Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

84
BRAȘOV 15 - 28 APRILIE 2016 www.zilesinopti.ro

description

 

Transcript of Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

Page 1: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

BRAȘOV15 - 28 APRILIE 2016

www.zilesinopti.ro

Page 2: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 3: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 4: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

17.04STAND`UP COMEDY

CU BORDEADeane’s Irish Pub

& Grill, Braşov, Ora 19:00

22.04ILEGITIM

Cinemateca Patria, Braşov, Ora 20:00

22.04CONCERT ALTERNOSFERARockstadt, BraşovOra: 20:00

23.04CLUBUL DE BOARD GAMES RELOADEDCeai et caetera, BraşovOra:19:00

ÎN REVISTĂ14 CITY STORIES Străzile Brașovului de altădată 16 CITY EVENTS Săptămâna Comediei

28 CITYEVENTS Festival: Doc and Roll, ediția a treia

AU „ÎNFLORIT” TERASELE,APAR ȘI ZÂMBETELE

E o bucurie generală în Brașov de când

au apărut terasele prin Brașov. Unele și-au întins umbrelele timid încă de la începutul lunii, altele au așteptat zilele mai însorite. Cafenelele de pe Republicii au pregătit frappe-uri care mai de care mai delicioase, numai bune pentru zilele calde de la mijloc de aprilie. Și în restul orașului, oamenii s-au bucurat de primele prânzuri servite în aer liber, unde parcă mâncarea e mai gustoasă și apetitul mai ridicat.

Au apărut pe la vitrine și iepurașii, puișorii aurii și ouăle încondeiate, toate vestitoare ale sărbătorii pascale ce se apropie. De acum în magazine „înfloresc” și ofertele cu aceeași tematică pentru coșul de cumpărături ce se cere umplut.

În această ediție Zile și Nopți vei afla despre evenimentele ce precedă sărbătorea Paștelui, despre oferte, despre noile terase, concerte, spectacole sau filme ce vor face fiecare zi demnă de zâmbetele tale.

BRASOV

4

_THEODORA ȘTEFAN

Page 5: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 6: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 7: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 8: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

FLORĂRIA MARA ÎȚI COLOREAZĂ ZILELE DE PAȘTE

La aceste sărbători pascale iți poți decora casa cu ghivece de flori inedite sau diverse decorațiuni tematice originale de la florăria Mara din ELIANA mall. Lumânările în formă de iepurași sau ouă colorate vor aduce lumina în casa ta, iar zilele de Paște vor fi mai colorate și mai vesele alături de cei dragi.

STR. BAZALTULUI 2 I FACEBOOK.COM/ELIANAMALLBV www.eliana-mall.ro I [email protected]

Page 9: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

STR. BAZALTULUI 2 I FACEBOOK.COM/ELIANAMALLBV www.eliana-mall.ro I [email protected]

JYSK TE PREGĂTEȘTE PENTRU VARĂSe apropie Paștele și încep pregătirile pentru această sărbătoare. Gospodinele curăță casele și le decorează în spiritul evenimentului. De pe masa de Paște nu pot lipsi micile decorațiuni în formă de iepurași sau ouă încondeiate. Coșulețele ornamentale vor da culoare și vor aduce veselia în casa ta. La magazinul Jysk din ELIANA mall găsești o varietate mare de decorațiuni de primăvară, care să înfrumusețeze casa în această perioadă. Dacă vrei să așezi masa în aer liber, poți alege diversele accesorii pentru curtea casei tale. Sigur îți vei surprinde invitații în mod plăcut.

DECORAȚIUNI DE PAȘTE LA PEPCOSe apropie Paștele, iar casa trebuie aranjată de sărbătoare. La magazinul Pepco din ELIANA mall găsești decorațiuni inedite, potrivite pentru această perioadă. Iepurașii, puișorii colorați, ouăle încondeiate sau ghivecele de flori primăvăratice vor aduce bucuria sărbătorilor pascale în casa ta. Vizitează magazinul și alege decoraţiunile de Paște potrivite pentru tine și familia ta. Tot aici poți găsi inspirație pentru un cadou inedit de iepuraș.

Page 10: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY ESSENTIALS NOU ÎN ORAȘ

THE DEN BARBER SHOP

The Den Barber Shop, aflat în inima orașului, este singurul

barber shop deținut și operat de doi americani. Inspirându-se din istoria vechilor frizerii americane, Jason & Micah au vrut să combine excelența americană în servicii cu mândria și tradiția transilvăneană. The Den nu e un loc în care mergi doar să te tunzi. E un loc unde să te poți simți bărbat în timp ce ți se face tunsoarea. Ne mândrim cu atmosfera rafinată de la barber shop, care te va determina să vii și a doua oară pentru un tuns sau un bărbierit sau poți veni doar să te relaxezi la un pahar de scotch, whiskey sau la o bere fină românească. De fiecare dată când vei pleca de la The Den, vei fi fresh, relaxat și, bineînțeles, vei arăta perfect.

RĂSFĂȚ DOAR PENTRU BĂRBAȚI

S-a deschis DÉSIR BOUTIQUE, un magazin cu articole vestimentare create de designeri români. Colecțiile cuprind haine casual, office dar și ținute de ocazie. Indiferent de stilul tău, la Désir Boutique vei găsi garderoba pe care o râvneai demult. Str. Muresenilor, nr.20

CAFETECA s-a renovat! Dacă mergi să bei cafeaua sau ceaiul aromat la Cafetecă, vei găsi aceleași gust bun, aceeași atmosferă veselă, dar într-un nou decor, cu aer fresh și flori parfumate așezate lângă ceștile cu arome îmbietoare. Hai la cafea să descoperi noul look Cafeteca.

Str. Grigoraș Dinicu 1, tel. 0368 739 515

NOU ÎN BRAȘOV

Câștigă un voucher de 100 de lei la PREMIUM STEAK HOUSE

Concursul are loc în perioada 15 - 28 aprilie pe www.zilesinopti.ro

10

MAI MULTE DETALII PE LINK-UL DE CONCURS

CONCURS

THE DEN BARBER SHOP

Adresă: Strada Castelului 44Telefon:0368 739 469

VESTEPENTRU

GURMANZI

În Centrul Vechi al

orașului se va deschide

un nou restaurant cu specific românesc.

Când și unde vei afla în

Zile și Nopți în curând!

Urmărește-ne și pe site sau

pe aplicație!și concerte live.

Page 11: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 12: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY VOICE INTERVIU

12

„Nu este nicio rușine să mergi cu RATBV. Este un mij-loc de trans-port ieftin și sigur de a merge de la A la B. Bici-cleta este și mai bună.”

INTERVIU REALIZAT DE _THEODORA ȘTEFANREDACTOR SEF ZILE SI NOPTI BRASOV

BRAȘOV PE DOUĂ ROȚI„DESCOPERIȚI LUMEA PE BICICLETĂ. ESTE MULT MAI PLĂCUT!” - ROBERT LAZAR, PREȘEDINTE ASOCIAȚIA BRAȘOVUL PEDALEAZĂ

Cum vă simțiți după 5 ani de biciclit alături de brașovenii pasionați de pedalat și ce credeți că ați reușit să realizați în acest timp?În toți acești 5 ani m-am simțit mândru că locuiesc în Brașov și că am avut alături oameni care au uitat de grijile de zi cu zi și au pedalat peste tot, indiferent de vârstă sau de statutul social. Mi-ar plăcea să cred că în 5 ani de când am înființat Asociația Brașovul Pedalează am reușit să fim noi înșine un exemplu pentru ceilalți brașoveni care vroiau să iasă cu bicicleta dar nu aveau cu cine sau probabil nu aveau pe unde.

Doriți să aduceți elemente noi evenimentului lunar Masa Critică. La ce v-ați gândit?Pentru prima ediție din 2016, adică pentru cea din aprilie, mă gândesc să schimb un pic traseul de până acum. În funcție de feedback-ul primit de la comunitatea de biciliști, vom alege altă rută pentru

plimbarea noastră lunară și dacă majoritatea e de acord, vom alege ziua de sâmbătă pentru a ieși. În orice caz, vom anunța totul pe pagina noastră de Facebook www.facebook.com/brasovulpedaleaza și pe site www.brasovulpedaleaza.ro.

Hotelierii din Poiana Brașov au semnat de curând un acord prin care își propun să susțină dezvoltarea infrastructurii pentru practicarea ciclismului în stațiune. De ce credeți că au nevoie bicicliștii în Poiană și ce ar fi important să se realizeze în acest sezon?Ca orice stațiune montană din străinătate, Poiana Brașov are nevoie de o rețea de trasee pentru ciclism montan care să aducă turiști în perioada în care nu există zăpadă. Din păcate, acest lucru trebuia făcut de ani buni. Nu știu exact motivul pentru care nu s-a făcut nimic până acum, dar bănuiesc că a fost vorba tot de lipsa de viziune pentru viitor despre care am vorbit mai sus. E bine că s-au pus lucrurile în mișcare, suntem în discuții și cu RATBV pentru găsirea unei soluții de transport de biciclete până în stațiune.

