Sergiana horeca nov dec 2014

32
Nr. 10, noiembrie-decembrie 2014 Distribuție gratuită www.sergianagrup.ro FERMĂ - PRODUSE DIN CARNE - MAGAZINE - RESTAURANTE - CATERING - EVENIMENTE 2015 aduce altă casă pentru... Casa Tudor Tombola de Crăciun Zile de Post gustoase Microrevelion la Sergiana Center - oferta pentru companii Revelion 2015 cu masă bogată Bucate alese, pahare pline, veselie multă şi o petrecere după reţeta Sergiana Center!

description

Sergiana horeca nov dec 2014

Transcript of Sergiana horeca nov dec 2014

Page 1: Sergiana horeca nov dec 2014

Nr. 10, noiembrie-decembrie 2014Distribuție gratuită

www.sergianagrup.ro

FERMĂ - PRODUSE DIN CARNE - MAGAZINE - RESTAURANTE - CATERING - EVENIMENTE

2015 aduce altă casă pentru... Casa Tudor

Tombola de Crăciun

Zile de Post gustoaseMicrorevelion la Sergiana Center- oferta pentru companii

Revelion 2015 cu masă bogatăBucate alese, pahare pline, veselie multă şi o petrecere după reţeta Sergiana Center!

Page 2: Sergiana horeca nov dec 2014

Anunțuri de recrutare»»»

29 Urmăreşte această pagină şi vei găsi anunţuri de recrutare pentru unităţile din Sergiana Grup.

Meniuri de Post în Restaurantele Sergiana Grup

»»»28

Ca de fiecare dată în Post, restaurantele noastre vă vor oferi alternative delicioase care pot înlocui mesele cu carne şi lactate. Veţi găsi preparate tradiţionale de post, reformulate sau pregătite ca la mama acasă.

2 | Cuprins

2015 aduce altă casă pentru ... Casa Tudor

»»»04

»»»18»»»20

»»»26

»»»24

[email protected]»»»30 Părerea dumneavoastră este

importantă pentru noi de aceea vă aşteptăm opiniile la adresa creată special pentru dumneavoastră.

Casa Tudor nu dispare, ci se transformă! Întregul restaurant se va reformula. Pe facebook, în paginile site-urilor noastre şi în revistele editate de Sergiana Grup vă vom ţine la curent cu evoluţia proiectului.

»»»10

Nec’sBistro & Pizza

»»»16

»»»12

Nec’s reuneşte oferta unei pizzerii, cu cea unui bistro bine consolidat cu salate, paste şi specialităţi.

Microrevelion la Sergiana Center

»»»22

Află oferta Sergiana Center pentru petrecerile de Microrevelion din acest an: variante de meniu şi pachete de băuturi.

20 de Ani, în linie dreaptă!Investim în permanenţă, ne modernizăm şi dezvoltăm noi direcţii de activitate pentru companiile din Grup, fără a ne îndepărta de tradiţia locului în care, pentru noi, a început totul. Aşa am parcurs primii 20 de ani de existenţă a mărcii Sergiana Poiana Mărului.

RestaurantSergiana

Masă Bogată şi bucate alese la Sergiana Center de Anul Nou

La noi, în chimniţă, se mănâncă-n trii limbi: săseşte, ungureşte şi româneşte. C-aci îi capitala bucătăriei ardeleneşti!

În noaptea de Anul Nou masa va fi bogată şi bucatele alese, aşa cum v-a obişnuit Sergiana Center de fiecare dată când vă invită să-i treceţi pragul.

Ceasu' RăuRestaurantLocul e prietenos şi în loc de Bine ai Venit! te-ntâmpină pe terasă cu o adiere inconfundabilă dinspre grătar!Mai apoi, farfurii bogate te-mbie şi te răsfaţă Ca La Mama, Acasă!

Echipa şi meniul de la Casa Tudor vă aşteaptă la Restaurantul Tassi

Signor Tassi e o adevărată enciclopedie gastronomică. Bucătăria românească îi place, adoră ciorbele noastre şi a învățat rețete românești. Aşa că, în restaurantul care-i poartă numele afli foarte repede că gătim româneşte şi italieneşte. Perfetto!

