ZN Brasov 13 mai 2016

100
BRAȘOV 13 - 26 MAI 2016 www.zilesinopti.ro BRAȘOVUL BY MAURER IMOBILIARE. ÎNTREAGA POVESTE LA PAG: 10-11

description

 

Transcript of ZN Brasov 13 mai 2016

Page 1: ZN Brasov 13 mai 2016

BRAȘOV13 - 26 MAI 2016

www.zilesinopti.ro

BRAȘOVUL BY MAURER IMOBILIARE.

ÎNTREAGA POVESTE LA PAG: 10-11

Page 2: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 3: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 4: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

21.05PĂCALĂ ÎN SATUL

LUITeatrul Arlechino

Ora: 10:30

22.05SLUGĂ LA DOI

STĂPÂNITeatrul Sică

Alexandrescu, Braşov, Ora 19:00

24.05TEO, VIO ȘI COSTELHotel Aro PalaceOra: 21:00

26.05CONCERT VOCAL – SIMFONIC DIRIJOR: NICOLAE MOLDOVEANU Sala Patria - Filarmonica Braşov,Ora: 19:00

ÎN REVISTĂ

14 CITY STORIES Alexandra Băniță, instructor de echitație 20 CITY FILMS Premieră: X-Men: Apocalypse

28 CITYEVENTS CONCERT: Trupa Taxi vine în British Pub

MAI MULTĂ CULTURĂ, MAI MULT SPECTACOL ÎN LUNA MAI

Cea de-a doua parte a lunii mai poate ne va aduce mai

mult soare la Brașov. Cert este că ne va aduce mult spectacol, multă culoare și o mulțime de motive să ieșim în oraș. Au trecut Zilele Brașovului în ropot de cai și strigări ale Junilor, am râs zile în șir la Săptămâna Comediei, iar evenimente de neratat sunt trecute deja în calendarul Zile și Nopți.

La categoria teatru iți recomandăm comedia „Boeing, Boeing”, ce se va juca pe 16 mai, la Teatrul Sică Alexandrescu și spectacolul lui Horațiu Mălăele „Sunt un orb”, din data de 20 mai, de la Sala Patria.

Muzica se va da tare în Rockstadt pe 14 mai, la concertul Vița de Vie, dar și pe 21 mai, la concertul Taxi, din British Pub.

Vom râde tare din nou, pe 24 mai, la show-ul de Stand Up Comedy, cu Teo, Vio și Costel, organizat la Hotel Aro Palace.

Despre cele mai importante evenimente din oraș, dar și despre locurile care merită să le vizitezi până la finalul lunii mai, poți citi în acest număr al revistei, dar si pe site sau aplicație. Finalul de primăvară va străluci în luminile reflectoarelor ce vor bate pe scenele din Brașov.

BRASOV

4

_THEODORA ȘTEFAN

Page 5: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 6: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 7: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 8: ZN Brasov 13 mai 2016

VANILLA PLAY ZONETE AȘTEPTĂM LA JOACĂ! Spui Vanilla, spui distracție! Vanilla Play Zone te așteaptă la biliard, bowling, ping-pong și alte jocuri distractive, numai bune după o zi plină la job. Ai jocuri cât vezi cu ochii! Și dacă ai nevoie de energie, savurează o cafea bună. Pentru mai multă bună dispoziție îți preparăm cocktail-uri colorate și delicioase. Limonada e proaspătă și te înviorează imediat astfel încât să vrei să câștigi tu următorul joc. Hai la Vanilla Play Zone din ELIANA mall să uiți de griji și să te distrezi cu prietenii!

STR. BAZALTULUI 2 I FACEBOOK.COM/ELIANAMALLBV www.eliana-mall.ro I [email protected]

Page 9: ZN Brasov 13 mai 2016

STR. BAZALTULUI 2 I FACEBOOK.COM/ELIANAMALLBV www.eliana-mall.ro I [email protected]

GALLA PUB & BISTROSAVUREAZĂ O PIZZA PROASPĂTĂ ȘI DELICIOASĂ!Când ți-e poftă de pizza cu gust adevărat, preparată în cuptor cu lemne, mergi la Galla Pub & Bistro din ELIANA Mall. Sau poate vrei paste sau un desert tradițional? Le poți savura imediat la Galla Pub & Bistro. Bucătarii folosesc cele mai bune ingrediente pentru a te surprinde cu cel mai bun gust. Tu trebuie doar să-ți suni prietenii și să-i chemi la distracție.

ART CAFEECAFEA BUNĂ ȘI PRIETENI VESELICând ai nevoie de energie, de un loc elegant unde să petreci timp valoros cu prietenii, mergi la Art Cafee, în ELIANA mall. Cafeaua aromată va fi mereu un pretext bun să-ți scoți prietenii în oraș. Ciocolata albă e delicioasă și îi poate mulțumi și pe cei mai mari pofticioși. Te așteptăm la Art Cafee. După ce ai băut aici prima cafea cu siguranţă te vei întoarce şi pentru următoarele.

Page 10: ZN Brasov 13 mai 2016

10 CITY STORIES IMOBILIARE

BRAȘOVUL BY MAURER IMOBILIARE. DEZVOLTATORUL CARE A CONSTRUIT UN ORAȘ ÎN INTERIORUL ORAȘULUI

Povestea sasului Simon Maurer este cunoscută de întreaga țară: este antreprenorul care a început de jos, care a crezut în visul lui, iar cu ajutorul lui Dumnezeu și al oamenilor, care i-au rămas alături de-a lungul a mai bine de un deceniu de activitate, a ridicat peste 3.500 de locuințe.

În Brașov, proiectul de referință al orașului și totodată un pol de atracție pentru noii cumpărători a rămas co-munitatea AVANTGARDEN3, un oraș în miniatură care crește și se dezvoltă frumos în fiecare zi.

Aici s-au vândut peste 3.000 de apartamente, iar lucră-rile continuă: FAZA a-III-a a proiectului este la start, iar unitățile locative din acest nou tronson deja au zeci de proprietari.

Tot în Brașov, dar într-un alt pol dinaminc, zona Trac-torul, Maurer Imobiliare construiește un nou ansam-blu rezidențial – MAURER RESIDENCE - care poartă elementele definitorii ale brandului Maurer Imobiliare: calitate, seriozitate și promisiuni respectate. Peste 200 de apartamente din cele 700 care vor totaliza ansam-blul Maurer Residence au fost deja vândute, din primele luni de la startul vânzărilor.

Proiectele noastre nu se opresc aici, ci ne dorim extin-derea lor în orașele cheie ale țării.

În această poveste de succes, cea a companiei Maurer Imobiliare, totul a început de aici: de la umbra unui vis. Îndrăzniți și voi să credeți în visurile voastre.

Maurer Imobiliare. Constructorii de visuri.

Detalii despre oferte și prețuri pe:www.avantgarden3.rowww.maurer-residence.ro

Page 11: ZN Brasov 13 mai 2016

11 CITY STORIESIMOBILIARE

„Orice vis poate deveni realitate dacă mai întâi îți dorești și crezi în acest vis, oricare ar fi acesta. Îndrăznește să visezi, nu lăsa pe nimeni și nimic să te oprească în drumul tău spre împlinire”.

Page 12: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY ESSENTIALS NOU ÎN ORAȘ

DOMINO’S PIZZA S-A DESCHIS LA BRAȘOV

Liderul mondial în domeniul livrărilor

de pizza a intrat pe piața brașoveană. Domino’s Pizza s-a deschis pe str. Lungă, nr. 22. Poți face comenzi online pe www.dominos-pizza.ro sau la telefon 0732700100. Domino’s Pizza a fost fondată în Statele Unite în anul 1960, iar România se numără printre cele 67 de ţări în care se află această franciză. Acum și tu poți comanda diversele sortimente de pizza, perfecte când vrei să stai acasă cu prietenii, când

POȚI COMANDA PIZZA ACASĂ SAU LA BIROU

Nou loc de distracție în oraș - SHOWROOM URBAN Taste. Pe strada Lungă Nr. 250 vei putea bea cafeaua, te vei putea distra seara la un cocktail și vei asculta muzică bună. Noua locație este ziua cafenea, seara lounge. Vor fi organizate concerte live, show-uri de Stand-Up Comedy sau spectacole de teatru.

ORO TORO, lanțul de ma-gazine fast food cu specific American Steakhouse vine la Brașov, în Coresi Shop-ping Resort. Preparatele au la bază de carne de vită din măcelării proprii, din ţări precum SUA, Irlanda sau Noua Zeelandă. Brașovul este primul oraș din pro-vincie în care se deschide lanțul Oro Toro.

NOU ÎN BRAȘOV

Câștigă o invitație pentru toată familia la expoziția interactivă Secretele Egiptului Antic

Concursul are loc în perioada 13 - 26 mai pe www.zilesinopti.ro

12

MAI MULTE DETALII PE LINK-UL DE CONCURS

CONCURS

DOMINO’S PIZZA

Adresă: Str Lungă, nr. 22.Telefon: 0732700100Comenzi online pe www.dominos-pizza.ro

DELIVERYRESTAU-

RANT BAKABI

Restaurant Bakabi a

inaugurat în această lună serviciul de

Catering! Poți face comenzi

între orele 11:00 și 22:30!

Desertul e gratuit la

comenzi mai mari de 80 de lei. Tel. 0368 425 435 sau 0771 164 346.

vrei să iei masa cu colegii la birou sau în orice alte împrejurări în care ți se face poftă de pizza. În meniu sunt și apetisanții cartofi Wedges, specialități din pui, salate, deserturi originale sau diverse sortimente de înghețată. Poți savura bunătățile Domino acasă sau la restaurant.

Page 13: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 14: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY VOICE INTERVIU

14

INTERVIU REALIZAT DE _THEODORA ȘTEFANREDACTOR SEF ZILE SI NOPTI BRASOV

ALEXANDRA BĂNIȚĂ, INSTRUCTOR DE ECHITAȚIE „ADUCEM VALOARE VIEŢII OAMENILOR CU AJUTORUL CAILOR”

ZN: De ce va consideraţi diferiţi faţă de alte centre de echitaţie?Alexandra: Pentru noi echitaţia nu este doar un sport, este o şcoală a minţii şi a sufletului, a prieteniei şi a devotamentului faţă de cai şi de oameni, acest aspect încercăm să-l promovăm. Ne considerăm diferiţi pentru că facem lucrurile diferite, încercăm să aducem valoare vieţii oamenilor cu ajutorul cailor şi să

îi facem fericiţi prin ceea ce oferim.ZN: De unde v-a venit idea unică să oferiţi o şedinţă foto profesională în mod gratuit clienţilor voştri?Alexandra: Noi dorim mereu să vedem oameni fericiţi alături de caii noştri. Fotografiile de calitate, în special cele de portret, sunt foarte apreciate. În general toată lumea face poze profesionale la diverse evenimente gen nuntă sau botez și noi ne-am gândit, de ce nu şi cu cai? Aparatul este profesional şi pozăm cu teleobiectiv, până acum am făcut sute de clienți fericiţi cu acest serviciu probabil unic în ţară.ZN: Mai oferiţi şi altceva în plus

în afară de ora de echitaţie şi şedinţa foto profesională?Alexandra: Ne place mereu să surprindem clienţii care doresc să cunoască lumea cailor. Oferim mereu câte un CADOU SURPRIZĂ. Avem mai multe variante de cadouri surpriză pentru că majoritatea clienţilor revin şi dorim mereu să-I surprindem diferit. Oferim şi GARANŢIA BANILOR ÎNAPOI, e simplu! Dacă o persoană nu este mulţumită de serviciile noastre îi dăm banii înapoi. Suntem atât de siguri pe ceea ce facem încât până acum niciun client nu ne-a cerut banii înapoi deşi ne-au trecut pragul sute de clienţi.ZN: Sunt multe centre de echitaţie pe lângă Brașov, nu

SCANEAZĂ PENTRU

INTERVIUL INTEGRAL

În apropiere de Brașov e un loc în care preț de câteva momente poți scăpa de griji, unde relaxarea și sta-rea de bine se simt din prima clipă – Tărâmul Cailor Cișmașu. Alexandra Băniță, instructor de echitație, ne-a povestit despre pasiunea sa pentru cai și despre acest centru pe care îl reprezintă.

