Zn Brasov 1 aprilie 2016

84
BRAȘOV 1 - 14 APRILIE 2016 www.zilesinopti.ro

description

 

Transcript of Zn Brasov 1 aprilie 2016

Page 1: Zn Brasov 1 aprilie 2016

BRAȘOV1 - 14 APRILIE 2016

www.zilesinopti.ro

Page 2: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 3: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 4: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

11-17.04FESTIVALUL DOC &

ROLL, EDIȚIA A III-ACinemateca Patria

Club Rockstadt

8-11.04ZILELE FILMULUI

FRANCEZ ȘI GERMAN

CINEMATECA PATRIA

Ora: 18:00/ 20:00

5.04CONCERT ADA MILEACentrul Cultural RedutaOra: 19:00

4.04CONCERT PIANUL CĂLĂTORSala PatriaOra:19:00

ÎN REVISTĂ14 CITY STORIES Coroana: Odată cafeneaua intelectualilor, azi un vintage cu stil 16 CITY FILM Premieră: De cealaltă parte

28 CITYEVENTS Concert: Ada Milea-Concert în 4

NIMIC DE FĂCUT ÎN ORAȘ :(

Ha! Te-am păcălit!

Nu e NIMIC de RATAT în oraș la început de aprilie. Lista de evenimente e lungă, pe bune!

Din 11 până pe 17 aprilie este Festivalul Doc & Roll, la Cinemateca Patria cu filme bune și în Club Rockstadt cu concerte live. În revistă vei găsi programul evenimentelor.

Ada Milea va susține un spectacol la Reduta, pianistul Horia Mihail va reveni în orașul natal și va concerta la Sala Patria, chiar și Fuego va cânta pentru publicul său de la Brașov. Spectacole de teatru și operă vor completa lista de evenimente culturale și artistice care vor da culoare peisajului urban.

Primăvara ne-a cam păcălit până acum ce-i drept, dar de la 1 aprilie nu-i mai picăm în plasă. Terasele ce vor fi amenajate pe Republicii (și fetele ieșite la suc) vor ademeni soarele. Restaurantele și cafenelele vor adăuga în meniuri delicioasele frappe-uri și salate de fructe proaspete. Distracția va fi mai mare în oraș pe măsură ce hainele de pe noi vor fi mai puține. La început ne vom lăsa păcăliți de vremea bună, de „hiturile de vară”, de culorile și parfumul din jur până ce totul va deveni realitate incontestabilă. Noi am notat în agenda de timp liber ce nu trebuie să ratezi în următoarele două săptămâni, de rezervări, bilete și adunat prietenii te ocupi tu!

BRASOV

4

_THEODORA ȘTEFAN

Page 5: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 6: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 7: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 8: Zn Brasov 1 aprilie 2016

LEONARDO, PRIMUL PAS SPRE ELEGANȚĂ ȘI CONFORTMagazinul Leonardo, cel mai mare retailer de încălțăminte din România, cu o rețea de 150 magazine în toată țara, te așteaptă în ELIANA mall cu o nouă colecție de încălţăminte de damă și de bărbați, potriviți pentru această primăvară. Profită de ultimele oferte ca să faci fiecare pas cu stil. Modele noi, culori îndrăznețe sau clasice, încălțăminte de ocazie sau casual, accesorii diverse, pe toate le vei găsi la magazinul Leonardo din ELIANA mall.

STR. BAZALTULUI 2 I FACEBOOK.COM/ELIANAMALLBV www.eliana-mall.ro I [email protected]

Page 9: Zn Brasov 1 aprilie 2016

STR. BAZALTULUI 2 I FACEBOOK.COM/ELIANAMALLBV www.eliana-mall.ro I [email protected]

CEZARESTIL, CALITATE, ELEGANŢĂ ŞI RAFINAMENTTrebuie să arăți perfect la evenimentele speciale din viața ta. Fiecare detaliu contează în momentele de pus în ramă, iar hainele sunt importante la astfel de ocazii. La magazinul Cezare din ELIANA mall găsești o varietate mare de rochii de seară și costume bărbătești, din care vei găsi cu siguranță modelul care te reprezintă.

KAROTTEHAINE ȘI ACCESORII ELEGANTEDacă te pregătești de un eveniment la care se impune o ținută elegantă poți merge la magazinul Karotte din ELIANA mall. Acolo vei găsi multe modele de rochii pentru ocazii, dar și accesorii care să completeze perfect ținuta ta. Fie că iți plac ținutele extravagante, fie că dorești să fii o apariție clasică la eveniment, alege ținutele de la magazinul Karotte din ELIANA mall.

Page 10: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY ESSENTIALS NOU ÎN ORAȘ

ATASAGON DETOX AND WELLBEING CENTER

Dacă te gândești să începi aceas-tă primăvară cu sănătate și ai fi

tentat să urmezi un program de detoxi-fiere, poți apela la serviciile noului centru Atasagon Detox and Wellbeing Center. Specialiștii îți propun programe perso-nalizate pentru problema pe care ai vrea să o rezolvi. Tratementele clinice, pro-gramele spa și terapiile speciale de rela-xare, cele pentru slăbit și îngrijirea pielii și chiar exercițiile de meditație te-ar putea ajuta să redobândești corpul sănătos de altădată. Aici poți cere consultanță nutrițională și poți afla ce tratamente de detoxifiere sunt potrivite pentru tine. Relaxează-ți corpul și mintea la o ședință de masaj tradițional balinez. Scapă de riduri prin plasmolifting, o procedură re-vitalizantă injectabilă. Slăbește și scapă de celulită prin terapia pe bază de unde acustice. Află mai multe pe www.atasagon.ro

DISTRICT 08 – nou Pub în oraș, unde gurmanzii sunt așteptați cu burgeri delicioși, făcuți după rețetă proprie, din ingrediente proaspete și naturale.

Str. Republicii Nr. 50 în gang, tel. 0730787918

CORNER LUNCH & COFFEE - este un restaurant nou, de tip Take Away, undepoți comanda mâncărurisănătoase, salate, sandvișuridiverse, fresh-uri și cafea.

Mihail Kogalniceanu, nr.15, tel. 0726 390 015

DELIVERY LA PREMIUM Steakhouse – Restaurantul Premium Steakhouse face livrări la domiciliu sau birou pentru a te bucura de gustul bun oriunde ai fi. Comandă vită argentiniană sau burgeri Premium pe www.livrari.premiumsteakhouse.roTel. 0726 227 181

NOU ÎN BRAȘOV

Câștigă un voucher de 100 de lei la CoffeolConcursul are loc în perioada 1 - 14 aprilie pe www.zilesinopti.ro

10

MAI MULTE DETALII PE LINK-UL DE CONCURS

CONCURS

ATASAGON Detox and Wellbeing Center

Adresă: Str. Măceșului, nr.2Telefon:0368 407 070

DESCOPERĂ BUCURIA CAFELEI!

UNDEIEȘIM

S-a redeschis Times Pub și

ești așteptat din nou la petreceri și concerte live.

S-a deschis Cafeneaua Ta-verna Sârbului,

unde poți începe diminețile pline

de energie.

Page 11: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 12: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY VOICE INTERVIU

12

INTERVIU REALIZAT DE _THEODORA ȘTEFANREDACTOR SEF ZILE SI NOPTI BRASOV

DESPREANDREI ROȘUAndrei Roșu este sportiv de anduranţă, blogger, scriitor şi vorbitor inspirațional, organizator de eve-nimente caritabile şi sportive, susţinător de proiecte sociale, donator benevol de sânge.

Îi poți afla gândurile pe www.andreirosu.orgTe ajută să îți atingi obiectivele prin www.coachinginalergare.ro

TEST DE SUPRAVIEȚUIRE LA CERCUL POLARANDREI ROȘU: AM TRAVERSAT UN „IAD” ÎNGHEŢAT ŞI M-AM SIMŢIT ALT OM, READUS LA SETĂRILE „DIN FABRICĂ”

Ultramaratonul arctic Ultra 6633 presupune alergarea pe gheaţă pe o lungime de 566 km, dincolo de Cercul Polar, a început pe 11 martie, şi s-a terminat după 170 de ore de la start. Tiberiu Uşeriu a câștigat maratonul incredibil, aceasta fiind o premieră pentru România. Singaporezul Toh Poh Joo a ieșit pe locul al doilea. Ceilalţi cinci competitori au sosit împreună și au completat podiumul: Michael Hull (Australia), Frank Fumich (SUA), Alex Nemet (SUA), Vlad Tănase şi Andrei Roşu. Acesta din urmă este brașoveanul cu care ne mândrim și care a acceptat să ne povestească despre experiența inedită de la Cercul Polar, deși se află în perioada de recuperare după efortul supraomenesc depus.

Nu e prima competiție extremă la care ai participat. Ai alergat la Polul Nord și în Antarctica, ai traversat înot Canalul Mânecii și apoi ai decis să pleci la capătul Pământului să alergi de la Cercul Polar până la Oceanul Arctic. Știai condițiile pe care urma să le înfrunți. La ce te așteptai și cum a fost de fapt?Ştiam că va fi foarte greu, pentru că urma să particip la „cel mai rece şi cel mai dificil” ultra din lume, o competiţie pe care reuşiseră să o termine doar 17 oameni din cei peste 100, câţi participaseră din 2007 încoace. Dar nu îmi imaginam că va fi atât de greu. Distanţa mare, temperaturile constant sub -30 de grade Celsius, vântul de până la 70 de km/oră, umiditatea (factori care reduc substanţial confortul termic, cu încă 20-30 de grade faţă de temperatura

din termometru), privarea de somn (media a fost de două ore pe noapte) - toate aceste elemente transformă cursa într-un test de supravieţuire, în care dificultatea fizică este mult dominată de cea mentală.Știai că va fi greu și totuși ai ales să mergi mai departe. Ce te-a determinat să participi la acest maraton?Au fost mai multe motive. În primul rând, pentru Pădurea Copiilor - un proiect al Asociaţiei ViitorPlus, prin care ne propunem să plantăm câte un puiet pentru fiecare nou-născut din România şi, în acelaşi timp, să reîmpădurim zonele deşertificate ale ţării noastre, astfel încât să împiedicăm schimbări de climă radicale. De altfel, cursa la care am participat împreună cu Vlad Tănase va fi urmată curând de una de peste 200 de km (Marathon des Sables)

566KM

Ultramaratonul arctic / spor-

tivii au alergat pe gheaţă 566

km, dincolo de Cercul Polar

SCANEAZĂ PENTRU

INTERVIUL INTEGRAL

Page 13: Zn Brasov 1 aprilie 2016

pe care Andrei Gligor o va alerga în deşert. Cei care au apreciat efortul nostru în Cursa de la Cercul Polar şi care, de asemenea, doresc să sprijine acest proiect, o pot face prin intermediul acestui link: www.viitorplus.galantom.ro/6633-Arctic-Ultra. Mulţumim!Un alt motiv a fost faptul că România nu apărea pe „harta” acestui concurs select. Mai mult, toate ediţiile fuseseră dominate de sportivii britanici.Şi, de asemenea, pentru că organizatorii ne-au spus că „nimeni nu a reuşit până acum să termine cursa în tandem.Oferă-ne câteva detalii despre felul în care te-ai antrenat şi despre cum a decurs ultramaratonul propriu-zis. Cum a fost

organizarea, ce probleme ați întâmpinat?Antrenamentul a fost în linie cu recomandările organizatorilor, primite de îndată ce ne-am înscris (cu aproape un an înainte de cursă): „căliţi-vă, faceţi duşuri reci, dormiţi iarna în aer liber, renunţaţi la căldură pe timpul iernii, îmbrăcaţi-vă subţire, consumaţi hrană rece, obişnuiţi-vă să dormiţi puţin, faceţi plimbări lungi, alternaţi alergarea cu mersul s.a.m.d”. Este greu să simulezi un antrenament la -40, -50 de grade, dar poţi dobândi un nivel de anduranţă superior, care să te ajute în momentele grele.Dacă aş descrie pe scurt cursa, ar suna cam aşa: eu şi Vlad în mijlocul

pustietăţii şi al unui frig absolut, trăgând după noi săniile, tremurând de fiecare dată când trebuia să ne scoatem mănuşile, chiar şi pentru 10 secunde, mergând şi alergând în continuu, cu ochii în permanenţă pe ceas, pentru a fi siguri că ne încadrăm în timpul limită şi pentru a rămâne cât mai sus în clasament, interacţionând cu organizatorii o dată sau de două ori pe zi, când treceau pe lângă noi cu maşina pentru a se asigura că suntem ok, plus eliberarea de la final, după ce ne-a luat mai bine de 10 ore să ajungem la un punct pe care îl vedeam foarte clar şi îl percepeam ca fiind la doar 2-3 kilometri…Care a fost cea mai frumoasă experiență de la Cercul Polar, dar și cea pe care nu ai vrea să o repeți vreodată? Indiscutabil, aurora boreală, care era pe bucket list-ul meu de vreo 10 ani. Am avut parte de două astfel de experienţe, inclusiv pe parcursul cursei. Este fantastic să vezi cum câteva raze verzi străbat bezna nopţii şi, treptat, transformă cerul într-un tablou uriaş, cu diverse forme - este copleşitor! Dar şi relaţia extraordinară cu ceilalţi participanţi, de care am simţit că sunt conectat, având acelaşi „inamic”: condiţiile dure ale cursei.

Cât despre ce anume nu aş dori să repet…cursa în sine! Deşi, nu se ştie niciodată…Care a fost primul tău gând când ai trecut linia de sosire?Am reuşit! De abia aştept

să sun acasă, să vorbesc cu familia! …Şi să fac un duş fierbinte - primul după aproape un an de „călire”!Din fiecare experiență de viață învățăm ceva, poate cu atât mai mult din una extremă. Ce crezi că te-a învățat ultramaratonul de la Cercul Polar?Rolul unor astfel de curse este unul transformaţional. M-am simţit dezbrăcat de toate învelişurile, temerile şi măştile pe care am uneori tendinţa să le port. Am fost testat într-un mod foarte dur pentru a vedea cât de bine sunt ancorat în valorile în care cred (de exemplu, a fi vegetarian într-o astfel de cursă este foarte dificil, mai ales când, după 5-6 zile de hrană rece, un eschimos îţi oferă o tocăniţă fierbinte de…cerb; sau, convingerea că pot reuşi orice, atât timp cât am încredere în forţele proprii). La finalul ei, am avut convingerea că am traversat un „Iad” îngheţat şi m-am simţit alt om, recalibrat din punct de vedere fizic, emoţional şi spiritual - readus la setările „din fabrică”. Nu mai am nicio frică, sunt sigur că totul va fi foarte bine de acum înainte.Un gând pentru brașoveni...Îi îmbrăţişez cu căldură (m-am dezgheţat între timp!) şi le mulţumesc din suflet pentru sprijin, pentru mesajele de încurajare şi pentru toată energia pozitivă pe care mi-au transmis-o în timpul cursei! …Şi încă ceva: să încorporeze mişcarea zilnică în stilul de viaţă. Merită!!!

„M-am temut de câteva ori pentru inte-gritatea mea fizică şi chiar pentru viaţa mea, dar am apelat la toate resursele in-terne pentru a depăşi acele momentele dificile”

Page 14: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY STORIES COVERSTORY

14

Coroana este cel mai vechi hotel din oraș. Arhitecții Schuller și Goldsmidt s-au inspirat din arhitectura muncheneză în construirea clădirii cu 100 de camere.DE _THEODORA ȘTEFAN

REDACTOR ȘEF ZILE ȘI NOPȚI BRAȘOV

COROANA- ODATĂ CAFENEAUA INTELECTUALILOR, AZI UN LOC VINTAGE CU STIL

În perioada interbelică, Brașovul era un oraș în care bărbații ieșeau la cârciumă să joace cărți, să discute politica vremii, să afle noutăți. Fie că era vorba de un local de lux sau o bombă de la marginea orașului, tot brașoveanul ieșea la un pahar din când în când. Femeile se plimbau braț la braț, purtând umbrele dantelate în loc de poșete, ca tenul lor alb să fie ferit de razele soarelui.În 1910 a fost inaugurat Hotelul Coroana, pe strada Republicii, cu restaurant și cafenea selectă, cu arhitectura modernă a vremii, în stilurile Baroque și Art Noveau. Arhitectura elegantă a fost păstrată și astăzi, atât la exterior cât și în interiorul hotelului.A devenit locul de întâlnire al intelectualilor orașului. Hotelul a fost extins în 1927 pentru că cererea de cazare era tot mai ridicată.Aici a avut loc prima şezătoare literară din Braşov, în anul 1923. Emil Cioran venea deseori la Coroana să filosofeze la o cafea după orele de la liceul Andrei Șaguna. Octavian

Goga și Lucian Blaga i-au trecut pragul când au venit în vacanță la munte.Astăzi parcă se simte încă parfumul elegant al perioade interbelice, din moment în moment aștepți să îl vezi pe Cioran ieșind de la cafeneaua venețiană cu câteva cărți sub braț. Dacă închizi ochii și asculți bătăile aripilor porumbeilor din Piața Sfatului, parcă auzi și sunetul trăsurilor cu turiști, veniți să se bucure de aerul curat din Brașovul anilor 1900. Vechea cafenea s-a transformat într-unul din cele mai frumoase restaurante din oraș, Festival 39. E vintage acum, e locul unde în locul scriitorilor și filosofilor merg hipsterii, studenții de la litere (și nu numai), brașovenii care îl citesc azi pe Cioran și recită opera lui Blaga. Stilul interbelic s-a păstrat, iar oamenii, deși au alte pasiuni acum, folosesc

tastatura în locul peniței de scris, au facebook în loc de jurnal și citesc presa online, sunt tot frumoși, tot veseli și gata să ciocnească pahare până dimineața. Sufletele de artiști sunt aceleași, chiar dacă vremurile sunt diferite, iar asta se înțelege pășind pragul Festival 39. Hotelul Coroana, cu tot cu vechea lui cafenea unde se întâlneau intelectualii, păstrează parfumul trecutului în zidurile bătrâne. Poate trecem pe lângă clădire fără să ne gândim ce bijuterie rară deține Brașovul.Îți propun ca la următoarea plimbare prin Brașovul Vechi să te oprești preț de câteva secunde și să privești cu atenție Hotelul Coroana. S-ar putea să vezi trecutul la ferestrele sale, ai putea simți romantismul vremurilor apuse, te-ai putea îndrăgosti din nou de Brașov...

SCANEAZĂ PENTRU

POVESTEA INTEGRALĂ

CAFENEAUA

INTELECTUALILOR

Emil Cioran, Octavian Goga,

Lucian Blaga sau George

Coșbuc au trecut pragul

cafenelei Coroana.

Page 15: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 16: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY FILMS PREMIERE

16

THE OTHER SIDE OF THE DOOR REGIA: Johannes Roberts Cu: Javier Botet, Jeremy Sisto, Sarah Wayne Callies Gen: HorrorPremiera: 1 AprilieDistribuit de Odeon Cineplex

PREMIERĂ: DE CEALALTĂ PARTE

Doar o ușă ne desparte de lumea de dincolo... După ce fiul

ei moare într-un tragic accident de mașină, Maria aplează la o vrăjitoare pentru a putea vorbi cu Oliver. Do-rește să își ia rămas bun de la sufletul lui, vrea să îi vorbească pentru ultima oară cu orice preț. Ritualul prin care Oliver este chemat din lumea de din-colo are loc într-un templu antic, unde o ușă mistică face accesul între cele două lumi, a viilor și a morților. Ea încalcă însă un avertisment sacru și ajunge să destabilizeze balanța dintre viață și moarte. Actrița care interpretează rolul princi-pal, Sarah Wayne Callies, este cunos-cută pentru rolul Dr. Sara Tancredi din serialul „Prison Break”.

ȘTIRI DESPRE FILME

TRAILER

HORROR1 APRILIE

OMAGII LA GOPO 2016

În cadrul celei

de-a zecea ediții a Galei Premiilor

Gopo, actorul Constantin Drăgă-nescu a fost oma-

giat cu Premiul pentru Întreaga

Activitate, iar ac-torul și cascadorul

Paul Fister cu Premiul Special. Gala Gopo a avut loc pe 28 martie.

Page 17: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 18: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY FILMS PREMIERE

18

NUNTĂ À LA GREC 2/ MY BIG FAT GREEK WEDDING 2 (SUA 2016)Regia: Kirk Jones Cu: John Corbett, Nia VardalosGen: Comedie Premiera: 1 aprilie Distribuit de: Freeman Enter-tainment

PREMIERĂ: NUNTĂ À LA GREC 2

Divertisment ameri-can cu... tzatziki

Din 1 aprilie, pe marile ecra-ne, Freeman Entertainment prezintă „Nuntă à la grec 2”, continuarea uneia dintre cele mai de succes comedii din ultimii ani. Nia Varda-los, actriţa nominalizată la Oscar, semnează scenariul şi revine în rolul principal alături de actorii preferaţi din prima parte. Odată descoperit, secretul familiei Portokalos va reuni întregul clan pentru o nouă nuntă, mult mai mare şi mai... grecească. Kirk Jones („Nanny McPhee”) regizează cel de-al doilea capitol al comediei, produs tot de Rita Wilson, împreună cu partenerii Play-tone – Tom Hanks şi Gary Goetzman.

MY BIG FAT GREEK LIFE

(2003)

Succesul come-diei a inspirat un serial care

urmărește aven-turile de după

măritiș ale celor doi proaspăt

căsătoriți. Sau mai exact ale

Toulei și ale unui alt protagonist, Thomas. Pro-

ducția a vrut un singur sezon, compus din 7

episoade.

ȘTIRI DESPRE FILME

TRAILER

COMEDIE1 APRILIE

SC

AN

EA

AIC

IP

EN

TRU

TR

AIL

ER

Page 19: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 20: Zn Brasov 1 aprilie 2016

20 CITY FILMS PREMIERE

PREMIERĂ: EDDIEVULTURUL

Inspirat din situații reale, Eddie Vulturul este o poveste

pozitivă despre Michael „Eddie” Edwards (Taron Egerton), un săritor cu schiurile britanic, curajos, dar neobișnuit, întotdeauna încrezător în forțele proprii. Tot ce și-a dorit dintotdeauna a fost să participe la Jocurile Olimpice de Iarnă. La competiția de la Calgary, Canada, Eddie și-a luat zborul, la propriu și la figurat. Era mai gras decât majori-tatea săritorilor cu schiurile, nu avea finanțare, se antrenase foarte puțin. Deși a ieșit ultimul în competiții a fost iubit de presă și a devenit un erou popular, celebru pentru stilul neortodox, pentru aspectul și dorința sa de a concura.

