ZN Brasov 18 sept 2015

100
BRAȘOV 18 SEPT. - 1 OCT. 2015 www.zilesinopti.ro Coresi Shopping Resort

description

 

Transcript of ZN Brasov 18 sept 2015

Page 1: ZN Brasov 18 sept 2015

BRAȘOV18 SEPT. - 1 OCT. 2015

www.zilesinopti.ro

Coresi Shopping Resort

Page 2: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 3: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 4: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

4

VITEZĂ ÎN COASTĂ@MARELE PREMIU AL BRASOVULUI 2015

COMOARA @CINEMATECA PATRIA

TRAVIATA@OPERA BRASOV

AMERICAN ULTRA - PREMIERĂ @CINEMA

CONCERT ALEXANDRU ANDRIEȘ

19.09TRAVIATA

Opera BraşovOra 18:30

25.09COMOARA

DE CORNELIU PORUMBOIU

Cinemateca PatriaOra 20:00

25.09 PREMIERĂ:

AMERICAN ULTRA În cinematografe

27.09SLUGĂ LA DOI STĂPÂNI DE CARLO GOLDONITeatrul Dramatic Sică AlexandrescuOra 19:00

30.09 CONCERT ALEXANDRU ANDRIEȘSala Patria Ora 19:30

03-04.10 MARELE PREMIU AL BRASOVULUI 2015 Brașov

ÎN REVISTĂ

CITYCULT TEATRU: Fanteziile sexuale a le soțului meu... PAG. 10

CITY FILMS PREMIERĂ: American Ultra PAG. 20

CITY SPORTS LEGENDELE BĂILOR APOR PAG. 38

VEZI LISTA COMPLETA A EVENIMENTE-LOR DIN ORAȘ

Page 5: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 6: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 7: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 8: ZN Brasov 18 sept 2015

FLORILE POTRIVITE DORINȚEI TALEPentru a lucra cu florile este nevoie de pasiune și dedicație, iar angajații FLORĂRIEI MARA din ELIANA mall au învățat „alfabetul” florilor. Florăria vă oferă o gamă variată de flori din care le puteți alege pe cele care se potri-vesc cel mai bine dorinței voastre.

Fie că este vorba despre un simplu buchet de flori, de buchetul miresei, de lumânarea pentru botez a copilului,precum și orice alt tip de aranjament solici-tat, Florăria Mara vă stă la dispoziție.

FLORĂRIA MARA

ARANJAMENTE, buchete și coșuri de flori, la comandă

CONSULTANȚĂ pentru personalizarea cadoului oferit către cei dragi.

CALITATEA cea mai bună, prospețimea garantată

O GAMĂ LARGĂ de flori

BUCHETE cu care vă puteți impresiona jumătatea

STR. BAZALTULUI 2 I FACEBOOK.COM/ELIANAMALLBV www.eliana-mall.ro I [email protected]

Page 9: ZN Brasov 18 sept 2015

DESCOPERĂ BENEFICIILE PRODUSELOR NATURISTEFITONATURALEX din ELIANA mall pune la dispoziția clienților o gamă diversificată de produse naturiste la prețuri accesibile tuturor.

În acest magazin puteți găsi de la suplimente alimentare, uleiuri și tincturi, la produse cosmetice garantate accesorii pentru aromoterapie, aerosoli (candele de sare), dar și căni și ceainice pentru ceai.

MAGAZIN FITONATURALEXTOTUL pentru sănătatea ta

SFATURI acreditate de la personalul magazinului

PRODUSE certificate în care poți avea încredere

STR. BAZALTULUI 2 I FACEBOOK.COM/ELIANAMALLBV www.eliana-mall.ro I [email protected]

Page 10: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY CULT CARTE, MUZICĂ, SPECTACOL

10

TEATRU: COMEDIE BULEVARDI-ERĂ CU FAN-TEZIIGENUL DE PERSONAJE CARE APELEAZĂ LA SUROGATE PENTRU A-ŞI TRĂI VIAŢA

Scrisă de un autor american, John Tobi-

as, piesa „Fanteziile sexuale ale soţului meu aproape că m-au înnebunit“ este o satiră la adresa cărţilor motivaţio-nale, foarte mult gustate de americani. Un cuplu, a cărui atracţie reciprocă s-a dimi-nuat de-a lungul timpului, găseşte soluţia pentru resus-citare. Salvarea? Cartea doc-torului Leopold Baumgart-ner: „Trăieşte-ţi fanteziile - o

carte utilă pentru sănătate şi fericire“. De aici, se declanşează o comedie de situaţie plină de savoare şi dinamism, cu răstur-nări surprinzătoare şi scene de un comic dezlănţuit, în cel mai clasic stil bulevardier, în care sunt implicaţi, pe lângă cuplul Griffin, şi vecinul voyeur, şi hoţul bolnav de ulcer, intrat în apar-tament, şi sora d-nei Griffin, proaspăt părăsită de bărbatul ei, pentru o adolescentă parte-neră de jogging.

Unde: Teatrul „Sică Alexandrescu”Când: sâmbătă, 26 septembrie, Ora 19.00Preț bilete: 13 - 11 lei, Preț redus de 7 lei pentru elevi și studenți

GOLDONI a transmis prin piesa sa „Slugă la doi stăpâni” esenţa artei improvizaţiei, transformată de imaginaţia lui creatoare într-o mărturie imbatabilă. „După cum Masca, prin interpretare, crea un tip bine reliefat, tot astfel Goldoni creează prin elaborarea dramaturgică natura şi însuşirile acumulate scenic ale tipului respectiv”, spune criticul Victor Pandolfi.

Ca în întreaga sa operă, şi în „Nişte fete”, LABUTE îşi păstrează plăcerea de a provoca, aducând publicul în faţa unor situaţii de viaţă uşor recognoscibile, dar incomode.

COMEDIE: „SLUGĂ LA DOI STĂPÂNI” Piesa prezintă aventura Beatricei aflată in căutarea criminalului fratelui ei, Florindo fostul ei iubit. Ea călătorește în Veneția deghi-zată în Federigo, fratele ei mort.

OPERĂ: FRUMOASA DIN PĂDUREA ADORMITĂMusicalul de Marius Ţeicu şi Silvia Kerim, după basmul cu acelaşi nume de Charles Perrault, este noua surpriză, pregătită de Opera Braşov.

NOAPTE SPECIALĂ: NOCTURNA BIBLIOTECI-LOR

Lecturi, concur-suri literare, ate-liere, expoziţii, dar și observaţii astronomice pentru publicul larg invitat. Eve-niment naţional, sub egida Aso-ciaţiei Naţionale a Bibliotecilor publice şi bibli-otecarilor din România.

SPECTACOL: MOTANUL ÎNCĂLŢATUna dintre cele mai îndrăgite poveşti ale copi-lăriei, va prinde viaţă. Povestea scrisă de Charles Perrault a fost adaptată de Va-lentin Dobrescu.

ÎNTÂLNIRE: CU „NIŞTE FETE”Un bărbat aflat în faţa unui ma-riaj alege să se întoarcă în timp, întâlnindu-se cu fostele iubite în încercarea de a afla ce nu a mers în acele relaţii.

Unde: Teatrul „Sică Alexandrescu”, Sala MareCând: duminică, 27 septembrie, Ora 19.00Preț bilete 18 lei/15 lei, redus 10 lei

Unde: Opera BrașovCând: miercuri, 30 septembrie, Ora 11.00Preţ bilete: 7 lei

Unde: Biblioteca Judeţeană George Bariţiu Braşov Când: vineri, 25 septembrie, Ora 18.00Intrarea liberă

Unde: Teatrul Arlechino BraşovCând: sâmbătă, 26 septembrie, Ora 10.30 Preţ bilet: 8 lei

Unde: Sala Studio a Teatrului Sică AlexandrescuCând: vineri, 25 septembrie, Ora 19.00Preţul biletelor: 15 lei/10 lei redus

Page 11: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 12: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY CULT CARTE, MUZICĂ, SPECTACOL

12

OPERĂ: TRADIȚIA TRAVIATEIA DEVENIT O TRADIŢIE CA LA ÎNCEPUTUL ŞI LA FINALUL STAGIUNILOR DE LA OPERĂ SĂ FIE PROGRAMAT CÂTE UN SPECTACOL EXTRAORDINAR

Deschiderea stagiunii 2015 – 2016 a Operei

Brașov prilejuiește întâlni-rea, în mod tradițional, ca la fiecare început și sfârșit de sezon artistic, cu cea mai îndrăgită capodoperă ver-diană, „Traviata”. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Ilarion Ionescu-Galați, o legendă a muzicii românești, denumit de către critica de specialitate drept „omul-or-chestră”, „dirijorul pictor” sau

TEATRU:ABSINT Textul Magdei Fertacz tratează felul în care est-europenii s-au adaptat momen-tului istoric dat de căderea comu-nismului. Karo-lina, personajul central al textului şi familia ei sunt exponenţii a două generaţii surprin-se de acest mo-ment istoric.

SPECTACOL: POVESTIRI DE BUZUNAR

Pe fondul celor patru anotim-puri, în prezen-tări deosebit de antrenante, Domnul Poveste evidenţiază câteva aspecte din viaţa anima-lelor. Întâlnim povestea unui Şoricel, a Iepu-raşului Zglobiu care-şi caută prieteni, a Veve-riţei şi a celor doi cocoşi furioşi. Spectacolul este recomandat preşcolarilor şi şcolarilor din clasele primare.

TEATRU: PRIVEȘTE ÎNAPOI CU MÂNIE Povestea a patru tineri îndrăgostiți ce încearcă să își găsească locul în societate fără a se pierde unii de alții sau chiar pe ei însuși.

PENTRU COPII: PINOCCHIO Un spectacol de păpuși și mario-nete al Teatrului Strada după Carlo Collodi în scenariul lui Silvian Duică. Scenografia/construcţie pă-puşi.

Unde: Sala Mare a Teatrului Sică AlexandrescuCând: duminică, 20 septembrie, Ora 19.00Preţ bilete: 15 lei, 10 lei redus pentru elevi, studenţi, pensionari

Unde: Teatrul ArlechinoCând: sâmbătă, 19 septembrie, Ora 10.30Preţ bilet: 8 lei

Unde: Sala Studio a Teatrului Sică Alexandrescu. Când: sâmbătă, 19 septembrie, Ora 19.00Preţ bilete: 13 lei, 7 lei redus pentru elevi, studenţi, pensionari

Unde: Aula Magna a Universităţii Spiru Haret (Strada Turnului 7)Când: duminică, 20 septembrie, Ora 10.30Preţ bilete: 8 lei

„prinț al baghetei”. „Traviata” descrie scurta, dar agitata viață, precum și moartea tragică a unei celebre curtezane din înalta societate a secolului al XIX-lea din Paris. Povestea Violettei Valery impresionează de peste un secol şi jumătate, datorită ideii nobile pe care o transmite: sacrificiul de sine. Inspirându-se din celebrul roman „Dama cu camelii” de Alexandre Dumas-fiul, compozito-rul Giuseppe Verdi şi libretistul Francesco Maria Piave au creat un personaj pe cât de fragil, pe atât de puternic, într-un context muzical pur romantic. Violetta Valery devine victima societăţii în care trăieşte, acceptând, din dragoste pentru Alfredo Germont, un sacrificiu care îi va grăbi sfârşitul.

