Apocalipsa 2012

download Apocalipsa 2012

of 7

Transcript of Apocalipsa 2012

  • 8/9/2019 Apocalipsa 2012

    1/7

    "Apocalipsa 2012" este o actiune de razboi psihologicde Pavel Corut

    Globalizarea este un proces progresist, pozitiv si conform cu legile de evolutie ale

    Umanitatii terrane. n cteva secole, globalizarea va asigura unificarea pasnica aOmenirii, n jurul unui organ deliberativ central, cu rol de parlament mondial si a unuiguvern mondial cu activitate de orientare n toate domeniile vietii umane: economie,ecologie, nivel de trai, politici demografice, cultura, stiinta etc. Astfel, pamntenii vorintra ntr-o era a convietuirii pasnice, a progresului si a civilizarii depline. Deocamdata,globalizarea progresista a facut pasi timizi, prin globalizarea informatiei pe Internet siprin globalizarea sentimentelor pozitive ale tinerei generatii care a depasit vechile limitarirasiale, etnice si statale.

    Din nefericire, indivizi rauvoitori si retrograzi, uniti n Oculta globalist-regresiva,intentioneaza sa excluda globalizarea progresista si sa-si impuna propriul imperiu

    mondial. Oculta globalist-regresiva actioneaza de mai mult timp, nsa numai dezvaluirileunor ofiteri de informatii din diverse natiuni, facute n ultimele trei decenii, ne-au permissa-i cunoastem structura si planurile negative de viitor. Oculta globalist-regresiva unestecteva zeci de mii de indivizi foarte bogati, care detin deja mai mult de 50% din avutiamondiala si actioneaza cu tenacitate pentru concentrarea n continuare a marilor bogatiiale Lumii n minile lor. Ocultii regresivi se situeaza deasupra natiunilor si statelor,impunndu-si propriile interese, prin membri si agenti infiltrati n cele mai nalte niveluride conducere statala si internationala.

    Pentru a-si atinge scopurile hegemonice fundamentale, Oculta globalist-regresivaapeleaza frecvent la actiuni de razboi psihologic cu tematica economica, politica, militara

    sau religioasa.Practic, la ora actuala, Oculta globalist-regresiva ntretine un razboipsihologic de nivel mondial, prin mai multe focare situate n diverse zone ale Terrei.Agresiunea psihologica mistica constituie una din componentele principale ale razboiuluipsihologic mondial. [/i]Liderii Ocultei globalist-regresive conteaza ca, n viitorul lorimperiu, majoritatea populatiei va putea fi dominata si manipulata prin diverse forme demisticism: religii traditionale sau nou nfiintate, superstitii, magie, astrologie etc.[/i] Dinaceasta cauza, nca din faza actuala de agresiune psihologica, Oculta globalist-regresivaacorda o atentie deosebita tematicii mistice. Ea ncurajeaza si sponsorizeaza discretdiverse culte si secte religioase, ea raspndeste cu insistenta magia si astrologia n rndulpopulatiei tinere, ea actioneaza insistent pentru intoxicarea si manipularea mistica apopulatiei pamntene.

    Structura agresorilor mistici oculti este completa. Comanditarii acestei agresiuni suntliderii Ocultei globalist-regresive.Programatorii actiunilor psihologice agresive, cucaracter mistic, provin din rndul unor specialisti de elita n intoxicarea si manipulareamistica: psihologi, neurologi, sociologi, economisti, fosti ofiteri de informatii, liderireligiosi. Cteva zeci de milioane de agenti de intoxicare si manipulare mistica, recrutatidin rndul slujitorilor diverselor culte si secte, a jurnalistilor, a proprietarilor de mijloacede comunicare n masa, a unor pseudo-intelectuali si a unor sarlatani mistici, actioneaza