FACBOOK: TARAMUL CAILOR- ECHITATIE CISMASU

Page 15: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY VOICE INTERVIU

15

„Ne place mereu să surprindem clienţii care doresc să cunoască lumea cailor. Oferim mereu câte un CADOU SURPRIZĂ.

„De anul trecut am implemen-tat idea de teambuil-ding pen-tru firme, program ce l-am numit: „Descoperă liderul din tine cu aju-torul cailor”.

vă este frică de concurenţă?Alexandra: Nu, în niciun caz. Momentan nu avem concurență pentru că ceea ce oferim noi şi modul în care ne ocupăm de client este total diferit faţă de alte centre de echitaţie.ZN: Când te-ai decis să te faci instructor de echitaţie?Alexandra: De mică mi-au plăcut caii şi am interacţionat cu aceştia, decizia însă am luat-o acum 10 ani, apoi m-am specializat în domeniu. Consider că mi-am găsit vocaţia şi am descoperit o meserie care îmi place atât de mult încât mereu îmi spun că nu simt că muncesc nici măcar 1 zi din viaţa mea.ZN: Oamenilor în general le este frică de cai, cum le câştigi încrederea?Alexandra: Încrederea le-o câştig

încă de la telefon, apoi am o frază care mie îmi place foarte mult: „Vă rog să-mi acordaţi 60 de secunde din viaţa dumneavoastră, să aveţi încredere în mine şi vă voi înlătura frica de cai.” De obicei 60 de secunde îmi ajung.ZN: Ce programe mai oferiţi pe lângă echitaţie, care să includă caii?Alexandra: De anul trecut am implementat idea de teambuilding pentru firme, program ce l-am numit: „Descoperă liderul din tine cu ajutorul cailor”. Acest gen de teambuilding nu este despre echitaţie ci despre controlul emoţiilor,

creşterea încrederii de sine, despre limbajul verbal şi nonverbal.ZN: Unde vă putem găsi ca să beneficiem de toate cele de mai sus?Ne găsiţi în primul rând la numărul de rezervări unde vă putem da toate informaţiile necesare unei bune desfăşurări: 0727 078 702. Apoi ne puteţi găsi mereu pe pagina noastră de facebook unde suntem foarte activi: Tărâmul Cailor – Echitaţie Cișmașu precum şi pe pagina noastră de internet:www.taramulcailore-chitatiecismasu.com. Vă așteptăm cu drag!

GRATUIT! ȘEDINȚĂ foto PROFESIONALĂ cu calul pe care îlcălărești

Page 16: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY CULT CARTE, MUZICĂ, SPECTACOL

16

DE _THEODORA ȘTEFANREDACTOR ȘEF ZILE ȘI NOPȚI BRAȘOV

BISERICA NEAGRĂ

Din 1383, când s-a pus prima cărămidă a Bisericii Negre și până astăzi, acest lăcaș de cult scrie istoria orașului. Aproape 100 de ani a durat ca Biserica Catolică Sfânta Maria să fie gata. Numele pe care îl cuoaștem astăzi l-a primit după un tragic incident. În data de 21 aprilie 1689 un incendiu puternic a mistuit clădirea aproape în totalitate. După lucrările de renovare, care au durat în jur de 30 de ani, biserica a dobândit influențele gotice din interior. Din 1722 noua construcţie a primit numele de Biserica Neagră și de atunci și-a păstrat aspectul întunecat pe care îl are și astăzi. Biserica Neagră este cel mai mare

UN OBIECTIV TURISTIC CU RECORDURI

edificiu de cult în stil gotic din sud-estul Europei, măsurând 65 de metri înălţime, 89 de metri lungime şi 38 de metri lăţime. 5000 de persoane pot participa simultan la un eveniment organizat în interiorul bisericii. Aici se află cel mai mare clopot din România, ce cântăreşte 6.300 de kilograme și care a fost făurit în 1858 de către meşterul Johann Andraschowsky din Cluj.

Orga mecanică Buchholz, din Biserica Neagră, este cea mai mare orgă funcţională din sud-estul Europei şi este unică, pentru că nu a fost modificată niciodată din 1839, de când a construit-o Carl August Buchholz. Instrumentul unic a fost și una dintre vedetele ultimei emisiuni Romfilatelia 2016, care a promovat curiozitățile și superlativele românești. Orga a fost marca poștală cu valoarea nominală

SCANEAZĂ PENTRU

POVESTEA INTEGRALĂ200K

Acesta este numărul de

vizitatori ai Bisericii Negre

în 2015

FOTO _DIANA BOBEȘGRAPHIC DESIGNER ZILE ȘI NOPȚI BRAȘOV

Page 17: ZN Brasov 13 mai 2016

„Biserica Neagră a ajuns pe primul loc în România la categoria cele mai fotografiate obiective turistice. În lume, se află pe locul 295.”

de 5,00 lei.De asemenea, pereții fumurii ai lăcașului adăpostesc și cea mai importantă colecţie de covoare orientale din sud-estul Europei. Probabil acestea au fost câteva dintre motivele pentru care Biserica Neagră a devenit cel mai vizitat obiectiv turistic din România, un record cu care toți brașovenii ar trebui să se mândrească. Odată cu tehnologia avansată și mai ales de când vânzarea de smartphone-uri a luat aplomb, Biserica Neagră a

ajuns pe primul loc în România la categoria cele mai fotografiate obiective turistice. În lume, se află pe locul 295, potrivit Google Panoramio. Anul trecut aproape 200 de mii de vizitatori au trecut pragul bisericii. O altă premieră pentru Brașov s-a petrecut chiar anul trecut în preajma Crăciunului, când un cor de 200 de copii au cântat colinde în 7 limbi (română, engleză, germană, latină, maghiară, italiană, norvegiană), iar concertul a fost transmis și online.

Biserica Neagră își așteaptă vizitatorii în continuare. Începând din luna aprilie 2016 s-a trecut la programul de vară iar edificiul poate fi vizitat de marți până sâmbătă de la ora 10:00 la 19:00 și duminică de la 12:00 la 19:00. Despre viitoarele evenimente ce vor fi organizate la Biserica Neagă vei afla pe site-ul zilesinopti.ro, pe aplicație dar și din revistă. Te invităm să descoperi chiar tu istoria acestui lăcaș de cult și să participi la crearea de noi recorduri pentru Brașov.

Page 18: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY CULT CARTE, MUZICĂ, SPECTACOL

18

txt

Melomanii din Brașov sunt invitați la un concert sim-fonic extraordinar sub ba-gheta dirijorului Noam Zur (Israel), solist: Asi Matathias – vioară. Noam Zur s-a re-marcat ca unul dintre cei mai talentaţi tineri dirijori ai Israelului.

Luna acesta ești invitat la spectacolul de poezie și improvizație „Sunt un orb”, cu Horațiu Mălăele. Recitalul va fi urmat de proiecția filmului „Fune-ralii Fericite”. Umor inte-ligent și irezistibil, satiră socială, înțelesuri subtile – totul într-un singur spec-tacol.

Opera Brașov prezintă spec-tacolul „Falstaff” de Giusep-pe Verdi. Acesta împreună cu libretistul Arrigo Boito s-au inspirat în creionarea caracterului personajului principal, Sir John Falstaff, din piesele de teatru scrise de William Shakespea-re – „Nevestele vesele din Windsor” şi „Henric al IV-lea”. A fost ultima operă compu-să de Giuseppe Verdi, la vâr-sta 80 de ani.

Teatrul Mic Bucureşti revi-ne pe scena brașoveană cu piesa „D’ale Carnavalului”, în regia lui Daniel Niţoi, cu: Eugen Cristea, Vasile Fili-pescu, Mirela Hurjui. Piesa lui Caragiale ne conduce în ritm alert prin Bucureștiul de altădată, pentru a des-coperi destinele amoroase a două cupluri de amanți.

CONCERT SIMFONIC NOAM ZUR

TEATRUSUNT UN ORB

OPERĂ „FALSTAFF” - INVITA-ȚIE LA OPERĂ BUFFĂ

TEATRUD’ALE CARNAVALULUI

Unde: Sala PatriaCand: 19 maiOrele: 19.00

Unde: Sala OpereiaCând: 21 maiOrele: 18.30

Unde: Sala PatriaCând: 20 maiOrele: 19.00

Unde: Teatrul Sică AlexandrescuCând: 23 maiOrele: 19.00

Page 19: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 20: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY FILMS PREMIERE

20

PREMIERĂ:X-MEN: APOCALYPSE

După succesul obținut cu „X-Men: Viitorul este trecut”,

regizorul Bryan Singer urcă pe noi culmi franciza, cu „X-Men: Apocalyp-se”, în care protagoniștii X-Men se luptă cu puternicul mutant original - Apocalypse. În 1983, invincibilul și nemuritorul Apocalypse este elibe-rat, după ce a fost îngropat timp de mai multe milenii. Furios că semenii săi nu mai sunt priviți ca niște zei, Apocalypse adună o echipă de mutanți puternici, inclusiv pe descu-rajatul Magneto, pentru a distruge lumea și a crea o nouă ordine mon-dială, peste care să domnească.

AVENTURĂ, SF20 MAI

TRAILER

X-MEN: APOCALYPSE SUA, 2016 Regia: Bryan Singer Cu: James McAvoy, Jennifer Lawrence, Oscar Isaac Gen: Aventură, SF, Acțiune Premiera în România: 20 mai Distribuit de: Odeon Cineplex

ÎNCEPE LUPTA ÎMPOTRIVA NEMURITORULUI APOCALYPSE

CITY FILMSPREMIERE

20

TRAILER

Page 21: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 22: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY FILMS PREMIERE

22

PREMIERĂ: MAMĂ CE ZI

Nu există modalitate mai bună de a sărbători femeia decât cu

o comedie semnată de regizorul Garry Marshall, cu actorii Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Kate Hudson şi Julia Roberts în rolurile principale.Filmul surprinde poveştile mai multor familii care se pregătesc să petrea-că împreună o zi specială, plină de surprize. Fie că e vorba despre o nouă idilă, despre o iubire pierdută sau lipsa dragostei, sărbătoarea care se apropie rapid se anunţă a fi memorabilă. „Mamă, ce zi!” este un film complex, amuzant şi emoţionant în care orice femeie se poate regăsi. Distribuită de Freeman Entertainment, comedia romantică are premiera în cine-matografele din ţară pe data de 13 mai.

COMEDIE13 MAI

TRAILER

MOTHER’S DAY Regia: Garry Marshall Cu: Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Kate Hudson, Julia RobertsGen: Comedie Durată: 118 minute Distribuit Freeman Entertainment S

CA

NE

AZ

Ă A

ICI

PE

NTR

U T

RA

ILE

R

CITY FILMSPREMIERE

22

TRAILER

Telekom machete presa 85x85mm_bld 5mm_aprilie 2016 v2 tipar.pdf 1 5/3/16 10:24 AM

Page 23: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 24: ZN Brasov 13 mai 2016

24

TRAILERANGRY BIRDS Regia: Clay Kaytis, Fergal ReillyVoci: Peter Dinklage, Tituss Burgess, Jason Sudeikis, Sean Penn, Kate McKinnon, Bill Hader.Gen: Acţiune, Animaţie, ComedieDurata: 97 minutePremiera: 13 maiDistribuit de InterComFilm Distribution

ANGRY BIRDS - FILMUL

Fanii jocului Angry Birds vor afla în sfârșit de ce sunt aşa

de furioase păsările! Pe o insulă pa-radisiacă trăiesc păsările Red, Chuck şi Bomb, nişte outsideri. Dar atunci când insula e invadată de porcuşori verzi misterioşi, aceşti trei ciudaţi sunt singurii care pot să-şi dea sea-ma de intenţiile ascunse ale invada-torilor. Regizorii Clay Kaytis și Fergal Reilly susţin că aşteptările fanilor jocului vor fi depăşite. Păsările furi-oase au primit personalități în film și pornesc într-o aventură împotriva porcilor lacomi. Vocile personajelor aparțin unor actori de succes pre-cum Peter Dinklage, Jason Sudeikis, Maya Rudolph, Danny McBride, Bill Hader și Josh Gad.