Unde: Opera BrașovCând: sâmbătă, 19 septembrie, Ora 18.30Preț bilete: 30 lei/20 lei

Despre JOHN OSBORNE, care a scris piesa „Privește înapoi cu mânie” se spune că a transformat furia în artă. Furia era o stare de fapt, de atitudine a tinerilor faţă de societate în anii ’60 – ’70 în lumea occidentală.

„ȚARA SURÂSULUI” este una dintre foarte puținele operete în care deznodământul nu are happy-end, ideea transmisă spectatorului fiind aceea că, uneori, două lumi diferite pot coexista până la un anumit prag.

Page 13: ZN Brasov 18 sept 2015

INFORMAȚII:la telefon 0725972231, [email protected]

Facebook: Teleferic Grand Hotel

Tel 0368 100 200

[email protected]

Poiana Brașov, Str. Poiana Soarelui, Nr. 243

Page 14: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 15: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 16: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY FILMS PROGRAM CINEMATECA

16

V, 18.0920:00

KineDok

BUCUREŞTI, UNDE EŞTI ? (ROMÂNIA,

2014) Regia: Vlad Petri

documentar Durata: 76 min. Intrarea liberă

S, 19 .0911:00

TURBO (SUA 2013)

Regia: David Soren Animație

Durata: 96 min Dublat în limba

română

17:00 Mari actori

STRĂINUL / THE STRANGER (SUA,

1946) Regia: Orson Welles

Cu: Orson Welles, Edward G. Robinson,

Loretta Young Thriller

Durata: 95 min. 100 ani Orson

Welles !

19.00: Mari regizori

CONTESA DIN HONG KONG (SUA, 1967)

Regia: Charles Chaplin

Cu: Marlon Brando, Sophia Loren,

Sydney Chaplin Dramă

Durata: 120 min. LMA Sophia Loren

D, 20 .0911:00

Matineu copiiAVIOANE: ECHIPA

DE INTERVENŢII/ PLANES: FIRE &

RESCUE (SUA 2014) Regia: Roberts

GannawayAnimaţie

Durata: 83 min Dublat în limba

română

17:00 Golden Classics

ARABESQUE (SUA, 1966)

Regia: Stanley Donen

Cu: Gregory Peck, Sophia Loren

Thriller, aventură Durata: 103 min.

LMA Sophia Loren

19.00: Seara de Oscar

GRAND BUDAPEST HOTEL (SUA, 2014)

Regia: Wes Anderson

Cu: Ralph Fiennes, F. Murray Abraham,

Adrien Brody Comedie

Durata: 100 min. Marele Premiu al

Juriului la Festivalul de la Berlin

Premiul Globul de Aur pentru cel mai

bun film (categoria comedie)

9 nominalizări și 4 premii Oscar 2015

L, 21 .0920:00

Seara Filmului European

ÎN ORDINEA DISPARIŢIEI /

KRAFTIDIOTEN (NORVEGIA, 2014)

Regia: Hans Petter Moland

Cu: Stellan Skarsgard, Kristofer

Hivju, Bruno Ganz Thriller, comedie Durata: 115 min. Selecția oficială

Berlinale 2014 Preț bilet: 10 RON

MA, 22 .0920.00:

Film cult SCARA LUI IACOB

/ JACOB’S LADDER (SUA, 1990)

Regia: Adrian LyneCu: Tim Robbins,

Elizabeth Peña, Danny Aiello

thriller, horror Durata: 113 min. Aniversarea de

25 ani !

MI, 23 .0920:00

Special ThrillerTHE IPCRESS FILE

(ANGLIA, 1965) Regia: Sidney J.

Furie Cu: Michael Caine,

Nigel Green, Guy Doleman

Thriller, ecranizare Durata: 109 min.

Aniversarea de 50 de ani !

După un roman de Len Deighton

J 24 .0920:00

Comedy Classics CITEȘTE ȘI ARDE

/ BURN AFTER READING (SUA, 2008)

Regia: Joel și Ethan Coen

Cu: George Clooney, Brad Pitt, John

Malkovich Comedie, thriller

Durata: 96 min.

V, 25 .0920:00

COMOARA

(ROMÂNIA, 2015) Regia: Corneliu

Porumboiu Cu: Toma Cuzin,

Adrian Purcărescu, Corneliu Cozmei

comedie Durata: 89 min.

Premiu Un Certain Regard Cannes 2015

Preț bilet: 10 RON

S, 26 .0911:00

Matineu copii POVESTEA

JUCĂRIILOR 3/ TOY STORY 3 (SUA 2010)Regia: Lee Unkrich

Animaţie Durata: 110 min Dublat în limba

română

17:00 Mari actori

ULTIMUL MAGNAT / THE LAST TYCOON

(SUA, 1976)Regia: Elia Kazan

Cu: Robert De Niro, Robert Mitchum,

Jack Nicholson Dramă

Durata: 123 min. Ecranizare după F.

Scott Fitzgerald LMA /In memoriam

Elia Kazan (7 sept 1909-28 sept 2003)

19.30: Mari regizori

VIVA ZAPATA! (SUA, 1952)

Regia: Elia Kazan Cu: Marlon Brando,

Jean Peters, Anthony Quinn

istoric, biografic Durata: 113 min.

Premiul Oscar pentru cel mai

bun actor în rol secundar: Anthony

Quinn Scenariu de John

Steinbeck ! LMA /In memoriam

Elia Kazan (7 sept 1909-28 sept 2003)

Page 17: ZN Brasov 18 sept 2015

Din 25 septembrie la cinema

Page 18: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY FILMS PROGRAM CINEMATECA

18

D, 27 .0911:00

Matineu copii CLOPOŢICA ŞI ZÂNA PIRAT/ THE PIRATE

FAIRY (SUA 2014)Regia: Peggy

Holmes Animaţie

Durata: 78 min Dublat în limba

română

17:00 Golden Classics

PANICĂ PE STRĂZI / PANIC IN THE

STREETS (SUA, 1950) Regia: Elia Kazan

Cu: Richard Widmark, Paul

Douglas, Barbara Bel Geddes

Film noir, thriller Durata: 96 min.

LMA /In memoriam Elia Kazan (7 sept 1909-28 sept 2003)

Premiul Oscar pentru cel mai bun

scenariu

19.00: Seara de Oscar

UN TRAMVAI NUMIT DORINȚĂ / A STREETCAR NAMED DESIRE (SUA, 1951)

Regia: Elia KazanCu: Vivien Leigh,

Marlon Brando, Kim Hunter Dramă

Durata: 122 min. 12 nominalizări și 4

Premii Oscar După piesa lui

Tennessee Williams

L, 28 .0920:00

Seara filmului european

SPIONUL CARE VENEA DIN FRIG /

THE SPY WHO CAME IN FROM THE COLD

(ANGLIA, 1965) Regia: Martin Ritt

Cu: Richard Burton, Oskar Werner,

Claire Bloom Thriller, dramă

Durata: 115 min. Aniversarea de 50

de ani ! Ecranizare după

John le Carré 2 nominalizări la

premiul Oscar

MA, 29 .0920.00:

Film cult HANNIBAL (SUA,

2000)

Regia: Ridley ScottCu: Anthony

Hopkins, Julianne Moore, Gary Oldman

Thriller, dramă Durata: 131 min. Ecranizare după

Thomas Harris

MI, 30 .0920:00

Special ThrillerFUNERAL IN BERLIN

(ANGLIA, 1967) Regia: Guy Hamilton

Cu: Michael Caine, Oskar Homolka, Guy

Doleman Thriller, ecranizare

Durata: 102 min După un roman de

Len Deighton

Sala Patria etajul 1, Bulevardul 15 Noiembrie 50A,

facebook.com/Cinemateca_Patria

cinematecapatria.ro

Cinemateca Patria este operată de: Asociaţia Culturală FANZIN în parteneriat cu

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BRAŞOV.

ALDMOVIELAND

FarmacomO echipa pentru sanatatea ta!

R

VEZI LISTA COMPLETĂ A

FILMELOR DE LA CINEMATE-

CA PATRIA

Page 19: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 20: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY FILMS PREMIERE

20

AMERICAN ULTRA: AGENTDESCOPERIT

AMERICAN ULTRA Regie: Nima Nourizadeh Cu: Connie Britton, Walton Goggins, Kristen Stewart Durata: 95 minute Gen: Acțiune, comedie.

American Ultra este o comedie de acțiune

în regia lui Nima Nourizadeh, în care Jesse Eisenberg joacă rolul unui agent sub acoperire, care devine un obstacol incomod pentru angajatorii săi, atunci când aceștia decid că a venit momentul să îl scoată din joc.

Mike Howell este un tip cu un mare potential, care își pierde timpul într-un orășel din Virginia, fumând iarbă, lucrând la un magazine

de tipul Cash & Carry, scriind la un roman graphic despre o maimuță erou și își petrece restul timpului împreună cu iubita sa, Phoebe.

Din cauza unor grave probleme de anxietate, Mike este incapabil să părăsească orașul. Cu toate astea, plănuiește o escapade în Hawaii. O nereușită care îl tine legat de oraș.

REUNIUNE TWILIGHT PE COVORUL ROŞU Kristen Stewart joacă de data aceasta alături de Jesse Eisenberg. La premiera din Los Angeles a filmului, fosta interpretă a Bellei s-a întâlnit pe covorul roşu cu Taylor Lautner (care l-a jucat în Twilight pe Jacob Black), alături de care a făcut şi câteva poze, spre deliciul fanilor.

Ce nu știe Mike este că, de fapt, el este o proprietate a Guvernului. Iar încercările lui de a părăsi orașul nu sunt pe placul CIA. Într-o seară, în timp ce se află la muncă, o femeie misterioasă ii spune niște cuvinte de neînțeles care îi schimbă comportamentul și care care trezesc în Mike aptitudini de asasin. Femeia se dovedește a fi un agent CIA care a pus la cale un plan de mai mulți ani, iar acum vrea să îl materializeze cu ajutorul lui Mike. Mike era unul din cei mai buni agenți ai săi. Cu ajutorul lui Phoebe, Mike va avea misiunea dificilă de a-i elimina pe cei care îl vânează și doresc să pună mâna pe el cu orice preț.

VEZI TRAILER:

American Ultra: Agent descoperit in cinematografe din 25 Septembrie.Un film distribuit de Forum Film România

Page 21: ZN Brasov 18 sept 2015

PROGRAM CINEMA ONE SĂPTĂMÂNA 18 - 24 SEPTEMBRIE 2015

Reze

rvăr

ile se

anul

ează

auto

mat

de

către

sist

emul

info

rmat

ic cu

30

min

ute

înain

te d

e în

cepe

rea s

pect

acol

ului

.C

inem

atof

rafu

l își r

ezer

vă d

rept

ul d

e a m

odifi

ca p

rogr

amul

film

ului

fără

not

ifică

ri pr

ealab

ile.

