Construim matricea personala

download Construim matricea personala

of 15

 • date post

  11-Oct-2015
 • Category

  Documents

 • view

  1.370
 • download

  25

Embed Size (px)

description

Matrice Vedica - interpretare astrologica

Transcript of Construim matricea personala

Construim matricea personalaPOSTAT DE URANIA HOROSCOPON 8 - NOVEMBER - 2013NUMEROLOGIE Construim matricea personala

Folosind un sistem de calcul foarte simplu, se poate alctui aa-numitul ptrat al lui Pitagora o schi ce indic rezervele ascunse ale fiecrui om.Ptratul lui Pitagora este una din metodele folosite n numerologie pentru stabilirea caracteristicilor principale ale personalitii, n baza numerelor ce alctuiesc data de natere a unui om. Metod, cunoscut i sub numele de ptratul magic, a fost elaborat de matematicianul grec Pitagora n secolul VI .H.Construim psihomatriceaDe exemplu, data naterii unei persoane este: 18 noiembrie 1978. O notm ca pe un ir de numere (fr zerouri): 18 11 1978.1. Pentru calculul primului numr, adunm toate cifrele care alctuiesc data naterii: 1+8+1+1+1+9+7+8. Primul numr este 36.2. Pentru cel de-al doilea numr, se adun cifrele din care este alctuit primul numr: 3+6=9. Al doilea numr este 9.3. Pentru al treilea numr, scdem din primul numr prima cifr a ntregului ir (n exemplul nostru este cifra 1) nmulit cu constana 2: 36-(lx2)=36-2=34. Al treilea numr este 34.4. Pentru a calcula cel de-al patrulea numr trebuie adunate cifrele din care este alctuit cel de-al treilea numr: 3+4=7. Al patrulea numr este 7.Notm numerele obinute pe al doilea rnd: 18 111978 36 9 34 7Acum completm ptratul lui Pitagora: Psihomatricea const din 9 celule numerotate de la 1 la 9.147

258

369

Introducem fiecare cifr din cele dou rnduri obinute n celula care i este alocat din matrice, de attea ori, de cte ori apare aceasta n cele dou rnduri de cifre. Obinem:1111477

--88

33699

n analiza psihomatricei, are importan fiecare celul, fiecare rnd, coloan i diagonal.Rndurile:Rndul 1 (1, 4, 7) determinare, priceperea de a v orienta n societate;Al 2-lea rnd (2, 5, 8) caliti de familie, potenial pentru ntemeierea unei familii;Al 3-lea rnd (3, 6, 9) nivelul stabilitii. .Coloanele:Coloana 1 (1, 2, 3) autoapreciere, personalitate;Coloana 2 (4, 5, 6) capacitatea de a asigura familia, talent la finane;Coloana 3 (7, 8, 9) aptitudini creatoare.Diagonalele:Ascendent (carnal) (3, 5, 7) temperament n sfera sexual, dorin, apetit; Descendent (spiritual) (1, 5, 9) aspiraia spre principiul suprem (Dumnezeu, raiune), cutarea spiritualitii n partener, comunicarea pe teme spirituale.Celulele:1 - fora i particularitile caracterului;2 - energie cosmic;3 - interes;4 - indicatorul strii de sntate;5 - logica;6 - nclinaia spre munc fizic;7 - noroc;8 - sentimentul datoriei fa de cei dragi i apropiai, indicatorul buntii sufleteti, al bunvoinei;9 - inteligen, memorie, clarviziune.Fora de manifestare a fiecrei linii depinde de numrul total de cifre cuprinse n ea, i nu de poziia lor.Pentru a evalua aciunea liniei asupra destinului omului, trebuie numrate cifrele cuprinse n ea. Aceeai regul este valabil pentru coloane i diagonale.

Caracteristica numrului cifrelor:Nu sunt cifre lipsa trsturii pentru care sunt responsabile;O cifr- trstura se manifest foarte slab, trebuie s o dezvoltai, s o perfecionai i s lucrai asupra ei;Dou cifre trstura este dezvoltat, dar nu domin asupra celorlalte; dac dorii, o putei dezvolta i mai mult;Trei cifre este un semn special, aceast trstur intr n funciune spontan n cazuri extreme, ntmpltor, pe neateptate; Patru cifre trstura este bine dezvoltat; Cinci cifre trstura este dezvoltat la maximum, aceasta e limita;ase i mai multe cifre- este o suprasarcin; n cazul acestei intensiti, trstura ncepe s se transforme n opusul ei, adic din puternic se transform n slab.

CALCUL MATRICEPentru calculul matricei luam ca exemplu data de 26.08.1972, obtinem:1.Primul numar operativ ---->se aduna toate cifrele datei de nastere si se obtine un numar din 2 cifre:2+6+8+1+9+7+2=352.Al doilea numar operativ --->se aduna cifrele primului numar operativ.3+5=83.Al treilea numar operativ --->din primul numar operativ se scade prima cifra a zilei de nastere inmultita cu 2.35-2 x 2 = 35-4 =31Multi se intreaba de ce se foloseste aceasta constanta 2. Nu este nici un mister ocult. In realitate operatiunea care ar fi trebuit facuta este urmatoarea: se scriu cifrele datei de nastere, iar prima cifra se trece la sfarsitul sirului si se scade din suma primelor cifre ( 6+8+1+9+7+2) - 2 = 33-2 = 31Practic operatiunea seamana cu o intoarcere in trecut, al treilea numar operativ aratand cu ce calitati vine acest om la nastere, cu ce mostenire vine, in acest exemplu avem 3, care reprezinta forta creativa, iar 1, vointa, dorinta de putere.4.Al patrulea numar operativ --->se aduna cifrele celui de al treilea numar operativ:3+1 =4Niciodata nu se fac mai mult de 4 operatii. Daca, prin adunarea cifrelor celui de al doilea numar operativ, se obtine un numar mai mare de 9, se pastreaza asa cum este. De ex. daca primul nr.operativ este 29, cel de-al doilea numar operativ este 2+9 = 11 si ramane 11, nu se reduce la 2. La fel si in cazul celui de-al patrulea numar operativ.