De ce îi sfătuiți pe cititorii noștri să aleagă bicicleta ca mijloc de transport? Care ar fi argumentul major pentru a-i determina să renunțe la mașină măcar din când în când?Nu vreau să fiu atât de radical și să recomand bicicleta ori-cui. La urma urmei, nu oricine este născut pentru a merge pe bicicletă și nu condamn pe nimeni dacă îi este frică să meargă pe bicicletă, în traficul nebun din oraș. Pot totuși să dau un sfat prietenesc și util: renunțați la mașină cât mai mult, nu vă obișnuiți copiii cu mașina. Dragi părinți, re-nunțați la prostul obicei de a vă duce copiii la școală cu mașina. Nu este nicio rușine să mergi cu RATBV. Este un mijloc de transport ieftin și sigur de a merge de la A la B. Bicicleta este și mai bună. Economisiți și bani, faceți mișcare, nu poluați, vă menți-neți sănătatea și dați la rândul vostru un exemplu pozitiv celor din jur. Bicicleta nu este un mijloc de transport al să-racilor. Este un stil de viață pe care îl recomand din tot sufle-tul, fără nicio ezitare. Desco-periți lumea pe bicicletă. Este mult mai plăcut!

5ANI ÎMPREUNĂ

Asociația Brașovul

Pedalează împlinește 5 ani

de activitate în oraș

SCANEAZĂ PENTRU

INTERVIUL INTEGRAL

Page 13: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 14: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY STORIES COVERSTORY

14

„Nicolae Bălcescu este prima stradă din Brașov atestată do-cumentar în 1464.”

DE _THEODORA ȘTEFANREDACTOR ȘEF ZILE ȘI NOPȚI BRAȘOV

STRĂZILE BRAȘOVULUI DE ALTĂDATĂ

Denumirile străzilor din Brașov ascund istoria orașului și schimbările prin care a trecut timp de peste 100 de ani. În spatele numelor germanice, ungurești sau românești stau momente care au schimbat cursul obișnuit al vieții brașovenilor. Cărturarul Sextil Puşcariu scrie în cartea „Braşovul de altădată” despre vechile denumiri ale străzilor și felul în care evenimentele marcante din istorie au dus la schimbarea numelor acestora.În 1890 a început numerotarea caselor și s-au montat tăbliţele cu numirile străzilor în trei limbi, prima era limba maghiară, urmată de cea germană și pe cel de-al treilea rând se afla denumirea românească a străzii. Numele străzilor au fost schimbate de atunci și până astăzi în momente cheie din istorie: după Primul Război Mondial, apoi după 30 decembrie 1947, la începutul anului 1960, în anii ’80 şi după 1989.Strada Republicii, emblemă a Braşovului, s-a numit cândva Strada Porţii. Saşii îi spuneau Purzengasse, iar ungurii Kaputca. Republicii s-a numit şi Căldărarilor, de la breasla

VECHILE DENUMIRI ALE STRĂZILOR, MĂRTURII ISTORICE ALE ORAȘULUI

care avea aici ateliere. A purtat pentru o scurtă perioadă şi numele Carol. Întotdeauna a fost alee pietonală. Străzile laterale care porneau din Republicii de acum 100 de ani se numeau ca şi astăzi Sfântul Ioan şi Michael Weiss.Piața Sfatului poartă acest nume din 1922, dar a deținut și numele Piaţa 23 August.Nicolae Bălcescu de astăzi a fost cândva Strada Neagră (Schwarzgasse - Fekete utca), a devenit pentru puţin timp strada Regina Maria. S-a numit Neagră de la culoarea apei care curgea prin canalul ce aduna resturile de la tăbăcăriile din zonă. Este prima stradă din Brașov atestată documentar în 1464.Strada Mureșenilor se numea la început Strada Vămii, a fost redenumită Regele Mihai, iar în perioada comunistă a devenit 7 Noiembrie.Strada Castelului (Burggasse) s-a numit Fânarilor, de la breslaşii care fabricau funii, apoi strada Pavlov, iar acum a revenit la vechea denumire.Actualul Bulevard al Eroilor s-a numit Ferdinand până la venirea comuniştilor, care l-au botezat Carpaţi, apoi Gh.

Gheorghiu-Dej.Strada Sforii este menţionată documentar în secolul XVII, ca simplu coridor care facilita intervenţia pompierilor. Astăzi Strada Sforii este un culoar de trecere între Străzile Cerbului şi Poarta Şchei. Lăţimea Străzii Sforii variază între 111 şi 135 cm, fiind cea mai îngustă stradă a oraşului şi a Europei de Est şi a treia de pe continent, după Str. Spreuerhofstrase din Germania (50 cm) şi Str. Parliament din Anglia, (64 cm). Celebrul ghid Micheline i-a acordat Străzii Sforii o stea.Strada Lungă este una din cele mai vechi străzi ale orașului, atestată documentar încă de la realizarea primei clădiri a Braşovului, Biserica Bartolomeu, în secolul al XIII-lea. Lungimea străzii este de 2.420 metri, de aici venind și numele. În perioada dominaţiei sovietice, numele străzii Lungi a fost schimbat în strada Voroşilov, revenind la vechea denumire începând din anii ’60.Zile și Nopți te invită să te bucuri de acest oraș... zi și noapte. Are istorie, tradiție, are viață, e un loc perfect pentru crearea de noi amintiri frumoase.

SCANEAZĂ PENTRU

POVESTEA INTEGRALĂ

2.420METRI

Strada Lungă a căpătat acest

nume pentru că avea o lun-

gime impresionantă pentru

secolul al XIII-lea -

2.420 metri. SURSE: SEXTIL PUŞCARIU - „BRAŞOVUL DE ALTĂDATĂ”, ORASULMEMORABIL.RO, PINTEREST.COM

Page 15: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 16: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY CULT CARTE, MUZICĂ, SPECTACOL

16

txt

De la Predeal, caravana ajunge la Centrul Cultural Reduta, unde va fi proiec-tat cel mai bun fclm despre alpinism, VALLEY UPRI-SING, și va fi prezentată cartea „ASOCIATIA BRA-ȘOVEANĂ DE SCHI (KSV) 1905 – 1930", un album ex-cepțional, despre începu-turile schiului în România.

Festivalul de Teatru Săp-tămâna Comediei, ajuns la ediția a IV-a, va avea loc în perioada 9-15 mai, la Tea-trul Sică Alexandrescu.Vor ajunge la Brașov cele mai renumite companii de teatru din România: Odeon, Nottara, Metropo-lis, Bulandra, Teatrul Evre-iesc de Stat, Teatrul Națio-nal București I.L. Caragiale. Vezi programul complet pe saptamanacomediei.ro și cumpără bilete online pe biletebrasov.ro.

Floriile deschid săptămâna cea mai importantă pen-tru pregătirile de Paşte. De asemenea, acesta este şi un prilej de a-i sărbători pe cei care poartă nume de flori.La Târgul de Florii te poți pregăti pentru aceste săr-bători cu decorațiuni și da-ruri alese pentru cei dragi lucrate manual.

Quartetto Brassovia este o formație ce-și dedică ac-tivitatea muzicii baroce și a luat ființă pornind de la curiozitatea de a cunoaște muzica veche. Sunetele de oboi, vioară, violoncel și spinet vor fi în armonie la acest recital cameral de-osebit. Grupul este o pre-zență nelipsită a festivalu-rilor „Musica Barcensis” și „Musica Coronensis”.

FESTIVALCARAVANA ALPIN FILM FESTIVAL

TEATRUSĂPTĂMÂNA COMEDIEI

TÂRGUL DE FLORII

OPERĂRECITAL QUARTETTO BRASSOVIA

Unde: Centrul cultural RedutaCand: 22 aprilieOrele: 17.00

Unde: Centrul Cultural RedutaCand: 23-24 aprilieOrele: 11.00

Unde: Sala PatriaCand: 19 aprilie Orele: 18.30

Page 17: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 18: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY FILMS PREMIERE

18

PREMIERĂ: UN LUP PRINTRE OI

Într-un tărâm magic îndepărtat, pe o pajişte liniştită, o turmă de

oi duce un trăi fără griji. Însă, problemele încep să apară în momentul în care o haită de lupi se instalează în apropiere. Din dorinţa de a-şi demonstra abilităţi-le de conducător şi responsabilitatea, tânărul Grey, succesorul haitei, apelează la trucurile magice ale unei vrăjitoare neîndemânatice şi se transformă, din greşeală, în berbec. Împărţit între familia de lupi şi turma de oi care l-a adoptat, Grey trebuie să găsească o cale să adu-că pacea în ţinut, dar şi să îşi recapete identitatea.„Un lup printre oi” are premiera în cinematografele din ţară pe 22 aprilie, în varianta dublată în limba română.

„Un lup printre oi” este creația

vrăjitorilor companiei de

animație rusești Wizart. În 2015, compania ru-sească a fost

inclusă în topul 25 al companii-lor de animație

de urmărit. Studioul mai

include departa-mente de mer-chandising, de

aplicații digitale și mobile.

TRIVIA

ANIMAȚIE15APRILIE

TRAILERSHEEP AND WOLVES 3 D Regia: Andrey Galat, Maxim Volkov Cu: Tom Felton, Ruby Rose, China Anne McClainGen: Animație Premiera: 93 minute Distribuit Freeman Entertainment

SC

AN

EA

AIC

IP

EN

TRU

TR

AIL

ER

O ANIMAŢIE AMUZANTĂ, CU PERSONAJE COLORATE ŞI SIMPATICE

Page 19: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 20: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

20 CITY FILMS PREMIERE

PREMIERĂ: CRIMINAL

Kevin Costner, Ryan Reynolds și Tommy Lee Jones joacă în

acţiunea „Criminal”, care spune po-vestea unui asasin, forţat să asculte de o conştiinţă implantată.În faţa unei ameninţări teroriste fără precedent şi după pierderea singuru-lui agent care putea salva misiunea, CIA ia măsuri extreme apelând la cunoştinţele unui genetician. Astfel, conştiinţa şi memoria agentului Bill Pope (Ryan Reynolds) sunt implan-tate în creierul unui condamnat la moarte extrem de periculos cu sco-pul de a duce la bun sfârşit misiunea. Operaţiunea experimentală este un succes, iar siguranţa naţională ajunge în mâinile criminalului Jericho (Kevin Costner), tulburat acum de amintirile şi sentimentele lui Bill.

