Zn Brasov 11 dec 2015

100
BRAȘOV 11 DEC., 2015 - 7 IAN., 2016 www.zilesinopti.ro Coresi Shopping Resort

description

 

Transcript of Zn Brasov 11 dec 2015

Page 1: Zn Brasov 11 dec 2015

BRAȘOV11 DEC., 2015 - 7 IAN., 2016

www.zilesinopti.ro

Coresi Shopping Resort

Page 2: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 3: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 4: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

15.12 ADA MILEA

Centrul Cultural Reduta Ora 19:00

15.12 ȘTEFAN HRUȘCĂ

Sala Patria - Filarmonica Braşov

Ora 20:00

16.12 CHRISTMAS IN

VIENNA Teatrul Sică Alexan-

drescu Ora 19:30

18-20.12 TÂRGUL POVESTE DE CRĂCIUN Centrul Cultural Reduta 11:00-20:00

20.12 COMEDY NIGHT CU MARIUS GHE-ORGHIU, SERGHEI ȘI ANISIA Temple Pub&Grill Ora 21:00

ÎN REVISTĂ12 CITY VOICE Interviu: Francesco D’Ambrosio, manager Cinema ONE 18 CITY CULT „Christmas in Vienna” la Teatrul Sică Alexandrescu

20 CITY FILM PREMIERĂ: Star Wars: The Force Awakens

EDITORIAL DECEMBER@BRAȘOV

Sărbătorile au venit! Orașul este de poveste, parcă

deja se aude și sania lui Moș Crăciun, plină de zurgălăi, cum gonește pe cer, trasă de cei 8 reni magici. E vremea cadourilor și a zâmbetelor gingașe de copii, încântați de povestea ce se scrie chiar acum în preajma lor. Deja oamenii intră în febra cumpără-turilor, alții fac rezervările pentru Crăciun și Revelion abia de acum înainte.

În Brașov, de Revelion va fi con-cert cu Alexandra Ungureanu și Emil Lassaria. În această ediție am căutat pentru tine restau-rantele care vor avea deschis de Crăciun și cluburile la care nu ai nevoie de rezervare să mergi de Revelion. Asta în cazul în care n-ai chef sau timp de prea mari pregătiri pentru sărbători și nu vrei să rămâi acasă.

Ediția aceasta Zile și Nopți are parfum de brad, e de sărbătoare și vine la pachet cu noi vise pen-tru 2016, cu planuri îndrăznețe, cu speranță și cu gânduri bune pentru toți colaboratorii și citito-rii noștri.

Vă dorim tuturor un nou an în care să aveți curaj să faceți tot ce poate până acum doar ați plă-nuit! Vă dorim să găsiți fericirea în fiecare lucru mărunt, într-o îmbrățișare sinceră primită pe neașteptate, în fiecare zâmbet dăruit de cei dragi...

Tot veseli sperăm să vă găsim și la anul, tot sănătoși și cu vise mă-rețe. Pe noi sigur ne veți găsi cu gândul la oraș, la distracție și cu planurile făcute pentru un 2016 în care nimeni să nu stea în casă!

BRASOV

4

_THEODORA ȘTEFAN

Page 5: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 6: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 7: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 8: Zn Brasov 11 dec 2015

ROGIRA venit iarna, sărbătorile se apropie și te gândești că ar trebui să îți înnoiești garderoba, fie pentru că trebuie să fii în tendințe, fie că pur și simplu vrei să-ți faci un cadou frumos. Dacă ești adeptul hainelor elegante, cu stil și rafinament atunci poți merge în magazinul Rogir în ELIANA mall la etajul I.

Colecția nouă de iarnă e plină de culoare, iar modelele sunt diverse, astfel încât să găsești exact ce ți se potrivește.

STR. BAZALTULUI 2 I FACEBOOK.COM/ELIANAMALLBV www.eliana-mall.ro I [email protected]

Page 9: Zn Brasov 11 dec 2015

MOTOR

GRI SPORT

La magazinul Motor din ELIANA mall găsești o varietate de haine perfecte pentru sezonul rece: geci de damă și de bărbaţi în culori și modele noi, veste de iarnă, blugi sau pulovere. Dacă îți place să te îmbraci confortabil și să arăți bine în acelaşi timp vino în magazinul Motor, din ELIANA mall.

Fii activ în hainele potrivite și pe timp de iarnă! Jogging, schi, aerobic, indiferent de sportul pe care îl practici te așteptăm în magazinul GRI SPORT din ELIANA mall. Găsești numeroase modele de încălțăminte, pantaloni, geci și hanorace sport.GRI SPORT - simte-te bine și arată excelent!

STR. BAZALTULUI 2 I FACEBOOK.COM/ELIANAMALLBV www.eliana-mall.ro I [email protected]

Page 10: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY ESSENTIALS NOU ÎN ORAȘ

LA CASA DE TURTĂ DULCEOmulețul Cu Bască Roșie știe ce e mai bun și mai bun de sărbători! Știe că parcă nu simți

gustul Crăciunului fără o îmbucătură din turta dulce în formă de om de zăpadă, bastonaș, ren sau Moș. La Casa de Turtă Dulce locuiesc cei mai pricepuți cofetari care au doar o misiune în această perioadă, să te facă să zâmbești când guști dintr-o prăjitură. Tortul pentru Noul An tot de aici poți să îl comanzi, în diverse forme și culori. De sărbători îndulcește-i pe cei dragi cu prăjiturile de La Casa de Turtă Dulce.

P.S. Poți să îl aștepți pe Moș Crăciun cu fursecuri delicioase de La Casa de Turtă Dulce, coapte cu drag pentru ca singura noapte magică din an să fie perfectă.

NO SMOKE@HOCKEY

PUB

Nouă ne plac locurile din oraș în care nu se fu-mează sau unde se fac delimitări clare între fumă-tori și nefumători. Așa că apreciem inițiativa Hockey

Pub de a inter-zice fumatul în

locație. „Breathe freely” este

noul lor slogan și îi susținem.

Așa că NU fuma unde mănânci, NU mânca unde

fumezi!

Cum ar fi să mergi la salonul de înfrumusețare și în timp ce ești răsfățată să bei o cafea bună sau un fresh revigorant? Așa ești tratată la BRAȘOV BEAUTY LOUNGE. Aici ți se vând zâmbete de mulțumire pe care le afișezi când privești în oglindă.

Iubitorii sporturilor de iarnă au un nou loc de petrecere în oraș: COMPASS PUB. Aici poți participa la After-ski parties spre exemplu, cu muzică bună și băuturi de toate felurile.

În această iarnă ai un nou loc de distracție în oraș: MADE CLUB. Poți merge la petreceri cu muzică underground, oldies și la petrecerea de Revelion.

NOU ÎN BRAȘOV

Câștigă un CARD CADOU în valoare de 100 de lei la DECATHLON BRAȘOV!:

Cardul este valabil 2 ani de la data activării și poate fi utilizat în magazinele Decathlon, la casă, pentru a achita cumpărăturile.

Concursul are loc în perioada 11 decembrie – 7 ianuarie pe www.zilesinopti.ro.

10

MAI MULTE DETALII PE LINK-UL DE CONCURS

CONCURS SPORT PENTRU TOȚIDE LA DECATHLON

BRAȘOV!

LA CASA DE TURTĂ DULCE

Adresă: Str. Lungă nr. 148 și Str. Castelului nr. 30. Telefon: 0766 609 990www.lacasadeturtadulce.ro

Page 11: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 12: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY VOICE INTERVIU

12

FRANCESCO D’AMBROSIOMANAGER CINEMA ONE

„MERSUL LA FILM SE ÎNVAȚĂ DE COPIL. DACĂ DE MIC MERGI LA CINEMA, CÂND CREȘTI VEI DEVENI CU SIGURANȚĂ CINEFIL”

Zile și Nopți este publicația de unde afli primul când și unde poți vedea premiera filmului mult așteptat. Suntem de părere că o adevărată experiență cinematografică poate avea loc doar în sala de cinema. Acasă nu poți simți filmul cu adevărat și nu împărtășești aceeași experiență cu zeci de persoane necunoscute și totuși atât de apropiate de tine. Nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl ai atunci când toată lumea iese de la film zâmbind sau atunci când îi vezi pe cei de lângă tine emoționați.

Din martie avem un nou cinematograf în oraș, Cinema One din incinta mall-ului Coresi. Am fost și noi la filme și printre secvențe explozive și momente hilare am avut o discuție interesantă cu Francesco D’Ambrosio, managerul Cinema One. Am vorbit despre cinematograf, despre filmele anului, despre Hangar One și despre cultura filmului în Brașov.

Q: Cum merge afacerea Cinema One? Sunteți mulțumiți de cum au decurs lucrurile până acum?

A: Suntem undeva la 20% peste așteptări. Știam că Brașov este o piață bună, de aceea am vrut să deschidem acest cinematograf aici. În trecut, orașul era unul cu cele mai multe cinematografe din țară, așa că cinefilii aşteptau o nouă sală de proiecții. Mersul la film se învață de copil. Dacă de mic mergi la cinema, când crești vei deveni cu siguranță cinefil.

Q: Ce genuri de filme au avut cel mai mare succes la Brașov?

A: Filmele de acțiune americane.

Q: Dar filmele românești cum au fost primite de public?

A: Vin brașovenii și la filmele românești, dar nu în număr la fel de mare ca în cazul filmelor americane.

Q: Există un număr minim de persoane plătitoare de bilet pentru ca filmul să ruleze?

A: Nu. Chiar dacă vine un singur client, eu îl respect și îi permit să vadă filmul.

_THEODORA ȘTEFAN

REDACTOR ȘEF ZILE ȘI NOPȚI

BRAȘOV

_SCANEAZĂ

PENTRU

INTERVIUL

INTEGRAL PE:

Q: Care credeți că este filmul anului 2015, din punctul dvs. de vedere?

A: Hmm... Hotel Transylvania 2. O să fie Star Wars, dar încă nu a avut premiera.:)

Q: Dați bilete în avans la Star Wars?

A: Da. Avem deja 500 de bilete vândute. Pe 17 decembrie, la ora 00.01 va rula „Star Wars: The Force Awakens” în 4 săli de cinema, o premieră pentru Brașov. Pe parcursul zile vom organiza Star Wars Party și cursuri pentru cei mici la Academia de Jedi, așa cum am mai făcut la Dracula Film Festival, anul acesta.