  • 8/9/2019 Apocalipsa 2012

    2/7

    deja la nivel mondial, sub conducerea organizatorilor oculti. Ei raspndesc si impun ncreierele populatiei-tinta variantele de intoxicare si manipulare mistica elaborate despecialistii organizatori. Tot ei sclavizeaza si programeaza psihic persoane maisugestionabile, cu ajutorul drogurilor si hipnozei, n scop de a le folosi pentru raspndireavariantelor de intoxicare si manipulare mistica, pe toate caile posibile: Internet,

    televiziune, presa scrisa, radio, carti si reviste, viu grai. n fine, foarte multe persoaneignorante, dar dornice de afirmare ori de cstig material, se pun n slujba ocultilorregresivi, n calitate de idioti utili. Acestia raspndesc cu tenacitate variantele deintoxicare si manipulare mistica, pe Internet sau prin carti si reviste, ascunzndu-siidentitatea sub pseudonime. Probabil, stiu sau banuie faptul ca activitatea lor estecondamnabila. nca din anii 70, specialistii occidentali au propus conducerii ONU caagresiunea psihologica de orice fel, inclusiv mistica, sa fie incriminata la sectiunea crimempotriva Umanitatii.

    n ultimul timp, Oculta globalist-regresiva a declansat o noua agresiune psihologica cutematica mistica, Apocalipsa 2012. Variantele din aceasta actiune de intoxicare,

    nfricosare si manipulare, elaborate de programatorii oculti-regresivi, au fost puse ncirculatie pe diverse cai: Internet, materiale scrise (carti, reviste, articole de ziar), emisiuni de radio si televiziune. Foarte multi oameni din Europa si de pe continentulamerican au luat cunostinta de variantele de intoxicare, nfricosare si manipulare, iardestui dintre ei au ajuns deja victime ale acestei agresiuni psihologice subtile. Din motivenca necunoscute, Oculta globalist-regresiva a lansat aceasta agresiune numai asupracivilizatiei rationale euro-americane, omitnd populatia afro-asiatica. Mai multe falsesomitati au fost atrase la agresiune, cu scop de a da un caracter aparent stiintificvariantelor de intoxicare, nfricosare si manipulare mistica. De asemenea, multi pseudo-intelectuali s-au an grenat n aceasta actiune, ca agenti, roboti sau idioti utili, din dorintade cstig material ori datorita ignorantei.

    Oculta globalist-regresiva urmareste sa atinga urmatoarele scopuri, cu ajutorul agresiuniipsihologiceApocalipsa 2012:

    a. Oculta globalist-regresiva conteaza ca populatia se va ngrozi de evenimenteleprezentate n variantele lor de intoxicare-manipulare si se va grabi sa-si aflesalvarea n misticism, ngrosnd rndurile robotilor mistici deja existenti.

    b. Oculta globalist-regresiva spera ca evenimentele apocaliptice profetite vorabate atentia majoritatii populatiei tinta de la nvatatura, creatie si munca, de lasupravegherea vigilenta a avutiilor nationale vizate de ea pentru jefuire si de laalte actiuni oculte condamnabile.

    c.Apocalipsa 2012 urmareste sa dezvolte asteptarile negative n creierelepopulatiei-tinta. Aceste sentimente distructive, asteptarile negative, slabesc simbolnavesc psihic persoanele mai putin rezistente.

    d. n fine, ocultii globalist-regresivi urmarsc ca, prin aceasta agresiunepsihologica, sa dezvolte naivitatea, credulitatea si ignoranta n populatia-tinta.

    Cum combatem aceasta agresiune psihologica cu caracter mistic, lansata de Ocultaglobalist-regresiva? Simplu, amicii mei. Apelam la informatii stiintifice absolut sigure, la

  • 8/9/2019 Apocalipsa 2012

    3/7

    operatiile gndirii corecte si la bunul simt, pentru a destrama toate variantele deintoxicare informativa, nfricosare si manipulare create de programatorii Oculteiglobalist-regresive. ncepem?