SPORT, COMEDIE8 APRILIE

TRAILEREDDIE VULTURUL Regia: Dexter Fletcher Cu: Taron Egerton, Hugh Jackman, Christopher Walken Gen: Comedie, Sport Premiera: 08.04.2016 Distribuit de Odon Cineplex S

CA

NE

AZ

Ă A

ICI

PE

NTR

U T

RA

ILE

R

PRODU-CĂTORUL MATTHEW

VAUGHN PO-VESTEȘTE:

„Am vrut să fac un film la care să te uiți și să te simți

inspirat. Și am vrut să fac un film pe care să-l vadă și copiii mei!” Cineastul a

fost inspirat de comedia „Cool

Runnings” și i-a propus lui Dex-ter Fletcher să regizeze noul

film.

ȘTIRI DESPRE FILME

Page 21: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 22: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY EVENTS FESTIVAL

22

DOC & ROLL, EDIȚIA a III-a, 2016

Program concerte și evenimente

speciale Club

Rockstadt!

După 2 ani de experimentări,

primul în 2 zile, al doilea în 3D, ne-am extins la o săptămână întreagă, în care vrem să scoatem Brașovul din astenia de primăvară și să îl ținem conectat în ritm de rock and roll.Clubul 27, acest damnat club al muzicienilor geniali

care au murit la 27 de ani, este tema principala a acestei ediții, cu documentare și filme biografice despre ei, legendă, mit și moștenire artistică. Robert Johnson, Janis Jopin, Jimi Hendrix, Jim Morrison, Kurt Cobain, Amy Winehouse vor fi prezenți și omagiați pe ecran la Cinemateca Patria și sonor la Rockstadt, clubul oficial al festivalului. Omagiile noastre rocknroll se vor adresa și unor giganți dispăruți recent, Lemmy de la Motorhead și David Bowie, acest extraterestru muzical. În plus, vom avea o zi specială, ziua Pink Floyd, cu filmele The Wall și varianta live a lui Roger Waters și un concert cu excelenta trupă tribut Speak Floyd.

Scena românească va fi cu acoperită de un eveniment inedit, documentarul Balta Albă, premieră într-un festival, în prezența regizorului Silviu Munteanu, despre generațiile de muzicieni

din acest cartier bucureștean, urmat de un concert cu unul din exponenții săi, Artan, cu Partizan acustic! Hail, Hail Doc and Roll! (v. Chuck Berry). 3d Time’s a Charm!

DE _ALIN LUDU DUMBRAVĂ & DAN STĂICULESCUDIRECTORI ARTISTICI ȘI SELECȚIONERI FESTIVAL

LUNI, 11 APRILIE

Opening partyROCK QUIZ

CUPREMII

MC: MAXIMILIAN MUNTEANU

Intrarea liberă

MARȚI,12 APRILIE

21.00Film:

JIMI HENDRIX (SUA, 1973)

REGIA: JOE BOYD, JOHN HEAD

DOCUMENTAR Durata: 98 min.

CONCERT BLUES FERNET BLUES

COMPANYIntrarea liberă

MIERCURI, 13

APRILIE21:00

Film: BALTA ALBĂ

DOCUMENTAR ROMÂNESC ÎN PREMIERĂ DE

FESTIVALDURATA: 60 MIN.

În prezența regizorului Silviu

Munteanu

CONCERT: PARTIZAN ACUSTICPreț bilet: concert:

20 lei

JOI, 14 APRILIE

20.00Doc and Roll – In

memoriam LemmyLEMMY (SUA, 2010)

REGIA: GREG OLLIVER, WES

ORSHOSKICU: LEMMY

KILMISTER, PHIL CAMPBELL,

MIKKEY DEEBIOGRAFIC,

MUZICĂDurata: 115 min.

ConcertMOTORACE

TRUPĂ DE TRIBUT MOTORHEAD-

BULGARIAPreț bilet: film plus

concert: 30 lei

VINERI,15 APRILIE

Concert LUNĂ AMARĂ

PREȚ BILET: 20 LEIParty Docandroll

SÂMBĂTĂ, 16 APRILIE

Concert tribut PINK FLOYD: SPEAK FLOYD

Preț bilet: 30 lei

INFOBILETE

Abonament

festival: 90 LEI

Abonamentul in-clude intrarea la toate concertele de la Rockstadt

+ intrarea la cinematecă la toate filmele!

SCANEAZĂ AICIPENTRU PROGRAMUL COMPLET

Page 23: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 24: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY EVENTS FESTIVAL

24

Program filme

FestivalDoc And RollCinemateca

Patria

LUNI,11 APRILIE

20:00Doc and Roll

-Club 27JANIS: LITTLE GIRL

BLUE (SUA, 2015) Regia: Amy Berg

Cu: Janis Joplin, Cat Power

documentar, muzicăDurata: 103 min.Preț bilet: 10 LEI

Avanpremieră națională!

MARȚI,12 APRILIE

19.00Doc and Roll-Club 27

JIMI-ALL IS BY MY SIDE (SUA, 2013)

Regia: John RidleyCu: André Benjamin,

Hayley Atwell, Imogen Poots

Biografic, muzicăDurata: 118 min.

Singura proiecție din România a primului film biografic depre

HendrixPreț bilet: voucher 9

LEI (6 LEI redus)

MIERCURI,13 APRILIE

19:00Doc and Roll-Club 27

THE DOORS-WHEN YOU’RE STRANGE

(SUA; 2009)Regia: Tom DiCilloCu: Johnny Depp,

John Densmore, Robby Krieger

Documentar, muzică

Durata: 85 min.

JOI,14 APRILIE

19.00Doc and Roll-Club 27

AMY (SUA, 2015)Regia: Asif Kapadia

Cu: Amy Winehousedocumentar, muzică

Durata: 128 min.Premiul Oscar 2016

prentru cel mai bun documentar

Pret bilet: 10 LEI

VINERI,15 APRILIE

19.00Doc and Roll-Club 27

COBAIN: MONTAGE OF HECK (SUA, 2015)Regia: Brett Morgen

Cu: Kurt Cobain, Courtney Love

documentar, muzicăDurata: 140 min.

21:30Doc and Roll- In

memoriam David Bowie

ZIGGY STARDUST AND THE SPIDERS

FROM MARS (SUA, 1973)

Regia: D.A. Pennebaker

Cu: David Bowie, Mick Ronson, Trevor

BoulderDocumentar,

concertDurata: 90 min.

SÂMBĂTĂ, 16 APRILIE

17:00Doc and Roll-Special

PINK FLOYD THE WALL

Regia: Alan ParkerCu: Bob Geldof, Bob

HoskinsMuzical, dramăDurata: 95 min.

19.00Doc and Roll-SpecialROGER WATERS-THE

WALLRegia: Sean Evans,

Roger WatersCu: Roger Waters,

Snowy WhiteMuzică, concertDurata: 132 min.

DUMINICĂ, 17 APRILIE

17:00Doc and Roll-Club 27

CROSSROADS (SUA, 986)

Regia: Walter HillCu: Ralph Macchio,

Joe Seneca, Steve Vai

Blues, muzicăDurata: 98 min.

Aniversarea de 30 de ani!

19.00Doc and Roll-Club 27

THE DOORS (SUA, 1991)

Regia: Oliver StoneCu: Val Kilmer,

Meg Ryan, Kyle MacLachlan

biografic, muzicăDurata: 140 min.

Aniversarea de 25 de ani!

INFOBILETE

Abonament

festival: 90 LEI

Abonamentul in-clude intrarea la toate concertele de la Rockstadt

+ intrarea la cinematecă la toate filmele!

SCANEAZĂ AICIPENTRU PROGRAMUL COMPLET

Page 25: Zn Brasov 1 aprilie 2016

PROGRAM CINEMA ONE SĂPTĂMÂNA 1 - 7 APRILIE 2016

PREŢURI FILME < 17:00 > 17:00 REDUS* COPII < 12LUNI - JOI 26 LEI 26 LEI 21 LEI 15 LEIVINERI - DUMINICĂ 26 LEI 30 LEI 21 LEI 15 LEIAVANPREMIERE 31 LEI

PREŢURI FILME 2D < 17:00 > 17:00 REDUS* COPII < 12LUNI - JOI 15 LEI 16 LEI 12 LEI 10 LEIVINERI - DUMINICĂ 16 LEI 20 LEI 12 LEI 10 LEIAVANPREMIERE 2D 23 LEI*

Red

us =

Elev

i, Stu

denţ

i, Pen

siona

ri, V

eter

ani d

e ra

zboi

, **

Vizi

onar

ea fil

mel

or

nec

esită

folo

sirea

och

elar

ilor

**

* Pre

ţ och

elar

i : 3

lei –

clie

nţii n

oștri

pot

vizio

na fil

mel

e fo

losin

d și

oche

lari p

ropr

ii cu

cond

iţia c

a ace

știa

să fie

com

patib

ili cu

siste

mul

d

e tip

Mas

ter I

mag

e.

Rezervările se anulează automat de către sistemul informatic cu 30 minute înainte de începerea spectacolului. Cinematograful își rezervă dreptul de a modifica programul filmului fără notificări prealabile.

AG - AUDIENŢĂ GENERALĂ; AP12 - ACORDUL PĂRINŢILOR PT. COPII SUB 12 ANIN-15 - NERECOMANDAT SUB 15 ANI; IM-18 - INTERZIS MINORILOR;

TITLU FILM / GEN RAT-ING

DU-RATĂ VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ LUNI MARŢI MIERCURI JOI

AVANPREMIERĂ EDDIE THE EAGLE / COMEDIE 2D AG 105

min 18:30 18:30

AVANPREMIERĂ STRADA CLOVERFIELD 10 / DRAMĂ 2D AP-12 105

min 20:00 20:00

PREMIERĂ BANAT CĂLĂTORIA / DRAMĂ 2D N-15 84 min 22:45 22:45 22:45 22:45 22:45 22:45 22:45

PREMIERĂ BARBIE ÎN ECHIPA SPIOANELOR / ANIMAŢIE 2D AG 75 min 10:30;

12:0010:30; 12:00

10:30; 12:00 10:30; 12:00 10:30; 12:00 10:30; 12:00 10:30; 12:00

PREMIERĂ MINTE-MĂ FRUMOS ÎN CENTRUL VECHI / COMEDIE

2D AP-12 116 min13:00; 14:30; 19:00;

21:15

13:00; 14:30; 19:00;

21:15

13:00; 14:30; 19:00;

21:15

13:00; 14:30; 19:00; 21:15

13:00; 14:30; 19:00; 21:15

13:00; 14:30; 19:00

13:00; 14:30; 19:00

PREMIERĂ NUNTĂ A � GREC 2 / COMEDIE 2D AG 94 min

11:00; 15:15; 17:30;

19:30; 21:30

11:00; 15:15; 17:30;

19:30; 21:30

11:00; 15:15; 17:30;

19:30; 21:30

11:00; 15:15; 17:30; 19:30;

21:30

11:00; 15:15; 17:30; 19:30;

21:30

11:00; 15:15; 17:30; 19:30;

21:30

11:00; 15:15; 17:30; 19:30;

21:30

PREMIERĂ THE OTHER SIDE OF THE DOOR / HORROR 2D IM 18 96 min

18:30; 20:45; 22:45

18:30; 20:45; 22:45

18:30; 20:45; 22:45

18:30; 20:45; 22:45

18:30; 20:45; 22:45

18:45; 20:45; 22:45

18:45; 20:45; 22:45

BATMAN VS. SUPERMAN: ZORII DREPTĂŢII / ACŢIUNE AP-12 151 min

11:30; 16:15; 19:15;

20:30; 22:15

11:30; 16:15; 19:15;

