Retete Dukan.ro Carnati de Curcan

Post on 02-Nov-2015

20 views 1 download

description

Carnati cu Curcan

Transcript of Retete Dukan.ro Carnati de Curcan

  • retete-dukan.ro http://www.retete-dukan.ro/carnati-de-curcan/

    Carnati de curcan

    Avem cu toii tendina s mergem la magazin i s cutm crnai gata fcui. Dar de ce sa nu i facem noi? Nunecesit foarte mult timp, ustensile ne mai trebuie (main de tocat i dispozitivul pentru fcut crnai). V invit si ncercai cu ncredere, aa cum ai fcut i cu reeta de mici de curcan, i v garantez c o s v plac.

    Faza Atac, Croazier (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitiv

    Ingrediente:

    -500 g piept de curcan

    -500 g pulp de curcan (fara piele)

    - 200 ml sup de curcan

    - 1 lg sare

    - 1 lgt piper alb

    - 2 lg boia de ardei dulce

    - 1 lgt cimbru

    - 5-6 cei de usturoi

    - mae de oaie

    Preparare:

    Mai nti punem maele srate ntr-un bol cu ap cald. Maele se pot achiziiona de la hipermarketuri (doar sntrebai unde anume s le cutai).

  • Carnea de curcan o punem n robot sau o dm prin maina de tocat. Adugm peste carne condimentele,usturoiul pisat i treptat supa de curcan. Se amestec pn compoziia devine tot mai vscoas.

    Maele de oaie le punem cu grij pe eava special de fcut crnai. Se umplu maele de oaie i se rsucesc dinloc n loc n funcie de lungimea dorit (nu se ndeas carnea n ma prea tare ca s nu crape acesta).Se puncrnaii la svntat (cam o or) i se neap cu un ac din loc n loc ca s nu crape la gtit.

    Se gtesc dup bunul plac (la tigaie, nbuii, pe grtar). i putei modela aa cum am fcut i eu cu cei din pozen form de melciori (prini cu scobitori). Se pot pstra la congelator chiar i 3 luni.

    n felul acesta avem crnai oricnd la ndemn fr a ne face griji cu privire la ce anume conin ei sau dacsunt potrivii dietei dukan.

    Poft bun!

  • Carnati de curcan