ZN Brasov 24 iunie 2016

84
BRAȘOV 24 IUNIE - 7 IULIE 2016 www.zilesinopti.ro BRAȘOVUL BY MAURER IMOBILIARE DETALII LA PAG 10-11

description

 

Transcript of ZN Brasov 24 iunie 2016

Page 1: ZN Brasov 24 iunie 2016

BRAȘOV24 IUNIE - 7 IULIE 2016

www.zilesinopti.ro

BRAȘOVUL BYMAURER IMOBILIARE DETALII LA PAG 10-11

Page 2: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 3: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 4: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

28.06STAGIUNEA

CONCERTELOR DE ORGĂ

Biserica NeagrăOra: 18:00

2.07GOLAN LIVE ACT

MOVe Club, BraşovOra: 23:00

5.07CAMPUS 4ROOMS4rooms, BraşovOra: 23:00

6.07JUNII BRAŞOVENIMuzeul Primei Școli Românești, BraşovOra: 10:00

ÎN REVISTĂ

14 CITY VOICE Adopția animalelor, un act de responsabilitate 24 CITY FILMS Premieră: Înainte să te cunosc

30 CITYEVENTS Festival: Corul Madrigal vine la Brașov

„CĂLDURĂ MARE, MON CHER!”

Citându-l pe Caragiale ne plângem că e prea cald la

Brașov. Să nu uităm că nu cu mult timp în urmă sufeream că era prea fig pentru finalul de primăvară. Cum o dai, nu-i bine! Dacă dai „scroll” atât cât trebuie, îți apare în News Feed poza amuzantă cu titlul „Primăvara la Brașov”, cea în care într-o singură săptămână brașoveanul trecea de la fular la pantaloni scurți. Dacă mai ține mult „canicula”, sigur vom afla despre ea pe facebook.

Cel puțin, noi brașovenii avem unde să ne ascundem de arșița verii. Sus pe Postăvaru nu e niciodată prea cald, și chiar în oraș găsești răcoare pe la terase, sub Tâmpa sau pe la piscinele care anunță începerea noului sezon estival. Pe bucureștenii încinși, pe munteni sau olteni ar trebui să-i întrebăm despre căldură. Ei vă vor spune că verile de la Brașov sunt floare la ureche. Nu sunt țânțari, nu sunt niciodată peste 40 de grade la umbră și nu ajungi niciodată să faci dansul ploii de disperare că n-a căzut picătură de apă din cer de săptămâni bune.

Propun să ne bucurăm de verile ÎNCĂ blânde de la Brașov, de serile răcoroase și ploile ce vin pe nepusă masă în oraș. Cât ÎNCĂ mai avem pădure la munte nu trebuie să ne temem de caniculă. Îi primim în bârlogul nostru răcoros și pe cei pentru care canicula e treabă serioasă, nu glumă de scris pe facebook. Cazarea pe weekend nu-i așa de scmpă, dar trebuie rezervată din timp. Nu avem nisip auriu și mare verzuie, dar avem cer albastru și pădure deasă. ÎNCĂ...

BRASOV

4

_THEODORA ȘTEFAN

Page 5: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 6: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 7: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 8: ZN Brasov 24 iunie 2016

PREGĂTIRI PENTRU PLAJĂ LA JOLIDON

Magazinul Jolidon din ELIANA mall ți-a pregătit o nouă colecție de costume de baie și accesorii pentru plajă, ca să strălucești în această vară sub razele soarelui. La Jolidon găsești costume de baie întregi, din două piese și pentru copii, în culori variate și modele noi.

Page 9: ZN Brasov 24 iunie 2016

COLECȚII DE VARĂ LA AVES DESIGNMagazinul cu haine de damă Aves Design, din ELIANA mall vă aș-teaptă cu articole noi de vară, des-tinate adolescentelor, soțiilor dar și mamelor. Hainele sunt adresate femeilor care doresc să se îmbrace casual, urban, office sau elegant. Colecțiile au linii moderne și combi-nații sofisticate de culori. În această vară definește-ți stilul cu hainele de la Aves Design.

Page 10: ZN Brasov 24 iunie 2016

10 CITY STORIES IMOBILIARE

MAURER RESIDENCE, PROIECTUL AVANGARDIST MARCA MAURER IMOBILIARE. 250 DE APARTAMENTE DEJA VÂNDUTE

Maurer Residence, cel mai nou proiect marca Maurer Imobiliare, dezvoltă în zona Tractorul din Brașov un ansamblu rezidențial avangardist, păstrând totodată calitatea și seriozitatea ce au caracterizat compania Maurer Imobiliare încă de la început.Proiectul aduce pe piața din Brașov 750 de apartamente noi în blocuri cu diferite regimuri de înălțime, aducând o serie de noutăți pentru clienții și potențialii clienți.

„Orice vis poate deveni realitate dacă mai întâi îți dorești și crezi în acest vis, oricare ar fi acesta. Îndrăznește să visezi, nu lăsa pe nimeni și nimic să te oprească în drumul tău spre împlinire”.

Aceste atuuri au fost motorul care au generat vânzări record, astfel, 250 de unități locative deja și-au găsit cumpărător, iar cifrele continuă să crească.Echipa Maurer Imobiliare lucrează împreună, iar acest lucru se vede: gândește și acționează ca un tot unitar, oferind clienților o experiență unică.

Toate detaliile despre proiectul Maurer Residence puteți găsi online, pe www.maurer-residence.ro, dar și pe pagina de Facebook.com/maurer.residence

Detalii despre oferte și prețuri pe:www.avantgarden3.rowww.maurer-residence.ro

Page 11: ZN Brasov 24 iunie 2016

11 CITY STORIESIMOBILIARE

Page 12: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY ESSENTIALS NOU ÎN ORAȘ

MARABOU

Pe 24 iunie se deschide piscina

și teresa Marabou, de la Domeniul Dâmbu Morii, cu o super petrecere. Însă toată vara ești așteptat la distracție, la bălăceală și relaxare. În zilele toride, când simți că te topești dacă mai stai un minut în plus în oraș, vei găsi răcoare la piscina Marabou, în fiecare zi a săptămânii. În plus, vei putea savura bunătăți la brunch-urile organizate lângă piscină, dar și cocktailuri colorate. Mai mult, în fiecare weekend distracția se prelungește până noaptea târziu, la party-uri speciale. Bucură-te de vară la piscina și terasa Marabou, de la Domeniul Dâmbu Morii.

PISCINĂ ȘI TERASĂ LA DÂMBU MORII SPARTAN și-a deschis

un nou restaurant în Pia-ța Sfatului. Poți mânca gyros sau souvlaki chiar în inima Brașovului.

De acum poți cumpăra instrumente sau apara-tură muzicală chiar din Brașov, de la magazinul MUZICA, de pe Strada 13 Decembrie, nr.10.

AZIMA vă stă la dispo-ziție cu o servire rapidă și promptă, asigurandu-vă totodată că pe fiecare dintre voi nu vă tratează doar cu mâncare de cea mai buna calitate ci și cu loialitate, încredere și respect. Strada Mureșe-nilor, nr. 24.

NOU ÎN BRAȘOV

Participă la concurs și câștigă

UNUL DIN CELE DOUĂ

VOUCHERE DE DISTRACȚIE, ÎN

VALOARE DE 50 DE LEI,

la Deane’s Irish Pub!

Perioada de valabilitate a concursului este 24 iunie - 7 iulie 2016.

12

MAI MULTE DETALII PE LINK-UL DE CONCURS

CONCURS

MARABOU

Adresă: Timișul de Jos, BrașovTelefon: 0747 685 419

BABYPARKING

Din 1 iulie sin-gurul centru de Baby Parking non stop din

Brașov se mută în casă nouă, pe str. Petru Maior, nr. 8. Acolo îți vei

putea lăsa co-pilul sub atenta supraveghere a personalu-lui centrului,

atunci când ai nevoie de timp

pentru tine. Detalii la tel.

0745524508.

Page 13: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 14: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 15: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 16: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY VOICE INTERVIU

16

Donează pentru ANU!Paypal: [email protected] EURO: IBAN: RO48RNCB0059 12103 7040002 Banca Comercială Română - Braşov TitulescuSWIFT: RNCBROBUCont LEI: IBAN: RO75RNCB00591 21 037040001 Banca Comercială Română - Braşov

INTERVIU REALIZAT DE _THEODORA ȘTEFANREDACTOR SEF ZILE SI NOPTI BRASOV

ADOPȚIA ANIMALELOR, UN ACT DE RESPONSABILITATE

INTERVIU CU BIANCA ZANFIRACHE, VOLUNTAR AL ASOCIAȚIEI ANIMALS NEED US

Este sezonul în care, din nefericire, apar puii de pisici și de câini pe străzi, unii dintre ei fiind aruncați de stăpâni iresponsabili. Cum încercați să stopați acest fenomen?Noi încercăm să deținem controlul reproducerii animalelor cu sau fără

stăpân! Cu toate că pare cea mai lentă metodă, cu efecte care nu se văd instantaneu, aceasta este singura soluție care s-a dovedit eficientă în cazul unei populații mari de animale fără stăpân. Felul în care se aplică această metodă este unul simplu şi cu multe avantaje. Controlul reprodu-cerii presupune: prinderea animalelor, deparazitarea, vaccinarea, sterilizarea lor și apoi adopția finală.De asemenea, și anul acesta continuăm campania de ste-rilizare gratuită pentru câini și pisici. Totul se face organizat, cu programare.

Cum se realizează adopția unui animal aflat în grija ANU?Adopţia unui animal este un act de responsabilitate, atât din partea asociaţiei noastre cât şi a persoanei care prea animalul. Aceasta se realizează prin sem-narea unui contract prin care noul stăpân se obligă să aibă grijă de animăluț, să nu îl aban-doneze și să îi asigure un cămin potrivit. Spre exemplu nu ac-ceptăm ținerea în lanț a câini-lor. Nu dăm animale în adopţie către minori sau persoane care nu doresc să se legitimeze şi să ne ofere datele personale şi de contact. Astfel încercăm să ne asigurăm că animalele de la noi

vor ajunge să fie iubite și îngriji-te așa cum au nevoie.

Ce ne puteți spune despre adopția la distanță? Ce se în-tâmplă cu animalele adoptate în acest regim? Cine are de fapt grijă de ele?Dacă nu poţi adopta un animal şi nu îl poţi găzdui temporar din diferite motive, ne poţi ajuta prin transferarea unei sume lunare care va fi folosită exclusiv pentru câinele său pisica aleasă de tine. Banii vor fi folosiți pentru deparazitările necesare, pentru vaccinuri și hrană. Reprezentanții asociați-ei continuă să aibă grijă de ani-măluțe așa cum s-a întâmplat și înaintea adopției la distanță, doar că după adopție noi pri-mim un ajutor de nădejde.

Cum putem ajuta asociația ANU? Aveți nevoie de volun-tari?Voluntariatul este o activitate care nu necesită mult timp sau mulţi bani, însă este deosebit de utilă pentru a asigura mo-bilitatea asociaţiei şi eficienţa activităţilor de salvare a ani-malelor. Chiar şi două ore pe săptămână sunt suficiente pen-tru a face o schimbare şi puteţi alege orice perioadă a săptă-mânii sau zilei, pentru că la noi tot timpul este ceva de făcut!

FII VOLUNTAR!

Înscrie-te prin e-mail la

adresa: animalsneedus@

gmail.com, și spune cum ai

putea fi de ajutor!

SCANEAZĂ PENTRU

INTERVIUL INTEGRAL

Animals Need Us (ANU) este o asociație de protecție a animalelor, formată de voluntari iubitori ai necuvântătoarelor, pe 29 martie 2011. Scopul lor este să sterilizeze și să dea spre adopție câini și pisici fără stăpân din Brașov. Bianca Zanfirache, membru al ANU, ne oferă mai multe informații despre activitatea pe care asociația o desfășoară în Brașov.