20:30; 22:15

11:30; 16:15; 19:15;

20:30; 22:15

11:30; 16:15; 19:15; 20:30;

22:15

11:30; 16:15; 19:15; 20:30;

22:15

11:30; 16:15; 19:15; 20:30;

22:15

11:30; 16:15; 19:15; 20:30;

22:15

BUNICUL DEZLĂNŢUIT / COMEDIE 2D N-15 102 min

12:45; 14:45; 16:45; 20:45

12:45; 14:45; 16:45; 20:45

12:45; 14:45; 16:45; 20:45

12:45; 14:45; 16:45; 20:45

12:45; 14:45; 16:45; 20:45

12:45; 14:45; 16:45; 20:45

12:45; 14:45; 16:45; 20:45

COD ROȘU � LONDRA / ACŢIUNE 2D N-15 99 min12:45; 17:15;

18:45; 23:30

12:45; 17:15; 18:45; 23:30

12:45; 17:15; 18:45; 23:30

12:45; 17:15; 18:45; 23:30

12:45; 17:15; 18:45; 23:30

12:45; 17:15; 21:15; 23:30

12:45; 17:15; 21:15; 23:30

CUM SĂ FII SINGUR ȘI FERICIT / COMEDIE 2D AP-12 110 min 16:00 16:00 16:00 16:00 16:00 16:00 16:00

DEADPOOL / ACŢIUNE 2D N-15 106 min

10:45; 15:30; 20:00

10:45; 15:30; 20:00

10:45; 15:30; 20:00

10:45; 15:30; 20:00

10:45; 15:30; 20:00

10:45; 15:30; 22:00

10:45; 15:30; 22:00

FIUL LUI SAUL / DRAMĂ 2D N-15 107 min 13:45; 13:45; 13:45; 13:45; 13:45; 13:45 13:45

ILEGITIM / DRAMĂ 2D N-15 85 min 23:30 23:30 23:30 23:30 23:30 23:30 23:30

KUNG FU PANDA 3 ANIMAŢIE / DUB�T AG 95 min

10:45; 12:15; 14:15;

17:00

10:45; 12:15; 14:15;

17:00

10:45; 12:15; 14:15;

17:0010:45; 12:15; 14:15; 17:00

10:45; 12:15; 14:15; 17:00

10:45; 12:15; 14:15; 17:00

10:45; 12:15; 14:15; 17:00

NĂZDRĂVANII DIN PĂDURE. SPERIOSUL SPERIOȘILOR ANIMAŢIE / DUB�T

2D AG 85 min 10:30 10:30 10:30 10:30 10:30 10:30

SCUFIŢA ROȘIE / TEATRU DE PĂPUȘI LIVE AG 60 min 11:00

SERIA DIVERGENT: ALLEGIANT PARTEA 1 / AVENTURI 2D AP-12 121 min

10:30; 13:00;

17:45; 22:15

10:30; 13:00;

17:45; 22:15

10:30; 13:00;

17:45; 22:1510:30; 13:00;

17:45; 22:1510:30; 13:00;

17:45; 22:1510:30; 13:00;

17:4510:30; 13:00;

17:45

ULTIMUL LUP / AVENTURI AP-12 121 min 23:15 23:15 23:15 23:15 23:15 23:15 23:15

ZEII EGIPTULUI / AVENTURI AP-12 127 min 14:45; 19:15; 21:45

14:45; 19:15; 21:45

14:45; 19:15; 21:45

14:45; 19:15; 21:45

14:45; 19:15; 21:45

14:45; 19:15; 21:45

14:45; 19:15; 21:45

ZOOTROPOLIS ANIMAŢIE / DUB�T AG 108

min 11:15; 13:30 11:15; 13:30 11:15; 13:30 11:15; 13:30 11:15; 13:30 11:15; 13:30 11:15; 13:30

ZOOTROPOLIS ANIMAŢIE / SUBTITRAT AG 108

min15:45; 18:00

15:45; 18:00

15:45; 18:00 15:45; 18:00 15:45; 18:00 15:45; 18:00 15:45; 18:00

Page 26: Zn Brasov 1 aprilie 2016

Sala Patria etajul 1, Bulevardul 15 Noiembrie 50A,

facebook.com/Cinemateca_Patria

cinematecapatria.ro

Cinemateca Patria este operată de: Asociaţia Culturală FANZIN

în parteneriat cu PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BRAŞOV.

VINERI, 1.0420:00Seara filmului românescAFERIM! (ROMÂNIA, 2015) Regia: Radu JudeCu: Teodor Corban,Toma Cuzin,Mihai ComănoiuIstoric, aventurăDurata: 107 min.

SÂMBĂTĂ, 2.0411:00Matineu copii CLOPOŢICA ŞI ZÂNA PIRAT/THE PIRATE FAIRY (SUA 2014)Regia: Peggy HolmesAnimaţieDurata: 78 minDublat în limba română

17:00Mari actori REGINA AFRICANĂ /THE AFRICAN QUEEN(SUA, 1951)Regia: John HustonCu: Humphrey Bogart, Katherine HepburnAventură, războiDurata: 105 min.

19.00Mari regizori NUMELE TRANDAFIRULUI / THE NAME OF THE ROSE (GERMANIA, ITALIA, FRANȚA, 1986)Regia: Jean-Jacques AnnaudCu: Sean Connery, Christian Slater, Ron PerlmanDramă, ecranizare, thrilllerDurata: 130 min.

DUMINICĂ, 3.0411.00Matineu copiiBUNUL DINOZAUR (2015)Regia: Peter SohnAnimațieDurata: 105 min.Dublat în limba română

17:00Golden ClassicsSHADOW OF A DOUBT (SUA, 1943)Regia: Alfred HitchcockCu: Joseph Cotten, Teresa WrightThriller, dramăDurata: 108 min.

19.00Seara de Oscar VA CURGE SÂNGE / THERE WILL BE BLOOD (SUA, 2007)

Regia: Paul Thomas AndersonCu: Daniel Day-Lewis, Paul Dano, Ciarán HindsDramă, ecranizare după Upton SinclairDurata: 158 min.

LUNI, 4.0420:00Seara filmului european FIUL LUI SAUL / SAUL FIA (UNGARIA, 2015)Regia: László NemesCu: Géza Röhrig,Levente Molnardramă, războiDurata: 105 min.

MARȚI, 5.0420.00Film cult BARTON FINK (SUA, 1991)Regia: Joel & Ethan CoenCu: John Turturro, John Goodman, Judy DavisDramăDurata: 115 min.

MIERCURI 6.0420:00Comedy ClassicsPOVEȘTI TRĂZNITE / RELATOS SALVAJES (ARGENTINA, 2014) Regia: Damián SzifrónCu: Darío Grandinetti, María Marull, Mónica Villacomedie, Durata: 120 min.

JOI, 7.04Închis / Piesă de teatru

VINERI 8.04ZILELE FILMULUI FRANCEZ ȘI GERMAN

18:00 CAPRICE (FRANȚA 2015)Regia: Emmanuel Mouret Genul: Comedie romanticăDurata: 100 min.

20.00Jack (Germania, 2014)Regia: Edward BergerGenul: dramăDurata: 102 min.

SÂMBĂTĂ, 9.0411:00Matineu copii UP / DEASUPRA TUTURORRegia: Pete Docter, Bob PetersonAnimatieDublat in limba românăDurata: 96 min.

17:00ZILELE FILMULUI FRANCEZ ȘI GERMAN(Intrarea gratuită)ÎNTRE LUMI (GERMANIA, 2014)Regia: Feo AladagGenul: DramăDurata: 103 min.Premii: Evolution International

19.00 HULIGANUL (FRANȚA, 2013)Regia: Helier CisterneGenul: DramăDurata: 84 min.

DUMINICĂ 10.04

11.00Matineu CopiiKUNG FU PANDA 2Regia: Jennifer YuhAnimațieDurata: 91 min.Dublat în limba română

17:00 ZILELE FILMULUI FRANCEZ ȘI GERMAN TIMPUL AVENTURII (FRANȚA, 2013)Regia: Jérôme BonnelGenul: Comedie dramaticăDurata: 105 min.

19.00STĂPÂNUL UNIVERSULUI (GERMANIA, 2013)Regia: Marc BauderGenul: DocumentarDurata: 88 min.

CITY FILMS PROGRAM CINEMATECA PATRIA

26

ALDMOVIELAND

Page 27: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 28: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY EVENTS RECOMANDĂRI EVENIMENTE

28

ADA MILEA-CONCERTÎN 4

Îți recomandăm un spectacol inedit, în

care muzica se împletește cu jocul actoricesc. Ada Milea va urca pe scena Centrului Cultu-

LIVETRUPA UNDA

Funk rock,

pop rock cu inspirație din bossa nova și

reggae – acesta este stilul trupei Unda, ce va con-certa în Pub pe 2 aprilie, de la

ora 21.00. „Cre-dem în a fi pe

aceeași lungime de UNDĂ cu

publicul, creăm atmosferă, chef

de dans și de cântat”, trans-mit membrii

trupei.

FUEGO, ÎN TURNEU LA BRAȘOV Turneul Nați-onal „S-a aprins o stea” îl aduce pe cântărețul Fuego la Brașov, pe scena Centrului Cultural Reduta, pe 6 aprilie, de la ora 19.00. Fuego va interpreta, în-tr-un spectacol 100% live, timp de două ore, melodii de neuitat.

CONCERT URMA Trupa de rock alternativ URMA, revine pe 9 apri-lie, la Club Rockstadt din Brașov, de această dată cu un nou concept, Spring 13. Urma „aniver-sează” anul acesta 13 pri-măveri, iar până acum a lăsat în urmă 4 materiale discografice, al cincilea, „inimă!ism” urmând a fi lansat în curând.

RECOMANDĂRI ral Reduta alături de Anca Hanu, Bobo Burlăcianu şi Cristi Rigman, pe 5 aprilie, de la ora 19.00. Umor pen-tru lucruri triste si tristeţuri pline de umor! Despre asta se va cânta pe scenă, cu originalitate și cu zâmbetul pe buze, mai ales pe buzele tale, cel care vei asculta și vei privi din sală. Nu e foarte clar cât e mu-zică și cât e teatru în ceea ce fac cei patru. În 2013 au început să încerce o vari-antă de concert alături de Bobo Burlăcianu (membru al trupei Fără Zahăr), iar fil-mările cu „repetiții în bucă-tărie” și „repetiții în natură” au zeci de mii de vizualizări pe youtube și umplu sălile la concertele lor.

Unde: Centrul Cultural RedutaCand: 5 aprilie Orele: 19.00

Page 29: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY EVENTSRECOMANDĂRI EVENIMENTE

29

ZILELE FILMULUI FRANCEZ ȘI GERMAN

Cinefilii sunt invitați la cea

de-a patra ediție a evenimentului ce contribuie la agenda culturală a Brașovului. În program sunt șase filme de comedie, dramă sau chiar documentar ce tratează diverse subiecte, de la iubire până la probleme adolescentine. Toate filmele au fost premiate la festivaluri importante din Europa și sunt prezentate publicului brașovean în varianta cu subtitrare în limba română.