PREŢURI FILME < 17:00 > 17:00 REDUS* COPII < 12LUNI - JOI 25 LEI 25 LEI 20 LEI 15 LEIVINERI - DUMINICĂ 25 LEI 29 LEI 20 LEI 15 LEIAVANPREMIERE 30 LEI

PREŢURI FILME 2D < 17:00 > 17:00 REDUS* COPII < 12LUNI - JOI 15 LEI 15 LEI 10 LEI 10 LEIVINERI - DUMINICĂ 15 LEI 19 LEI 10 LEI 10 LEIAVANPREMIERE 2D 23 LEI

* Redus = Elevi, Studenţi, Pensionari, Veterani de razboi, ** Vizionarea filmelor necesită folosirea ochelarilor *** Preţ ochelari : 3 lei – clienţii noștri pot viziona filmele folosind și ochelari proprii cu condiţia ca aceștia să fie compatibili cu sistemul de tip Master Image.

INTERNUL 2D DIGITAL, AG, 121 minMiercuri - Joi 17:15; 19:30; 22:00

COMEDIE

EVEREST AP-12, 121 min

Vineri - Joi 11:15; 13:30; 16:00; 18:45; 21:00AVENTURI, DRAMĂ, THRILLER

SEXUL, BATĂ-L VINA! 2D DIGITAL, N-15, 92 minVineri - Marti 14:15; 19:45; 21:30; 23:30 Miercuri 12:30; 19:45; 21:30; 23:30 Joi 14:15; 19:45; 21:30; 23:30COMEDIE

SICARIO: ASASINUL 2D DIGITAL, N-15, 121 minVineri - Joi 12:15; 14:30; 18:30; 20:45; 23:00

ACŢIUNE, DRAMĂ

VIZIUNI 2D DIGITAL, N-15, 85 minVineri - Sâmbătă, Luni - Marţi 17:30 Vineri - Joi 23:15, Miercuri - Joi 14:00, Miercuri 18:15HORROR, THRILLER

ORCHESTRA ROYAL CON-CERT GEBOUW AMSTERDAM FESTIVAL GEORGE ENESCUSâmbătă, Duminică 19:30CONCERT

RECITAL DE PIAN CHRISTIAN ZACHARIAS FESTIVAL GEORGE ENESCUDuminică 16:30CONCERT

AGENTUL DE � U.N.C.L.E.2D DIGITAL, AP-12, 112 minVineri - Joi 12:30; 22:30Vineri - Sâmbătă, Luni-Marţi 15:15 Miercuri - Joi 15:00ACŢIUNE, AVENTURI, COMEDIE

ALBINUŢA MAYA, FILMUL DUB�T, AG, 89 min

Vineri - Joi 10:45

ANIMAŢIE, AVENTURI, COMEDIE, DRAMĂ

BABYSITTING CU SUR-PRIZE2D DIGITAL, AP-12, 85 minVineri - Marţi 18:15 Joi 18:15

COMEDIE

FERICIRE CU ORICE PREŢ2D DIGITAL, N-15, 102 minVineri - Marti 10:30 Joi 10:30

COMEDIE, DRAMĂ

HITMAN: AGENT 47 2D DIGITAL, N-15, 108 minVineri - Marţi 13:45; 15:45; 17:45; 20:00; 22:15 Miercuri - Joi 12:00; 15:45; 17:45; 19:45; 21:45; 23:30 ACŢIUNE, CRIMĂ, THRILLER

LABIRINTUL: ÎNCERCĂRILE FOCULUI 2D DIGITAL, AP-12, 130 minVineri - Joi 12:45; 15:30; 18:00; 20:30; 23:00 Vineri 22:00 Duminica - Marţi 22:00ACŢIUNE, SF, THRILLER

MISIUNE: IMPOSIBILĂ. NAŢIUNEA SECRETĂ2D DIGITAL, AP-12, 132 minVineri, Luni - Marţi 19:15 Sâmbătă 22:45 ACŢIUNE, AVENTURI, THRILLER

MINIONII DUB�T, AG, 104 min

Vineri - Sâmbătă, Luni - Joi 11:00 Duminică 12:00 COMEDIE, ANIMAŢIE

MINIONII SUBTITRAT, AG, 104 min

Vineri - Sâmbătă 13:00 Duminică 14:00 Luni - Joi 13:00COMEDIE, ANIMAŢIE

MUNE: GARDIANUL LUNII DUB�T, AG, 85 min

Vineri - Joi 11:45; 13:15

ANIMAŢIE

RICKI AND THE F�SH 2D DIGITAL, AP12, 101 minVineri - Marti 12:15; 16:15 Miercuri 10:30; 14:15; 16:15 Joi 12:15; 16:15DRAMĂ

SELF/LESS: TRANSFER DE VIAŢĂ2D DIGITAL, N-15, 117 minVineri - Marţi 11:30

ACŢIUNE, FANTASTIC, SF

TRANSPORTER: MOSTENI-REA 2D DIGITAL, N-15, 95 minVineri - Joi 10:45; 14:45; 16:30; 18:30; 20:15 ACŢIUNE, CRIMĂ, THRILLER

VACANŢĂ CU PERIPEŢII 2D DIGITAL, AP-12, 98 minVineri - Joi 15:00; 17:00; 19:00; 21:00; 22:45

AVENTURI, COMEDIE

VIBREAZĂ CU MINE 2D DIGITAL, N-15, 93 minVineri - Joi 10:30; 16:45DRAMĂ

PREMIERĂ

PREMIERĂPREMIERĂPREMIERĂ

PREMIERĂPREMIERĂAVANPREMIERĂ

Page 22: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY FILMS PREMIERE

22

Titlul original: SICARIO

Regia: Denis VilleneuveCu: Josh Brolin, Jon Bernthal, Emily Blunt, Benicio Del ToroGen: Acțiune, dramă. Durata: 121 minute

filmat cu camera mobilă, în stil do-cumentar, are similitudini cu Traffic/Trafic (2000) al lui Steven Soder-bergh, cu No Country For Old Men/Nu există țară pentru bătrâni, de frații Coen (2007) și cu The Counse-lor/Avocatul de Ridley Scott (2013), despre problema stringentă a Car-telurilor mexicane, a traficului de droguri imposibil de controlat, de la frontiera americană.

SICARIO: ASASINUL

În Mexic, sicario înseamnă asasin

plătit. La graniţa dintre Statele Unite şi Mexic, legea nu există, iar neex-perimentatul agent FBI Kate Mercer (Emily Blunt) devine martor al traficului internaţional de droguri desfăşurat cu implicarea forţelor guvernamentale (Josh Brolin, Benicio Del Toro). Miza creşte atunci când aceştia trebuie să îl captureze pe capul între-gii organizaţii criminale.Sicario a avut premiera la Cannes, în mai 2015, în Competiția oficială. Film dur și extrem de realist,

BENICIO DEL TORO

Benicio Del Toro este principalul colaborator în misiunea condusă de FBI la graniţă, iar trecutul întunecat al acestuia o va face pe Kate să pună la îndoială tot ce ştia pentru a supravieţui.

Page 23: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 24: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY EVENTS RECOMANDĂRI PROGRAM

24

Page 25: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 26: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY FILMS PREMIERE

26

Scopul nostru este să transformăm

orice idee, proces sau busi-ness într-o soluție persona-lizată pentru web, PC sau dispozitive mobile și pentru a atinge acest scop ne spri-jinim pe modul nostru de lucru eficient și dinamic. Pe scurt, fiecare proiect trece prin 5 etape:

5 ETAPE PENTRU UN PROIECT DE SUCCES

1. DIALOGULNe bazăm pe dialogul direct cu dumneavoastră și facem tot ce ne stă în putința pentru a înțelege cat mai bine necesitățile proiectului dumneavoastră.

2. CERCETAREAPlecând de la o cercetare riguroasă, axată pe cerințele discutate anterior, punem bazele unei estimări de proiect. Estimarea oferă informații clare despre: procesul de dezvoltare, combinația optimă de tehnologii, resursele necesare proiectului, durata procesului de dezvoltare și bugetul.

3. DESIGN-UL UNICColaborarea propriu-zisă începe cu design-ul. Lucrând împreuna, vom defini identitatea proiectului și vom realiza toate resursele necesare pentru: procesul de dezvoltare, promovare / marketing și utilizare zilnică.

4. DEZVOLTAREAProcesul de dezvoltare este împărțit în pași bine definiți și are la bază estimarea și design-ul realizate anterior. Pentru a asigura evoluția corectă a proiectului, organizăm întâlniri periodice (online sau în persoană) pentru evaluare generală și restabilire a priorităților. Fiecare pas din procesul de dezvoltare se încheie cu sesiuni ample de testare.

5. LIVRAREALa final, proiectul este livrat împreună cu toate resursele de design și codul sursă, astfel dum-neavoastră deveniți unicul proprietar al proiectului. Colaborarea cu echipa noastră poate continua prin servicii personalizate de mentenanța sau prin cereri ulterioare de dezvol-tare / actualizare.

Credem că modul nostru de lucru va transforma realizarea unui website unic și dinamic, dezvoltarea unei aplicații software sau crearea unei aplicații pen-tru mobil / tabletă într-o experiență plăcută.

Vă invităm la dialog și vă așteptăm oricând la biro-ul nostru virtual: websitelacomanda.ro

Titlul original: THE INTERN

Regia: Nancy MeyersCu: Robert De Niro, Anne HathawayGen: Comedie.Durata: 121 minute

succesul de casă It’s Complicated.Nancy Meyers (n.1949), este o sce-naristă, producătoare și regizoare apreciată în Hollywood. A debutat cu scenariul comediei feministă cu Goldie Hawn, Private Benjamin/Soldatul Benjamin, în 1980. Succe-sul acestui film a creat un an mai târziu un serial TV, cu acelaşi nume. Apoi Meyers a creat alt serial de succes, Baby Boom (1998), bazat pe filmul scris tot de ea, în 1987, cu Diane Keaton.

INTERNUL

În „Internul”, De Niro este Ben

Whittacker, un bărbat de 70 de ani care descoperă că pensionarea nu este o decizie aşa minunată precum credea și intră stagiar la moderna com-panie de vânzări online a unei tinere antreprenoare (Anne Hathaway). Profi-tând de oportunitatea de a avea din nou activitate printre profesionişti, reali-zează că nu e atât de sim-plu, iar contrastul dintre aşteptările şi preocupările celor două generaţii devin sursa umorului din aceas-tă comedie regizată de Nancy Meyers, revenită în atenţie la şase ani după

DE NIRO

Mereu tânăr, și la 72 de ani (împliniți pe 17 august a.c.), Robert Anthony De Niro Jr. este unul din cei mai emblematici actori din filmul american contemporan și din cinematografia mondială. Băiatul pictorului new-yorkez, Robert De Niro Sr., juniorul De Niro a debutat în comedia lui Brian de Palma din 1968, Greetings! /Salutări.