    Iata principalele diversiuni din actiunea Apocalipsa 2012:

    1. Manipulatorii afirma despre civilizatia maiasa urmatoarele variante de dezinformare,nfricosare si manipulare:

    Pe o piramida maya ar exista urmatoarea inscriptie: Ne vom ntlni n ziua de 22decembrie 2012. Aceasta ar dovedi ca ntreaga populatie maiasa ar fi fost luatade extaterestri, pentru evolutie n alt loc din Univers. n realitate, nici o piramidamaiasa nu contine o astfel de inscriptie. Populatia maiasa nu a disparut dupacucerirea spaniola. Circa 8 milioane de maiasi, din mai multe triburi, traiesc siacum, n Yucatan, Guatemala si Honduras, pastrndu-si unele obiceiuri salbaticede dinaintea Conquistei.

    Celebrul calendar maya s-ar termina brusc, cu data de 22 decembrie 2012. nrealitate, calendarul solar maias, mult perfectionat, pentru a respecta cu strictetezilele de sacrificii oferite unui numar foarte mare de zei, nu s-a terminat niciodata,la majoritatea triburilor. n mediul rural de pe platourile Guatemalei, este folosit siacum, de catre batrni de numiti "preotii calendarului". Calendarul ultimului tribmaias liber, Itza, s-a terminat la data de 14 martie 1697, data la care trupe spanioleconduse de Martin de Ursua, guvernatorul Yucatanului, au ocupat capitalatribului, orasul Tayasal.

    Astronomii maiasi ar fi cunoscut precesia echinoctiilor, n 25.920 de ani, perioadadenumita si an cosmic, an ce s-ar ncheia n 2012. n realitate, maiasii n-aucunoscut zodiacul si n-au marcat precesia echinoctiilor prin dreptul celor 13

    constelatii zodiacale (a 13-a este Ophiucus, nsa este ascunsa de astrologi,deoarece le-ar strica toate formulele). Calendarul solar maias nu se preta laastrologie, deoarece era compus din 18 luni de cte 20 de zile, plus o perioadanefasta (uayeb) de 5,25 zile. Calendarul venusian maias, de 260 de zile, nchinatzeului Kukulcan, nu avea vreo utilitate practica.

    Mai multe mituri maiase ar prezice ca, la 22 decembrie 2012, Pamntul vaajunge ntr-un punct de aliniere cu centrul Galaxiei noastre. n realitate,astronomii maiasi nu cunosteau notiunea de galaxie si nici un mit de-al lor nuvorbeste despre o astfel de aliniere. Din punct de vedere astronomic, putem unioricnd pozitia Terrei cu centrul galactic, nsa aceasta aliniere" nu produce niciun efect asupra vietii umane de pe planeta. n centrul galaxiei, se afla materienevie arznda, nicidecum o Constiinta Cosmica compatibila cu creierelepamntenilor (un soi de Dumnezeu astral). Ideea salbatica si neadevarata aUniversului viu si constient, compatibil cu creierele pamntenilor, provine dinmistica hindusa.

    n 1952, arheologul Albeito Ruz a descoperit mormntul regelui maias Pacal, pea carui placa ar fi scrisa profetia ca, n 2012, va fi sfrsitul Lumii (aceastaprofetie ar fi fost deslusita de vizionarul Jose Arguelles). n realitate, n 1951,arheologul mexican Albeito Ruz Lhullier efectua restaurarea Templului cu

  • 8/9/2019 Apocalipsa 2012

    4/7

    Inscriptii din Palenque. Cu aceasta ocazie, a descoperit ca, la circa 20 de metriadncime, se afla un mormnt de rege, gardat de sase schelete. Placa de mormnt,grea de cinci tone, era acoperita cu mai multe glife maiase, care au fost descifratesi facute publice, n 1953. Acestea nu contin nici o profetie despre sfrsitul Lumii,n 2012. De altfel, preotii maiasi nu cunosteau notiunea de profetie si nu aveau

    preocupari n acest sens. Ei erau convinsi ca toate evenimentele se repeta, ncadrul unui ciclu de ani Preotii practicau numai ghicitul unor evenimenteapropiate, prin datul n bobi de fasole sau cacao, obicei nca pastrat de batrniimaiasi din Guatemala.

