Senior Voyage - Croaziera Brizele Mediteranei 2015/ 2016

4
croazieră all inclusive Brizele Mediteranei Roma-Pisa/Florenţa – Coasta de Azur – Barcelona – Sardinia – Napoli – Roma de la 599

description

Brosura Senior Voyage - Croaziera Brizele Mediteranei 2015/ 2016

Transcript of Senior Voyage - Croaziera Brizele Mediteranei 2015/ 2016

Page 1: Senior Voyage - Croaziera Brizele Mediteranei 2015/ 2016

croazieră all inclusiveBrizele MediteraneiRoma-Pisa/Florenţa – Coasta de Azur – Barcelona – Sardinia – Napoli – Roma de la599€

Page 2: Senior Voyage - Croaziera Brizele Mediteranei 2015/ 2016

2

În periplul său de 7 zile pe Marea Mediterană, vasul Sovereign te va purta

în cele mai pitoreşti destinaţii:

Roma este cel mai mare şi cel mai important oraş al Italiei, un centru economic şi cultural, un oraş împânzit de monumente istorice lasate de trecerea vremii şi care are de oferit câte ceva pentru toate gusturile.Oraşul Etern, Oraşul celor Şapte Coline, LaDolce Vita, toate aceste sintagme te duc cugândul la un singur oraş: Roma - un centrucultural, religios şi de putere pe parcursul amilenii întregi. Vizitat de milioane de turiştiîn fiecare an, principalele atracţii turisticeale Romei sunt Colosseumul, Panteonul,Vaticanul şi sutele de biserici şi monumenteistorice.

Florenţa abundă de palate vechi, domuriondulate, biserici splendide pline de opere deartă de cea mai înaltă clasă şi galerii de artăcunoscute în toată lumea, cum ar fi GaleriileUffizi. Un mănunchi de acoperişuri roşieticeşi splendori renascentiste, oraşul capitală a

Toscanei sălăşluieşte printre dealurile viticoledin zona Chianti.

Pisa - Cunoscută în special pentru turnul său înclinat, Pisa a fost una dintre cele mai celebre republici maritime ale Evului Mediu, ce pastrează încă vestigii monumentale ale acelei ere. Vă puteţi plimba de-a lungul râului Arno sau puteţi vizita unul dintre muzeele interesante, pe care le oferă oraşul.

Coasta de Azur este sinonimă cu eleganţă şi“high life” încă de mai bine de un secol. Esteun teren de joacă pentru cei bogaţi, în specialcând călătoresc în locuri stilate, precum Nisa,Cannes, St. Tropez şi, desigur, epicentrulextravaganţei: Monte Carlo. Bucătăria locală este tipic mediteraneană, formată dintr-un melanj de preparate pe bază de peşte şi fructe de mare şi meniuri uşoare, vegetale, franţuzeşti, bazate pe roşii, verdeţuri şi măsline.

Barcelona, supranumit şi “oraşul lui Gaudi”,este remarcabil prin arhitectura sa unică, în

centrul căreia stă imensa catedrală SagradaFamilia. De-a lungul timpului, oraşul s-atransformat în una dintre cele mai elegantecapitale ale lumii. Veţi fi fascinaţi de oameniiexuberanţi care păşesc pe străzile oraşului,de clădirile uşor excentrice, de numeroaselecatredrale şi biserici, precum şi de preparateleculinare specific spaniole.

Olbia este un vechi oraş antic din perioadafenicienilor şi a grecilor, aflat în insulaSardinia. În Olbia puteţi vizita cele douăbiserici medievale, muzeul de arheologie, darputeţi opta şi pentru o mini croazieră la unadintre frumoasele insule din apropiere „Isla dela Maddalena”

Napoli este cel mai mare oraş din Italia deSud şi al treilea ca mărime din ţară. Este unoraş care fascinează prin numeroasele atracţiituristice. Fiecare monument are o istorieinteresantă, impresionând anual mii de turişti.Una dintre cele mai cunoscute zicale despreNapoli este „Vedi Napoli, e poi muori!”