Page 27: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 28: ZN Brasov 18 sept 2015

PROFESIO-NAL NEW CONSULT

Activand pe piața din Brașov,

Profesional New Consult, a reușit să obţinã recunoașterea ca partener serios în categoria sa, respectiv cea de furnizor de cursuri de formare profesionalã, calificare, recalificare, specializare susţinând cursuri de Inspector Resurse Umane, Formator, Operator CNC, Barman şi altele, cursuri ce au fost

îşi desfãşoarã activitatea, respectiv, “Performanţa înseamnã succes”, fãrã a reduce astfel, calitatea actului de studiu, a cursului în sine, oferind suporturi de cursuri elaborate şi materiale de studiu complexe.

PROFESIONAL NEW CONSULT

telefon : 0760.031.178, 0786.333.103, fax: 0368.466.565email: [email protected]. Iuliu Maniu, nr.47, etaj 4, camera 404C, cladirea Cobco (langa Spital Sfanta Maria)Facebook /pages/Cursuri-Brasovweb: www.profesio-nalnewconsult.ro

PROFESIONAL NEW CONSULT

telefon : 0760.031.178, 0786.333.103, fax: 0368.466.565email: [email protected]. Iuliu Maniu, nr.47, etaj 4, camera 404C, cladirea Cobco (langa Spital Sfanta Maria)Facebook /pages/Cursuri-Brasovweb: www.profesio-nalnewconsult.ro

FIRMA ÎŞI PROPUNE CA ÎN PERIOADA URMÃTOARE SÃ ASIGURE FORMAREA PROFESIONALÃ PE PIAŢA DIN BRAŞOV ÎN URMÃTOARELE DOMENII:

Curs Operator Masini cu Comanda Numerica / Operator CNC – 600 lei curs, care prin componenta practicã realizatã în parteneriat cu o firmã de profil îşi propune sã asigure formarea profesionalã în domeniu prin aplicaţii practice efectuate pe strunguri in 3 si 4 axe.

Curs Inspector Resurse Umane – 400 lei – susţinut de formatori din cadrul ITM Braşov, cursul îşi propune sã aducã o seamã de lãmuriri celor care deja activeazã în domeniu dar şi sã îi iniţieze pe cei care doresc sã urmeze o carierã nouã, în domeniul resurselor umane.

Curs Specialist Management Deşeuri – 450 lei – fiind susţinut de formatori din cadrul Agenţiei de Mediu Braşov, cursul este destinat asigurãrii informaţiilor necesare respectãrii legii 211/2011, privind regimul deşeurilor, actualizatã, evitând astfel amenzile, ce pot fi aplicate societãţilor comerciale, amenzi, care pot ajunge la câteva sute de milioane.

Mai multe detalii:cursuribrasov.blogspot.ro

apreciate extrem de favorabil de cãtre cursanţii participanţi la acestea.

Încercând sã vinã în întâmpinarea nevoilor pieţei

actuale de cursuri formare şi calificare, Profesional New Consult, oferã preţuri accesibile tuturor categoriilor sociale acordând importante discounturi în cazul grupurilor înscrise, tocmai pentru a da posibilitatea înfãptuirii sloganului sub care societatea

“PERFORMANŢA ÎNSEAMNÃ SUCCES” – NU DOAR UN SLOGAN, CI UN STIL DE A PRO-MOVA CALITATEA ŞI PERFORMANŢA

CITY EDU CURSURI

28

Page 29: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 30: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY EVENTS RECOMANDĂRI PROGRAM

30

VINERI18.09

10:00Târguri

TÂRG DE KULTURALIZARE

BOOKSTADTCoresi Shopping

Resort, Braşov

10:00Expoziții

SHODO CALIGRAFIE JAPONEZĂ

ALEXANDRU IUGA Ceai et caetera,

Braşov

19:00Alte evenimente

FRIDAY NIGHT MAGIC

Ceai et caetera, Braşov

20:00Concerte

LIVE MUSIC BRITISHBritish Pub, Braşov

21:00Concerte

MR. SAXI - THE MAN WITH THE CRAZY

SAXDeane’s Irish Pub &

Grill, Braşov

22:00Petreceri

AMAZING FRIDAYS CU PONDERA DJ

Times Pub, Braşov

22:00Petreceri

START THE WEEKEND

Shiva Pub & Club, Braşov

22:00Petreceri

PARTY ALL NIGHT LONG

Temple Pub & Grill, Braşov

22:00Petreceri

WE LOVE TO PARTYMOVe Club, Brașov

SÂMBĂTĂ19.09

10:00Târguri

TÂRG DE KULTURALIZARE

BOOKSTADTCoresi Shopping

Resort, Braşov

10:00Expoziții

LIA AND FRIENDS BY ANDA - EXPOZIȚIE

DE ILUSTRAȚIICeai et caetera,

Braşov

10:30Teatru

POVESTIRI DE BUZUNAR

Teatrul Arlechino, Braşov

18:30SpectacoleTRAVIATA

Opera Braşov, Braşov

20:00Concerte

LIVE MUSIC BRITISHBritish Pub, Braşov

22:00PetreceriDJ U-GIN

UNTAMEABLETimes Pub, Braşov

22:00Petreceri

THIS IS SHIVA PARTY

Shiva Pub & Club, Braşov

22:00Petreceri

THE BEAT GOES ONTemple Pub & Grill,

Braşov

23:00Petreceri

JACK’S BIRTHDAY!Social Pub, Braşov

DUMINICĂ20.09

10:00Târguri

TÂRG DE KULTURALIZARE

BOOKSTADTCoresi Shopping

Resort, Braşov

10:00Expoziții

LIA AND FRIENDS BY ANDA - EXPOZIȚIE

DE ILUSTRAȚIICeai et caetera,

Braşov

12:00Teatru

PINOCCHIOTeatrul Arlechino,

Braşov

17:00Petreceri

FRIENDS WITH BENEFITS

Social Pub, Braşov

18:00Petreceri

DUMINICA ALTFELDeane’s Irish Pub &

Grill, Braşov

19:00Teatru

ABSINTTeatrul Sică

Alexandrescu, Braşov

20:00Petreceri

PUB NIGHTTemple Pub & Grill,

Braşov

20:00Concerte

LIVE MUSIC BRITISHBritish Pub, Braşov

22:00Alte evenimente

MOVIE NIGHTShiva Pub & Club,

Braşov

Page 31: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 32: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY EVENTS RECOMANDĂRI PROGRAM

32

VEZI LISTA COMPLETĂ A

EVENIMENTE-LOR DIN ORAȘ

LUNI21.09

17:00Petreceri

BE SOCIAL AFTER WORK

Social Pub, Braşov

19:00Alte evenimente

CLUBUL DE BOARD GAMES RELOADED

Ceai et caetera, Braşov

20:00Concerte

LIVE MUSIC BRITISHBritish Pub, Braşov

22:00Petreceri

CHILLOUT PUB NIGHT

Shiva Pub & Club, Braşov

MARȚI22.09

17:00Petreceri

FRIENDS WITH BENEFITS

Social Pub, Braşov

19:00Alte evenimente

CLUBUL DE LIMBI STRĂINE

Ceai et caetera, Braşov

20:00Petreceri

PUB NIGHTTemple Pub & Grill,

Braşov

22:00Petreceri

BARTIE’S TUESDAY KARAOKE

Deane’s Irish Pub & Grill, Braşov

MIERCURI23.09

17:00Petreceri

BE SOCIAL AFTER WORK

Social Pub, Braşov

19:00Alte evenimente

CLUBUL DE LIMBI STRĂINE

Ceai et caetera, Braşov

20:00Petreceri

PUB NIGHTTemple Pub & Grill,

Braşov

20:00Alte evenimente

THE BEER AND KNOWLEDGE PUB

QUIZDeane’s Irish Pub &

Grill, Braşov

JOI24.09

19:00Teatru

DRESORULTeatrul Particular,

Braşov

20:00Concerte

LIVE MUSIC BRITISHBritish Pub, Braşov

22:00Petreceri

RETRO NIGHTTemple Pub & Grill,

Braşov

22:00Petreceri

AFTER SCHOOL PARTY

Shiva Pub & Club, Braşov

VINERI25.09

18:30Spectacole

ȚARA SURÂSULUIOpera Braşov,

Braşov

19:00Teatru

NIȘTE FETETeatrul Sică

Alexandrescu, Braşov

22:00Petreceri

PARTY ALL NIGHT LONG

Temple Pub & Grill, Braşov

22:00Concerte

HAYDN DEANE & HIS BIG BAND

Deane’s Irish Pub & Grill, Braşov

Page 33: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 34: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY EVENTS RECOMANDĂRI PROGRAM

34

VEZI LISTA COMPLETĂ A

EVENIMENTE-LOR DIN ORAȘ

SÂMBĂTĂ26.09

19:00Teatru

FANTEZIILE SEXUALE ALE SOŢULUI MEU

APROAPE CĂ M-AU ÎNNEBUNIT

Teatrul Sică Alexandrescu,

Braşov

22:00Concerte

SILVIU PASCA & THE GUY PROJECT

PARTYTimes Pub, Braşov

22:00Petreceri

THIS IS SHIVA PARTY

Shiva Pub & Club, Braşov

22:00Petreceri

THE BEAT GOES ONTemple Pub & Grill,

Braşov

DUMINICĂ27.09

10:30Teatru

AVENTURILE LUI CHILLI RAMIREZ

Teatrul Arlechino, Braşov

17:00Petreceri

FRIENDS WITH BENEFITS

Social Pub, Braşov

19:00Teatru

SLUGĂ LA DOI STĂPÂNI

Teatrul Sică Alexandrescu,

Braşov

20:00Concerte

LIVE MUSIC BRITISHBritish Pub, Braşov

LUNI28.09

17:00Petreceri

BE SOCIAL AFTER WORK

Social Pub, Braşov

19:00Alte evenimente

CLUBUL DE BOARD GAMES RELOADED

Ceai et caetera, Braşov

20:00Concerte

LIVE MUSIC BRITISHBritish Pub, Braşov

22:00Petreceri

CHILLOUT PUB NIGHT

Shiva Pub & Club, Braşov

MARȚI29.09

20:00Petreceri

PUB NIGHTTemple Pub & Grill,

Braşov

20:00Alte evenimenteWANDERKINO /

LEIPZIGPiața Sfatului

Braşov, Braşov

20:00Concerte

LIVE MUSIC BRITISHBritish Pub, Braşov

22:00Petreceri

BARTIE’S TUESDAY KARAOKE

Deane’s Irish Pub & Grill, Braşov

MIERCURI30.09

11:00SpectacoleFRUMOASA

DIN PĂDUREA ADORMITĂ

Opera Braşov, Braşov

19:00Alte evenimente

CLUBUL DE LIMBI STRĂINE

Ceai et caetera, Braşov

19:30Concerte

ALEXANDRU ANDRIEȘ

Sala Patria - Filarmonica Braşov,

20:00Alte evenimente

THE BEER AND KNOWLEDGE PUB

QUIZDeane’s Irish Pub &

Grill, Braşov

JOI1.10

20:00Concerte

LIVE MUSIC BRITISHBritish Pub, Braşov

22:00Petreceri

EPIC THURSDAYS CU DJ ALEX ZARA

Times Pub, Braşov

Page 35: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 36: ZN Brasov 18 sept 2015

ASOCIAȚIA HAPPY MOMS SUSȚINE CAUZELE DIN BRAȘOV

CITY CAUSES CAUZE

36

Brașovenii pot fi eroi pentru copiii

din familii defavorizate! Festivalul “A fost odată” inițiat și organizat de Asociația “Happy Moms” a fost selectat la cea de-a doua ediție a competiției Brașov Heroes. Proiectul nostru are ca scop susţinerea de spectacole de teatru, ateliere pentru copii, lecturi în spaţii publice dedicate dezvoltării

SUSŢINE DEZ-VOLTAREA COPIILOR PRIN CULTURĂ!LET’S RUN FOR A CAUSE!