„AFERIM!”, CEL MAI BUN

FILM

Filmul lui Radu Jude, „Aferim!”

a obținut 13 premii la cea de-a X-a Gală

a premiilor Gopo, inclusiv pentru Cel mai

bun film, Cel mai bun regi-zor și Cel mai bun scenariu.

Teodor Corban, Costandin din

filmul „Aferim!”, a câștigat pre-miul pentru Cel mai bun actor

într-un rol prin-cipal.

ȘTIRI DESPRE FILME

ACȚIUNE , DRAMĂ15 APRILIE

TRAILERCRIMINAL Regia: Ariel Vromen Cu: Tommy Lee Jones, Ryan Reynolds, Kevin Costner Gen: Acțiune, Crimă Premiera: 15 aprilie Distribuit de Freeman Entertainment

SC

AN

EA

AIC

IP

EN

TRU

TR

AIL

ER

Page 21: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 22: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY FILMS PREMIERE

22

PREMIERĂ: CARTEA JUNGLEI

Regizorul Jon Favreau readu-ce pe marele ecran povestea

puiului de om Mowgli, crescut în jun-glă de o haită de lupi și ghidat în viață de ursul Baloo și pantera Bagheera. Filmul urmărește povestea cărții lui Rudyard Kipling și este inspirat din animația clasică Disney, dar folosește tehnologia live-action pentru a-i face pe spectatori să se scufunde într-o lume luxuriantă și încântătoare. Forțat să abandoneze jungla, Mowgli pornește într-o călătorie captivantă ce-l va face să descopere din ce aluat e făcut. În drumul său îl va întâlni pe pitonul Kaa, dar și pe King Louie, care încearcă să-l convingă pe Mowgli să-i spună secretul focului: misterioasa și mortala floare roșie.

REGIZORUL JON

FAVREAU

„Cred că filmele trebuie să creeze

emoții. Specta-colul nu înseam-

nă nimic dacă oamenii nu sunt implicați emoți-onal în povestea

personajelor. Sunt momente din film

în care vă veți întreba: Ce o să se întâmple cu băia-

tul acesta?”

ȘTIRI

AVENTURĂ15 APRILIE

PROGRAMCARTEA JUNGLEI Regia: Jon Favreau Cu: Scarlett Johansson, Idris Elba, Neel Sethi Gen: Aventură Premiera: 15 aprilie Distribuit de Forum Film Româniafilmul ruleaza in 3D si IMAX 3D

VE

ZI U

ND

E R

ULE

AZ

Ă

FIL

MU

L S

ĂP

TĂM

ÂN

A

AS

TA

:

MOWGLI REVINE ÎNTR-O AVENTURĂ EPICĂ LIVE-ACTION

Page 23: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 24: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY FILMS PROGRAM CINEMATECA PATRIA

24

VINERI, 15.0419.00

Doc and Roll-Club 27COBAIN: MONTAGE OF HECK

(SUA, 2015)REGIA: BRETT MORGEN

CU: KURT COBAIN, COURTNEY LOVEDOCUMENTAR, MUZICĂ

Durata: 140 min.

21:30Doc and Roll- In memoriam

David BowieZIGGY STARDUST AND THE SPIDERS

FROM MARS (SUA, 1973)REGIA: D.A. PENNEBAKER

CU: DAVID BOWIE, MICK RONSON, TREVOR BOULDER

DOCUMENTAR, CONCERTDurata: 90 min.

SÂMBĂTĂ, 16.0411:00

Matineu copii BLINKY BILL: KOALA CEL POZNAȘ

(2015)REGIA: ALEX WEIGHT

ANIMAȚIEDURATA: 91 MINUTE

Dublat în limba română

17:00

Doc and Roll-SpecialPINK FLOYD THE WALL

REGIA: ALAN PARKERCU: BOB GELDOF, BOB HOSKINS

MUZICAL, DRAMĂDurata: 95 min.

19.00Doc and Roll-Special

ROGER WATERS-THE WALLREGIA: SEAN EVANS, ROGER

WATERSCU: ROGER WATERS, SNOWY

WHITEMUZICĂ, CONCERT

Durata: 132 min.

DUMINICĂ, 17.0411:00

Matineu copiiÎNTOARCEREA ÎN ȚARA DE NICĂIERI

/ RETURN TO NEVERLAND (SUA, 2002)

REGIA: ROBIN BUDD, DONOVAN COOK

ANIMAŢIE. DURATA: 72 MIN.

Dublat în limba română

17:00Doc and Roll-Club 27

CROSSROADS (SUA, 1986)REGIA: WALTER HILL

CU: RALPH MACCHIO, JOE SENECA, STEVE VAI

BLUES, MUZICĂDURATA: 98 MIN.

Aniversarea de 30 de ani !

19.00Doc and Roll-Club 27

THE DOORS (SUA, 1991)REGIA: OLIVER STONE

CU: VAL KILMER, MEG RYAN, KYLE MACLACHLAN

BIOGRAFIC, MUZICĂDurata: 140 min.

LUNI, 18.0420:00

Seara filmului european MLAȘTINA / LA ISLA MINIMA

(SPANIA, 2014)REGIA: ALBERTO RODRIGUEZCU: JAVIER GUTIÉRREZ, RAÚL

ARÉVALO, MARÍA VARODTHRILLER

DURATA: 105 MIN.Pret bilet: 10 RON

MARȚI, 19.0420.00

Film cult FURYO / MERRY CHRISTMAS

MR. LAWRENCE (ANGLIA/

JAPONIA,1983) REGIA: NAGISHA OSHIMA

CU: DAVID BOWIE, TOM CONTI, TAKESHI KITANODRAMĂ, RĂZBOI

DURATA: 123 MIN.In memoriam David Bowie

MIERCURI, 20.04 20:00

Comedy Classics / Special Pascal

12 SCAUNE / THE TWELVE CHAIRS (SUA, 1970)

REGIA: MEL BROOKSCU: RON MOODY, FRANK

LANGELLA, DOM DE LOUISECOMEDIE, ECRANIZARE DUPĂ ILF

ȘI PETROVDURATA: 92 MIN.

LMA Mel Brooks (90 de ani)

ALDMOVIELAND

Page 25: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 26: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY FILMS PROGRAM CINEMATECA PATRIA

26

Sala Patria etajul 1, Bulevardul 15 Noiembrie 50A,

/Cinemateca_Patria

cinematecapatria.ro

Cinemateca Patria este operată de: Asociaţia Culturală FANZIN

în parteneriat cu PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BRAŞOV.

JOI, 21.04Închis / Piesă de teatru

VINERI, 22.0420:00

Seara filmului românescILEGITIM

REGIA: ADRIAN SITARUCU: ALINA GRIGORE, ADRIAN

TITIENI, ROBI URSDRAMĂ

DURATA:89 MIN.PREMIUL CICAE LA FESTIVALUL DE

LA BERLINPret Bilet: 10 RON

SÎMBĂTĂ, 23.0411:00

Matineu copii MADAGASCAR 3: FUGĂRIŢI PRIN

EUROPA/ MADAGASCAR 3: EUROPE'S MOST WANTED (2012)

REGIA: ERIC DARNELLANIMAŢIE

DURATA: 90 MIN.Dublat în limba română

17:00Mari actori

INSOMNIA (SUA,2002) REGIA: CHRISTOPHER NOLAN

CU: AL PACINO, ROBIN WILLIAMS, HILARY SWANK

THRILLER, DRAMĂDURATA: 115 MIN.

LMA Al Pacino 76 de ani !

19.00Mari regizori

ULTIMA ISPITĂ A LUI CHRISTOS / THE LAST TEMPTATION OF CHRIST

(SUA, 1988)REGIA: MARTIN SCORSESE

CU: WILLEM DEFOE, HARVEY KEITEL, DAVID BOWIEDRAMĂ, ECRANIZARE

Durata: 164 min

DUMINICĂ, 24.0411.00

Matineu copiiAVENTURI LA FIRUL IERBII/ A BUG'S

LIFE (1998)REGIA: JOHN LASSETER

ANIMAŢIEDURATA: 94 MIN.

Dublat în limba română

17:00Golden Classics / Special Pascal

TUNICA / THE ROBE (SUA; 1953)REGIA: HENRY KOSTER

CU: RICHARD BURTON, JEAN SIMMONS

GENUL: ISTORIC, EPICDURATA: 130 MIN.

2 PREMII OSCAR

19.30Seara de Oscar

ZBOR DEASUPRA UNUI CUIB DE CUCI / ONE FLEW OVER THE

CUCKOO'S NEST (SUA, 1975)REGIA: MILOS FORMAN

CU: JACK NICHOLSON, LOUISE FLETCHER, BRAD DOURIF

DRAMĂ, ECRANIZAREDurata: 130 min.

