Forever Noiembrie 2013

22
Noiembrie 2013 | 175 România & Republica Moldova ENERGIE CU ZERO CALORII Timpul înseamnă bani = SUCCES

description

revista FLP

Transcript of Forever Noiembrie 2013

Page 1: Forever Noiembrie 2013

Noiembrie 2013 | 175

România & Republica Moldova

ENERGIECU ZEROCALORII

Timpul înseamnă

bani

=SUCCES

Page 2: Forever Noiembrie 2013

FOREVER | România & Republica Moldova | noiembrie 2013 | 175

Pe măsură ce vremea începe să serăcorească şi frunzele îşi schimbăculoarea, îmi place să mă îndrept

spre nordul Arizonei, unde mă potbucura de frumuseţea peisajului. Am

profitat de timpul petrecut acolo pentrua mă gândi ce înseamnă Forever camarcă. Nume puternice precum Appleşi Coca-Cola ne aduc în minte anumiteimagini. Atunci când vă gândiţi laForever ca la o marcă, amintiţi-vă căoameni din toate colţurile lumiicelebrează succesul şi se bucură destilul de viaţă de care vă bucuraţi şi voi.Am găsit o poezie a lui WeldonRutledge în care este vorba despre

importanţa mărcii. Versurile sale spun căşi în momentele în care ne confruntămcu provocări ar trebui să fim loialimărcii pe care o reprezentăm.

Ce înseamnă Forever pentru voi?Împărtăşindu-le colaboratorilor voştrisemnificaţia din spatele numelui Foreverîi veţi ajuta să se simtă parte a familieinoastre. Mulţi dintre voi ştiu că amcrescut într-o fermă. Tatăl meu m-a

învăţat să muncesc din greu şimi-a spus mereu că „boalaportofelului gol e mai uşor devindecat decât de îndurat.” Nu există scurtături în drumulspre succes. Încurajaţi-văechipele să se concentrezeasupra Reperelor Măreţiei,pentru a dezvolta lideriputernici. Fiţi îndrăzneţi, fiţiputernici şi loiali mărcii îndemersul vostru de a vă împlinivisurile prin Forever!

Mereu al vostru,

Rex Maughan

CUM NE PUTEŢI CONTACTA?Pentru informaţii referitoare la:n companie şi site - la adresa de [email protected] produselor - la numărul de fax 021 22289 24 sau la adresa de e-mail [email protected], cumenţiunea “În atenţia medicilor consultanţi aicompaniei”. Răspunsurile vor fi trimise prin e-mail saufax (în funcţie de modul în care aţi făcut solicitarea). Acestserviciu este disponibil numai pentru distribuitorii

companiei, prin urmare, vă rugăm să menţionaţi număruldumneavoastră de identificare în cuprinsul solicitării.Informaţiile se dau exclusiv în scris. nprocesarea înscrierilor şi a comenzilor - laadresa de e-mail [email protected], cu menţiunea “În atenţia Departamentului AS400”.n înregistrarea fiscală, emiterea şi platafacturilor de bonus, fişele bancare - la adresa de e-mail [email protected], cu menţiunea “În atenţiaDepartamentului de Contabilitate”.

Mesajul Fondatorului Companiei

CUM POT AFLA PUNCTELE CREDIT?1. Accesează foreverliving.com şi loghează-te cadistribuitor şi vei avea acces la situaţia punctelor tale.Dacă nu ai o parolă sau ai uitat-o, o poţi afla trimiţând une-mail la [email protected], cu menţiunea “Înatenţia Departamentului AS400” sau poţi contacta telefonicSediul Central din Bucureşti.2. Trimite un SMS cu user (toate cele 12 cifre ale ID-uluiFLP) şi parola (parola iniţială este formată din ultimele 6cifre ale ID-ului FLP), la numărul 0745.072.689. User-ul şiparola trebuie despărţite printr-un singur caracter spaţiu.

2

DRAGĂ FAMILIEFOREVER,

Page 3: Forever Noiembrie 2013

foreverliving.ro

Mesajul Directorilor Generali

3

CU

PRIN

S Mesajul Fondatorului Companiei &

Mesajul Directorilor Generali

2-3

Miracol pentru sănătate

4-6

4x4= succes pe toate liniile

7

Inteligenţa emoţională

8-9

Energie cu zero calorii - FABX

10-11

Întâmpină Crăciunul cu darurile potrivite12-13

Timpul înseamnă bani14-15

Câştigă timp, bani şi sănătate16

INFO FOREVER

17

Calificările lunii octombrie

18 -19

„Când se închide o uşă, o alta se deschide.”Aţi auzit de multe ori această vorbă. Poatev-aţi şi bazat pe ea în situaţii când lucrurilepăreau să nu mai aibă nicio şansă. V-aţifăcut speranţe că nu e totul pierdut, bachiar puteţi lua eforturile de la capăt. De laalt capăt.

„Când se închide o uşă, o alta se deschide.”Este un citat motivaţional folosit foarte des.V-aţi gândit, însă, vreodată ce înseamnă?Ce fel de atitudine aleg mulţi oameni atuncicând îl transformă în deviză?

Este adevărat că şansele nu se sfârşesc înviaţa noastră odată cu primul eşec. Nu sesfârşesc nici odată cu al doilea, al treilea,al zecelea eşec. Şansele nu se sfârşesc, de fapt, atâta vreme cât suntem în viaţă.Important este să le vedem la timp şi să lefolosim complet.

Iar pentru a le transforma în şansa noastrăavem nevoie de hotărâre. De asumareacare ne mobilizează şi ne face să acţionăm,deoarece atunci când ne oprim în faţapragului nu putem ieşi din zona de temeri,de confort, de mediocritate. Măreţia neaşteaptă întotdeauna dincolo de prag, iardrumul până acolo trebuie să-l parcurgempe propriile picioare.

„Când se închide o uşă, o alta se deschide.”Sigur, e posibil să se deschidă. În altăparte, în alt an. Dar de ce să plecăm în

altă parte? De ce să hotărâmcă vrem să urcăm până învârful muntelui făcând doarcâţiva paşi pe o cărare şiapoi căutând altă cărare,apoi alta şi altele, alergând şiconsumându-ne energia la poaleleversantului?

„Când se închide o uşă, o alta se deschide.”Poate că a închis-o curentul. Dar cine s-odeschidă? Vântul? O minune? Altă persoană?Riscăm să aşteptăm mult şi bine în cazulacesta. Dar nu are rost să ne bazăm peîntâmplare. Cel mai folositor este să deschidemsinguri uşa care s-a închis. Pentru că aşafuncţionează uşile – apăsăm pe clanţă şiînaintăm.

N-aţi reuşit anul acesta să vă calificaţi pentruLondon’s Calling? Sau pentru stimulentulEagle Manager sau Chairman’s Bonus? Nu vă faceţi speranţe stabilindu-vă altobiectiv legat de afacerea Forever. Nuabandonaţi proiectul care pare să fi datgreş îndreptându-vă spre altă provocare acompaniei.

Hotărâţi-vă să deschideţi uşa în faţa căreiaaţi ales să fiţi, uşa care s-a închis. Nu eblocată cu lanţuri. Depinde doar de voi săo deschideţi şi să păşiţi dincolo de prag.Nu alergaţi de la o uşă la alta. Nu renunţaţila un proiect niciodată, urmăriţi-le pe fiecarepână la capăt. Aşa deveniţi un învingător.

Suntem în această echipă ca să întărimbrandul Forever Living Products. Un brandfoarte puternic, inspirator pentru milioanede oameni şi pentru companii de top dinîntreaga lume. Suntem răsplătiţi regeşte casă facem reclamă produselor sale. Cât depricepuţi suntem ca oameni de marketing?

Ne arată în primul rând nu statisticile cucifrele obţinute în vânzări, ci frecvenţaînscrierilor pe care le facem şi calitateacoechipierilor noştri. Ca să-i convingem netrebuie mai mult decât discursuri motivaţionale.Faptele noastre sunt cele mai bune şi maidurabile argumente.

În faţa cărei uşi se află acum fiecare dintrevoi? Nu contează dacă s-a închis. Fiecaredintre voi poate să-şi adune toate forţele,toată energia, toată încrederea şi perseverenţaca să o deschidă şi să păşească dincolode prag. Acolo unde îl aşteaptă măreţia pefiecare dintre voi.

Cu admiraţie şi convingerea că reuşiţi tot ce vă propuneţi,

Dr. Szőcs Gábor & Dr. farm. Szőcs Dóra

MĂREŢIA NE AŞTEAPTĂDINCOLO DE PRAG

Page 4: Forever Noiembrie 2013

OFERĂ RAPID SENZAŢIA DESAŢIETATE ŞI AJUTĂ LA SLĂBIT

Seminţele de chia sunt recomandate în dietele deslăbit, datorită conţinutului bogat de nutrienţi careau rolul de a instala rapid senzaţia de saţietate şide a alunga foamea. Seminţele de chia hrănescaşadar organismul fără riscul îngrăşării, împiedi-când supraalimentarea, care determină apariţiasupraponderalităţii şi a obezităţii.

OFERĂ ENERGIE ORGANISMULUIŞI ÎNTĂRESC SISTEMUL IMUNITAR

Seminţele de chia sunt considerate, pe bunădreptate, aliatele unui organism puternic şi sănătos.Datorită conţinutului crescut de proteine, acestealimente cresc nivelul de energie al organismului,întăresc imunitatea şi previn apariţia bolilor.

AJUTĂ LA PREVENIREA APARIŢIEIDIABETULUI

Consumul regulat al seminţelor de chia ajută lareglarea nivelului de zahăr din sânge şi la combatereariscului de apariţie a diabetului. Ele sunt, de asemenea,un aliment benefic şi pentru cei care suferă deja dediabet, întrucât au o încărcătură glicemică foarte micăşi favorizează digerarea lentă a alimentelor.