RUBRICĂ REALIZATĂ DE: DANA LUPȘA (ASOCIAȚIA HAPPY MOMS)- REDACTOR CITY CAUSES, TELEFON: 0722 6129 65

armonioase a copiilor prin intermediul artei.Provocarea căreia îi răspunde acest proiect este de fapt o nevoie a copiilor ce provin din familii defavorizate, şi anume nevoia de frumos şi cunoaștere culturală și artă, chiar dacă au condiţie socială modestă. Ne dorim ca astfel să putem sprijini dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a copiilor din familii defavorizate şi integrarea lor în societate prin ateliere active și recreative. Prin acest tip de activităţi cei mici îşi dezvoltă spiritul de

cunoaştere şi frumos!Arta dezvoltă imaginaţia şi face din copii adevărate comori creative! Vă invităm şi pe voi, oameni cu sufletul frumos, să vă alăturaţi campaniei noastre și să donați sau să vă înscrieți la cursa cu obstacole Brașov Heroes de pe 18 octombrie! Va fi o zi a generozității și prieteniei!Mai multe informații despre activitatea noastră și proiectul Festivalul “A fost odată” găsiți pe pagina de Facebook Happy Moms.

Page 37: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 38: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY SPORTS OUTDOOR

38

SCANEAZĂ PENTRU DETALII

Descoperă Colinele

Transilvaniei

TIMP LIBEREXCURSIE ÎN LOCUL DE UNDE AUZI SU-NETUL IADULUI

Lăsate în voia sorții, Băile de la Apor, unice în Europa, au fost reamenajate recent de un grup de 100 de voluntari veniți din Europa și Japonia. Aici se pot face „băi uscate” în gaze, în așa-numitele mofete, niște gropi în care se acumulează gazul, dar și băi în apă minerală, cu un conținut ridicat de sulf (vitriol sau alaun). Se pot trata afecțiuni cardio-vasculare, reumatice sau dermatologice. „Izvoarele bogate în alaun sunt benefice și pentru tratarea rănilor tăiate, iar

în trecut era folosită ca «after shave» de către localnici”, povestește Para Zoltan, președintele Asociației Vinca Minor, custodele sitului. Băile sunt situate pe Muntele Putorosu, denumirea venind de la mirosul sulfului care iese „prin toți porii”. Tot în interio-rul acestui site este și o „groa-pă a păsărilor”, unde, din cauza sulfului, animalele care intră se sufocă. Mai există și o grotă, care emană zilnic o

cantitate impresionantă de sulf și dioxid de carbon, concentrația fiind de 98%. La băi se spune că se aude „sunetul iadului” și există un izvor căruia localnicii îi spun „gura iadului”. Aceste denumiri au fost date din cau-za bolboroselilor care se aud: „Este gazul care iese din munte și întâlnește apa. Gura iadului este ca o peșteră cu un «sifon» în care e apă, iar când se acumulează gazul, iese scoțând un su-net specific, mai gros. Dacă e secetă, apa sea-că, iar gura iadului nu se mai aude. Aici, apele freatice, aflate la mica adâncime, sunt vitale, iar menținerea porozității solului este extrem de importantă”, a explicat custodele.

Acces: DJ 113 dinspre Băile Tușnad, la stânga după Hotelul Best Western

Pe teritoriul foarte mic al băilor sunt 8 feluri de izvoare cu diferiți parametri fizico-chimici Grota care emană sulf și dioxid de carbon are o lungime de 14 metri

În apropiere este și Cetatea Turia, construită în secolul al X-lea

ÎNTREAGA ZONĂ A BĂILOR APOR ESTE PLINĂ DE LE-GENDE ȘI POVEȘTI.

Page 39: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 40: ZN Brasov 18 sept 2015

PROMOȚII DEVARĂ@DECA-THLON BRAŞOV

SCANEAZĂ PENTRU TOATE OFERTELE:

SUSŢINUTĂ DE:

CITY SPORTS EVENIMENTE SPORTIVE

40

Page 41: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 42: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 43: ZN Brasov 18 sept 2015

43 CITY GADGET

OFERTE SPECIALE ACUM

LA SHORTCUT

COMPUTERS

ADRESA:

BULEVARDUL GRIVITEI, NR.49

TEL.:0268/425268, 0368/401197, 0726/746356.

CALEA BUCURESTI, NR. 78A

0368/402531, 0733/665867.

LUNI-VINERI: 08:00-20:00SAMBATA:

09:00-13:00

COMANDĂACUM

ONLINE!

SATELLITE L50-B-1DH MARIME DISPLAY: 15.6”, LED, 1366 X 768, REZOLUTIE: PROCESOR INTEL CORE I3-4005U, 3MB,

1.7GHZ, TIP PROCESOR: 4 GB DDR3L (1600 MHZ), MEMORIE: 500 GB (5400 RPM), HARDDISK: INTEL HD GRAPHICS 4400

SAMSUNG GALAXY S6 G920 DISPLAY 5.1 INCHES

RESOLUTION 1440 X 2560 PIXELS, ANDROID OS

CPU QUAD-CORE 1.5 GHZ, CORTEX-A53 &

QUAD-CORE 2.1 GHZ CORTEX-A57, CHIPSET

EXYNOS 7420, MEMORY 32/64/128 GB, 3 GB RAM

PLACA VIDEO ASUS RADEON R9 290, 4GB GDDR5 (512 BIT), HDMI, 2XDVI, DP

LAPTOP DELL INSPIRON 15.6” HD (1366 X 768) TRUELIFE LED-BACKLIT DISPLAY, INTEL PENTIUM QUAD CORE N3540 (2M

CACHE UP TO 2.66 GHZ), VIDEO INTEGRAT INTEL HD GRAPHICS, RAM 4GB DDR3L 1600MHZ (1X4GB)

HDD 500GB 5400RPMSATA

COOLER SCYTHE COOLER IORISCYTHE IORI CPU COOLER

INTEL COMPUTE STICK WITH WIN 8.1 32-BIT (W/MCAFEE AV PLUS 6 MONTHS) ATOM QC Z3735F, 1.33GHZ, 2MB CACHE, 2GB RAM, INTEL HD VGA, USB2.0 HOST, 32GB EMMC, MI-

CROSDXC UHS-I, WIFI BGN + BT 4.0, MICRO USB PWR CON. EU PLUG, HDMI EXTENDER CABLE, 2YR WARR

1599 LEI

750 LEI

132 LEI

2699 LEI

ww

w.s

ho

rtcu

tco

mp

ute

r.ro

1399 LEI

1290 LEI

Page 44: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

44

NOUTĂȚI@ TERROIRS BOUTIQUE DU VIN #CORPO-RATEDINING

TERROIRS BOUTIQUE DU VINBOUTIQUE DU VIN, DEGUSTARI VIN, BISTRO, EVENIMENTE, CONFERINTETel: 0733 539 586Adresa: Braşov, Strada Diaconu Coresiprogram: Luni - Dumini-că: 12:00 - 23:45

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Pe lângă degustările de vin (#bestwines)

și surprizele culinare oferite de Chef Shaun în weekend (#newfoodintown), Terroirs Boutique du Vin organizează întâlniri și evenimente pentru companii și organizații care apreciază momentele petrecute alături de parteneri și colaboratori. Atât pentru prânz cât și pentru cină, organizăm evenimente personalizate care îmbină rafinamentul culinar cu degustarea vinurilor de excepție.

Și pentru că fiecare vin are o personalitate proprie, dorim ca și

experiențele culinare la Terroirs să fie unice. Alegem deci împreună, în funcție de obiectivele întâlnirii, preferințele participanților și de bugetul alocat, cel mai potrivit meniu culinar – pe care îl asortăm cu vinuri potrivite. Fiecare meniu este unic, fiecare preparat este special gândit de Chef Shaun pentru a se încadra în conceptul evenimentului dumneavoastră. Iar în privința vinurilor, nu ne vom plictisi niciodată - avem mai bine de 500 de vinuri în colecția noastră permanentă, iar specialiștii noștri vă pot oferi o poveste pentru fiecare sticlă în parte.

Evenimentele se pot desfășura atât

la Terroirs, unde etajul oferă intimitate într-o ambianță elegantă care poate găzdui până la 50 de persoane, cât și la sediul clientului. Iar dacă doriți să aduceți și copiii, trebuie să știți că la noi nu se fumează decât pe terasă sau pe unul din balcoanele de la etaj, care oferă în plus o perspectivă inedită asupra Centrului Vechi și coastei Tâmpei.

NEW CONCEPT

„BEST BURGERS I HAVE EVER EATEN” Laura B, tripadvisor.com review

Page 45: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 46: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

46

Page 47: ZN Brasov 18 sept 2015

LA BARBERIA - BARBER SHOP, salon dedicat exclusiv bărbaților, ne preocupăm ca domnii care ne calcă pragul să primească cele mai bune servicii de tuns, bărbierit tradițional cu prosoape calde și masaj, manichiura și pedichiură.

FEMEILOR LE PLAC BĂRBOȘII!Cărțile de antropologie ne spun că barba exprimă virilitate...Apoi, barba e trendy. Bărboșii par duri, bărboșii scriu bine (Dos-toievski, Tolstoi, Hemingway, Eliade, Jules Verne, Victor Hugo, Dickens aveau toți barbă), bărboșii sunt simpatici, bărboșii arată bine pe scenă...Bărboșii fac totul pe barba lor iar noi avem grija ca aceasta, sa fie impecabilă.

STR. SFANTUL IOAN NR.26, BRAȘOVTEL.: 0368.802.845

FACEBOOK: LA-BARBERIA-BRASOV

Welcome to The 1st authentic barber shop in Brasov!Sorry ladies.....

Page 48: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

48

În faţa restaurantului Casa Hirscher s-a

deschis Terasa Gaura Dulce. Odinioară, la acest birt se servea o specialitate a Braşovului - flechii. Cele mai frumoase bucăţi de carne din măcelărie erau cumpărate dimineaţa, de birtaş. Grătarele sfârâiau non-stop la Gaura Dulce. Carnea friptă se aducea pe un fund mare de lemn, numit cârpător, iar chelneriţa o tăia cu mare iuţeală în formă de tăieţei, peste care se presărau sare şi piper, dând naştere la delicioasele flechii. Acestea se stropeau din belşug cu vin cu borviz, adică apă minerală, în limba maghiară. Circula prin oraş şi o glumă pe seama acestui local. Când cineva întreba unde era Gaura Dulce, i se răspundea s-o caute în „fundul Cerbului”.