ANIMAŢIE13 MAI

DIN JOC PE MARELE ECRAN

CITY FILMS PREMIERE

24

TRAILERANGRY BIRDS

CITY FILMSPREMIERE

Page 25: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 26: ZN Brasov 13 mai 2016

VINERI, 13 MAI20:00

Seara filmului românescCOMOARA (ROMÂNIA, 2015) Regia: Corneliu Porumboiu

Cu: Toma Cuzin, Adrian Purcărescu, Corneliu Cozmei

Gen: Comedie Durata: 89 min.

SÎMBĂTĂ,14 MAI11:00

Matineu copii ALADDIN (SUA, 1992)

Regia: Ron Clements, John Musker

Gen: AnimațieDublat în limba română

Durata: 90 min.

17:00Mari actori

UN CUPLU CIUDAT / THE ODD COUPLE (SUA, 1968)

Regia: Gene SaksCu: Jack Lemmon, Walter

MatthauGen: Comedie, Durata: 105 min.

19.00Mari regizori

DIN DRAGOSTE PENTRU ROMA / TO ROME WITH LOVE (SUA-

ITALIA, 2012)

Regia: Woody AllenCu: Woody Allen, Penélope

Cruz, Jesse EisenbergGenul: Comedie romantică

Durata: 110 min.

11:00Matineu copii

HOW TO TRAIN YOUR DRAGON / CUM SĂ ÎŢI DRESEZI DRAGONUL

(2010)Regia: Dean DeBlois

Gen: AnimaţieDurata: 98 min.

Dublat în limba română

DUMINICĂ, 15 MAI

17:00Golden Classics

SABRINA (SUA, 1954) Regia: Billy Wilder

Cu: Humphrey Bogart, Audrey Hepburn, William HoldenGen: Romantic, Comedie

Durata: 113 min.

19.00Seara de Oscar

GRAND BUDAPEST HOTEL (SUA, 2014)

Regia: Wes AndersonCu: Ralph Fiennes, F. Murray

Abraham, Adrien Brody

Gen: ComedieDurata: 100 min.

Marele Premiu al Juriului la Festivalul de la Berlin

LUNI, 16 MAI20:00

Seara Filmului European –Special Cannes

CERUL DEAUPRA BERLINULUI/ WINGS OF DESIRE/ DER HIMMEL

ÜBER BERLIN (SUA, GERMANIA, 1987)Regia: Wim Wenders

Cu: Bruno Ganz, Peter Falk, Nick Cave

Gen: Dramă, FantasticDurata: 128 min.

MARȚI, 17 MAI20.00

Film cult FIGHT CLUB (SUA, 1999)

Regia: David FincherCu: Brad Pitt, Edward Norton,

Meat LoafGen: Thriller, Dramă,

Durata: 139 min.Interzis minorilor !

MIERCURI, 18 MAI20:00

Doc and Roll -Club 27 / Special Cannes

AMY (SUA, 2015)Regia: AsifKapadia

Cu: Amy WinehouseGen: Documentar, Muzică

Durata: 128 min.Preț bilet: 10 lei

JOI, 19 MAI20:00

Comedy ClassicsBACHELOR PARTY/PETRECEREA

BURLACILOR (SUA, 1984)Regia: Neal Israel,

Cu: Tom Hanks, Tawny KitaenGen: Comedie

Durata: 105 min

VINERI, 20 MAI20:00

Seara filmului românesc –Special Cannes / Palme d'Or4 LUNI, 3 SĂPTĂMÂNI, 2 ZILE

(ROMÂNIA, 2007)Regia: Cristian Mungiu

Cu: Anamaria Marinca, Laura Vasiliu, Vlad Ivanov

Gen: DramăDurata: 113 min.

Palme d'Or la festivalul de la Cannes și premiul FIPRESCI

Premiul Academie de film europene pentru cel mai bun

film și cel mai bun regizorPret bilet: 10 RON

CITY FILMS PROGRAM CINEMATECA PATRIA

26

Page 27: ZN Brasov 13 mai 2016

PROGRAM CINEMA ONE SĂPTĂMÂNA 13 - 19 MAI 2016

PREŢURI FILME < 17:00 > 17:00 REDUS* COPII < 12LUNI - JOI 27 LEI 27 LEI 21 LEI 15 LEIVINERI - DUMINICĂ 28 LEI 31,5 LEI 21 LEI 15 LEIAVANPREMIERE 33 LEI

PREŢURI FILME 2D < 17:00 > 17:00 REDUS* COPII < 12LUNI - JOI 17 LEI 17 LEI 13 LEI 10 LEIVINERI - DUMINICĂ 18 LEI 21,5 LEI 13 LEI 10 LEIAVANPREMIERE 2D 25 LEI*

Red

us =

Elev

i, Stu

denţ

i, Pen

siona

ri, V

eter

ani d

e ra

zboi

, **

Vizi

onar

ea fil

mel

or

nec

esită

folo

sirea

och

elar

ilor

**

* Pre

ţ och

elar

i : 3

lei –

clie

nţii n

oștri

pot

vizio

na fil

mel

e fo

losin

d și

oche

lari p

ropr

ii cu

cond

iţia c

a ace

știa

să fie

com

patib

ili cu

siste

mul

d

e tip

Mas

ter I

mag

e.

Rezervările se anulează automat de către sistemul informatic cu 30 minute înainte de începerea spectacolului. Cinematograful își rezervă dreptul de a modifica programul filmului fără notificări prealabile.

AG - AUDIENŢĂ GENERALĂ; AP12 - ACORDUL PĂRINŢILOR PT. COPII SUB 12 ANIN-15 - NERECOMANDAT SUB 15 ANI; IM-18 - INTERZIS MINORILOR;

TITLU FILM / GEN RATING DURATĂ VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ LUNI MARŢI MIERCURI JOI

AVANPREMIERĂ VECINI DE COȘMAR 2 / COMEDIE 2D N-15 91 min 18:45; 20:45 18:45; 20:45

AVANPREMIERĂ X-MEN: APOCALYPSE / ACŢIUNE N-15 143 min 19:00; 21:45 19:00; 21:45

PREMIERĂ ANGRY BIRDS - FILMUL ANIMAŢIE / DUB�T

AG 97 min 10:45; 12:45; 16:45

10:45; 12:45; 16:45

10:45; 12:45; 16:45

10:45; 12:45; 16:45

10:45; 12:45; 16:45

10:45; 12:45; 16:45

10:45; 12:45; 16:45

PREMIERĂ ANGRY BIRDS - FILMUL ANIMAŢIE / SUBTITRAT

AG 97 min 11:30; 14:45; 18:45; 20:45

11:30; 14:45; 18:45; 20:45

11:30; 14:45; 18:45; 20:45

11:30; 14:45; 18:45; 20:45

11:30; 14:45; 18:45; 20:45

11:30; 14:45; 18:30

11:30; 14:45; 18:30

PREMIERĂ HOLOGRAMĂ PENTRU REGE / COMEDIE 2D AP-12 97 min 18:15; 20:15;

22:1518:15; 20:15;

22:1518:15; 20:15;

22:1518:15; 20:15;

22:1518:15; 20:15;

22:1518:15; 20:15;

22:1518:15; 20:15;

22:15

PREMIERĂ MAMĂ, CE ZI! / COMEDIE 2D AG 118 min 13:00; 17:30;

19:45; 22:0013:00; 17:30; 19:45; 22:00

13:00; 17:30; 19:45; 22:00

13:00; 17:30; 19:45; 22:00

13:00; 17:30; 19:45; 22:00

13:00; 17:30; 19:45; 22:00

13:00; 17:30; 19:45; 22:00

PREMIERĂ TUDO / THRILLER 2D N-15 95 min 14:15; 16:15;

23:15 14:15; 16:15;

23:15 14:15; 16:15;

23:15 14:15; 16:15;

23:15 14:15; 16:15;

23:15 14:15; 16:15;

23:15 14:15; 16:15;

23:15

03. BYPASS / DRAMĂ 2D AP-12 90 min 11:15 11:15 11:15 11:15 11:15 11:15 11:15

ATAC DE ZIUA NAŢIONALĂ / ACŢIUNE 2D N-15 90 min 12:15; 19:00; 21:00; 23:15

12:15;19:00; 21:00; 23:15

12:15;19:00; 21:00; 23:15

12:15;19:00; 21:00; 23:15

12:15;19:00; 21:00; 23:15 12:15; 22:45 12:15; 22:45

BATMAN VS. SUPERMAN: ZORII DREPTĂŢII / ACŢIUNE AP-12 151 min 11:45 11:45 11:45 11:45 11:45

BUNICUL DEZLĂNŢUIT / COMEDIE 2D N-15 102 min 14:30 14:30 14:30 14:30 14:30 14:30

CĂPITANUL AMERICA: RĂZBOI CIVIL / ACŢIUNE AP-12 146 min

13:30; 16:30; 19:30; 20:30;

22:30

13:30; 16:30; 19:30; 20:30;

22:30

13:30; 16:30; 19:30; 20:30;

22:30

13:30; 16:30; 19:30; 20:30;

22:30

13:30; 16:30; 19:30; 20:30;

22:30

13:30; 16:30; 19:30; 20:30;

22:30

13:30; 16:30; 19:30; 20:30;

22:30

CARTEA JUNGLEI AVENTURI / DUB�T AG 105 min 10:30; 12:30;

16:3010:30; 12:30;

16:3010:30; 12:30;

16:3010:30; 12:30;

16:3010:30; 12:30;

16:3010:30; 12:30;

16:3010:30; 12:30;

16:30

CARTEA JUNGLEI AVENTURI / SUBTITRAT AG 105 min 14:30; 18:30 14:30; 18:30 14:30; 18:30 14:30; 18:30 14:30; 18:30 14:30 14:30

COMUNITATEA / DRAMĂ 2D N-15 90 min 10:45; 22:45 10:45; 22:45 10:45; 22:45 10:45; 22:45 10:45; 22:45 10:45; 23:15 10:45; 23:15

CRIMINAL / ACŢIUNE 2D N-15 113 min 15:45; 21:45 15:45; 21:45 15:45; 21:45 15:45; 21:45 15:45; 21:45 15:45; 22:15 15:45; 22:15

MA MA / DRAMĂ 2D AG 111 min 11:45 11:45 11:45 11:45 11:45 11:45 11:45

MR. RIGHT. UN IUBIT... MORTAL / COMEDIE 2D N-15 90 min 13:15; 15:15;

19:1513:15; 15:15;

19:1513:15; 15:15;

19:1513:15; 15:15;

19:1513:15; 15:15;

19:1513:15; 15:15;

19:1513:15; 15:15;

19:15

RĂZBOINICUL VÂNĂTOR ȘI CRĂIASA ZĂPEZII / ACŢIUNE AP-12 114 min 16:45; 23:00 16:45; 23:00 16:45; 23:00 16:45; 23:00 16:45; 23:00 16:45 16:45

ROBINSON CRUSOE ANIMAŢIE / DUB�T AG 90 min 11:00; 12:45 11:00; 12:45

ROBINSON CRUSOE ANIMAŢIE / DUB�T 2D AG 90 min 10:30 10:30 10:30 10:30 10:30

ȘEFA / COMEDIE 2D AP-12 99 min 15:30; 17:15; 21:15

15:30; 17:15; 21:15

15:30; 17:15; 21:15

15:30; 17:15; 21:15

15:30; 17:15; 21:15

15:30; 17:15; 21:15

15:30; 17:15; 21:15

TOATE DRUMURILE DUC � ROMA / COMEDIE 2D AG 92 min 14:00; 18:00;

20:00 14:00; 18:00;

20:00 14:00; 18:00;

20:00 14:00; 18:00;

20:00 14:00; 18:00;

20:00 14:00; 18:00;

20:00 14:00; 18:00;

20:00

Page 28: ZN Brasov 13 mai 2016

28 CITY FILMS PROGRAM CINEMATECA PATRIA

ALDMOVIELAND

Sala Patria etajul 1, Bulevardul 15 Noiembrie 50A,

/Cinemateca_Patria

cinematecapatria.ro

Cinemateca Patria este operată de: Asociaţia

Culturală FANZIN în parteneriat cu PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BRAŞOV.