RestaurantTassi

facebook.com/sergianagroup

Page 3: Sergiana horeca nov dec 2014

[email protected] | www.sergianagrup.ro

Editorial | 3Sergiana GrupFERMĂ - PRODUSE DIN CARNE - MAGAZINE - RESTAURANTE - CATERING - EVENIMENTE Nr. 10, noiembrie - decembrie 2014

Distribuție gratuită în locațiile Sergiana și împreună cu revista Zile și Nopți

Departament Marketing Sergiana GrupMARkETING MANAGERAndreea StoianLAyOUTDaniela Muşat, Corina OlariuFOTODaniela Muşat, COPywRITERLiviu Mereuţă

EditorSC AFACERI PROSPERE SRLBrașov, str. Păun Pincio nr. 2

Coordonator EditorMIhAELA OANĂ[email protected]

Layout&DTPCLAUDIU OANĂ[email protected]

Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului este ilegală fără acordul prealabil al Sergiana Grup.

Sergiana GrupTel./Fax: 0268 414 [email protected]/sergianagroup

2014 a trecut la fel de repede ca fiecare

an din Caledarul Sergiana. În prima parte, fiecare zi s-a scurs între reperele cotidiene din fermă, fabrică, lanţul de prăvălii şi reţeaua de distribuţie, sau pregătirea fiecărui eveniment găzduit de Sergiana Center. La acestea s-au adăugat pregătirile pentru evenimentul central al verii: Festivalul Sergiana. Am petrecut trei zile memorabile în Piaţa Sfatului la sărbătoarea care a marcat 20 de ani de existenţă şi evoluţie a mărcii Sergiana Poiana Mărului. Au fost trei zile pentru care nu vom obosi niciodată să vă mulţumim.

A poi au urmat Oktoberfest şi alte festivaluri ale toamnei.

Am recoltat cereale pe care să le transformăm în furaje pentru Com-plexul Zootehnic Europig, iar noile silozuri de la Şercaia sunt pregătite să primească în continuare cereale, tonă după tonă, până la completarea capacităţii de 10.000 de tone.

Î n Braşov am lansat proiectul de reamenajare, mai degrabă

de reconstrucţie, a restaurantului Casa Tudor. Un proiect care are ca scop reformularea tuturor spaţiilor locaţiei pentru a creşte gradul de confort al oaspeţilor şi a genera

noi facilităţi puse la dispoziţia acestora. Cu arme şi bagaje, cu cămară şi meniu, bucătarii şi ospătarii de la Casa Tudor s-au mutat la Restaurantul Tassi, pe Strada Roşiorilor, la Numărul 3. Aşa a rezultat un meniu nou, dar totuşi vechi, un meniu care păstrează particularităţi ale ambelor restaurante. În conse-cinţă numărul opţiunilor posibile pentru cei care intră la Tassi a crescut exponenţial. Pot mânca aşa cum o făceau până acum doar la Casa Tudor sau ca la Tas-si, dar pot începe cu un preparat de la Tassi, după care să aleagă o reţetă din meniul Casei Tudor. Pentru noi este încă un exerciţiu de gestionare a unei situaţii de genul CONSTRUIM DAR NU SUSPENDĂM ACTIVITATEA. Aşa ne propunem să traversăm lunile în care la colţul dintre Avram Iancu şi Nicopole, în loc de Casa Tudor, va fi şantier.

T otodată intrăm în linie dreaptă cu pregătirile

pentru Revelion şi sezonul evenimentelor business, pe-trecerile prin care companiile sărbătoresc scurgerea unui alt an. Apoi vom lansa Balul Mascat şi Petrecerea Doamnelor, ediţiile anului 2015. În rest, fiecare zi se va scurge între reperele cotidi-ene din fermă, fabrică, lanţul de prăvălii şi reţeaua de distribuţie, sau pregătirea fiecărui eveni-ment găzduit de Sergiana Cen-ter. Dar până atunci, o iarnă cu sărbători bogate vă dorim!