„Cele mai frumoase bucăţi de carne din mãcelãrie erau cumpãrate dimineaţa, de birtaş. Grãtarele sfâ-râiau non-stop la Gaura Dulce.”

RESTAURANT-TERASA GAURA DULCE Tel: 0268 523 099Adresă: Piața Sfatului 12-14e-mail: [email protected]

Page 49: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 50: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 51: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 52: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

52

CIOCO-GELATERIA CAPRICESV-ați îndrăgostit vreodată atât de tare de un gust încât n-ați mai vrut să vă despărțiți de el? V-a cucerit o aromă într-atât încât să vreți să o simțiți aproape zi de zi? Noi am pățit-o și așa s-a născut cioco-gelateria Caprices, unde va asteapta pralinele fine Bruyerre, zecile de sortimente de inghetata si sorbeturi racoritoare. Sortimentele de sorbet, cum ar fi, zmeura, fructul pasiunii, mango, lamaie verde sau caise, sunt completate cu inghetate cu totul speciale: violete, cognac cu stafide, caramel cu unt sarat, alune de padure sau ciocolata Sao Tome.

Adresa: Str George Barițiu nr 3 lângă Biserica Neagră , Program: L-D 10:00-21:00, Tel.: 0268 477805 , fb: www.facebook.com/caprices.ro, web: www.caprices.ro, email: contact@

caprices.ro

Page 53: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 54: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

54

RESTAURANT TERASA CASA CRANȚA Pentru că în zilele călduroase parcă totul este mai bun când îl servești în aer liber, vă așteptăm la Terasa Casa Cranța. Aici vă veți relaxa și vă puteți bucura de o panoramă uimitoare.Specific restaurant: Oaspeții pot gusta preparatele delicioase din bucătăria românească şi internaţională oferite de restaurant, alături de o selecţie largă de vinuri din crama de la Casa Cranța.

Adresa: Str. Mr. Cranța, nr. 3A2, Tel.: 0268.476.992, 0740.117.812, [email protected] fb: CasaCranta, web: casacranta.ro

PIZZAMOREVrei să-ți surprinzi jumătatea ? Vino la PizzAmore și o vei cuceri cu o pizza în formă de inimă! Veți desco-peri și specialitățile noastre: Rotoli, Piadine, Roll&Go, Focaccie, Calzoni, toate din aluat de pizza cu drojdie naturală, și nemaipomenitele American Pancakes!Livrări la domiciliu/birou - reducere 10% ptr comenzi de 50 lei- reducere 15% ptr comenzi de 100 leiMeniu disponibil pe Facebook PizzAmore

Str. Traian Grozăvescu nr. 2 (lângă Aula Universității), Tel: 0770.657.091, Meniu disponibil pe Fb: /pizzamorebrasov

10% reducere promoție pentru elevi/studenți cu carnetul de elev/student!

OFERTĂ

Page 55: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 56: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

56

AMBASADOR RESTAURANTSpecific: Restaurant cu specific internaţional. Arhitectură şi ambianţă elegantă.Organizează evenimente private.

Specialitatea casei:Restaurant Ambasador vă propune o experienţă culinară unică, bazată pe bucătăria internaţională.

Recomandarea bucătarului: Muşchi de vită cu sos gorgonzola şi Medalion de porc cu sos de ardei şi tagliatele.

Bucătărie deschisă:zilnic 08.00-23.00

Adresa: Str. Republicii nr. 60, Program: Zilnic 08.00 - 23.00, Tel.: 0722 51 44 50, fb: facebook.com/brasov.ambasador, web: www.restaurant-ambasador.com

mușchi de vită cu sos gorgonzola

medalion de porc cu sos de ardeiși tagliatele

Page 57: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 58: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

58

Page 59: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 60: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

60

pizzafast-food non stopRECOMANDĂRI:

@BLUE VIKINGIULIU MANIU 38

Pizza & Pagrano 33 de sortimente

de pizza și 10 tipuri de sandvich

Pagrano. Delivery Non

Stop TEL: 0268 418989,

0268 418996, 0368 418989

www.blueviking.ro

@DIECIMIHAI VITEAZU

10, COLȚ CU DIMITRIE CAN-

TEMIR Pasta & Pizza Delivery Non

Stop TEL: 0268 418998 www.pizzeriadi-

eci.ro

@ANDO’S 15 NOIEMBRIE 6 Fast Food TEL: 0268 410588, 0733 307307 www.andosfood.ro

@MCDONALD’SREPUBLICII 57-59 Fast Food TEL: 0268 406800 www.mcdo-nalds.ro

@MCDONALD’S DRIVECALEA BUCUREȘTI 106 Fast Food TEL: 0268 331010, 0723 801142 www.mcdo-nalds.ro

@PANINI15 NOIEMBRIE 40 CALEA BUCUREȘTI 16 Fast Food

Page 61: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 62: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

62

ROATA NOROCULUINu există braşovean sau turist care să nu fi auzit că “cea mai bună ciorbă de burtă se mănâncă la Roată”. Renumiţii mici şi cele-brul déjà biftec tartar, au făcut din totdeauna furori în rândul gur-manzilor adevăraţi. Deci ai motive să te aşezi la masă, în salonsau pe terasă, să savurezi o ciorbă sau un peşte. Cât despre prepara-tele din porc, vită, pui, ori vânat… ce să mai vorbim?Meniul e plin!

Str. Crişan 6, L-D 10.00 - 23.30, Tel.: 0268 412 324, fb: /RoataNoroculuiOffi-cial, web: roata-norocului.ro

AMASI DELIVERY0368.454.033Luni - Duminică 10:00 - 22:00Comandă minimă 70 RONTimp livrare 45 minuteContact : [email protected] www.amasi.ro.

Adresa: Str. Mihai Viteazu nr. 1, Program: L-V 09.00 - 24.00, S-D 11.00 - 24.00, Tel.: 0368 454 0336, fb: facebook.com/restau-rantamasi, web: www.amasi.ro

SĂ RÂDEM

CĂ-I SĂNĂTOS!

Chelner în supa mea e o lentilă! - Ah da, mă tot miram de ce

e aşa ceaţă în local...

- Domnule chelner în supa mea e un aparat

auditiv! - Ce ziceţiiii?!...

Ospătar, adu-mi, te rog, o scobitoare!

- Imi pare rău, domnule, sunt ocupate toate!

CELE MAI SOLICI-

TATE DIN MENIU

- Kebab Amasi,

200/100 gr,

27 lei

- Beiruti,

200/100 gr,

27 lei- falafel,

25 lei

- falafel, 150 gr

14 lei

*Ofertă valabilă până pe 31 decembrie 2015

Page 63: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 64: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

64

Page 65: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 66: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY SPECIAL EVENTS EVENIMENTE SPECIALE

66

NEW LINE Str. Dorobanţilor nr. 9

Tel.: 0268/470528Slãbire - remodelare corporalã; tratamentul complet al

celulitei; lifting nechirurgical(faţã, sâni, fese); Laser Vascular

(vase sparte cuperoza); laser epilare definitivã; mezoterapie;

peeling dermocosmetic(facial sau corporal);

dermatocosmeticã şi make-upendermologie CELLU M6

www.newlinebv.ro

ÎN VISE ȘI ÎN DRAGOSTE NU EXISTĂ IMPOSI-BILUL@EDEN’S

EDEN’STel: 0368.803993 // 0746.066031Adresa: Calea București (vis-a-vis de Elvila) Strada Soa-relui 4A, bl. 202.Program: Luni - Vineri: 10:00 - 18:00, Sâmbătă: 10:00 - 14:00e-mail: [email protected]

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Eden’s - este un loc plin de vise unde sigur , vei

găsi rochia de mireasă potrivită și rochia de ocazie pentru cele mai deosebite și prezentabile doamne și domnișoare. Noi facem ca visele dumneavoastră să devină realitate! Gândim și anticipăm orice dorința pentru o zi de poveste, pentru un vis împlinit, pentru tot ce este cea mai importantă zi din viața unei femei! Ajutăm, visăm alături de voi și suntem atenți la detalii! Fiecare zi deosebită din viața

dumneavoastră își conturează valorile la noi! Pentru noi totul este posibil!!! Veșmântul este o poveste, este o parte din sufletul celui ce l-a creat, este o îngemânare de culoare și simțiri. Rochia acoperă femeia de peste 100 ani, îi îndulcește trăsăturile, îi evidențiază lumina privirii, îi conferă eleganță și finete. Rochia

de ocazie este motivul suprem de a fi învăluită în mister de dantelă și mătase, de catifea și brocard. Rochia de ocazie este încântare, răsfăț și bucurie totodată. Iar rochiile de la Eden’s au toate ingredientele pentru a fi de poveste, nu doar de ocazie. Eden’s – momentul tău festiv începe cu rochia noastră, răsfață-te!

Vă așteptăm în magazinul nostru

să vă găsiți visele și să deveniți ceea ce ați visat o viață!! Totul pentru Nunți și botezuri! Este crezul nostru și mergem spre realizarea dorințelor! Edens - un loc plin de visare!

Page 67: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 68: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY SPECIAL EVENTS EVENIMENTE SPECIALE

68

CONECTEAZĂ-TECU ORASUL!

google play

apple store

Page 69: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 70: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY SPECIAL EVENTS EVENIMENTE SPECIALE

70

brasov2021.rofacebook.com/brasov2021#brasov2021

RINA VISTA

Profită de ultimele date disponibile pentru 2015 și vei avea 25 % discount la orice meniu de nuntă!Meniuri începând cu 149 lei. Acestea includ: gustare, pește, sarmale, mix grill , tortul miresei și cafea.

Bonus: primirea cu șampanie, covor roșu la intrarea în restaurant, transportul invitaților și cameră matrimonială pentru miri.

Adresa: Str. Poiana Braşov, Tel.: 0754/053.363, e-mail: [email protected], fb: /rinavista.poianabrasov, web: www.rinahotels.ro

Page 71: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 72: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY SPECIAL EVENTS EVENIMENTE SPECIALE

72

Page 73: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 74: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

74

DEPENDENTA DE CAFEA!@ADDICTION COFFEE-FOOD-DESSERT TO GO

ADDICTIONDeschis până închidem

Tel: 0733782201, 0773987823Adresa: Str. 15 Noiembrie, Nr 52, Brașov

Și pentru ca ne gândim mereu la clienții noștri,

noi vrem să- i mulțumim, să-i răsfățăm și să-i facem să ne iubească, să iubească fiecare clipă, moment și să savureze alături de noi preparatele noastre! Noi vrem să vă facem diminețile mai frumoase și vă așteptăm zilnic să gustați, să ne vizitați

și de cele mai multe ori, să fie colțul vostru de rai, să vă servim cu liniște, sa vă zâmbim pentru că ne bucurăm de prezenţa voastră, să vă spunem fără ascunzişuri ce inseamna o întâlnire la cafea , cum se simte, ce gândeste, ce iubește fiecare dintre

noi! Servim suflet și iubim tot ce facem! Creeam dependenta , de cafea, de mâncare, de delicioasele prăjituri! Adiction - dependenta cu zâmbet! Coffe to go. Suntem alături de voi și vă așteptăm cu brațele deschise!