Am obtinut un sir de numere format din data nasterii + cele patru numere operative, adica 26 8 1972 35 8 31 4,pe care le ordonam intr-o grila cu 3 linii si 3 coloane, numitamatricea psiho-energo-informativasaunumerograma (patratul lui Pitagora).

Semnificatia cifrelor Cifra de vibratie interioara= cifra care rezulta din adunarea cifrelorzilei de nastere, reprezinta calitatile interioare si ascunse ale Eu-lui; Cifra de vibratie exterioara= cifra care rezulta din adunarea cifrelorlunii de nastere, reprezinta manifestarea calitatilor interioare in lumea exterioara, in societate; Cifra planului cosmic sau misiunea =suma ultimelor 2 cifre din anul nasterii, reprezinta misiunea persoanei in aceasta viata; Cifra destinului sau drumul vietii (al doilea numar operativ) =cifra care se obtine prin adunarea tuturor cifrelor din data nasterii (zi, luna, an), arata care este drumul pe care persoana trebuie sa-l parcurga in aceasta viata, sansele pe care le va atrage, talentele si caracteristicile principale. Este ca o traiectorie ideala care arata calea de urmat pentru a se realiza proiectul vietii pentru care ne-am intrupat. Spre 40 de ani vibratia sa devine mult mai puternica si influenta Arhetipului pe care il reprezinta va fi mai pregnanta. Cifra karmica (al patrulea numar operativ) arata calitatile cu care a venit la omul la nastere si pe care trebuie sa le dezvolte in aceasta viata, pentru a putea repara greselile comise in alta viata.EXEMPLU:26 08 1972 35 8 31 4Cifra de vibratie interioara=26=2+6= 8Cifra de vibratie exterioara = 8 = 8Misiunea in viata = 72 = 7+2= 9Cifra destinului = 2+6+8+1+9+7+2 = 35 = 8Cifra karmica = 31= 3+1 = 4Ce reprezinta fiecare casuta a matricei:

1. Prima casuta reprezinta caracterul persoanei, energiile psihicului, ego-ul, talentul de a fi lider, dorinta de putere, forta vointei.2. A doua casuta reprezinta bioenergiile, emotiile, capacitatea organismului de a se incarca cu energie, corpul astral, energia vitala, capacitatea de comunicare, empatia, entuziasmul.3. A treia casuta reprezinta memoria, capacitatea de a acumula cunostinte legate de lumea inconjuratoare, de a stoca informatiile , dar si de a le folosi in deciziile luate, capacitatea de adaptare, interesul pentru stiinta si cercetare.4. A patra casuta reprezinta starea initiala de sanatate a corpului, rezistenta fizica in conditii extreme, precum si imunitatea la nivel celular si energetic.5. Casuta cu numarul 5 reprezinta centrul matricei si are legatura cu toate celelalte casute. Ea reprezinta nivelul intuitiv al persoanei, capacitatea de a vedea cauzele, efectele si consecintele evenimentelor trecute, prezente si viitoare, de a percepe constient semnificatia adanca a acestora. Este legata de logica, precum si de stima de sine.6. Casuta cu numarul 6 reprezinta energia pamantului si arata capacitatea omului de a transforma aceasta energie, cu alte cuvinte de a fi practic, de a munci, dar si entuziasmul cu care face acest lucru.7. A 7-a casuta se refera la talent, la abilitatea cu care o persoana stie sa influenteze cursul evenimentelor, la noroc, la legatura cu divinitatea.8. A 8-a casuta reprezinta simtul responsabilitatii, capacitatea omului de a se sacrifica pentru altii, toleranta, iubirea fata de ceilalti, succesul social.9. Casuta a 9-a reprezinta forta mentala, inteligenta, abilitatea de a invata si de a transforma informatiile in folosul propriu.

Daca un vector are: 1 cifra - calitatea este slaba; 2 cifre - calitatea este normala, cu conditia ca persoana sa fie atenta la acele calitati care lipsesc; 3 cifre - calitate "extra" - daca e necesar, persoana poate sa isi modifice destul de mult calitatile, e loc de mai bine; 4 cifre - calitatea este foarte bine dezvoltata dar nu la limita superioara; 5 cifre - dezvoltata la maximum, o ulterioara intarire este inutila; 6 cifre - supradezvoltata, ce e prea mult nu e sanatos, uneori poate duce la o scadere a calitatii;In acelasi fel se judeca si cifrele din fiecare casuta a matricei.Este necesar sa intelegem ca intarirea unei linii are loc prin intarirea caracteristicilor cantitative ale numerelor din care este formata linia, dar in acelasi timp depinde si de caracteristicile specifice ale numerelor, cel mai uternic este si cel mai important, intrucat reprezinta fundamentul pe care se construieste linia. 1INDIVIDUALISM,INOVARE

SemnificatiiEste inceputul, este Dumnezeu, numarul din care deriva toate celelalte, ca parte a Unitatii, este principiul activ, energia, actiunea, conducatorul, afirmarea prin forte proprii.

Caracteristici pozitive ale persoanelor aflate sub vibratia saIndividualist, independent, original, creativ, ambitios, hotarat, curajos, optimist, activ, lider

Caracteristici negative ale persoanelor aflate sub vibratia saEgocentric, agresiv, egoist, critic, autoritar

ArhetipulRazboinicul

ElementulFoc

Elementul geometricPunctul

TarotArcana Majora I: Magicianul