NEAGA ANDREEA-PREZENTARE POWER POINT MILKA

Post on 27-Jun-2015

1.866 views 9 download

Transcript of NEAGA ANDREEA-PREZENTARE POWER POINT MILKA

In continuare va invit sa ma urmati in lumea produselor milka …

Delicios de plina de ingrediente,cu un format inovativ al tabletei, ambalaj usor de folosit si resigilabil, Milka M-joy este ciocolata ideala

pentru a fi consumata atunci cand esti in miscare, in pauza la scoala sau in excursie la munte.

Cea mai fina ciocolata cu lapte din Alpi intr un format clasic : tablete de 100g pentru a fi savuratede unul singur sau impreuna cu familia.

Milka Luflée aduce o noua dimensiune a finetii ciocolatei. Fabricata dupa o reteta speciala, Milka Luflée este atat de fina incat se topeste in gura datorita miilor de bule din cea mai fina ciocolata cu lapte din Alpi.

Milka, cea mai fina ciocolata cu lapte din Alpi aduce pe piata din Romania o tableta special dedicata diabeticilor. Noul produs inlocuieste continutul de zahar cu fructoza, si are un continut de inulina de 14%.Milka Diet este disponibila in hipermarketuri si magazine mari care au un raft dedicat pentru produse de acest gen.

Tabletele de 250g sunt special pregatite pentru cadouri sau pentru a fi impartite cu prietenii.

Cea mai fina ciocolata cu lapte din Alpi intr-un format special pentru copii, cu multa crema de lapte, imbogatita cu dextroza. In plus batonasele de ciocolata de 12.5g sunt ambalate individual pentru a putea controla cantitatea de ciocolata pe care i-o dai nazdravanului tau.

Ori de cate ori doresti sa faci un gest frumos, nimic nu este mai potrivit decat pralinele I Love Milka: cea mai fina ciocolata cu lapte din Alpi, intr-o forma deosebita.