    Scheletul regelui Pacal ar fi cu 40 de ani mai tnar dect ar indica vrstanscrisa pe placa de mormnt, ar fi mai nalt dect maiasii normali si ar posedaun nas coroiat, de mari dimensiuni, total neobisnuit pentru specia umana.Aceasta ar indica faptul ca Pacal ar fi fost rapit de extraterestri timp de 40 deani, perioada n care nu a mbatrnit. n realitate, din scrierile si desenele maya,rezulta clar ca maiasii obisnuiau sa-si modifice diferite parti din corp, cu scopestetic". Astfel, ei tuguiau cutia craniana a copiilor prin presare ntre doua

    scndurele, determinau copiii sa priveasca crucis prin atrnarea unei bile de cearade o suvita de par ce le cadea ntre ochi, si coroiau nasul prin ndopara narilor cudiverse materii textile si-si alungeau urechile prin atrnarea unor greutati n lobiistrapunsi, obicei ntlnit si la multe triburi africane. Scheletul de la Palenquc nudepaseste naltimea obisnuita a maiasilor din secolul 7 e.n., cnd a trait Pacal.

    Scrierea maiasa Popul Vuh, cu o vechime mare si necunoscuta, ar vorbi desprealte lumi dinaintea celei actuale, lume ce se va termina printr-un potop. nrealitate,Popol Vuh sau Cartea obstii (popol-obste, vuh-carte) a fost scrisa dupaocupatia spaniola din secolul 17 e.n., de un revoltat mpotriva vulturilor albiinvadatori" si nu cuprinde nimic din alegatiile facute de manipulatori. A fosttradusa integral si poate fi consultata, pentru verificarea afirmatiilor mele.

    Conform calendarului maias, a cincea lume s-ar termina n 1987, iar a sasealume ar ncepe n 2012. Perioada dintre cele doua lumi, numita apocalipsa saurevelatie, ar servi, conform profetiilor maya, cunoasterii Adevarului. n realitate,asa cum rezulta din scrierile maiase Cartea lui Chilam Balam siPopol Vuh,maiasii credeau ca Lumea va evolua numai n patru ere: a piticilor, a fiintelordzolob, a poporului maya si a unei armonii de convietuire a tuturor popoarelor, cunflorirea preferentiala a maiasilor. Aceasta credinta nu s-a confirmat, prindistrugerea civilizatiei maiase de catre spanioli, n secolul 17 e.n. Preotii maiasinu aveau notiunea de Adevar divin sau suprem. Ei divinizau cteva zeci de zei, nmajoritate zoomorfi, carora le aduceau sacrificii umane, pentru mbunare. Nuasteptau de la ei nici o revelatie, ci numai ploaie, recolte bogate, lipsa de molimeetc.

    Maiasii ar fi considerat ca, la 21 decembrie 2012, Terra va intra definitiv ncmpul radiant al centurii fotonice ce nconjoara constelatia Pleiadelor,constelatie n care s-ar afla centrul galaxiei. n realitate, salbaticii maiasi, aflati nornduirea sclavagista, nu aveau habar de notiunile foton si centura fotonica,notiuni descoperite abia n secolul trecut. Pleiadele sau Closca cu pui sunt un roide circa 120 de stele din constelatia Taurus (nu o constelatie distincta!), situat lacirca 350 de ani lumina de sistemul nostru solar. Cea mai luminoasa stea a acestui