8 - 10 APRILIE 2016, CINEMATECA PATRIA, INTRAREA LIBERĂ

PROGRAM:8 aprilie 2016ora 18:00Caprice, 2015, comedie romantică

ora 20:00Jack, 2014, dramă

9 aprilie 2016ora 17:00Între lumi, 2014, dramă

ora 19:00Huliganul, 2013, dramă

10 aprilieora 17:00Timpul aventurii, 2013, comedie dramaticăora 19:00Stăpânul universului, 2013, film documentar

Page 30: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY EVENTS RECOMANDĂRI PROGRAM

30

JOI, 7.04

20:30Concerte

PE ARIPI DE FOLK CU IULIA CARAIMAN ȘI

PITICUHubert Bistro,

23:00Petreceri

GOSSIP NIGHT4rooms, Braşov

VINERI8.04

18:00Festival

ZILELE FILMULUI GERMAN ŞI

FRANCEZ 2016Cinemateca Patria,

Braşov

21:00Concerte

TRUPA 4FRIENDSBritish Pub, Braşov

VINERI, 1.04

21:00Concerte

TROOPER20 LIVERockstadt, Braşov

SÂMBĂTĂ2.04

10:30Teatru

ALBĂ CA ZĂPADA ŞI CEI ŞAPTE PITICI

Teatrul Arlechino, Braşov

18:30Spectacole

POVESTIRILE LUI HOFFMANN

Opera Braşov,

DUMINICĂ3.04

19.00Teatru

FAZANULTeatrul Sică

Alexandrescu,

SÂMBĂTĂ9.04

11:00Filme

DEASUPRA TUTUROR

Cinemateca Patria

18:30SpectacoleRIGOLETTO

Opera Braşov

DUMINICĂ10.04

12:00Teatru

RĂŢUŞCA CEA URÂTĂ

Teatrul Arlechino, Braşov

19:00Teatru

CU INIMA ÎN PUNGĂTeatrul Sică

Alexandrescu, Braşov

LUNI4.04

19:00Concerte

PIANUL CĂLĂTORFilarmonica Braşov

MARȚI5.04

20:00Concerte

NIGHTLOSERS LA ROCKSTADT

Rockstadt, Braşov

MIERCURI6.04

21:00Petreceri

KARMA KARAOKE NIGHTS

Karma Lounge

LUNI11.04

20:00Alte evenimente

PUB QUIZ @BRITISH PUB

British Pub, Braşov

MARȚI12.04

22:30Festival

DOC AND ROLL FESTIVAL 2016 - CONCERT

BLUES:YOKKO & FERNETRockstadt, Braşov

MIERCURI13.04

22:30Festival

DOC AND ROLL FESTIVAL 2016

- CONCERT: PARTIZAN ACUSTIC

Rockstadt, Braşov

JOI14.04

19:00Festival

DOC AND ROLL FESTIVAL 2016 -

AMYCinemateca Patria,

Braşov

19:00Teatru

COPILUL PROBLEMĂTeatrul Sică

Alexandrescu, Braşov

VEZI LISTA COMPLETĂ A

EVENIMENTE-LOR DIN ORAȘ

Page 31: Zn Brasov 1 aprilie 2016

APROX.SINUSOIDA 500VA / 300W 3 CONECTORI C13, OPTIONAL EXTINDERE GARANTIE CU 1/3 ANI (WBEXTWA R1YR-SP-01/WBEXTWAR3YR-SP-01)

MONITOR 23.6”TN PANEL, 1920X1080, 16:9, 1 MS, 250 CD/MP, 1000:1 (SC 10.000.000:1), 170/160, VGADVI-D, HDMI, KENSINGTON LOCK, VESACULOARE: NEGRU

TOSHIBA SSD Q300, 240GB, RETAIL

HD (1366X768), LED-BACKLIGHTINTEL CELERON DUAL-CORE N3050 (1.6GHZ UP TO 2.16GHZ, 2MB)VIDEO INTEGRAT INTEL HD, RAM 4GB DDR3 1600MHZ (1X4GB), HDD 500GB 5400RPM, SUPERMULTI DL DVD±RW

299 LEI

544 LEI

339 LEI

1099 LEI

UPS APC BACK-UPS BX LINE-INTERACTIVE

PHILIPS LED 243V5LHSB

TOSHIBA SSD Q300

ASUS | X540SA-XX004D

Page 32: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY KIDS RECOMANDĂRI PENTRU CEI MICI

32

FANTASIA LANDVĂ INVITĂ LA TEATRU!

Teatrului ARABELA vine

din Bucureşti pentru a vă duce în lumea fascinantă a poveştilor. Spectacole de teatru pentru copii, cu păpuși şi actori la vedere, interactive, în care relația dintre copii și păpuşi primează.

Pe 5 aprilie la ora 19:00 sunteți invitați la piesa "Muzicanții din Bremen"

Preţul este de 16 Lei/piesă.

Durata unui spectacol este de 30 - 40 minute.„Spectacolele de teatru sunt realizate, regizate și adaptate de noi, astfel încât să ajungă la sufletul

REZERVĂRI ȘI INFORMAŢII: 0268 411 199 / 0733 417 997 [email protected]

ADRESA:Magazin Star, Etajul III, Str Nicolae Bălcescu 62, BrașovFacebook: Fantasia Land

copilului cu ușurință, fiind jucate cu talent și dăruire totala. Muzica folosită în spectacole alternează între voioșie, haz și suspans, completând în acest fel la reușita unui spectacol de calitate. Am diversificat activitatea și am participat la numeroase festivaluri din România construind păpuși gigantice, am făcut animație pe străzile orașelor reanimând personaje de epocă, de poveste, și astfel ne-am remarcat prininventivitatea și inovația de care am dat dovadă.De asemenea, invitația făcută Teatrului ARABELA la diverse festivaluri din străinătate, cum ar fi: Praga, Lisabona, Paris, Barcelona, au certificat calitatea

CITY KIDS RECOMANDĂRI PENTRU CEI MICI

32

spectacolelor noastre. Seriozitatea a fost un atu, conferindu-ne posibilitatea de a mai fi contactați și la alte manifestări de acest gen. V-am prezentat câteva argumente și idei despre ceea ce facem noi și putem realiza, în speranța unei colaborări în spiritual artei, pentru că ARTA NU VA MURI NICIODATĂ!”Teatru Arabela

Page 33: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 34: Zn Brasov 1 aprilie 2016

ȚARAVISELOR CAUTĂ PRE-ȘEDINTE

Până pe 31 martie părinții au avut

timp să își înscrie copiii în cursa pentru președinția Țării Viselor. Campania de alegeri se desfăşoară în perioada 8 februarie -10 aprilie, urmând ca pe 11 aprilie să fie anunțat câștigătorul. Până atunci familia și prietenii au timp să adune like-uri pentru președintele pe care îl susțin. Câștigătorul va deveni, timp de două luni, cel mai popular preşedinte

CITY KIDS RECOMANDĂRI PENTRU CEI MICI

34

E TIMPUL SĂ VOTEZI CANDIDATUL PERFECT!

şi va învăţa în Țara Viselor să negocieze, să organizeze şi să conducă. Va avea chiar şi salariu, deci va deveni mai responsabil. Va avea propria şedinţă foto la investirea în funcţie şi va fi imaginea Ţării Viselor. Se va distra de

minune, totul într-o joacă serioasă.

Află mai multe detalii despre campania electorală și fă cunoștință cu candidații pe pagina de facebook Țara Viselor Brașov.

Loc de joacă ȚARA VISELOR

Telefon: 0730 081 030Adresă: Str. Vasile Carlova 18 Email: [email protected] Facebook: Ţara Viselor

Page 35: Zn Brasov 1 aprilie 2016

35 CITY EDU CURSURI

CURS CROITORIE ORGANIZAT ÎN BRAŞOV

Cei care doresc sã se angajeze în

domeniul croitoriei, dar nu au cunoştinţele ne-cesare o pot face acum, prin parcurgerea unui curs de calificare în me-seria de Croitor, (www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-autorizat-croitor) diplome recunoscute naţional şi internaţional. Costul cursului este de numai 650 lei, existând posibilitatea achitãrii acestuia în 3 rate.În cadrul cursului de

PROFESIONAL NEW CONSULT

telefon : 0760.031.178, 0786.333.103,

fax: 0368.466.565

email: [email protected]

str. Iuliu Maniu, nr.47, etaj 4, camera 404C, cladirea Cobco (langa Spital Sfanta Maria)

Facebook /pages/Cursuri-Brasov

web: www.profesio-nalnewconsult.ro

PROFESIONAL NEW CONSULT

telefon : 0760.031.178, 0786.333.103, fax: 0368.466.565email: [email protected]. Iuliu Maniu, nr.47, etaj 4, camera 402, cladirea Cobco (lângă Spital Sfânta Maria)Facebook /pages/Cursuri-Brașovweb: www.profesio-nalnewconsult.ro

Croitorie (www.pro-fesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-autorizat-croitor) vor fi abordate noţiuni teoretice dar mai ales practice, sesiunea prac-ticã urmând a fi efectu-atã în cadrul atelierului de croitorie organizat special de firmã în acest sens, atelier, ce deţine toate ustensilele şi apa-ratele necesare cunoaş-terii în amãnunt a acestei profesii, cursul fiind susţinut de specialişti în domeniu.

Alte cursuri orga-nizate de societate in aceastã perioadã sunt : CURS OPERATOR CNC• CURS TEHNICIAN ELECTRONIST• CURS OPERATOR MASE PLASTICE• CURS LÃCÃTUŞ CONSTRUCŢII METALICE• CURS METROLOG

Printre competenţele obţinute în cadrul cursului, sunt de amintit doar câteva, cele mai importante poate: • utilizarea corecta a tipurilor de cusături în funcție de destinație;• efectuarea corectă a tuturor tipurilor de cusături;• realizarea tiparelor de croitorie;• îmbinarea corectă a pieselor;• operarea și utilizarea corectă a mașinilor de croitorie;• respectarea tehnologiei de exe-cuție a cusăturilor;• calitatea și aspectul estetic al cusăturilor;• modul de asamblare a părtilor componente ale produsului;• identificarea corectă a tuturor defectelor și nepotrivirilor

Page 36: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY CAUSES CAUZE

36

CERCUL DE DONATORI SE REUNEȘTE

Cercul de donatori este un eveniment

de strângere de fonduri pentru care un grup de oameni propun și selec-tează 3 proiecte din co-munitate. În cadrul eve-nimentului, proiectele au la dispoziție maximum 12 minute să convingă audi-ența să le acorde fondurile și susținerea necesară. În 2015 au avut loc 19 Cer-curi de donatori în 8 orașe din țară. Peste 1000 de donatori au sprijinit 58 de proiecte locale cu peste 280.000 de lei. La ultima ediție a Cercului de donatori, Fundația Co-munitară Brașov a strâns

16.800 de lei pentru 3 proiecte locale: un curs de mentorat pentru copii din mediul rural, mobilier de sortat haine pentru un centru în care oamenii străzii își pot spăla îmbrăcămintea și produse uzuale pentru un adăpost care prote-jează femeile abuzate în mediul familial. La ce-a de-a treia ediție din aprilie 2016 ne do-rim să strângem peste 11.000 de lei pentru 3 proiecte locale. Pentru această ediție vrem să susținem proiecte care abordează nevoile diverse ale Brașovului și sunt în concordanță cu valorile Fundaţiei Comunitare Braşov: încredere, inovaţie, res-ponsabilitate, excelenţă, dăruire. Propunerile de proiecte sunt propuse

de organizații locale sau grupuri de inițiativă.Evenimentul se află în faza de selecție a proiectelor

pentru cea de-a treia edi-ție a Cercul Donatorilor care se va desfășura pe 21 aprilie.

Evenimentul este adresat atât specia-

liștilor, cât și membrilor din comunitate care lucrează cu copii, adolescenți și adulți cu nevoi speciale sau aflați în situații de risc, precum și persoanelor care doresc să înțeleagă mai multe despre depresie și anxietate și mo-dalitățile de a le depăși.