Servicii incluse•  Bilet de avion•  Bucureşti-Roma-Bucureşti, compania

Al Italia•  Transfer aeroport– port– aeroport•  7 nopţi la bordul vasului de croazieră•  All Inclusive (la bord) - special pentru

turiştii Christian Tour•  Asistenţă turistică în limba română

Tariful nu include•  Taxa portură: 190 euro/persoană -

obligatorie (se va achita la agenţie)•  Asigurarea medicală de călătorie

şi storno (nu sunt obligatorii, dar agenţia va recomandă să le încheiaţi)

•  Taxa de serviciu (se va achita la bordul navei de croazieră - 72 euro/pers)

•  Tur de Roma în ziua debarcării (cca 4,5 ore) - 25 euro/persoana

Brizele MediteraneiSenior Voyage îţi aduce ceva unic ca destinaţie de vacanţă: Croaziera All Inclusive Brizele Mediteranei. Un traseu inedit care te va purta prin cele mai frumoase oraşe ale Mediteranei şi în care te vei putea bucura de fiecare clipă a vacanţei tale, la bordul unui frumos „oraş-plutitor”.

PROgRAM SeNiOR VOyAge Roma-Pisa/Florenţa - Coasta de Azur-Barcelona-Olbia- Napoli-Roma

Plecări din BucurestiDate de plecare: 2016: 27.04; 04.05; 25.05; 15.06; 29.06; 06.07; 13.07; 20.07; 27.07; 03.08; 10.08; 17.08; 24.08; 31.08; 07.09; 14.09; 21.09;

Page 3: Senior Voyage - Croaziera Brizele Mediteranei 2015/ 2016

Concept All inclusive

La bordul vasului Sovereign turiştii se pot bucura de numeroasele beneficii ale sistemului All inclusive

•   Mic dejun, prânz şi cină ce pot fi servite la restaurantul principal sau la bufet;

•   Diferite tipuri de preparate culinare şi gustări gratuite între mese, nelimitat;

•   Băuturi răcoritoare gratuite, nelimitat, la orice oră (Coca Cola, Fanta, Sprite, etc.);

•   Băuturi alcoolice gratuite, nelimitat, la orice oră (Martini, Ballantines, etc.);

•   Apă şi sucuri naturale, nelimitat, la orice oră;

•  Meniuri speciale pentru copii;•   Meniuri personalizate pentru persoanele 

care au un regim impus;•   Acces la piscină, jacuzzi, spa, sală de 

fitness, sală de spectacole şi sală de internet;

•   Activităţi şi jocuri speciale organizate pentru copii şi adolescenţi (Tibu Club);

•   Show-uri cu muzică live, cabaret, teatru şi discotecă organizate în fiecare seară (Sala Broadway)

*Pentru mai multe detalii vă rugăm consultati Fisa All Inclusive a vasului de croaziera Sovereign

Program detaliat

ZiUA 1 – Cetatea eternă ne aşteaptă!

Întâlnire la Aeroportul Internaţional Otopeni Bucureşti cu reprezentantul agenţiei (însoţitorul de grup) pentru formalităţile de check-in şi îmbarcare cu aproximativ 2 ore înainte de decolare (ora 10:15). Se decolează de pe Aeroportul Internaţional Henry Coandă – Otopeni la ora 12:20. Se aterizează pe Aeroportul Internaţional Fiumicino din Roma la ora 13:30, de unde se realizează transferul în port. Se vor realiza formalităţile de check-in şi îmbarcare. Odată ajunşi la bordul vasului de croazieră Sovereign veţi fi însoţiţi la cabinele dumneavoastră de către un membru al echipajului. După ce v-aţi facut comozi aveţi timp liber pentru a face un prim tur al vasului, pentru a servi masa şi a vă acomoda cu atmosfera de aici. Vasul Sovereign va părăsi portul din Civitavecchia la ora 19:00.

ZiUA 2 – Florenţa şi Pisa

Pisa

După prima noapte petrecută la bordulvasului de croazieră, la ora 07:30 acesta vaacosta în portul Livorno. Program liber pânăla ora 20:00. La această primă debarcare, veţiavea posibilitatea de a vizita două dintre celemai celebre şi frumoase oraşe ale Italiei:Florenţa şi/sau Pisa. Vă propunemurmatoarele excursii opţionale: Best ofFlorence, Turul oraşului Florenta, Pisa şivinurile Toscanei.

ZiUA 3 – Coasta de Azur… la picioarele noastre!