Page 17: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 18: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY STORIES COVERSTORY

18

DE _THEODORA ȘTEFANREDACTOR ȘEF ZILE ȘI NOPȚI BRAȘOV

POIANA BRAȘOV, DESTINAȚIE DE VACANȚĂ DE APROAPE 600 DE ANI

1020 de metri, la această altitudine, unde aerul este astăzi mai curat, se află Stațiunea Poiana Brașov, cu o istorie interesantă. Pașii spre des-tinația de vacanță de astăzi au fost făcuți cu mulți, mulți ani în urmă. Scurta incursiune istorică ne impune să ne întoarcem la începuturi, cel puțin la cele despre care s-a scris cu penița.

PE 14 IUNIE 1427 ERA CONSEMNATĂ DOCUMENTAR PRIMA EXCURSIE DIN ŞCHEI PÂNĂ ÎN POIANĂ

Prima atestare documentară a regiunii Poiana Brașov datează din anul 1427, când păşunea Polyan era disputată între locuitorii comunei Cristian şi cei ai Braşovului, iar pământul a fost acordat de judecător brașovenilor. În același an s-a scris pe pergamente și despre prima excursie românească ce a avut loc pe Drumul Vechi, din Şchei până în Poiană, în ziua de 14 iunie. Iată că s-au împlinit 589 de ani de când brașovenii urcă în Poiană, iar asta doar pe hârtie. Încă din anii 1600 elevii de la Honterus făceau botezul bobo-cilor, în luna august în Poiana Brașov. 200 de ani mai târziu, în 1807, inginerul Maetz Karoly a realizat harta pajiștilor din stațiunea de astăzi. Prima atestare documentară a schiorilor care au coborât Postăvaru datează din 1895. De altfel, atunci se consideră că

a fost înființată oficial Poiana Brașov. Prima cabană a fost construită în 1904, în apropie-rea actualei Cabane Căprioara, iar cea de-a doua chiar pe locul actualei vile Ruia. In 1906, Po-iana Brașov a devenit stațiune turistică de ski și doar trei ani mai târziu a avut loc prima Competiție de Ski din România, pe traseul actualului Drum al Poienei. În 1951, când Poiana Brașov se numea Poiana Stalin, au fost organizate jocurile Mondiale Universitare de iarnă. Peste 400 de studenți din 23 de țări participau la cea de-a IX-a ediție a competiției ce mai era cunoscută sub numele de „Uni-versiada”. Atunci a fost con-struit primul Centru Sportiv ce cuprindea un patinoar, primul teleferic Poiana-Postăvarul cu o lungime de 2.600 m, o tram-bulină pentru sărituri cu schiu-rile cu punctul de construcție la

SCANEAZĂ PENTRU

POVESTEA INTEGRALĂ120

DE ZILE

Acesta este perioada în care

găsim zăpadă în Poiana

Brașov

Page 19: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY STORIESCOVERSTORY

19

„În 1951, când Poiana Brașov se numea Poiana Stalin, au fost organizate jocurile Mondiale Universitare de iarnă. Peste 400 de studenți din 23 de țări participau la acea competiție.”

85 m, mai multe pârtii de schi, dar și o pârtie de bob cu o lungime de 1.640 m.România a cucerit în cadrul Universiadei de iarnă cinci medalii, din care una de aur, obținută de schiorul brașo-vean Mihai Bâră, la slalom special băieți, trei de argint și una de bronz.

Și în această vară Poiana Brașov va fi destinație de dis-tracție, pentru că noul Centru de Agrement ar urma să fie gata la finalul lunii iunie 2016. Astfel, în această vară vom putea merge în Poiană la bowling, la biliard sau minibowling. Sala va deține jocuri pentru copii, jocuri electronice, simulatoare, mese de minihochei, minifot-bal şi minibaschet. Centrul deține și o sală de căţărare, de 250 de metri pătraţi, cu pereţi de escaladă cu trei tipuri de dificultate, dar şi o sală de minigolf.

S-a schimbat mult Poiana Brașov în cei 589 de ani tre-cuți de când un judecător a hotărât că o pășune de aici trebuia să fie în proprietatea brașovenilor. Astăzi e un loc al vacanțelor cu pretenții, dar și al pasionaților de mountain bike, al celor care vor relaxare la spa, dar și al celor care vor doar să admire apusul de la înălțime. Poiana Brașov e destinația preferată a turiștilor, dar mândria brașovenilor…

Page 20: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY CULT CARTE, MUZICĂ, SPECTACOL

20

Cortul, hamacele, scău-nele oltenești, pufurile și cărțile bibliotecii George Barițiu vă așteaptă în cur-tea Casei Baiulescu. Fie-care sesiune de lecturi în aer liber are o temă. Vino și tu să citești, să te relaxezi, să dezlegi enigme, alături de noi!

În 25 și 26 iunie ia româ-nească este sărbătorită la Centrul Cultural Reduta. Vei putea vizita expoziția „Povestea iei”, copiii vor putea participa la ateliere de creație speciale și vei putea cumpăra produse tradiționale lucrate manual cu drag.

COMORILE PELEȘULUI EXPOZIȚIE DE CERAMICĂ ȘI ORFEVRĂRIE

LECTURI ÎN HAMACTÂRGUL ROMÂNAȘUL

Muzeul Casa Mureșenilor Brașov și Muzeul Național Peleș organizea-ză cea mai importantă expoziție din acest an de la Brașov - „Co-morile Peleşului”. Din cele peste 10.000 de piese aparţinând aces-tor colecţii, 123 le puteţi admira la Muzeul Casa Mureşenilor în pe-rioada 23 iunie-23 noiembrie 2016.

Unde: Muzeul Casa MureșenilorCand: Când: luni-sâmbătăOrele: 9:00 – 17:00

Unde: Grădina Casei BaiulescuCand: 26 iunie, 30 iunieOrele: 11:30/17:30

Unde: Centrul Cultural RedutaCand: 25-26 iunie Orele: 11:00 – 20:00

SCANEAZĂ PENTRU

PROGRAMUL CULTURAL

Page 21: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 22: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY FILMS PREMIERE

22

PREMIERĂ: TRĂIND PRINTRE DEMONI 2

Regizorul James Wan aduce pe mari-le ecrane filmul horror „Trăind printre

demoni 2”, continuarea filmului de succes lansat în 2013 care urmăreşte viata renumiţi-lor specialişti în demonologie, Ed şi Lorraine Warren, prinşi într-un nou caz supranatural. Vera Farmiga şi Patrick Wilson revin în roluri-le soţilor Warren care trebuie să investigheze unul dintre cele mai terifiante cazuri din profesia lor. Aceştia ajung în nordul Londrei pentru a ajuta patru copii şi pe mama lor care locuiesc într-o casă bântuită de spirite malefice terifiante. O producţie Warner Bros. Pictures, „Trăind printre demoni 2” are premi-era pe marile ecrane din România din 1 iulie.

SCANEAZĂ PENTRU TRAILER

„TRĂIND PRINTRE DEMONI 2”, CONTINUAREA FILMULUI DE SUCCES LANSAT ÎN 2013

James Wan, regi-zor, producător și scenarist este cunoscut pentru numeroasele sale filme horror de succes din seria „Saw”, „Puzzle mortal”, „Insidi-ous” și „Annabe-lle”. Regizorul va surprinde din nou prin abordarea sa originală a genu-lui și prin joaca sa cu orizontul de așteptare al spectatorului.

Titlu film The Conjuring 2Regia James Wan

Distribuția Vera Farmiga, Patrick Wilson, Madison Wolfe, Frances O’Connor, Neal Parks

Gen HorrorPremiera 24 inie 2016

Distribuit de Freeman Entertainment

HORROR24 IUNIE

Page 23: ZN Brasov 24 iunie 2016

PROGRAM CINEMA ONE SĂPTĂMÂNA 24 - 30 IUNIE 2016

PREŢURI FILME < 17:00 > 17:00 REDUS* COPII < 12LUNI - JOI 27 LEI 27 LEI 21 LEI 15 LEIVINERI - DUMINICĂ 28 LEI 31,5 LEI 21 LEI 15 LEIAVANPREMIERE 33 LEI

PREŢURI FILME 2D < 17:00 > 17:00 REDUS* COPII < 12LUNI - JOI 17 LEI 17 LEI 13 LEI 10 LEIVINERI - DUMINICĂ 18 LEI 21,5 LEI 13 LEI 10 LEIAVANPREMIERE 2D 25 LEI*

Red

us =

Elev

i, Stu

denţ

i, Pen

siona

ri, V

eter

ani d

e ra

zboi

, **

Vizi

onar

ea fil

mel

or

nec

esită

folo

sirea

och

elar

ilor

**

* Pre

ţ och

elar

i : 3

lei –

clie

nţii n

oștri

pot

vizio

na fil

mel

e fo

losin

d și

oche

lari p

ropr

ii cu

cond

iţia c

a ace

știa

să fie

com

patib

ili cu

siste

mul

d

e tip

Mas

ter I

mag

e.

Rezervările se anulează automat de către sistemul informatic cu 30 minute înainte de începerea spectacolului. Cinematograful își rezervă dreptul de a modifica programul filmului fără notificări prealabile.

AG - AUDIENŢĂ GENERALĂ; AP12 - ACORDUL PĂRINŢILOR PT. COPII SUB 12 ANIN-15 - NERECOMANDAT SUB 15 ANI; IM-18 - INTERZIS MINORILOR;

TITLU FILM / GEN RATING DURATĂ VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ LUNI MARŢI MIERCURI JOI

AVANPREMIERĂ AGENŢI APROAPE SECREŢI / COMEDIE

2D AP-12 114 min 19:15; 22:00 19:15; 22:00

AVANPREMIERĂ TRĂIND PRINTRE DEMONI 2 / HORROR

2D N-15 133 min 19:00; 21:30 19:00; 21:30

PREMIERĂ KISS ROCKS VEGAS / CONCERT 2D AG 105 min 20:00

PREMIERĂ ZIUA INDEPENDENŢEI: RENAȘTEREA / ACŢIUNE

AP-12 120 min11:15; 16:15;

18:30; 20:45; 23:00

11:15; 16:15; 18:30; 20:45;

23:00

11:15; 16:15; 18:30; 20:45;

23:00

11:15; 16:15; 18:30; 20:45;

23:00

11:15; 16:15; 18:30; 20:45;

23:00

11:15; 16:15; 18:30; 20:45;

23:00

11:15; 16:15; 18:30; 20:45;

23:00

ALICE ÎN ŢARA OGLINZILOR AVENTURI / SUBTITRAT AG 113 min 16:45; 19:15 16:45; 19:15 16:45; 19:15 16:45; 19:15 16:45; 19:15 16:45 16:45

ANGRY BIRDS - FILMUL ANIMAŢIE / DUB�T 2D AG 97 min 11:45; 15:45 11:45; 15:45 11:45; 15:45 11:45; 15:45 11:45; 15:45 11:45; 15:45 11:45; 15:45

BACA�UREAT / DRAMĂ 2D AP-12 128 min 18:00; 20:30 18:00; 20:30 18:00; 20:30 18:00; 20:30 18:00; 20:30 18:00; 20:30 18:00; 20:30

CARTEA JUNGLEI AVENTURI / DUB�T AG 105 min 10:30 10:30 10:30 10:30 10:30 10:30 10:30

CARTEA JUNGLEI AVENTURI / SUBTITRAT AG 105 min 12:30 12:30 12:30 12:30 12:30 12:30 12:30

DUBLU / DRAMĂ 2D AP-12 101 min 13:00 13:00 13:00 13:00 13:00 13:00 13:00

ÎN CĂUTAREA LUI DORY ANIMAŢIE / DUB�T AG 103 min 11:00; 13:00;

15:0011:00; 13:00;

15:0011:00; 13:00;

15:0011:00; 13:00;

15:0011:00; 13:00;

15:0011:00; 13:00;

15:0011:00; 13:00;

