Senior Voyage - Croaziera Emiratele Arabe Unite 2015/ 2016

4
Croazieră Dubai-Oman Dubai – Abu Dhabi – Fujairah – Muscat – Khasab – Dubai 699 +145€ taxe de aeroport +120€ taxa portuară

description

Brosura Senior Voyage - Croaziera Emiratele Arabe Unite 2015/ 2016

Transcript of Senior Voyage - Croaziera Emiratele Arabe Unite 2015/ 2016

Page 1: Senior Voyage - Croaziera Emiratele Arabe Unite 2015/ 2016

Croazieră Dubai-OmanDubai – Abu Dhabi – Fujairah – Muscat – Khasab – Dubai

699€+145€ taxe de aeroport+120€ taxa portuară

Page 2: Senior Voyage - Croaziera Emiratele Arabe Unite 2015/ 2016

2

Croazieră Emiratele Arabe Unite - OmanDubai – Abu Dhabi – Fujairah – Muscat – Khasab – Dubai

Pregatiţi-vă să porniţi într-o experienţă unică pentru a descoperi

luxul modern al unor oraşe în continuă dezvoltare tehnologică şi urbanistică, minunile naturii specifice Orientului Mijlociu, dar şi moştenirea culturală a unor meleaguri, până nu de mult mici sătuce pescăreşti. Croaziera „Emiratele Arabe Unite – Oman” organizată de MSC Cruises ne poartă într-o incursiune în apele cristaline ale Mării Arabiei. Veţi putea face plajă în cele mai exclusiviste locuri, veţi vizita locaţii pline de istorie şi tradiţie, dar veţi putea descoperi şi minuni ale lumii noi!

Iată ce vă propune croaziera Emiratele ArabeUnite şi Oman:Primul pe listă este impresionantul Abu Dhabi - capitală a Emiratelor Arabe Unite cu o serie de insule, 400 de kilometri de coastă, oaze liniştite, sit-uri înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO, peisaje urbane moderne, zone stâncoase şi deşerturi uimitoare, ce oferă vizitatorului o diversitate de experienţe. Insula Yas, Ferrari World, Emirates Palace, moscheea Sheikh Zayed sunt doar câteva din punctele de interes în această debarcare.

Vom părăsi Emiratele Arabe Unite, nu înainte de a vizita şi emiratul Sharjah, mai exact regiunea Khor al Fakkan. Sharjah este al treilea emirat ca mărime, fiind cunoscut pentru zona de plajă şi ca cea mai fertilă regiune.

Croaziera continuă cu Oman, o ţară arabă ce are in partea de nord Emiratele Arabe Unite, iar în partea de vest Arabia Saudită. Vom vizita vestigiile oraşului fortificat Muscat, dar şi Khasab, oraş enclavă, capitală a Peninsulei Musandam, supranumit „Norvegia Arabiei”.

Contrastul vă va surprinde cu siguranţă: în trecerea de la dunele de nisip fin din Abu Dhabi, la peisajul citadin futuristic al Dubai-ului, mall-uri, şi celebra insulă Palmier; la istoricul Muscat, aflat parcă la secole distanţă de evoluţia copleşitoare a Emiratelor Arabe Unite.

Cei mai mulţi dintre pasagerii ce vor debarca în Dubai vor fi dornici să experimenteze facilităţile mall-urilor unui oraş considerat adesea Mecca cumpărăturilor! De asemenea un alt loc în care cei pasionaţi de achizitionarea de noi suveniruri vor dori

să-l viziteze este piaţa de aur, condimente şi parfumuri. Cumpărături, vizita la Burj Khalifa, desert safari, vizita in oraşul vechi, iată ce puteţi bifa în debarcarea din Dubai.

Indiferent pentru ce veţi opta, va fi greu să vă luaţi „la revedere” de la surprinzătorul Dubai.

Dubai

Senior Voyage îţi aduce ceva unic ca destinaţie de vacanţă: Croazieră MSC Emiratele Arabe Unite – Oman

Preţul include•  Bilet de avion Bucureşti-Dubai-

Bucuresti, Compania Tarom•  Transfer aeroport– port– aeroport•  7 nopţi la bordul vasului de croazieră

MSC Musica•  3 mese principale şi două gustări

între mese•  Apă şi băuturi răcoritoare la micul

dejun•  Asistenţă turistică în limba română pe

parcursul programului•  Apă, ceai, suc la dozator pe tot

parcursul zilei•  Participarea la activităţile zilnice de la

bordul vasului

Date de plecare: 12.12.2015; 23.01; 30.01; 06.02; 13.02, 05.03; 12.03; 19.03; 26.03.2016

Page 3: Senior Voyage - Croaziera Emiratele Arabe Unite 2015/ 2016

Program detaliat CroazierăEmiratele Arabe Unite - Oman

ZIUA 1 Bun venit in Dubai!