BOX OFFIXE@CINEMA ONE1. MINIONII 17.487 spectatori2. SPECTRE 12.635 spectatori3. ULTIMUL VÂNĂTOR DE VRĂ-JITOARE - 8049 spectatori4. VACANȚĂ CU PERIPEȚII - 7591 spectatori5. SPIOANA 7486 spectatori6. THE AVENGERS: AGE OF ULTRON - 6684 spectatori7. TED 2 6649 spectatori8. MARȚIANUL 3D - 6434 spectatori9. MISIUNE: IMPOSIBILĂ. NAȚIUNEA SECRETĂ 6203 spectatori10. MAD MAX: DRUMUL FURIEI 3D - 6036 spectatori

Page 13: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 14: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 15: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 16: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY STORIES PEOPLE’S STORY

16

ÎN AȘTEPTAREA LUI MOȘ CRĂCIUN

Se aud zurgălăii, magia se simte

pretutindeni, luminițele de sărbătoare sunt aprinse și întreg orașul îl așteaptă pe cel mai darnic și mai bun bătrânel din câți au existat vreodată. Dacă ai fost bun și cuminte vine și la tine Moș Crăciun! Va intra pe fereastră sau pe horn și îți

va lăsa daruri sub bradul împodobit. În schimb, tu așteaptă-l cu un pahar de lapte și prăjiturele. Moșul este un mare fan al dulciurilor, de aici i se trag burtica rotunjoară și obrajii îmbujorați.

Poate te întrebi cum a început Moș Crăciun să

LEGENDE, ADEVĂRURI ȘI CURIOZITĂȚI DESPRE MOȘ CRĂCIUN

împartă daruri copiilor? Legenda spune că Fecioara Maria a cerut găzduire să îl nască pe Iisus chiar în casa lui Crăciun, un om rău și zgârcit. Dar Crăciunesei i s-a făcut milă de Ea și a ascuns-o în ieslea lor. Crăciun și-a pedepsit nevasta pentru că nu i s-a supus și i-a tăiat mâinile. Dar Fecioara Maria i le-a pus la loc, a vindecat-o prin minune. Când a văzut acestea Crăciun s-a căit și și-a cerut iertare. Și-a împărțit averea toată copiilor, iar, de atunci, în fiecare an, în Ajunul Nașterii Domnului, Moș Crăciun lumea întreagă cu sania trasă de reni și ne pune sub brad cadourile mult așteptate.Și nu glumim când spunem că vine chiar pe la toată lume. Ajunge pe străzile prăfuite din Madagascar, sau pe Staţia Spaţială Internaţională! Înoată pe lângă corali și îi vizitează pe soldați în Kabul, Afganistan.

_THEODORA ȘTEFAN

ȘTIAI CĂ...În anul 320, papa Iuliu I a specificat pentru prima dată oficial data naşterii lui Iisus ca fiind 25 decembrie.În Statele Unite, Alabama a fost primul stat care a adoptat Crăciunul ca săr-bătoare legală, în 1836. Cel mai vechi cântec creş-tin de Crăciun este „Jesus refulsit omnium”, compus de St. Hilary din Poitiers, în secolul al IV-lea. „Silent Night, Holy Night” este cântat în peste 180 de limbi străine.Rudolph are nasul roșu pentru că a fost atins de Magia Crăciunului atunci când era mic.Renii lui Moș Crăciun, Blit-zen, Comet, Cupid, Dancer, Dasher, Donder, Prancer şi Vixen, conduși de Rudolph, zboară aproape cu viteza luminii, de aceea Moșul are timp într-o noapte să îm-partă cadouri tuturor.

Zile și Nopți vă urează Crăciun Fericit și un An Nou mai bun, plin de zâmbetele celor dragi!

Page 17: Zn Brasov 11 dec 2015

LA BARBERIA - BARBER SHOP, salon dedicat exclusiv bărbaților, ne preocupăm ca domnii care ne calcă pragul să primească cele mai bune servicii de tuns, bărbierit tradițional cu prosoape calde și masaj.

FEMEILOR LE PLAC BĂRBOȘII!Cărțile de antropologie ne spun că barba exprimă virilitate...Apoi, barba e trendy. Bărboșii par duri, bărboșii scriu bine (Dos-toievski, Tolstoi, Hemingway, Eliade, Jules Verne, Victor Hugo, Dickens aveau toți barbă), bărboșii sunt simpatici, bărboșii arată bine pe scenă...Bărboșii fac totul pe barba lor iar noi avem grija ca aceasta, sa fie impecabilă.

STR. SFANTUL IOAN NR.26, BRAȘOVTEL.: 0368.802.845

FACEBOOK: LA-BARBERIA-BRASOVWEBSITE: WWW.LABARBERIA.RO

WELCOME TO THE 1ST AUTHENTIC BARBER SHOP IN BRASOV!SORRY LADIES.....

Page 18: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY CULT CARTE, MUZICĂ, SPECTACOL

18

„CHRISTMAS IN VIENNA” LA TEATRUL SICĂ ALE-XANDRESCU

Strauss Festival Orchestra Vienna

vestesc venirea Crăciunului, sub bagheta dirijorului Willy Büchler. Soprana Monika Mosser va aduce parfumul sărbătorilor vieneze în sala Teatrului Sică Alexandrescu, pe 16 decembrie. Recunos-cuţi pe plan internaţional

„CRĂCIUNUL ÎN SATUL CU COMORI”În perioada 12 dec. 2015 – 11 ian. 2016 poți vizita o expozi-ție de obiceiuri și da-tini din satul Veneția de Sus, realizată de către fotograful Marco Algasovschi.Ansambluri fol-clorice din satele județului Brașov vor prezenta colinde și obiceiuri de iarnă. Programul spec-tacolelor este: pe 20 dec., ora 13:00 – Ansamblul „Dum-brăviţa”, 26 dec., ora 13:00 – Ansamblul „Poiana Mărului” și 3 ian. 2016, ora 13:00 – Ansamblul „Fluie-raşul” din Braşov.

Unde: Opera BrașovCând: 28 noiembrie,Ora: 18.30Preț bilet: 30-40 lei

Unde: Opera BrașovCând: 28 noiembrie,Ora: 18.30Preț bilet: 30-40 lei

Unde: Opera BrașovCând: 28 noiembrie,Ora: 18.30Preț bilet: 30-40 lei

Unde: Opera BrașovCând: 28 noiembrie,Ora: 18.30Preț bilet: 30-40 lei

Când: 12 decembrie - 11 ianuarieUnde: Castelul BranOra: 13.00

pentru virtuozitatea şi măies-tria lor, câştigând deopotrivă admiraţia publicului şi a criti-cilor, artiştii sunt consideraţi ambasadorii Vienei, capitala mondială a muzicii clasice.Strauss Festival Orchestra Vienna a fost fondată în 1978 de legendarul dirijor Peter Guth şi a primit în rândurile

CONCERT SIMFONIC: CRISTIAN OROŞANU Ești invitat la concertul Sim-fonic CRISTIAN OROŞANU. Solist: DOREL GOLAN - pian În program: P. I. Ceaikovski și P. Dukas.

FESTIVAL: „LERU-I LER”

Participă la cea de-a cincea ediţie a Festiva-lului naţional de muzică, tradiţii, obiceiuri şi meş-teşuguri popula-re „Leru-i ler...”.

CONCERT: CORUL „ASTRA”Corul de cameră „ASTRA” vine să vă colinde pentru a vă aduce bucuria Crăciunului în suflete.

Dirijor: Ioan Oarcea.

SPECTACOLCOLINDE DE CRĂCIUN

Corul Concentus vă aduce magia sărbătorilor cu colinde și cântece de Crăciun.

Născut in Vienna, Maestrul WILLY BÜCHLER este unul dintre cei mai de seamă reprezentanți ai muzicii vieneze. De peste 20 de ani, Willy Büchler conduce ca dirijor invitat Strauss Festival Orchestra Vienna, bucurându-se de un succes colosal pe scene de pe întregul mapamond.

MONIKA MOSSER este prima soprană din Europa de Vest invitată în Rusia într-un turneu împreună cu Strauss Festival Orchestra, toate concertele fiind sold-out. De altfel, Monika Mosser este prima solistă vest-europeană invitată să cânte împreună cu Filarmonica din Moscova.

sale de-a lungul anilor pe cei mai talentaţi muzicieni, păs-trându-şi, astfel, de-a lungul timpului, su-premaţia între orchestrele de acelaşi gen.

Când: 17 decembrieUnde: Filarmonica BrașovOra: 19.00

Când: 12-13 decembrieUnde: Centrul Cultural RedutaOra: 12.00

Când: 11 decembrieUnde: Cercul Militar BrașovOra: 18.00

Când: 16 decembrieUnde: Teatrul Dramatic Sică AlexandrescuOra: 19.30

Când: 18 decembrie, Unde: Centrul Cultural RedutaOra: 19.00

UN SPECTACOL 100% VIENEZ SE VA PREZENTA ÎN FAȚA PUBLICULUI BRAȘOVEAN PE 16 DECEMBRIE.

Page 19: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 20: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY FILMS PREMIERE

20

ÎN DECEMBRIE SE TREZEȘTE FORȚA

Titlu original:STAR WARS: THE FORCE AWAKENS

Regie: Regizor: J. J. AbramsCu: Harrison Ford, Mark Hamill, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie, Carrie Fisher, Oscar Isaac, Adam Driver.Genul: SFPremiera 18 decembrie

Regizat de J.J. Abrams, filmul se

concentrează pe evenimente care au loc la 30 de ani după acțiunea din pelicula Return of the Jedi (1980).Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (Prințesa Leia) și Mark Hamill (Luke Skywalker) revin în rolurile care i-au consacrat.

STAR WARS: THE FORCE AWAKENS ESTE CEL DE-AL ȘAPTELEA FILM AL CELEBREI SERII CREATE DE GEORGE LUCAS.

Apar și personaje noi: Finn, un soldat despre care John Boyega – actorul care-l îl joacă - spune că își va câștiga locul său în universul Star Wars într-o manieră unică, Poe Dameron (Oscar Isaac), un pilot de

vânătoare care va face echipă cu Finn și Daisy Ridley, o singuratică de pe Planeta Jakku, ce va fi atrasă fără voia ei în mijlocul acțiunii.

Actrița Carrie Fisher a dezvăluit că a fost obligată să slăbească mai mult de 15 kilograme pentru a putea interpreta rolul încă o dată. „N-au vrut să mă angajeze întreagă, doar o treime din mine…”

VEZI TRAILER:

„Într-adevăr un film mare. A fost minunat!”

The Washington Post scrie că Lucas nu a văzut nicio secvență din noul film. „E ca un divorț. Ori ești regizor, ori nu! E ca și cum aș merge la nunta fostei soții”.În schimb, Harrison Ford a văzut filmul și crede că este „într-adevăr un film mare. A fost minunat!”

Page 21: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 22: Zn Brasov 11 dec 2015

V, 11.1220:00

KineDoc1989 (DANEMARCA)

Regia: Erzsébet Rácz, Anders

ØstergaardGenul: documentar

Durata: 97 min.Intrarea liberă !

S, 12.1211:00

Matineu copii UP / DEASUPRA

TUTURORRegia: Pete Docter,

Bob PetersonAnimatie

Dublat in limba română

Durata: 96 min.

17:00Mari actori –Special

de CrăciunCum se fura un milion / How to

Steal a Million (SUA, 1966)

Regia: William Wyler

Cu: Audrey Hepburn, Peter

O’Toole, Eli Wallach Comedie, romantic

Durata: 120 min.

19.30Mari regizori

CASINO (SUA; 1995)Regia: Martin

Scorsese Cu: Robert De Niro,

Joe Pesci, Sharon Stone

Genul: dramă, thriller

Durata: 178 min.

