Psychologies mai 2009

1
STARE DE BINE Daca ai visat la un loc in care sa evadezi din stresul zilnic. In care sa te bucuri de lini$te $i sa $tii ca In fiecare moment cineva are grija de tine, sa $tii ca un astfel de loc exista: COCOR SPA. Tn Neptun-Olimp se des- chide un templu al starii de bine holis- tice, unde te abandonezi ritualurilor $i redescoperi armonia. SPA COCOR eambina traditia terapiilor naturale de reabilitare cu cele mai su- gestive ritualuri de Well ness inspirate din culturi occidentale $i orientale: Cliniq - Medical Spa - medici experti $i terapeuti specializati te ajuta sa dObEmde$ti starea de sanatate dorita. Wellness Oasis - spatiul, intimitatea $i ritualurile te fac sa rena$ti. Thermarium & Pool - purificare $i re- laxare pentru corp. Spa Suite - un Spa In miniatura. Spa Coear te uime$te prin design, at- mosfera $i servicii de exceptie: Well- ness Party, Program Corporate Well ness, Gift Carduri $i YOUnique Car- duri ce rezerva servicii de exceptie.

description

Psychologies mai 2009

Transcript of Psychologies mai 2009

STARE DE BINEDaca ai visat la un loc in care saevadezi din stresul zilnic. In care sate bucuri de lini$te $i sa $tii ca Infiecare moment cineva are grija detine, sa $tii ca un astfel de loc exista:COCOR SPA. TnNeptun-Olimp se des-chide un templu al starii de bine holis-tice, unde te abandonezi ritualurilor $iredescoperi armonia.SPA COCOR eambina traditia terapiilornaturale de reabilitare cu cele mai su-gestive ritualuri de Well ness inspiratedin culturi occidentale $i orientale:

Cliniq - Medical Spa - medici experti$i terapeuti specializati te ajuta sadObEmde$ti starea de sanatate dorita.Wellness Oasis - spatiul, intimitatea $iritualurile te fac sa rena$ti.Thermarium & Pool - purificare $i re-laxare pentru corp.Spa Suite - un Spa In miniatura.Spa Coear te uime$te prin design, at-mosfera $i servicii de exceptie: Well-ness Party, Program CorporateWell ness, Gift Carduri $i YOUnique Car-duri ce rezerva servicii de exceptie.