Info Saptamanal Nr. 75

2
Filadelfia NR. 75: 23 - 29 decembrie 2012 Versetul săptămânii „Şi Cuvântul S-a făcut trup şi a locuit printre noi, plin de har şi de adevăr. Şi noi am privit slava Lui, o slavă întocmai ca slava Singurului născut din Tatăl.” Ioan 1:14 INFO SĂPTĂMÂNAL Miercuri, 26 decembrie 2012, de la ora 18:00 la Biserica „Filadelfia” din Suceava va sluji Grupul vocal - instrumental AMADEO din Bistrița. În cea de-a doua zi a Sărbătorii Nașterii Domnului Isus Hristos să fim prezenți la Serviciul Divin al Bisericii „Filadelfia”, pentru a-L lăuda prin cântare pe Hristos, Cel născut în Betleem, alături de grupul care ne va vizita.

description

Info Saptamanal Nr. 75

Transcript of Info Saptamanal Nr. 75

Filadelfiaiubește-ți aproapele

NR. 75: 23 - 29 decembrie 2012

Versetul săptămânii „Şi Cuvântul S-a făcut trup şi a locuit printre noi, plin de har şi de adevăr. Şi noi am privit slava Lui, o slavă întocmai ca slava Singurului născut din Tatăl.” Ioan 1:14

INFO SĂPTĂMÂNAL

Miercuri, 26 decembrie 2012, de la ora 18:00 la Biserica „Filadelfia” din Suceava va sluji Grupul vocal - instrumental AMADEO din Bistrița. În cea de-a doua zi a Sărbătorii Nașterii Domnului Isus Hristos să fim prezenți la Serviciul Divin al Bisericii „Filadelfia”, pentru a-L lăuda prin cântare pe Hristos, Cel născut în Betleem, alături de grupul care ne va vizita.

Grupul AMADEO la Filadelfia

Biserica Penticostală „Filadelfia”, Str. Narciselor, nr. 5 E, 720207 - Suceava, jud. Suceava

e-mail: [email protected]; website: www.filadelfiasv.ro

Zile de nașteremembrii Bisericii „Filadelfia”

PROGRAMUL

SĂPTĂMÂNIIDuminică09:00 - Serviciu Divin18:00 - Serviciu Divin

Miercuri - 18:00 Serviciu Divin

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Gândul săptămânii

„Vegheaţi, dar, în tot timpul şi rugaţi-vă, ca să aveţi putere să scăpaţi de toate lucrurile acestea care se vor întâmpla şi să staţi în picioare înaintea Fiului omului.” Luca 21:36 Se vorbește tot mai mult de vremea sfârșitului. Oameni din toate religiile și din toate păturile sociale sunt frământați de sclipiri ale conștiinței care le sugerează o inevitabilă întâlnire cu Dumnezeu. Deși nu cunoaștem cu exactitate ceasul apocaliptic și nu subscriem predicțiilor păgâne, totuși avem câteva lucruri clare de făcut, stabilite încă de mult de Domnul Isus. Mai întâi ni se cere veghere. Nu ocazională, ci în tot timpul. O veghere care ne ține mintea trează și ochii deschiși pentru a observa toate pericolele ce ne pândesc și pentru a discerne voia lui Dumnezeu. Avem nevoie de o viață de rugăciune. Nu doar un timp de rugăciune la Casa Domnului, ci o viață de rugăciune în care recunoaștem dependența de Dumnezeu și prin care primim putere de la Dumnezeu la fiecare pas.

De asemeni ni se cere verticalitate. Într-o lume strâmbă, ceea ce ne ține în picioare este trăirea după principiile Bibliei. Așa după cum cei trei tineri au rămas în picioare cândva în valea Dura, fără să se lase impresionați de cifra imensă a celor idolatri, și noi suntem chemați să rezistăm presiunilor mulțimii. Și dacă rămânem în picioare aici și acum, neacceptând compromisurile lumii, cu siguranță vom sta în picioare și la întâlnirea supremă cu Fiul omului. Fără regrete, fără rușine, cu toată bucuria și demnitatea unor copii ai lui Dumnezeu!

Marți - 18:00Serviciu Divin

În așteptarea sfârșitului... Petrică Vrăbioru

Suce

ava

23 decembrieDrăgoi Daniel

27 decembrieHladciuc Brândușa Doina

28 decembrieNastasi MariaPolocoșer Vasile

23-29 decembrie 2012

Grupul MÂINI DESCHISE la azilul de bătrâni din Ilișești

Grupul „Mâini deschise” sub coordonarea lui Mihai Gafencu va vizita duminică, 23 decembrie 2012, azilul de bătrâni din Ilișești. Plecarea va fi din parcarea de la CEC Bank - Nordic la ora 13:30. Dumnezeu să-i însoțească pentru a aduce bucuria nașterii lui Hristos în inimile bătrânilor.