LUNI, 25.0420:00

Seara Filmului EuropeanGANGSTERI DE LEGENDĂ / LEGEND

(ANGLIA, 2015) REGIA: BRIAN HELGELAND

CU: TOM HARDY, EMILY BROWNING, CHRISTOPHER

ECCLESTONGEN: GANGSTERI, DRAMĂ

Durata: 130 min.

MARȚI, 26.0420:00

Film cult / Special PascalJESUS CHRIST SUPERSTAR (SUA 1973)

REGIA: NORMAN JEWISONCU: TED NEELEY, CARL ANDERSON

OPERĂ ROCK/MUZICALDURATA: 108 MINUTE

MIERCURI, 27.0420:00

Special PascalPAN (SUA, 2015)

REGIA: JOE WRIGHTCU: HUGH JACKMAN, GARRETT GENUL: AVENTURĂ, FANTASTIC

Durata: 110 min.

JOI 28.0420:00

Seara filmului românesc / Special Pascal

BILLION STAR HOTEL (RO, 2015)REGIA: ALECS NĂSTOIU

CU: RUDY MOCA, NICU MIHOC, COMEDIE DRAMATICĂ

Durata: 92 min.

Page 27: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 28: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY EVENTS RECOMANDĂRI EVENIMENTE

28

DOC AND ROLL, EDIȚIA A TREIA

În weekend-ul 15-17 aprilie continuă

cea de-a treia ediție Doc and Roll, la Cinemateca Patria și în club Rockstadt. Vineri poți vedea un documentar despre regretatul Kurt Cobain și ești invitat la un super concert Luna Amară.

Sâmbătă nu rata concertul Speak Floyd – Tribut Pink Floyd, iar duminică află povestea lui Jim Morrison, la Cinemateca Patria.

Programul complet al festivalului este pe docandroll.ro.

CONCERTMIRCEA VINTILĂ

Cunoscutul

folkist Mircea Vintilă vine la Braşov şi va

susţine un con-cert în Clubul Rockstadt pe

20 aprilie, de la ora 20:00. De la „Lordul John” la „Dramă de cartier”, fanii au de savurat

o listă întreagă de adevărate

hituri.

Prețul uni bilet este 25 de lei.

CONCERT PROCONSULPe 21 aprilie Proconsul vin la Brașov într-un concert special în Dea-ne's Irish Pub. Trupa „Vă spune Povestea” lor muzicală de la ora 21.00. Prețul unui bilet este de 50 de lei.

TRIBUT AC/DC THE ROCK, cel mai tare tribut AC/DC din România, ajunge la Bra-șov, sâmbătă, 23 aprilie la Club ROCKSTADT. Biletele au prețul de 30 de lei și vor putea fi achiziționate exclusiv în seara evenimentului, la intrarea în club.

RECOMANDĂRI

ANATOLYCONCERT DE MUZICĂRELIGIOASĂLA PAȘTI

Un concert în care am adunat, poate,

cele mai frumoase lucrări muzicale din repertoriul religios. Un concert dedicat Sfintei Sărbători a Paştelui!

Din program:"Florilegiu bizantin" semnat de Marin Constantin și lucrări ale compozitorilor Paul Constantinescu, Pascal Bentoiu, Ioan D. Chirescu, Gavriil Musicescu, Nicolae Lungu, Gheorghe Cucu, Ioan

Criveanu și Gheorghe Dima

Preț bilet: 20leiBiletele se pot achiziționa de la Libraria Șt. O. Iosif din Brașov.

Unde: Biserica Ortodoxă Sf. Impărați C-tin și Elena-Valea Cetății

Cand: 25 aprilie Orele: 19.30

Page 29: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 30: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY EVENTS RECOMANDĂRI PROGRAM

30

MIERCURI20.04

19:00Spectacole

CONCERT DE SFINTELE PAŞTI

JOI21.04

21:00Petreceri

KARAOKE PARTY LA HERR

VINERI22.04

20:00Filme

ILEGITIM

20:00ConcerteCONCERT

ALTERNOSFERA

VINERI15.04

21:00Spectacole

STAND UP SHOW CU DORU IVANOV

21:30Festival

DOC AND ROLL FESTIVAL 2016 -

ZIGGY STARDUST AND THE SPIDERS

FROM MARS

SÂMBĂTĂ16.04

11:00Filme

BLINKY BILL: KOALA CEL POZNAŞ

DUBLAT

19:00Festival

DOC AND ROLL FESTIVAL 2016 -

ROGER WATERS THE WALL

SÂMBĂTĂ23.04

11:00Târguri

TÂRGUL DE FLORII 23-24 APRILIE 2016

21:00Concerte ZĂ BAND

DUMINICĂ24.04

19:00Teatru

D`ALE LUI NENEA IANCU SAU LANŢUL

SLĂBICIUNILOR

19:00Alte evenimente

SCHIMB DE CĂRȚI

DUMINICĂ17.04

19:00Spectacole

CONCERT SIMFONIC DIRIJOR ILARION

IONESCU

LUNI18.04

19:00Concerte

LIVE PIANO SESSION PLATINVM

MARȚI19.04

19:30Teatru

OMUL CU MÂRȚOAGA

20:00Alte evenimenteFILMOTECA JAR

LUNI25.04

20:00Filme

GANGSTERI DE LEGENDĂ 2D

MARȚI26.04

20:00Alte evenimenteFILMOTECA JAR

MIERCURI27.04

17:00Concerte

RECITALUL DE LA ORA 5

19:00Teatru

PRIVEȘTE ÎNAPOI CU MÂNIE

JOI28.04

19:00Spectacole

CONCERT SIMFONIC DIRIJOR GHEORGHE

COSTIN

20:00Concerte

CONCERT CARITABIL CU RADU GHEORGHE

VEZI LISTA COMPLETĂ A

EVENIMENTE-LOR DIN ORAȘ

Page 31: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

APROX.SINUSOIDA 500VA / 300W 3 CONECTORI C13, OPTIONAL EXTINDERE GARANTIE CU 1/3 ANI (WBEXTWA R1YR-SP-01/WBEXTWAR3YR-SP-01)

MONITOR 23.6”TN PANEL, 1920X1080, 16:9, 1 MS, 250 CD/MP, 1000:1 (SC 10.000.000:1), 170/160, VGADVI-D, HDMI, KENSINGTON LOCK, VESACULOARE: NEGRU

TOSHIBA SSD Q300, 240GB, RETAIL

HD (1366X768), LED-BACKLIGHTINTEL CELERON DUAL-CORE N3050 (1.6GHZ UP TO 2.16GHZ, 2MB)VIDEO INTEGRAT INTEL HD, RAM 4GB DDR3 1600MHZ (1X4GB), HDD 500GB 5400RPM, SUPERMULTI DL DVD±RW

299 LEI

544 LEI

339 LEI

1099 LEI

UPS APC BACK-UPS BX LINE-INTERACTIVE

PHILIPS LED 243V5LHSB

TOSHIBA SSD Q300

ASUS | X540SA-XX004D

Page 32: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY KIDS RECOMANDĂRI PENTRU CEI MICI

32

FANTASIA LANDVĂ INVITĂ LA TEATRU!

Teatrului ARABELA vine

din Bucureşti pentru a vă duce în lumea fascinantă a poveştilor. Spectacole de teatru pentru copii, cu păpuși şi actori la vedere, interactive, în care relația dintre copii și păpuşi primează.

Durata unui spectacol este de 30 - 40 minute.„Spectacolele de teatru sunt realizate, regizate și adaptate de noi, astfel încât să ajungă la sufletul copilului cu ușurință, fiind jucate cu talent și dăruire totala. Muzica folosită în spectacole alternează între voioșie, haz și suspans, completând în acest fel

REZERVĂRI ȘI INFORMAŢII: 0268 411 199 / 0733 417 997 [email protected]

ADRESA:Magazin Star, Etajul III, Str Nicolae Bălcescu 62, BrașovFacebook: Fantasia Land

la reușita unui spectacol de calitate. Am diversificat activitatea și am participat la numeroase festivaluri din România construind păpuși gigantice, am făcut animație pe străzile orașelor reanimând personaje de epocă, de poveste, și astfel ne-am remarcat prininventivitatea și inovația de care am dat dovadă.De asemenea, invitația făcută Teatrului ARABELA la diverse festivaluri din străinătate, cum ar fi: Praga, Lisabona, Paris, Barcelona, au certificat calitatea spectacolelor noastre. Seriozitatea a fost un atu, conferindu-ne posibilitatea de a mai fi contactați și la alte

CITY KIDS RECOMANDĂRI PENTRU CEI MICI

32

manifestări de acest gen. V-am prezentat câteva argumente și idei despre ceea ce facem noi și putem realiza, în speranța unei colaborări în spiritual artei, pentru că ARTA NU VA MURI NICIODATĂ!”Teatru Arabela

Page 33: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 34: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

DISTRACȚIE ÎN ȚARA VISELOR LA LĂSAREA SERII

Țara Viselor este singurul loc de

joacă unde se organizează petreceri peste noapte pentru copii. Probabil cel mic și-a dorit mereu să petreacă noaptea în cort așa cum a aflat din poveștile cu Tom Sawyer. În Țara Viselor totul e posibil, iar dacă e prea frig afară, montăm cortul în casă. Când distracția e mare și cheful de somn vine mai greu așa că povestim

CITY KIDS RECOMANDĂRI PENTRU CEI MICI

34

KID PARKING OVER NIGHT

împreună, facem jocuri amuzante, ne batem cu perne și ne împrietenim. Micul dejun este oferit de Țara Viselor. Te așteptăm la distracție și joc, atunci când se lasă seara. Detalii și rezervări la tel. 0730081030.