Impresionant, sofisticat, opulent, oraşulDubai este unul dintre cele mai cunoscutecentre de cumpărături din lume. Atrageanual milioane de vizitatori, datorităinfrastucturii ultra moderne. Acesta esteportul nostru de îmbarcare, de aceea estebine ca planurile de vizitare şi shopping săle programăm pentru ziua a 7-a când vomavea la dispozitie o zi intreagă în Dubai.

Dubai

ZIUA 2 Vizită în capitala Emiratelor - Abu Dhabi

Abu Dhabi este cunoscut drept « cel maibogat oraş din lume » fiind de asemenea şicel mai mare oraş din cele 7 emirate.

Abu DhabiO listă “must-see” în Abu Dhabi include:Marea Moschee Sheikh Zayed, cea maimare construcţie din lume realizată dinmarmură albă şi a patra ca mărime dinlumea musulmană. Un alt important punctde interes este Emirates Palace, transformatîntr-unul dintre cele mai luxoase hoteluride pe mapamond. În Abu Dhabi veţi puteavizita atât clădiri moderne, aşa cum esteFundaţia Culturală, locaţie ce adăposteşteo serie de evenimente culturale,fiind în acelaşi timp şi muzeu de artăcontemporană; dar şi un muzeu în aer liberce recrează moştenirea culturală: viaţa celordin deşert, a pescarilor, a constructorilorde barci.Inainte de a experimenta shopping-ulîn impresionantele mall-uri din Dubai,veţi putea intra în contact cu produseletradiţionale emirateze, realizate de artiştilocali. Buticurile de suveniruri, aur,parfumuri tradiţionale, mătăsuri, covoareiraniene şi ceramică vă aşteaptă să le treceţipragul.

ZIUA 3 Distracţie pe mare

În această zi nu se va debarca. Astaînseamnă că vă veţi bucura de toatefacilităţile vasului MSC Musica o ziîntreagă!

ZIUA 4 Khor al Fakkan oraşul port din Sharjah

SharjahAţi vrea să vă petreceţi ziua relaxându-vă lasoare şi ascultând valurile mării, în timp ceacasă iarna îşi intră în drepturi? Sau aţi vreasă vă îmbogăţiţi spiritual, vizitând locuri mai vechi “decât timpul însuşi”?Sau poate că aţi vrea să practicaţisnorkeling şi scuba diving în Marea Arabiei?Punctele de interes în acest periplu includ:o plimbare relaxantă în Parcul Doamnelor,piaţa centrală de condimente, la siturilearheologice, în portul Khor al Fakkamşi la casacada Al Wurrayah.

ZIUA 5 Muscat – Oman

Unul dintre pachetele de excursii propuneun tur al oraşului Muscat, ce includeoprirea la forturile impunatoare Mutrahşi Ruwi, care chiar dacă sunt închisepublicului, sunt încă în uz.În acest itinerariu, sunt incluse şi MareaMoschee a Sultanului Qaboos, una dintreclădirile importante pentru trecutulOmanului. Marea Moschee este o clădireimpresionantă, ce adăposteşte al doilea celmai mare covor lucrat manual din lumeamusulmană. În acest tur de oraş veţi faceo vizită şi la Moscheea Zawawi, construitădin marmură roz, cunoscută pentru formainedită de floare de lotus intoarsă şi înspecial pentru domul acoperit cu aur de 22de carate.

Marea Moschee - MuscatDupă această experienţă spirituală,veţi avea oportunitatea să mergeţila cumpărături în piaţa cu produsetradiţionale, în special argint, şaluri dincaşmir şi o tămâie ce se găseşte doar înaceste regiuni.

ZIUA 6 Kasab „Norvegia Arabiei”

Fondat în secolul al XVII-lea de către portughezi, Kasab este un fost oraş pescăresc, cunoscut azi drept „Norvegia Arabiei”, datorită peisajului stâncos, dar şi datorită aşa ziselor fiorduri ce vor putea fi admirate din confortabila barcă cu covoare şi perne orientale.