D, 13.1211:00

Matineu copiiAVENTURI LA FIRUL IERBII/ A BUG’S LIFE

(1998)Regia: John Lasseter

AnimaţieDurata: 94 min.Dublat în limba

română

17:00Golden Classics

SPIONAJ ÎN DEŞERT / FIVE GRAVES TO CAIRO (SUA, 1943)Regia: Billy Wilder

Cu: Franchot Tone, Akim Tamiroff, Erich

Von StroheimGenul: război,

thrillerDurata: 96 min.

3 nominalizări la Oscar

Primul film al lui Billy Wilder !

19.00Seara de Oscar –

Special de Crăciun AMADEUS (SUA,

1984)Director’s

Cut (varianta regizorală)

Regia: Milos FormanCu: F. Murray

Abraham, Tom Hulce

Genul: dramă, biografic

Durata: 173 min.8 premii Oscar

L, 14.1219:00

Seara filmului european –Special

de CrăciunLawrence al Arabiei

/Lawrence of Arabia (Anglia, 1962)

Director’s Cut (varianta

regizorală)Regia: David LeanCu: Peter O’Toole, Omar Sharif, Alec

GuinnessGenul: dramă,

biografic Durata: 227 min.

In memoriam Peter O’Toole / d.14.12

2013In memoriam Omar

Sharif7 premii Oscar

MA, 15.1220.00

Film cult CĂUTĂTORII ARCEI

PIERDUTE / RAIDERS OF THE LOST ARK

(SUA, 1981)Regia: Steven

SpielbergCu: Harrison Ford, Karen Allen, Paul

FreemanGenul: aventurăDurata: 115 min

MI, 16.1220:00

Seara filmului

românescYOU TUBE BAZAAR

(ROMÂNIA, 2015)Regia: Dan Chișu

Genul: dramă, documentar

Durata: 99 min.Preț bilet: 10 RON

J, 17.1220:00

1941 ( SUA, 1979) DIRECTOR’S

CUT (VARIANTA REGIZORALĂ)Regia: Steven

SpielbergCu: John Belushi,

Dan Aykroyd, Mickey Rourke

Comedie, războiDurata: 146 min.

LMA Steven Spielberg /18.12 (79

de ani)

V, 18.1220:00

Special de CrăciunPrinde-mă! Dacă

poţi! / Catch Me If You Can (SUA, 2002)

Regia: Steven Spielberg

Cu: Tom Hanks,

Leonardo DiCaprio, Christopher Walken

comedie, thrillerDurata: 140 min.

LMA Steven Spielberg /18.12 (79

de ani)

S, 19.1211:00

Matineu copii SHREK AL TREILEA/

SHREK THE THIRD (2007)

Regia: Raman Hui, Chris Miller

AnimațieDurata: 93 min.Dublat în limba

română

17:00Mari actori

O VIAȚĂ MINUNATĂ/ IT’S A WONDERFUL

LIFE (SUA, 1946)Regia: Frank CapraCu: James Stewart, Donna Reed, Lionel

BarrymoreDramă, familie

Durata: 130 min.

CITY FILMS PROGRAM CINEMATECA

22

Page 23: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 24: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY FILMS PROGRAM CINEMATECA

24

Sala Patria etajul 1, Bulevardul 15 Noiembrie 50A,

facebook.com/Cinemateca_Patria

cinematecapatria.ro

Cinemateca Patria este operată de: Asociaţia Culturală FANZIN în

parteneriat cu PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BRAŞOV.

ALDMOVIE-LAND

FarmacomO echipa pentru sanatatea ta!

R

VEZI LISTA COMPLETĂ A

FILMELOR DE LA CINEMATE-

CA PATRIA

19.30Mari regizori

E.T.. / E.T. THE EXTRATERRESTRIAL

(SUA, 1982) Regia: Steven

SpielbergCu: Henry Thomas,

Drew Barrymore, Peter CoyoteS.F., aventuri

Durata: 115 min.

D, 20.1211:00

Matineu copiiMADAGASCAR

3: FUGĂRIŢI PRIN EUROPA/

MADAGASCAR 3: EUROPE’S MOST WANTED (2012)

Regia: Eric DarnellAnimaţie

Durata: 90 min.Dublat în limba

română

17:00Golden Classics /

Special de CrăciunMICUL PRINȚ / THE

LITTLE PRINCE (SUA, 1974)

Regia: Stanley Donen

Cu: Steven Warner, Gene Wilder, Bob

FosseFantastic,

ecranizare, muzicalDurata: 88 min

19.00Seara de Oscar /

Special de CrăciunMY FAIR LADY (SUA,

1964)Regia: George Cukor

Cu: Audrey Hepburn, Rex

HarrisonGenul: comedie,

muzicalDurata: 170 min.

L, 21.1220:00

Seara filmului european / Special

de CrăciunVIATA E FRUMOASĂ

/ LA VITA È BELLA (ITALIA, 1997)

Regia: Roberto Benigni

Cu: Roberto Benigni, Nicoletta BraschiDramă, comedie. Durata: 116 min.

MA, 22.1220.00

Film cult -Special de Crăciun

HUGO (SUA, 2011)Regia Martin

Scorsese Cu: Asa Butterfield,

Ben Kingsley, Sacha Baron Cohen

Aventuri, copiiDurata: 126 min.

MI, 23.1220:00

Special de CrăciunGRAND BUDAPEST HOTEL (SUA, 2014)

Regia: Wes Anderson

Cu: Ralph Fiennes, F. Murray Abraham,

Adrien Brody Comedie

Durata: 100 min.

Cinemateca Patria va fi închisă în

perioda 24.12 2015 - 4 ianuarie 2016!

Vă urăm Sărbători fericite şi La mulţi

ani !

Page 25: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 26: Zn Brasov 11 dec 2015

PROGRAM CINEMA ONE

SĂPTĂMÂNA 11 - 17 DECEMBRIE 2015

PREŢURI FILME < 17:00 > 17:00 REDUS* COPII < 12LUNI - JOI 25 LEI 25 LEI 20 LEI 15 LEIVINERI - DUMINICĂ 25 LEI 29 LEI 20 LEI 15 LEIAVANPREMIERE 30 LEI

PREŢURI FILME 2D < 17:00 > 17:00 REDUS* COPII < 12LUNI - JOI 15 LEI 15 LEI 10 LEI 10 LEIVINERI - DUMINICĂ 15 LEI 19 LEI 10 LEI 10 LEIAVANPREMIERE 2D 23 LEI

* Redus = Elevi, Studenţi, Pensionari, Veterani de razboi, ** Vizionarea filmelor necesită folosirea ochelarilor *** Preţ ochelari : 3 lei – clienţii noștri pot viziona filmele folosind și ochelari proprii cu condiţia ca aceștia să fie compatibili cu sistemul de tip Master Image.

ÎNAINTE DE CRĂCIUN 2D DIGITAL, N-15, 101 minVineri - Miercuri 12:45; 17:00; 19:00; 21:15; 23:30, Joi 12:45; 17:00; 19:00; 21:15COMEDIE

PREŢUL GLORIEI2D DIGITAL, AP-12, 114 minVineri - Joi 10:45; 17:15

DRAMĂ

POVESTE DE DRAGOSTE 2D DIGITAL, AG, 105 minVineri - Joi 15:00; 19:30; 21:45

COMEDIE, DRAGOSTE

CRĂIASA ZĂPEZII DUB�T, AG, 80 min

Vineri - Joi 10:15

AVENTURI, COMEDIE,

GOOSEBUMPS: ÎŢI FACEM PĂRUL MĂCIUCĂ

SUBTITRAT, AP-12, 103 minVineri - Miercuri 14:30 Joi 14:30; 21:45 AVENTURI, COMEDIE, FANTASTIC

HAOS DE CRĂCIUN 2D DIGITAL, AP-12, 107 minVineri - Sambata, Luni - Joi 13:30; 18:00; 20:15; 22:30 Duminica 16:00; 18:00; 20:15; 22:30COMEDIE

ÎN INIMA MĂRII AP-12, 121 min

Vineri - Miercuri 18:15; 20:45; 23:15 Joi 18:15; 20:45ACŢIUNE, AVENTURI, DRAMĂ, ISTORIC

JOCURILE FOAMEI: REVOLTA - PARTEA A II-A AP-12, 136 minVineri - Miercuri 16:45; 19:15; 22:00 Joi 16:30; 19:15

ACŢIUNE,AVENTURI, DRAMĂ

MICUL PRINŢ DUB�T AG, 108 min

Vineri - Joi 10:30; 14:45

ANIMAŢIE

KRAMPUS. SPAIMA CRĂCIUNULUI 2D DIGITAL, AP-12, 98 minDuminica 12:00 Vineri - Joi 14:15; 18:45 Vineri - Miercuri 23:30 Joi 23:15COMEDIE, FANTASTIC, HORROR

PE MALUL MĂRII 2D DIGITAL, N 15, 122 min Vineri - Joi 10:45

DRAMĂ,ROMANTIC

PODUL SPIONILOR 2D DIGITAL, AP-12, 135 min Vineri - Joi 12:30; 17:30; 20:00; 22:45

BIOGRAFIC, DRAMĂ,THRILLER,

POVESTE DE IARNĂ LIVE, AG, 45 minDuminică 11:00

TEATRU DE PĂPUȘI

SECRETUL 2D DIGITAL, N-15, 111 minVineri - Miercuri 16:30; 20:45; 23:00 Joi 16:15; 20:45

MISTER, THRILLER

SPECTRE 2D DIGITAL, N-15, 150 minVineri - Joi 17:45; 20:30

ACŢIUNE, AVENTURĂ, CRIMĂ, THRILLER

ULTIMUL VÂNĂTOR DE VRĂJITOARE2D DIGITAL, AP-12, 106 minVineri - Joi 15:15 ACŢIUNE, AVENTURI, FANTASTIC

VICTOR FRANKENSTEIN 2D DIGITAL, AP-12, 109 minVineri - Sambata, Luni - Joi 11:15; 15:45 Duminica 13:45

HORROR, DRAMĂ

SUPER CHEF2D DIGITAL, AG, 145 minVineri - Joi 10:30

COMEDIE, DRAMĂ

BUNUL DINOZAUR DUB�T, AG, 105 min

Vineri - Joi 11:45; 14:00; 16:15

COMEDIE, DRAGOSTE

HOTEL TRANSILVANIA 2 DUB�T, AG, 89 min

Vineri - Joi 12:15

ANIMAŢIE, COMEDIE FAMILIE

MICUL PRINŢ 2D DUB�T, AG, 108 minVineri - Joi 13:00

ANIMAŢIE

PREMIERĂ PREMIERĂ

PREMIERĂ

STAR WARS: TREZIREA FORŢEI SUBTITRAT AG, 136 minJoi spre Vineri 00:01

ACŢIUNE, AVEN-TURI, FANTASTIC, SF

PREMIERĂ

STAR WARS: TREZIREA FORŢEI

DUB�T, AG, 136 minJoi spre Vineri 00:01

ACŢIUNE, AVEN-TURI, FANTASTIC, SF

PREMIERĂ

SAVVA: INIMĂ DE RĂZBOINIC

DUB�T, AG, 87 minVineri - Joi 11:00; 12:45

ANIMAŢIE, AVENTURI, FANTASTIC

AVANPREMIERĂ

TOTO, COCOȘELUL CEL VITEAZ

DUB�T, AG, 98 minVineri - Joi 10:15

ANIMAŢIE

PREMIERĂ

STEVE JOBS

2D DIGITAL, AG, 122 minVineri - Sambata, Luni - Joi 13:00; 15:30 Duminica 13:15; 15:30

BIOGRAFIC

Page 27: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 28: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 29: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 30: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 31: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 32: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY EVENTS RECOMANDĂRI PROGRAM

32

CONCERT: ADA MILEA

TEATRU-CONCERT CU ANCA HANU, BOBO BURLACIANU, CRISTI RIGMAN SI ADA MILEA.

