Croaziera Si Sejur Cuba 2016

4
CUBA 4 Experienta Ta - Croaziera Cuba si sejur Varadero Exploreaza Cuba si experimenteaza diversitatea bogatiilor sale ca nici un alt calator inaintea ta. Croaziera in Cuba ofera o oportunitate unica de a experimenta istoria tarii, peisajele si cultura intr-un mediu de calatorie comfortabil si placut. Acesta este un All Inclusive in miscare - ne petrecem zilele profitand de bogatiile regiunii, plaje interminabile si o priveliste deneuitat. Impreuna cu partenerii nostri locali, Croaziera in Cuba a creat cea mai profunda si interesanta modalitate de a calatori in Cuba. De la serviciile impecabile si mesele delicioase facute cu produse proaspete, la excursiile noastre optionale folosind cei mai buni parteneri si ghizi locali, aceasta este o sansa de a experimenta o Cuba cum rar veti mai vedea. Exceptional! Ca pasager pe croaziera “Cuba Ta” , aceasta include sansa de a vizita patru parcuri si rezervatii nationale. Puteti merge pe jos pe strazile pietruite, pe carari de munte, prin paduri tropicale si bineinteles pe fabuloasele plaje cunoscute la nivel mondial. Si, in fiecare noapte veti avea sansa sa va bucurati de incredibilele mancaruri din import, de divertisment si de confortul navei dumneavoastra de clasa mondiala. Experimenteaza cel mai bun resort All Inclusive si o croaziera, combinata cu o Cuba pe care putini oameni au sansa sa o vada. Aceasta este “Cuba Ta”! Itinerariu Celestyal Crystal Amplasat in 20 de acri de teren, complexul hotelier este caracterizat prin arhitectura caraibiana intrinseca amstecata artistic cu o puternica influenta de caracteristici andaluziene. Constructia joasa se imbina perfect cu palmierii in habitatul lor natural, peisajul pitoresc cu piscina pentru adulti, cu piscina speciala pentru copii si cu Jacuzzi-ul in aer liber. Atmosfera inconfundabila a Caraibelor este intensificata de abundenta cocotierilor, de vegetatia exotica , de gradinile luxuriante, de cascade , de izvoarele ornamentale, de muzica Caraibiana si de uimitoarele nisipuri albe care contrasteaza cu excentricul turcoaz al marii. Hotel ROC ARENAS DORADAS **** Varadero Havana

description

Croaziera-si-sejur-Cuba-2016

Transcript of Croaziera Si Sejur Cuba 2016

  • CUBA

    4

    Experienta Ta - Croaziera Cuba si sejur VaraderoExploreaza Cuba s i exper imenteaza diversitatea bogatiilor sale ca nici un alt calator inaintea ta. Croaziera in Cuba ofera o oportunitate unica de a experimenta istoria tarii, peisajele si cultura intr-un mediu de calatorie comfortabil si placut. Acesta este un All Inclusive in miscare - ne petrecem zilele profitand de bogatiile regiunii, plaje interminabile si o priveliste deneuitat. Impreuna cu partenerii nostri locali, Croaziera in Cuba a creat cea mai profunda si interesanta modalitate de a calatori in Cuba. De la serviciile impecabile si mesele delicioase facute cu produse proaspete, la excursiile noastre optionale folosind cei mai buni parteneri si ghizi locali, aceasta este o sansa de a experimenta o Cuba cum rar veti mai vedea.

    Exceptional!Ca pasager pe croaziera Cuba Ta , aceasta include sansa de a vizita patru parcuri si rezervatii nationale. Puteti merge pe jos pe strazile pietruite, pe carari de munte, prin paduri tropicale si bineinteles pe fabuloasele plaje cunoscute la nivel mondial. Si, in fiecare noapte veti avea sansa sa va bucurati de incredibilele mancaruri din import, de divertisment si de confortul navei dumneavoastra de clasa mondiala. Experimenteaza cel mai bun resort All Inclusive si o croaziera, combinata cu o Cuba pe care putini oameni au sansa sa o vada.

    Aceasta este Cuba Ta!