Kasab

ZIUA 7 Dubai

Am amintit deja facilităţile de care dispune un împătimit de shopping. Dar tot în Dubai, veţi putea evada într-un paradis de plaje cu nisip fin şi verdeaţă, în Al-Mamzar Park sau de ce nu, pot opta pentru o vizită la zoo. Cei mai activi dintre participanţii la croazieră vor putea opta pentru o incursiune în deşert, într-un „desert safari”. O vizită la Muzeul Naţional din Dubai vă va pune la curent cu evoluţia deosebită a acestui oraş, de la un mic sat pescăresc, la metropola ce avea să devină 60 de ani mai tarziu. În completare nu trebuie ratat un tur al cartierului Bastakiya, o locaţie cu clădiri din secolul al XIX-lea, galerii de artă, cafenele şi buticuri.

Bastakyia

3

Bonusuri Senior Voyage Club Card•  Reducere 10% la pachetul de excursii opti-

onale pentru posesorii de senior voyage club card, cu condiţia achiziţionării a ma-xim 3 excursii din din Romania, cu minim 10 zile înainte de data călătoriei.

•  Posesorii de senior voyage club card nu achita suplimentul de 50 euro de non-se-nior.

•  NOU! Bonus pentru posesorii de Senior Vozage Club Card ½ Dubai city tour, în ziua a 7-a

Acest card se acordă gratuit oricărui client care a călătorit în sezonul trecut prin programele noastre pentru seniori sau contra cost (25 € / card) la achiziţionarea primului pachet Senior Voyage, pentru a putea beneficia de avantajele cardului.

Page 4: Senior Voyage - Croaziera Emiratele Arabe Unite 2015/ 2016

MSC MUSICA 10 lucruri care nu trebuie ratate

1 Moscheea Sheick Zayed din Abu Dhabi, una dintre cele mai frumoase monumente de cult din lumea islamică.

2 Vizitează Al Ain, al doilea cel mai mare oraş din Abu Dhabi supranumit si "Oraşul Grădină" datorită vegetaţiei luxuriante.

3 Turul coastei de est a emiratului Fujairah aflat în Golful Oman.

4 Dubai shopping visit: nu rataţi celebrele Mall of Dubai şi Mall of the Emirates.

5 Bucuraţi-vă de atmosfera exclusivistă a unui prânz servit într-unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din lume: Burj al Arab.

6 Admiraţi panorama umitoare a oraşului Dubai de la înălţime: Vizită la Burj Khalifa.

7 Nu rataţi croaziera în peninsula Musandam şi descoperiţi frumuseţea "fiordurilor" Orientului.

8 Vizită în oraşul medieval Nizwa, fosta capitală a Omanului.

9 Relaxare la plajă în Khor al Fakkan - emiratul Fujairah.

1 0 Turul oraşului Kasab – emblema statului Oman

Observaţii•  Persoanele care nu au însoţitor cu vârsta peste 55

ani plătesc supliment 50 euro/ sejur.•  BONUS! Pentru posesorii SENIOR VOYAGE CLUB

CARD nu se percepe acest supliment.•  Excursiile opţionale se pot rezerva cu minim 2

zile înainte de data acostării în port.•  Grupul minim pentru a se organiza excursiile

opţionale este de 20 persoane.•  Agenţia nu îşi asumă răspunderea pentru

deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei române sau străine, în pofida respectării condiţiilor de ieşire din Romania, respectiv intrare în alte state;

•  Eventualele reclamaţii referitoare la excursiile opţionale se fac direct la locul destinaţiei, agenţia noastră nefiind implicată în organizarea acestora;

•  Turiştii au obligaţia de a achita taxele suplimentare anunţate înainte de începerea programului turistic, în cazul în care acestea vor apărea ca urmare a majorării taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anunţate de compania aeriană transportatoare, a ratei de schimb euro/dolar.

•  Tarifele pentru copii sunt valabile numai dacă aceştia sunt cazaţi în cabină cu 2 adulţi; conform reglementărilor în vigoare, minorii trebuie să

îndeplinească urmatoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care îi însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră.

•  Distribuţia cabinelor se face de către recepţia vasului, la imbarcare. Orice problemă legată de amplasarea sau aspectul cabinei se rezolvă de către client direct la recepţia vasului.

•  Compania aviatică fără a cere acordul agenţiei de turism care derulează programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor. În cazul deteriorării sau pierderii bagajelor în timpul dinaintea zborului, a zborului efectiv şi/sau după încheierea acestuia, compania aviatică este singura răspunzătoare în faţa pasagerilor conform reglementarilor UE 2027/97 şi amendamentului 889/02.