SÂMBĂTĂ, 21 MAI11:00

Matineu copii LA CAPATUL LUMII / TOUT EN

HAUT DU MONDE (FRANȚA, 2015)Gen: Animație

Durata: 81 min.Dublat în limba română

17:00Mari actori /Special Cannes

CÂND TOTUL E PIERDUT / ALL IS LOST (SUA, 2013)

Regia: J.C. ChandorCu: Robert Redford

Gen: Aventură, DramăDurata: 106 min.

19.00Mari regizori / Special Cannes

MASH (SUA, 1970)Regia: Robert Altman

Cu: Donald Sutherland, Elliott Gould, Robert Duvall

Gen: Comedie neagră, războiDurata: 116 min.

DUMINICĂ, 22 MAI11:00

Matineu copii CENUȘĂREASA / CINDERELLA

(SUA 2015)

Regia: Kenneth BranaghCu: Lily James, Cate Blanchett

Gen: FantasticDurata: 105 min

Dublat în Limba română

17:00Golden Classics / Special

CannesTOTUL DESPRE EVA / ALL

ABOUT EVE (SUA, 1950) Regia: Joseph L. Mankiewicz

Cu: Bette Davis, Anne Baxter, George Sanders

Gen: DramăDurata: 138 min.

19.30Seara de Oscar /Special

CannesVIATA E FRUMOASĂ / LA VITA È

BELLA (ITALIA, 1997) Regia: Roberto Benigni

Cu: Roberto Benigni, Nicoletta Braschi

Gen: Dramă, comedieDurata: 116 min.

LUNI, 23 MAI20.00

Seara filmului europeanVIEŢILE ALTORA / DAS LEBEN

DER ANDEREN (GERMANIA, 2006)Regia: Florian Henckel von

Donnersmarck

Cu: Ulrich Mühe, Martina Gedeck, Sebastian Koch

Gen: Dramă, ThrillerDurata: 137 min.

MARȚI, 24 MAI20.00

Film cult / Special CannesBARTON FINK (SUA, 1991)Regia: Joel & Ethan Coen

Cu: John Turturro, John Goodman, Judy Davis

Gen: Dramă, Durata: 115 min.

MIERCURI, 25 MAI20.00

Doc and Roll-Club 27COBAIN: MONTAGE OF HECK

(SUA, 2015)Regia: Brett Morgen

Cu: Kurt Cobain, Courtney LoveGen: Documentar, Muzică

Durata: 140 min.

JOI, 26 MAI20:00

1941 ( SUA, 1979) Director’s Cut (varianta

regizorală)Regia: Steven Spielberg

Cu: John Belushi, Dan AykroydComedie, război, Durata: 146 min.

Page 29: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 30: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY EVENTS RECOMANDĂRI EVENIMENTE

30

TRUPA TAXI VINE ÎN BRITISH PUB

Au trecut 17 ani de când Taxi cântă

despre dragoste, despre moravuri, de când Dan Teodorescu face haz de necaz în versuri și pe acorduri de chitară. „Mi-e greu să cred că au trecut atâţia ani. Faptul că suntem încă aici li se datorează celor care ne susţin, celor care vin la concerte, celor care ne cumpără albumele, celor pentru care însemnăm ceva. Le mulţumesc din suflet pentru că ne fac să credem că avem un rost pe lumea asta”, a

SÂMBĂTĂ 21 MAI, DUPĂ ORA 21.00, BRITISH PUB TE INVITĂ LA UN SUPER CONCERT TRUPA TAXI!

ROCK &ROLL

CĂLĂTORIE ÎN JURUL VINILULUI

#4Joi este seară

de pierdut prin-tre plăci culese și alese de prin colecții cu mult suflet. Este o

sesiune de audi-ție muzicală pe unul dintre cele mai faimoase

suporturi audio, vinilul, redesco-perit în ultimii ani și apreciat masiv de ade-varații audiofili, în Jar Pub. Pe 19 mai ești aștep-tat la distracție, iar dacă ai un

vinil acasă îl poți aduce la party.

CONCERT UNDAHOF CAFE și Trupa Unda vă invită vineri, 20 mai 2016, de la ora 20:00 la un concert cu influențe funk rock, pop rock, jazz, bossa nova și reggae. Trupa Unda va cânta și (ne va) încânta cu un recital de 20-22 de piese, compoziții proprii. Rezervări la 0722 655 511.

CONCERT VIȚA DE VIEDupă un concert SOLD OUT în luna decembrie, Vița de Vie se întoarce în Braşov, cu un mare con-cert electric mare. Așadar, pregătiți-vă pen-tru încă un sunet dat mai tare. Și mai tare, pe 14 mai, în ROCKSTADT.

RECOMANDĂRI

declarat recent Dan Teodorescu. La concert veți asculta hiturile trupei, dar și cântece recente printre care se va număra probabil și cântecul „Despre smerenie”, care a creat controverse în România cu puțin timp în urmă.

Page 31: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 32: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY EVENTS RECOMANDĂRI PROGRAM

32

23:00Petreceri

SOUND OF SOUL4rooms, Braşov

DUMINICĂ15.05

09:00Expoziții

EXPOZIȚIA INTERACTIVĂ

SECRETELE EGIPTULUI ANTIC

Bastionul Ţesătorilor , Braşov

11:00Festival

SĂPTĂMÂNA COMEDIEI 2016

- SPECTACOL PE PICIOROANGE

Parcul Trandafirilor, Braşov

17:00Festival

SĂPTĂMÂNA COMEDIEI 2016 -

SABRINA

VINERI13.05

13:00Festival

SĂPTĂMÂNA COMEDIEI 2016 -

TEATRU DE STRADĂPiața Sfatului

Braşov, Braşov

18:00Festival

FESTIVALUL ONE WORLD ROMANIA

2016HOF CAFE, Braşov

18:30Festival

SĂPTĂMÂNA COMEDIEI 2016 - ACTORCHESTRA

Sala Patria - Filarmonica Braşov,

Braşov

20:00Festival

SĂPTĂMÂNA COMEDIEI 2016

Cinemateca Patria, Braşov

LUNI16.05

19:00Concerte

LIVE PIANO SESSION PLATINVM

Platinum, Braşov

19:00Teatru

BOEING, BOEINGTeatrul Sică

Alexandrescu, Braşov

MARȚI17.05

10:00Expoziții

DE LA PROPAGANDA POLITICĂ LA BABY

BOOMMuzeul de Istorie,

Braşov

- MENAJERIA DE STICLĂ

Teatrul Sică Alexandrescu

SÂMBĂTĂ14.05

09:0018:30SpectacoleIL TRITTICO

Opera Braşov, Braşov

20:00Festival

SĂPTĂMÂNA COMEDIEI 2016 -

EFECTE COLATERALETeatrul Sică

Alexandrescu

21:00Concerte

VIȚA DE VIE ROCKSTADT

Rockstadt, Braşov

19:00Teatru

UN BILET SPRE FERICIRE

Teatrul Sică Alexandrescu,

Braşov

22:00Petreceri

TUESDAY KARAOKE TIME WITH COPILU

Deane’s Irish Pub & Grill, Braşov

MIERCURI18.05

11:00Spectacole

UN LUP, O CAPRĂ ȘI TREI IEZI

Opera Braşov, Braşov

17:00Concerte

RECITALUL DE LA ORA 5

Muzeul Casa Mureşenilor , Braşov

20:00FilmeAMY

Cinemateca Patria,

JOI19.05

19:00Spectacole

CONCERT SIMFONIC NOAM ZUR

Sala Patria - Filarmonica Braşov,

Braşov

19:00Teatru

LOVE ME, MOTANEL !

Teatrul Particular, Braşov

21:00Petreceri

CĂLĂTORIE ÎN JURUL VINILULUI #4 - ROCK

& ROLLJar, Braşov

Page 33: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 34: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY EVENTS RECOMANDĂRI PROGRAM

34

21:00Concerte

TRUPA TAXIBritish Pub, Braşov

DUMINICĂ22.05

11:00Filme

CENUŞĂREASA 2D DUBLAT

Cinemateca Patria, Braşov

19:00Teatru

SLUGĂ LA DOI STĂPÂNI

Teatrul Sică Alexandrescu,

Braşov

19:30Filme

VIAŢA E FRUMOASĂ Cinemateca Patria,

Braşov

VINERI20.05

12:00Expoziții

SALONUL AUTO BRAȘOV, EDIȚIA

A IV-ABrașov Business

Park, Braşov

18:00Alte evenimente

SEARĂ ENGLEZEASCĂ LA

DISTRICT 08District 08 Pub&Grill,

Braşov

19:00Teatru

SUNT UN ORBSala Patria -

Filarmonica Braşov, Braşov

20:00Filme

4 LUNI, 3 SĂPTĂMÂNI, 2 ZILECinemateca Patria

LUNI23.05

19:00TeatruD’ALE

CARNAVALULUITeatrul Sică

Alexandrescu

20:00Alte evenimente

ATÂT DE DEPARTE, ATÂT DE APROAPEHOF CAFE, Braşov

20:00Alte evenimenteJAR MUSIC QUIZ

Jar, Braşov

MARȚI24.05

08:00Expoziții

ROMÂNIA-NATO- DE LA PARTENERIAT LA

ALIANȚĂCercul Militar

SÂMBĂTĂ21.05

10:30Teatru

PĂCALĂ ÎN SATUL LUI

Teatrul Arlechino, Braşov

11:00Filme

LA CAPĂTUL LUMII 2D

Cinemateca Patria, Braşov

18:30Spectacole

FALSTAFFOpera Braşov,

Braşov

19:00Teatru

DANSÂND ÎN NOAPTE

Teatrul Sică Alexandrescu,

Braşov

19:00Teatru

POVESTIRI ALESETeatrul Sică

Alexandrescu, Braşov

21:00Spectacole

TEO, VIO ȘI COSTELHotel Aro Palace

MIERCURI25.05

11:00Spectacole

BIMBO ȘI PANTERA ROZ

Opera Braşov, Braşov

18:30Concerte

CVARTETUL 5TH SEASON

Sala Patria - Filarmonica Braşov

JOI26.05

19:00Teatru

PRIVEȘTE ÎNAPOI CU MÂNIE

Teatrul Sică Alexandrescu,

Braşov

19:00Spectacole

CONCERT VOCAL – SIMFONIC

DIRIJOR: NICOLAE MOLDOVEANU

Sala Patria - Filarmonica Braşov,

Braşov

VEZI LISTA COMPLETĂ A

EVENIMENTE-LOR DIN ORAȘ

Page 35: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 36: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY LIFESTYLE DESIGN INTERIOR

36

PIASTRELLE

Compania Piastrelle şi-a

început activitatea în anul 1998, în Lugoj, cu importul de gresie și faianță din Italia. Din 1999 aceasta şi-a dezvoltat o rețea proprie de retail și depozite în mai multe orașe ale ţării, în anul 2000 ajungând deja la primul milion de mp de ceramică italiană importat în România.Astăzi Piastrelle deţine o vastă rețea de showroom-uri și concept store-uri în 6 orașe ale țării (București, Timișoara, Arad, Brașov, Cluj-Napoca, Lugoj), la

PIASTRELLE Adresă: Str. Fundatura Harmanului nr. 2, Centrul Comercial Duplex 2, Brasov

Telefon mobil: 0740 109 172E-mail: [email protected]

Program showroom:Luni- Vineri: 09:00- 17:00Sâmbătă: 09:00- 12:00

care se adaugă 5 depozite, o flotă de mijloace de transport ce deservește întreaga țară și o echipă profesionistă de peste 100 de oameni pasionați de frumos.Preocuparea permanentă a echipei Piastrelle este de a aduce în România produse exclusiviste, cu design deosebit și de calitate imbatabilă, de la plăci ceramice şi obiecte sanitare până la mobilier de baie, sisteme de duș, parchet şi multe altele, de la producători cu tradiție din Italia, Spania, Polonia. La Piastrelle ai consultanță de specialitate, proiecte 3D, consiliere tehnică

UNUL DINTRE CEI MAI IMPORTANŢI FURNIZORI DE MATERIALE PENTRU FINISAJE ÎN CONSTRUCŢII ȘI AMENAJĂRI INTERIOARE DIN ROMÂNIA

pentru fațade ventilate şi alte proiecte deosebite, servicii de montaj cu echipe specializate, transport la domiciliu. În cei peste 17 ani de activitate, compania a construit parteneriate solide cu firme de construcții, dezvoltatori imobiliari, arhitecți și designeri din toate zonele tării, numeroase lucrări

de referință din România purtând amprenta Piastrelle.