15:00

ÎN CĂUTAREA LUI DORY ANIMAŢIE / SUBTITRAT AG 103 min 17:00 17:00 17:00 17:00 17:00 17:00 17:00

MAȘINA DE BANI / CRIMĂ 2D AP-12 95 min 12:00; 13:45; 23:30

12:00; 13:45; 23:30

12:00; 13:45; 23:30

12:00; 13:45; 23:30

12:00; 13:45; 23:30

12:00; 13:45; 23:30

12:00; 13:45; 23:30

NOW YOU SEE ME: JAFUL PERFECT 2 / THRILLER 2D AP-12 115 min

12:15; 14:45; 17:15; 19:45; 21:00; 22:15

12:15; 14:45; 17:15; 19:45; 21:00; 22:15

12:15; 14:45; 17:15; 19:45; 21:00; 22:15

12:15; 14:45; 17:15; 19:45; 21:00; 22:15

12:15; 14:45; 17:15; 19:45; 21:00; 22:15

12:15; 14:45; 17:15; 19:45; 21:00; 22:15

12:15; 14:45; 17:15; 19:45; 21:00; 22:15

SUPER BĂIEŢI / THRILLER 2D N-15 115 min 15:45; 17:45; 23:00

15:45; 17:45; 23:00

15:45; 17:45; 23:00

15:45; 17:45; 23:00

15:45; 17:45; 23:00 15:45; 17:45 15:45; 17:45

ŢESTOASELE NINJA 2 / ACŢIUNE AG 112 min 10:30; 14:30 10:30; 14:30 10:30; 14:30 10:30; 14:30 10:30; 14:30 10:30; 14:30 10:30; 14:30

TOATE DRUMURILE DUC � ROMA / COMEDIE 2D AG 92 min 14:00 14:00 14:00 14:00 14:00 14:00 14:00

VECINI DE COȘMAR 2 / COMEDIE 2D N-15 91 min11:00; 15:00; 17:00; 19:00;

22:00

11:00; 15:00; 17:00; 19:00;

20:00; 22:00

11:00; 15:00; 17:00; 19:00; 20:00; 22:00

11:00; 15:00; 17:00; 19:00; 20:00; 22:00

11:00; 15:00; 17:00; 19:00; 20:00; 22:00

11:00; 15:00; 17:00; 19:00; 20:00; 23:00

11:00; 15:00; 17:00; 19:00; 20:00; 23:00

WARCRAFT. ÎNCEPUTUL / ACŢIUNE AP-12 123 min12:45; 15:15; 17:45; 20:15; 21:30; 22:45

12:45; 15:15; 17:45; 20:15; 21:30; 22:45

12:45; 15:15; 17:45; 20:15; 21:30; 22:45

12:45; 15:15; 17:45; 20:15; 21:30; 22:45

12:45; 15:15; 17:45; 20:15; 21:30; 22:45

12:45; 15:15; 17:45; 20:15;

22:45

12:45; 15:15; 17:45; 20:15;

22:45

X-MEN: APOCALYPSE / ACŢIUNE N-15 143 min 13:30; 19:00; 21:45

13:30; 19:00; 21:45

13:30; 19:00; 21:45

13:30; 19:00; 21:45

13:30; 19:00; 21:45 13:30, 21:45 13:30, 21:45

Page 24: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY FILMSPREMIERE

24

PREMIERĂ: ÎNAINTE SĂ TE CUNOSC

„Înainte să te cunosc / Me Before You” este o adaptare a cărţii cu

același titlu, scrisă de romanciera Jojo Moyes. Drama romantică spune poves-tea Louisei Clark (Emilia Clarke), o tână-ră care ajunge să lucreze ca îngrijitoare personală pentru William Traynor (Sam Claflin), un tânăr bogat, rămas paralizat în urma unui accident. Cei doi ajung să se îndrăgostească, iar ea va dori să-i demonstreze lui că viața e frumoasă și că merită să fie trăită din plin. Astfel, cei doi, au parte de întâmplări ce le vor modifica felul în care percep lumea cum nici măcar nu își puteau imagina. Acesta este primul lungmetraj semnat de Thea Sharrock, dar ea a mai regizat până acum piese de teatru în Marea Britanie.

TRIVIA

Fanii Game of Thrones îi vor descoperi pe Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), alături de Charles Dance (Tywin Lannister) într-o ipostază complet nouă și diferită față de cele din serialul fenomen. Filmul stârnește curiozitatea cel puțin din punctul de vedere al distribuției.

SCANEAZĂPENTRUTRAILER

DRAMĂ1 IULIE

DRAGOSTEA ÎȚI POATE REDA SPERANȚA DE A TRĂI…

Regia: Thea Sharrock

Cu: Emilia Clarke, Sam Claflin, Charles Dance, Jenna-Lou-ise Coleman

Gen film: Dramă

Premiera: 01 iulie

Distribuit de: Forum Film România

NOUA GENERAȚIE INDEPENDENCE DAY ACUM PE ECRANE

TRIVIA

„E extraordinar să vezi predarea ștafetei de la o generație la alta,” spune regizorul. „Avem eroii veterani din primul film care deschid drumul celor noi. Cu distribuția inițială pe platou, e ca o reuniune de clasă după 20 de ani—promoția ‘96.”

_ROLAND EMMERICH

PREMIERĂ: ZIUA INDEPENDENȚEI: RENAȘTEREA

După douăzeci de ani de la invazia extratereștrilor care aproape că a

decimat planeta, lumea se află în fața unei nou amenințări. Națiunile de pe Pământ au colaborat la un proiect de apărare imens pentru protejarea planetei, folosind teh-nologiile extraterestre recuperate în urma primului atac. Însă nimic nu ne poate pregăti pentru forța avansată și fără precedent a extratereștrilor.

Cum ți se pare spectacolul următor: Dubai cade efectiv pe Paris, iar cea mai înaltă

clădire din lume, Turnul Burj Khalifa, se dez-integrează etaj după etaj, cu Turnul Eiffel. În această vară pregătește-te de o nouă bătălie cu extratereștrii!

ACȚIUNE, AVENTURI, SF24 IUNIE

Regia: Roland Emmerich

Cu: Vivica A. Fox, Maika Monroe, Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman

Gen film: Acțiune, Aventuri, SF

Premiera: 24 iunie

Distribuit de: Odeon Cineplex

Page 25: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 26: ZN Brasov 24 iunie 2016

VINERI, 24 IUNIE20:00

Seara filmului românesc AFERIM ! (ROMÂNIA, 2015)

Regia: Radu JudeCu: Teodor Corban, Toma Cuzin,

Mihai ComănoiuIstoric, aventurăDurata: 107 min.Preț bilet: 10 lei

SÂMBĂTĂ, 25 IUNIE11:00

Matineu copii PISICILE ARISTOCRATE (SUA,

1970)Regia: Wolfgang Reitherman

AnimatieDublat in limba romana

Durata: 78 min.

17:00Mari actori

ADEVĂRATUL CURAJ / TRUE GRIT (SUA, 1969)

Regia: Henry HathawayCu: John Wayne, Kim Darby,

Robert DuvallWestern

Durata: 128 min

19.30Mari regizori

CANDIDATUL MANCIURIAN/ THE MANCHURIAN CANDIDATE

(SUA, 1962)Regia: John FrankenheimerCu: Frank Sinatra, Laurence

Harvey, Janet LeighThriller

Durata: 126 min.

DUMINICĂ,26 IUNIE

11:00Matineu copii

PINOCHIO (SUA, 1940)Regia: Wilfred Jackson, T. Hee,

Norman Ferguson, Jack Kinney, Hamilton Luske, Bill Roberts, Ben

SharpsteenAnimaţie.

Durata: 88 min.Dublat în limba română

17:00Golden Classics

CE VERDE ERA VALEA MEA/ HOW GREEN WAS MY VALLEY

(SUA, 1941) Regia: John Ford

Cu: Walter Pidgeon, Maureen O'Hara, Anna Lee

Dramă, ecranizareDurata: 118 min.

19.30Seara de Oscar

ED WOOD (SUA, 1994)Regia: Tim Burton

Cu: Johnny Depp, Martin Landau, Bill MurrayBiografic, comedie

Durata: 127 min.

LUNI, 27 IUNIE20:00

Seara Filmului European ÎMBRĂŢIŞĂRI FRÂNTE/LOS

ABRAZOS ROTOS (2009)Regia: Pedro Almodóvar

Cu: Penélope Cruz, Lluís HomarDramă, romanticDurata: 127 min.

MARȚI, 28 IUNIE20.00

Film cult CORPORAȚIA PARALLAX/ THE

PARALLAX VIEW (SUA, 1974)Regia: Alan J. Pakula

Cu: Warren Beatty, Hume Cronyn, Paula Prentiss

ThrillerDurata: 102 min.

MIERCURI,29 IUNIE

20:00Doc and Roll

SEARCHING FOR SUGAR MAN (SUEDIA, 2012)

Regia: Malik BendjelloulCu: Rodriguez, Stephen 'Sugar'

SegermanDocumentar, biografic. Durata:

86 min

JOI, 30 IUNIE20:00

Comedy ClassicsPACT CU DIAVOLIȚA /

BEDAZZLED (SUA, 1967)Regia: Stanley Donen

Cu: Peter Cook, Dudley Moore, Raquel Welch

ComedieDurata: 103 min.

VINERI, 1 IULIE20:00

Seara filmului românesc DINCOLO DE CAPĂTUL LINIEI

(ROMÂNIA, 2016)Regia: Cătălin Mitulescu

Cu: Ada Condeescu, Alexandru Potocean

Dragoste, dramă, 88 min.Preț bilet: 10 lei

SÂMBĂTĂ, 2 IULIE11:00

Matineu copii CLOPOŢICA ŞI ZÂNA PIRAT/ THE

PIRATE FAIRY (SUA 2014)Regia: Peggy Holmes

Animaţie78 min

Dublat în limba română

17:00Golden Classics

JUCĂTORUL / THE HUSTLER (SUA, 1961)

Regia: Robert Rossen Cu: Paul Newman, Jackie Gleason, George C. Scott

Dramă, sport140 min

19.30Mari regizori

DESCHIDE OCHII / VANILLA SKY (SUA, 2001)

Regia: Cameron CroweCu: Tom Cruise, Cameron Diaz,

Penélope CruzDramă, thriller, Durata 135 min.

DUMINICĂ, 3 IULIE11.00

Matineu copiiAVENTURI LA FIRUL IERBII/ A

BUG'S LIFE (1998)Regia: John Lasseter

Animaţie94 min.

Dublat în limba română

17:00Mari actori

CULOAREA BANILOR / THE COLOR OF MONEY (SUA, 1986)

Regia: Martin Scorsese Cu: Paul Newman, Tom Cruise,

Mary Elizabeth Mastrantonio Dramă, comedie, 119 min.

19.00Seară de Oscar

NĂSCUT PE 4 IULIE / BORN ON THE FOURTH OF JULY (SUA,

1989)Regia: Oliver Stone

Cu: Tom Cruise, Kyra Sedgwick , Willem Dafoe

Dramă, război, Durata: 145 min.

LUNI, 4 IULIE20:00

Seara filmului european DISCURSUL REGELUI / THE KING’S

SPEACH (ANGLIA, 2011)Regia: Tom Hooper

Cu: Colin Firth, Helena Bonham

CITY FILMS PROGRAM CINEMATECA PATRIA

26

Carter, Geoffrey RushDramă, istoric, 118 min.

MARȚI, 5 IULIE20.00

Film cult FROM HELL / DIN IAD - JACK SPINTECĂTORUL (SUA, 2011)

Regia: Albert și Allen HughesCu: Johnny Depp, Heather

Graham, Ian HolmThriller, dramă

120 min.

MIERCURI, 6 IULIE19:00

Ecran de vacanță: Seara filmului de aventuri

INDIANA JONES ȘI TEMPLUL MORȚII / INDIANA JONES AND THE TEMPLE OF DOOM (SUA,

1984)Regia: Steven SpielbergCu: Harrison Ford, Kate

Capshaw, Amrish PuriAventuri, fantastic

118 min.Intrarea gratuită elevii de școală

pe baza carnetului de elev (clasele 1-12)

JOI, 7 IULIE20:00

Comedy ClassicsBACHELOR PARTY/PETRECEREA

BURLACILOR (SUA, 1984)Regia: Neal Israel

Cu: Tom Hanks, Tawny Kitaen, Adrian Zmed

Comedie 105 min

ALDMOVIELAND

Sala Patria etajul 1, Bulevardul 15 Noiembrie 50A,

/Cinemateca_Patria

cinematecapatria.ro

Cinemateca Patria este operată de: Asociaţia

Culturală FANZIN în parteneriat cu PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BRAŞOV.