Din programul conferinței vă invităm să participați la:• Autismul dintr-o perspec-tivă a dezvoltării - Noi per-spective asupra tulburărilor din spectrul autist - Dr. Marti-ne F. Delfos, PhD, PICOWO, Utrecht, Olanda (9 aprilie, orele 9.00-13.00)• Regăsirea puterii interioare - elimină anxietatea și depre-sia - Psiholog Clinician prin-cipal Niculina Gheorghiță, Holisterapia Training – Iași (9 aprilie, orele 11.00-13.00)• Depresia la vârsta a 3-a –

aspecte psihologice și soci-ale - Prof. univ. dr. Doru-Vlad Popovici, Lector univ. dr. Emilia Oprișan, Universita-tea din București (9 aprilie, orele 11.00-13.00)• Depresia la adolescent – cauze, manifestări, trata-ment - Lector Univ. Dr. Emi-lia Oprișan, Universitatea din București, Psihoterapeut Daniel Cristea, București (9 aprilie, orele 16.00-18.00)• Depresia, Anxietatea Revi-zuite ca DAR - Psih. Pr. Vero-nica Jardan, psiholog clini-cian principal, supervizor, psihoterapeut psihodramă și hipnoză clinică ericksonia-nă, Centrul Internațional de Psihologie și Psihoterapie New Life, președinte Asoci-ația Psihologilor Atestați din România- APAR (10 aprilie, orele 13.00-15.00).

Info suplimentare: www.psihologii.ro

Page 37: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 38: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY SPORT EVENIMENTE SPORTIVE

38

PROFITĂ DE OFERTELE DECATHLON!

SCANEAZĂ PENTRU TOATE OFERTELE:

SUSŢINUTĂ DE:

PROGRAM :Handbal

EUROPA: EHF

Cup – Feminin

03 APRILIE,

ORA 18:00

Corona Brașov F

(Rou) - Metzin-

gen F (Ger)

09 APRILIE,

ORA 21:00

Metzingen F

(Ger) - Corona

Brașov F (Rou)

ROMÂNIA: Liga

națională Fe-

minin

12 APRILIE,

ORA 18:00

Rapid București

F - Corona Bra-

șov F

ȘTIRI DIN SPORT

Campionul en-titre,

Simone Tempestini, a câştigat prima cursă a sezonului 2016, Raliul Brașovului, la bordul unui Ford Fiesta R5. Brașoveanul Dan Gîrtofan s-a clasat pe poziția a doua, iar podiumul a fost completat de echipajul Bogdan Marișca – Carmen Poenaru.

16 APRILIE, ORA 18:00 Corona Brașov F - Dunărea Brăila F 23 APRILIE, ORA 18:00 Zalău F - Corona Brașov F

Corona Wolves

Brașov a cucerit medaliile de bronz ale Ligii Naționale de hochei pe gheață. „Lupii” au învins Steaua cu scorul general de 3-1 și au terminat campionatul pe podium.

Olimpia CSU Brașov

a încheiat sezonul 2015-2016 al Ligii Naționale de baschet feminin pe locul patru. În finala mică, CSM Târgoviște a învins Olimpia CSU Brașov cu scorul de 2-0.

Page 39: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 40: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

40

Aproape toate restaurantele din

oraș au în meniu paste, însă sunt câteva care excelează la acest capitol. După ce am degustat, am lăsat farfuriile goale și am exclamat după fiecare înghițitură, vă recomandăm restaurantele unde pastele gătite în diverse feluri sunt delicioase. În aceste locuri veți găsi atât paste cu sos roșu în diferite combinații, cu legume, cu fructe de mare, dar și cu sos alb, brânzeturi sau pui. Rețetele italiene sunt în unele cazuri modificate după inspirația

UNDE MĂNÂNCI PASTE BUNE ÎN ORAȘ

bucătarilor, care și-au pus amprenta pentru ca gustul să fie mai bogat, original, neîntâlnit în alte farfurii. Iată locurile unde am mâncat paste pe gustul nostru, apoi ne-am ridicat de la masă sătui și mulțumiți.

pasteRECOMANDĂRI:

Tratoria Del Chianti

Str. Branduşelor 100

Tel. 0268546087

Stradivari Pizza & Bistro

Piata Sfatului 1 Tel. 0720151855

Casa HirscherStr. A. Hirscher 2 Tel. 0268 410 533

La Strada Bistronomie

Str. Gheorghe Lazăr 1

Tel. 0754099099

PlatinumStr. Mihail

Kogalniceanu nr.13

Tel. 0368465505

PrimoZaharia Stancu nr. 1 Tel. 0723 144 329

Pizza HutStrada Zaharia Stancu 1 Tel. 0743108578

Dieci Pizzeria-RistoranteStr.Mihai Viteazu 10 Tel. 0268418998

4 AmiciStr. 13 Decembrie 17 Tel. 0268470906

Dei FratiPiața George Enescu 16 Tel. 0724216028

Page 41: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 42: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 43: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 44: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

44

Premium Steak-house promovează

conceptul „live cooking”. Bucătăria se află la vedere și puteţi vedea cum sunt preparate toate bunătă-țile din meniu. Chefii de la Premium Steakhouse nu au secrete, îi poți urmări cum pregătesc comanda ta cu îndemânare și talent în timp ce savurezi un vin bun la masă. Îți recoman-dăm să încerci vita argen-tinană preparată la acest restaurant, dar și burgerii sau grill-ul de curcan. Un

PREMIUM STEAK-HOUSE

adevărat deliciu este și salata din piept de pui cu sos gorgonzola. Totul este proaspăt, iar rețetele sunt originale pentru ca gustul să fie uimitor. În weekend muzica de pian va desăvârși mesele luate alături de cei dragi la acest restaurant elegant și primitor. În timpul săptămânii te poți bucura de meniul divers de la Premium Stea-khouse, chiar dacă nu ai timp să ieși în oraș. Prânzul îți poate fi livrat la birou sau oriunde ești reținut peste zi cu un simplu tele-fon. Intră pe www.livrari.premiumsteakhouse.ro și consultă meniul. Nu e impusă o comandă minimă așa că poți alege orice fără restricții. Premium Steakhouse te așteaptă la mese fără sur-prize nedorite, fără secrete

GUSTĂ VITA ARGENTINIANĂ FĂRĂ SECRETE

STEAK HOUSE www.premiumsteak-house.roAdresă: Strada Carpaților 91Tel. 0723144001Tel. Delivery: 0726227181

(în afara celor pe care nici pereții de sticlă ai bucătăriei nu le pot dezvălui) și cu vinuri alese care să te facă să zâmbești.

Page 45: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 46: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

46

ROATA NOROCULUINu există braşovean sau turist care să nu fi auzit că “cea mai bună ciorbă de burtă se mănâncă la Roată”. Renumiţii mici şi cele-brul déjà biftec tartar, au făcut din totdeauna furori în rândul gur-manzilor adevăraţi. Deci ai motive să te aşezi la masă, în salonsau pe terasă, să savurezi o ciorbă sau un peşte. Cât despre prepara-tele din porc, vită, pui, ori vânat… ce să mai vorbim?Meniul e plin!

Str. Crişan 6, L-D 10.00 - 23.30, Tel.: 0268 412 324, fb: /RoataNoroculuiOffi-cial, web: roata-norocului.ro

SĂ RÂDEM

CĂ-I SĂNĂTOS!

O domnişoară, la o petrecere, este întrebată

de chelner: - Mai doriţi un pahar de whis-

ky? - Nu, mulţu-

mesc, îmi face rău la picioare!

- Adică? Vă amorţesc?

- Nu, mi se des-fac!

- Chelner, acest homar are doar un singur cleşte! - Cred că a fost implicat într-o

luptă, domnule... - Atunci, adu-mi

învingătorul!

RESTAURANT CASA CRANȚA Situat într-o clădire în stil arhitectural brâncove-nesc, ce oferă vedere minunată a centrului oraşului.Specific restaurant: Oaspeții pot gusta preparatele delicioase din bucătăria românească şi internaţională oferite de restaurant, alături de o selecţie largă de vinuri din crama de la Casa Cranța.

Adresa: Str. Mr. Cranța, nr. 3A2, Tel.: 0268.476.992, 0740.117.812, [email protected] fb: CasaCranta, web: casacranta.ro

Page 47: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 48: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY FOOD COFETĂRII

48

Page 49: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 50: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

50

Restaurant Gaura Dulce te așteap-

tă să încerci preparate tradiționale românești deosebite, gătite după rețete din timpuri stră-vechi. Gustă flechiile de altădată sau laptele de pasăre pregătit ca atunci când erai mic. Astăzi s-a păstrat tradiția, iar speci-alitățile românești umplu mesele restaurantului. Satură-te cu minciunele și potolește-ți setea cu un pahar de vin din colecția românească. Seara, la cină poți asculta muzică live ca să te relaxezi la masă alături de cei dragi.

RESTAURANT-TERASA GAURA DULCE Tel: 0268 523 099Adresă: Piața Sfatului 12-14e-mail: [email protected]

GAURA DULCE-OAMENI VESELI ȘI MESE ÎMBELȘUGATE

Adunați-vă cu familia și prietenii la Gaura Dulce și stați la povești, mâncați și beți pe săturate tot ce vă poftește inima!În trecut, circula prin oraş şi o glumă pe seama acestui local. Când cineva întreba unde era Gaura Dulce, i se răspundea s-o caute în fundul Cerbului. Așa că vă așteptăm pe la noi.

Page 51: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 52: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

52

pizzafast-food non stopRECOMANDĂRI:

@BLUE VIKINGIULIU MANIU 38

Pizza & Pagrano 33 de sortimente

de pizza și 10 tipuri de sandvich

Pagrano. Delivery Non

Stop TEL: 0268 418989,

0268 418996, 0368 418989

www.blueviking.ro

@DIECIMIHAI VITEAZU

10, COLȚ CU DIMITRIE CAN-

TEMIR Pasta & Pizza Delivery Non

Stop TEL: 0268 418998

www.pizzeria-dieci.ro

@ANDO’S 15 NOIEMBRIE 6 Fast Food TEL: 0268 410588, 0733 307307 www.andosfo-od.ro

@MCDONALD’SREPUBLICII 57-59 Fast Food TEL: 0268 406800 www.mcdonal-ds.ro

@MCDONALD’S DRIVECALEA BUCU-REȘTI 106 Fast Food TEL: 0268 331010, 0723 801142 www.mcdonal-ds.ro

@PANINI15 NOIEMBRIE 40 CALEA BUCU-REȘTI 16 Fast Food

Page 53: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

53

Page 54: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

54

Page 55: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 56: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

56

AMBASADOR RESTAURANTSpecific: Restaurant cu specific internaţional. Arhitectură şi ambianţă elegantă.Organizează evenimente private.

Specialitatea casei:Restaurant Ambasador vă propune o experienţă culinară unică, bazată pe bucătăria internaţională.

Recomandarea bucătarului: Muşchi de vită cu sos gorgonzola şi Medalion de porc cu sos de ardei şi tagliatele.