NOU!

NOU!

Page 75: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 76: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

76

Expoziție Shodo - Caligrafie japoneză – AlexEXPOZIȚIE SHODO - CALIGRAFIE JAPONEZĂ – ALEXANDRU IUGA 7 - 30 SEPTEMBRIE 2015 FORKS OVER KNIVES SEARĂ DE FILM, EVENIMENT ORGANIZAT DE ASOCIAȚIA VEGETARIENILOR DIN ROMÂNIA SÂMBĂTĂ, 19 SEPTEMBRIE 2015, 18H30 PRERELEASE BATTLE FOR ZENDIKAR – EVENIMENT MAGIC THE GATHERING SÂMBĂTĂ, 26 SEPTEMBRIE 2015, ORA 13H00 CONCURS HEARTHSTONE ÎN CEAINĂRIE DUMINICĂ, 27 SEPTEMBRIE 2015, ORA 13H00 Mai multe detalii despre toate activitățile care au loc în ceainărie, puteți găsi accesând::www.ceaietc.rowww.facebook.com/ceaietc

Programul ceainăriei:luni - vineri: 14h00-23h00sâmbătă - duminică: 13h00-23h00ultima comandă: ora 22h00

Page 77: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 78: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

78

BRICK’S PIZZA & PUBBricks Pizza & Pub vă aștepată cu o gamă variată de preparate culinare și băuturi pe terasa amenajată în fața locației. Tot aici puteți gasi și un spațiu special amenajat cu o capacitate maximă de 20 persoane, unde vă puteți juca pe XBOX Kinect GRATUIT, doar pe baza consumației (avem diferite jocuri de aventură, bowling, ping-pong, volei, fotbal, box ).

Adresa: Tâmpei nr.9, Tel.: 0268324148, L-V 9:00 - 00:00, S - D 12.00 - 00.00 fb: /www.facebook.com/pages/Bricks/131450776888874

FOR SALE PUBConcept: Dacă ai chef de o ne-bunie în oraş, să mănânci alune şi să arunci cojile pe jos, să bei ceva într-un cadru fain şi să asculţi muzică bună, poţi să îţi îndrepţi paşii spre For Sale Pub.

Specific: Clienţii sunt întâmpinaţi cu bucurie fie că îşi beau berea cu noi (cea mai vandabilă bău-tură a pub-ului) sau că degustă din cocktail-urile noastre: „Vis de iapă în călduri”, „Bivol Turbat”, „Purceluş şchiop”, “Gâdilat de fân”, „Aere de gâscă’n baltă” sau unul dintre ultimele produse introduse în meniu „Mocirla à la Sid” şi-a primit numele după po-recla ospătarului care a venit cu reţeta, şi aţi ghicit, semăna mult cu personajul din Ice Age”.

Adresa: Bulevardul 15 Noiembrie 24, Orar zilnic: 08.00 - 02.00, Tel.: 0788 758 582, fb: /For-SALE-PUB.

BEREA - CEA MAI VANDABILĂ

BĂUTURĂ A PUB-ULUI

Page 79: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 80: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

80

0368.411.9990762.299.9990747.277.9990725.377.9990788.319.988www.rotaxi.ro

Page 81: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 82: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY SHOPPING DESIGN, MODĂ, FRUMUSEȚE

82

UNIVERSUL NEPALEZ DIN BRAȘOV @HIMALAYAN BOUTIQUE

WWW.HIMALAYANBOUTIQUE.RO

Adresa: Str. Postăvarului, Nr. 23, BrașovProgram magazin:Luni - Sâmbătă: 11.00 - 14.00, 15.00 - 21.00Duminică: 11.00 - 18.00 Telefon:0040746255395

PRODUSELE NOI TOCMAI AU SOSIT DIN NEPAL ȘI SUNT MINUNATE. VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG ÎN VIZITĂ!

VIZITEAZĂ STANDUL NOSTRU DE LA ANTIQUE MARKET 19-23 SEPTEMBRIE, ROMEXPO BUCUREȘTI

WEB: www.asiaart.ro, Tel: 0743 519 669 / 0731 492 856, E-mail: [email protected], Facebook: asiaartbrasov

COMENZI ONLINESTANDUL NR. 23 DIN CORTUL DE PE PLATFORMA 5, ROMEXPO.

DISCOUNT 10%

ÎN PERIOADA 19-23 SEPTEMBRIE

Page 83: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 84: ZN Brasov 18 sept 2015

84 CITY LIFESTYLE SPORT, MODĂ, FRUMUSEȚE

ITALIAN STYLEServicii: oferă, într-un ambient elegant, cele mai bune servicii de coafor, cosmetică, manichiură și pedichiură, folosind numai produse profesionale importate din Italia.

Spălat + coafat 20 lei

Adresă: Brașov, Str.Traian, Nr.1, Tel.: 0747 579 460, Orar: l-v 09.00-21.00, s: 09.00-14.00, fb: Salon-Italian-Style-Brașov,

LADY BARRÉ CU NONA TRIFNona Trif, Personal Trainer & Nutritionist in cadrul Belaqva Spa and Wellness, membru al BarreCon-cept International Instructor Network si singurul Instructor de BarreConcept din Romania. Urmarește-ți scopul și transformă-ți corpul! Ne vedem la Lady Barré! @ Belaqva.

NONA TRIF – PERSONAL TRAINER&NUTRITIONIST Contact: 0720.688.793 / www.nonafitness.ro / Facebook: Nona Personal Trainer

10 BENEFICII ALE BARRÉ-ULUI, CEL MAI NOU TREND ÎN FITNESS

CE ESTE BARRÉ-UL? CEL MAI

POPULAR TREND DE FITNESS ÎN STATELE UNITE ȘI CEL MAI NOU ÎN ROMÂNIA. Metoda BarreConcept armonizează antrenamentele traditionale

DE NONA TRIF, PER-SONAL TRAINER & NUTRIȚIONIST ÎN CA-DRUL BELAQVA SPA AND WELLNESS

de Pilates cu miscarile de baza din Balet, pentru un corp armonios si tonifiat. Cu eleganta si pasiune, clasele de Lady Barré te vor surprinde prin multa energie pozitiva si un antrenament orientat catre sustinerea si propulsarea nivelului tau de fitness intr-o reflexie pe care o vei iubi.

BENEFICII?

1. Un antrenament intens, delicat cu incheieturile.

Rezultatul este un organism realiniat, reechilibrat și care funcționează mai eficient.

2. Nu este necesara experienta

3. Un antrenament total, complet. Vei asista la

ridicarea muschilor fesieri, tonifierea coapselor, aplatizarea abdomenului si sculptarea bratelor.

4. Antreneaza musculatura pana

la epuizare prin pulsatii continue de impact scazut, dar de intensitate ridicata.

5. Un antrenament adaptabil pentru orice

varsta, nivel de fitness si probleme medicale.

6. Creste mobilitatea, densitatea musculara

si osoasa, revigoreaza metabolismul.

7. Nu te vei plictisi niciodata, intotdeauna

plin de energie, buna dispozitie si elemente noi.

8. Pierde in greutate si in centimetri,

imbunatateste tonusul cardiovascular, postura, rezistenta si forta.

9. O arie de miscare si anduranta mult mai

mare comparativ cu alte activitati sportive

10. Rezultate rapide. In scurt timp corpul

tau va reflecta rezultatele acestui antrenament intens, la o participare de cel putin 2 ori pe saptamana, vei observa schimbari in mai putin de o luna. Ești gata de o remodelare serioasă? Ne vedem la Lady Barré! @ Belaqva Și nu numai...

NONA TRIF – PERSONAL TRAINER&NUTRITIONIST

0720.688.793 / www.nonafitness.ro / Facebook: Nona Personal Trainer

NOU!

Page 85: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY LIFESTYLEDESIGN, MODĂ, FRUMUSEȚE

85

Page 86: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY LIFESTYLE DESIGN, MODĂ, FRUMUSEȚE

86

MAGAZINUL DE SARE DE HIMALAYA, Lămpi și candele de sare, perne și săpunuri de sare, sare de baie și sare alimentară - la prețuri de importator

Str. G. Barițiu nr. 11, Centrul vechi, Brașov tel: 0785-714-714, www.salinabrasov.ro , e-mail: [email protected]

LĂMPI DE SARE ȘLEFUITE DE DIFERITE FORME, DE LA 77 LEI

LĂMPI DE SARE NATURALĂ DE HIMALAYA, DE DIFERITE MĂRIMI, CU BEC INCLUS, DE LA 35 LEI

INEDIT. CINEMA 9D ȘI NOCTURNĂ, LA DINO PARC

Dino Parc din Râșnov vine cu noi atracții pentru turiști

începând din data de 19 septembrie. Astfel, cei care ajung la Râșnov au posibilitatea să urmărească filme 9D în cadrul cinematografului din incinta parcului. Mai mult, parcul va rămâne deschis și pe timp de seară, în acest sens fiind montat un sistem de iluminat, dar și un sistem de sunete, astfel ca pe timpul vizitării acestui traseu prin care este redată evoluţia istorică a dinozaurilor, chiar să ai senzația că ești într-un adevărat Jurrasic Park.

CINEMATOGRAFUL OFERĂ EXPERIENȚE NOI VIZITATORI-LOR ȘI O AVENTURĂ DE NEUI-TAT ÎN LUMEA DINOZAURILOR.

Cinematograful are 70 de locuri şi se află în clădirea multifuncţională din interiorul parcului, care se întinde pe o suprafaţă de 1.100 de metri pătraţi şi mai cuprinde un loc de joacă pentru copii şi magazine de suveniruri. Anunţată iniţial pentru finalul lunii august, inaugurarea a fost amânată pentru a fi realizate mai multe teste tehnice, în ideea ca vizitatorii să se poată bucura la maxim de efectele oferite de unele din cele mai performante sisteme în domeniu. „Ne dorim ca vizitatorii să se bucure de cea mai frumoasă experienţă şi de o aventură de neuitat în lumea dinozaurilor”, a spus Adrian Apostu,

reprezentat al firmei care a obţinuit finanţarea pentru construcţia Dino Parc Râşnov. Cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei a fost deschis pe 12 iunie 2015. Are suprafaţă totală de 1,4 hectare, parcul are 45 de dinozauri în mărime naturală, atestaţi ştiinţific.