Cazinoul din Monte Carlo În cea de-a treia zi, vom părăsi frumoasapeninsulă Italică pentru a descoperi noitărâmuri pline de culoare şi strălucire. Vomajunge în această zi pe celebra, eleganta şidistinsa Coastă de Azur. Vasul va acosta înportul Villefranche la ora 07:00 şi veţi avea ladispoziţie timp liber până la ora 15:00 pentrua vizita Monaco/Montecarlo sau Nisa – douădintre emblemele cele mai de seama aleluxului. Pentru a vedea cât mai multeobiective vă recomandăm urmatoareleexcursii opţionale: Nisa-Eze, Monaco-Montecarlo, Nisa – Monaco - Montecarlo.

ZiUA 4 – Barcelona „universul lui gaudi”

Sagrada Familia, celebra operă a lui Gaudi

La ora 09:00 vasul ajunge în celebrul port din Barcelona, aici veţi avea timp liber până la ora 18:00 pentru a vizita această minunăţie de oraş, care fără îndoială că va rămâne adânc întipărit în mintea şi sufletul dumneavoastră. Vă propunem pentru această oprire urmatoarele excursii opţionale: Barcelona – universul lui Gaudi, Turul oraşului Barcelona.

ZiUA 5– Distracţie pe mare

Cea de-a 5 a zi de vacanţă va fi dedicată în totalitate distracţiei pe mare. În această zi călătorii putându-se bucura din plin de toate facilităţile şi serviciile All Inclusive de care dispune vasul Sovereign. Veţi putea înota în piscină, relaxa în jacuzzi, savura un cocktail delicios la barul de la piscină, distra la sala de jocuri sau veţi putea practica multe alte activităţi ideale pentru vacanţă (căţărare, spa, saună, shopping în duty free, masaj, etc.).

ZiUA 6 – Olbia - Sardinia

În această zi se va debarca în portul Olbia – Sardinia o destinaţie plină de istorie şi cultură, care impresionează orice călător. Vasul ajunge în portul Olbia la ora 07:00, iar turiştii au la dispoziţie timp liber până la ora 15:00 pentru a vizita împrejurimile. Pentru această locaţie se propun următoarele excursii opţionale: Vizita Insulei Maddalena; Savorile Insulei Sardinia; Costa Esmeralda

ZiUA 7 – Napoli

Din Sardinia pătrundem din nou pe continent, unde vom debarca la Napoli în jurul orei 9:00, avand cca. 10 ore la dispoziţie pentru a-i descoperi frumuseţile. Pentru asta avem la dispoziţie mai multe variante de excursii: Vizita la Napoli, Sorrento şi Coasta Amalfitana, Popmpei şi Capri.

ZiUA 8 – Civitavecchia - Bucureşti

La ora 09:00 vasul Sovereign va intra triumfător în portul din Civitavecchia, după această incursiune prin cele mai frumoase părţi ale Mediteranei. Se efectuează formalităţile de check-out şi debarcare. După aceea, se va realiza transferul din port spre Roma unde veţi putea participa la o excursie opţională Tur de Roma alături de însoţitorul de grup sau veţi putea descoperi frumuseţile oraşului pe cont propriu. În jurul orei 19:00 se va realiza transferul la Aeroportul Fiumicino din Roma. Se vor efectua formalitatile de check-in. Avionul va decola la ora 21:30 şi va ateriza la Bucureşti în jurul orei 00:30

3

Bonusuri Senior Voyage Club Card•  Reducere 10% la pachetul de excursii opti-

onale pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD, cu conditia achizitionarii a maxim 3 excursii din din Romania cu mi-nim 10 zile inainte de data calatoriei.

•  2. Posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu achita suplimentul de 50 euro de non-senior.

Acest card se acordă gratuit oricărui client care a călătorit în sezonul trecut prin programele noastre pentru seniori sau contra cost (25 € / card) la achiziţionarea primului pachet Senior Voyage, pentru a putea beneficia de avantajele cardului.

Page 4: Senior Voyage - Croaziera Brizele Mediteranei 2015/ 2016

seniorvoyage.eu

Puteţi găsi pachetele Senior Voyage la acelaşi preţ în oricare dintre sediile Christian Tour sau în reţeaua partenerilor noştri.