    Itinerariu Celestyal Crystal

    Amplasat in 20 de acri de teren, complexul hotelier este caracterizat prin arhitectura caraibiana intrinseca amstecata artistic cu o puternica influenta de caracteristici andaluziene. Constructia joasa se imbina perfect cu palmierii in habitatul lor natural, peisajul pitoresc cu piscina pentru adulti, cu piscina speciala pentru copii si cu Jacuzzi-ul in aer liber. Atmosfera inconfundabila a Caraibelor este intensificata de abundenta cocotierilor, de vegetatia exotica , de gradinile luxuriante, de cascade , de izvoarele ornamentale, de muzica Caraibiana si de uimitoarele nisipuri albe care contrasteaza cu excentricul turcoaz al marii.

    Hotel ROC ARENAS DORADAS **** Varadero

    Havana

  • 5

    CUBA

    Excursii optionaleHAVANA

    MARIA LA GORDA

    Unul dintre marile orase ale Lumii Noi. O intoarcere in timp, Havana afiseaza un colorit amestecat de colonialism, capitalism si comunism.Avem o zi intreaga sa exploram magnificele forturi din perioada coloniala care pazesc intrarea orasului.

    Unul din cele mai frumoase locuri din partea de Vest a Cubei, Maria la Gorda este o oaza de nisip marginita de palmieri si ape caraibienecristialine printe campuri de banane si plantatii de tutun.Tabara de scufundari de aici, de asemenea numita Maria la Gorda, este locul perfect de imbarcare pentru o vizita sublima catre cele mai uimitoare canioane si pesteri de corali din Caraibe - exista mai mult de 20 de locuri pentru scufundari! Minuneaza-te de incredibila viata marina, apoi petrece putin timp explorand ramasitele catorva galioane spaniole.Unul dintre primele 10 locuri de scufundari din America Latina, aceasta mica bucata de paradis te va uimi, chiar daca esti un scufundator sau un iubitor de plaja.

    JAMAICA, MONTEGO BAY

    SANTIAGO DE CUBA

    Montego Bay este unul din cele 2 captivante porturi de imbarcare ,avand o cultura unica, plaje , munti pitoresti si incredibile magazine de duty free, pe care nu le puteam trece cu vederea. Plimbati-va de-a lungul plajelor cristaline, explorati o plantatie sau rataciti-va prin magazine .Fie ca va incepeti croaziera aici sau va petreceti intreaga zi in Montego Bay, va fi o experienta de neuitat.

    Unul dintre cele mai interesante si pline de istorie locuri din Cuba, Santiago de Cuba reprezinta centrul insulei pentru cultura afro cubana si o cheie catre personalitatea unica a Cubei.

    Bucura-te de frumosul oras Cienfuegos si viziteaza impresionantul Castel de Jagua, o fortareata ridicata in 1745 pentru protectia impotriva piratilor Caraibieni.Viziteaza satul colonial Trinidad, un site din patrimoniul mondial cultural UNESCO. Primeste caldura oamenilor si bucura-te de fermecatoarele strazi pietruite.

    CIENFUEGOS & TRINIDAD

    CABINACATEGORIE

    CABINAA

    04.01B

    1.01 - 18.01C

    25.01 - 14.03D

    01.02 - 08.0215.02 - 07.03

    E22.02 - 29.02

    21.03

    InterioaraStandard

    IA / IB1899 Euro

    1945 Euro

    1975 Euro

    2005 Euro

    2095 Euro

    InterioaraSuperior

    IC / ID 1945 Euro

    1980 Euro

    2110 Euro

    2140 Euro

    2230 Euro

    ExterioaraStandard

    XA / XBO / XB

    1999 Euro

    2045 Euro

    2075 Euro

    2105 Euro

    2195 Euro

    Exterioara Superior

    XC / XD 2099 Euro

    2299 Euro

    2329 Euro

    2360 Euro

    2450 Euro

    Exterioara Premium

    XE / XF 2389 Euro

    2220 Euro

    2250 Euro

    2280 Euro

    2370 Euro

    Varadero

    ZIUA PORT SOSIRE PLECARE

    LuniHavana

    (peste noapte)9:30

    Marti Havana 8:00 17:00

    Miercuri Maria la Gorda 8:00 15:00

    Joi Cinfuegos 8:00 15:00

    Vineri Montego Bay 8:00 20:00

    Sambata Santiago de Cuba 8:00 16:00

    Duminica Pe mare

    Luni Havana 9:30

    Pretul include:

    Frankfurt Varadero Frankfurt Bucuresti Transfer aeroport vapor - hotel - aeroport 7 nopti croaziera Celestyal Crystal Pensiune completa in restaurante a la carte sau bufet Acces gratuit la toate facilitatile navei, taxele portuare 8 nopti cazare cu All Inclusive in Hotel Roc Arenas Doradas 4* din Varadero Pretul nu include: Taxe de aeroport 450 Euro / persoana (obligatoriu) Taxe viza in Cuba 45 Euro / persoana (obligatoriu)

    Servicii optionale: Pachet cu bauturi la bord ( alcoolice - 199 Euro/pers; nonalcoolice - 95 Euro /pers) Asigurare medicala sau storno Excursii optionale sau alte cheltuieli personale

    Zbor cu Lufthansa / Condor pe ruta Bucuresti

    Havana

    Plecari 2016 - Preturi in Euro/persoanaSupliment single cabina interioara - 400 Euro Supliment single cabina exterioara - 500 Euro

    Celestyal Crystal

  • Punte Locul in care poti servi masa

    Divertisment

    Centre

    Punte

    Punte

    Restaurant Leda & Aura (casual dining)

    Restaurant Amalthia Eros

    Restaurant Olympus

    Horizons Bar (Disco)

    Theatre Lounge - Helios Bar

    Muses Lounge Casino Eros Lounge

    Sala de conferinta (Symposium)

    Receptie - Agora Duty Free & Travel Shop - Birou de Excursii - Magazin Foto - Jacuzzi

    Centru Medical

    Centru Wellness Sana Beauty - Piscina

    Categorie

    Cabine Interioare

    Cabine Exterioare

    Suita cu balcon

    Suita Imperial

    Punte Descriere Numar cabine

    2 paturi, al3-lea/al4-lea pat suprapus, baie cu dus2 paturi, al3-lea/al4-lea pat suprapus, baie cu dus2 paturi, al3-lea/al4-lea pat suprapus, baie cu dus2 paturi, al3-lea/al4-lea pat suprapus, baie cu dus

    1 pat/1 pat suprapus, baie cu dus(vedere obstructionata)2 paturi, al3-lea/al4-lea pat suprapus, baie cu dus2 paturi, al3-lea/al4-lea pat suprapus, baie cu dus (vedere obs.) 2 paturi, baie cu dus2 paturi, al3-lea/al4-lea pat suprapus, o canapea, baie cu dus2 paturi, al3-lea/al4-lea pat suprapus, o canapea, baie cu dus2 paturi, al3-lea/al4-lea pat suprapus, o canapea, baie cu dus2 paturi, o canapea, baie cu dus

    2 paturi, o canapea, baie cu dus

    2 paturi, o canapea, baie cu dus

    2 paturi, o canapea, baie cu dus (balcon mic)

    2 paturi, o canapea, baie cu cada si dus (balcon cu Jacuzzi privat)

    2 paturi, baie cu dus

    SPECIHICATII TEHNICE

    CATEGORII DE CABINE

    ECHIPAJ

    FACILITATI CABINA

    Tonaj 25.611

    Lungime 162 m

    Latime 25,6 m

    Adancime 6,10 m

    Viteza 18 noduri

    Nr. punti 9

    Ascensoare 4

    Voltaj 110-220V AC

    Clasificare Nava 4 stele

    Total cabine exterioare 317

    Total cabine interioare 163

    Total Cabine 480

    Membrii Echipajului 406

    Naionalitate Officers: Hellenic & International

    Naionalitate echipaj: European & International

    Toate cabinele sunt echipate cu dus, grup

    sanitar, aer conditionat, telefon, uscator

    de par, seif si TV.

    6

  • 7