Sales lead generation - presentation

download Sales lead generation - presentation

of 7

 • date post

  23-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  217
 • download

  0

Embed Size (px)

description

Presentation of sales lead generation services - Neomar Consulting - Romanian Language - April 2010.

Transcript of Sales lead generation - presentation

 • NEOMAR ConsultingPentru decizii mai bune

  Aprilie 2010

  Lead Generation

  Generarea de baze de date cu potentiali clienti

 • NEOMAR ConsultingPentru decizii mai bune

  Clienti Castigati

  Clienti Calificati

  Procesul de Vanzare

  Generare de Lead-uri

  Precalificare clienti

  Lead GenerationNeomar Consulting va ofera serviciul Lead Generation - realizare de baze de date cu potentiali clienti si precalificare clienti un serviciu destinat pietelor B2B care vine in sprijinul departamentelor de Vanzari si Business Development.

  Lasati rutina pe seama noastra!

  Din miile de potentiali clienti, noi realizam o triere a lor pe baza unui interviu de precalificare.

  Identificam pentru Dvs. toate informatiile-cheie despre clientul respectiv.

  Impact maxim al personalului Dvs. de vanzari !

  Personalul Dvs. de vanzari va depasi stadiul chestiunilor de rutina, putandu-se axa exclusiv pe dezvoltarea relatiilor cu cei mai importanti potentiali clienti.

  Procesul de vanzari

  Neo

  mar

  Co

  mp

  ania

  Dvs

  .

 • NEOMAR ConsultingPentru decizii mai bune

  Avantajele unei baze de date 100% personalizate si verificate:

  Mergeti la tinta !

  1. Personal de vanzari mai motivat si mai eficient

  Agentii Dvs. de vanzari nu mai pierd timp cu identificarea clientilor sau discutand cu clienti care nu prezinta un potential ridicat de colaborare. Mergeti la tinta: oferiti agentilor o baza de date care sa le permita contactarea imediata a unei companii si demararea imediata a ciclului de vanzare.

  2. Eficienta ridicata a campaniilor de marketing

  Derulati campania doar pe publicul tinta. In felul acesta puteti masura in mod obiectiv eficienta acestor campanii si va puteti ajusta strategiile in functie de raspunsul pietei. Derularea unor campanii pe o baza de date inadecvata va poate oferi un feedback inselator cu privire la propunerea pe care o faceti clientilor.

  3. Acoperire mai buna a pietei

  Deseori, furnizorii de baze de date nu detin un set de inregistrari exhaustiv, care sa garanteze faptul ca veti acoperi o buna parte din piata. Neomar Consulting va poate asigura acest lucru.

  4. Avantaj competitiv fata de concurenta

  Nu toti concurentii Dvs. au acces la o baza de date globala cu potentialii colaboratori. In cazul in care concurentii Dvs. apeleaza la astfel de servicii, atunci trebuie luate masuri imediate pentru a nu inregistra un dezavantaj competitiv.

 • NEOMAR ConsultingPentru decizii mai bune

  Cum procedam?

  In cadrul unei intalniri, definim impreuna cu Dvs. portretul clientului-tinta in ceea ce priveste domeniul/domeniile de activitate de interes, cifra de afaceri anuala, numarul de angajati, aria geografica, vechimea firmei, etc.

  Neomar Consulting va realiza o baza de date preliminara cu companiile care indeplinesc criteriile de selectie agreate cu Beneficiarul.Criteriile se selectie pot fi urmatoarele: companiile avand un anumit domeniu de activitate (selectie in functie de codul CAEN)companiile avand un anumit numar de angajati (minim, maxim, intr-un interval)companiile avand o anumita cifra de afaceri (minima, maxima, intr-un interval)companiile care folosesc un anumit produs/serviciucompaniile aflate intr-o anumita arie geograficacompaniile care au o anumita vechime , etc.

  * Durata realizarii acestei baze de date: 3-5 zile lucratoare.

  Pasul 2: Realizarea unei baze de date preliminare

  Pasul 1: Definirea clientului-tinta Pasul 3: Validarea telefonica a bazei de date preliminare

  Neomar Consulting va verifica integral baza de date preliminara, eliminand inregistrarile duble si corectand datele eronate sau omisiunile.

  In procesul de verificare a tuturor inregistrarilor, vor fi notate eventualele observatii sau particularitati cu privire la fiecare companie.

  Realizati baza de date asa cum o doriti !

  Odata cu verificarea telefonica a bazei de date, vor fi adresate si o serie de intrebari suplimentare, cu valoare adaugata, pentru precalificarea clientilor. Intrebarile pot face referire la:

  - furnizorii companiei (informatii despre competitori);- produsele/serviciile folosite (nevoile clientilor);- frecventa de cumparare si cantitatea comandata;- modul de utilizare a unor produse/servicii;- disponibilitatea de a incerca produse/servicii noi;- planuri de extindere pentru viitorul apropiat, etc.