Page 37: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 38: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY KIDS RECOMANDĂRI PENTRU CEI MICI

38

FANTASIA LANDVĂ INVITĂ LA TEATRU!

Teatrului ARABELA vine

din Bucureşti pentru a vă duce în lumea fascinantă a poveştilor. Spectacole de teatru pentru copii, cu păpuși şi actori la vedere, interactive, în care relația dintre copii și păpuşi primează.

Durata unui spectacol este de 30 - 40 minute.„Spectacolele de teatru sunt realizate, regizate și adaptate de noi, astfel încât să ajungă la sufletul copilului cu ușurință, fiind jucate cu talent și dăruire totala. Muzica folosită în spectacole alternează între voioșie, haz și suspans, completând în acest fel

REZERVĂRI ȘI INFORMAŢII: 0268 411 199 / 0733 417 997 [email protected]

ADRESA:Magazin Star, Etajul III, Str Nicolae Bălcescu 62, BrașovFacebook: Fantasia Land

la reușita unui spectacol de calitate. Am diversificat activitatea și am participat la numeroase festivaluri din România construind păpuși gigantice, am făcut animație pe străzile orașelor reanimând personaje de epocă, de poveste, și astfel ne-am remarcat prininventivitatea și inovația de care am dat dovadă.De asemenea, invitația făcută Teatrului ARABELA la diverse festivaluri din străinătate, cum ar fi: Praga, Lisabona, Paris, Barcelona, au certificat calitatea spectacolelor noastre. Seriozitatea a fost un atu, conferindu-ne posibilitatea de a mai fi contactați și la alte

CITY KIDS RECOMANDĂRI PENTRU CEI MICI

38

manifestări de acest gen. V-am prezentat câteva argumente și idei despre ceea ce facem noi și putem realiza, în speranța unei colaborări în spiritual artei, pentru că ARTA NU VA MURI NICIODATĂ!”Teatru Arabela

Page 39: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 40: ZN Brasov 13 mai 2016

DISTRACȚIE ÎN ȚARA VISELOR LA LĂSAREA SERII

Țara Viselor este singurul loc de

joacă unde se organizează petreceri peste noapte pentru copii. Probabil cel mic și-a dorit mereu să petreacă noaptea în cort așa cum a aflat din poveștile cu Tom Sawyer. În Țara Viselor totul e posibil, iar dacă e prea frig afară, montăm cortul în casă. Când distracția e mare și cheful de somn vine mai greu așa că povestim

CITY KIDS RECOMANDĂRI PENTRU CEI MICI

40

KID PARKING OVER NIGHT

împreună, facem jocuri amuzante, ne batem cu perne și ne împrietenim. Micul dejun este oferit de Țara Viselor. Te așteptăm la distracție și joc, atunci când se lasă seara. Detalii și rezervări la tel. 0730081030.

Loc de joacă ȚARA VISELOR

Telefon: 0730 081 030Adresă: Str. Vasile Carlova 18 Email: [email protected] Facebook: Ţara Viselor

Abonează-te și primești 4 ediţii

pe an (revista + cd gratuit) la doar

60 de lei, livrate direct la tine

acasă. Ai o reducere de 16 lei

faţă de preţul de copertă. Preţul

abonamentului include și taxa de

livrare.

Plata abonamentului se va face în contul: RO67BACX0000003009709000UNICREDIT TIRIAC BANK BRASOVSC AFACERI PROSPERE SRL, J08/234/2000, RO 12785675Brașov, Strada Bogdan Vodă nr. 22Informaţii suplimentare la adresa de e-mail: [email protected] la telefon: 0752.241.617

Page 41: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 42: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY EDU CURSURI

„O VARĂ A CUNOAŞTE-RII”

Întrucât cunoaşte-rea reprezintã o cale

sigură spre succes, firma Profesional New Consult şi-a propus ca în această vară să îşi premieze cur-sanţii, dornici de a acumula cunoştinţe şi de a deprinde tainele unei activităţi, pro-fesii, meserii. Tocmai de aceea în perioada 01.04.2016 – 31.08.2016, Profesional New Consult implemen-tează Campania „O vară a cunoaşterii”, campanie în urma căreia puteţi câştiga importante premii:1. Premiul I: Televizor LED Horizon, 51 cm

ÎNVAȚĂ ȘI VEI FI PREMIAT

PROFESIONAL NEW CONSULT

telefon : 0760.031.178, 0786.333.103,

fax: 0368.466.565

email: [email protected]

str. Iuliu Maniu, nr.47, etaj 4, camera 404C, cladirea Cobco (langa Spital Sfanta Maria)

Facebook /pages/Cursuri-Brasov

web: www.profesio-nalnewconsult.ro

PROFESIONAL NEW CONSULT

telefon : 0760.031.178, 0786.333.103, fax: 0368.466.565email: [email protected]. Iuliu Maniu, nr.47, etaj 4, camera 402, cladirea Cobco (lângă Spital Sfânta Maria)Facebook /pages/Cursuri-Brașovweb: www.profesio-nalnewconsult.ro

2. Premiul II: Tableta Le-novo Tab 2 A7-10 ADAM cu procesor Quad-Core MTK8127 1.30GHz, 7", IPS, 1GB DDR3, 8GB, Wi-Fi, Bluetooth, Android 4.4 Kit Kat, Black3. Premiul III: Telefon mobil Lenovo A10004. O reducere de 5% pen-tru toţi cei care respectã condiţiile de înscriere la curs şi care achită 1 curs integral;5. O reducere de 10% pen-tru toţi cei care respectă condiţiile de înscriere la curs şi care achită 2 cursuri integral pentru aceeaşi persoană;6. O reducere de 15% pen-tru toţi cei care respectă condiţiile de înscriere la curs şi care achită 3 cursuri integral pentru aceeaşi persoană;7. O reducere de 20% pen-tru toţi cei care respectă

condiţiile de înscriere la curs şi care achită 4 cursuri sau mai multe inte-gral pentru aceeaşi persoană; Tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi la cursuri în perioada 01.04.2016 – 31.08.2016, să daţi un LIKE şi un comment cu mesajul „CURSURI” însoţit de numele şi prenumele participantului paginii Facebook www.facebook.com/Pro-fesionalnewconsult;Puteţi alege între cursurile de Ma-nagement şi Carieră, cursuri Înfru-museţare, Tehnice şi Meserii, Cursuri Turism, Cursuri Agricultura sau Cur-suri ISCIR.

42

Page 43: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 44: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY CAUSES CAUZE

44

BRAŞOV HEROES ÎŞI CHEAMĂ EROII LADATORIE

Fundaţia Comuni-tară Braşov, în cola-

borare cu Asociația Floare de Colț, Carpathian MTB Trails și Primăria Munici-piului Braşov, îi invită pe cei care doresc să susţină una dintre cele 13 cauze ale comunităţii să se înscrie ca alergători sau să doneze.

Braşov Heroes a reuşit în cele doua ediții să aducă împreună 24 de proiecte locale, peste 1000 de donatori, 14 companii partenere care au strâns împreună peste 100.000 de lei pentru proiecte de

educaţie, cultură, mediu, protecția animalelor și social. Astfel, am sprijinit peste 300 de copii din grădinițe și creșe să fie testați auditiv, copii cu dizabilități să-și cultive pasiunea pentru dans, școlari din Săcele să aibă acces la toalete igieni-zate, iubitori de natură să fie in-formați cu privire la ariile protejate din judeţul nos-tru iar brașoveni care apreciază dansul, să parti-cipe un atelier de contact impro-visation chiar în orașul lor. Lista proiectelor pe

care donatorii le-au susținut în edițiile trecute poate fi consultată și pe site-ul evenimen-tului .Și anul acesta cei care doresc să de-vină eroi, au de ales între a alerga sau a dona pentru cauza aleasă. Prin înscrie-rea ca alergător

50% din taxa de participa-re va merge către cauza pe care o susţin. Cei care nu doresc să-și încerce pute-rile la cursa cu obstacole, dar vor să se implice, pot dona direct pentru cauzele înscrise sau pentru a susți-ne un alergător.

Organizatorii vor amenaja în Zona de Agrement a Lacului Noua două trasee de lungimi și dificultăți di-ferite, cu obstacole pe care eroii trebuie să le depă-șească. Cursa se adresează atât amatorilor de mişcare, cât şi profesioniştilor. În competiție se pot înscrie alergători individuali, echi-pe de până la 5 membri și familii. Până în 22 aprilie, alergătorii beneficiază de cea mai mică taxă de înscriere, de 60 lei pentru cursa scurtă și 70 de lei pentru cursa lungă.

WEBSITE: www.brasovheroes.fundatiacomuni-tarabrasov.ro

FLAVIA STAMATE

0799. 0799 932 [email protected]

Page 45: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 46: ZN Brasov 13 mai 2016

NOUTĂȚI46CITY GADGET

FĂ BINE ȘI... JOACĂ-TE! CUM ADICĂ CE? SEA HERO QUEST, DESIGUR!

Sea Hero Quest este un joc mobil inovator gratuit,

special conceput pentru a cerceta felul în care oamenii se orientează în spațiu. Datele colectate cu aju-torul jocului vor ajuta cercetătorii să fie cu un pas mai aproape de a dezvolta noi teste pentru diagnos-ticarea demenței.

Pentru mulți dintre cei care suferă de demență, unul dintre

primele efecte pe care le resimt este limitarea abilităților de conști-entizare a spațiului, aceștia pierzân-du-și capacitatea de a se orienta chiar și în locurile bine cunoscute.

Cu susținerea Deutsche Telekom, fiecare aspect al

jocului Sea Hero Quest a fost conceput în colaborare cu dez-voltatori de jocuri și cercetători pentru a oferi informații despre modul în care ne orientăm în viața de zi cu zi. Pe măsură ce jucătorii își croiesc drum prin la-birinturi de insule și iceberguri, fiecare secundă de joc poate fi transpusă de experți în date științifice.

Mai exact, 2 minute petrecu-te jucând Sea Hero Quest

echivalează cu 5 ore de cerce-tare în laborator. Dacă 100.000 de oameni joacă Sea Hero Quest pentru doar 2 minute, cantitatea de date rezultate este similară cu 57 de ani de cercetare în laborator.

Pentru mai multe detalii, accesează

www.seaheroquest.com/ro

DESCARCĂ APLICAȚIA

GRATUIT

mai multe peseaheroquest.com/ro

Page 47: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 48: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY SPORT EVENIMENTE SPORTIVE

48

PROFITĂ DE OFERTELE DECATHLON!

SCANEAZĂ PENTRU TOATE OFERTELE:

SUSŢINUTĂ DE:

DRIFTURI LA PREJMER

Campionatul Naţional de

Drift (Romanian Drift Championship) de anul acesta se va desfășura în judeţul Braşov, în perioada 28-29 mai. Aceasta este prima ediţie de Campionat care se ţine sub egida Federaţiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS) şi care va avea două probe: proba rezervată debutanţilor şi proba celor experimentaţi (Pro).Etape de drift în RomâniaDe organizarea CN Drift se ocupă ACS Romanian Drift Community şi Drift

Community, celelalte etape ale sezonului 2016 fiind programate la Bucureşti (Casa Poporului, 25-26 iunie), Pojorâta (TransRarau, judeţul Suceava, 16-17 iulie), Poiana Braşov (27-28 august) şi la Bucureşti (Casa Poporului, 1-2 octombrie).

Page 49: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY SPORTEVENIMENTE SPORTIVE

49

ELIANA MALLRECOMANDĂ:

BeBe Rostogol Explorator este

un program special conceput pentru mamicile din toata tara care doresc sa calatoreasca alaturi de bebelusi si sa experimenteze lucruri noi in cel mai sigur mod cu putinta. Desi programul este special conceput pentru echipa mama-bebe, taticii si bunicii sunt bine veniti.