Spectacolul pus în scenă de cei 4 artiști

este o combinație reușită între concert și teatru, cu jucării, bucurii și tristețe deopotrivă. Ada Milea nu mai are nevoie de prezentare, Bobo Burlă-cianu este Bobo de la „Fără Zahăr” (nu mai are nevoie de altă prezentare), Cristi Rigman și Anca Hanu sunt actori la Teatrul Național din Cluj.Evenimentul este inclus în programul „Zilele Capitalei Europene a Culturii”, Brasov 2021.Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.

Unde: Centrul Cultural RedutaCând: 15 decembrie 2015Oră: 19:00 Preț: 25 lei

STAND UP: COME-DY NIGHT

Marius de la

Spitalu’9, Ser-ghei și Anisia, vin la Brașov pentru a sus-ține un show de stand-up comedy de

neuitat.

Unde: Temple Pub

Când: 20 decem-

brie 2015

Oră: 21:00

Preț: 15 lei

CONCERT: CARLA’S DREAMS

Cel mai mis-

terios proiect musical mol-

dovenesc, Car-la’s Dreams,

vine la Brașov! After party cu Dj Axu Deejay

& Mc Juju.

Unde: The Vinta-

ge Pub

Când: 15 decem-

brie 2015

Oră: 23:00

CONCERT: HAYDN

DEANE & DEANE S BIG BAND

Haydn Deane & Deane`s Big Band revine în Deane`s Irish

Pub & Grill. Ne așteaptă o seară cu jazz, swing și multă

distracție.

Unde: Deane’s Irish Pub & Grill

Când: 18 decem-brie 2015

Oră: 21:00

Preț: 20 lei

0368.411.9990762.299.9990747.277.9990725.377.9990788.319.988www.rotaxi.ro

Page 33: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 34: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY EVENTS RECOMANDĂRI PROGRAM

34

SÂMBĂTĂ12.12

10:30Teatru

CINE A FURAT FULGII DE NEA?

Teatrul Arlechino

18:00Concerte

DUO ART CAFEPrimo

19:00Festival

BRASOV JAZZ & BLUES FESTIVAL

2015 - SOUNDSVILLE: ALBERTO MARSICO

(ITALIA), GIO ROSSI (ITALIA),

LARS KUTSCHKE (GERMANIA), SONNY

AND HIS WILD COW (UNGARIA), DUKE ROBILLARD BAND

(SUA)Teatrul Sică

Alexandrescu

23:00Petreceri

SATURDAY VIBESSocial Pub

DUMINICĂ13.12

10:30Teatru

POVEȘTI DE CRĂCIUN

Teatrul Arlechino

11:00Teatru

POVESTE DE IARNĂCinema One

18:00Sport

DE SĂRBĂTORI DĂRUIEȘTE UN

ZÂMBET, ED. A IV-APatinoarul Olimpic

18:00Concerte

MAGNIFICAT ANIMA MEA - CONCERT DE

CRĂCIUNBiserica Neagră

20:00Concerte

ANAMARIA NICOARĂ

Jurnal Cafe

LUNI14.12

17:00Petreceri

BE SOCIAL AFTER WORK

Social Pub

20:00Alte evenimenteJAR MUSIC QUIZ

Jar

MARȚI15.12

19:00Concerte

ADA MILEACentrul Cultural

Reduta

20:00Concerte

ȘTEFAN HRUȘCĂSala Patria -

Filarmonica Braşov

MIERCURI16.12

19:00Concerte

FUEGO - ACASĂ DE CRĂCIUN

Sala Patria - Filarmonica Braşov

19:30Concerte

CHRISTMAS IN VIENNA

Teatrul Sică Alexandrescu

20:00Alte evenimente

THE BEER AND KNOWLEDGE PUB

QUIZDeane’s Irish Pub

& Grill

20:00Concerte

L’ETAGE LIVE MUSICL’etagè Cafe Bistro

23:00Petreceri

GOOD OLD TIMES4rooms

JOI17.12

20:00Teatru

9 DIN 10 | REACTOR DE CREAȚIE ȘI

EXPERIMENTHOF CAFE

20:00Concerte

DE VIN ROŞU ŞI INIMA ALBASTRĂ

CU IOANA ERNEA ŞI ALEXANDRU NUCA

Bistro de l’Arte

21:30Concerte

ROCK&ROLL AND MORE CU PETER

BARDOCZBridge Pub

22:00Petreceri

RETRO NIGHTTemple Pub & Grill

23:00Concerte

CARLA’S DREAMSThe Vintage Pub

VINERI18.12

18:00Concerte

ASCULTAŢI COLINDUL

ÎNGERILORBiserica Neagră

19:00Concerte

COLINDE DE CRĂCIUN CU CORUL

CONCENTUS C. Cultural Reduta

20:00SEARA DE JAZZ CU

FASHION BANDCastle Pub

21:00HAYDN DEANE & HIS

BIG BANDDeane’s Irish Pub

& Grill

23:00Petreceri

MOVE FRIDAY NIGHT OUT

MOVe Club

Page 35: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 36: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY EVENTS RECOMANDĂRI PROGRAM

36

SÂMBĂTĂ19.12

18:00Concerte

DUO ART CAFEPrimo

19:00Concerte

BEST OF VIENNASala Patria -

Filarmonica Braşov

20:00Concerte

TONY BABOON & SZIGET SNEAK-PEAK

HOF CAFE

22:00Petreceri

THE BEAT GOES ONTemple Pub & Grill

23:00Petreceri

SATURDAY VIBESSocial Pub

DUMINICĂ20.12

11:00Teatru

POVESTE DE IARNĂ  Cinema One

11:00Târguri

TÂRGUL POVESTE DE CRĂCIUN

Centrul Cultural Reduta

12:00Teatru

CINE A FURAT FULGII DE NEA?

Teatrul Arlechino

19:00Teatru

DANSÂND ÎN NOAPTE

Teatrul Sică Alexandrescu

19:30Concerte

FADE OUT A 2-A EDIȚIE!

HOF CAFE

LUNI21.12

10:00Târguri

EXPO CADOURI DE CRĂCIUN 2015

International Trade Center

20:00Alte evenimenteJAR MUSIC QUIZ

Jar

MARȚI22.12

19:00Concerte

CONCERT SIMFONIC CU ADRIAN PETRESCU

Sala Patria - Filarmonica Braşov

22:00Petreceri

TUESDAY KARAOKE TIME WITH COPILU

Deane’s Irish Pub & Grill

MIERCURI23.12

19:00CONCERT SIMFONIC

CU ADRIAN PETRESCU

Sala Patria - Filarmonica Braşov

20:00Alte evenimente

THE BEER AND KNOWLEDGE PUB QUIZ

Deane’s Irish Pub & Grill

JOI24.12

09:00Târguri

TÂRG DE CRĂCIUNMuzeul de etnografie

18:00Alte evenimente

ATELIER DE MODELAJ ÎN LUT!

Eliana Mall

JOI31.12

20:00PETRECERI

DEANE’S HAPPY NEW YEAR 2016

DEANE’S IRISH PUB & GRILL

20:00PETRECERI

REVELION PARTY FESTIVAL ‘39FESTIVAL 39

20:00PETRECERI

SOCIAL REVOLUTION 2016

SOCIAL PUB

21:00PETRECERI

REVELION 2016 LA HOCKEY PUB

THE HOCKEY PUB

21:00PETRECERI

TIMES NEW YEAR’S

CELEBRATION 2016TIMES PUB

21:00PETRECERI

BRITISH REVELION 2016

BRITISH PUB

21:00PETRECERI

NYE IN RETRO STYLEPLATINUM

22:00PETRECERI

NEW YEAR’S EVE PARTY

TEMPLE PUB & GRILL

VEZI LISTA COMPLETĂ A

EVENIMENTE-LOR DIN ORAȘ

Page 37: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 38: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY KIDS RECOMANDĂRI PENTRU CEI MICI

38

FANTASIA LAND,LOCUL COPILĂRIEI CA-N POVEȘTI

Copiii au puterea să

transforme totul într-o poveste, fantezia face parte din viața lor zi de zi și le aduce bucurie, mai ales acum în perioada sărbătorilor de iarnă. La Fantasia Land dăm frâu imaginației celor mici și îi chemăm la joacă lângă bradul împodobit, îi invităm să cânte și să asculte colinde și le-am pregătit multe surprize dulci. Cei mai mici prichindei, de doar 1 an, dar și cei de peste 3 ani, care

PROGRAM SĂRBĂTORI:20 – 23 decembrie: 9.30 – 20.3024 decembrie: 9.00 – 19.0025 – 27 decembrie – închis31 decembrie – 9.00 – 17.001 – 2 ianuarie – închis

REZERVĂRI ȘI INFORMAŢII: 0268 411 [email protected]

ADRESA:Magazin Star, Etajul III, Str Nicolae Bălcescu 62, BrașovFacebook: Fantasia Land

„Vă aşteptăm la Fantasia Land să ne jucăm impre-ună, să deve-nim piraţi sauprinţese pen-tru câteva ore.”

_ECHIPA FANTASIA

LAND

deja merg la grădiniță se pot juca în voie în așteptarea lui Moș Crăciun. Vă dorim tuturor sărbători fericite!

Page 39: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 40: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY KIDS RECOMANDĂRI PENTRU CEI MICI

40

BINE AȚI VENIT ÎN ȚARA VISELOR

Când ești mic visezi tot timpul,

iar imaginația nu are niciodată limite. Te poți visa supererou sau poate prințesă cu puteri magice. Orice e posibil în copilărie. În Țara Viselor îi îndrumăm pe cei mici să dea frâu liber imaginației. Prin joc totul poate fi posibil, prin joc ei cresc frumos, iar părinții sunt fericiți... Așa că vă așteptăm la atelierele noastre de creație, de pictură, la o cafea sau un ceai.Organizăm petreceri

aniversare, Kid Parking Over Night.Copiii peste 3 ani pot rămâne la spațiul de joacă și fără părinți, sub aripa noastră atentă și plină de voie bună!

Află mai multe despre Țara Viselor pe facebook sau fă-ne o vizită pe str. Vasile Carlova, 18.

Loc de joacăȚARA VISELOR

Telefon: 0730 081 030Adresă: Str. Vasile Carlova 18 Email: [email protected] Facebook: Ţara Viselor

Page 41: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 42: Zn Brasov 11 dec 2015

CURS OPERATOR CNC – OPERATOR MAŞINI CU COMANDÃ NUMERICÃ

Profesional New Consult vă invită

să participaţi în perioa-da următoare la cursul Operator CNC – Maşini cu Comandă Numerică, util şi necesar tuturor celor care activează în unităţi dotate cu maşini acţiona-te numeric, fie acestea din industria auto, prelucra-rea lemnului, plastic, etc.

PROFESIONAL NEW CONSULT

telefon : 0760.031.178, 0786.333.103,

fax: 0368.466.565

email: [email protected]

str. Iuliu Maniu, nr.47, etaj 4, camera 404C, cladirea Cobco (langa Spital Sfanta Maria)

Facebook /pages/Cursuri-Brasov

web: www.profesio-nalnewconsult.ro

PROFESIONAL NEW CONSULT

telefon : 0760.031.178, 0786.333.103, fax: 0368.466.565email: [email protected]. Iuliu Maniu, nr.47, etaj 4, camera 402, cladirea Cobco (lângă Spital Sfânta Maria)Facebook /pages/Cursuri-Brașovweb: www.profesio-nalnewconsult.ro

O meserie extrem de solicitată pe piaţa muncii, atât din România cât şi din afara ţării, Operatorul Maşini cu Co-manda Numerică este o calificare ce poate fi deprinsă urmând cursul organizat de Profesional New Consult împreună cu formatori specialişti, beneficiind de săli dotate cu mijloacele necesare susţinerii profesionale a unui asemenea curs. Partea teoretică este asigurată prin aprofundarea noţi-unilor în domeniu, prin exemple specifice ale diferitelor operaţiuni necesar a fi însuşite de către un Operator Maşini cu Comandă Numerică cu componenta impor-tantă de practică.

CITY EDU CURSURI

42

Alte cursuri orga-nizate de societate în această perioadă sunt : • CURS INSPECTOR RESURSE UMANE 400 lei• CURS ARHIVAR 750 lei,• CURS CONTABILI-TATE - 500 lei,• CURS COAFOR 650 lei,• CURS TEHNICIAN ELECTRONIST 600 lei

Page 43: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 44: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY CAUSES CAUZE

44

GĂZDUIEȘTE UN CĂȚEL ACASĂ ȘI PRIMEȘTI „SALARIU”

O MASĂ CALDĂPENTRU FIECARE

Reprezentanții grupului de pe

facebook „Protecţia animalelor Braşov” vor să ajute câinii de la adăpostul din Stupini să treacă mai ușor peste iarnă. Toți iubitorii de animale sunt invitați să găzduiască un cățel (sau mai mulți), mai ales dacă stau la casă și au curte. Patrupezii luaţi acasă vor fi gata vaccinaţi, microcipaţi şi spălaţi. Membrii grupului vor oferi și hrană și vor construi chiar și casa cățelului luat „în chirie”. Cei care vor

În perioada 21-22 decembrie Fundația Transilvania Expres organizează acțiunea

caritabilă „O masă caldă pentru fiecare”. În Centrul Civic, lângă Biserica de lemn bucătarii Brigăzii 2 Vânători de Munte vor găti și vor împărți hrană caldă nevoiașilor. Orice brașovean poate da o mână de ajutor. Spre exemplu puteți aduce la locație haine sau jucării care nu vă mai folosesc, dar care vor aduce zâmbete pe fețele altora.

accepta să țină un cățel peste iarnă vor primi și 100 de lei lunar.

Dacă vrei să găzduiești un cățel sună la 0743 077 303.

Page 45: Zn Brasov 11 dec 2015

OFERTE SPECIALE ACUM LA

SHORTCUT COMPUTERS

ADRESA:

BULEVARDUL GRIVITEI, NR.49

TEL.:0268/425268, 0368/401197, 0726/746356.

CALEA BUCURESTI, NR. 78A

0368/402531, 0733/665867.

LUNI-VINERI: 08:00-20:00SAMBATA:

09:00-13:00

COMANDĂACUM

ONLINE!

ASUS RT-N12+ WIRELESS N300 3-IN-1 ROUTER (ROUTERE & WIRELESS)

ASUS GX1000 EAGLE EYE MOUSE | WRED | INTERFATA PC USB 2.0 | LASER | NEGRU | 8200 DPI | BUTOANE 6 | R

(MOUSE)

ASUS X553MA-XX490D | 15.6 INCH | LED BACK-LIT SLIM | 1366 X 768 PIXELI | DUAL CORE CELERON | N2840 | 2.58 (LAPTO-

PURI)

ASUS X555LA-XX1568D | 15.6 INCH | LED BACK-LIT SLIM | 1366X768 PIXELI | CORE I3

| 4005U | 1.7 GHZ | CAPAC (LAPTOPURI)

99 LEI

999 LEI 1399 LEI

299 LEIw

ww

.sh

ort

cutc

om

pu

ter.

ro

Laptop Asus X553MA-XX490D, 15.6”HD (1366x768) glare LED-BacklightIntel Celeron N2840 (2.16Ghzup to 2.58Ghz, 1600Mhz, 1MB)video integrat Intel HD 4000, RAM 4GB DDR3 1600Mhz (1x4GB)HDD 500GB 5400rpmSuperMulti DL DVD± RWCard Reader 2-1, boxe stereoVGA Camera

X555LA,Core i3, CPU i3-4005U 1700 MHz, Screen 15.6”

Resolution 1366x768, Screen type Glossy, RAM 4GB, Max 8GB, DDR3L, HDD 500GB, 5400 rpm, SATA, DVD Super Multi DL, VGA card Intel HD Graphics 4400, Integrated,

Page 46: Zn Brasov 11 dec 2015

OFERTA TOAMNEI @ DECATHLON BRAŞOV

SCANEAZĂ PENTRU TOATE OFERTELE:

SUSŢINUTĂ DE:

CITY SPORTS SPORT

46

eveni-mente

sportiveRECOMANDARI:

BASCHETMECIURI ACASĂ

OLIMPIA CSU BRAȘOV VS ACS

SEPSI SFÂNTU GHEORGHE,

LIGA NAȚIONALĂ FEMININĂ, SALA

SPORTURILOR, SÂMBĂTĂ, 19.12., ORA*nestabilită

HOCKEYCORONA BRA-

ȘOV WOLVES VS

DEBRECENI HK

LIGA MOL, PATINOARUL

OLIMPIC, SÂMBĂTĂ, 13.12.,

ORA18:00

De Sărbători dăru-iește un zâmbet a

ajuns la ediția a IV-a. Duminică, 13 decembrie, vă așteptăm cu mic cu mare și cu plușuri la meciul Corona Brașov Wolves – Debre-ceni HK. Această ediție a acțiunii caritabile de colectare a plușurilor se desfășoară exact la un an față de cel anterior.

Vă invităm și anul acesta, ca prin acest gest simbolic, să aducem împreună un zâmbet pe fețele copiilor din casele de copii și cen-trele de plasament.

Nu uitați, plușurile se aruncă pe gheață doar la PRIMUL GOL înscris de CORONA BRAȘOV WOL-VES.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

DE SĂRBĂTORI DĂRUIEȘTE UN ZÂMBET, ED. A IV-A - TEDDY BEAR TOSSDUMINICĂ, 13 DECEMBRIE, ORA 18:00, LA PATINOARUL OLIMPIC BRAȘOV

_SCANEAZĂ PENTRU

MAI MULTE INFORMAȚII

DESPRE PATINOARUL

OLIMPIC BRAȘOV

Page 47: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 48: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

48

UNDE POȚI

SAVURA COASTE DE PORC ÎN ORAȘ

Coastele de

porc fac parte

din tradiția

barbeque-ului

american,

dar au mare

căutare și în

România. La

Brașov sunt

câteva resta-

urante vestite

pentru coastele

de porc gătite

ca la carte,

aduse la masă

sfârâind! Poftă

bună!

Coaste de porc

în Brașov

RECOMANDĂRI:

Four Roses Str. Olteţ 13

tel. 0268426870 L-D: 10:00 am –

11:30 pm

Roata NoroculuiStr. Crişan 6

tel. 0268412324 L - D: 09:00 - 24:00

Ceasu’ RăuStr. Iuliu Maniu 58

tel. 0268 476 670, 0723 297 993

L - D: 10:00 - 24:00

CaffinoGriviței 40

tel. 0268425680 L - D: 8:00 am-

11:30 pm

Hanul DomnescStr. Timiş 70

tel. 0268270027

Festival 39Str. Republicii 62 0743339909 L - D: 07:00 - 24:00

Sergiana RestaurantStr. Mureşenilor 23 tel. 0268 419 775, 0723 294 923 L - D: 09:00 - 24:00

Hanul MureșenilorStr. Valea Largă 57, Săcele tel. 0268276421, 0767500009 L-D: 07:00 - 24:00

LISTA COMPLETĂ O GĂSEȘTI AICI

COASTE

Page 49: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 50: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 51: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 52: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

52

Clătiteîn BrașovRECOMANDĂRI:

Old Center BistroStr. Nicolae Bălcescu 67 0268419100

L-V: 08:00 - 23:00, S-D: 10:30 - 22:00

Ceasu’ RăuStr. Iuliu Maniu 58

tel. 0268 476 670, 0723 297 993

L - D: 10:00 - 24:00

Sergiana Restaurant

Str. Mureşenilor 23

tel. 0268 419 775, 0723 294 923

L - D: 09:00 - 24:00

AmbasadorStr. Republicii 60

0268414971, 0722514450

L-D: 08:00 - 24:00

Clătităria La RepubliqueStr. Republicii 33 tel. 0744351668 Lu - Vi: 08:30 - 22:00 Sâm - Dum: 09:30 - 22:00

PizzaioloStr. Crişana 4 tel. 0368407040, 0268412087, 0729977044, 0741630753 L-D: 11:00-23:00

UNDE POȚI

MÂNCA CLĂTITE

BRAȘOVENE

Sunt gustoase,

sunt prietenoa-

se cu silueta

și îți potolesc

foamea. Clăti-

tele brașovene

sunt o speciali-

tate din partea

locului, după

cum sugerează

și numele. Dacă

ești în trece-

re prin oraș,

trebuie să le

încerci.

LISTA COMPLETĂ O GĂSEȘTI AICI

CLĂTITE

ROATA NOROCULUINu există braşovean sau turist care să nu fi auzit că “cea mai bună ciorbă de burtă se mănâncă la Roată”. Renumiţii mici şi cele-brul déjà biftec tartar, au făcut din totdeauna furori în rândul gur-manzilor adevăraţi. Deci ai motive să te aşezi la masă, în salonsau pe terasă, să savurezi o ciorbă sau un peşte. Cât despre prepara-tele din porc, vită, pui, ori vânat… ce să mai vorbim?Meniul e plin!