  Aceste intrebari suplimentare va vor ajuta sa prioritizati fiecare inregistrare, contactand in primul rand companiile care prezinta un grad sporit de interes.

 • Neomar Consulting dispune de o platforma tehnica moderna prin intermediul careia poate realiza o gama completa de cercetari cantitative utilizand metodele specifice unui call-center.

  Serviciile oferite sunt:

  Realizarea de cercetari cantitative tip CATI(Computer Assisted Telephone Interviews), CAWI (Computer Assisted Web Interviews) si mixte

  Servicii de telemarketing

  Realizare de baze de date specializate

  Servicii de lead-generation (pre-calificare potentiali clienti)

  Mistery shopping / Mistery calls

  Managementul evenimentelor / confirmarea prezentei invitatilor

  Resurse umane - analiza nivelului de satisfactie a angajatilor.

  Platforma tehnica - cheia performantei

  Neomar Consulting detine in CallCenter-ul sau o platforma tehnica performanta, formata dintr-o suita de aplicatii dezvoltate de Voxco -unul din liderii aplicatiilor software specializate pentru sondaje de opinie. Neomar Consulting beneficiaza de urmatoarele aplicatii software realizate de Voxco:

  Voxco Command Center - modulul de control al aplicatiilorPermite un control complet al parametrilor studiului (cote de intervieware, call-backs, definirea chestionarelor si a variabilelor, time management, etc)

  Voxco Interviewer - modulul de intervievare efectivaAsigura preluarea 100% corecta a informatiilor de la respondent, semnaland instant orice neconformitate aparuta in timpul procesului de colectare a datelor. Aplicatia permite derularea de studii mixte CATI-CAWI (telefon-interner), permitand astfel o flexibilitate completa in raport cu modul de raspuns preferat de respondent.

  Stat XP - program de analiza statistica a datelorPermite preluarea rapida a informatiilor brute si analiza lor statistica -permitand astfel transferul rapid al concluziilor cercetarii catre client.

  In afara de dotarea tehnica, Neomar Consulting detine si o dotare hardware performanta, operatorii de interviu fiind dotati cucomputere de birou varf de gama precum si cu casti si microfoane de inalta fidelitate si filtru performant de zgomot pentru apermite o buna comunicare cu respondentii.

  NEOMAR ConsultingPentru decizii mai bune

  +40 728.089.528

 • NEOMAR ConsultingPentru decizii mai bune

  Cateva motive ca sa nu realizati intern un astfel de proces

  Ocuparea personalului cu o activitate suplimentara, carenecesita multa energie si timp:

  De obicei extinderea bazei de date cu potentiali clientiintra in responsabilitatile echipelor de vanzari. Insa, cumagentii de vanzari sunt intotdeauna ocupati cu derulareaprocesului efectiv de vanzare, extinderea bazei de dateramane mereu in plan secundar un obiectiv care pare afi destul de greu de atins si se deruleaza greoi.Daca veti alege externalizarea acestei activitati, eforturileagentilor Dvs. de vanzari se vor indrepta exclusiv catrepotentialii clienti si in plus economisiti timp !

  Rapiditate (economie de timp):

  Spre exemplu, o baza de date de 3.000 inregistrari,necesita cca. 3 luni (cca. 50 telefoane / zi) pentru a fiverificata de catre un angajat tipic, care isi dedica toataziua de lucru acestei activitati.Datorita personalului specializat si a platformei tehniceperformante pe care o detine, Neomar Consulting poaterealiza aceasta validare in 1-2 saptamani.In plus, exemplul de mai sus nu a luat in calcul timpulnecesar realizarii unei baze de date de 3.000 companii,presupunand ca a fost cumparata/realizata anterior.

  Reducerea costurilor:

  Realizarea unei baze de date prin personalul internconsuma deseori resurse mai mari decat daca suntachizitionate de la furnizori specializati.Salariul unui operator de interviu este net inferiorsalariului unui specialist pe care il angajati pentrubusiness-development. Diferenta dintre cele douareprezinta economia companiei Dvs.

  Cuprinderea globala a pietei:

  Prin folosirea unor multiple surse de informatii putetiavea acces la toate companiile din Romania care satisfaccriteriile de selectie definite la inceputul proiectului.

 • Va multumim pentru atentie !

  NEOMAR Consulting SRL

  Adesa: Str. Brezoianu , nr. 9, ap. 11 Bucuresti, Romania Telefon: +4-021-313.68.18 +4-021-313.68.15 +4-0722.697.705 Email: office@neomar.ro Web: www.neomar.ro

  NEOMAR ConsultingPentru decizii mai bune