124500607 Cum Sa Construiesti o Piramida

1
O modalitate simpla de a construii o piramida, fara raportor sau alte instrumente profesioniste ale desenului tehnic, este de a inmultii pentru linia de baza nr 1,57075 cu inaltimea pe care dorim sa o aiba piramida. Pentru laturiile triunghiului se inmulteste aceeasi inaltime cu 1,4945. Acesti factori fac ca unghiul piramidei sa fie de 53 grade. Se traseaza pe un carton mai tare si se masoara cu mare atentie.Pentru a va verifica singuri cand aprope terminati piramida de construit, masurati intotdeauna diagonalele patratului, adica baza piramidei. Trebuie sa fie egale chiar foarte exacte. De aceste lucruri depind in mare masura tot ceea ce se intampla intr-o piramida.

Transcript of 124500607 Cum Sa Construiesti o Piramida

Page 1: 124500607 Cum Sa Construiesti o Piramida

O modalitate simpla de a construii o piramida, fara raportor sau alte instrumente profesioniste ale desenului tehnic, este de a inmultii pentru linia de baza nr 1,57075 cu inaltimea pe care dorim sa o aiba piramida. Pentru laturiile triunghiului se inmulteste aceeasi inaltime cu 1,4945. Acesti factori fac ca unghiul piramidei sa fie de 53 grade.

Se traseaza pe un carton mai tare si se masoara cu mare atentie.Pentru a va verifica singuri cand aprope terminati piramida de construit, masurati intotdeauna diagonalele patratului, adica baza piramidei. Trebuie sa fie egale chiar foarte exacte. De aceste lucruri depind in mare masura tot ceea ce se intampla intr-o piramida.