Kupon Vadasz Roman 2015

2
  FeHoVa 2015 CUPON PENTRU ASOCIAȚII DE VÂNĂTOARE Cuponul poate fi valorificat la oricare dintre casele de marcat și este valabil pentru grupuri cu minim 10 persoane, în acest caz preţul unui bilet este 1500 HUF. Numele asociaţiei:……………………………................................................ Adresă:……………………………............................................................... Ţară:............................................................................................ Data vizitei:.................................................................................. Numărul persoanelor:..................................................................... Persoana de contact:...................................................................... Adresa de e-mail a persoanei de contact:........................................... Logoul/ştamp ila asociaţiei partenere:................................................ Este valabil în perioda 12-15 februarie 2015 cu ștampila organizării de vânătore sau cu numărul biletelor de intrare la expoziție. 

description

tichet

Transcript of Kupon Vadasz Roman 2015

  • FeHoVa 2015

    CUPON PENTRU ASOCIAII DE VNTOARE

    Cuponul poate fi valorificat la oricare dintre casele de marcat i este valabil pentru grupuri cu minim 10 persoane, n acest caz preul unui bilet este 1500 HUF.

    Numele asociaiei:................................................

    Adres:...............................................................

    ar:............................................................................................

    Data vizitei:..................................................................................

    Numrul persoanelor:.....................................................................

    Persoana de contact:......................................................................

    Adresa de e-mail a persoanei de contact:...........................................

    Logoul/tampila asociaiei partenere:................................................

    Este valabil n perioda 12-15 februarie 2015 cu tampila organizrii de vntore sau cu numrul biletelor de intrare la expoziie.