Bucătărie deschisă:zilnic 08.00-23.00

Adresa: Str. Republicii nr. 60, Program: Zilnic 08.00 - 23.00, Tel.: 0722 51 44 50, fb: facebook.com/brasov.ambasador, web: www.restau-rant-ambasador.com

mușchi de vită cu sos gorgonzola

medalion de porc cu sos de ardeiși tagliatele

Page 57: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 58: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY SPECIAL EVENTS EVENIMENTE SPECIALE

58

Page 59: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 60: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY SPECIAL EVENTS EVENIMENTE SPECIALE

60

RINA VISTA

Profită de ultimele date disponibile pentru 2016 și vei avea 15 % discount la orice meniu de nuntă!Meniuri începând cu 149 lei. Acestea includ: gustare, pește, sarmale, mix grill, tortul miresei și cafea.

Bonus: primirea cu șampanie, covor roșu la intrarea în restaurant, transportul invitaților și cameră matrimonială pentru miri.

Adresa: Str. Poiana Braşov, Tel.: 0754/053.363, e-mail: [email protected], fb: /rinavista.poianabrasov, web: www.rinahotels.ro

Page 61: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 62: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

62

Brașovenii sunt așteptați

la masă, dar și la petreceri la Tangu Bar & Bistro. Poți servi prânzul sau cina acolo, la prețuri accesibile. În meniu sunt preparate din bucătăria românească, ciorbe și deserturi delicioase. Meniul zilei costă doar 16 lei.În fiecare joi ești invitat la karaoke, iar în weekend-uri se organizează petreceri tematice, cu muzică bună, cântări live și multă distracței. Urmărește

TANGU BAR & BISTRO Telefon: 0742 011 208,0745 069 989Adresă: Str. Avram Iancu 76, BrașovFacebook:Tangu Bar&bistro

TANGU BAR & BISTROMÂNCARE BUNĂ ȘI DISTRACȚIE

pagina de facebook Tangu Bar&Bistro să afli ce evenimente ți s-au pregătit în continuare. Dacă ești în căutarea unui loc primitor, cu oameni veseli și simpli, mergi la Tangu Bar & Bistro, pe Str. Avram Iancu 76.

Page 63: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 64: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

64

BURGERI ȘI BUNĂTĂȚI VEGGIE CU DISTRACȚIE INCLUSĂ

Dacă vrei să mergi într-un loc cool

din oraș, unde vei întâlni alți tineri frumoși ca tine, puși pe distracţie, unde să fie paharele pline, muzica veselă și burgerii proaspeți, alege District 08. O să îți placă pentru că este un loc primitor, colorat, care îți fură zâmbete imediat. Burgerii sunt făcuți după o rețetă proprie, iar cipsurile de casă și sosul de ceapă vor fi prietenii tăi cei mai buni. Pentru cei vegetarieni există un meniu special, bogat ce conține chiar și un veggie burger inedit. Iți recomandăm și sendvișul District 08 cu dulceață de

DISTRICT 08 PUB & GRILL Telefon: 0730 787 918Adresă: Strada Republicii, nr. 50 (în gang - lângă Pell Collection), BrașovFacebook:District 08

DISTRICT 08

ceapă pentru o combinație de gusturi cum nici nu iți imaginezi. Pizza cu blat subțire e perfectă de împărțit cu felete, iar berile reci sunt de savurat cu băieții.Papanașii preparați ca casă sau desertul Lava

cake vor fi un pretext excelent de ieșit chiar și atunci când nu ai mult timp liber sau buzunare cam goale. Paharele trebuie să fie însă pline mereu la District 08. Muzica nu e niciodată prea tare, iar dacă ți se pare contrariul,

atunci... ești prea bătrân pentru locul ăsta! La ceas de seară, când vrei să ieși la o plimbare pe Rep. cu gașca ta, intră în gang la District 08. O să vă placă atmosfera, muzica, mâncarea și celelalte zâmbete din jur.

Page 65: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 66: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

66

“ORNAMENTE ARHITECTURALE” – EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE SEMNATĂ CSANDE4 – 18 APRILIE 2016

SCHIMB DE CĂRȚI – ÎNTÂLNIREA PASIONAȚILOR DE LECTURĂ DIN BRAȘOVDUMINICĂ, 10 APRILIE 2016, ORA 19H00

SĂ NE AMINTIM DE EMOȚII CU ALEXANDRA NEGOIȚĂ JOI, 14 APRILIE 2016, 18H00 – 20H00

“INSIDE MY HEART” – EXPOZIȚIE DE PICTURĂ SEMNATĂ ELEVII CLASEI A V-A DE LA LICEUL VOCAȚIONAL DE ARTE PLASTICE « HANS MATTIS TEUSCH BRAȘOV18 APRILIE – 1 MAI 2016

TOASTMASTERS INTERNATIONAL WEEKLY MEETING – PUBLIC SPEAKING CLUB IN ENGLISHEVERY TUESDAY, FROM 6.15 P.M. TO 8.00 P.M.

Mai multe detalii despre toate activitățile care au loc în ceainărie, puteți găsi accesând::www.ceaietc.rowww.facebook.com/ceaietc Programul ceainăriei:luni - vineri: 14h00-23h00sâmbătă - duminică: 13h00-23h00ultima comandă: ora 22h00

Page 67: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

67

CARE ESTE POVESTEA NOASTRĂ?

Una simplă. Ne-am dorit un loc inedit în Brașov, un meeting point presărat cu evenimente sonore de bun gust, un loc cu și pentru oameni interesanți, unde socializarea să se simtă ca la ea acasă.

Te intâmpinăm constant cu zâmbetul pe buze, cu cocktailuri răcoroase sau delicii călduroase şi muzică care să-ţi încânte auzul.

#MeetMeAtJarNe găseşti pe Republicii nr.42 (în gang), la etaj.

ProgramLuni-Joi: 12:00-01:00Vineri-Duminica: 16:00-04:00Pentru rezervari sau alte detalii: 0735 280 396

FOR SALE PUBConcept: Dacă ai chef de o ne-bunie în oraş, să mănânci alune şi să arunci cojile pe jos, să bei ceva într-un cadru fain şi să asculţi muzică bună, poţi să îţi îndrepţi paşii spre For Sale Pub.

Specific: Clienţii sunt întâmpinaţi cu bucurie fie că îşi beau berea cu noi (cea mai vandabilă bău-tură a pub-ului) sau că degustă din cocktail-urile noastre: „Vis de iapă în călduri”, „Bivol Turbat”, „Purceluş şchiop”, “Gâdilat de fân”, „Aere de gâscă’n baltă” sau unul dintre ultimele produse introduse în meniu „Mocirla à la Sid” şi-a primit numele după po-recla ospătarului care a venit cu reţeta, şi aţi ghicit, semăna mult cu personajul din Ice Age”.

Adresa: Bulevardul 15 Noiembrie 24, Orar zilnic: 08.00 - 02.00, Tel.: 0788 758 582, fb: /For-SALE-PUB.

BEREA - CEA MAI VANDABILĂ

BĂUTURĂ A PUB-ULUI

Page 68: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY LIFESTYLE AUTO

68

taxi în brașov

RECOMANDĂRI:

Bratax TaxiTel: 9948, 0268 948,

0268 315555, 0726 315 555, 0757 315 555, 0760 315 555 Aplicație pentru

smartphone

MartaxTel: 0268 313 040,

0368 451 011, 0770

313 040, 0723 313 040, 0745 313 040,

0761 313 040 Aplicație pentru

smartphone

Rey TaxiTel: 0268 411 111,

0723 890 636

Ro TaxiTel: 0268 319 999;

0268 319 988; 0268 319 977; 0268 306 666, 0744 377 999,

0722 377 999, 0788 319 988, 0762 299

999 Aplicație pentru

smartphone

Taxi 4T4UTel: 0722 405 646

Tod TaxiTel: 8299, 0268 321 111, 0766 321 111,

0722 321 111, 0748 321 111

Aplicație pentru smartphone

Page 69: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 70: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY LIFESTYLE MUTĂRI / AUTO

70

Page 71: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 72: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY LIFESTYLE DESIGN, MODĂ, FRUMUSEȚE

72

15% dintre femei se confruntă

cu creşterea excesivă a părului pe faţă şi pe corp, o boală ce ascunde de cele mai multe ori tulburări hormonale sau afecţiuni ale tiroidei. Hirsutismul aduce cu sine în primul rând neplăceri de ordin estetic, care ulterior se transformă în traume psihice. Epilarea definitivă cu laser reprezintă acum o variantă sigură şi de durată, care poate completa tratamentul medicamentos pentru obţinerea unor efecte imediate.Specialiștii Coquette Beauty Clinique folosesc cea mai performantă tehnologie în epilarea definitivă – Laserul Cynosure Elite, disponibil în clinicile din toată țara – Brașov, București, Cluj și Constanța. Acest laser are incorporat un sistem de răcire care transforma tratamentul într-unul foarte puţin dureros alături de cele două lungimi de undă

COQUETTE

Adresă: Str. Constantin Brâncoveanu, nr 38, BrașovTelefon: 0788 515 272Website: www.coquette.roEmail: [email protected]

PĂRUL ÎN EXCES ESTE O PROBLEMĂ? APELEAZĂ LA EPILAREA DEFINITIVĂ

diferite, care se pot adapta şi pielii mai închise la culoare, eliminând astfel riscurile de ardere şi hiperpigmentare. S-au tratat cu succes în cadrul clinicilor o mulţime de paciente care aveau această problemă, iar rezultatele au fost foarte încurajatoare pentru ele. Având în vedere că tratamentul medicamentos se întinde pe o perioadă mai lungă până să dea rezultate, uneori cu efecte adverse neplacute, epilarea definitivă cu laser are avantajul de a ameliora starea psihică a pacientelor care încep să devină mult mai încrezătoare observând schimbările imediate la nivelul zonelor tratate.În cadrul fiecărui tratament terapeutul alege parametrii optimi, bazându-se pe experiența practică, dobândită în cei peste 13 ani de expertiză în epilarea definitivă.Pentru mai multe informații, accesați www.coquette.ro și www.epilare-definitiva.ro.

Page 73: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 74: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 75: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 76: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY LIFESTYLE DESIGN, MODĂ, FRUMUSEȚE

76

NEW LINE Str. Dorobanţilor nr. 9

Tel.: 0268/470528Slãbire - remodelare corporalã; tratamentul complet al

celulitei; lifting nechirurgical(faţã, sâni, fese); Laser Vascular

(vase sparte cuperoza); laser epilare definitivã; mezoterapie;

peeling dermocosmetic(facial sau corporal);

dermatocosmeticã şi make-upendermologie CELLU M6

www.newlinebv.ro

ITALIAN STYLEServicii: oferă, într-un ambient elegant, cele mai bune servicii de coafor, cosmetică, manichiură și pedichiură, folosind numai produse profesionale importate din Italia.

Manichiură clasică 20 lei (OPI)Pedichiură+manichiură 4o lei (OPI)Manichiură semipermanentă 30 leiManichiură+pedi semipermanentă 60 lei

Adresă: Brașov, Str.Traian, Nr.1, Tel.: 0747 579 460, Orar: L - V 09.00-21.00, S: 09.00-14.00, fb: Salon-Italian-Style-Brașov,

Page 77: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 78: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY BREAK TURISM

78

HOTEL xxxCLASSIC INN

Situat în centrul vechi al oraşului Braşov, într-o zonă verde la poalele Muntelui Tâmpa, cu un restaurant în stil clasic cu preparate din bucătăria internaţională, Wi-Fi gra-tuit şi o sală de jocuri. booking.com: 9.0/10.

Adress: Braşov, Str.Tibles 7-9, Tel.: 0268 512 244 , [email protected] fb: Classic-Inn, web: classic-inn.ro

DESIGN HOTEL CUBIX xxx

Hotel CUBIX este un hotel nou, cu o arhitectură con-temporană. booking.com: 8.6/10.