Loc de joacă ȚARA VISELOR

Telefon: 0730 081 030Adresă: Str. Vasile Carlova 18 Email: [email protected] Facebook: Ţara Viselor

Page 35: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

35 CITY EDU CURSURI

„O VARĂ A CUNOAŞTE-RII”

Întrucât cunoaşte-rea reprezintã o cale

sigură spre succes, firma Profesional New Consult şi-a propus ca în această vară să îşi premieze cur-sanţii, dornici de a acumula cunoştinţe şi de a deprinde tainele unei activităţi, pro-fesii, meserii. Tocmai de aceea în perioada 01.04.2016 – 31.08.2016, Profesional New Consult implemen-tează Campania „O vară a cunoaşterii”, campanie în urma căreia puteţi câştiga importante premii:1. Premiul I: Televizor LED Horizon, 51 cm

ÎNVAȚĂ ȘI VEI FI PREMIAT

PROFESIONAL NEW CONSULT

telefon : 0760.031.178, 0786.333.103,

fax: 0368.466.565

email: [email protected]

str. Iuliu Maniu, nr.47, etaj 4, camera 404C, cladirea Cobco (langa Spital Sfanta Maria)

Facebook /pages/Cursuri-Brasov

web: www.profesio-nalnewconsult.ro

PROFESIONAL NEW CONSULT

telefon : 0760.031.178, 0786.333.103, fax: 0368.466.565email: [email protected]. Iuliu Maniu, nr.47, etaj 4, camera 402, cladirea Cobco (lângă Spital Sfânta Maria)Facebook /pages/Cursuri-Brașovweb: www.profesio-nalnewconsult.ro

2. Premiul II: Tableta Le-novo Tab 2 A7-10 ADAM cu procesor Quad-Core MTK8127 1.30GHz, 7", IPS, 1GB DDR3, 8GB, Wi-Fi, Bluetooth, Android 4.4 Kit Kat, Black3. Premiul III: Telefon mobil Lenovo A10004. O reducere de 5% pen-tru toţi cei care respectã condiţiile de înscriere la curs şi care achită 1 curs integral;5. O reducere de 10% pen-tru toţi cei care respectă condiţiile de înscriere la curs şi care achită 2 cursuri integral pentru aceeaşi persoană;6. O reducere de 15% pen-tru toţi cei care respectă condiţiile de înscriere la curs şi care achită 3 cursuri integral pentru aceeaşi persoană;7. O reducere de 20% pen-tru toţi cei care respectă

condiţiile de înscriere la curs şi care achită 4 cursuri sau mai multe inte-gral pentru aceeaşi persoană; Tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi la cursuri în perioada 01.04.2016 – 31.08.2016, să daţi un LIKE şi un comment cu mesajul „CURSURI” însoţit de numele şi prenumele participantului paginii Facebook www.facebook.com/Pro-fesionalnewconsult;Puteţi alege între cursurile de Ma-nagement şi Carieră, cursuri Înfru-museţare, Tehnice şi Meserii, Cursuri Turism, Cursuri Agricultura sau Cur-suri ISCIR.

Page 36: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY CAUSES CAUZE

36

POȚI AJUTA ȘI TU! INTRĂ ÎNCERCUL DEDONATORI

În 21 aprilie 2016 se desfășoară a

treia ediție a Cercului de donatori. Pentru acestă ediție am ales 3 proiecte. Primul proiect își dorește să doteze un laborator de științe la o școală alternativă în care copiii sunt încurajați să învețe în ritmul propriu și să ia par-te la deciziile care privesc mersul școlii. Al doilea proiect vorbește despre susținerea inde-pendenței de care au ne-voie tinerii care părăsesc centrele de plasament. Iar ultimul proiect ne arată

cum putem face o casă mai bună de locuit pen-tru 8 copii abandonați. Cele 3 organizații au la dispoziție maxim 6 minute să prezinte pro-iectul și ce schimbări vor să aducă cu el. Apoi tu poți adresa întrebări dacă dorești să afli mai multe detalii. Dacă te-au convins și vrei să faci o donație în seara eveni-mentului, suma minumă este 50 de lei. Poți sus-ține unul sau mai multe proiecte sau poți decide să nu donezi. Donația se poate face pe loc, cash sau prin card.Dacă nu poți ajunge la eveniment, poți face o donație anticipată pe care noi o vom face în numele tău în seara evenimentului. Pentru a face posbil acest lucru, te rugăm să ne contac-

tezi la tel. 0732 162 726 - Alina. Proiectele care vor fi prezentate la Cercul de

donatori din 21 aprilie, ora 18.00, la sala de eve-nimente a Bisericii Refor-mate Casa Speranței.

Page 37: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 38: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY SPORT EVENIMENTE SPORTIVE

38

PROFITĂ DE OFERTELE DECATHLON!

SCANEAZĂ PENTRU TOATE OFERTELE:

SUSŢINUTĂ DE:

BRAȘOV MARATHON

Asociaţia „Clubul pentru Protecţia

Naturii şi Turism” – CPNT Braşov vă invită în data de 23 aprilie, să partici-paţi la evenimentul spor-tiv „Braşov Marathon”.Piaţa Sfatului va fi locul unde peste 800 de iubi-tori ai sportului din ţară şi din străinătate, se vor strânge, de la mic la mare şi vor lua startul în patru probe cu patru trasee inedite prin pădurile şi pe străzile din Braşov. Con-curenţii probei Maraton vor atinge vârful Postă-varu, cei de la Semima-raton se vor bucura de potecile din zona Poiana

EDIȚIA A V-A DE ALERGARE MONTANĂ

Braşov, cei de la Cros vor admira Braşovul de pe vârful Tâmpa, iar copiii se vor bucura de strădu-ţele din centrul vechi al oraşului.

Concurenţii probei Mara-ton vor lua startul la ora 8:00 din Piaţa Sfatului Brasov, fiind urmaţi de cei de la Semimaraton, Cros și Cursa Copiilor.Suporterii sunt aşteptaţi cu tot ce au la îndemână pentru a-şi susţine fa-voriţii.

Pentru mai multe infor-maţii, vizitați siteul oficial www.brasovmarathon.ro.

Page 39: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 40: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

40

În bucătăria tradițională

sunt câteva preparate specifice Brașovului, semn că bucătarii născuți pe meleagurile de sub Tâmpa au avut sclipiri de geniu. Clătitele brașovene sunt în fruntea listei de bucate brașovenești. Sunt pe cât de simple, pe atât de delicioase. Sunt prietenoase cu silueta și îți potolesc foamea imediat.

CÂTEVA BUNĂTĂȚI INVENTATE DE GOSPODINELE BRAȘOVULUI DE ALTĂDATĂ

MÂNCĂRURI DIN BRAȘOV

Tochitura brașoveană, servită cu mămăliguță caldă e pe placul oricărui gurmand, fie el de prin aceste locuri sau nu. Iar „bulzul de Moeciu” e unul cu totul special pentru că se perpelește pe jăratic, apoi este încropit din mămăligă fierbinte şi brânză în coajă de brad. Un deliciu!Papanașii sunt un adevărat brand al Brașovului. Nu e turist care să nu fie curios să încerce desertul locului și apoi să nu fie uimit de gustul inedit. Zile și Nopți îți propune câteva restaurante unde mâncărurile cu tradiție din Brașov sunt preparate cu suflet de bucătari pricepuți.

bucate românești

RECOMANDĂRI:

Casa Românească

Piaţa Unirii 15, tel. 0268 513 877

Ceasu' RăuStr. Iuliu Maniu 58, tel. 0268 476

670

Gaura DulcePiața Sfatului nr

12-14, tel. 0268 523 099

GustăriStr. Piaţa

Sfatului 14, tel. 0268475365

Hanul DomnescStr. Timiş 70, tel.

0268270027

La CeaunStr. Michael

Weiss 27, tel. 0735153148

Restaurant Dâmbu MoriiDâmbu Morii, Timișul de Jos, tel. 0722 565 787

Roata NoroculuiStr. Crişan numarul 6, tel 0268 412 324

Sergiana RestaurantStr. Mureşenilor 23, 0268 419 775

Page 41: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 42: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 43: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 44: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

44

De fiecare dată când vrei să

savurezi mâncăruri românești cu gust ca atunci când erai copil, mergi la Restaurant Gustări. Sărmăluțele ți se topesc în gură, clătitele brașovene îți lasă gura apă, ciolanul cu iahnie de fasole te satură pentru toată ziua. Meniul zilei costă 19 lei și conține ciorbă, fel principal și desert, toate delicioase! În weekend ai parte de cântări alături de gustări.

RESTAURANT GUSTĂRI

Evenimentele live vor aduce bucurie meselor îmbelșugate la care petreci cu familia și cei dragi. De pe terasa restaurantului poți admira Piața Sfatului, în timp ce savurezi o prăjitură de casă alături de un frappe perfect în zilele însorite.

BUNĂTĂȚI ROMÂNEȘTI ÎN INIMA ORAȘULUI

RESTAURANT GUSTĂRI

Adresă: Piaţa Sfa-tului 14Tel: 0268475365Facebook: Restaurant Gustări

La Restaurant Gustări este pur şi simplu mâncare bună, la preţuri care vă vor determina să reveniţi.