Branch Office - Kogălniceanu021 313 52 26Branch Office - Moşilor021 210 16 87Branch Office - City Mall021 317 04 35Branch Office - Liberty Center021 369 98 35Branch Office - Mihai Bravu021 252 19 40Branch Office - Magheru021 312 01 66Branch Office - Plaza Mall0374 913 442Branch Office - Vitan Mall0374 913 443

Branch Office - Titan0314 282 238Branch Office - Promenada0314 253 843Branch Office - Dorobanţi031 710 55 20Nou! Branch Office – Băneasa031 710 56 20Nou! Branch Office – MegaMall031 710 55 22Nou! Branch Office – Universitate021 314 14 92Nou! Branch Office – gara de Nord021 211 11 49Branch Office - Banat0256 240 321

Branch Office - Cluj-Napoca0264 411 101Branch Office - Bacău0234 525 298Branch Office - iaşi0232 267 261Branch Office - Constanţa0241 550 180Branch Office - Rm. Vâlcea0250 730 200Branch Office - galaţi0236 318 018Branch Office - Brăila0339 710 310Branch Office - Focşani033 371 06 05

Branch Office - Sibiu0369 710 310Branch Office - Deva0354 710 310Branch Office - Arad0357 711 128Branch Office - Ploieşti0344 710 305Branch Office - P. Neamţ0333 710 605Branch Office - Suceava0330 710 844Branch Office - Buzău0338 710 310Nou! Branch Office – Chişinău+37 32 227 00 90

Data de plecare Tip cabina Tarif standard

Tarif early Booking până la 31.12

Cabină interioară

Ofertă specială valabilă pânăla 45 zile înainte de călătorie

Cabină interioară

Ofertă specială valabilă pânăla 30 zile înainte de călătorie

Cabină interioară

27.04.2016(Paşte)04.05.201625.05.2016

DBL 1139 599 649 699

SGL 1227 687 737 787

a3a pers in DBL 1051 511 561 611

Copil < 15.99 ani – se va achita la agentie 325 euro + taxe portuare. Supliment pentru cabina exterioara: 120 euro/persoana

Data de plecare Tip cabina Tarif standard

Tarif early Booking până la 31.12

Cabină interioară

Ofertă specială valabilă pânăla 45 zile înainte de călătorie

Cabină interioară

Ofertă specială valabilă pânăla 30 zile înainte de călătorie

Cabină interioară

15.06.201629.06.201607.09.201614.09.201621.09.2016

DBL 1202 625 675 725

SGL 1263 725 775 825

a3a pers in DBL 1063 525 575 625

Copil < 15.99 ani – se va achita la agentie 325 euro + taxe portuare. Supliment pentru cabina exterioara: 120 euro/persoana

Data de plecare Tip cabina Tarif standard

Tarif early Booking până la 31.12

Cabină interioară

Ofertă specială valabilă pânăla 45 zile înainte de călătorie

Cabină interioară

Ofertă specială valabilă pânăla 30 zile înainte de călătorie

Cabină interioară

06.07.201613.07.201620.07.201627.07.201603.08.201610.08.201617.08.201624.08.201631.08.2016

DBL 1350 690 740 790

SGL 1341 817 868 916

a3a pers in DBL 1089 564 614 664

Copil < 15.99 ani – se va achita la agentie 325 euro + taxe portuare. Supliment pentru cabina exterioara: 120 euro/persoana

*Tarifele sunt exprimate in euro/persoana/pachet

Zi Destinaţie Ora sosire Ora plecare

Mi Civitavecchia (Roma) Îmbarcare 19:00

Jo Livorno (Florenta/Pisa) 07:30 20:00

Vi Villefranche (Monaco/Montecarlo) 07:00 15:00

Sa Barcelona 09:00 18:00

Du Pe mare          Distracţie pe mare

Lu Olbia (Sardinia) 07:00 15:00

Ma Napoli 09:00 19:00

Mi Civitavecchia (Roma) 08:00 Final croazieră

itinerariu croaziera - vasul Sovereign

Bilet de avion zbor direct

Transfer aeroport-port-aeroport

Croazieră 7 nopţi All Inclusive

Asistenţă turistică în limba română

Tur de Roma 1/2 zi, cu doar 25 de Euro/persoană, în ziua debarcării

BRIZELE MEDITERANEI Program Standard

de la 599€ /persoană

Pachet complet