Str. Crişan 6, L-D 10.00 - 23.30, Tel.: 0268 412 324, fb: /RoataNoroculuiOffi-cial, web: roata-norocului.ro

SĂ RÂDEM

CĂ-I SĂNĂTOS!

Chelner în supa mea e o lentilă! - Ah da, mă tot miram de ce

e aşa ceaţă în local...

- Domnule chelner în supa mea e un aparat

auditiv! - Ce ziceţiiii?!...

Ospătar, adu-mi, te rog, o scobitoare!

- Imi pare rău, domnule, sunt ocupate toate!

RESTAURANT CASA CRANȚA Situat într-o clădire în stil arhitectural brâncove-nesc, ce oferă vedere minunată a centrului oraşului.Specific restaurant: Oaspeții pot gusta preparatele delicioase din bucătăria românească şi internaţională oferite de restaurant, alături de o selecţie largă de vinuri din crama de la Casa Cranța.

Adresa: Str. Mr. Cranța, nr. 3A2, Tel.: 0268.476.992, 0740.117.812, [email protected] fb: CasaCranta, web: casacranta.ro

Page 53: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 54: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

54

AMBASADOR RESTAURANTSpecific: Restaurant cu specific internaţional. Arhitectură şi ambianţă elegantă.Organizează evenimente private.

Specialitatea casei:Restaurant Ambasador vă propune o experienţă culinară unică, bazată pe bucătăria internaţională.

Recomandarea bucătarului: Muşchi de vită cu sos gorgonzola şi Medalion de porc cu sos de ardei şi tagliatele.

Bucătărie deschisă:zilnic 08.00-23.00

Adresa: Str. Republicii nr. 60, Program: Zilnic 08.00 - 23.00, Tel.: 0722 51 44 50, fb: facebook.com/brasov.ambasador, web: www.restau-rant-ambasador.com

mușchi de vită cu sos gorgonzola

medalion de porc cu sos de ardeiși tagliatele

CIOCO-GELATERIACAPRICESSărbătorile din acest an sunt mai dulci cu bunătățile de la Cioco-gelateria Caprices. Lasă-i Moșului o cană cu ciocolată caldă specială și poate îți va aduce și el darurile pe care le-ai visat. Pune sub brad o cutie cu praline belgiene diversificate sau alege tabletele de ciocolată neagră care să desăvârșească masa de sărbători. În inima orașului, lângă Biserica Neagră, se află Cioco-gelateria Caprices. Vizitează-ne pentru că de sărbători ai voie să îți satisfaci orice capriciu.

Adresa: Str George Barițiu nr 3 lângă Biserica Neagră , Program: L-D 10:00-21:00, Tel.: 0268 477805 , fb: www.facebook.com/caprices.ro, web: www.caprices.ro, email: contact@

caprices.ro

Page 55: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 56: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

56

AMASI DELIVERY0368.454.033Luni - Duminică 10:00 - 22:00Comandă minimă 70 RONTimp livrare 45 minuteContact : [email protected] www.amasi.ro.

Adresa: Str. Mihai Viteazu nr. 1, Program: L-V 09.00 - 24.00, S-D 11.00 - 24.00, Tel.: 0368 454 0336, fb: facebook.com/restau-rantamasi, web: www.amasi.ro

CELE MAI SOLICI-

TATE DIN MENIU

- Kebab Amasi,

200/100 gr,

27 lei

- Beiruti,

200/100 gr,

27 lei- falafel,

25 lei

- falafel, 150 gr

14 lei

Page 57: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 58: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

58

pizzafast-food non stopRECOMANDĂRI:

@BLUE VIKINGIULIU MANIU 38

Pizza & Pagrano 33 de sortimente

de pizza și 10 tipuri de sandvich

Pagrano. Delivery Non

Stop TEL: 0268 418989,

0268 418996, 0368 418989

www.blueviking.ro

@DIECIMIHAI VITEAZU

10, COLȚ CU DIMITRIE CAN-

TEMIR Pasta & Pizza Delivery Non

Stop TEL: 0268 418998

www.pizzeria-dieci.ro

@ANDO’S 15 NOIEMBRIE 6 Fast Food TEL: 0268 410588, 0733 307307 www.andosfo-od.ro

@MCDONALD’SREPUBLICII 57-59 Fast Food TEL: 0268 406800 www.mcdonal-ds.ro

@MCDONALD’S DRIVECALEA BUCU-REȘTI 106 Fast Food TEL: 0268 331010, 0723 801142 www.mcdonal-ds.ro

@PANINI15 NOIEMBRIE 40 CALEA BUCU-REȘTI 16 Fast Food

Page 59: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 60: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

60

În timpul săptămânii te așteptăm să iei prânzul la

noi cu doar 15 lei, iar studenții au un meniu special, la doar 11 lei. Petrecem serile cu muzică bună live, la un vin de colecție poate, așezat lângă un plator de bună-tăți, pregătit în bucătăria conașu-lui. Minciunele, placinta de casă, papanașii sau laptele de pasăre pot îndulci fiecare moment din zi, pe care alegi să îl petreci la Gaura Dulce. Circula prin oraş şi o glumă pe seama acestui local. Când cineva întreba unde era Gaura Dulce, i se răspundea s-o caute în „fundul Cerbului”. Știi unde să ne găsești! Noi te așteptăm cu masa întinsă.

„Cele mai frumoase bucăţi de carne din mãcelãrie erau cumpãrate dimineaţa, de birtaş. Grãtarele sfârâiau non-stop la Gaura Dulce.”

RESTAURANT-TERASA GAURA DULCE Tel: 0268 523 099Adresă: Piața Sfatului 12-14e-mail: [email protected]

RESTAURANTUL GAURA DULCERESTAURANTUL GAURA DULCE TE AȘTEAPTĂ ÎN ACEST SEZON CU BUNĂTĂȚI TRADIȚIONALE, DAR ȘI CU OFERTE SPECIALE!

Page 61: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 62: Zn Brasov 11 dec 2015

BRAȘOV, STRADA REPUBLICII, NR. 55TEL.: 0268410222 0727300458

WWW.FACEBOOK.COM/TAVERNASARBULUIBRASOV

ÎNCEARCĂ PLĂCINTA BUREK, UN PREPARAT

CU TRADIȚIA GUSTULUI SURPRINZĂTOR

Povestea plăcintei burek e de demult, din anul 1498, când a fost

gătită în orașul sârb Niš. Apoi s-a răspândit

în toată lumea, iar acum se găsește chiar

și la noi în Brașov.

NEWRESTAURANT, PLĂCINTĂRIE, CAFENEA

Plăcinta cu mai multe straturi de aluat, umplută cu brânză, carne, legume, spanac, mere și cam tot ce e bun și se poate coace la cuptor e inclusă astăzi în bucătăria tradițională din zona balcanică.

Dacă ți-e poftă de ceva bun sau dacă vrei să-ți potolești foamea cu un preparat sățios, încearcă un burek de la Taverna Sârbului. E pregătit după rețeta tradițională de acum 500 de ani. Alții sunt bucătarii, altele vremurile, dar gustul e același.

Page 63: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 64: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

64

Page 65: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

65

Page 66: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

66

PIZZAMORECe spun clienții despre noi :„Atmosferă super.”„Pizza excelentă în stil italian.”„Opțiuni generoase pentru pizza personalizată.”„Servire rapidă, mâncare foarte bună.”„Personal amabil.”„Superb: PizzAmore îți dă emoții!”„Ma che buona roba. Madonna mia :D”„Un pezzetto d’Italia in Romania.”„Good english, helpful for lost foreigners.”Vă așteptăm cu drag !Meniu disponibil pe Facebook PizzAmore

Str. Traian Grozăvescu nr. 2 (lângă Aula Universității), Tel: 0770.657.091, Meniu disponibil pe Fb: /pizzamorebrasov

15% reducere promoție pentru elevi/studenți cu carnetul de elev/student!

OFERTĂ

Page 67: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 68: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY SPECIAL EVENTS EVENIMENTE SPECIALE

68

RESTAURANTE DESCHISE ÎN ZIUA DE CRĂCIUN

Vin sărbătorile și te gândești cu groază la învelitul

sarmalelor? :) Nu-i nimic. Dacă nu îți place să gătești sau nu ai timp să stai în bucătărie, trebuie să știi că sunt restaurante care vor avea deschis și pe 25 decembrie, în ziua de Crăciun. Vei găsi în meniu și preparate tradiționale și sofisticate, în funcție de specificul fiecărei locații în parte. Vor fi și mulți turiști în oraș, așa că te sfătuim să îți faci o rezervare înainte, dacă nu vrei să aștepți.

reco-man-

dări

Bella MuzicaStr. Gh. Bariţiu 2

Casa HirscherStr. A. Hirscher 2

Mado Cafe-Restaurant

Str. Republicii 10

Restaurant Dâmbu Morii

Dâmbu Morii, Timișul de Jos,

Brașov

Taverna Sâr-bului

Str. Republicii 55

Hanul DomnescStr. Timiş 70

Page 69: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 70: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY SPECIAL EVENTS EVENIMENTE SPECIALE

70

UNDE POȚI MERGE LA REVELION FĂRĂ REZERVARE

Nu ai niciun plan pentru Revelion

până la acest moment? Asta nu e o tragedie. Dacă nu vrei să rămâi acasă, sunt câteva locuri din oraș unde poți merge la petrecerea de Revelion chiar în seara de 31 decembrie, fără să faci rezervare. În special cluburile au pregătit petreceri cu open bar și DJ, dar sunt și câteva restaurante la care poți merge să te distrezi în noaptea dintre ani.

recoman-dări

4roomsintrare 50 lei

Strada Mihail Kogalniceanu Nr.

13, Bl C2 tel. 0771444444

Deanes Irish Pub & Grill

intrare 70 lei Str. Republicii 19

tel. 0734010203

MOVe Club100 lei intrare și

bufet Mihail Kogalni-

ceanu, nr 15 tel. 0799 100 200

Social Pub50 lei intrare

Bd. Mihail Kogal-niceanu 23

tel. 0748332211

Temple Pub& Grill100 lei intrare și bufet Bd. Mihail Kogal-niceanu 15 tel. 0733800700

Hanul DomnescSala Rustic 270 lei Str. Timiş 70 tel. 0268270027

Mado Caferestaurant des-chis toată noap-tea de Revelion Str. Republicii 10 tel. 0268475385

Page 71: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 72: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY SPECIAL EVENTS EVENIMENTE SPECIALE

72

Page 73: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 74: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY SPECIAL EVENTS EVENIMENTE SPECIALE

74

Page 75: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 76: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY SPECIAL EVENTS EVENIMENTE SPECIALE

76

RINA VISTA

Profită de ultimele date disponibile pentru 2015 și vei avea 25 % discount la orice meniu de nuntă!Meniuri începând cu 149 lei. Acestea includ: gustare, pește, sarmale, mix grill, tortul miresei și cafea.