Page 4: Sergiana horeca nov dec 2014

4 | Sergiana, 20 de Ani

[email protected] | www.sergianagrup.rofacebook.com/sergianagroup

I nvestim în permanenţă, ne modernizăm şi dezvoltăm noi direcţii

de activitate pentru companiile din Grup, fără a ne îndepărta de tradiţia locului în care, pentru noi, a început totul. Aşa am parcurs primii 20 de ani de existenţă a mărcii Sergiana Poiana Mărului.

Page 5: Sergiana horeca nov dec 2014

Sergiana, 20 de Ani | 5

[email protected] | www.sergianagrup.ro

Page 6: Sergiana horeca nov dec 2014
Page 7: Sergiana horeca nov dec 2014

Iarna are gust mai faincu bunătăţuri crud uscate.

Că ăstea, drajilor, nu-s salamuri ca oricare, ci-s Bunătăţuri din Ardeal

tomnite din carne faină şi bună!

Page 8: Sergiana horeca nov dec 2014
Page 9: Sergiana horeca nov dec 2014
Page 10: Sergiana horeca nov dec 2014

2015 - Anul schimbărilor la Casa Tudor

Casa Tudor nu dispare, ci se transformă! Întregul restaurant se va reformula

, iar dincolo de noua imagine proiectul va aduce spaţii mai generoase, terasa protejată de frig şi umezeală, un loc de joacă pentru copii şi o bucătărie mai mare. Asta va însemna mai mult confort pentru toţi prietenii noştri din primii 12 ani de existenţă a restaurantului şi cei pe care îi va câştiga Casa Tudor după finalizarea acestui proiect ambiţios. Pe facebook, în paginile site-urilor noastre şi în revistele editate de Sergiana Grup vă vom ţine la curent cu evoluţia proiectului. Până la redeschiderea restaurantului, cu bucătari, ospătari şi cu meniu, Casa Tudor s-a mutat pe Strada Roşiorilor la numărul 3, în incinta restaurantului Tassi. Aşa că, în continuare Toate-s Bune şi Gustoase la Casa Tudor.

10 | Casa Tudor

[email protected] | www.sergianagrup.rofacebook.com/restaurantcasatudor

Imagini desprinse din proiectul de renovare a restaurantului.

Page 11: Sergiana horeca nov dec 2014
Page 12: Sergiana horeca nov dec 2014

În noaptea de Anul Nou masa va fi bogată şi

bucatele alese, aşa cum v-a obişnuit Sergiana Center de fiecare dată când vă invită să-i treceţi pragul. Gustarea vă va dovedi de la început acest lucru atunci când veţi descoperi o grozăvie de tentaţii în farfurie. Nu vor lipsi felii de Bunătăţuri crud-uscate, de la Sergiana, alături de salata de caracatiţă cu ţelină apio, rulada cu cremă de brânzeturi , roşii uscate şi ghimbir, sau surprinzătoarele macarons, un soi de fursecuri din ciuperci blanşate, trase în aspic de sfeclă roşie şi

Revelion 2015 la Sergiana Center

12 | Revelion 2015

facebook.com/sergianagroup

umplute cu paté de ficat. Repriza următoare a ospăţului va fi susţinută de un tandem somon-şalău! Închipuiţi-vă un rulou din filé de somon, umplut cu şalău marinat în Riesling, care stă în cuptor doar atât cât să se întrepătrundă aromele şi să se aşeze într-un gust perfect echilibrat. Un discret sos limonaisse, cremos şi acrişor, va îmbogăţi acest rulou de somon umplut cu şalău cu un accent citric uşor acid.

Gustarea, o introducere perfectă pentru ospăţul care va urma!

Rulou de somon, umplut cu şalău marinat, cu sos limonaisse

Page 13: Sergiana horeca nov dec 2014

[email protected] | www.sergianagrup.ro

Revelion 2015 | 13

Despre sarmale ce ar mai fi de spus?! Ca întotdeuna vor fi delicioase, însă în loc de friptură vă va acapara atenţia Sergiana Civic Tower. Felii de muşchi de vită, muşchiuleţ de porc şi piept de curcan, fiecare brezată, aşezate în alternanţă cu mozzarella! Totul gratatinat şi însoţit de un sos demiglace îmbogăţit cu Merlot. V-am prevenit, tentaţiile sunt irezistibile. Şi asta nu-i totul: două reprize de desert şi un open bar asortat cu băuturi şi cocktailuri care să acompanieze fiecare piesă din acest ospăţ. Masă bogată şi bucate alese, la Sergiana Center! Sărmăluţele asortate nu pot să lipsească de Anul Nou!

Sergiana Center Tower, un adevărat răsfăţ pentru gurmanzi.

Mousse de vanilie cu alune de pădure Tort festiv

Page 14: Sergiana horeca nov dec 2014
Page 15: Sergiana horeca nov dec 2014
Page 16: Sergiana horeca nov dec 2014

16 | Recomandări din meniu

Restaurant SergianaPofta ciobanului ocărât de turmăAvem în faţă o mâncare

de iarnă, gătită după pofta ciobanului pe care anotimpul rece îl coboară-n sat şi-l desparte de turmă şi meniurile de la stână. Pentru că, după Focul lui Sumedru şi Răvăşitul Oilor, păstorii se pregătesc de iernat. Iar un ospăţ cu porc din belşug nu strică, chiar dacă uliţa nu-i încă troienită. O felie zdravănă de muşchi de porc se bate uşor şi primeşte bucăţi de kaizer, caşcaval şi felii de cârnaţi afumaţi. Apoi muşchiul se adună şi se leagă cu un fir de şoric. Traista asta dodoloasă se aşează pe

grătaru-ncins. Câteva minute pe fiecare parte. În tigaie, în unt topit, se rade o bucată de telemea de capră şi se zvârle o lingură de smântână. Totul se stropeşte cu vin alb şi fierbe cu grijă până se adună toate într-un sos cremos şi aromat. Garnitura seamănă c-un bulz turtit şi copt în tigaie. Doar că brânza şi caşcavul

se amestecă cu cartofi fierţi şi o mână de pătrunjel verde, fără mămăligă. E drept că mioarele se simt trădate de ciobanul ce se-nfruptă din godac, aşa că omul are parte de-un strop de ocară. Dară nu-i bai când te-aşezi la masă cu aşa farfurie-n faţă! La Sergiana, printre Bunătăţuri şi Tradiţii din Ardeal.

[email protected] | www.sergianagrup.rofacebook.com/restaurantsergiana

O darabă de ciolan, cu boabe de fusui noian

Muşchi de vacă cu şurţ de costiţă afumată, ca la Pesta

Mâncarea bună şi gustoasă face viaţa mai frumoasă!

Page 17: Sergiana horeca nov dec 2014

La noi se mănâncă-n trii limbi: săseşte, ungureşte şi româneşte. Dară orice îi aleje, fii încredinţat că te-om omeni cum ştim mai bine, numai şi numa’ cu Bunătăţuri din Ardeal!Că-n chimniţă la Sergiana de-ai intrat, ai nimerit în capitala bucătăriei ardeleneşti.

Bucătărie ArdeleneascăBraşov, Mureşenilor 28Program: 11,00 – 01,00Tel: 0268 419 775, 0723 294 923

Fumători / Nefumă[email protected]/restaurantsergianawww.sergianagrup.ro

Page 18: Sergiana horeca nov dec 2014

Ceasu' RăuRestaurantCotlet de porc cu sos picantDacă vă gândeaţi că la

Ceasu’Rău un cotlet n-are altă şansă decât să ajungă pe grătar, de data asta vă înşelaţi! Cotletul, frumos fasonat şi parţial dezosat, va fi brezat. Debutul are loc într-o tigaie cu untură-ncinsă. În câteva minute felia de carne prinde o nuanţă uşor aurie pe ambele feţe. E de ajuns. Acum se aşează în sos şi se înăbuşă fără grabă, la foc potrivit. Sosul e iute, are personalitate, dar puteţi fi liniştiţi pentru că n-o să vă ia gura foc, ci veţi avea parte de un accent picant.

