Pagina 05 - Oct 2015

1
turism & afaceri / tourism & business 5 MUZICĂ LIVE First class venue, great live music. 118, Calea Victoriei, Ph.: 0728-742-883; Open: Wed.: 21:00 - 02:00; Thu. - Sat.: 21:00 -05:00 Marshal Turism reprezinta o marca deja cunoscuta pe piata turismului din Romania. Pentru clientii nostri suntem maleabili, suntem clasici dar si avangardisti, suntem sofisticati si aventurosi. Tocmai de aceea, Marshal Turism reprezinta o imagine care va duce cu gandul la vacante exotice pe taramuri nebanuite, la croaziere de vis care pot fi transpuse in realitate. Sub deviza "Alt stil de a calatori", Marshal Turism are placerea de a va conduce spre diverse destinatii, mai apropiate sau mai indepartate, intr-un cu totul alt mod decat ati fost obisnuiti. Va invitam sa descoperiti prin intermediul agentiei Marshal Turism turismul de lux, in cele mai speciale destinatii din lume, cu servicii pe masura asteptarilor dumneavoastra, la preturi accesibile pentru toti cei care doresc sa calatoreasca. In mod concret, Marshal Turism va poate oferi cazare in hoteluri din toata lumea, la tarife competitive, pachete turistice complete si programe la cerere, vacante individuale si de grup, turism de afaceri sau tematic, organizari de simpozioane, congrese si actiuni “incentive”, croaziere, servicii de inchiriere auto si asigurari de sanatate. Va asteptam sa incercati serviciile noastre. Piaţa Amzei nr. 10-22 Rezervări: 021.319.72.57 [email protected] www.harbour.ro Agenţia de turism Marshal Turism [email protected] www.marshal.ro Bd. Magheru nr. 43, Bucureşti Cu stima, Ion Antonescu Presedinte

description

revista 2015,10,05

Transcript of Pagina 05 - Oct 2015

Page 1: Pagina 05 - Oct 2015

turism & afaceri / tourism & business 5

MUZICĂ LIVE

First class venue, great live music.

118, Calea Victoriei, Ph.: 0728-742-883;

Open: Wed.: 21:00 - 02:00; Thu. - Sat.: 21:00 -05:00

Marshal Turism reprezinta o marca deja cunoscuta pe piata turismului din Romania. Pentru clientii nostri suntem maleabili, suntem clasici dar si avangardisti, suntem sofisticati si aventurosi. Tocmai de aceea, Marshal Turism reprezinta o imagine care va duce cu gandul la vacante exotice pe taramuri nebanuite, la croaziere de vis care pot fi transpuse in realitate.

Sub deviza "Alt stil de a calatori", Marshal Turism are placerea de a va conduce spre diverse destinatii, mai apropiate sau mai indepartate, intr-un cu totul alt mod decat ati fost obisnuiti. Va invitam sa descoperiti prin intermediul agentiei Marshal Turism turismul de lux, in cele mai speciale destinatii din lume, cu servicii pe masura asteptarilor dumneavoastra, la preturi accesibile pentru toti cei care doresc sa calatoreasca. In mod concret, Marshal Turism va poate oferi cazare in hoteluri din toata lumea, la tarife competitive, pachete turistice complete si programe la cerere, vacante individuale si de grup, turism de afaceri sau tematic, organizari de simpozioane, congrese si actiuni “incentive”, croaziere, servicii de inchiriere auto si asigurari de sanatate.

Va asteptam sa incercati serviciile noastre.

Piaţa Amzei nr. 10-22

Rezervări: 021.319.72.57

[email protected]

www.harbour.ro

Agenţia de turism Marshal Turism

[email protected] www.marshal.ro

Bd. Magheru nr. 43, Bucureşti

Cu stima, Ion Antonescu

Presedinte