Page 45: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 46: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

46

ROATA NOROCULUINu există braşovean sau turist care să nu fi auzit că “cea mai bună ciorbă de burtă se mănâncă la Roată”. Renumiţii mici şi cele-brul déjà biftec tartar, au făcut din totdeauna furori în rândul gur-manzilor adevăraţi. Deci ai motive să te aşezi la masă, în salonsau pe terasă, să savurezi o ciorbă sau un peşte. Cât despre prepara-tele din porc, vită, pui, ori vânat… ce să mai vorbim?Meniul e plin!

Str. Crişan 6, L-D 10.00 - 23.30, Tel.: 0268 412 324, fb: /RoataNoroculuiOffi-cial, web: roata-norocului.ro

SĂ RÂDEM

CĂ-I SĂNĂTOS!

O domnişoară, la o petrecere, este întrebată

de chelner: - Mai doriţi un pahar de whis-

ky? - Nu, mulţu-

mesc, îmi face rău la picioare!

- Adică? Vă amorţesc?

- Nu, mi se des-fac!

- Chelner, acest homar are doar un singur cleşte! - Cred că a fost implicat într-o

luptă, domnule... - Atunci, adu-mi

învingătorul!

RESTAURANT CASA CRANȚA Situat într-o clădire în stil arhitectural brâncove-nesc, ce oferă vedere minunată a centrului oraşului.Specific restaurant: Oaspeții pot gusta preparatele delicioase din bucătăria românească şi internaţională oferite de restaurant, alături de o selecţie largă de vinuri din crama de la Casa Cranța.

Adresa: Str. Mr. Cranța, nr. 3A2, Tel.: 0268.476.992, 0740.117.812, [email protected] fb: CasaCranta, web: casacranta.ro

Page 47: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 48: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

48

Page 49: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 50: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

50

Restaurant Gaura Dulce te așteap-

tă să încerci preparate tradiționale românești deosebite, gătite după rețete din timpuri stră-vechi. Gustă flechiile de altădată sau laptele de pasăre pregătit ca atunci când erai mic. Astăzi s-a păstrat tradiția, iar speci-alitățile românești umplu mesele restaurantului. Satură-te cu minciunele și potolește-ți setea cu un pahar de vin din colecția românească. Seara, la cină poți asculta muzică live ca să te relaxezi la masă alături de cei dragi.

RESTAURANT-TERASA GAURA DULCE Tel: 0268 523 099Adresă: Piața Sfatului 12-14e-mail: [email protected]

GAURA DULCE-OAMENI VESELI ȘI MESE ÎMBELȘUGATE

Adunați-vă cu familia și prietenii la Gaura Dulce și stați la povești, mâncați și beți pe săturate tot ce vă poftește inima!În trecut, circula prin oraş şi o glumă pe seama acestui local. Când cineva întreba unde era Gaura Dulce, i se răspundea s-o caute în fundul Cerbului. Așa că vă așteptăm pe la noi.

Page 51: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 52: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

52

pizzafast-food non stopRECOMANDĂRI:

@BLUE VIKINGIULIU MANIU 38

Pizza & Pagrano 33 de sortimente

de pizza și 10 tipuri de sandvich

Pagrano. Delivery Non

Stop TEL: 0268 418989,

0268 418996, 0368 418989

www.blueviking.ro

@DIECIMIHAI VITEAZU

10, COLȚ CU DIMITRIE CAN-

TEMIR Pasta & Pizza Delivery Non

Stop TEL: 0268 418998

www.pizzeria-dieci.ro

@ANDO’S 15 NOIEMBRIE 6 Fast Food TEL: 0268 410588, 0733 307307 www.andosfo-od.ro

@MCDONALD’SREPUBLICII 57-59 Fast Food TEL: 0268 406800 www.mcdonal-ds.ro

@MCDONALD’S DRIVECALEA BUCU-REȘTI 106 Fast Food TEL: 0268 331010, 0723 801142 www.mcdonal-ds.ro

@PANINI15 NOIEMBRIE 40 CALEA BUCU-REȘTI 16 Fast Food

Page 53: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

53

Page 54: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

54

Page 55: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 56: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

56

AMBASADOR RESTAURANTSpecific: Restaurant cu specific internaţional. Arhitectură şi ambianţă elegantă.Organizează evenimente private.

Specialitatea casei:Restaurant Ambasador vă propune o experienţă culinară unică, bazată pe bucătăria internaţională.

Recomandarea bucătarului: Muşchi de vită cu sos gorgonzola şi Medalion de porc cu sos de ardei şi tagliatele.

Bucătărie deschisă:zilnic 08.00-23.00

Adresa: Str. Republicii nr. 60, Program: Zilnic 08.00 - 23.00, Tel.: 0722 51 44 50, fb: facebook.com/brasov.ambasador, web: www.restau-rant-ambasador.com

mușchi de vită cu sos gorgonzola

medalion de porc cu sos de ardeiși tagliatele

Page 57: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 58: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY SPECIAL EVENTS EVENIMENTE SPECIALE

58

Page 59: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 60: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY SPECIAL EVENTS EVENIMENTE SPECIALE

60

RINA VISTA

Profită de ultimele date disponibile pentru 2016 și vei avea 15 % discount la orice meniu de nuntă!Meniuri începând cu 149 lei. Acestea includ: gustare, pește, sarmale, mix grill, tortul miresei și cafea.

Bonus: primirea cu șampanie, covor roșu la intrarea în restaurant, transportul invitaților și cameră matrimonială pentru miri.

Adresa: Str. Poiana Braşov, Tel.: 0754/053.363, e-mail: [email protected], fb: /rinavista.poianabrasov, web: www.rinahotels.ro

Page 61: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 62: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

62

Page 63: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

63

COFFEOL

Pe strada Michael Weiss numărul 18 din Brașov, e o terasă unde aroma de cafea

te îmbie de dimineață. Bucuria fiecărei sorbituri se simte atunci când prietenii își zâmbesc, atunci când spuma bogată de cappuccino se revarsă din ceașcă, atunci când cafeaua e singura martoră a tandrețurilor voastre. Ești invitat la Coffeol, în centrul vechi al orașului, să te bucuri de specialitățile pe bază de cafea sau ceaiuri aromate. Aprinde discuțiile cu prietenii, la-să-te mângâiat de soarele primăvăratic, zâmbește zi de zi. Coffeol este un loc care a fost proiectat pentru a-i aduce pe oameni împreună pentru că o cafea poate fi întotdeauna un pretext potrivit pentru o întâlnire cu cineva. De asemenea, aici vei găsi un

COFFEOL

ADRESA: STR. MICHAEL WEISS, NR 18, BRAȘOVTELEFON: 0721 212 805WWW.COFFEOL.ROFACEBOOK: COFFEOL ROMANIAINSTAGRAM: @COFFEOLROMANIAHOURS: 8:00AM-10:00PM

FOR ALLCOFFEE

mediu ideal pentru lucru, distracţie şi orice altceva ce se combină bine cu o cafea. Meriți să te răsfeți cu micile delicii dulci de la Coffeol, iar un frappeol delicios se potrivește perfect cu soarele și cu zâmbe-tul tău. Descoperă bucuria cafelei savurate cu cei dragi zi de zi la Coffeol.

DESCOPERĂ BUCURIA CAFELEI SAVURATE CU CEI DRAGI

Meriți să te răsfeți cu micile delicii dulci de la Coffeol, iar un frappeol delicios se po-trivește perfect cu soarele și cu zâmbetul tău.

_THEODORA ȘTEFANREDACTOR ȘEF

LIKE US ON FACEBOOK!

Page 64: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

64

“Inside my heart” – expoziție de pictură semnată elevii clasei a V-a de la Liceul Vocațional de Arte Plastice « HANS MATTIS TEUSCH >> Brașov18 aprilie – 1 mai 2016. Vernisaj, Miercuri, 20 aprilie, la orele 17h30.

“În joacă” - Peretele care a prins viață datorită elevilor clasei a IX-a arhitectură de la Liceul de arte plastice Hans Mattis-Teutsch, coordonați de doamna profesoară Cristina LorinczÎncepând cu Iulie 2015 -

Hearthstone – competiție în ceainărieDuminică, 24 aprilie 2016, ora 13h00

Potluck raw & vegan – împărțim secrete și degustăm mâncare sănătoasăMarți, 26 aprilie 2016, 19h30

Empatia ca instrument pentru iubire Miercuri, 27 aprilie 2016, 18h00

Toastmasters International Weekly Meeting – public speaking club in EnglishEvery Tuesday, from 6.15 p.m. to 8.00 p.m.

Mai multe detalii despre toate activitățile care au loc în ceainărie, puteți găsi accesând::www.ceaietc.ro, www.facebook.com/ceaietc Programul ceainăriei:luni - vineri: 14h00-23h00sâmbătă - duminică: 13h00-23h00ultima comandă: ora 22h00

Te anunţăm cu bu-curie că acum poate

fi rândul tău! Dacă eşti fotograf, ilustrator, pictor, graphic designer sau chiar artist (încă) neînţeles, scrie-ne până pe 15 mai la [email protected] şi prima ta expoziţie poate avea loc în ceainăria noastră. Începând cu luna iulie îţi punem la dis-poziţie una dintre camerele noastre din frumosul Şchei şi te ajutăm să-ţi promovezi expoziţia în rândul comuni-tăţii de prieteni Ceai et Cae-tera. Facem şi-un vernisaj cu care să te mândreşti în faţa prietenilor şi poţi chiar vinde lucrările expuse.Încă de la deschidere, acum 6 ani şi jumătate, am vrut să facem din Ceai et Caetera

un loc în care oamenii să se adune cu drag, sub pretex-tul poveştilor şi al ceaiului. Pasionaţi de artă şi iubitori de frumos, am fost mereu alături de artiştii braşoveni aflaţi la început de drum, în căutarea unui spaţiu în care să-şi expună lucrările. Le-am oferit sprijinul nostru, dar şi un mediu creativ în care în care se puteau expri-ma liber şi în care îşi puteau împărtăşi cu alţii viziunea artistică. Emma Ersek, Alina Manole, Ștefan Doru Mos-cu, George Roșu, Estera, cursanții Magdei Vacariu sunt doar câţiva dintre cei peste 70 de artişti care au expus de-a lungul timpului în spaţiul care găzduieşte ceainăria.