Coaste hiţuite, la grătar

Pomana porcului

V-am spus,... e un sos cu personalitate. Roşii, ardei gras şi ceapă se trag la tigaie în untdelemn. Sarea şi un strop de piper nu lipsesc. Accentul îl pune pasta de ardei iute. Carnea şi sosul vor fierbe uşor până când aromele se întrepătrund iar cotletul auriu se frăgezeşte şi capătă un plus de savoare.

Între timp ne ocupăm de piure. Cartofi fierţi, lapte, unt şi sare – clasic. Însă o rondea din măr copt, aşezată pe piureul un pic vârtos, va depăşi cu uşurinţă statutul de decor căci va realiza un balans desăvârşit între sosul iute şi piureul calm. Iar cotletul va fi un răsfăţ. Ca la mama acasă, la Ceasu’Rău!

18 | Recomandări din meniu

[email protected] | www.sergianagrup.rofacebook.com/restaurantceasurau

Mâncarea bună şi gustoasă face viaţa mai frumoasă!

Page 19: Sergiana horeca nov dec 2014

Mâncare românească, gust ca acasă şi porţii mari. Grătarul e harnic de dimineaţă, până-n seară, iar plitele duduie dornice să arate ce pot. Mai pune alături bucătari şi ospătari care-s gazde bune ş-aproape te răsfaţă... e Ca la mama, acasă! Aşa-i la Ceasu’ Rău.

Bucătărie RomâneascăBraşov, Iuliu Maniu 56Program: 10,00 – 24,00Tel: 0268 476 670, 0723 297 993

Fumători / Nefumă[email protected] facebook.com/restaurantceasurauwww.sergianagrup.ro

Page 20: Sergiana horeca nov dec 2014

Echipa şi meniul de la Casa Tudor vă aşteaptă la TassiCăprioară cu piure de castaneSosul îmbogăţit de vinul

de Madeira şi piureul de castane susţine pulpa de căprioară şi o transportă în zona delicateselor desăvârşite care cochetează cu domeniul catifelat al chocolateriei. Totul pornind de la căprioara carpatină acompaniată de accentele mediteraneene ale castanelor şi cele ale nobiliarului vin de Madeira.Pulpa de căprioară se curăţă şi se taie în bucăţi generoase, poate chiar mai mari decât standardul unui Bourguignon. Carnea se pune la fiert alături de legume, la foc spornic, îndelung, până se obţine o supă concentrată. Supa şi

legumele constiutuie baza viitorului sos., iar un strop de nucşoară va aduce un plus de aromă. Legumele fierte – ceapă, morcovi, ţelină, usturoi - se pasează fin şi se strecoară peste carne. Fierberea continuă şi în scurt timp începe alchimia. Piure de castane, un strop de zahăr caramelizat şi vinul de Madeira. Carnea e învăluită în zeci de nuanţe, de la cea tonică a nucşoarei şi

a miezului de nucă presărat în sos, la sclipitoare nuanţe delicate. Nici nu se putea altfel de vreme ce se spune că, într-o înghiţitură de vin de Madeira, cunoscătorii rafinaţi pot distinge până la o mie de nuanţe de gust! Fără să încercăm o astfel de numărătoare, căprioara cu piure de castane stropit cu vin de Madeira e un răsfăţ culinar. La Casa Tudor.

20 | Recomandări din meniu

[email protected] | www.sergianagrup.rofacebook.com/restaurantcasatudor

Mâncarea bună şi gustoasă face viaţa mai frumoasă!