BeBe Rostogol Explorator este primul si singurul program care imbina explorarea unui oras nou, cu drumetii in natura, cu

Telefon: 0721488288Facebook: www.facebook.com/bebe.rostogol.9

sedinte de baby gym, cu sedinte de gimnastica pentru mamici impreuna cu bebelusii.

Page 50: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 51: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 52: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

52

Când ți-e poftă de ceva bun, care

se prepară repede la restaurant și nu iți poate oferi surprize neplăcute poți savura o porție de șnițele delicioase. Știai că prima descriere a şniţelului a apărut pe la sfârşitul secolului al XIX-lea, într-o carte de bucate scrisă de Katharina Prato? Lingvistul Heinz Dieter Pohl a descoperit că apariţia

UNDE MĂNÂNCI ȘNIȚELE ÎN ORAȘ

şniţelului provine de la un preparat austriac numit „Backhendl”, menţionat într-o carte de bucate și mai veche, din anul 1719. Gustul special al acestui preparat a făcut ca rețeta să treacă testul timpului. Sunt restaurante din Brașov unde sunt șnițele în meniu. Când ți-e poftă de acest preparat vienez, le poți vizita.

șnitele în Brașov

RECOMANDĂRI:

Ceasu' RăuStr. Iuliu Maniu 58, tel. 0268 476

670

SergianaStr. Mureşenilor 23, tel. 0268 419

775

Roata NoroculuiStr. Crişan 6, tel.

0268 412 324

TransilvaniaStr. Castelului

106, tel. 0767275011

Restaurant Gustări

Str. Piaţa Sfatului 14, tel.

0268475365

Festival 39Str. Republicii 62,

tel. 0743339909

PratoStr. Michael

Weiss 11, tel.

0268473367

Bella MuzicaStr. Gh. Bariţiu 2,

tel. 0268477956

Bistro Ma

CocotteStrada Nicopole

34A, tel. 0741671596

Bistro MilleniumStr. Negoiu 14,

tel. 0268 412 363

BakabiStr. Săcelelor 4, tel. 0745450645

Page 53: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 54: ZN Brasov 13 mai 2016

5454 CITY FOOD GASTRONOMIE

Page 55: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 56: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

56

Nu e brașovean sau turist să nu

fi auzit de restaurantul Roata Norocului. Se spune că aici se mănâncă cea mai bună ciorbă de burtă din oraș și un Biftec tartar preparat la masă, fără cusur. În zilele călduroase e o adevărată plăcere să iei masa cu cei dragi în grădina de vară acoperită a restaurantului. Seara muzica live acompaniază cinele vesele servite la Roată. Îți recomandăm și Bulzul

ROATA NOROCULUI

tradițional, dar și papanașii pregătiți ca în vremurile de demult. Din cele peste 50 de produse din pui, porc, vită, peşte sau chiar vânat sigur vei putea alege felul preferat. Mâncarea este servită repede pentru că timpul clientului este foarte important. La Roată nu e nevoie să speri că vei avea noroc de o masă gustoasă, asta e o certitudine. Bucătarii nu lasă în voia sorții gustul și aspectul farfuriilor. Îți recomandăm

AI NOROC DE BUNĂTĂȚI ROMÂNEȘTI

ROATA NOROCULUI

Adresă:Str. Crişan nr.6 Tel: 0268 412 324, 0744 548 684www.roata-norocului.roFacebook:Roata Norocului Official

să mergi la Roata Norocului de fiecare dată când vrei să mănânci bunătăți tradiționale, la ocazii speciale sau la întâlniri importante.

Page 57: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 58: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

58

ROATA NOROCULUINu există braşovean sau turist care să nu fi auzit că “cea mai bună ciorbă de burtă se mănâncă la Roată”. Renumiţii mici şi cele-brul déjà biftec tartar, au făcut din totdeauna furori în rândul gur-manzilor adevăraţi. Deci ai motive să te aşezi la masă, în salonsau pe terasă, să savurezi o ciorbă sau un peşte. Cât despre prepara-tele din porc, vită, pui, ori vânat… ce să mai vorbim?Meniul e plin!

Str. Crişan 6, L-D 10.00 - 23.30, Tel.: 0268 412 324, fb: /RoataNoroculuiOffi-cial, web: roata-norocului.ro

SĂ RÂDEM

CĂ-I SĂNĂTOS!

O domnişoară, la o petrecere, este întrebată

de chelner: - Mai doriţi un pahar de whis-

ky? - Nu, mulţu-

mesc, îmi face rău la picioare!

- Adică? Vă amorţesc?

- Nu, mi se des-fac!

- Chelner, acest homar are doar un singur cleşte! - Cred că a fost implicat într-o

luptă, domnule... - Atunci, adu-mi

învingătorul!

RESTAURANT CASA CRANȚA Situat într-o clădire în stil arhitectural brâncove-nesc, ce oferă vedere minunată a centrului oraşului.Specific restaurant: Oaspeții pot gusta preparatele delicioase din bucătăria românească şi internaţională oferite de restaurant, alături de o selecţie largă de vinuri din crama de la Casa Cranța.

Adresa: Str. Mr. Cranța, nr. 3A2, Tel.: 0268.476.992, 0740.117.812, [email protected] fb: CasaCranta, web: casacranta.ro

Page 59: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 60: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

60

În gelateria Capri-ces îți poți pune

imaginația la încercare. E ca și cum ai gusta culorile pentru că poți alege din zeci de sortimente de în-gheţată şi sorbet naturale, fără coloranţi, fără conser-vanţi, dar cu gustul divin al mărcii de înghețată fran-ţuzească L'Angelys.Sortimentația este atât de vastă, încât nici nu putem să expunem toate felurile de îngheţată şi sorbet în acelaşi timp. Astfel, în vitrinele noastre îmbinăm cu succes aromele clasice, specialităţi franţuzeşti şi combinaţii inedite. Sigur vei fi surprins de fiecare dată când ne vei trece pragul. Pe lângă clasicele

CAPRICES

arome de cio-colată şi vanilie, te provocăm să încerci înghețata de trandafiri, violete, lemn dulce sau cara-mel cu unt sărat. Sorbetul este îngheţată de fructe fără lapte şi fără grăsimi, preparat pe bază de piure de fructe: vedeta este sorbetul de zmeură şi fructul pasiunii, dar

DELICII RECI CU GUST ANGELIC

CAPRICESAdresă: George Barițiu, nr 3Telefon: 0268 477 805Program: L-D 10:00-20:00www.caprices.ro

merită încercate şi cele cu mure, cocos, mango, coacă-ze negre sau grapefruit, bune și prietenoase cu silueta. Te așteptăm la gelateria Ca-prices, unde gustul de în-ghețată sau sorbet te poate purta până la cer!

CITY FOODGASTRONOMIE

60

Page 61: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 62: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

62

Restaurant Gaura Dulce te așteap-

tă să încerci preparate tradiționale românești deosebite, gătite după rețete din timpuri stră-vechi. Gustă flechiile de altădată sau laptele de pasăre pregătit ca atunci când erai mic. Astăzi s-a păstrat tradiția, iar speci-alitățile românești umplu mesele restaurantului. Satură-te cu minciunele și potolește-ți setea cu un pahar de vin din colecția românească. Seara, la cină poți asculta muzică live ca să te relaxezi la masă alături de cei dragi.

RESTAURANT-TERASA GAURA DULCE Tel: 0268 523 099Adresă: Piața Sfatului 12-14e-mail: [email protected]

GAURA DULCE-OAMENI VESELI ȘI MESE ÎMBELȘUGATE

Adunați-vă cu familia și prietenii la Gaura Dulce și stați la povești, mâncați și beți pe săturate tot ce vă poftește inima!În trecut, circula prin oraş şi o glumă pe seama acestui local. Când cineva întreba unde era Gaura Dulce, i se răspundea s-o caute în fundul Cerbului. Așa că vă așteptăm pe la noi.

Page 63: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 64: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

64

pizzafast-food non stopRECOMANDĂRI:

@BLUE VIKINGIULIU MANIU 38

Pizza & Pagrano 33 de sortimente

de pizza și 10 tipuri de sandvich

Pagrano. Delivery Non

Stop TEL: 0268 418989,

0268 418996, 0368 418989

www.blueviking.ro

@DIECIMIHAI VITEAZU

10, COLȚ CU DIMITRIE CAN-

TEMIR Pasta & Pizza Delivery Non

Stop TEL: 0268 418998

www.pizzeria-dieci.ro

@ANDO’S 15 NOIEMBRIE 6 Fast Food TEL: 0268 410588, 0733 307307 www.andosfo-od.ro

@MCDONALD’SREPUBLICII 57-59 Fast Food TEL: 0268 406800 www.mcdonal-ds.ro

@MCDONALD’S DRIVECALEA BUCU-REȘTI 106 Fast Food TEL: 0268 331010, 0723 801142 www.mcdonal-ds.ro

@PANINI15 NOIEMBRIE 40 CALEA BUCU-REȘTI 16 Fast Food

Page 65: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

65

Page 66: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

66

Page 67: ZN Brasov 13 mai 2016

AMBASADOR RESTAURANTSpecific: Restaurant cu specific internaţional. Arhitectură şi ambianţă elegantă.Organizează evenimente private.

Specialitatea casei:Restaurant Ambasador vă propune o experienţă culinară unică, bazată pe bucătăria internaţională.

Recomandarea bucătarului: Muşchi de vită cu sos gorgonzola şi Medalion de porc cu sos de ardei şi tagliatele.

Bucătărie deschisă:zilnic 08.00-23.00

Adresa: Str. Republicii nr. 60, Program: Zilnic 08.00 - 23.00, Tel.: 0722 51 44 50, fb: facebook.com/brasov.ambasador, web: www.restau-rant-ambasador.com

mușchi de vită cu sos gorgonzola

medalion de porc cu sos de ardeiși tagliatele

Page 68: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 69: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 70: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY SPECIAL EVENTS EVENIMENTE SPECIALE

70

Page 71: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 72: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY SPECIAL EVENTS EVENIMENTE SPECIALE

72

RINA VISTA

Profită de ultimele date disponibile pentru 2016 și vei avea 15 % discount la orice meniu de nuntă!Meniuri începând cu 149 lei. Acestea includ: gustare, pește, sarmale, mix grill, tortul miresei și cafea.

Bonus: primirea cu șampanie, covor roșu la intrarea în restaurant, transportul invitaților și cameră matrimonială pentru miri.

Adresa: Str. Poiana Braşov, Tel.: 0754/053.363, e-mail: [email protected], fb: /rinavista.poianabrasov, web: www.rinahotels.ro

Page 73: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 74: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

74

Între 31 mai și 5 iunie va avea loc prima ediție Maker Week Brasov – ediție organizată în 28 de țări în cadrul EMW- European Maker Week, un eveniment dedicat tuturor makerilor și inovatorilor din Europa. Despre toate evenimentele HOF Cafe poți afla detalii pe zilesinopti.ro.

SCANEAZĂ CODUL QR!HOF CAFE

Fie că vrei să bei o cafea bună, fie că ai

nevoie de un loc inedit în care să te concentrezi și să găsești inspirație, HOF Cafe e locul potrivit. La HOF poți organiza sau lua parte la workshop-uri, expoziții, dezbateri și alte tipuri de evenimente despre arte vizuale, film, muzică sau poate responsabilitate socială. Poți rezerva o masă pentru o întâlnire de afaceri, pentru a lucra sau pentru a ieși cu prietenii la distracție. Pe 20 mai, va avea loc la HOF Cafe un concert al tru-pei Unda, cu influențe funk rock, pop rock, jazz, bossa nova și reggae.

CAFENEA, SPAȚIU ALTERNATIV ȘI HUB URBAN AL BRAȘOVULUI

Pe 23 mai ești invitat la filmulul docu-mentar „Atât de departe, atât de aproape”.