Bonus: primirea cu șampanie, covor roșu la intrarea în restaurant, transportul invitaților și cameră matrimonială pentru miri.

Adresa: Str. Poiana Braşov, Tel.: 0754/053.363, e-mail: [email protected], fb: /rinavista.poianabrasov, web: www.rinahotels.ro

Page 77: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 78: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

78

BRICK’S PIZZA & PUBBricks Pizza & Pub vă aștepată cu o gamă variată de preparate culinare și băuturi pe terasa amenajată în fața locației. Tot aici puteți gasi și un spațiu special amenajat cu o capacitate maximă de 20 persoane, unde vă puteți juca pe XBOX Kinect GRATUIT, doar pe baza consumației (avem diferite jocuri de aventură, bowling, ping-pong, volei, fotbal, box ).

Adresa: Tâmpei nr.9, Tel.: 0268324148, L-V 9:00 - 00:00, S - D 12.00 - 00.00 fb: /www.facebook.com/pages/Bricks/131450776888874

Page 79: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 80: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

80

LIA AND FRIENDS – EXPOZIȚIE DE ILUSTRAȚIE, LUCRĂRI SEMNATE ANDAANSHEEN7 DECEMBRIE 2015 – 4 IANUARIE 2016

SCHOOL OF NOISE – CONCERT DE CRĂCIUNLUNI, 21 DECEMBRIE, 19H00

WEEKLY TOASTMASTERS MEETING -> CHALLENGE: GIVING FEEDBACK TO...EVERY TUESDAY, 6.00 P.M. - 8.00 P.M.

COLȚUL CU IDEI ISTEȚE ȘI CU PERSONALITATE: CADOURI SAU PRETEXTEPENTRU A LE FACE O BUCURIE CELOR DRAGI

SĂRBĂTOREȘTE-ȚI ZIUA DE NAȘTERE LA CEAI ET CAETERA

Mai multe detalii despre toate activitățile care au loc în ceainărie, puteți găsi accesând::www.ceaietc.rowww.facebook.com/ceaietc

Programul ceainăriei:luni - vineri: 14h00-23h00sâmbătă - duminică: 13h00-23h00ultima comandă: ora 22h00

Page 81: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 82: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

82

FOR SALE PUBConcept: Dacă ai chef de o ne-bunie în oraş, să mănânci alune şi să arunci cojile pe jos, să bei ceva într-un cadru fain şi să asculţi muzică bună, poţi să îţi îndrepţi paşii spre For Sale Pub.

Specific: Clienţii sunt întâmpinaţi cu bucurie fie că îşi beau berea cu noi (cea mai vandabilă bău-tură a pub-ului) sau că degustă din cocktail-urile noastre: „Vis de iapă în călduri”, „Bivol Turbat”, „Purceluş şchiop”, “Gâdilat de fân”, „Aere de gâscă’n baltă” sau unul dintre ultimele produse introduse în meniu „Mocirla à la Sid” şi-a primit numele după po-recla ospătarului care a venit cu reţeta, şi aţi ghicit, semăna mult cu personajul din Ice Age”.

Adresa: Bulevardul 15 Noiembrie 24, Orar zilnic: 08.00 - 02.00, Tel.: 0788 758 582, fb: /For-SALE-PUB.

BEREA - CEA MAI VANDABILĂ

BĂUTURĂ A PUB-ULUI

Page 83: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 84: Zn Brasov 11 dec 2015

84 CITY LIFESTYLE RENT A CAR, TAXI, CAR WASH

taxi în brașov

RECOMANDĂRI:

Bratax TaxiTel: 9948, 0268 948,

0268 315555, 0726 315 555, 0757 315 555, 0760 315 555 Aplicație pentru

smartphone

MartaxTel: 0268 313 040,

0368 451 011, 0770

313 040, 0723 313 040, 0745 313 040,

0761 313 040 Aplicație pentru

smartphone

Rey TaxiTel: 0268 411 111,

0723 890 636

Ro TaxiTel: 0268 319 999;

0268 319 988; 0268 319 977; 0268 306 666, 0744 377 999,

0722 377 999, 0788 319 988, 0762 299

999 Aplicație pentru

smartphone

Taxi 4T4UTel: 0722 405 646

Tod TaxiTel: 8299, 0268 321 111, 0766 321 111,

0722 321 111, 0748 321 111

Aplicație pentru smartphone

Page 85: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 86: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY LIFESTYLE SPORT, MODĂ, FRUMUSEȚE

86

EPILAREA DEFI-NITIVĂ ESTE O

PROCEDURĂ MEDICALĂ CARE POATE FI REA-LIZATĂ DOAR ÎNTR-O CLINICĂ SPECIALIZATĂ UNDE LUCREAZĂ TERA-PEUŢI CU PREGĂTIRE ÎN DOMENIU.

Specialiştii Coquette Beauty Clinique îţi garan-tează un număr mult mai mic de şedinţe şi un con-fort sporit graţie celei mai performanţe tehnologii laser pentru epilare defi-nitivă – Cynosure Elite. La Coquette Beauty Clinique se foloseşte aceeaşi tehnologie în toate cele patru clinici din ţară – Bucureşti, Cluj, Constanţa şi Braşov – astfel încât pacienţii sunt asiguraţi că vor beneficia de acelaşi tratament.

Laserul Cynosure Elite are incorporat un sistem

COQUETTE

Adresă: Str. Constantin Brâncoveanu, nr 38, BrașovTelefon: 0788 515 272Website: www.coquette.roEmail: [email protected]

SINGURELE CLINICI DIN ROMÂNIA EXCLUSIV SPECIALIZATE ÎN EPILARE DEFINITIVĂ

de răcire Zimmer care conferă protecţie şi cel mai ridicat confort pen-tru pacient, printr-un jet de aer rece care amorţeş-te zona atât înainte, cât şi după aplicarea pulsului laser. Prin capacitatea de a utiliza două lungimi de undă se poate elimina părul nedorit în cazul pielii bronzate sau a celei de culoare mai închisă, o facilitate imposibilă până acum.

În cadrul fiecărui trata-ment terapeutul alege parametrii optimi, ba-zându-se pe experiența practică, dobândită în cei peste 12 ani de expertiză în epilarea definitivă.

Pentru mai multe infor-mații, accesați www.coquette.ro si www.epi-lare-definitiva.ro.

DACĂ TE-AI SĂTURAT DE METODELE CLASICE DE EPILARE, EPILAREA DEFINITIVĂ LASER ESTE SOLU-ŢIA IDEALĂ.

Page 87: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 88: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY LIFESTYLE SPORT, MODĂ, FRUMUSEȚE

88

Salonul nostru se focusează pe coafatul

din perie şi manichiură semipermanenta. Scopul nostru este să facem frumoase toate femeile din Braşov!

Începem cu un alint al părului încă de la scafă. Îl spălăm, îl masăm, îl revitalizăm cu produsele cele mai bune, după care experţii îl usucă şi îl aranjează. Uscătoarele de cea mai mare putere, perii de toate mărimile şi alte produse de styling, toate ajută la completarea unui look de invidiat, care acasă ţi se poate părea imposibil de realizat. Coafatul din perie îţi lasă părul lucios, sănătos, aerisit, dar şi aranjat mai multe zile. Cea mai bună parte? Te face să prinzi încredere în tine şi să cucereşti lumea!

FRUMUSEȚE ȘI RELAXARE ÎN ACELAȘI LOC: BRAȘOV BEAUTY LOUNGE

SERVICII DE CALITATE, OFERITE CU GRIJĂ DE PROFESIONIȘTI

„Scopul nostru este să facem frumoase toate femeile din Braşov!”

_BRAȘOV BEAUTY LOUNGE

Precizăm încă de la început că nu pilim unghia! Folosim dizolvante speciale, profesionale pentru a scapă de ojă semipermanenta, tocmai pentru că unghia să rămână sănătoasă! Garantăm că este foarte comod să aveţi o manichiură impecabilă timp de o săptămâna jumătate, asta în caz că nu va plictisiţi de culoare… Cea mai bună parte? Îi poţi întinde mâna Destinului fără să-ţi faci griji de manichiură ciobită!

FĂRĂ PROGRAMARE? E ADEVĂRAT?

DA! Am făcut în aşa fel încât să fie adevărat! Datorită timpului scurt de realizare şi ajutaţi de puterea unui Lounge minunat, ne permitem să va primim cu drag oricând doriţi ! Micile întârzieri de 10-15 minute care pot apărea, va dau ocazia să beţi ceva cu prietenele cu care aţi venit, să vă faceţi prieteni noi în salon, să vorbiţi cu experţii sau să citiţi o carte bună.

POT SĂ VIN ÎN BRAŞOV BEAUTY LOUNGE ŞI FĂRĂ SĂ BENEFICIEZ DE UN SERVICIU DE ÎNFRUMUSE-ŢARE?

Sigur! De aceea l-am făcut şi

Lounge! Ne bu-curăm de fiecare dată când locaţia este plină de oa-meni frumoşi! Ne bucurăm să con-tribui şi tu la at-mosfera frumoasă care se creează în interior!

Cardul EXPRESS conține COAFURA EXPRESS + MA-NICHIURA EXPRESS,

_Coafura Express include-30 sedinte /lună - Fără programare.

_Manichiura Express include-30 sedinte/lună - Fără programare.

BRAȘOV BEAUTY LOUNGE

Unde: Brasov, Avram Iancu 48ABlocul Europe Residence

Tel: 0725 585 175,

Program: Luni - Vineri 07:30 - 19:00Sâmbătă 08:00 - 20:00Duminică - închis

CE CONTINE ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ CARDUL EXPRESS?

SOLICITĂ ACUM CARDUL TĂU EXPRESS BRAȘOV BEAUTY LOUNGE!

SCANEAZĂ QR CODE UL ALĂTURAT

NOU!

ÎN BRAȘOV

Page 89: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 90: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY LIFESTYLE SPORT, MODĂ, FRUMUSEȚE

90

FarmacomO echipa pentru sanatatea ta!

R

Brașov, Str. Zizinului, Nr. 1120268 331 114

www.farmacom.ro

Farmaciile Farmacom cu program NON-STOP din orașul tău:

FARMACIA 44STR. URANUS NR. 12 - 14.

FARMACIA 98STR. GRIVIȚEI NR. 67

ITALIAN STYLEServicii: oferă, într-un ambient elegant, cele mai bune servicii de coafor, cosmetică, manichiură și pedichiură, folosind numai produse profesionale importate din Italia.