Page 27: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 28: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY EVENTS RECOMANDĂRI PROGRAM

28

VEZI LISTA COMPLETĂ A

EVENIMENTE-LOR DIN ORAȘ

VINERI, 24.06

16:00Concerte

MARABOU - GRAND OPENING

Domeniul Dâmbu Morii, Braşov

SÂMBĂTĂ, 25.06

18:00Festival

VIBRATE!FESTIVAL 2016 - AVE:

LEONTINA VĂDUVA 30 YEARS IN MUSIC

Biserica Neagră

DUMINICĂ, 26.06

12:00Teatru

RIDICHEA URIAȘĂTeatrul Arlechino,

Braşov

22:00Petreceri

SECRET SUNDAY AT TIMES

Times, Braşov

LUNI, 27.06

13:00Expoziții

EXPO CIRCUITCentrul

Multicultural al Universității

Transilvania, Braşov

19:00Alte evenimente

BOARD GAMESCeai et caetera,

Braşov

MARȚI,28.06

18:00Concerte

STAGIUNEA CONCERTELOR DE

ORGĂ

Biserica Neagră,

22:00Petreceri

TUESDAY KARAOKE TIME WITH COPILU

Deane’s Irish Pub & Grill, Braşov

MIERCURI, 29.06

19:30Concerte

ACADEMIA DE FOLK LA VLAHIA

Vlahia Restaurant & Lounge, Braşov

JOI, 30.06

19:00Teatru

UN BILET SPRE FERICIRE

Teatrul Sică Alexandrescu,

Braşov

19:00Spectacole

CONCERT SIMFONIC HORIA ANDREESCU

Filarmonica Braşov,

VINERI, 1.07

23:00Petreceri

WE LOVE FRIDAYS4rooms, Braşov

SÂMBĂTĂ, 2.07

23:00Concerte

GOLAN LIVE ACTMOVe Club, Braşov

DUMINICĂ, 3.07

10:00Expoziții

EX-LIBRISMuzeul Primei Școli Românești, Braşov

LUNI, 4.07

10:00Expoziții

JUNII BRAŞOVENIMuzeul Primei Școli Românești, Braşov

10:00Expoziții

VIS ŞI REALITATECeai et caetera,

Braşov

MARȚI, 5.07

23:00Petreceri

CAMPUS 4ROOMS4rooms, Braşov

MIERCURI,6.07

10:00Expoziții

JUNII BRAŞOVENIMuzeul Primei Școli Românești, Braşov

22:00Petreceri

THE ONLY PARTY IN TOWN

Times, Braşov

JOI, 7.07

22:00Petreceri

OLDIES BUT GOLDIES AT TIMES

Times, Braşov

23:00Petreceri

GOSSIP NIGHT4rooms, Braşov

Fanii trupei Direcția 5 sunt invitați la concertul „Salut. Ce faci?”, ce va avea loc în Luther Brasserie. Vino să asculți hiturile formației, în-cepând cu ora 21.00. Noua melodie Direcția 5 ft. Nico-leta Nucă „Salut. Ce faci?” va face Brașovul să cânte.

Ești invitat la o porție bună de râs cu Serghei si Anisia, la Berăria Ciucaș. Vino să faci haz de necaz, iar dacă vei fi ținta glumelor, să nu te superi. Așa-i la Stand-Up Comedy. Se râde cu poftă alături de prieteni, la un pa-har de bere rece.

BREHNE FESTIVAL @ POIANA MICĂ

DIRECȚIA 5 LIVE@ LUTHER BRASSERIE

STAND UP COMEDY @ BERĂRIA CIUCAȘ

În ultimul weekend din iunie ești in-vitat la un festival dedicat naturii, cu muzică electronică, jam sesions, live painting, yoga și open air cine-ma, în Poiana Mică. Prin acest fes-tival, organizatorii trag un semnal de alarmă cu privire la importanța pădurilor, a rolului lor esențial în menținerea echilibrului ecologic.

Unde: Poiana MicăCand: 24-26 iunie Bilet: 50 lei/3 zile

Unde: Luther Brasserie & LoungeCand: 26 iunieOrele: 21:00

Unde: Berăria CiucașCand: 28 iunie Orele: 20.00

SCANEAZĂ PENTRU

PROGRAMUL COMPLET AL

EVENIMENTE-LOR

Page 29: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 30: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY EVENTS RECOMANDĂRI EVENIMENTE

30

CORUL MADRIGAL VINE LA BRAȘOV

Corul Naţional de Cameră Madrigal – „Marin Constantin” este unul dintre

cele mai apreciate ansambluri corale profesioniste, este o emblemă vie a vieții muzicale românești și universale, cu o tradiție de peste 50 de ani în lume.Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 iulie, la Catedrala Romano Catolică de pe strada Mureșenilor și va începe de la orele 20.30.Biletele se pot achiziționa de la Librăria St.o Iosif, Filarmonica Brașov sau online prin biletebrasov.ro.Există 3 categorii de bilete, VIP - secțiunea din față a sălii (120 lei/bilet), categoria A - rândurile 5-11 (80 lei/bilet), sau categoria B - rândurile 12-22 (50 lei/bilet).Evenimentul este unul non-profit, organizat

CLUBUL ROTARACT KRONSTADT VĂ INVITĂ ÎN DATA DE 16 IULIE 2016 LA UN CONCERT EXTRAORDINAR AL CORULUI NAŢIONAL DE CAMERĂ MADRIGAL – „MARIN CONSTANTIN”, DIRIJOR ANNA UNGUREANU.

de clubul Rotaract Kronstadt pentru comunitatea brașoveană. În eventualitatea în care vor exista resurse financiare rămase în urma concertului, acestea vor fi reinvestite într-un proiect de educație culturală, Tabăra Muzicală Cantus Mundi, care își propune

să adune la un loc copii din toată țara, sub forma unei tabere de muzică corală realizată împreună cu membrii Corului Naţional de Cameră Madrigal – „Marin Constantin” la Brașov.

Parteneri: Agenția Metropolitană Brașov, Rotary Club Brașov, Libris, Filarmonica Brașov, Zile și Nopți, BileteBrașov.ro, Times Pub.

Page 31: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY EVENTSEURO 2016

Anghel Iordănescu. foto: www.infoziare.roAnghel Iordănescu. foto: www.infoziare.ro

4K UHD CURVED TV

VEZI EURO 2016 LA CEA MAI BUNĂ CALITATE A IMAGINII

4K

ENGLISH BAR vă așteaptă să vizionați meciurile de la EURO 2016 la cea mai bună calitate a

imaginii 4K UHD. În fiecare zi vă așteptăm într-o atmosferă relaxantă.

OFERTE EURO 2016: 3+1 BERE LA DRAFT ȘI 3+1 LA CAFEA

Str. Vasile Saftu 1, Piața Unirii, 0733 510 508

31

CUM POT FI PREZISE REZULTATELE DE LA EURO

Statisticienii conduși de Achim Zeileis de la Universitatea din

Innsbruck au realizat un model folosind cotele de la 19 pariuri, care s-au dovediut a fi câștigătoare pe termen lung. Înainte să înceapă etapele finale, au prezis că Franța are o șansă de câștig de 21,5 %, urmată de Germania (20,1 %), Spania ( 13,7 % ) și Anglia ( 9,9 %). Acest model a avut succes și pentru prezicerea rezultatelor UEFA EURO 2008 și 2010, când Spania a fost câștigătoare.

Jan Hatzius, economistul-sef al gigantului financiar Goldman

Sachs, a venit cu o formulă ce se bazeaza pe rezultatele internaționale începand din 1958 și ratingul FIDE (ELO) al jocului

Franța. foto: www.espnfc.com

de șah. Modelul lui Hatzius a prognozat corect fiecare câștigător din Cupa Mondială 2014, desigur, mai puțin scorul de 7-1 în meciul Germania - Brazilia. Franței i-a fost dată o șansă de 23% pentru câștig în Marea finală, mare parte din cauza avantajului de a fi gazdă, după care urmează Germania cu

un procent de 20%, deși Hatzius a declarat că „acestă imprevizibilitate fermecătoare a fost clara în urmă cu doi ani, atunci când modelul nostru de prognoză nu a anticipat eliminarea Spaniei și a Italiei în faza grupelor și a dat Braziliei o probabilitate de 48% de a câștiga trofeul.„ (sursa: uefa.com)

