Formular de Recomandare JSU 2015

3

Click here to load reader

description

Formular de Recomandare JSU 2015

Transcript of Formular de Recomandare JSU 2015

Formular de recomandare

Junior Summer University Not ctre participant: V rugam s introducei urmtoarele informaii mai jos:

Recomandare pentru

(Nume) (Prenume)

Not ctre persoana care recomand: Acest formular de recomandare v este pus la dispoziie prin intermediul proiectului Junior Summer University , proiect la care aplic elevul mai sus menionat. V rugm s completai acest formular n format electronic.Nume,Prenume:

Nr. Telefon:.

1. De ct timp cunoatei aplicantul i care este relaia dvs. cu acesta?

2. Care considerai c sunt punctele forte ale aplicantului?

3. V rugam s evaluai abilitile interpersonale ale aplicantului (munca cu colegii, profesorii), implicare, contribuia n cadrul activitilor extracurriculare, creativitatea:

4. V rugm specificai alte comentarii privind potenialul, calitile personale ale aplicantului, care credei ca ar fi de ajutor n analiza aplicaiei candidatului pentru proiectul Junior Summer University.

Data, Semntura, Junior Summer University este un proiect implementat de Organizaia Studenilor din Universitatea Babe-Bolyai (OSUBB), avnd ca activitate principal simularea procesului de predare, nvare i evaluare din Universitatea Babe-Bolyai pentru un numr de 255 de elevi din toat ara, care vor absolvi anul acesta clasa a XI-a. Elevii vor urma un program de cursuri, seminarii/laboratoare susinute de cadre didactice din UBB, n cadrul facultii pentru care au optat n formularul de nscriere.