Page 75: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

75

COFFEOL

Pe strada Michael Weiss numărul 18 din Brașov, e o terasă unde aroma de cafea

te îmbie de dimineață. Bucuria fiecărei sorbituri se simte atunci când prietenii își zâmbesc, atunci când spuma bogată de cappuccino se revarsă din ceașcă, atunci când cafeaua e singura martoră a tandrețurilor voastre. Ești invitat la Coffeol, în centrul vechi al orașului, să te bucuri de specialitățile pe bază de cafea sau ceaiuri aromate. Aprinde discuțiile cu prietenii, la-să-te mângâiat de soarele primăvăratic, zâmbește zi de zi. Coffeol este un loc care a fost proiectat pentru a-i aduce pe oameni împreună pentru că o cafea poate fi întotdeauna un pretext potrivit pentru o întâlnire cu cineva. De asemenea, aici vei găsi un

COFFEOL

ADRESA: STR. MICHAEL WEISS, NR 18, BRAȘOVTELEFON: 0721 212 805WWW.COFFEOL.ROFACEBOOK: COFFEOL ROMANIAINSTAGRAM: @COFFEOLROMANIAHOURS: 8:00AM-10:00PM

FOR ALLCOFFEE

mediu ideal pentru lucru, distracţie şi orice altceva ce se combină bine cu o cafea. Meriți să te răsfeți cu micile delicii dulci de la Coffeol, iar un frappeol delicios se potrivește perfect cu soarele și cu zâmbe-tul tău. Descoperă bucuria cafelei savurate cu cei dragi zi de zi la Coffeol.

DESCOPERĂ BUCURIA CAFELEI SAVURATE CU CEI DRAGI

Meriți să te răsfeți cu micile delicii dulci de la Coffeol, iar un frappeol delicios se po-trivește perfect cu soarele și cu zâmbetul tău.

_THEODORA ȘTEFANREDACTOR ȘEF

LIKE US ON FACEBOOK!

Page 76: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

76

Toastmasters International Weekly Meeting – public speaking club in EnglishEvery Tuesday, from 6.15 p.m. to 8.00 p.m.

Friday Night MagicÎn fiecare vineri de la 19h00

Atelier de autocunoaștere - Despre rușine și puterea vulnerabilității25 mai

25 mai, ora 18h00 - Despre rusine si puterea vulnerabilitatii29 mai, ora 13h00 - Competitie Hearthstone

Clubul de limbi străine: franceză, engleză și în viitor germanăÎntâlnirile au loc marți sau miercuri, la două săptămâni, la ora 19h00, în funcție de disponibilitatea participanților

Colțul cu idei istețe și cu personalitate: cadouri sau pretexte pentru a le face o bucurie celor dragi Sărbătorește-ți ziua de naștere la Ceai et caetera

Mai multe detalii despre toate activitățile care au loc în ceainărie, puteți găsi accesând::www.ceaietc.ro, www.facebook.com/ceaietc Programul ceainăriei:luni - vineri: 14h00-23h00sâmbătă - duminică: 13h00-23h00ultima comandă: ora 22h00

„Problema este ... că nu poţi amorţi

selectiv emoţiile. Nu poţi spune: „Astea-s emoţiile rele: vulnerabilitatea, durerea, ruşinea, teama şi dezamăgirea. Nu mai vreau să le simt.O să beau nişte beri şi-o să mănânc brioşe cu bana-ne şi nuci. Nu poţi amorţi sentimen-tele dureroase fără să le amorţeşti şi pe celelalte. Nu poţi amorţi selectiv. Amorţindu-le pe cele du-reroase amorţim bucuria, recunoştinţa, fericirea. Apoi ne simţim mizerabil şi ne căutăm ţelul şi sen-sul, apoi ne simţim vul-nerabili, aşa că bem nişte

ATELIER DE AUTOCU-NOAȘTERE

bere şi luăm o brioşă cu banane. Şi totul se trans-formă într-un cerc vicios periculos.Vulnerabilitatea nu este slăbiciune. Eu definesc vulnerabilitatea ca risc emoţional, expunere, incertitudine. Hrăneşte vieţile noastre de zi cu zi. Am ajuns la convingerea …. că vulnerabilitatea e cel mai precis instrument de măsură al curajului -- să fii vulnerabil, să te laşi văzut, să fii sin-cer.“(Brené Brown)

Atelierul va ave loc în 25 mai în Ceainăria Ceai et caetera, Str. Latină nr.15, Brașov

Page 77: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 78: ZN Brasov 13 mai 2016

CARE ESTE POVESTEA NOASTRĂ?

Una simplă. Ne-am dorit un loc inedit în Brașov, un meeting point presărat cu evenimente sonore de bun gust, un loc cu și pentru oameni interesanți, unde socializarea să se simtă ca la ea acasă.

Te intâmpinăm constant cu zâmbetul pe buze, cu cocktailuri răcoroase sau delicii călduroase şi muzică care să-ţi încânte auzul.

#MeetMeAtJarNe găseşti pe Republicii nr.42 (în gang), la etaj.

ProgramLuni-Joi: 12:00-01:00Vineri-Duminica: 16:00-04:00Pentru rezervari sau alte detalii: 0735 280 396

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

78

Page 79: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 80: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY LIFESTYLE AUTO

80

taxi în brașov

RECOMANDĂRI:

Bratax TaxiTel: 9948, 0268 948,

0268 315555, 0726 315 555, 0757 315 555, 0760 315 555 Aplicație pentru

smartphone

MartaxTel: 0268 313 040,

0368 451 011, 0770

313 040, 0723 313 040, 0745 313 040,

0761 313 040 Aplicație pentru

smartphone

Rey TaxiTel: 0268 411 111,

0723 890 636

Ro TaxiTel: 0268 319 999;

0268 319 988; 0268 319 977; 0268 306 666, 0744 377 999,

0722 377 999, 0788 319 988, 0762 299

999 Aplicație pentru

smartphone

Taxi 4T4UTel: 0722 405 646

Tod TaxiTel: 8299, 0268 321 111, 0766 321 111,

0722 321 111, 0748 321 111

Aplicație pentru smartphone

Page 81: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 82: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY LIFESTYLE MUTĂRI / AUTO

82

Page 83: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 84: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY LIFESTYLE DESIGN, MODĂ, FRUMUSEȚE

84

15% dintre femei se confruntă

cu creşterea excesivă a părului pe faţă şi pe corp, o boală ce ascunde de cele mai multe ori tulburări hormonale sau afecţiuni ale tiroidei. Hirsutismul aduce cu sine în primul rând neplăceri de ordin estetic, care ulterior se transformă în traume psihice. Epilarea definitivă cu laser reprezintă acum o variantă sigură şi de durată, care poate completa tratamentul medicamentos pentru obţinerea unor efecte imediate.Specialiștii Coquette Beauty Clinique folosesc cea mai performantă tehnologie în epilarea definitivă – Laserul Cynosure Elite, disponibil în clinicile din toată țara – Brașov, București, Cluj și Constanța. Acest laser are incorporat un sistem de răcire care transforma tratamentul într-unul foarte puţin dureros alături de cele două lungimi de undă

COQUETTE

Adresă: Str. Constantin Brâncoveanu, nr 38, BrașovTelefon: 0788 515 272Website: www.coquette.roEmail: [email protected]

PĂRUL ÎN EXCES ESTE O PROBLEMĂ? APELEAZĂ LA EPILAREA DEFINITIVĂ

diferite, care se pot adapta şi pielii mai închise la culoare, eliminând astfel riscurile de ardere şi hiperpigmentare. S-au tratat cu succes în cadrul clinicilor o mulţime de paciente care aveau această problemă, iar rezultatele au fost foarte încurajatoare pentru ele. Având în vedere că tratamentul medicamentos se întinde pe o perioadă mai lungă până să dea rezultate, uneori cu efecte adverse neplacute, epilarea definitivă cu laser are avantajul de a ameliora starea psihică a pacientelor care încep să devină mult mai încrezătoare observând schimbările imediate la nivelul zonelor tratate.În cadrul fiecărui tratament terapeutul alege parametrii optimi, bazându-se pe experiența practică, dobândită în cei peste 13 ani de expertiză în epilarea definitivă.Pentru mai multe informații, accesați www.coquette.ro și www.epilare-definitiva.ro.

Page 85: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 86: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY LIFESTYLE DESIGN, MODĂ, FRUMUSEȚE

86

Copiii au diferite fobii, unii sunt timizi

și devin timorați în compa-nia străinilor, mai ales când aceștia au foarfece mari în mâini sau aparate care produc zgomote neplăcute pentru ei. O tunsoare ce nouă ni se pare normală, pentru ei poate deveni o experiență neplăcută pe care nu vor dori să o repete curând. Frizeria Chițibuș a fost creată din aceste moti-ve, special pentru copii. Într-un loc colorat, desprins parcă din universul dese-nelor animate, tunsoarea poate deveni un motiv de joacă. În plus, stiliștii

TUNSORILE COOL SUNT O JOACĂ DE COPII

FRIZERIA CHIȚIBUȘ

Chițibuș au înde-mânarea de a le transforma pe fetițe în adevărate prin-țese, iar băiețeii pot avea cele mai cool freze din oraș. Chiar și la vârste fragede, copiii sunt atenți la felul în care arată. De ce să nu trans-formăm mersul la frizer într-o experi-ență amuzantă?! Te aşteptăm cu copilul tău la Fri-zeria Chițibuș, cel mai amuzant loc în care cei mici pot avea tunsoarea preferată, împle-titurile râvnite sau cocuri de balerină elegante. Noi avem răbdare, pricepere și multă, multă bu-curie de a face ceea ce ne place.

Page 87: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY LIFESTYLEDESIGN, MODĂ, FRUMUSEȚE

87

Să ai un stil de viață sănătos nu e atât de

dificil precum pare. Timpul e poate cel mai prețios în aceste zile, iar multe per-soane nu își permit să îl iro-sească în bucătărie. Natur House are pentru tine câ-teva produse și suplimente alimentare care te pot ajuta în dieta ta zilnică. Încearcă pâinea integrală cu soia sau pe cea cu semințe de susan și de in, mult mai sănătoase și mai ușoare decât pâinea albă obișnuită. Când ți-e poftă de ceva dulce poți savura biscuiți din făină întegrale, cu fructe uscate, cu cacao sau în alte com-

SUPLIMENTE ALIMENTARE PENTRU UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

NATUR HOUSE

binații diverse și gustoase. Diminețile sănătoase pot începe cu cafeaua verde decofeinizată, bogată în vitamina C. Produsele alimentare şi suplimentele nutritive Na-tur House sunt toate natu-rale conţinând extracte de fructe, legume, plante me-dicinale sau cereale. Aces-tea sunt parte integrantă a metodei Natur House şi au fost concepute astfel încât să se adreseze unor proble-me specifice şi să aibă grijă de corpul tău.Toate produsele sunt fabri-cate în Europa şi distribuite exclusiv prin reţeaua de centre specializate de nu-triţie şi dieteticăNATURHOUSE.Vezi toată gama de su-plimente nutritive pe na-tur-house.ro și cere sfatul specialiștilor pentru a urma dieta care ți se potrivește.

Page 88: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY LIFESTYLE DESIGN, MODĂ, FRUMUSEȚE

88

CRIOSAUNA

Criosauna este opusul unei saune

convenţionale, organis-mul fiind expus pentru foarte scurt timp (1 - 3 minute) la o temperatură cuprinsă între -120°C şi -180°C.Şocul termic scurt şi controlat ajuta orga-nismul să-şi regăsească echilibrul, elimină stresul şi consecinţele sale, re-duce celulita şi greutatea corporală. În funcţie de greutatea corporală şi temperatura din cabină, în timpul unei proceduri, se pot „arde” 150-200 kcal, iar între proceduri peste 1000 kcal. Astfel, poți pierde fără efort între 7 și 10 kg.

După criosaună vei arăta și te vei simți mai tânără! În timpul criosaunei se stimulează sistemul imunitar, se reglează activitatea hormonală şi metabolismul, se îmbu-nătăţesc funcţiile sexuale, iar organismul generează endorfine, supranumite „hormonul fericirii”. După fiecare ședință vei simți o stare de bine ce durează în timp.