Page 32: ZN Brasov 24 iunie 2016

EURO 2016FRANCE

GRUPA B

WAL11 iunie19:00

BordeauxSVK

ENG11 iunie22:00

MarseilleRUS

RUS15 iunie16:00Lille

SVK

ENG16 iunie16:00Lens

WAL

RUS20 iunie22:00

ToulouseWAL

SVK20 iunie22:00

St.-ÉtienneENG

25 iunie, 16:00, St.-Étienne

2A

2C

MECI 1

GRUPA A

FRA10 iunie22:00

St. Denis ROU

ALB11 iunie16:00Lens

SUI

ROU15 iunie19:00Paris

SUI

FRA15 iunie22:00

MarseilleALB

ROU19 iunie22:00Lyon

ALB

SUI19 iunie22:00Lille

FRA

POL12 iunie19:00Nice

NIR

GER12 iunie22:00Lille

UKR

UKR16 iunie19:00Lyon

NIR

GER16 iunie22:00

St. DenisPOL

UKR21 iunie19:00

MarseillePOL

NIR21 iunie19:00Paris

GER

GRUPA C

GRUPA E

IRL13 iunie19:00

St. Denis SWE

BEL13 iunie22:00Lyon

ITA

ITA17 iunie16:00

Toulouse SWE

BEL18 iunie16:00

BordeauxIRL

ITA19 iunie22:00Lille

IRL

SWE19 iunie22:00Nice

BEL

TUR12 iunie16:00Paris

CRO

ESP13 iunie16:00

Toulouse CZE

CZE17 iunie19:00

St.-ÉtienneCRO

ESP17 iunie22:00Nice

TUR

CZE21 iunie22:00Lens

TUR

CRO21 iunie22:00

BordeauxESP

GRUPA D

AUT14 iunie22:00

BordeauxHUN

POR14 iunie22:00

St.-Étienne ISL

ISL18 iunie19:00

Marseille HUN

POR18 iunie22:00Paris

AUT

ISL22 iunie22:00

St. DenisAUT

HUN22 iunie19:00Lyon

POR

GRUPA F

6 iulie, 22:00, Lyon

SEMIFINALA 17 iulie, 22:00, Marseille

SEMIFINALA 2

30 Iunie, 22:00, Marseille

SFERTUL 11 Iulie, 22:00, Lille

SFERTUL 22 iulie, 22:00, Bordeaux

SFERTUL 33 iulie, 22:00, St.-Denis

SFERTUL 4

MECI 225 iunie, 19:00, Paris

1B

3ACD

MECI 526 iunie, 19:00, Lille

1C

3ABF

MECI 425 iunie, 22:00, Lens

1A

3CDE

MECI 827 iunie, 22:00, Nice

2B

2F

MECI 727 iunie, 19:00, St.-Denis

1E

2D

MECI 626 iunie, 22:00, Toulouse

1F

2E

MECI 325 iunie, 22:00, Lens

1D

3BEF

FINALA10 iulie, 22:00, St. Denis

MECI 1

SFERTUL 1SFERTUL 2

OPTIMI OPTIMI

MECI 2MECI 3 MECI 6

2

1

2

0

0

0

1

1

0

1

0

1

2

1

1

2

0

0

1

1

2

1

3

0

0

1

2

3

1

0

2

0

0

1

1

0

2

1

1

0

1

2

0

0

0

0

2

0

1

0

1

3

1

2

0

0

Page 33: ZN Brasov 24 iunie 2016

EURO 2016FRANCE

GRUPA B

WAL11 iunie19:00

BordeauxSVK

ENG11 iunie22:00

MarseilleRUS

RUS15 iunie16:00Lille

SVK

ENG16 iunie16:00Lens

WAL

RUS20 iunie22:00

ToulouseWAL

SVK20 iunie22:00

St.-ÉtienneENG

25 iunie, 16:00, St.-Étienne

2A

2C

MECI 1

GRUPA A

FRA10 iunie22:00

St. Denis ROU

ALB11 iunie16:00Lens

SUI

ROU15 iunie19:00Paris

SUI

FRA15 iunie22:00

MarseilleALB

ROU19 iunie22:00Lyon

ALB

SUI19 iunie22:00Lille

FRA

POL12 iunie19:00Nice

NIR

GER12 iunie22:00Lille

UKR

UKR16 iunie19:00Lyon

NIR

GER16 iunie22:00

St. DenisPOL

UKR21 iunie19:00

MarseillePOL

NIR21 iunie19:00Paris

GER

GRUPA C

GRUPA E

IRL13 iunie19:00

St. Denis SWE

BEL13 iunie22:00Lyon

ITA

ITA17 iunie16:00

Toulouse SWE

BEL18 iunie16:00

BordeauxIRL

ITA19 iunie22:00Lille

IRL

SWE19 iunie22:00Nice

BEL

TUR12 iunie16:00Paris

CRO

ESP13 iunie16:00

Toulouse CZE

CZE17 iunie19:00

St.-ÉtienneCRO

ESP17 iunie22:00Nice

TUR

CZE21 iunie22:00Lens

TUR

CRO21 iunie22:00

BordeauxESP

GRUPA D

AUT14 iunie22:00

BordeauxHUN

POR14 iunie22:00

St.-Étienne ISL

ISL18 iunie19:00

Marseille HUN

POR18 iunie22:00Paris

AUT

ISL22 iunie22:00

St. DenisAUT

HUN22 iunie19:00Lyon

POR

GRUPA F

6 iulie, 22:00, Lyon

SEMIFINALA 17 iulie, 22:00, Marseille

SEMIFINALA 2

30 Iunie, 22:00, Marseille

SFERTUL 11 Iulie, 22:00, Lille

SFERTUL 22 iulie, 22:00, Bordeaux

SFERTUL 33 iulie, 22:00, St.-Denis

SFERTUL 4

MECI 225 iunie, 19:00, Paris

1B

3ACD

MECI 526 iunie, 19:00, Lille

1C

3ABF

MECI 425 iunie, 22:00, Lens

1A

3CDE

MECI 827 iunie, 22:00, Nice

2B

2F

MECI 727 iunie, 19:00, St.-Denis

1E

2D

MECI 626 iunie, 22:00, Toulouse

1F

2E

MECI 325 iunie, 22:00, Lens

1D

3BEF

FINALA10 iulie, 22:00, St. Denis

SEMIFINALA 1

SEMIFINALA 2

SFERTUL 3SFERTUL 4

OPTIMI OPTIMI

MECI 5 MECI 4MECI 7 MECI 8

2

1

2

0

0

0

1

1

0

1

0

1

2

1

1

2

0

0

1

1

2

1

3

0

0

1

2

3

1

0

2

0

0

1

1

0

2

1

1

0

1

2

0

0

0

0

2

0

1

0

1

3

1

2

0

0

Page 34: ZN Brasov 24 iunie 2016

PROFITĂ DE OFERTELE DECATHLON!

SCANEAZĂ PENTRU TOATE OFERTELE:

RUBRICĂ SUSŢINUTĂ DE:

CITY EVENTS EURO 2016

34

UNDE VEDEM

EURO 2016RECOMANDĂRI:

BRIDGE PUB

Iuliu Maniu, nr.32 (fostul El Nino)

REZERVARI: 0756533004

BRITISH PUB

Cuza Voda nr 5, 9 plasme Full HD,

Acustica de exceptie,REZERVARI:

073007009

DASH

B-dul. Garii, Nr. 7 Dash îți pune la

dispoziție 10 smart tv-uri pe care poți

urmări meciurile preferate.

REZERVARI: 0757200800

ENGLISH BAR

Strada Vasile Saftu 1 REZERVARI: 0729

057 909

KARMA LOUNGE

Bd-ul Garii nr.3A - UNIREA SHOPPING

CENTER - etaj 3Rezervari :

0721.884.721

OLD FIRM

Apollonia hirscher Nr 12

REZERVARI : 0799687000

PLAYER’S PUB

B-dul Saturn 38REZERVARI:

0756 117 459 / 0268.581.856

SOCIAL PUB

B-dul Mihail Kogalniceanu 15

REZERVARI: 0748 33 22 11

TEMPLE PUB

Transmitem toate meciurile in format

FULL HD pe un ecran de 6 metri!

Vino sa iti sustii favorita alaturi de noi! Avem fotbal de calitate, bere

rece, hamburgeri deliciosi,

concursuri, premii la pauza si la

finalul fiecarui meci si nu in

ultimul rand, v-am pregatit o tombola

cu premii pe masura!

B-dul Mihail Kogalniceanu 15

REZERVARI: 0733 800 700

THE HOCKEY PUB

Din 10 iunie vă invităm să urmăriți

alături de noi EURO, Franța 2016.

proiecție video LIVE HD cu sunet în fiecare seară,

meciurile României vor fi transmise și pe terasă în funție

de vremeStrada Nicolae

Bălcescu 12REZERVARI: 0731919919

PREMIUM

STEAKHOUSE

Strada Carpatilor nr 91

REZERVARI: 0726.227.181 /

0723.144.001

DISTRICT 08

Strada Republicii nr 50

REZERVARI: 0730787918

FORMULA PUB

B-dul Eroilor nr 29REZERVARI: 0742047832

CAPTAIN NEMO

Calea București 104REZERVARI: 0368 433 299

QUEEN’S PUB

Str. Soarelui nr.10REZERVARI: 0268 318 618

DIE STUBE

Strada Grigoraș Dinicu

REZERVARI: 0727865191

DEANE’S IRISH

PUB & GRILL

Strada Republicii nr 19

REZERVARI: 0734 010 203

KORONA SPORTS

CENTER

Strada Sitarului nr 27A

REZERVARI: 0368.800.888 /

0722 556 579

ROCKSTADT

Strada Nicolae Titulescu nr. 2P,

REZERVARI:

Tel.: 0755248471

WAREHOUSE

PUB AND GRILL

Strada Lucian Blaga 6 REZERVĂRI: 0745134699

Unde: Coresi Shopping resortAdresa: Zaharia Stancu nr. 1

Tel.: 021 367 2168Orar: 08:00 - 22:00Web: coresibrasov.ro

FB: CoresiBrasov

CORESI SHOPPING RESORT

Toate meciurile EURO 2016 vor fi difuzate live pe ecranul exterior. În food-court vei putea vedea zilnic meciurile de la orele 16:00 și 19:00, așa că vino să trăim împreună emoția competiției!meciul România - Franța îl vedem în direct la Coresi! vineri,10 iunie, ora 22:00, la tribuna de la fântâna Coresi!

Page 35: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 36: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY LIFESTYLE DESIGN INTERIOR

36

PIASTRELLE - SOLUȚII COM-PLETE PENTRU AMENAJĂRI

Compania Piastrelle şi-a început activitatea în anul 1998, în Lugoj, cu importul de gresie și faianță din

Italia. Din 1999 aceasta şi-a dezvoltat o rețea proprie de retail și depozite în mai multe orașe ale ţării, în anul 2000 ajungând deja la primul milion de mp de ceramică italiană importat în România.

Astăzi Piastrelle deţine o vastă rețea de showroom-uri și concept store-uri în 6 orașe ale țării (București,

Timișoara, Arad, Brașov, Cluj-Napoca, Lugoj), la care se adaugă 5 depozite, o flotă de mijloace de transport ce deservește întreaga țară și o echipă profesionistă de peste 100 de oameni pasionați de frumos.Preocuparea permanentă a echipei Piastrelle este de

PIASTRELLE Adresă: Str. Fundatura Harmanului nr. 2, Centrul Comercial Duplex 2, Brasov

Telefon mobil: 0740 109 172E-mail: george.chitu @piastrelle.ro

Program showroom:Luni- Vineri: 09:00- 17:00Sâmbătă: 09:00- 12:00

UNUL DINTRE CEI MAI IMPORTANŢI FURNIZORI DE MATERIALE PENTRU FINISAJE ÎN CONSTRUCŢII ȘI AMENAJĂRI INTERIOARE DIN ROMÂNIA

a aduce în România produse exclusiviste, cu design deosebit și de calitate imbatabilă, de la plăci ceramice şi obiecte sanitare până la mobilier de baie, sisteme de duș, parchet şi multe altele, de la producători cu tradiție din Italia, Spania, Polonia. La Piastrelle ai consultanță de specialitate, proiecte 3D, consiliere tehnică pentru fațade ventilate şi alte proiecte deosebite, servicii de montaj cu echipe specializate, transport la domiciliu. În cei peste 17 ani de activitate, compania a construit parteneriate solide cu firme de construcții, dezvoltatori imobiliari, arhitecți și designeri din toate zonele tării, numeroase lucrări de referință din România purtând amprenta Piastrelle.

Page 37: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 38: ZN Brasov 24 iunie 2016

DISTRACȚIE ÎN ȚARA VISELOR LA LĂSAREA SERII

Țara Viselor este singurul loc de joacă unde se organizează

petreceri peste noapte pentru copii. Probabil cel mic și-a dorit mereu să petreacă noaptea în cort așa cum a aflat din poveștile cu Tom Sawyer. În Țara Viselor totul e posibil, iar dacă e prea frig afară, montăm cortul în casă. Când distracția e mare și cheful de somn vine mai greu așa

CITY KIDS RECOMANDĂRI PENTRU CEI MICI

38

KID PARKING OVER NIGHT

Loc de joacă ȚARA VISELOR

că povestim împreună, facem jocuri amuzante, ne batem cu perne și ne împrietenim. Micul dejun este oferit de Țara Viselor. Te așteptăm la distracție și joc, atunci când se lasă seara.

Detalii și rezervări la tel. 0730 081 030.

Telefon: 0730 081 030Web: tara-viselor.ro

E-mail: contact@ tara-viselor.roAdresa: Str.Vasile Cârlova 18

facebook: ȚaraViselor

Page 39: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY KIDS RECOMANDĂRI PENTRU CEI MICI

39

VACANȚĂ CU TIMP DE JOACĂ LAFANTASIA LAND

A început vacanța mare, iar

prichindeii de grădiniță, dar și școlarii au timp să se joace cât e ziua de lungă. Iar dacă tu ești un părinte ocupat, noi avem o singură misiune în această vară: să supraveghem jocul copiilor care vin să se bucure de vacanță la Fantasia Land. Am pregătit multe activități și jocuri, voie bună și distracție! În prețul de 25 de lei copiii au asigurată o masă și apă plată. Toboganele, castelul prințeselor, vaporul piraților sau mașinuțele și ATV-urile fac de fiecare

CITY KIDS RECOMANDĂRI PENTRU CEI MICI

39

dată ca Fantasia Land să răsune de râsete zglobii de copii. Pe ei lasă-i să viseze, să se joace, să fie fericiți în vacanță, iar tu fii un părinte mândru și mulțumit de bucuria lor.

Rezervări/informații:

0268 411 199 / 0733 417 997

Web: fantasialand.roE-mail: office@ fantasialand.ro

Adresa: Magazin Star, Etajul IIIStr. N. Bălcescu 62

facebook: FantasiaLand

Page 40: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY EDU CURSURI

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII ÎN BRAŞOV

Cursul este adresat celor ce doresc să înveţe o meserie

foarte căutată pe piaţa muncii, care poate fi practicată în saloane de spe-cialitate atât din ţară cât şi din străi-nătate, dar care poate fi practicată şi de acasă. Cursul este acreditat ANC, diplomele eliberate fiind recunoscu-te de Ministerele Muncii şi Educaţiei, diplome ce sunt valabile atât în ţară cât şi în străinătate, putând astfel să prestaţi o activitate frumoasă în mod legal.

PROFESIONAL NEW CONSULT

telefon : 0760.031.178, 0786.333.103,

fax: 0368.466.565

email: [email protected]

str. Iuliu Maniu, nr.47, etaj 4, camera 404C, cladirea Cobco (langa Spital Sfanta Maria)

Facebook /pages/Cursuri-Brasov

web: www.profesio-nalnewconsult.ro

PROFESIONAL NEW CONSULT

telefon : 0760.031.178, 0786.333.103, fax: 0368.466.565email: [email protected]. Iuliu Maniu, nr.47, etaj 4, camera 402, cladirea Cobco (lângă Spital Sfânta Maria)Facebook /pages/Cursuri-Brașovweb: www.profesio-nalnewconsult.ro

Formatori cu vastă experienţă în domeniu, ultimele mo-dele de stilizare a unghiilor cu gel, produse profesionale suport de curs şi condiţii de studiu la standarde înalte, cursul de Stilist Protezist Unghii poate fi parcurs atât de către cei care doresc să facă primii paşi în această profe-sie dar şi de cei care doresc să se specializeze în domeniu, având câteva cunoştinţe deja în acest sens.