CĂUTĂM ARTIŞTI CARE SĂ ANIMEZE PEREŢII CEAINĂRIEI

Page 65: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 66: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CARE ESTE POVESTEA NOASTRĂ?

Una simplă. Ne-am dorit un loc inedit în Brașov, un meeting point presărat cu evenimente sonore de bun gust, un loc cu și pentru oameni interesanți, unde socializarea să se simtă ca la ea acasă.

Te intâmpinăm constant cu zâmbetul pe buze, cu cocktailuri răcoroase sau delicii călduroase şi muzică care să-ţi încânte auzul.

#MeetMeAtJarNe găseşti pe Republicii nr.42 (în gang), la etaj.

ProgramLuni-Joi: 12:00-01:00Vineri-Duminica: 16:00-04:00Pentru rezervari sau alte detalii: 0735 280 396

FOR SALE PUBConcept: Dacă ai chef de o ne-bunie în oraş, să mănânci alune şi să arunci cojile pe jos, să bei ceva într-un cadru fain şi să asculţi muzică bună, poţi să îţi îndrepţi paşii spre For Sale Pub.

Specific: Clienţii sunt întâmpinaţi cu bucurie fie că îşi beau berea cu noi (cea mai vandabilă bău-tură a pub-ului) sau că degustă din cocktail-urile noastre: „Vis de iapă în călduri”, „Bivol Turbat”, „Purceluş şchiop”, “Gâdilat de fân”, „Aere de gâscă’n baltă” sau unul dintre ultimele produse introduse în meniu „Mocirla à la Sid” şi-a primit numele după po-recla ospătarului care a venit cu reţeta, şi aţi ghicit, semăna mult cu personajul din Ice Age”.

Adresa: Bulevardul 15 Noiembrie 24, Orar zilnic: 08.00 - 02.00, Tel.: 0788 758 582, fb: /For-SALE-PUB.

BEREA - CEA MAI VANDABILĂ

BĂUTURĂ A PUB-ULUI

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

66

Page 67: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 68: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY LIFESTYLE AUTO

68

taxi în brașov

RECOMANDĂRI:

Bratax TaxiTel: 9948, 0268 948,

0268 315555, 0726 315 555, 0757 315 555, 0760 315 555 Aplicație pentru

smartphone

MartaxTel: 0268 313 040,

0368 451 011, 0770

313 040, 0723 313 040, 0745 313 040,

0761 313 040 Aplicație pentru

smartphone

Rey TaxiTel: 0268 411 111,

0723 890 636

Ro TaxiTel: 0268 319 999;

0268 319 988; 0268 319 977; 0268 306 666, 0744 377 999,

0722 377 999, 0788 319 988, 0762 299

999 Aplicație pentru

smartphone

Taxi 4T4UTel: 0722 405 646

Tod TaxiTel: 8299, 0268 321 111, 0766 321 111,

0722 321 111, 0748 321 111

Aplicație pentru smartphone

Page 69: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 70: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY LIFESTYLE MUTĂRI / AUTO

70

Page 71: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 72: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY LIFESTYLE DESIGN, MODĂ, FRUMUSEȚE

72

15% dintre femei se confruntă

cu creşterea excesivă a părului pe faţă şi pe corp, o boală ce ascunde de cele mai multe ori tulburări hormonale sau afecţiuni ale tiroidei. Hirsutismul aduce cu sine în primul rând neplăceri de ordin estetic, care ulterior se transformă în traume psihice. Epilarea definitivă cu laser reprezintă acum o variantă sigură şi de durată, care poate completa tratamentul medicamentos pentru obţinerea unor efecte imediate.Specialiștii Coquette Beauty Clinique folosesc cea mai performantă tehnologie în epilarea definitivă – Laserul Cynosure Elite, disponibil în clinicile din toată țara – Brașov, București, Cluj și Constanța. Acest laser are incorporat un sistem de răcire care transforma tratamentul într-unul foarte puţin dureros alături de cele două lungimi de undă

COQUETTE

Adresă: Str. Constantin Brâncoveanu, nr 38, BrașovTelefon: 0788 515 272Website: www.coquette.roEmail: [email protected]

PĂRUL ÎN EXCES ESTE O PROBLEMĂ? APELEAZĂ LA EPILAREA DEFINITIVĂ

diferite, care se pot adapta şi pielii mai închise la culoare, eliminând astfel riscurile de ardere şi hiperpigmentare. S-au tratat cu succes în cadrul clinicilor o mulţime de paciente care aveau această problemă, iar rezultatele au fost foarte încurajatoare pentru ele. Având în vedere că tratamentul medicamentos se întinde pe o perioadă mai lungă până să dea rezultate, uneori cu efecte adverse neplacute, epilarea definitivă cu laser are avantajul de a ameliora starea psihică a pacientelor care încep să devină mult mai încrezătoare observând schimbările imediate la nivelul zonelor tratate.În cadrul fiecărui tratament terapeutul alege parametrii optimi, bazându-se pe experiența practică, dobândită în cei peste 13 ani de expertiză în epilarea definitivă.Pentru mai multe informații, accesați www.coquette.ro și www.epilare-definitiva.ro.

Page 73: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 74: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY LIFESTYLE DESIGN, MODĂ, FRUMUSEȚE

74

CRIOSAUNA

Criosauna este opusul unei saune

convenţionale, organis-mul fiind expus pentru foarte scurt timp (1 - 3 minute) la o temperatură cuprinsă între -120°C şi -180°C.Şocul termic scurt şi controlat ajuta orga-nismul să-şi regăsească echilibrul, elimină stresul şi consecinţele sale, re-duce celulita şi greutatea corporală. În funcţie de greutatea corporală şi temperatura din cabină, în timpul unei proceduri, se pot „arde” 150-200 kcal, iar între proceduri peste 1000 kcal. Astfel, poți pierde fără efort între 7 și 10 kg.

După criosaună vei arăta și te vei simți mai tânără! În timpul criosaunei se stimulează sistemul imunitar, se reglează activitatea hormonală şi metabolismul, se îmbu-nătăţesc funcţiile sexuale, iar organismul generează endorfine, supranumite „hormonul fericirii”. După fiecare ședință vei simți o stare de bine ce durează în timp.

STAREA TA DE BINE ZILNICĂ

POLIMED DACIA

Adresă: Str. Prahova, nr 30, BrașovTelefon: 0368 40 10 80Website: www.polimed-dacia.roEmail: [email protected]

Page 75: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 76: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY LIFESTYLE DESIGN, MODĂ, FRUMUSEȚE

76

NEW LINE Str. Dorobanţilor nr. 9

Tel.: 0268/470528Slãbire - remodelare corporalã; tratamentul complet al

celulitei; lifting nechirurgical(faţã, sâni, fese); Laser Vascular

(vase sparte cuperoza); laser epilare definitivã; mezoterapie;

peeling dermocosmetic(facial sau corporal);

dermatocosmeticã şi make-upendermologie CELLU M6

www.newlinebv.ro

ITALIAN STYLEServicii: oferă, într-un ambient elegant, cele mai bune servicii de coafor, cosmetică, manichiură și pedichiură, folosind numai produse profesionale importate din Italia.

Manichiură clasică 20 lei (OPI)Pedichiură+manichiură 4o lei (OPI)Manichiură semipermanentă 30 leiManichiură+pedi semipermanentă 60 lei

Adresă: Brașov, Str.Traian, Nr.1, Tel.: 0747 579 460, Orar: L - V 09.00-21.00, S: 09.00-14.00, fb: Salon-Italian-Style-Brașov,

Page 77: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 78: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY BREAK TURISM

78

HOTEL xxxCLASSIC INN

Situat în centrul vechi al oraşului Braşov, într-o zonă verde la poalele Muntelui Tâmpa, cu un restaurant în stil clasic cu preparate din bucătăria internaţională, Wi-Fi gra-tuit şi o sală de jocuri. booking.com: 9.0/10.

Adress: Braşov, Str.Tibles 7-9, Tel.: 0268 512 244 , [email protected] fb: Classic-Inn, web: classic-inn.ro

DESIGN HOTEL CUBIX xxx

Hotel CUBIX este un hotel nou, cu o arhitectură con-temporană. booking.com: 8.6/10.

Adress: Braşov, Str. Saturn, nr. 47, Tel.: 0368 006 010, [email protected] fb: Hotelcubix, web: hotelcubix.ro

HOTEL BRAŞOV xxx

Boutique hotel cu un interior unic, atent decorat, o atmosferă călduroasă, servicii şi facilităţi personalizate, confort, linişte, intimitate.

Ofertă: -25% reducere, pachet 3 nopți / dublă / 450 lei redus de la 600 lei / pachet.