  • 8/9/2019 Apocalipsa 2012

    5/7

    roi stelar este Alciona. Numarul mare de stele care l alcatuiesc i dau nfatisareade centura luminoasa. Cuvntul foton deriva de la grecescul phot care nseamnalumina, iar fotonii sunt cuante de lumina n miscare, cu viteza cunoscuta (300.000kilometri pe secunda). Lumina, ca orice radiatie electromagnetica, nu are nici oinfluenta asupra constiintei omenesti si a destinului omului; ea poate, cel mult,

    perturba superficial unele procese biologice. Nici vorba ca lumina Pleiadelor safie Constiinta Cosmica sau Christica sugerata de manipulatori. Maiasii ar fi scris ca, n 2012, vom depasi tehnologia actuala (din 2008), vom

    depasi cunostintele despre timp si spatiu, vom depasi necesitatea banilor, vomtrece rapid prin dimensiunea a patra si vom intra n a cincea dimensiune. Terrasi sistemul solar se vor sincroniza cu galaxia si ntregul Univers, iar ADN-uluman va fi perfectionat, capatnd 12 spirale n loc de 2. Aceasta varianta demanipulare este att de gogonata, nct numai retardatii mental o pot crede. nrealitate, maiasii nu cunosteau notiunea de tehnologie, nu foloseau nici macarroata si vedeau n archebuzele spaniole trasnete zeiesti. Nici o inscriptie maiasanu vorbeste despre relatia timp-spatiu. Maiasii nu cunosteau banii, astfel ca

    moneda" lor de schimb erau boabele de cacao. Maiasii n-au imaginat macar unUnivers cu mai multe dimensiuni. Ei cre deau n universul concret al porumbuluidin care traiau, porumb din care zeii primordiali Cucumatz si Tepeu ar fi creatprimii oameni. Terra si sistemul nostru solar sunt perfect sincronizate cuUniversul, nca de la formare. n fine, salbaticii maiasi, cu cunostinte medicalemai mult dect modeste, nu aveau habar de ADN si nici n-au facut vreo profetien acest sens. Chiar si acum, n timpul modern, cel putin 95% din populatia Lumiinu are habar ce nseamna ADN si cum se perfectioneaza.

    Ce concluzii tragem din variantele de manipulare bazate pe pretinse profetii maiase?Maiasii, un popor salbatic, crud si ignorant, n-au profetit nimic pentru viitor, ci si-au

    vazut de politeismul si zoolatria lor. Obsesia lor pentru masurarea exacta a timpului eradeterminata de teama lor de a nu supara multitudinea de zei care asteptau sacrificii desnge aproape n fiecare zi; maiasii trebuiau sa stie exact ziua n care sa faca decapitari,smulgeri de inimi sau aruncari n puturi a celor jertfiti pentru mbunarea zeilor imaginatide ei.

    Cine doreste sa verifice informatiile despre maiasi poate consulta Codexul Dresau,Cartea lui Chilam Balani,Popol Vuh, volumulRelatari despre Yucatan de Fray Diego deLanda, The Rise and Fall of Maya Civilization de John Eric S. Thompson, World of theMaya de Victor W. von Hagen, Maiasii de Horia Matei. Astfel, veti scapa de otravaintoxicarii cu informatii false si de manipularea catre credinte eronate.

    2. O alta varianta de manipulare sustine ca. potrivit traditiei kalachakra, la 960 de anidupa revelarea nvataturii secrete din Tibet (din anul 1027), va urma o perioada de 25 deani de framntari, care va culmina cu sfrsitul timpului. Desigur, suma cifrelor dinvarianta de manipulare ne da anul 2012. n realitate, kalachakra este de origine hindo-vedica, nu tibetana si reprezinta conceptia vedica ciclica de evolutie a Lumii, conceptiecu o durata mult mai mare dect cei 25.920 de ani ai anului cosmic inventat de mistici.Erele din roata timpului", imaginate de hindusi, sunt urmatoarele: kritayuga sau vrsta