Cursul Stilist Protezist Unghii este extrem de atractiv asigurând în mare parte pregătire practică sub directa îndrumare a formatorului şi desigur având în vedere şi îndemânarea şi tainele meseriei pe care cursanţii trebuie să le deprindă.

40

ÎN LUNA IULIE 2016 VA AVEA LOC DESCHIDEREA CURSULUI DE STI-

LIST PROTEZIST UNGHII, ORGANI-ZAT ÎN BRAŞOV DE PROFESIONAL NEW CONSULT ÎN COLABORARE CU FORMATORI PROFESIONIŞTI.

Page 41: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 42: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 43: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 44: ZN Brasov 24 iunie 2016

Sâmbăta trecută, în incinta Școlii

Prems, a avut loc gala de deschidere a proiectului de educație non-formală „Discover”. Organizat de AIESEC Brașov, cu ajutorul mai multor parteneri locali, proiectul a fost gândit ca un prim pas în dezvoltarea personală a elevilor aflați

UN ALTFEL DE PROIECT PENTRU BRAȘOV

în clasele I-VIII, bazându-se pe educația non-formală. Timp de șase săptămâni, aceștia vor avea ocazia să interacționeze cu voluntari veniți din țări precum Egipt, China, Mexic și Turcia, care vor comunica cu ei

în limba engleză. Aceștia vor livra diferite sesiuni interactive, ce vizează îmbunătățirea abilităților de comunicare, înțelegerea mediului multicultural în care trăim, cunoașterea de sine și îmbunătățirea interacțiunii cu persoanele din jur. Părinții, copiii și membrii AIESEC Brașov prezenți la eveniment au făcut o scurtă călătorie în țările din care au sosit tinerii voluntari, aflând lucruri inedite. În perioada următoare, participanții la proiect vor descoperi treptat frânturi din aceste culturi atât de diferite și de interesante, care le vor deschide ochii în ceea ce privește lumea din care facem parte și cum trebuie să o acceptăm și să ne-o asumăm.

CITY EDU CURSURI

44

PROIECTDE EDUCAȚIE NON-FORMALĂ ORGANIZAT DE AIESEC BRAȘOV

Page 45: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 46: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

46

Chef Ioan Florescu, Maestru în Arta

Culinară, vă propune o bucătărie originală, sănătoasă, modernă, elaborată, frumoasă și plină de pasiune. Vei simți toate aceste adjective în fiecare farfurie prezentată de Restaurant Belvedere. Decorul contemporan, feeric și imaginea panoramică a Brașovului te invită să visezi și să evadezi la fiecare prânz sau cină servite la înălțime. Vei fi mereu surprins pentru că Restaurant Belvedere îşi schimbă

BELVEDERE - HAUTE CUISINE LA BRAȘOV

meniul o dată la trei luni. Toate specialităţile sunt creaţie proprie ale maestrului bucătar Ioan Florescu. Pe timp de vară deliciile îți sunt servite pe terasa cu piscină, de unde priveliștea orașului se arată în toată splendoarea ei.Din meniu iți recomandăm să încerci mușchiulețul de porc umplut cu nuci și gorgonzola, ficatul de rață cu crustă din fulgi de migdale sau fileul de calcan mediteraneean aromat cu pesto de patrunjel. Deserturile îți pun imaginația la încercare prin prezentarea luxuriantă și gustul uimitor. Fiecare farfurie este reconstrucția unei idei, unei amintiri, unei joc de cuvinte sau a unui zambet, toate amestecate într-un singur gest.

Restaurantul „Belvedere“ Brașov are dorința să fie unic, prin cea mai frumoasă locație din Brașov, și mai ales prin bucătaria elaborată, frumoasa, plină de pasiune și nu în ultimul rând accesibilă.

BELVEDERE RESTAURANT

Adresă: Brasov, Str. Steje-risului nr.11, km 2 Drumul Poienii Telefon: 0268 415 575E-mail: [email protected]

Page 47: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 48: ZN Brasov 24 iunie 2016

48 CITY FOOD GASTRONOMIE

48

Sunt câteva pre-parate culinare

ce poartă numele unor personalități istorice sau ale celor care au inventat rețetele iubite și astăzi. Se crede că Vita Wellington poartă numele celebru-lui duce de Wellington, Arthur Wellesley, erou în timpul războiului cu Na-poleon. Preparatul Carpaccio a

PREPARATE CULINARE CU NUME DE PERSONALI-TĂȚI

fost numit după Vittore Carpaccio, un pictor al şcolii veneţiene născut în 1465. Rețeta i-a fost dedicat datorită culorii cărnii, apropiată de roşul pe care acesta îl folosea, predominant, în tablouri. Caesar Cardini, un proprietar de restaurant mexican din Tijuana este cel care a inventat salata ce îi poartă numele, și care e nelipsită din meniurile restaurantelor de astăzi. Pizza Margherita, a primit numele reginei regi-nei Margherita de Savoia. Într-o vizită la Napoli, în 1889, reginei i-a fost servită această pizza doar cu roşii, busuioc şi mozzarella, în culorile steagului italian. Sunt restaurante din Brașov care servesc unele din aceste preparate cu nume celebre, ce au trecut testul timpului pentru a ne încânta gusturile astăzi.

UNDE MĂNÂNCI ÎN BRAȘOVVITĂ WELLINGTON, CARPACCIO SAU PIZZA MARGHERITA

reco-mandări

BelvedereStr. Stejerişului 11, tel. 0268 415

575

SergianaStr. Mureşenilor 23, tel. 0268 419

775

Casa TudorStrada Avram

Iancu 58, tel. 0728 830 340

Hubert BistroStrada Republicii

54, tel. 0733 211 125

Taverna SârbuluiStr. Republicii 55,

tel. 0727 300 428

Am RosenangerPiața George

Enescu nr 13, tel. 0268 417 416

Casa Românească

Piaţa Unirii 15, Tel: 0268 513 877

Bistro Ma CocotteStrada Nicopole 34A, tel. 0741 671 596

PlatinumStr. Mihail Kogalniceanu nr.13, tel. 0368 465 505

Tratoria Del ChiantiStr. Branduşelor 100, tel. 0268546087

Casa HirscherStr. A. Hirscher 2, tel. 0268 410 533

SCANEAZĂPENTRU TOATE COFETĂRIILE DIN BRAȘOV

Page 49: ZN Brasov 24 iunie 2016

49 CITY FOOD GASTRONOMIE

ROATA NOROCULUINu există braşovean sau turist care să nu fi auzit că “cea mai bună ciorbă de burtă se mănâncă la Roată”. Renumiţii mici şi cele-brul déjà biftec tartar, au făcut din totdeauna furori în rândul gur-manzilor adevăraţi. Deci ai motive să te aşezi la masă, în salonsau pe terasă, să savurezi o ciorbă sau un peşte. Cât despre prepara-tele din porc, vită, pui, ori vânat… ce să mai vorbim?Meniul e plin!

Str. Crişan 6, L-D 10.00 - 23.30, Tel.: 0268 412 324, fb: /RoataNoroculuiOffi-cial, web: roata-norocului.ro

SĂ RÂDEM

CĂ-I SĂNĂTOS!

O domnişoară, la o petrecere, este întrebată

de chelner: - Mai doriţi un pahar de whis-

ky? - Nu, mulţu-

mesc, îmi face rău la picioare!

- Adică? Vă amorţesc?

- Nu, mi se des-fac!

- Chelner, acest homar are doar un singur cleşte! - Cred că a fost implicat într-o

luptă, domnule... - Atunci, adu-mi

învingătorul!

RESTAURANT CASA CRANȚA Situat într-o clădire în stil arhitectural brâncove-nesc, ce oferă vedere minunată a centrului oraşului.Specific restaurant: Oaspeții pot gusta preparatele delicioase din bucătăria românească şi internaţională oferite de restaurant, alături de o selecţie largă de vinuri din crama de la Casa Cranța.

Adresa: Str. Mr. Cranța, nr. 3A2, Tel.: 0268.476.992, 0740.117.812, [email protected] fb: CasaCranta, web: casacranta.ro

Page 50: ZN Brasov 24 iunie 2016

50 CITY FOOD GASTRONOMIE

50

În această vară te invităm să te răco-

rești cu bunătățile marca L'Angelys, de la gelateria Caprices. Sorbetul este înghețata de fructe fără lapte și fără grăsimi, pre-parată pe bază de piure de fructe. Vedeta Caprices este sorbetul de zmeură și fructul pasiunii, dar merită încercate și cele cu mure, cocos, mango, coacăze negre sau grapefruit. Te provocăm să încerci și înghețata cu arome de trandafiri, violete, lemn dulce sau caramel cu unt

CAPRICII DE VARĂSAVUREAZĂ SORBE-TUL ȘI ÎNGHEȚATA FRANȚUZEASCĂ DE LA GELATERIA CAPRICES

CAPRICESAdresă: George Barițiu, nr 3Telefon: 0268 477 805Program: L-D 10:00-20:00www.caprices.ro

sărat. Sigur vei fi surprins. Poți combina aromele și tipurile de înghețată după propriul gust, pentru că gama de savori este foarte variată. Bucură-te de vară la gela-teria Caprices, unde gustul de înghețată sau sorbet te poate purta până la cer!

Page 51: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 52: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

52

În această vară ești așteptat la terasa

restaurantului Gaura Dul-ce să te bucuri de soare, dar și de bunătățile româ-nești pe care le savurezi mereu cu plăcere. Un grătar delicios va merge perfect cu o bere rece savurată la poalele Tâm-pei! Un frappe răcoritor, poate o limonadă și un desert de casă te pot face

RESTAURANT-TERASA GAURA DULCE Tel: 0268 523 099Adresă: Piața Sfatului 12-14e-mail: [email protected]

TERASA GAURA DULCEBUNĂTĂȚI ROMÂNEȘTI ÎN AER LIBER

„Hai la Gaura Dulce, în inima Brașovului, unde oamenii sunt veseli, iar mesele îmbelșugate!”

să zâmbești într-o zi fru-moasă de vară.Adunați-vă cu familia și prietenii la Gaura Dulce, fie în restaurant, fie pe terasă și stați la povești, mâncați și beți pe sătu-rate tot ce vă poftește inima! Seara, la cină puteți asculta muzică live.

Page 53: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 54: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

54

pizzafast-food non stopRECOMANDĂRI:

@BLUE VIKINGIULIU MANIU 38

Pizza & Pagrano 33 de sortimente

de pizza și 10 tipuri de sandvich

Pagrano. Delivery Non

Stop TEL: 0268 418989,

0268 418996, 0368 418989

www.blueviking.ro

@DIECIMIHAI VITEAZU

10, COLȚ CU DIMITRIE CAN-

TEMIR Pasta & Pizza Delivery Non

Stop TEL: 0268 418998

www.pizzeria-dieci.ro

@ANDO’S 15 NOIEMBRIE 6 Fast Food TEL: 0268 410588, 0733 307307 www.andosfo-od.ro

@MCDONALD’SREPUBLICII 57-59 Fast Food TEL: 0268 406800 www.mcdonal-ds.ro

@MCDONALD’S DRIVECALEA BUCU-REȘTI 106 Fast Food TEL: 0268 331010, 0723 801142 www.mcdonal-ds.ro

@PANINI15 NOIEMBRIE 40 CALEA BUCU-REȘTI 16 Fast Food

Page 55: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

55

Page 56: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

56

Page 57: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 58: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

58

AMBASADOR RESTAURANTSpecific: Restaurant cu specific internaţional. Arhitectură şi ambianţă elegantă.Organizează evenimente private.

Specialitatea casei:Restaurant Ambasador vă propune o experienţă culinară unică, bazată pe bucătăria internaţională.

Recomandarea bucătarului: Muşchi de vită cu sos gorgonzola şi Medalion de porc cu sos de ardei şi tagliatele.

