Astronautii Si Conceptia Lor Despre Dumnezeu

of 10 /10
Astronautii si conceptia lor despre Dumnezeu To look out at this kind of creation and not believe in God is to me impossible. – Astronaut John Glenn

Embed Size (px)

description

Astronautii Si Conceptia Lor Despre Dumnezeu

Transcript of Astronautii Si Conceptia Lor Despre Dumnezeu

Page 1: Astronautii Si Conceptia Lor Despre Dumnezeu

Astronautii si conceptia lor despre Dumnezeu

To look out at this kind of creation andnot believe in God is to me impossible.

– Astronaut John Glenn

Page 2: Astronautii Si Conceptia Lor Despre Dumnezeu

Atronautii de la credinta la necredinta:

• In anul 1961 astronautul Yuri Gagarin este primul om care ajunge in spatiu la bordul navetei Vostok ,ajungand in spatiu astronautul rus face urmatoarea afirmatie:”Nu vad nicun Dumnezeu aici sus” .

• Urmand ca in 1963 Valery Bykovsky sa afirme nimic din ce au vazut in spatiu nu i-a determinat pe astronautii rusi sa creada in Dumnezeu.

Page 3: Astronautii Si Conceptia Lor Despre Dumnezeu
Page 4: Astronautii Si Conceptia Lor Despre Dumnezeu

• Decembrie 24 1984, Apollo 8 intra pe orbita lunii,atunci intr-o transmisiune televizata astronautul William Anders incepe sa citeasca din Biblie Geneza 1:1-4, Jim Lovell Geneza 1:5-8 si Frank Borman Geneza 1:9-10 .

• In incheiere astronautii transmit urmatorul mesaj:”Din partea echipajului Apollo 8 , va uram noapte buna,noroc,Craciun fericit si Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti!”

Page 5: Astronautii Si Conceptia Lor Despre Dumnezeu
Page 6: Astronautii Si Conceptia Lor Despre Dumnezeu

Totuşi, se pare că astronauţii NASA au avut astfel de experienţe. În plus, pe 26 decembrie 1994, telescopul Hubble a făcut fotografii în care apăreau îngeri deasupra unor oraşe. Desigur, fotografiile nu au fost făcute publice. Unii piloţi din forţele aeriene americane au povestit cum, în timpul zborurilor, au simţit cum o mână imensă pune stăpânire pe aparatul pilotat de ei. Conform cercetărilor, 15% din piloţi au avut o astfel de experinţă.

Specialistii NASA afirmă că OZN-urile, îngerii şi alte fenomene supranaturale nu sunt decât rezultatul unor halucinaţii

Page 7: Astronautii Si Conceptia Lor Despre Dumnezeu

O înregistrare NASA, postată pe examiner.com, prezintă o imagine în care pare să fie prezent un înger, care zboară către soare.

Site-ul unde a fost postată imaginea surprinsă de NASA este condus de Scott C. Waring, unul dintre susţinătorii cei mai avizi ai teoriei existenţei extratereştrilor.

Potrivit acestuia, prima explicaţie ar fi un OZN în formă de înger condus direct spre Soare. Ciudat este că obiectul are de două ori mărimea Pământului.

Potrivit unui sondaj recent CBS, 8 din 10 americani cred în îngeri şi le consideră fiinţe spirituale create de Dumnezeu.

Page 8: Astronautii Si Conceptia Lor Despre Dumnezeu
Page 9: Astronautii Si Conceptia Lor Despre Dumnezeu
Page 10: Astronautii Si Conceptia Lor Despre Dumnezeu

• In concluzie majoritatea astronautilor cred in existenta lui Dumnezeu .