, unul lajurnalistica si altul la filologie care nu au nimic in comun cu aceste idei si daca va intereseaza ii gasiti la adesele:

    http://www.usm.md/ziar/?cat=1555

    care protesteaza impotriva fumatului... si un altul la

    http://209.85.129.104/search?q=cache:bhTPL1oqQX0J:www.timpul.mdl.net/Article.asp%3FidIssue%3D510%26idRubric%3D5355%26

    idArticle%3D12871+Alexei+Dimitrov&hl=ro&ct=clnk&cd=6&gl=ro

    (2) Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997 (?).

    http://www.astronautix.com/craftfam/martions.htm

    Mars Observer was a NASA mission to study the surface, atmosphere, interior and magnetic field of Mars from

    Martian orbit. The mission was designed to operate for one full Martian year (687 Earth days) to permit observationsof the planet through its four seasons. Citind direct de la sursa web despre satelitul de explorare Mars Observer (nu estatie orbitala) si aflam ca nu exista nimic neobisnuit legat de atmosfera lui Marte, care de fapt este extrem de

  • 8/9/2019 Stiinta Si Cunoastere 2.05.2010 Ora 18.05

    2/3

    rarefiata si subtire, ce aiureala sa se spuna ca ea poate ajunge pina la inaltimea unui satelit artificial (peste 300km).

    (2) Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista panaacum activitatea vulcanica crescand de 5 ori din 1875 incoace.

    Atmosfera Terrei nu este in schimbare, nu se formeaza noi gaze ci doar clima si aspectele meteorologice legate deatmosfera sunt in schimbare asa cum au fost dintotdeauna in schimbare si fara existenta omului. Activitateavulcanica nu a crescut de 5 ori, doar numarul de cutremure detectabile, deoarece acum avem aparate mai sensibile simai multe. Numarul cutremurelor devastatoare nici macar nu s-a dublat, este doar intr-o perioada de usoara crestere,dar care nu este alarmanta.

    (3) Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.Asta este o cacialma pe care orice astronom de la orice observator din tara sau strainatate o poate explica in functiede densitatea paturilor atmosferice si compozitia acestora, prin care trece lumina, atmosfera fiind uneori mai clara,alteori mai putin clara, ea manifestand in acelasi timp si un efect de lentila.

    (4) Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatieionizata. Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot maistralucitoare. Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.

    Un alt set de afirmatii aiuristico-fantastice care nu au fost niciodata observate la vreun laborator specializat ci doarde mintea virtuala a scriitorului Eugen Delcea. Iata si site-uri care prezinta ce se intimpla pe Jupiter, Saturn si Soare.

    http://www.es.ucl.ac.uk/research/planetary/rpif/rpifjupiter.htm

    (6) Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza

    intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa.

    Academia Nationala de Stiinte are sediul la Moscova si nu in Siberia iar membrii acesteia nu se ocupa cu studiulunor energii inexistente in spatiul si timpul perceput de noi, nu se ocupa nici cu studiul radiatiilor din asa zisele lumi

    paralele iar acea centura fotonica este o idee care circula numai prin mintea indienilor nativi americani si ascriitorilor care preiau si traduc sau mai bine zis interpreteaza ceea ce cred ei ca stiu indienii.

    (7) Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar. Centura Fotonica este

    formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee (vezi

    spirala la daci!)

    O alta timpenie este sa spui ca Soarele preia energie. O asociere la fel de idioata este cea legata de spiralele CaiiLactee si cele ale dacilor. Daca n-ar fi fost ei, hmmm, oare ar mai fi avut spirale Calea Lactee ?

    (8) Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor,

    aflat la 400 de ani lumina. de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor.

    Deoarece galaxia noastra are un diametru de ca. 50.000 ani lumina si deoarece sistemul nostru solar se afla maidegraba la marginea unuia dintre bratele spiralei, centrul ei s-ar afla la o distanta de noi de ca. 25.000 ani lumina,dar dl. Delcea nu cred ca stie nici cei acela un an lumina. Centura fotonica nu incercuieste nimic, deoarece ea esteinexistenta.

    (9) Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerate Anul Galactic

    (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.

    Aceste afirmatii sunt aiureli debitate de mediumuri si profeti care habar nu au pe unde le zboara mintea.

    (10) Se crede ca Soarele nostrum a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012.

    Desigur ca trebuia sa se lege toate aceste povesti de 2 bani vechi cu anul 2012. Cine sunt aia care se cred profeti,cine sunt aia care estimeaza, cine sunt cei care vad centura fotonica si nimeni altcineva nu o vede ? Aaaa suntclarvazatorii orbiti de nestiinta si profetii adevarurilor neadevarate.

  • 8/9/2019 Stiinta Si Cunoastere 2.05.2010 Ora 18.05

    3/3

    (11) Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila

    experienta spirituala. Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura

    energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea

    loc o mare selectie natural ape baza spirituala amintita de Avesta si Biblie si in legatura cu care am fost avertizati

    de extraterestrii din comandoul Ashtar.

    Considerindu-se evident ca acele radiatii invizibile si care nu ne afecteaza cu nimic deja de 10 ani de cind ni se tottoarna in cap ca , vin, iata ca ii vor afecta pe oamenii rai si egoisti. In realitate nu s-a intimplat nimic si nici nu arece sa se intimple decit in mintea psihotica a unora care viseaza apocalipse peste tot. Aceasta febra a sfirsitului lumiieste impinsa inainte la fiecare rotunjire de ani, la orice potrivire de coordonate, de alinieri planetare sau stelare, deschimbari climatice sau de calendare mayase.