Adress: Braşov, Str. Saturn, nr. 47, Tel.: 0368 006 010, [email protected] fb: Hotelcubix, web: hotelcubix.ro

HOTEL BRAŞOV xxx

Boutique hotel cu un interior unic, atent decorat, o atmosferă călduroasă, servicii şi facilităţi personalizate, confort, linişte, intimitate.

Ofertă: -25% reducere, pachet 3 nopți / dublă / 450 lei redus de la 600 lei / pachet.

Adress: Braşov, Str. 13 Decembrie, nr. 38, Tel.: 0268.42 66 33, [email protected] fb: HotelBrasov, web: hotelbrasov.ro

hoteluriRECOMANDĂRI:

Hotel CapitolBULEVARDUL

EROILOR 19Tel: 0268 418 920

www.aro-pala-ce.ro

Hotel ArmattiSTR. LUNGĂ NR 5 Tel: 0368 443 200 www.armatti.ro

Hotel KronwellBDL. GĂRII NR 7

Tel: 0368 730 800 www.kronwell.

com

Hotel RamadaCALEA BUCU-

REȘTI NR 13 Tel: 0268 508 009

www.rama-dabrasov.ro

Hotel BelvedereSTR. STEJERIȘULUI

NR 11 Tel: 0268 415 575 www.hotelbelve

ÎN VIZITĂ LA VALEA ZIMBRILOR ȘI CASCADA URLĂTOARELE

Weekend-ul e ideal pentru

scurte momente de evadare din oraș, în locuri mai verzi și mai vii. Îți recomandăm o vizită la Rezervația naturală „Valea Zimbrilor”, din Vama Buzăului, cea de-a patra rezervaţie de zimbri din România. În jur de 30 de zimbri „locuiesc” alături de mai mulți cerbi, ciute și iezi. Aerul curat și liniștea, împreună cu peisajul desprins din rai merită din plin cei 45 de km pe care îi vei avea de parcurs până la destinație.

La șase kilometri de rezervație se află cascada „Urlătoarele”, o înșiruire de cascade mici, peste care poți păși sau urca până în vârful căderii de apă. De ce se numesc astfel vei afla chiar tu când vei ajunge la destinație. Apa are un susur aparte, de parcă ar urla. Peisajul e impresionant și poți rămâne la picnic în zonă pentru că niciodată nu e prea aglomerat. Vei găsi sălbăticie în această regiune nu

prea îndepărtată de Brașov, vei descoperi că România chiar e o țară surprinzătoare. Stresul acumulat peste săptămână va rămâne împietrit în rocile de calcar peste care curg cascadele fascinante.

Page 79: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY BREAK TURISM

79

OFERTA

OFERTĂ SPECIALĂ PAȘTE LA

CLOAȘTERF HAUS”594 LEI/ PERSOANĂ (29.04-02.05.2016)

Conctact: Cloașterf Haus. Tel: 0728 382 880Facebook: www.facebook.com/CloasterfHausAdresa: Cloașterf 84, Saschiz (20 de km de Sighișoara) județul Mureș. E-mail: [email protected] GPS: 46.147856, 24.996288

Sărbătoarea Învierii ne aduce mai aproape de cele sfinte,

mai aproape de cei dragi, mai aproape de noi. Prilej de reflexie și bucurie, zilele de primăvară ne ajută să renaștem, mai buni și mai blânzi, cu noi înșine și cu cei din jurul nostru.

Ne bucurăm că ați ales să vă petreceți aceste clipe minunate la Cloașterf Haus. Ne dorim din tot sufletul să vă simțiți bine și să aveți o experiență deosebită. Propunerea noastră include, pe lângă cazare și masă, și câteva idei de petrecere a timpului liber, care sigur vă vor aduce clipe plăcute și amintiri vesele.

Oferta noastră includeurmătoarele servicii:- pachet complet cu cazare 3 nopți, (avem 12 locuri, în 3 camere duble, cu paturi matrimoniale, și 2 camere triple, cu paturi single; toate camerele au baie proprie);- vizitarea Bisericii Fortificate - plimbare cu căruța în jurul satului. din Cloașterf

PRIMA CARTE DE BENZI DESENATE ÎN INIMA NATURII-O INIȚIATIVĂ WWF

„Dincolo de orizont”, prima carte de benzi desenate (BD) ce are ca

scop promovarea celor mai bine păstrate zone naturale și a tradițiilor din Româ-nia. Pentru realizarea BD-ului, specialiștii WWF, care au coordonat acțiunile de inventariere a speciilor din Colinele Tran-silvaniei, au colaborat cu scenarista Adina Popescu și ilustratorul Alexandru Ciubo-tariu (cunoscut drept Pisica Pătrată).

Colecția de benzi desenate „Dincolo de orizont” e o fereastră spre o lume de basm, dar totuși reală, cu peisaje arhaice și oameni ai locului care se îndeletnicesc în meserii frumoase, pline de har. În pri-mul număr, Luca pornește într-o călătorie inedită prin Colinele Transilvaniei ce-l va purta din satul Cornățel, prin Hosman, printre stejarii seculari de la Breite, prin Si-ghișoara, și tocmai până în Saschiz. Luca străbate peisaje vălurite și pline de flori, cu ajutorul unor căruțe și măgăruși, stă de vorbă cu localnici, observă păsări cu un biolog vestit, restaurează case, tunde oi și își încearcă mâna la olărit.

Cartea se găsește de acum în librăriile Cărturești din toată țara și în magazinul online.

Page 80: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY BREAK TURISM

80

COROANA BRAŞOVULUI xxx

Aflat la 10 minute de plimbare faţă de Piaţa Sfatu-lui şi la 5 minute faţă de Poarta Schei, în imediata apropiere a Primei Şcoli Româneşti, Coroana Bra-şovului este primul hotel din Şcheii Braşovului.

Adress: Braşov, Strada Doctor Vasile Saftu, nr. 1, Tel.: 0268 513 866, Fax +40-268-513862, [email protected] fb: Hotel Coroana Brasovului ***, web: coroana-brasovului.ro

HOTEL xxxALINALEX

Situat la 5 km de centrul istoric al oraşului Braşov vă oferă o piscină interioa-ră şi o sală de gimnastică. Facilităţile de spa includ cadă cu hidromasaj şi o baie de aburi. Acces gra-tuit la internet wireless. booking.com: 9.0/10.

Adress: Braşov, B-dul Griviței 2F-2G,, Tel.: 0268 440 070, [email protected] fb: Classic-Inn, web: paradisulacvatic.ro

COMPLEX JASMINE xxx Situată la 5 minute cu ma-șina sau 20 de minute de mers pe jos departare de centrul vechi al Brașovului , oferă cameră modernă cu balcon și access gratuit la Wi-Fi.Scor booking.com: 8.6/10.

Adress: Braşov, Str.Petru Maior 12A, Tel.: 0268 547 162 , [email protected] web: casasamurai.com

CHEILE xxxGRĂDIŞTEILa 7 km de Castelul Bran și la 30 km de orașul Brașov. Vă puteți caza în hotelurile și vilele complexului, pu-teți lua masa în restaurant sau să petreceți în pub-ul complexului. booking.com: 7.9/10.

Adress: Bran, Str.Principală, nr. 32, Tel.: 0723 315 582 - Moeciu, 0741 288 870, 0741.288.870 - Fundata, [email protected] web: cheilegradistei.ro

COMPLEX EDENxxx

Localizat într-un peisaj încântător, la marginea pădurii în staţiunea Pre-deal, vă oferă un confort deosebit, într-o atmosferă caldă şi intimă la cele mai bune preţuri. 47 de came-re în hotel si 2 vile. booking.com: 9/10.

Adress: Predeal, Str. Neagoe Basarab, nr. 7, Tel.: 0268 456 379, 0740 900 400, [email protected] web: edenhotel.ro

CASA SAMURAIxx

Situat la 20 de minute de mers pe jos de centrul istoric al orașului Brașov. oferă camere cu Wi-Fi gratuit, minibar și balcon. Oaspeţii pot lua micul dejun în cameră sau la bar. booking.com: 8.6/10.

Adress: Braşov, Str.Petru Maior 12A, Tel.: 0268 547 162 , [email protected] web: casasamurai.com

Page 81: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY BREAK TURISM

81

PENSIUNEA MURY xxx

Situată în apropierea centrului vechi brașovean, cu o frumoasa vedere spre culmile Tâmpei și a colinei Warthe, Mury este alegerea ideală ce oferă vizitatorilor liniștea și confortul dorit.

Adress: Brașov, Str. De Mijloc Nr. 62, Tel.: 0268.708.861, 0371.406.620 e-mail: office @ pensiuneamury.ro, web: pensiu-neamury.ro

CASA CRANȚA xxxx

Situat în centrul vechi al oraşului Braşov, într-o zonă verde la poalele Muntelui Tâmpa, cu un restaurant în stil clasic cu preparate din bucătăria internaţională și Wi-Fi gratuit. booking.com: 9/10.

Adress: Brașov, Str. Mr. Cranța, nr. 3A, Tel.: 0268.476.992, 0740.117.812 e-mail: [email protected], web: casacranta.ro

0368.411.9990762.299.9990747.277.9990725.377.9990788.319.988www.rotaxi.ro

Page 82: Zn Brasov 1 aprilie 2016

CITY GRAM OAMENI ȘI LOCURI

82

Director Executiv: Marian GîleaDirector Revistă: Marius Vâlsănescu [email protected] Vânzări: Bogdan Vâlsănescu 0752 241 608, [email protected]: Diana Frimo, 0752 241 624, [email protected] Andreea Gîlea, 0752 241 616, [email protected] Anca Bogdan, 0752 241 623, [email protected] șef: Theodora Ștefan, [email protected] - contabilitate: Adriana Bărbat, Mihaela AnuţoiuDTP: Diana Bobeş, [email protected]ţie: Cristi Moraru, 0752 241 625

Publicitate naţională

REGIA MGSIVALERIA [email protected]

EDIŢIA de BRAŞOVapare bilunar - gratuit, nr. 6 (387), 1 - 14 aprilie, 2016

Editată de: SC LOCAL POWER SRL,

Contact: Str De Mijloc nr 81, Braşove-mail: [email protected]: www.zilesinopti.rofb: www.facebook.com/BrasovZilesiNopti

Ediţiile Zile și Nopţi în România: 235.000 exemplare lunar.

Săptămânale: Bucureşti, Cluj, Timişoara/Arad. Bilunare: Braşov (Poiana Braşov, Valea Prahovei, Bran-Moeciu), Sibiu (Mediaş), Iaşi, Bacău/Piatra Neamţ/Roman, Baia Mare, Satu Mare, Galaţi/Brăila, Oradea (Felix, 1Mai), Piteşti, Bistriţa, Suceava (Rădăuţi), Tg Mureș.

Dacă doriţi să semnalaţi un eveniment: e-mail [email protected]. Redacţia nu îşi asumă responsabilitatea pentru modificările survenite ulterior.

1

3

4 5

2

GALERIE FOTO: FACEBOOK

1. ZILELE FILMULUI POLONEZ @ CINEMATECA PATRIA

2. PETRECERE DE DESCHIDERE @ TIMES

3. LUIZA ZAN @ PLATINUM

4. TESS RALLY @ BRAȘOV Photo: Lorentz Botond

5. AVANPREMIERA "ILEGITIM" @ CINEMA ONE

Page 83: Zn Brasov 1 aprilie 2016
Page 84: Zn Brasov 1 aprilie 2016