Creveţi înăbuşiţi cu roşii şi usturoi

Tournedo Rossini

Page 21: Sergiana horeca nov dec 2014

Aceste imagini reprezintă vederi de ansamblu desprinse din proiectul de renovare a Restaurantului Casa Tudor. Până la finalizarea lucrărilor şi redeschiderea locaţiei din strada Avram Iancu, echipa şi meniul de la Casa Tudor vă aşteaptă pe strada Roşiorilor, la numărul 3, în incinta

Restaurantului Tassi. Aceleaşi mâncăruri tradiţionale, preparate internaţionale, pescărie de la Dunăre sau din Mediterană, carne de prin ogradă, ori vânat le puteţi savura în noua locaţie provizorie.

Bucătărie Românească și InternaționalăBraşov, Roşiorilor 3Program: 11,00 – 24,00

Tel: 0728 830 [email protected]/restaurantcasatudorwww.sergianagrup.ro

Page 22: Sergiana horeca nov dec 2014

Nec’sBistro şi PizzaSpaghete MilanezeMilano,... de la Domul din

Milano şi Bazilica San Lorenzo, până la statutul de capitală a modei italiene şi a shoping-ului european, sau de cel de gazdă al bursei italiene, avem nenumărate repere pentru a ţine minte capitala Lombardiei. La această listă se pot adăuga şi spaghetele milaneze pentru că ... ci sono argomenti forti e deliziosa, non è vero?! Spaghete, un praf de sare, apă clocotită şi putem începe. Fierberea e musai să fie al dente, altfel riscăm să transformăm totul într-un terci milanez ofensator pentru orice italian! Sosul se prepară în tigaie. Se trag

în ulei de măsline şunca şi ciupercile, se adaugă pulpă de roşii, parmezan ras fin, oregano şi busuioc. Sosul se toarnă peste spaghetele fierte – totul e fierbinte! – iar apoi, după o scurtă repriză de amestecare fermă, urmează o ploaie generoasă de parmezan ras. Farfuria e gata, însă chiar dacă...

è stato preparato in modo rapido e semplice, vă propun să nu pierdeţi vremea în bucătărie, ci să vă întâlniţi cu prietenii la Nec’s. Deşi orice conversaţie riscă să fie suspendată câteva minute, n-o să vă pară rău. Spaghetele milaneze sunt delicioase. Siguralmente!

22 | Recomandări din meniu

[email protected] | www.sergianagrup.rofacebook.com/bistronecs

Salată Caesar

Pizza Afumicata

Mâncarea bună şi gustoasă face viaţa mai frumoasă!

Page 23: Sergiana horeca nov dec 2014

Pizza & BistroBraşov, Iuliu Maniu 43Tel: 0268 543 658, 0728 024 202Program: 09,00 – 24,00

Fumători / NefumătoriE-mail: [email protected]/bistronecswww.sergianagrup.ro

Nec’s reuneşte oferta unei pizzerii, cu cea unui bistro bine consolidat cu salate, paste şi specialităţi, iar noul meniu e selecţia preferinţelor voastre aşa cum ne-aţi arătat în primii 8 ani de funcţionare. Oferta nu ar fi completă dacă nu ar exista toate posibilităţile de servire: take-in, take-out şi delivery. Meniul îl gă-seşti pe http://www.sergianagrup.ro – suni, comanzi şi Nec’s vine la tine. Simplu şi gustos!

Page 24: Sergiana horeca nov dec 2014

Restaurant TassiTagliatta di ManzoMuşchiul de vită este unanim recunoscut ca o piesă generoasă care permite extravaganţe gastronomice. Cu toate acestea nu poţi să nu fii surprins când savoarea cărnii, alături de prospeţimea unor vegetale, transformă un preparat extrem de simplu într-o delicatesă. Tagliatta di Manzo este un exemplu grăitor în acest sens. O bucată de muşchi de vită, frumos curăţată şi asezonată cu sare şi piper, se pune pe grătar. Aici intervine priceperea bucătarului. Carnea se frige cu atenţie, la exterior prinde o nuanţă brună,

Rigatoni alla Tirolese

iar interiorul rămâne suculent, plin de aroma inconfundabilă a muşchiului de vită. Carnea se feliază apoi şi se aşează pe un pat de rucola, alături de roşii cherry. Uleiul de măsline şi

o reducţie savantă de oţet balsamic dau tuşele finale ale gustului. Am spus „final” – greşit! Nu putem uita fulgii de parmezan. Generoşi, ca o ninsoare cu fulgi mari. Dar mult mai gustoşi. La Tassi.

