Raport Fiii Camarasului 2009

3
Raport Fiii Camarasului 2009 Ansamblul Fiii Camarasului a sustinut spectcole pe cele mai importante scene din Cluj-Napoca , alaturi de ansambluri mari cu o istorie bogata precum : Dor Transilvan , Rapsodia Somesana , Traditii si altele pe in Sali arhi-pline. Am fost invitati sa participam la activitati culturale diferite precum: -Aniversarea a 10 ani de RADIO RENASTEREA in 2 zile diferite -Deschiderea postului TVR-CLUJ alaturi de Sergiu Vitalian Vaida -Targul International de Carte si Muzica editia a VI-a in Brasov -Tabara de pictura de la Nicula unde am sustinut alaturi de Ansamblul Zestre un spectacol de 2 ore -Ansamblul Fiii Camarasului a fost invitatul surpriza la MISS BOBOC a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Incepand cu anul 2009 ansamblul a fost invitat tot ca si invitat supriza la numeroase nunti , botezuri. Am avut multe spectacole in orase mari ale tarii Cluj-Napoca , Brasov , Turda (2009) Tulcea , Dej etc In 2009 am participat la doua festivaluri din care unul international alaturi de alte tari straine precum Polonia , Ungaria Am reusit cu sprijinul primariei sa realizam a III-a editia a “FIII SATULUI CAMARASU” in care ansamblul Fiii Camarasului a fost pentru prima data vedeta spectacolului. De 4 ani reusim cu ajutorul primariei ca in fiecare an sa facem cate un costum popular ; Astfel in 2009 s-au facut costume de maramures , costume care lipsesc din aproape toate vestiarele

description

rap

Transcript of Raport Fiii Camarasului 2009

Page 1: Raport Fiii Camarasului 2009

Raport Fiii Camarasului 2009Ansamblul Fiii Camarasului a sustinut spectcole pe cele mai importante scene din Cluj-

Napoca , alaturi de ansambluri mari cu o istorie bogata precum : Dor Transilvan , Rapsodia Somesana , Traditii si altele pe in Sali arhi-pline.

Am fost invitati sa participam la activitati culturale diferite precum:

-Aniversarea a 10 ani de RADIO RENASTEREA in 2 zile diferite

-Deschiderea postului TVR-CLUJ alaturi de Sergiu Vitalian Vaida

-Targul International de Carte si Muzica editia a VI-a in Brasov

-Tabara de pictura de la Nicula unde am sustinut alaturi de Ansamblul Zestre un spectacol de 2 ore

-Ansamblul Fiii Camarasului a fost invitatul surpriza la MISS BOBOC a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara

Incepand cu anul 2009 ansamblul a fost invitat tot ca si invitat supriza la numeroase nunti , botezuri.

Am avut multe spectacole in orase mari ale tarii Cluj-Napoca , Brasov , Turda (2009) Tulcea , Dej etc

In 2009 am participat la doua festivaluri din care unul international alaturi de alte tari straine precum Polonia , Ungaria

Am reusit cu sprijinul primariei sa realizam a III-a editia a “FIII SATULUI CAMARASU” in care ansamblul Fiii Camarasului a fost pentru prima data vedeta spectacolului.

De 4 ani reusim cu ajutorul primariei ca in fiecare an sa facem cate un costum popular ; Astfel in 2009 s-au facut costume de maramures , costume care lipsesc din aproape toate vestiarele ansamblurilor mari si mici din judetul nostru. Sunt costume deosbit de frumoase , lucrate de mana in mare parte dar si foarte costisitoare.

Astfel din din 2009 ansamblul FIII CAMARASULUI are 4 costume populare : CAMPIE , CODRU , TIGANESC , MARAMURES ceea ce e foarte mult pentru un ansamblul unei comune.

Tot in 2009 si tot cu sprijinul primariei s-au mai facut 4 perechi de costume de campie de la acelasi mester popular.

Page 2: Raport Fiii Camarasului 2009

Ansamblul a inceput sa fie cunoscut , respectat , laudat in judet , in tara , dar si in strainatate datorita aparitiilor pe internet , aparitii in care unele din dansuri au fost vizionate de peste 75.000 ori!!!

“Fiii Camarasului” a ajuns sa reprezinte un model pentru cei din jur , toate ansamblurile din comunele vecine si nu numai ci din tot judetul isi doresc sa ajunga la fel de buni , asta datorita bunei prestante din absolute orice spectacol la care a participat ansamblul in ultimii 4 ani , in absolute orice conditii : de la ploaie (Crucea Iancului) la canicula; de la dansat pe bolovani , pietre sau iarba (Borod) la scene care se rup (Nicula) , sunet prost , cd-uri care sar etc.

Ansamblul “Fiii Camarasului “ a sustinut 5 spectacole filmate de televiziuni precum FAVORIT TV (2) TVR CLUJ (1) TVS (1) NCN (1) fiind difuzate de mult mai multe ori

Acest ansamblu a ajuns sa reprezinte comuna Camarasu cu mandrie la televizor , pe internet , si pe scene.

Astfel in 2009 Ansamblul a sustinut 15 spectacole din care 5 au fost televizate , unele au durat 8 ore!!! Am avut 2spectacole in aceasi zi in 2 localitati diferite!!!

In 2009 s-a mai adaugat o pagina din istoria ansamblului folcloric “FIII CAMARASULUI” care a implinit frumoasa si frageda varsta de 5 ani.

TOATE ACTIVITATIILE SI APARITIILE PE POSTURILE DE TELEVIZIUNE S-AU PUTUT REALIZA DATORITA SPRIJINULUI FOARTE GENEROS SI CONSISTENT AL PRIMARIEI SI CONSILIULUI LOCAL CAMARASU.

ACTIVITATI CULTURALE 2009

Spectacol festiv de 8 martie – Camarasu , (martie 2009)

Filmare Emisiunea VINE CLUJUL PE LA NOI TVR CLUJ

Brasov Targul International de Carte si Muzica editia a VI-a (21-22 martie)

Aniversare a 10 ani Radio Renasterea –Casa Armatei Cluj (27 aprilie)

Aniversare a 10 ani Radio Renasterea – Casa de Cultura a Studentilor (29 aprilie)

Festivalul SERBARILE TRANSILVANE , editia 2009 Cluj-Napoca TV FAVORIT (23 mai)

FIII SATULUI in comuna FRATA (26 iulie) in comuna PALATCA (19 iulie) , in comuna Sarmasu (30 august) in comuna Viisoara (30 august) in comuna MOCIU (6 septembrie)

Page 3: Raport Fiii Camarasului 2009

Tabara de picture Nicula (august)

Festivalul International TURDA FEST –Cluj-Napoca FAVORIT TV

Spectacol OSUT – Sala Sporturilor Cluj- Napoca (10 oct)

Spectacol Miss Boboc Facultatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara- Casa de Cultura Cluj-Napoca (7 decembrie)

Spectacol Festiv alaturi de Ansamblul DOR TRANSILVAN- NCN – 27 decembrie