•  Agenţia organizatoare poate anula excursia în cazul nerealizării numărului minim de turişti şi are obligaţia de a înştiinţa turistul cu cel puţin 10 zile înainte de data plecării.

•  Important! Pentru calatoria in Emiratele Arabe Unite şi Oman nu se acceptă paşapoarte temporare sau diplomatice

MSC Musica a fost lansată în anul 2006, inaugurând totodată clasa Musica. Peste 65% dintre cabinele acestui modern şi elegant vas, dispun de balcon şi 14% au hublou. O frumoasă fântână pe trei nivele vă întâmpină în foaierul principal al vasului.Bucatăria tipic mediteraneană şi specialităţile italieneşti vă vor face sejurul deosebit de plăcut, iar numeroasele facilităţi precum: piscina interioară şi exterioară, barurile şi lounge-urile, sala de fitness, spa-ul, libraria, cazinoul şi sala de spectacole “La Scala” oferă multiple posibilităţi de petrecere a timpului liber.Cabinele interioare şi exterioare (bella/fantastica) dispun de aer condiţionat, baie cu duş, telefon, mini-bar, seif, internet wireless contra cost.

Cabinele exterioare au hublou. Cabinele cu balcon sunt cele mai spaţioase (până la 32m²) În funcţie de sezon MSC Musica ajunge în mai multe porturi din lume printre care: Dubrovnik, Corfu, Rodos, Velleta, Malaga, Palma de Mallorca, Rio de Janeiro, Tenerife.

Polita valabilă de asigurare este afişată pe pagina web a agenţiei de turism: www.christiantour.ro

seniorvoyage.eu

Puteţi găsi pachetele Senior Voyage la acelaşi preţ în oricare dintre sediile Christian Tour sau în reţeaua partenerilor noştri.

Branch Office - Kogălniceanu021 313 52 26Branch Office - Moşilor021 210 16 87Branch Office - City Mall021 317 04 35Branch Office - Liberty Center021 369 98 35Branch Office - Mihai Bravu021 252 19 40Branch Office - Magheru021 312 01 66Branch Office - Plaza Mall0374 913 442Branch Office - Vitan Mall0374 913 443

Branch Office - Titan0314 282 238Branch Office - Promenada0314 253 843Branch Office - Dorobanţi031 710 55 20Nou! Branch Office – Băneasa031 710 56 20Nou! Branch Office – MegaMall031 710 55 22Nou! Branch Office – Universitate021 314 14 92Nou! Branch Office – Gara de Nord021 211 11 49Branch Office - Banat0256 240 321

Branch Office - Cluj-Napoca0264 411 101Branch Office - Bacău0234 525 298Branch Office - Iaşi0232 267 261Branch Office - Constanţa0241 550 180Branch Office - Rm. Vâlcea0250 730 200Branch Office - Galaţi0236 318 018Branch Office - Brăila0339 710 310Branch Office - Focşani033 371 06 05

Branch Office - Sibiu0369 710 310Branch Office - Deva0354 710 310Branch Office - Arad0357 711 128Branch Office - Ploieşti0344 710 305Branch Office - P. Neamţ0333 710 605Branch Office - Suceava0330 710 844Branch Office - Buzău0338 710 310Nou! Branch Office – Chişinău+37 32 227 00 90

Tariful nu include•  Taxa de aeroport: 145 euro/persoană -

obligatorie (se va achita la agentie)•  Taxa portură: 120 euro/persoană -

obligatorie (se va achita la agenţie)•  Asigurarea medicală de călătorie şi storno

(este necesară încheierea unei asigurări medicale de călătorie pentru Oman)

•  Taxa de serviciu (se va achita la bordul navei de croazieră - 8,5 euro/pers/zi ; copiii cu vârsta peste 3 ani achită jumătate; copiii cu vârsta până la 3 ani au gratuitate

•  Pachete de băuturi pentru prânz şi cină, excursii opţionale.

Suplimente şi reduceri•  Supliment pentru plecările din luna

ianuarie: 20 euro/pers; pentru plecările din luna februarie 40 euro/pers; pentru plecările din luna martie 60 euro/pers

•  Mai multe informaţii legate de suplimentul de SGL, reduceri in TPL si politica reduceri pentru copii, le puteţi obţine in agenţie.