ATRACȚIILE DINO PARC

• 45 de dinozauri în mărime naturală, atestaţi ştiinţific

• vulcanul mişcă-tor completează traseul specta-culos

• căsuțe în arbori, trasee de aventu-ră și tiroliene

• prețul biletelor de acces în parc: 28 de lei pentru adulți, 22 de lei pentru copii

Page 87: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 88: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY LIFESTYLE DESIGN, MODĂ, FRUMUSEȚE

88

NOMASVELLO BRAȘOV

Adresă: Bulevardul 15 Noiembrie Nr 100, BrașovTelefon: 0744 582 028, 0368 801 675Website: www.nomasvello-brasov.roFacebook: Nomasvello Brasov

IPL – LUMINA INTENS PULSA-TĂ ESTE UNA DIN METODELE EXTREM DE EFICIENTE DE A SCĂPA DE PĂRUL DE PE CORP, DAR ȘI DE IMPERFECȚIUNI, CUM AR FI RIDURILE, PETELE SAU ACNEEA.PENTRU A AVEA REZULTATELE DORITE TREBUIE SĂ URMĂM CÂȚIVA PAȘI IMPORTANȚI, ȘI ANUME:

DUPĂ ședința de epilare defi-nitivă:• Pregateste-te sa ai o piele catifelata, ca de bebelus, gratie emulsiei hidroprotectoare cu aloe vera, extract de macese si SPF 30• Foloseste emulsia hidropro-tectoare (produs profesional No+Vello) si acasa, deoarece iti hraneste in profunzime pielea, protejand-o de razele solare• Asteapta 10-15 zile si firele de par arse prin tratamentul cu IPL vor cadea singure, fiind expulzate din radacina• Daca simti nevoia sa elimini

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE EPILAREA DEFI-NITIVĂ CU IPL (II)

EVER GREEN BARUn concept nou, un stil de viață perfect sănătos! Este ceea ce propu-nem ca schimbare! Acest concept, începe ușor, ușor, să prindă contur datorită benefi-ciilor extraordinare și a oamenilor conștienți de necesitatea unei schimbări în alimentație. Suntem aici pentru a clădi o comunitate de oameni sănătoși ! O simfonie de culori și gusturi minunate, te așteaptă cu drag să le încerci și să te bucuri din plin de ele!

Adresa: Str. Lunga, nr.142, Tel.: 0735.532.401 // 0723.295.466 fb: /evergreen.sucuri.

parul din zona tra-tata, te poti rade, insa nu mai smulge parul- si de ce ai mai face-o, cand IPL-ul este solutia pentru piele fara par, fara durere?• Nu face dusuri fierbinti, nu purta haine foarte mulate, nu te duce la sala si nici la sauna sau la solar cel putin 48 ore dupa tratamen-tul cu IPL• odata finalizat tratamentul, efec-tueaza sedinte de intretinere la 6-12 luniDaca respecti cele de mai sus in timpul tratamentului de epilare definitiva cu IPL, rezultatele vor fi pe masura astepta-rilor tale.

Page 89: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 90: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY LIFESTYLE DESIGN, MODĂ, FRUMUSEȚE

90

FarmacomO echipa pentru sanatatea ta!

R

Brașov, Str. Zizinului, Nr. 1120268 331 114

www.farmacom.ro

Farmaciile Farmacom cu program NON-STOP din orașul tău:

FARMACIA 44STR. URANUS NR.

12 - 14.

FARMACIA 98STR. GRIVIȚEI NR. 67

Page 91: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 92: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 93: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 94: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY BREAK TURISM

94

HOTEL xxxCLASSIC INN

Situat în centrul vechi al oraşului Braşov, într-o zonă verde la poalele Muntelui Tâmpa, cu un restaurant în stil clasic cu preparate din bucătăria internaţională, Wi-Fi gra-tuit şi o sală de jocuri. booking.com: 9.0/10.

Adress: Braşov, Str.Tibles 7-9, Tel.: 0268 512 244 , [email protected] fb: Classic-Inn, web: classic-inn.ro

HOTEL PANTEX xxx La poalele Tâmpei, hotelul este situat în centrul orașului la numai câteva minute de mers pe jos de Piața Sfatului. booking.com: 7.9/10.

Adress: Braşov, Str. Dobrogeanu Gherea, nr. 4C, Tel.: 0733 007 676, [email protected] fb: Hotelpantex, web: hotelpantex.ro

DESIGN HOTEL CUBIX xxx

Hotel CUBIX este un hotel nou, cu o arhitectură con-temporană. booking.com: 8.6/10.

Adress: Braşov, Str. Saturn, nr. 47, Tel.: 0368 006 010, [email protected] fb: Hotelcubix, web: hotelcubix.ro

HOTEL BRAŞOV xxx

Boutique hotel cu un interior unic, atent decorat, o atmosferă călduroasă, servicii şi facilităţi personalizate, confort, linişte, intimitate.

Ofertă: -25% reducere, pachet 3 nopți / dublă / 450 lei redus de la 600 lei / pachet.

Adress: Braşov, Str. 13 Decembrie, nr. 38, Tel.: 0268.42 66 33, [email protected] fb: HotelBrasov, web: hotelbrasov.ro

hoteluriRECOMANDĂRI:

Hotel CapitolBULEVARDUL

EROILOR 19Tel: 0268 418 920

www.aro-pala-ce.ro

Hotel ArmattiSTR. LUNGĂ NR 5 Tel: 0368 443 200 www.armatti.ro

Hotel KronwellBDL. GĂRII NR 7

Tel: 0368 730 800 www.kronwell.

com

Hotel RamadaCALEA

BUCUREȘTI NR 13 Tel: 0268 508 009

www.rama-dabrasov.ro

Hotel BelvedereSTR. STEJERIȘULUI

NR 11 Tel: 0268 415 575 www.hotelbelve

PENSIUNEA MURY xxx

Situată în apropierea centrului vechi brașovean, cu o frumoasa vedere spre culmile Tâmpei și a colinei Warthe, Mury este alegerea ideală ce oferă vizitatorilor liniștea și confortul dorit.

Adress: Brașov, Str. De Mijloc Nr. 62, Tel.: 0268.708.861, 0371.406.620 e-mail: office @ pensiuneamury.ro, web: pensiu-neamury.ro

CASA CRANȚA xxxx

Situat în centrul vechi al oraşului Braşov, într-o zonă verde la poalele Muntelui Tâmpa, cu un restaurant în stil clasic cu preparate din bucătăria internaţională și Wi-Fi gratuit. booking.com: 9/10.

Adress: Brașov, Str. Mr. Cranța, nr. 3A, Tel.: 0268.476.992, 0740.117.812 e-mail: [email protected], web: casacranta.ro

Page 95: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 96: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY BREAK TURISM

96

COROANA BRAŞOVULUI xxx

Aflat la 10 minute de plimbare faţă de Piaţa Sfatu-lui şi la 5 minute faţă de Poarta Schei, în imediata apropiere a Primei Şcoli Româneşti, Coroana Bra-şovului este primul hotel din Şcheii Braşovului.

Adress: Braşov, Strada Doctor Vasile Saftu, nr. 1, Tel.: 0268 513 866, Fax +40-268-513862, [email protected] fb: Hotel Coroana Brasovului ***, web: coroana-brasovului.ro

HOTEL xxxALINALEX

Situat la 5 km de centrul istoric al oraşului Braşov vă oferă o piscină interioa-ră şi o sală de gimnastică. Facilităţile de spa includ cadă cu hidromasaj şi o baie de aburi. Acces gra-tuit la internet wireless. booking.com: 9.0/10.

Adress: Braşov, B-dul Griviței 2F-2G,, Tel.: 0268 440 070, [email protected] fb: Classic-Inn, web: paradisulacvatic.ro

COMPLEX JASMINE xxx Situată la 5 minute cu mașina sau 20 de minute de mers pe jos depar-tare de centrul vechi al Brașovului , oferă cameră modernă cu balcon și access gratuit la Wi-Fi.Scor booking.com: 8.6/10.

Adress: Braşov, Str.Petru Maior 12A, Tel.: 0268 547 162 , [email protected] web: casasamurai.com

CHEILE xxxGRĂDIŞTEILa 7 km de Castelul Bran și la 30 km de orașul Brașov. Vă puteți caza în hotelu-rile și vilele complexului, puteți lua masa în resta-urant sau să petreceți în pub-ul complexului. booking.com: 7.9/10.

Adress: Bran, Str.Principală, nr. 32, Tel.: 0723 315 582 - Moeciu, 0741 288 870, 0741.288.870 - Fundata, [email protected] web: cheilegradistei.ro

COMPLEX EDENxxx

Localizat într-un peisaj încântător, la marginea pădurii în staţiunea Pre-deal, vă oferă un confort deosebit, într-o atmosferă caldă şi intimă la cele mai bune preţuri. 47 de came-re în hotel si 2 vile. booking.com: 9/10.

Adress: Predeal, Str. Neagoe Basarab, nr. 7, Tel.: 0268 456 379, 0740 900 400, [email protected] web: edenhotel.ro

CASA SAMURAIxx

Situat la 20 de minute de mers pe jos de centrul istoric al orașului Brașov. oferă camere cu Wi-Fi gratuit, minibar și balcon. Oaspeţii pot lua micul dejun în cameră sau la bar. booking.com: 8.6/10.

Adress: Braşov, Str.Petru Maior 12A, Tel.: 0268 547 162 , [email protected] web: casasamurai.com

Page 97: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 98: ZN Brasov 18 sept 2015

CITY GRAM OAMENI SI LOCURI

98

Director Executiv: Marian GîleaDirector Revistă: Marius Vâlsănescu [email protected] Vânzări: Bogdan Vâlsănescu 0752 241 608, [email protected]: Diana Frimo, 0752 241 624, [email protected] Andreea Gîlea, 0752 241 616, [email protected] Anca Bogdan, 0752 241 623, [email protected] - contabilitate: Adriana Bărbat, Mihaela AnuţoiuDTP: Diana Bobeş, [email protected]ţie: Alex Hăidăuţu

Publicitate naţională

Speranța Velicu, Senior Sales Manager Tel.: 0735 777 982 [email protected]

EDIŢIA de BRAŞOVapare bilunar - gratuit, nr. 19 (376), 18 sept. - 1 oct. 2015

Editată de: SC LOCAL POWER SRL,

Contact: Str Păun Pincio nr 2, Braşov

e-mail: [email protected]

website: www.zilesinopti.ro

fb: www.facebook.com/BrasovZilesiNopti

Ediţiile Zile și Nopţi în România: 235.000 exemplare lunar.

Săptămânale: Bucureşti, Cluj, Timişoara/Arad. Bilunare: Braşov (Poiana Braşov, Valea Prahovei, Bran-Moeciu), Sibiu (Mediaş), Iaşi, Bacău/Piatra Neamţ/Roman, Baia Mare, Satu Mare, Galaţi/Brăila, Oradea (Felix, 1Mai), Ploieşti (Câmpina, Breaza), Piteşti, Bistriţa, Suceava (Rădăuţi), Tg Mureș.

Dacă doriţi să semnalaţi un eveniment: e-mail [email protected]. Redacţia nu îşi asumă responsabilitatea pentru modificările survenite ulterior.

STAND UP FEST 2015

GALERIE FOTO: ZILE ȘI NOPȚI

Page 99: ZN Brasov 18 sept 2015
Page 100: ZN Brasov 18 sept 2015