Bucătărie deschisă:zilnic 08.00-23.00

Adresa: Str. Republicii nr. 60, Program: Zilnic 08.00 - 23.00, Tel.: 0722 51 44 50, fb: facebook.com/brasov.ambasador, web: www.restau-rant-ambasador.com

mușchi de vită cu sos gorgonzola

medalion de porc cu sos de ardeiși tagliatele

Page 59: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 60: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY SPECIAL EVENTS EVENIMENTE SPECIALE

60

Page 61: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 62: ZN Brasov 24 iunie 2016

62 CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

TIMES - E TIMPUL PENTRU DISTRACȚIE!

Vara aceasta muzica nu se mai oprește în Times Pub. În fiecare seară e organizat câte un party pentru cei care nu obosesc niciodată atunci când vine vorba de distracție. DJ-ul, barmanii, tot staff-ul te așteaptă să petreci chiar dacă e luni, miercuri sau duminică și weekend-ul se termină. Dacă îți convingi prietenii să iasă din casă în timpul săptămânii, mergeți la Times, unde parcă e mereu weekend. În fiecare seară intrarea este liberă, iar paharele sunt pregătite să fie

TIMES PUBADRESA: REPUBLICII 59 MODAROM, BRASOVTELEFON: 0736 737 373WWW.BESTPUBIN-TOWN.ROFACEBOOK: TIMES BRASOVHOURS: 10:00 PM - 05:00 AM

golite de brașovenii veseli. Vino pe Republicii 59 (Clădirea Modarom) și rezervă masă la 0736 73 73 73, atunci când ai chef de ieșit în oraș. În fiecare zi a săptămânii e timpul pentru distracție, în Times Pub!

ÎN TIMES PUB E PARTY ÎN FIECARE ZI A SĂPTĂMÂNII

LIKE US ON FACEBOOK!

Page 63: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 64: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

64

Page 65: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 66: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

66

Expoziţie de pictură - Vis şi realitate

Începând cu 1 iulie

Magic The Gathering Prerelease Eldritch

Moon

16 iulie ora 13:00

Concurs Hearthstone

17 iulie ora 13:00

Schimb de cărţi

24 iulie, 19h00

Clubul de Board games reloaded

În fiecare luni de la 19h00

Mai multe detalii despre toate activitățile

care au loc în ceainărie, puteți găsi

accesând::

www.ceaietc.ro, www.facebook.com/ceaietc

Programul ceainăriei:

luni - vineri: 14h00-23h00

sâmbătă - duminică: 13h00-23h00

ultima comandă: ora 22h00

FOR SALE PUBConcept: Dacă ai chef de o ne-bunie în oraş, să mănânci alune şi să arunci cojile pe jos, să bei ceva într-un cadru fain şi să asculţi muzică bună, poţi să îţi îndrepţi paşii spre For Sale Pub.

Specific: Clienţii sunt întâmpinaţi cu bucurie fie că îşi beau berea cu noi (cea mai vandabilă bău-tură a pub-ului) sau că degustă din cocktail-urile noastre: „Vis de iapă în călduri”, „Bivol Turbat”, „Purceluş şchiop”, “Gâdilat de fân”, „Aere de gâscă’n baltă” sau unul dintre ultimele produse introduse în meniu „Mocirla à la Sid” şi-a primit numele după po-recla ospătarului care a venit cu reţeta, şi aţi ghicit, semăna mult cu personajul din Ice Age”.

Adresa: Bulevardul 15 Noiembrie 24, Orar zilnic: 08.00 - 02.00, Tel.: 0788 758 582, fb: /For-SALE-PUB.

BEREA - CEA MAI VANDABILĂ

BĂUTURĂ A PUB-ULUI

Page 67: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY LIFESTYLEDESIGN, MODĂ, FRUMUSEȚE

67

LA CENTRUL TĂRÂMUL CAILOR-CIȘMAȘU POȚI ÎNVĂȚA SECRETELE ECHITAȚIEI

LECȚIIINDIVIDUALE DEECHITAȚIE

Ce-i mai frumos decât să vezi

copilul tău fericit, să participi intens la fiecare moment din viaţa lui, să-l încurajezi sau să-l vezi cum se descurca cu propriile puteri! La Centrul de Echitație Tărâmul Cailor-Cișmașu organizăm lecţii individuale atât cu copii cât şi cu adulţi, lecţii

TĂRÂMUL CAILOR – ECHITAȚIE CIȘMAȘU Telefon: 0727078702 www.taramulcailorechitatiecismasu.comFacebook: Tărâmul Cailor-Echitație Cișmasu

în manej care cuprind gimnastică pe cal, învăţarea trapului şi al galopului precum şi noţiuni despre psihologia calului. Te așteptăm cu cei mici la o plimbare pe lângă lanuri de răpită şi maci să descoperiţi frumuseţea printre urechile calului!Chiar dacă eşti începător noi suntem aici pentru tine să te învăţăm cum să te apropii de un cal, cum să îl conduci şi cum să te bucuri de o plimbare relaxantă printre flori!

Te aşteptăm cu prietenii și familia să descoperiţi un alt mod de relaxare! Ne aflăm la numai câteva minute de Braşov, iar dacă faci o rezervare la numărul 0727078702 vei beneficia şi de o şedinţă foto PROFESIONALĂ în mod gratuit.

Page 68: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY LIFESTYLE 68

Un adult zâmbeşte de 20 de ori mai

rar decât un copil, arată statistici recente. Lozan Dent are grijă ca zâmbetul tău să fie sănătos și te sfătuiește să cauți fericirea în orice lucru mărunt, ca atunci când erai copil. Medicii stomatologi îți recomandă să programezi vizite regulate la cabinet pentru copilul tău.Afecţiunile dentare ale co-piilor, rămase nerezolvate, pot cauza probleme de

PROGRAMEAZĂ PENTRU COPILUL TĂU O VIZITĂ LA MEDICUL STOMATOLOG PENTRU A EVITA PROBLE-MELE DE MAI TÂRZIU

COPILĂRIE CU ZÂMBETE SĂNĂTOASE

vorbire şi riscul de a nu dezvolta o via-ţă socială normală, specifică vârstei. Deşi cariile dentare pot fi asociate cu dinţii permanenţi, nu este de neglijat faptul că şi dinţii de lapte pot dezvolta carii, care, dacă nu ajung să fie tratate, afectează rădăci-nile acestora. Caria de biberon este o afecţiune foarte des întâlnită în ulti-ma perioadă. Acest tip de carie apare la copiii hrăniţi cu lapte praf, sucuri şi ceai îndulcit, mai ales dacă sunt lăsaţi cu biberonul în gură pentru mai mult timp.Se întâmplă, une-ori, că dinţii defini-

LOZAN DENT

Telefon: 0268.541.844 Email: [email protected] Adresa: Strada Eftimie Murgu Nr. 1, Brasov

ProgramLuni - Vineri: 08:00 - 20:00 Sâmbătă: 08:00 - 13:00

CABINETE STOMATOLOGICE

NEW LINE Str. Dorobanţilor nr. 9

Tel.: 0268/470528Slãbire - remodelare corporalã; tratamentul complet al

celulitei; lifting nechirurgical(faţã, sâni, fese); Laser Vascular

(vase sparte cuperoza); laser epilare definitivã; mezoterapie;

peeling dermocosmetic(facial sau corporal);

dermatocosmeticã şi make-upendermologie CELLU M6

www.newlinebv.ro

tivi să crească incorect aliniaţi, iar motivele cauzatoare pot fi multiple. Pentru a evita viitoare neplăceri sau chiar afecţiuni grave, este recomandat să consultaţi din timp medicul sto-matolog, în vederea tratării problemei. Astfel toată familia va zâmbi necontenit.

Page 69: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 70: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY LIFESTYLE DESIGN, MODĂ, FRUMUSEȚE

70

Specialiştii Coquette Beauty

Clinique, cu expertiza de peste 13 ani in epilarea definitivă, utilizează cea mai performantă tehnologie laser la ora actuală, laserul Cynosure Elite. Acesta are încorporat un sistem de răcire Zimmer care conferă protecţie şi cel mai ridicat grad de confort pentru pacient, printr-un jet de aer rece care amorţeşte zona atât înainte, cât şi după aplicarea pulsului laser. Prin capacitatea de a utiliza două lungimi de undă se poate elimina părului nedorit în cazul pielii bronzate sau a celei de culoare mai închisă, o

COQUETTE

Adresă: Str. Constantin Brâncoveanu, nr 38,

BrașovTelefon: 0788 515 272

Website: www.coquette.ro

Email: [email protected]

SINGURELE CLINICI DIN ROMÂNIA EXCLUSIV SPECIALIZATE ÎN EPILARE DEFINITIVĂ

facilitate imposibilă până acum.La Coquette Beauty Clinique se folosesc aceleași aparate în toate cele patru clinici din ţară – Bucureşti, Cluj, Constantă şi Braşov – astfel încât pacienţii sunt asiguraţi că vor beneficia de acelaşi tratament.În cadrul fiecărui tratament terapeutul alege parametrii optimi, bazându-se pe experienţă practică, dobândită în cei peste 13 ani de expertiză în epilarea definitivă.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.coquette.ro şi www.epilare-definitiva.ro.

EPILAREA DEFINITIVĂ ESTE O PROCEDURĂ MEDICALĂ CARE POATE FI REALIZATĂ DOAR ÎNTR-O CLINICĂ SPECIALIZATĂ UNDE LUCREAZĂ TERAPEUŢI CU PREGĂTIRE ÎN DOMENIU.

Page 71: ZN Brasov 24 iunie 2016

LA BARBERIA - BARBER SHOP, salon dedicat exclusiv bărbaților, ne preocupăm ca domnii care ne calcă pragul să primească cele mai bune servicii de tuns, bărbierit tradițional cu prosoape calde și masaj.

FEMEILOR LE PLAC BĂRBOȘII!Cărțile de antropologie ne spun că barba exprimă virilitate...Apoi, barba e trendy. Bărboșii par duri, bărboșii scriu bine (Dos-toievski, Tolstoi, Hemingway, Eliade, Jules Verne, Victor Hugo, Dickens aveau toți barbă), bărboșii sunt simpatici, bărboșii arată bine pe scenă...Bărboșii fac totul pe barba lor iar noi avem grija ca aceasta, sa fie impecabilă.

STR. SFANTUL IOAN NR.26, BRAȘOVTEL.: 0368.802.845

FACEBOOK: LA-BARBERIA-BRASOVWEBSITE: WWW.LABARBERIA.RO

WELCOME TO THE 1ST AUTHENTIC BARBER SHOP IN BRASOV!SORRY LADIES.....

Page 72: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY LIFESTYLEDESIGN, MODĂ, FRUMUSEȚE

72

Să ai un stil de viață sănătos nu e atât de

dificil precum pare. Timpul e poate cel mai prețios în aceste zile, iar multe per-soane nu își permit să îl iro-sească în bucătărie. Natur House are pentru tine câ-teva produse și suplimente alimentare care te pot ajuta în dieta ta zilnică. Încearcă pâinea integrală cu soia sau pe cea cu semințe de susan și de in, mult mai sănătoase și mai ușoare decât pâinea albă obișnuită. Când ți-e poftă de ceva dulce poți savura biscuiți din făină întegrale, cu fructe uscate, cu cacao sau în alte com-

SUPLIMENTE ALIMENTARE PENTRU UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

NATUR HOUSE

binații diverse și gustoase. Diminețile sănătoase pot începe cu cafeaua verde decofeinizată, bogată în vitamina C. Produsele alimentare şi suplimentele nutritive Na-tur House sunt toate natu-rale conţinând extracte de fructe, legume, plante me-dicinale sau cereale. Aces-tea sunt parte integrantă a metodei Natur House şi au fost concepute astfel încât să se adreseze unor proble-me specifice şi să aibă grijă de corpul tău.Toate produsele sunt fabri-cate în Europa şi distribuite exclusiv prin reţeaua de centre specializate de nu-triţie şi dieteticăNATURHOUSE.Vezi toată gama de su-plimente nutritive pe na-tur-house.ro și cere sfatul specialiștilor pentru a urma dieta care ți se potrivește.