24 | Recomandări din meniu

facebook.com/restaurantcasatudor [email protected] | www.sergianagrup.ro

Mâncarea bună şi gustoasă face viaţa mai frumoasă!

Bocconcini di Pollo, Noci e Gorgonzola

Page 25: Sergiana horeca nov dec 2014

Bucătărie Italiană și RomâneascăBraşov, Roşiorilor 3Program: 12,00 – 24,00Tel: 0268 534 888, 0735 312 106

Fumători / Nefumă[email protected]/restauranttassiwww.sergianagrup.ro

Signor Tassi e o adevărată enciclopedie gastro-nomică. Bucătăria românească îi place, adoră ciorbele noastre şi a învățat rețete românești. Aşa că, în restaurantul care-i poartă numele afli foarte repede că gătim româneşte şi italieneşte. Perfetto! Iar acum, până la finalizarea lucrărilor de renova-

re a Restaurantului Casa Tudor şi redeschiderea locaţiei din strada Avram Iancu, echipa şi meniul de la Casa Tudor vă aşteaptă tot pe strada Roşiorilor, în incinta Restaurantului Tassi.

Page 26: Sergiana horeca nov dec 2014
Page 27: Sergiana horeca nov dec 2014
Page 28: Sergiana horeca nov dec 2014

28 | Echipa Sergiana

[email protected] | www.sergianagrup.ro

Meniuri de Post în restaurantele Sergiana GrupCa de fiecare dată în Post,

restaurantele noastre vă vor oferi alternative delicioase care pot înlocui mesele cu carne şi lactate. Veţi găsi preparate tradiţionale de post, reformulate sau pregătite ca la mama acasă, la Sergiana şi la Ceasu’Rău, la Tassi şi chiar la Nec’s, de la salate şi zacuscă, la mâncăruri calde şi desert. Nu lipsesc salata de vinete, fasolea bătută şi ciorba de legume, ciuperci sotate sau pané, tocana de cartofi, supa de roşii şi sarmalele umplute cu orez şi minunăţii vegetale. Veţi descoperi calzone cu mere, mere coapte şi umplute cu nucă şi dulceaţă, plăcintă cu mere ba chiar şi casnicele minciunele – asta schimbând registrul reţetarului! Nu trebuie decât să intraţi pe paginile noastre de facebook şi să alegeţi varianta de meniu de post care vă tentează cel mai mult. Alegeţi, aveţi de unde.

Sergiana - Fasole bătută cu ceapă

Ceasu’RăuSarmale de Post cu ciuperci

Sergiana -Ciuperci pané

Nec’sCalzone cu mere

Ceasu’ Rău - Minciunele cu miere

Page 29: Sergiana horeca nov dec 2014

PRINCIPALELE RESPONSABILITĂţI:• Organizează activităţile de marketing din punct de vedere funcţional şi administrativ; • Participă la elaborarea şi implementarea strategiei de marketing a companiei pe scurtă şi lungă durată în vederea creşterii profitului companiei:• Efectuează analize/studii şi rapoarte privind pozitia pe piata a produselor şi a magazinelor companiei; • Strange informaţii despre produsele pe care compania le promovează, despre piaţă şi despre produsele concurente, prin colaborare cu departamentul de vânzări ;• Asigură grafica materialelor promo (pliante, afişe, flyere, reviste, cataloage, branding magazine, branding auto, etc);• Participă activ şi efectuează propuneri privind promovarea imaginii firmei şi a produselor, constând în: campanii publicitare, lansare produse, acţiuni de promovare (târguri, expoziţii, seminarii, media), materiale promoţionale (pliante, banere, oferte speciale, reviste) ;• Identifică oportunităţile de comercializare şi promovare de produse noi;• Activităţi de deschidere/branding a magazinelor proprii şi partenere;• Incheie contracte ce ţin de activitatea de marketing şi menţine legătura cu partenerii media;• Asigură circuitul documentelor ce decurg ca urmare a contractărilor( verificare şi centralizare documente aferente acţiunilor: facturi contracte, procese verbale, note de constatare);