  • 8/9/2019 Apocalipsa 2012

    6/7

    de aur, de 1.728.000 ani, n care domneste zeul justitiei si al datoriei; tretayuga sau vrstade argint, de 1.295.000 ani, n care virtutile ncep sa decada; dvaparayuga sau vrsta debronz, de 864.000 de ani, era n care oamenii, influentati de zeul jocului de zaruri,Dvapara, devin mincinosi si certareti; kaliyuga sau vrsta de fier, de 432.000 de ani, anceput la data de 18 februarie 3102 .e.n. Simbolizata de zeita neagra Kali, ea este o

    perioada a rautatii, razboaielor, catastrofelor si suferintei. Dupa cum vedem, roatatimpului" nu confirma apocalipsa din 2012.

    n al doilea rnd, tibetanii n-au primit prin revelatie nici un fel de secrete divine, nici n1027, nici ulterior. Ei au fost si au ramas un popor salbatic si incult, asa cum l-ati vazut nfilmul americanDoi ani n Tibet. Scriitorul german Fritz Rudolf descrie ignoranta,salbaticia, idolatria si coruptia din lamaseriile tibetane, n cartea Vrfuri fara zei.Povestile despre "sacralitatea" Tibetului si a tarmului pur" Shambala mai pot pacalidoar ignorantii, la secolul trecut, sotii Nicolai si Elena Roerich, mari mistici, au dusguvernului sovietic (lui Lenin) o scrisoare prin care nteleptii din Shambala" i felicitaupentru revolutia bolsevica. Prin 1993, scriitorul Ion Tugui a lansat cartea Sapte ani

    apocaliptici, pe baza "marturiilor" unui pretins vizitator al Shambalei, care-si ziceacontele Incapuciato. Nimic din ce au profetit Incapuciato si Tugui nu s-a adeverit. Tibetulnu ascunde nici un fel de secrete divine, ci numai ignoranta si salbaticie.

    3. Manipulatorii afirma ca, n 2012, se va sfrsi timpul. n scopul convingeriiignorantilor, ei folosesc si un argument pseudo-stiintific: cresterea frecventei vibratorii aTerrei ar face ca 24 de ore sa nsemne, n prezent, numai 16 ore, iar, n 2012, numai zeroore, deci, sfrsitul timpului. n realitate, timpul este o conventie omeneasca folositapentru a stabili ordinea cronologica a evenimentelor. El se poate masura functie de oricereper dorim. Noi l masuram functie de doua fenomene astronomice sigure, rotatiaPamntului n jurul axei sale, n 24 de ore (ziua) si miscarea de revolutie a Terrei n jurulSoarelui, n timp de 365,25 zile (un an). Restul unitatilor de timp sunt pur artificiale.Timpul nu se dilata, nu se contracta, nici nu se termina dect daca ne imaginam noi. lputem masura de la diverse limite din trecut, traind cu totii deodata, proba ca timpul nueste material si penetrabil. Evreii l masoara de la facerea Lumii", eveniment plasat nanul 3700 .e.n. Crestinii l masoara de la presupusa data de nastere a lui Jeshua - IsusHristos. Islamicii l masoara de la Hegira (16 iulie 620 e.n.), adica, de la fuga profetuluiMuhamad de la Mecca la Medina. Budistii masoara timpul de la iluminarea lui Budhaetc. Toti traim nsa deodata, proba ca timpul nu poate fi gaurit cu vortexuri, pentru acircula n trecut sau n viitor, ca n filmele SF americane. n trecut, putem calatori curetrocognitia, amintirea, imaginatia si informatiile oferite de stiintele care studiaza acesttimp (geologia, astrofizica, arheologia etc). n viitor, putem calatori cu imaginatia,premonitia, precognitia si planificari constiente.

    n concluzie, n 2012, nu se va sfrsi timpul.