Page 73: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY LIFESTYLEDESIGN, MODĂ, FRUMUSEȚE

73

Dacă îți place să ieși în evidență, să

fii diferită și să radiezi în fiecare zi, atunci trebuie să ai în garderoba ta haine unice de la magazinul Boho Chic. Vara aceasta poartă imprimeuri flo-rale, tricouri cu picturi handmade, sau chiar ha-ine importate din Nepal. Creațiile colorate marca DESIGUAL te vor face să vibrezi, iar colecțiile unice ale designerilor IRINA GHIOC și CARMENITA’S HANDMADE IMPROVING STUFF te vor ajuta să-ți pui frumusețea în valoare. Vizitează magazinul Boho Chic și bucură-te de o vară colorată la Brașov.

ADOPTĂ STILUL UNIC BOHO CHIC!

Fii frumoasă, diferită și zâmbește! Vei găsi motive de fiecare dată când vei intra în cabina de probă Boho Chic.

Adresa: Str. Michael Weiss, nr. 14Program: 10.30 – 20:00

Facebook: BohoChic

taxi în brașov

RECOMANDĂRI:

Bratax TaxiTel: 9948, 0268 948,

0268 315555, 0726 315 555, 0757 315 555, 0760 315 555 Aplicație pentru

smartphone

MartaxTel: 0268 313 040,

0368 451 011, 0770

313 040, 0723 313 040, 0745 313 040,

0761 313 040 Aplicație pentru

smartphone

Rey TaxiTel: 0268 411 111,

0723 890 636

Ro TaxiTel: 0268 319 999;

0268 319 988; 0268 319 977; 0268 306 666, 0744 377 999,

0722 377 999, 0788 319 988, 0762 299

999 Aplicație pentru

smartphone

Taxi 4T4UTel: 0722 405 646

Tod TaxiTel: 8299, 0268 321 111, 0766 321 111,

0722 321 111, 0748 321 111

Aplicație pentru smartphone

Page 74: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY LIFESTYLE DESIGN, MODĂ, FRUMUSEȚE

74

CRIOSAUNA

Criosauna este opusul unei saune

convenţionale, organis-mul fiind expus pentru foarte scurt timp (1 - 3 minute) la o temperatură cuprinsă între -120°C şi -180°C.Şocul termic scurt şi controlat ajuta orga-nismul să-şi regăsească echilibrul, elimină stresul şi consecinţele sale, re-duce celulita şi greutatea corporală. În funcţie de greutatea corporală şi temperatura din cabină, în timpul unei proceduri, se pot „arde” 150-200 kcal, iar între proceduri peste 1000 kcal. Astfel, poți pierde fără efort între 7 și 10 kg.

După criosaună vei arăta și te vei simți mai tânără! În timpul criosaunei se stimulează sistemul imunitar, se reglează activitatea hormonală şi metabolismul, se îmbu-nătăţesc funcţiile sexuale, iar organismul generează endorfine, supranumite „hormonul fericirii”. După fiecare ședință vei simți o stare de bine ce durează în timp.

STAREA TA DE BINE ZILNICĂ

POLIMED DACIA

Adresă: Str. Prahova, nr 30, BrașovTelefon: 0368 40 10 80Website: www.polimed-dacia.roEmail: [email protected]

Page 75: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY LIFESTYLEDESIGN, MODĂ, FRUMUSEȚE

75

Page 76: ZN Brasov 24 iunie 2016

VIZITEAZĂ ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ LACUL DE SMARALD DIN RACOŞ, VULCANUL STINS ŞI COLOANELE DE BAZALT

CULORILE VERII LA RACOȘ

Vara e anotim-pul vacanțelor,

iar nu departe de Brașov, e o destinație perfectă pentru rela-xarea din weekend. Îți recomandăm să mergi la Racoş pentru a admi-ra verdele de smarald al lacului din localitate. În cadrul complexului de cariere de bazalt de

la Racoș se află şi cariera Brazi, în care, cu timpul, s-a format acest lac cu o culoare impresionantă. Există un drum care coboară până la malul lacului, pe care se poate merge pe jos. În apropierea carierei Brazi se afla şi „Coloanele de bazalt”, un alt punct de atracţie pentru turiştii care vizitează

Racoșul. Partea de vest a Coloanelor este protejată de lege, ca monument al naturii. Formele poliedrice ating şi înălţimi de până la 12 m. În zonă se află și Vulcanul stins de la Racoş, unde peisajul pare desprins din filmele cu marțieni. De asemenea poți vizita castelul nobiliar Sukosd-Bethlen și Peştera Bârlogul urşilor.

CITY BREAK TURISM

76

HOTEL xxxCLASSIC INN

Situat în centrul vechi al oraşului Braşov, într-o zonă verde la poalele Muntelui Tâmpa, cu un restaurant în stil clasic cu preparate din bucătăria internaţională, Wi-Fi gra-tuit şi o sală de jocuri. booking.com: 9.0/10.

Adress: Braşov, Str.Tibles 7-9, Tel.: 0268 512 244 , [email protected] fb: Classic-Inn, web: classic-inn.ro

DESIGN HOTEL CUBIX xxxx

Hotel CUBIX este un hotel nou, cu o arhitectură con-temporană. booking.com: 8.6/10.

Adress: Braşov, Str. Saturn, nr. 47, Tel.: 0368 006 010, [email protected] fb: Hotelcubix, web: hotelcubix.ro

HOTEL BRAŞOV xxx

Boutique hotel cu un interior unic, atent decorat, o atmosferă călduroasă, servicii şi facilităţi personalizate, confort, linişte, intimitate.

Ofertă: -25% reducere, pachet 3 nopți / dublă / 450 lei redus de la 600 lei / pachet.

Adress: Braşov, Str. 13 Decembrie, nr. 38, Tel.: 0268.42 66 33, [email protected] fb: HotelBrasov, web: hotelbrasov.ro

hoteluriRECOMANDĂRI:

Hotel CapitolBULEVARDUL

EROILOR 19Tel: 0268 418 920

www.aro-pala-ce.ro

Hotel ArmattiSTR. LUNGĂ NR 5 Tel: 0368 443 200 www.armatti.ro

Hotel KronwellBDL. GĂRII NR 7

Tel: 0368 730 800 www.kronwell.

com

Hotel RamadaCALEA BUCU-

REȘTI NR 13 Tel: 0268 508 009

www.rama-dabrasov.ro

Hotel BelvedereSTR. STEJERIȘULUI

NR 11 Tel: 0268 415 575 www.hotelbelve

Page 77: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 78: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY BREAK TURISM

78

COROANA BRAŞOVULUI xxx

Aflat la 10 minute de plimbare faţă de Piaţa Sfatu-lui şi la 5 minute faţă de Poarta Schei, în imediata apropiere a Primei Şcoli Româneşti, Coroana Bra-şovului este primul hotel din Şcheii Braşovului.

Adress: Braşov, Strada Doctor Vasile Saftu, nr. 1, Tel.: 0268 513 866, Fax +40-268-513862, [email protected] fb: Hotel Coroana Brasovului ***, web: coroana-brasovului.ro

HOTEL xxxALINALEX

Situat la 5 km de centrul istoric al oraşului Braşov vă oferă o piscină interioa-ră şi o sală de gimnastică. Facilităţile de spa includ cadă cu hidromasaj şi o baie de aburi. Acces gra-tuit la internet wireless. booking.com: 9.0/10.

Adress: Braşov, B-dul Griviței 2F-2G,, Tel.: 0268 440 070, [email protected] fb: Classic-Inn, web: paradisulacvatic.ro

COMPLEX JASMINE xxx Situată la 5 minute cu ma-șina sau 20 de minute de mers pe jos departare de centrul vechi al Brașovului , oferă cameră modernă cu balcon și access gratuit la Wi-Fi.Scor booking.com: 8.6/10.

Adress: Braşov, Str.Petru Maior 12A, Tel.: 0268 547 162 , [email protected] web: casasamurai.com

CHEILE xxxGRĂDIŞTEILa 7 km de Castelul Bran și la 30 km de orașul Brașov. Vă puteți caza în hotelurile și vilele complexului, pu-teți lua masa în restaurant sau să petreceți în pub-ul complexului. booking.com: 7.9/10.

Adress: Bran, Str.Principală, nr. 32, Tel.: 0723 315 582 - Moeciu, 0741 288 870, 0741.288.870 - Fundata, [email protected] web: cheilegradistei.ro

COMPLEX EDENxxx

Localizat într-un peisaj încântător, la marginea pădurii în staţiunea Pre-deal, vă oferă un confort deosebit, într-o atmosferă caldă şi intimă la cele mai bune preţuri. 47 de came-re în hotel si 2 vile. booking.com: 9/10.

Adress: Predeal, Str. Neagoe Basarab, nr. 7, Tel.: 0268 456 379, 0740 900 400, [email protected] web: edenhotel.ro

CASA SAMURAIxx

Situat la 20 de minute de mers pe jos de centrul istoric al orașului Brașov. oferă camere cu Wi-Fi gratuit, minibar și balcon. Oaspeţii pot lua micul dejun în cameră sau la bar. booking.com: 8.6/10.

Adress: Braşov, Str.Petru Maior 12A, Tel.: 0268 547 162 , [email protected] web: casasamurai.com

Page 79: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 80: ZN Brasov 24 iunie 2016

CITY BREAK TURISM

80

PENSIUNEA MURY xxx

Situată în apropierea centrului vechi brașovean, cu o frumoasa vedere spre culmile Tâmpei și a colinei Warthe, Mury este alegerea ideală ce oferă vizitatorilor liniștea și confortul dorit.

Adress: Brașov, Str. De Mijloc Nr. 62, Tel.: 0268.708.861, 0371.406.620 e-mail: office @ pensiuneamury.ro, web: pensiu-neamury.ro

CASA CRANȚA xxxx

Situat în centrul vechi al oraşului Braşov, într-o zonă verde la poalele Muntelui Tâmpa, cu un restaurant în stil clasic cu preparate din bucătăria internaţională și Wi-Fi gratuit. booking.com: 9/10.

Adress: Brașov, Str. Mr. Cranța, nr. 3A, Tel.: 0268.476.992, 0740.117.812 e-mail: [email protected], web: casacranta.ro

0368.411.9990762.299.9990747.277.9990725.377.9990788.319.988www.rotaxi.ro

Page 81: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 82: ZN Brasov 24 iunie 2016

Director Executiv: Marian GîleaDirector Revistă: Marius Vâlsănescu [email protected] Vânzări: Bogdan Vâlsănescu 0752 241 608, [email protected]: Diana Frimo, 0752 241 624, [email protected] Andreea Gîlea, 0752 241 616, [email protected] Anca Bogdan, 0752 241 623, [email protected] șef: Theodora Ștefan, [email protected] - contabilitate:Adriana Bărbat, Mihaela AnuţoiuMarketing: Alcmena Curiteanu, [email protected]: Diana Bobeş, [email protected]ţie: Raul Șerban

Publicitate naţională

REGIA MGSIVALERIA [email protected]

EDIŢIA de BRAŞOVapare bilunar - gratuit, nr. 13 (393), 24 iunie - 7 iulie, 2016

Editată de: SC LOCAL POWER SRL,

Contact: Str De Mijloc nr 81, Braşove-mail: [email protected]: www.zilesinopti.rofb: www.facebook.com/BrasovZilesiNopti

Ediţiile Zile și Nopţi în România: 235.000 exemplare lunar.

Săptămânale: Bucureşti, Cluj, Timişoara/Arad. Bilunare: Braşov (Poiana Braşov, Valea Prahovei, Bran-Moeciu), Sibiu (Mediaş), Iaşi, Bacău/Piatra Neamţ/Roman, Baia Mare, Satu Mare, Galaţi/Brăila, Oradea (Felix, 1Mai), Piteşti, Bistriţa, Suceava (Rădăuţi), Tg Mureș.

Dacă doriţi să semnalaţi un eveniment: e-mail [email protected]. Redacţia nu îşi asumă responsabilitatea pentru modificările survenite ulterior.

STRADA DELL ARTE

FOTO: FACEBOOK

CITY GRAM OAMENI ȘI LOCURI

82

Page 83: ZN Brasov 24 iunie 2016
Page 84: ZN Brasov 24 iunie 2016