Adress: Braşov, Str. 13 Decembrie, nr. 38, Tel.: 0268.42 66 33, [email protected] fb: HotelBrasov, web: hotelbrasov.ro

hoteluriRECOMANDĂRI:

Hotel CapitolBULEVARDUL

EROILOR 19Tel: 0268 418 920

www.aro-pala-ce.ro

Hotel ArmattiSTR. LUNGĂ NR 5 Tel: 0368 443 200 www.armatti.ro

Hotel KronwellBDL. GĂRII NR 7

Tel: 0368 730 800 www.kronwell.

com

Hotel RamadaCALEA BUCU-

REȘTI NR 13 Tel: 0268 508 009

www.rama-dabrasov.ro

Hotel BelvedereSTR. STEJERIȘULUI

NR 11 Tel: 0268 415 575 www.hotelbelve

PEȘTERA VALEA CETĂȚII

Au trecut deja 16 ani de când

Peștera Valea Cetății a fost declarată Zonă naturală protejată de interes național și monument al naturii, iar din 2011 accesul în peșteră este facil, devenind un loc de relaxare și chiar de culturalizare. Periodic în peșteră se organizează spre exemplu concerte de muzică clasică. Monumentul natural merită vizitat oricum, pentru că frumusețea peisajului e de ajuns ca să te facă să zâmbești. Dacă

închizi ochii și te oprești în liniște poți auzi clinchetul picăturilor care cad de pe stalactite. Peștera a fost descoperită în anul 1949 și are o lungime de aproximativ 1 km. Vizita nu durează mult, dar merită dacă vrei să te bucuri de verdele primăverii, de aer curat și de o nouă

MONUMENT AL NATURII LA DOAR 3 KM DE RÂȘNOV

experiență turistică. Cu siguranță vei scăpa de stres după această vizită la peșteră. Dacă ai mai mult timp la dispoziție poți merge în vizită la Cetatea

Râșnovului și la Dino Park, mai ales dacă vei merge cu copiii în această escapadă de weekend. Câteva selfie-uri cu panorama Râșnovului sau cu dinozaurii în mărime naturală sigur vor face weekend-ul de neuitat.

Page 79: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY BREAK TURISM

79

OFERTA

OFERTĂ SPECIALĂ PAȘTE LA

CLOAȘTERF HAUS”594 LEI/ PERSOANĂ (29.04-02.05.2016)

Conctact: Cloașterf Haus. Tel: 0728 382 880Facebook: www.facebook.com/CloasterfHausAdresa: Cloașterf 84, Saschiz (20 de km de Sighișoara) județul Mureș. E-mail: [email protected] GPS: 46.147856, 24.996288

Sărbătoarea Învierii ne aduce mai aproape de cele sfinte,

mai aproape de cei dragi, mai aproape de noi. Prilej de reflexie și bucurie, zilele de primăvară ne ajută să renaștem, mai buni și mai blânzi, cu noi înșine și cu cei din jurul nostru.

Ne bucurăm că ați ales să vă petreceți aceste clipe minunate la Cloașterf Haus. Ne dorim din tot sufletul să vă simțiți bine și să aveți o experiență deosebită. Propunerea noastră include, pe lângă cazare și masă, și câteva idei de petrecere a timpului liber, care sigur vă vor aduce clipe plăcute și amintiri vesele.

Oferta noastră includeurmătoarele servicii:- pachet complet cu cazare 3 nopți, (avem 12 locuri, în 3 camere duble, cu paturi matrimoniale, și 2 camere triple, cu paturi single; toate camerele au baie proprie);- vizitarea Bisericii Fortificate - plimbare cu căruța în jurul satului. din Cloașterf

Page 80: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY BREAK TURISM

80

COROANA BRAŞOVULUI xxx

Aflat la 10 minute de plimbare faţă de Piaţa Sfatu-lui şi la 5 minute faţă de Poarta Schei, în imediata apropiere a Primei Şcoli Româneşti, Coroana Bra-şovului este primul hotel din Şcheii Braşovului.

Adress: Braşov, Strada Doctor Vasile Saftu, nr. 1, Tel.: 0268 513 866, Fax +40-268-513862, [email protected] fb: Hotel Coroana Brasovului ***, web: coroana-brasovului.ro

HOTEL xxxALINALEX

Situat la 5 km de centrul istoric al oraşului Braşov vă oferă o piscină interioa-ră şi o sală de gimnastică. Facilităţile de spa includ cadă cu hidromasaj şi o baie de aburi. Acces gra-tuit la internet wireless. booking.com: 9.0/10.

Adress: Braşov, B-dul Griviței 2F-2G,, Tel.: 0268 440 070, [email protected] fb: Classic-Inn, web: paradisulacvatic.ro

COMPLEX JASMINE xxx Situată la 5 minute cu ma-șina sau 20 de minute de mers pe jos departare de centrul vechi al Brașovului , oferă cameră modernă cu balcon și access gratuit la Wi-Fi.Scor booking.com: 8.6/10.

Adress: Braşov, Str.Petru Maior 12A, Tel.: 0268 547 162 , [email protected] web: casasamurai.com

CHEILE xxxGRĂDIŞTEILa 7 km de Castelul Bran și la 30 km de orașul Brașov. Vă puteți caza în hotelurile și vilele complexului, pu-teți lua masa în restaurant sau să petreceți în pub-ul complexului. booking.com: 7.9/10.

Adress: Bran, Str.Principală, nr. 32, Tel.: 0723 315 582 - Moeciu, 0741 288 870, 0741.288.870 - Fundata, [email protected] web: cheilegradistei.ro

COMPLEX EDENxxx

Localizat într-un peisaj încântător, la marginea pădurii în staţiunea Pre-deal, vă oferă un confort deosebit, într-o atmosferă caldă şi intimă la cele mai bune preţuri. 47 de came-re în hotel si 2 vile. booking.com: 9/10.

Adress: Predeal, Str. Neagoe Basarab, nr. 7, Tel.: 0268 456 379, 0740 900 400, [email protected] web: edenhotel.ro

CASA SAMURAIxx

Situat la 20 de minute de mers pe jos de centrul istoric al orașului Brașov. oferă camere cu Wi-Fi gratuit, minibar și balcon. Oaspeţii pot lua micul dejun în cameră sau la bar. booking.com: 8.6/10.

Adress: Braşov, Str.Petru Maior 12A, Tel.: 0268 547 162 , [email protected] web: casasamurai.com

Page 81: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY BREAK TURISM

81

PENSIUNEA MURY xxx

Situată în apropierea centrului vechi brașovean, cu o frumoasa vedere spre culmile Tâmpei și a colinei Warthe, Mury este alegerea ideală ce oferă vizitatorilor liniștea și confortul dorit.

Adress: Brașov, Str. De Mijloc Nr. 62, Tel.: 0268.708.861, 0371.406.620 e-mail: office @ pensiuneamury.ro, web: pensiu-neamury.ro

CASA CRANȚA xxxx

Situat în centrul vechi al oraşului Braşov, într-o zonă verde la poalele Muntelui Tâmpa, cu un restaurant în stil clasic cu preparate din bucătăria internaţională și Wi-Fi gratuit. booking.com: 9/10.

Adress: Brașov, Str. Mr. Cranța, nr. 3A, Tel.: 0268.476.992, 0740.117.812 e-mail: [email protected], web: casacranta.ro

0368.411.9990762.299.9990747.277.9990725.377.9990788.319.988www.rotaxi.ro

Page 82: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016

CITY GRAM OAMENI ȘI LOCURI

82

Director Executiv: Marian GîleaDirector Revistă: Marius Vâlsănescu [email protected] Vânzări: Bogdan Vâlsănescu 0752 241 608, [email protected]: Diana Frimo, 0752 241 624, [email protected] Andreea Gîlea, 0752 241 616, [email protected] Anca Bogdan, 0752 241 623, [email protected] șef: Theodora Ștefan, [email protected] - contabilitate: Adriana Bărbat, Mihaela AnuţoiuDTP: Diana Bobeş, [email protected]ţie: Cristi Moraru, 0752 241 625

Publicitate naţională

REGIA MGSIVALERIA [email protected]

EDIŢIA de BRAŞOVapare bilunar - gratuit, nr. 6 (387), 15 - 28 aprilie, 2016

Editată de: SC LOCAL POWER SRL,

Contact: Str De Mijloc nr 81, Braşove-mail: [email protected]: www.zilesinopti.rofb: www.facebook.com/BrasovZilesiNopti

Ediţiile Zile și Nopţi în România: 235.000 exemplare lunar.

Săptămânale: Bucureşti, Cluj, Timişoara/Arad. Bilunare: Braşov (Poiana Braşov, Valea Prahovei, Bran-Moeciu), Sibiu (Mediaş), Iaşi, Bacău/Piatra Neamţ/Roman, Baia Mare, Satu Mare, Galaţi/Brăila, Oradea (Felix, 1Mai), Piteşti, Bistriţa, Suceava (Rădăuţi), Tg Mureș.

Dacă doriţi să semnalaţi un eveniment: e-mail [email protected]. Redacţia nu îşi asumă responsabilitatea pentru modificările survenite ulterior.

1

3

4 5

2

GALERIE FOTO: DIANA BOBEȘ, ZILE ȘI NOPȚI

1. - 5

DOC AND ROLL, EDIȚIA A III-A, 2016

ROCK QUIZ @ ROCKSTADT

Page 83: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016
Page 84: Zile si Nopti Brasov 15 aprilie 2016