    4. Manipulatorii sustin ca, n 2012, numai cei care vor avea o spiritualitate ridicata vorputea pasi n urmatoarea dimensiune, a patra, n era Varsatorului. Desigur, pentruspiritualizare, ei sugereaza credinte si comportari mistice. n realitate, spiritualitateaumana nseamna cunoasterea perfect stiintifica a Lumii n care traim, creatie permanenta

  • 8/9/2019 Apocalipsa 2012

    7/7

    de bunuri materiale si de valori spirituale utile oamenilor, o perfecta moralitate n familie,societate si fata de natura. n al doilea rnd, noi, pamntenii, am fost creati sa evoluam nspatiul cu trei dimensiuni si asa vom ramne ct timp va dainui Terra (4,5 miliarde deani). Universul pluridimensional e o ipoteza de studiu a savantilor si nimic mai mult. nfine, credinta n Dumnezeul Adevarat nu ne obliga sa ne nregimentam n nici o religie

    nchinatoare la zei. Fiti linistiti, n 2012, nu veti pati nimic!5. Urmatoarea varianta manipulatorie sustine ca, la ntlnirea centurii fotonice dinPleiade, organismele noastre vor suferi transformari radicale, devenind luminoase. nrealitate, daca bombardam un organism uman cu fotoni, acesta nu-si schimba compozitiasi organizarea. El ramne asa cum l stim, adica, format dintr-un trup de materie grosiera,condus de inconstient si constiinta si dintr-un corp invizibil (aura, biopsihocmp) condusde Hiperconstiinta. Corpul invizibil si hiperconstiinta formeaza mpreuna suflul vitalnemuritor sau sufletul nemuritor al omului. Deci, nu va speriati nici de aceasta variantade manipulare! Nemurirea oamenilor normali este asigurata si probata stiintific, mai alesprin studiul cazurilor de moarte clinica si prin regresie hipnotica.

    6. Manipulatorii afirma ca inversarea polilor magnetici ai Terrei ne va produce maritulburari si moarte. n realitate, inversarea polilor magnetici e un fenomen terestrunormal, la care oamenii, animalele si vegetalele s-au adaptat ori de cte ori s-a produs.Puteti verifica aceasta situatie, dormind cteva nopti cu capul catre nord, apoi, cu capulcatre sud. Nu vi se va ntmpla nimic. Posibila schimbare a polilor magnetici ai Terrei, nurmatoarele decenii, nu va afecta viata omeneasca grav si pentru lung timp.

    7. Manipulatorii vor sa va pacaleasca cu imaginea unui Univers limitat viu si constient,cam ca n miturile hinduse. n realitate, Universul e etern, infinit, nelimitat, format dinmaterie vie si nevie. Materia nevie (stele-sori, planete, sateliti etc.) sustine viata vieinferioara (vegetale si animale) si superioara (oamenii si fiintele rationale din alte lumiuniversale). Numai fiintele superioare poseda ratiune propriu zisa; animalele si vegetaleleau rudimente de constiinta si instincte. n centrul galaxiei noastre, arde o stea puternica(Alciona), lipsita de Constiinta Cosmica sau Hristica imaginata de mistici. Nu de acoloprimim noi informatiile civilizatoare, ci chiar din atmosfera pamnteana. Da, oHiperconstiinta divina ne inspira, ne ajuta si ne ocroteste mereu chiar din atmosferaplanetei noastre. Nu stim mai mult despre aceasta Hiperconstiinta. Stim doar ca neasigura evolutia, prin perfectionarea cunoasterii stiintifice si a creatiei umane, precum siprin impunerea unei comportari morale foarte severe.

    n concluzie, n anul 2012, nu se va ntmpla nimic deosebit pe Terra. Pamntenii si vorvedea linistiti de problemele lor iar manipulatorii oculti regresivi vor ncasa un esec cuactiunea lor agresiv-psihologica numitaApocalipsa 2012. Pastrati aceasta carte, pentru ava aminti, n ziua de 22 decembrie 2012, ca v-am spus adevarul! La fel am procedat n1993, cnd Ion Tugui speriase lumea cu Sapte ani apocaliptici. Am demontat profetia"lui n romanulBalada Lupului Alb, roman pe care l puteti citi comparativ cu cartea luiIon Tugui, pentru a va lamuri pe deplin.

    13.09.2008