Spălat + coafat 25 lei

Adresă: Brașov, Str.Traian, Nr.1, Tel.: 0747 579 460, Orar: l-v 09.00-21.00, s: 09.00-14.00, fb: Salon-Italian-Style-Brașov,

Page 91: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 92: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY LIFESTYLE SPORT, MODĂ, FRUMUSEȚE

92

Nomasvello (No+Vello) Brașov, centrul de epilare definitivă din Brașov, face parte din cea mai mare rețea de centre de înfrumu-sețare din lume, specializată în epilare definitivă și terapii faciale ce utilizează lumina intens pulsată (IPL).Nomasvello (No+Vello) are peste 1.200 de centre în lume și peste 1 milion de clienți în rețea. Nomasvello (No+Vello) este pre-zent în România din 2010 și sunt deja 20 centre deschise, în 12 orașe din țară. IPL - Lumina intens pulsată este una din metodele extrem de eficiente de a scăpa de părul nedorit de pe corp, dar și de imperfecțiuni, cum ar fi: ridurile, acneea, petele.Fotoepilare cu lumina intens pul-

NOMASVELLO BRAȘOV

Adresă: Bulevardul 15 Noiembrie Nr 100, BrașovTelefon: 0744 582 028, 0368 801 675Website: www.nomasvello-brasov.roFacebook: Nomasvello Brasov

sată (IPL): este cea mai modernă metodă, nedu-reroasă și eficientă atunci când vine vorba de înde-părtarea părului nedorit. În cele mai multe cazuri, rezultatele se văd după prima ședință. Fotoepi-larea poate fi realizată pe diferite tipuri de piele și păr.

De ce metoda noastră de epilare definitivă cu lumina intens pulsată vă ajută să scăpați de părul nedorit?Este mai EFICIENTĂ de-cât orice altă metodă;Este NEDUREROASĂ da-torită sistemului de răcire SUB ZERO;Este DELICATĂ, îndepăr-tarea părului fiind o teh-nică minim invazivă, care nu dăunează pielii;Este PERSONALIZATĂ, specialiștii noștri vor

EPILAREA DEFINITIVĂ

NEW LINE Str. Dorobanţilor nr. 9

Tel.: 0268/470528Slãbire - remodelare corporalã; tratamentul complet al

celulitei; lifting nechirurgical(faţã, sâni, fese); Laser Vascular

(vase sparte cuperoza); laser epilare definitivã; mezoterapie;

peeling dermocosmetic(facial sau corporal);

dermatocosmeticã şi make-upendermologie CELLU M6

www.newlinebv.ro

efectua o TESTARE GRATUITĂ înainte de începerea tratamentului;Este SIGURĂ, personalul specializat respec-tă protocoale de lucru internaționale;Este ACCESIBILĂ, prețul unei ședinte fiind de 135 LEI/ZONĂ.

www.nomasvello-brasov.rotel: 0744.582.028

Page 93: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 94: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY BREAK TURISM

94

HOTEL xxxCLASSIC INN

Situat în centrul vechi al oraşului Braşov, într-o zonă verde la poalele Muntelui Tâmpa, cu un restaurant în stil clasic cu preparate din bucătăria internaţională, Wi-Fi gra-tuit şi o sală de jocuri. booking.com: 9.0/10.

Adress: Braşov, Str.Tibles 7-9, Tel.: 0268 512 244 , [email protected] fb: Classic-Inn, web: classic-inn.ro

HOTEL PANTEX xxx La poalele Tâmpei, hotelul este situat în centrul orașului la numai câteva minute de mers pe jos de Piața Sfatului. booking.com: 7.9/10.

Adress: Braşov, Str. Dobrogeanu Gherea, nr. 4C, Tel.: 0733 007 676, [email protected] fb: Hotelpantex, web: hotelpantex.ro

DESIGN HOTEL CUBIX xxx

Hotel CUBIX este un hotel nou, cu o arhitectură con-temporană. booking.com: 8.6/10.

Adress: Braşov, Str. Saturn, nr. 47, Tel.: 0368 006 010, [email protected] fb: Hotelcubix, web: hotelcubix.ro

HOTEL BRAŞOV xxx

Boutique hotel cu un interior unic, atent decorat, o atmosferă călduroasă, servicii şi facilităţi personalizate, confort, linişte, intimitate.

Ofertă: -25% reducere, pachet 3 nopți / dublă / 450 lei redus de la 600 lei / pachet.

Adress: Braşov, Str. 13 Decembrie, nr. 38, Tel.: 0268.42 66 33, [email protected] fb: HotelBrasov, web: hotelbrasov.ro

hoteluriRECOMANDĂRI:

Hotel CapitolBULEVARDUL

EROILOR 19Tel: 0268 418 920

www.aro-pala-ce.ro

Hotel ArmattiSTR. LUNGĂ NR 5 Tel: 0368 443 200 www.armatti.ro

Hotel KronwellBDL. GĂRII NR 7

Tel: 0368 730 800 www.kronwell.

com

Hotel RamadaCALEA BUCU-

REȘTI NR 13 Tel: 0268 508 009

www.rama-dabrasov.ro

Hotel BelvedereSTR. STEJERIȘULUI

NR 11 Tel: 0268 415 575 www.hotelbelve

PENSIUNEA MURY xxx

Situată în apropierea centrului vechi brașovean, cu o frumoasa vedere spre culmile Tâmpei și a colinei Warthe, Mury este alegerea ideală ce oferă vizitatorilor liniștea și confortul dorit.

Adress: Brașov, Str. De Mijloc Nr. 62, Tel.: 0268.708.861, 0371.406.620 e-mail: office @ pensiuneamury.ro, web: pensiu-neamury.ro

CASA CRANȚA xxxx

Situat în centrul vechi al oraşului Braşov, într-o zonă verde la poalele Muntelui Tâmpa, cu un restaurant în stil clasic cu preparate din bucătăria internaţională și Wi-Fi gratuit. booking.com: 9/10.

Adress: Brașov, Str. Mr. Cranța, nr. 3A, Tel.: 0268.476.992, 0740.117.812 e-mail: [email protected], web: casacranta.ro

Page 95: Zn Brasov 11 dec 2015

INFORMAȚII:la telefon 0725972231, [email protected]

Facebook: Teleferic Grand Hotel

Tel 0368 100 200

[email protected]

Poiana Brașov, Str. Poiana Soarelui, Nr. 243

Page 96: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY BREAK TURISM

96

COROANA BRAŞOVULUI xxx

Aflat la 10 minute de plimbare faţă de Piaţa Sfatu-lui şi la 5 minute faţă de Poarta Schei, în imediata apropiere a Primei Şcoli Româneşti, Coroana Bra-şovului este primul hotel din Şcheii Braşovului.

Adress: Braşov, Strada Doctor Vasile Saftu, nr. 1, Tel.: 0268 513 866, Fax +40-268-513862, [email protected] fb: Hotel Coroana Brasovului ***, web: coroana-brasovului.ro

HOTEL xxxALINALEX

Situat la 5 km de centrul istoric al oraşului Braşov vă oferă o piscină interioa-ră şi o sală de gimnastică. Facilităţile de spa includ cadă cu hidromasaj şi o baie de aburi. Acces gra-tuit la internet wireless. booking.com: 9.0/10.

Adress: Braşov, B-dul Griviței 2F-2G,, Tel.: 0268 440 070, [email protected] fb: Classic-Inn, web: paradisulacvatic.ro

COMPLEX JASMINE xxx Situată la 5 minute cu ma-șina sau 20 de minute de mers pe jos departare de centrul vechi al Brașovului , oferă cameră modernă cu balcon și access gratuit la Wi-Fi.Scor booking.com: 8.6/10.

Adress: Braşov, Str.Petru Maior 12A, Tel.: 0268 547 162 , [email protected] web: casasamurai.com

CHEILE xxxGRĂDIŞTEILa 7 km de Castelul Bran și la 30 km de orașul Brașov. Vă puteți caza în hotelurile și vilele complexului, pu-teți lua masa în restaurant sau să petreceți în pub-ul complexului. booking.com: 7.9/10.

Adress: Bran, Str.Principală, nr. 32, Tel.: 0723 315 582 - Moeciu, 0741 288 870, 0741.288.870 - Fundata, [email protected] web: cheilegradistei.ro

COMPLEX EDENxxx

Localizat într-un peisaj încântător, la marginea pădurii în staţiunea Pre-deal, vă oferă un confort deosebit, într-o atmosferă caldă şi intimă la cele mai bune preţuri. 47 de came-re în hotel si 2 vile. booking.com: 9/10.

Adress: Predeal, Str. Neagoe Basarab, nr. 7, Tel.: 0268 456 379, 0740 900 400, [email protected] web: edenhotel.ro

CASA SAMURAIxx

Situat la 20 de minute de mers pe jos de centrul istoric al orașului Brașov. oferă camere cu Wi-Fi gratuit, minibar și balcon. Oaspeţii pot lua micul dejun în cameră sau la bar. booking.com: 8.6/10.

Adress: Braşov, Str.Petru Maior 12A, Tel.: 0268 547 162 , [email protected] web: casasamurai.com

Page 97: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 98: Zn Brasov 11 dec 2015

CITY GRAM OAMENI ȘI LOCURI

98

Director Executiv: Marian GîleaDirector Revistă: Marius Vâlsănescu [email protected] Vânzări: Bogdan Vâlsănescu 0752 241 608, [email protected]: Diana Frimo, 0752 241 624, [email protected] Andreea Gîlea, 0752 241 616, [email protected] Anca Bogdan, 0752 241 623, [email protected] șef: Theodora Ștefan, [email protected] - contabilitate: Adriana Bărbat, Mihaela AnuţoiuDTP: Diana Bobeş, [email protected]ţie: Alex Hăidăuţu

Publicitate naţională

Speranța Velicu, Senior Sales Manager Tel.: 0735 777 982 [email protected]

EDIŢIA de BRAŞOVapare bilunar - gratuit, nr. 24 (381), 11 decembrie, 2015 - 7 ianuarie, 2016

Editată de: SC LOCAL POWER SRL,

Contact: Str Păun Pincio nr 2, Braşove-mail: [email protected]: www.zilesinopti.rofb: www.facebook.com/BrasovZilesiNopti

Ediţiile Zile și Nopţi în România: 235.000 exemplare lunar.

Săptămânale: Bucureşti, Cluj, Timişoara/Arad. Bilunare: Braşov (Poiana Braşov, Valea Prahovei, Bran-Moeciu), Sibiu (Mediaş), Iaşi, Bacău/Piatra Neamţ/Roman, Baia Mare, Satu Mare, Galaţi/Brăila, Oradea (Felix, 1Mai), Piteşti, Bistriţa, Suceava (Rădăuţi), Tg Mureș.

Dacă doriţi să semnalaţi un eveniment: e-mail [email protected]. Redacţia nu îşi asumă responsabilitatea pentru modificările survenite ulterior.

1 DECEMBRIE @ CORESI SHOPPING

RESORT [01.12]FOTO: FACEBOOK CORESI

SHOPPING RESORT

RIDE THE COYOTE @KNOCKOUT BRASOV

[01.12]FOTO: FACEBOOK KNOCKOUT

BRASOV

APRINDEREA BRADULUI @ PIAȚA

SFATULUI [06.12]FOTO: ANDREI PAUL, PRIMĂRIA

BRAŞOV

STAND UP COMEDY WITH BORDEA @

DEANE’S IRISH PUB & GRILL [29.11]

FOTO: FACEBOOK DEANES IRISH PUB & GRILL

Page 99: Zn Brasov 11 dec 2015
Page 100: Zn Brasov 11 dec 2015