RESPONSABILITATI:• Absolvent studii superioare economice specializarea marketing;• Experienta minim 2 ani într-o poziţie similară;• Cunoştinţe bune de limba engleză ;• Cunoştinţe temeinice de operare pe computer (Word, Excel, PowerPoint, Corel, Photoshop, Indesign, Illustrator);• Organizare, nivel ridicat de atenţie;• Calităţi de negociere, comunicare scrisă şi verbală;• Spirit de iniţiativă, proactiv, dorinţa de perfecţionare continuă, spirit de echipă;• Orientare către rezultate, eficienţă în rezolvarea problemelor;- Atitudine pozitivă şi deschisă către colegi şi colaboratori;• Disponibilitate la program flexibil (în funcţie de necesităţi)

PRINCIPALELE RESPONSABILITĂţI:• Absolvent al facultăţii de informatică sau electronică• Experienţă în administrarea bazelor de date-constitue avantaj,• Cunoştinţe în configurarea echipamentelor de reţea,• Cunoştinţe de instalare, configurare şi operare sisteme:Windows xp, windows7, windows server 2008, windows server 2012.• Cunoştinţe temeinice de instalare, configurare şi operare office 2007, office 2010.• Disponibilitate la program prelungit

RESPONSABILITATI:• Instalează şi întreţine aplicaţiile software şi bazele de date din societate,• Instruieşte şi oferă asistenţă utilizatorilor interni,• Instalează şi întreţine echipamente hardwar

RESPONSABILITAT:• Desfăşoară activităţi care susţin procesul de vânzare a

preparatelor din carne.

CERINţE I:• Experienţă de minim 1 an intr-un post similar.• Cunoştinţe operare PC • Excelente abiliţi de comunicare • Persoană dinamică, organizată, responsabilă

CV-urile se pot transmite pe fax la numărul: 0268 414 458, sau email: [email protected]

Informaţii suplimentare la telefon 0268 414458 şi pe www.sergianagrup.ro

Asistent marketing INGINER DE SISTEM ÎN INFORMATICA

LUCRATOR COMERCIAL Produse Alimentare

[email protected] | www.sergianagrup.ro

Echipa Sergiana | 29Urmăreşte această pagină şi vei găsi anunţuri de recrutare pentru unităţile din Sergiana Grup.

Page 30: Sergiana horeca nov dec 2014

Sibiu

Bucuresti

Covasna

Sighisoara

1

R

ESTAUR

ANT SER

GIANA

Mureşenilor, 28

2

R

ESTAUR

ANT CEASU

’ RĂU

Iuliu Maniu, 56

3

N

EC’S -Bistro&

Pizza

Iuliu M

aniu, 43

4

R

ESTAUR

ANT TASSI

Roşiorilor, 3

5

Centrul de evenim

ente

SER

GIANA CEN

TER

M. K

OGĂLNICEAN

U, 15

30 | Echipa Sergiana

[email protected] | www.sergianagrup.ro

Page 31: Sergiana horeca nov dec 2014

Sibiu

Bucuresti

Covasna

Sighisoara

2

1

34

5

1

R

ESTAUR

ANT SER

GIANA

Mureşenilor, 28

2

R

ESTAUR

ANT CEASU

’ RĂU

Iuliu Maniu, 56

3

N

EC’S -Bistro&

Pizza

Iuliu M

aniu, 43

4

R

ESTAUR

ANT TASSI

Roşiorilor, 3

5

Centrul de evenim

ente

SER

GIANA CEN

TER

M. K

OGĂLNICEAN

U, 15

Page 32: Sergiana horeca nov dec 2014