STAREA TA DE BINE ZILNICĂ

POLIMED DACIA

Adresă: Str. Prahova, nr 30, BrașovTelefon: 0368 40 10 80Website: www.polimed-dacia.roEmail: [email protected]

Page 89: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 90: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY LIFESTYLE DESIGN, MODĂ, FRUMUSEȚE

90

NEW LINE Str. Dorobanţilor nr. 9

Tel.: 0268/470528Slãbire - remodelare corporalã; tratamentul complet al

celulitei; lifting nechirurgical(faţã, sâni, fese); Laser Vascular

(vase sparte cuperoza); laser epilare definitivã; mezoterapie;

peeling dermocosmetic(facial sau corporal);

dermatocosmeticã şi make-upendermologie CELLU M6

www.newlinebv.ro

Page 91: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 92: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY BREAK TURISM

92

HOTEL xxxCLASSIC INN

Situat în centrul vechi al oraşului Braşov, într-o zonă verde la poalele Muntelui Tâmpa, cu un restaurant în stil clasic cu preparate din bucătăria internaţională, Wi-Fi gra-tuit şi o sală de jocuri. booking.com: 9.0/10.

Adress: Braşov, Str.Tibles 7-9, Tel.: 0268 512 244 , [email protected] fb: Classic-Inn, web: classic-inn.ro

DESIGN HOTEL CUBIX xxx

Hotel CUBIX este un hotel nou, cu o arhitectură con-temporană. booking.com: 8.6/10.

Adress: Braşov, Str. Saturn, nr. 47, Tel.: 0368 006 010, [email protected] fb: Hotelcubix, web: hotelcubix.ro

HOTEL BRAŞOV xxx

Boutique hotel cu un interior unic, atent decorat, o atmosferă călduroasă, servicii şi facilităţi personalizate, confort, linişte, intimitate.

Ofertă: -25% reducere, pachet 3 nopți / dublă / 450 lei redus de la 600 lei / pachet.

Adress: Braşov, Str. 13 Decembrie, nr. 38, Tel.: 0268.42 66 33, [email protected] fb: HotelBrasov, web: hotelbrasov.ro

hoteluriRECOMANDĂRI:

Hotel CapitolBULEVARDUL

EROILOR 19Tel: 0268 418 920

www.aro-pala-ce.ro

Hotel ArmattiSTR. LUNGĂ NR 5 Tel: 0368 443 200 www.armatti.ro

Hotel KronwellBDL. GĂRII NR 7

Tel: 0368 730 800 www.kronwell.

com

Hotel RamadaCALEA BUCU-

REȘTI NR 13 Tel: 0268 508 009

www.rama-dabrasov.ro

Hotel BelvedereSTR. STEJERIȘULUI

NR 11 Tel: 0268 415 575 www.hotelbelve

POIANA NARCISELOR

În această lună iți recomandăm să

faci o vizită la Rezervaţia Naturală Dumbrava Vadului, cunoscută sub denumirea de Poiana Narciselor. În această lună, pe cele 400 de hectare de teren înfloresc milioane de narcise! Liniștea, adierile parfumate de vânt și florile de pretutindeni te fac să te simți ca într-un colț de rai. În fiecare an, la Vad are loc şi Festivalul Narciselor, pe 22 mai, o sărbătoare ce nu trebuie ratată. Vei putea gusta din bunătățile zonei Făgăraşului și vei putea

descoperi tradiţii şi jocuri demult uitate.Odată ajuns în satul Vad îți recomandăm să mergi să vizitezi și cea mai veche moară de apă din țară, situată în satul Ohaba. De asemenea, un popas la Templul Ursitoarelor de la Șinca Veche te poate umple de energie pentru o nouă săptămână lucrătoare.

COLȚ DE RAI, ÎN LUNA LUI MAI

Page 93: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 94: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY BREAK TURISM

94

a admira priveliștea și pentru a redescoperi natura. Lejeră pentru cei experimentați sau o provocare pentru cei mai novici în ale biciclitului, plimbarea s-a desfășurat în cele mai bune condiții. ORA 13:00, CLOAȘTERF Primii bicicliști au început să sosească în curtea Bisericii Evanghelice din sat, locul unde oamenii locului îi așteaptau cu masa pusă, cu zâmbetul pe buze și inima deschisă. Punctul de rehidratare a devenit rapid cel mai aglomerat loc din curte, după cei 30 de km parcurși. Cu setea potolită și bataia inimii revenită la normal, venise momentul pentru a gusta din bucatele tradiționale, pregătite de doamne

pricepute, atât din Cloașterf, cât și din satele vecine. Două mese lungi au fost pline de platouri cu jumeri, zacusca, ”slană” și brânzeturi proaspete de la stânele păzite de câinii ce au susținut energic plimbăreții pe traseu. Plus alte preparate ce îți lăsau gura apă, cu nume ce au trezit curiozitatea tuturor: Evanghelischer Speck, Hocăneală sau Lucicos. La capătul fiecărei mese tronau oale imense cu preparate calde ce invitau, de departe, biciclistul flamând să le încerce. URMĂTORUL BIKE & BRUNCH VA AVEA LOC PE 8 MAI, CU PLECARE DIN MEDIAȘ. Info: Facebook ColineleTransilvaniei sau la [email protected]

COLINELE TRANSILVANIEI: BIKE BRUNCH LA CLOAȘTERF

23 APRILIE, ORA 08:30, SIGHIȘOARA, PIAȚA

OCTAVIAN GOGA. Cu un soare extrem de prietenos, care s-a ținut de cuvânt și a fost prezent toată ziua, (cu foarte puține momente de pauză), o mulțime de bicicliști români și străini s-au adunat să plece într-o plimbare prin Colinele Transilvaniei. Entuziasmați și cu emoții legate de dificultatea traseului, dar și de prognoza care anunța ploaie și furtună, au pornit înspre pitorescul sat Cloașterf, comuna Saschiz, județul Mureș. Traseul i-a purtat pe dealuri întinse și tihnite, prin păduri aeristite, care au alcătuit ”un peisaj intact, un colț de rai”, cu puncte de popas în zone de belvedere, special alese pentru

Page 95: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 96: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY BREAK TURISM

96

COROANA BRAŞOVULUI xxx

Aflat la 10 minute de plimbare faţă de Piaţa Sfatu-lui şi la 5 minute faţă de Poarta Schei, în imediata apropiere a Primei Şcoli Româneşti, Coroana Bra-şovului este primul hotel din Şcheii Braşovului.

Adress: Braşov, Strada Doctor Vasile Saftu, nr. 1, Tel.: 0268 513 866, Fax +40-268-513862, [email protected] fb: Hotel Coroana Brasovului ***, web: coroana-brasovului.ro

HOTEL xxxALINALEX

Situat la 5 km de centrul istoric al oraşului Braşov vă oferă o piscină interioa-ră şi o sală de gimnastică. Facilităţile de spa includ cadă cu hidromasaj şi o baie de aburi. Acces gra-tuit la internet wireless. booking.com: 9.0/10.

Adress: Braşov, B-dul Griviței 2F-2G,, Tel.: 0268 440 070, [email protected] fb: Classic-Inn, web: paradisulacvatic.ro

COMPLEX JASMINE xxx Situată la 5 minute cu ma-șina sau 20 de minute de mers pe jos departare de centrul vechi al Brașovului , oferă cameră modernă cu balcon și access gratuit la Wi-Fi.Scor booking.com: 8.6/10.

Adress: Braşov, Str.Petru Maior 12A, Tel.: 0268 547 162 , [email protected] web: casasamurai.com

CHEILE xxxGRĂDIŞTEILa 7 km de Castelul Bran și la 30 km de orașul Brașov. Vă puteți caza în hotelurile și vilele complexului, pu-teți lua masa în restaurant sau să petreceți în pub-ul complexului. booking.com: 7.9/10.

Adress: Bran, Str.Principală, nr. 32, Tel.: 0723 315 582 - Moeciu, 0741 288 870, 0741.288.870 - Fundata, [email protected] web: cheilegradistei.ro

COMPLEX EDENxxx

Localizat într-un peisaj încântător, la marginea pădurii în staţiunea Pre-deal, vă oferă un confort deosebit, într-o atmosferă caldă şi intimă la cele mai bune preţuri. 47 de came-re în hotel si 2 vile. booking.com: 9/10.

Adress: Predeal, Str. Neagoe Basarab, nr. 7, Tel.: 0268 456 379, 0740 900 400, [email protected] web: edenhotel.ro

CASA SAMURAIxx

Situat la 20 de minute de mers pe jos de centrul istoric al orașului Brașov. oferă camere cu Wi-Fi gratuit, minibar și balcon. Oaspeţii pot lua micul dejun în cameră sau la bar. booking.com: 8.6/10.

Adress: Braşov, Str.Petru Maior 12A, Tel.: 0268 547 162 , [email protected] web: casasamurai.com

Page 97: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY BREAK TURISM

97

PENSIUNEA MURY xxx

Situată în apropierea centrului vechi brașovean, cu o frumoasa vedere spre culmile Tâmpei și a colinei Warthe, Mury este alegerea ideală ce oferă vizitatorilor liniștea și confortul dorit.

Adress: Brașov, Str. De Mijloc Nr. 62, Tel.: 0268.708.861, 0371.406.620 e-mail: office @ pensiuneamury.ro, web: pensiu-neamury.ro

CASA CRANȚA xxxx

Situat în centrul vechi al oraşului Braşov, într-o zonă verde la poalele Muntelui Tâmpa, cu un restaurant în stil clasic cu preparate din bucătăria internaţională și Wi-Fi gratuit. booking.com: 9/10.

Adress: Brașov, Str. Mr. Cranța, nr. 3A, Tel.: 0268.476.992, 0740.117.812 e-mail: [email protected], web: casacranta.ro

0368.411.9990762.299.9990747.277.9990725.377.9990788.319.988www.rotaxi.ro

Page 98: ZN Brasov 13 mai 2016

CITY GRAM OAMENI ȘI LOCURI

98

Director Executiv: Marian GîleaDirector Revistă: Marius Vâlsănescu [email protected] Vânzări: Bogdan Vâlsănescu 0752 241 608, [email protected]: Diana Frimo, 0752 241 624, [email protected] Andreea Gîlea, 0752 241 616, [email protected] Anca Bogdan, 0752 241 623, [email protected] șef: Theodora Ștefan, [email protected] - contabilitate: Adriana Bărbat, Mihaela AnuţoiuDTP: Diana Bobeş, [email protected]ţie: Raul Șerban

Publicitate naţională

REGIA MGSIVALERIA [email protected]

EDIŢIA de BRAŞOVapare bilunar - gratuit, nr. 10 (390), 13 - 26 mai, 2016

Editată de: SC LOCAL POWER SRL,

Contact: Str De Mijloc nr 81, Braşove-mail: [email protected]: www.zilesinopti.rofb: www.facebook.com/BrasovZilesiNopti

Ediţiile Zile și Nopţi în România: 235.000 exemplare lunar.

Săptămânale: Bucureşti, Cluj, Timişoara/Arad. Bilunare: Braşov (Poiana Braşov, Valea Prahovei, Bran-Moeciu), Sibiu (Mediaş), Iaşi, Bacău/Piatra Neamţ/Roman, Baia Mare, Satu Mare, Galaţi/Brăila, Oradea (Felix, 1Mai), Piteşti, Bistriţa, Suceava (Rădăuţi), Tg Mureș.

Dacă doriţi să semnalaţi un eveniment: e-mail [email protected]. Redacţia nu îşi asumă responsabilitatea pentru modificările survenite ulterior.

1-2. SĂPTĂMÂNA COMEDIEI EDIȚIA A IV-A@TEATRUL SICĂ ALEXANDRESCU

Foto: Diana Bobeș, Zile și Nopți

3. GROOVE HUG/PETRECEREA DE 1 AN DE BISTRO SIMONE

Foto: Diana Bobeș, Zile și Nopți

4-5. PREMIERA DE GALĂ 03.BYPASS@CENTRUL CULTURAL REDUTA BRAȘOV

Foto: Andrei Paul

6-7. EcoMARATHON MOECIU 2016Foto: www.ecofotografie.ro

1 2

3

4 6

7

5

Page 99: ZN Brasov 13 mai 2016
Page 100: ZN Brasov 13 mai 2016