27.11.11

download 27.11.11

of 2

Transcript of 27.11.11

  • 7/27/2019 27.11.11

    1/2

    Muli dintre noi nu sesizeaz, c pentru majoritatea problemelor de sntate este ocale de tratament naturist.Principala problem vine din lipsa informrii. Avem tendina de a fi bucuroi sscpm ct mai curnd de o boal sau durere, fr s ne dm seama de consecineletratamentului ineficient.

    Tot mai des, aud spunndu-se c :Pastilele trateaz una, ns mbolnvesc alta.

    Azi, i voi spune cum poi folosi uleiul de masline din buctria ta pentru tratareproblemelor elementare.

    1. DemachiantUleiul de msline are proprietatea de a cura pielea.nmoi un disc de vat n ulei i tergi machiajul de pe fa.l poi folosi i n zona din jurul ochilor ca vitamine pentru restabilire rapid.

    2. Hidrateazl consider cel mai bun produs care poate nlocui cremele hidratante de noapte.Dup baie sau dup curarea feei, aplic-l masnd locul pn este absorbit.

    3. ExfolierePentru a obtine o loiune exfoliant, amestec uleiul de msline cu sare demare.Folosete amestecul pentru a masa tenul i ndeprta celulele moarte.

    4. Tratament mpotriva acneelorAmestec 25 ml. ulei de msline cu 100 picturi ulei de lavand.Cu ajutorul

    unui disc demachiant aplic pe zonele afectate.5. Clcie crpateUleiul de msline hidrateaz i nmoaie stratul de piele dur de pe clcie.Aplic comprese cu ulei de msline n locurile afectate.

    6. mpotriva cderii pruluiMaseaz scalpul cu ulei, n fiecare sear timp de zece zile, acoper capul petimpul nopii.

    7. Baie hidratantPune n apa din cad, cteva picturi de ulei de msline, eucalipt, lavandpentru o aromaterapie spiritului tu i sntate corpului.

    8. Tratament pentru minile uscateMaseaz-i minile cu ulei de msline.Adaug i cteva picturi de ulei deportocalpentru o eficien sporit.Pe timpul rece de afar, minile au adesea de suferit. Uleiul de msline te vaajuta s-i rezolvi problema natural.

  • 7/27/2019 27.11.11

    2/2

    9. Coate uscateTaie o lmie pe jumtate i adaug 3-4 picturi de ulei n fiecare jumtate.Apoi, folosetele pentru a masa coatele.Poi aplica ulei pe tot corpul, nainte de du cu 10-15 min, pentru a-i facepielea mai fin.

    10.mpotriva ridurilorAplic i maseaz zonele uscate predispuse ridurilor.Datorit proprietilor hidratante, va reduce ridurile fine de pe fruntea ta.

    11.Bieii care lucreaz cu gantere, adesea pot observac le crap pielea labicepi, tricepi i oriunde muchii au tendina de a crete.Maseaz cu ulei zona afectat pn la absorbie.

    P.S. Ai grija de pielea ta i ea va avea grij de tine...

    Poze motivaionale: