Inscriere Forever Living Products Romania

Inscriere Forever Living Products Romania
Inscriere Forever Living Products Romania
Inscriere Forever Living Products Romania
Inscriere Forever Living Products Romania
download Inscriere Forever Living Products Romania

of 4

 • date post

  22-Oct-2015
 • Category

  Documents

 • view

  36
 • download

  8

Embed Size (px)

description

modalitatea de a obtine reducere pe viata la achizitionarea produselor FLP

Transcript of Inscriere Forever Living Products Romania

 • n Imprimai cele 4 pagini ale acestui document pdf.

  n Completai corect, complet i cu majuscule toate rubricile Formularului denscriere. Vrsta minim pentru a deveni distribuitor Forever Living Products este18 ani.

  n Semnai ambele exemplare ale Formularului de nscriere. Semnturaaplicantului / aplicanilor este obligatorie; semntura Sponsorului esteopional.

  n Notai n tabelul de mai jos produsele care dorii s figureze pe primadumneavoastr comand (codul produsului, numele produsului i cantitateadorit din fiecare produs). n Comanda minim este de 50 EUR fr TVA, la care se adaug taxa de transport(20 RON). La o comand mai mare de 2 puncte credit, transportul este gratuit.n Pentru ca nscrierea i comanda s fie luate n calcul pentru luna n curs, se vorlua n considerare numai Formularele de nscriere primite pn n data de 25 alelunii.

  n Dup completare i semnare, trimitei ambele exemplare ale Formularuluide nscriere, nsoite de o copie dup buletin / carte de identitate valabile(dac pe Formular sunt nscrii i soul i soia, sunt necesare ambele copiide buletin), precum i de tabelul completat cu precomanda dvs, la SediulCentral Forever Living Products Romnia din Bucureti, Bd. Aviatorilor nr. 3,Sector 1, Cod potal 011852, n atenia Departamentului Comenzi.

  n n momentul primirii Formularului de nscriere, colegii din Departamentul deComenzi v vor contacta telefonic pentru confirmarea nscrierii i a comenziidumneavoastr.

  PASUL 1

  PASUL 2

  PASUL 3

  PASUL 4

  PASUL 5

  PASUL 6

  INSTRUCIUNI DE COMPLETARE I EXPEDIERE A

  FORMULARULUI DE NSCRIEREV mulumim c ai ales s devenii parteneri Forever Living

  Products! Completarea Formularului de nscriere este primul pas ndemersul spre noua dumneavoastr carier. Prin urmare, v rugm

  s citii cu atenie instruciunile de mai jos i s urmai paii descrii:

 • n Vi se va comunica, att telefonic, ct i prin e-mail, numrul dvs. de identificareForever, numrul de comand i suma exact de plat - comanda va fi calculat lacursul BNR din ziua primirii Formularului de comand.n Putei plti produsele comandate numai dup primirea telefonului de confirmaredin partea colegilor din Departamentul Comenzi i nu nainte.

  n Cu datele comunicate de colegii notri putei merge s achitai comanda(suma exact comunicat de colegii din Departamentul Comenzi) la oricesucursal BRD (cont RO24BRDE450SV09924624500) sau la o filial CEC (n contulForever Living Products Romnia).

  n Dup ce primim confirmarea plii de la BRD sau CEC (n funcie de opiuneade plat), vi se va expedia coletul. n Produsele vor fi livrate de un curier rapid la adresa trecut pe Formularul denscriere, mpreun cu Mapa de nscriere (oferit GRATUIT de companie).

  n Formularul de nscriere nu va putea fi nregistrat n baza de date dac: Nu este complet i corect completat. Nu este semnat. Nu este nsoit de copie dup buletin / carte de identitate pentru ambele persoane care se nscriu.

  n Decizia de a deveni distribuitor Forever Living Products v ofer avantajul de a cumpra produselela pre NDP (cu o reducere de 15% fa de Preul Recomandat de Vnzare). Odat ce vei acumula 2puncte credit n nume propriu n 2 luni calendaristice consecutive, vei putea cumpra produsele laPre de Depozit (cu o reducere de 30% fa de Preul Recomandat de Vnzare).

  Pentru detalii suplimentare, v rugm s luai legtura cu Sponsorul sau s ne contactai la adresa dee-mail marketing@foreverliving.ro

  Departamentul de Marketing i ComunicareForever Living Products Romnia i Rep. Moldova

  PASUL 7

  PASUL 8

  IMPORTANT

  www.foreverliving.rowww.facebook.com/ForeverLivingProductsRowww.discoverforever.com

  COD PRODUSE NUME PRODUS CANTITATE

 • EXEMPLAR1

 • EXEMPLAR2