FAVORIZEAZĂ DIGESTIA ŞI PREVIN APARIŢIA BOLILORGASTROINTESTINALE

Seminţele de chia sunt lăudate pentru conţinutulfoarte mare de fibre, atât solubile, cât şi insolubile,devenind alimentele cu cele mai multe beneficiiasupra sistemului digestiv uman.

Chia sau salvia nord-americană era utilizată de indienii din sud-vestul Statelor Unitepentru proprietăţile ei sanogene. Chia este o sursă preţioasă de antioxidanţi, fibrealimentare, acizi graşi esenţiali şi conţine mai multe proteine şi de calitate superioarăfaţă de cerealele graminee.

Dintre toate felurile de seminţe, chia conţine cel mai mare procent de acizigraşi polinesaturaţi, acid alfa-linoleic (omega-3) şi acid linolenic (omega-6),peste 83 g la 100 g de seminţe. Aminoacizii din proteina de chia se găsescîntr-un raport echilibrat, asemănător celui din proteinele animale cu înaltăvaloare biologică. Cu alte cuvinte, proteina din chia este o proteină completă,ce poate concura cu cea din carne şi lapte. Conţinutul de proteine din chiaeste de 19 – 25%, faţă de grâu (14%), porumb (9,2%), orez (8,5%). Nu conţine gluten şi poate fi consumată şi desuferinzii de celiachie.

Astăzi, din ce în ce mai mulţi nutriţionişti şi medici recomandă integrarea acestor seminţe miraculoase pentru sănătate îndietele de slăbit, dar şi în regimurile alimentare pentru anumite afecţiuni, datorită conţinutului bogat de nutrienţi şiantioxidanţi extrem de valoroşi pentru buna funcţionare a organismului. Aflăm ce beneficii aduce organismului asociereadintre seminţele de chia şi extractul de ginseng de la domnul profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi, DirectorulŞtiinţific al Institutului de Cercetări Alimentare.

FOREVER | România & Republica Moldova | noiembrie 2013 | 175

FOCUS

4

Miracol pentru

SĂNĂTATE

BENEFICI I LE SEMINŢELOR DE CHIA PENTRU SĂNĂTATE

Page 5: Forever Noiembrie 2013

AJUTĂ LA PREVENIREAAFECŢIUNILOR CARDIOVASCULARE

Reglează nivelul colesterolului din sânge,tensiunea arterială şi ajută la prevenireadiabetului, înlăturând astfel unii dintre cei maimari factori de risc responsabili de declanşareaafecţiunilor inimii.

COMBAT TULBURĂRILE DE SOMNŞI STIMULEAZĂ RELAXAREAORGANISMULUI

Seminţele de chia conţin triptofan, un aminoacidcare are efecte pozitive asupra somnului nocturn.Triptofanul ajută la relaxare şi la pătrunderea mairapidă în transa specifică somnului, astfel încâtorganismul să se odihnească aşa cum trebuie.

AU PROPRIETĂŢI ANTIINFLAMATOARE

Concentraţia bogată de acizi graşi Omega 3 dinseminţele de chia ajută la lubrifierea articulaţiilorşi la menţinerea supleţii acestora. Odată ajunşi înorganism, acizii graşi esenţiali se transformă înprostaglandine (substanţe paracrine, asemănă-toare hormonilor, cu acţiune locală), care combatdurerile şi inflamaţiile. Medicii au constatat căbolnavii de artrită care au adăugat seminţele dechia în dieta lor au raportat mai puţine dureri şiinflamaţii decât cei care nu le-au consumat.

ÎMBUNĂTĂŢESC FUNCŢIILECREIERULUI

Potrivit specialiştilor, consumul seminţelor de chiaface membranele celulelor cerebrale mai sensibileşi îmbunătăţeşte funcţiile creierului: memoria,gândirea etc.

ÎMPIEDICĂ ÎMBĂTRÂNIREAPREMATURĂ ŞI SPORESCLONGEVITATEA

Seminţele de chia joacă un rol important în menţinerea

tinereţii organismului, datorită conţinutului crescut de

antioxidanţi, care previn degradarea celulelor. Nu doar

antioxidanţii contribuie la sporirea longevităţii

organismului. Fibrele care favorizează digestia şi

detoxifierea organismului sunt la fel de importante

pentru a menţine sănătatea şi a preveni îmbătrânirea.

ÎNTĂRESC OASELE ŞI AJUTĂ LAPREVENIREA OSTEOPOROZEI

Seminţele de chia sunt bogate şi în calciu, un mineralcrucial pentru sănătatea oaselor. Conţin de şase ori maimult calciu decât laptele, per porţie, şi sunt un alimentde bază atât în perioadele de creştere, cât şi pentrufemei, care sunt predispuse la osteoporoză. Consumulregulat de seminţe de chia întăreşte oasele şi ajută laprevenirea apariţiei fracturilor şi a altor afecţiuni.

foreverliving.ro 5

Page 6: Forever Noiembrie 2013

FOREVER | România & Republica Moldova | noiembrie 2013 | 1756

n Măreşte eficienţa fizică şi mentală,precum şi capacitatea de adaptare aorganismului în condiţii defavorabile, desuprasolicitare. n Are efecte tonice, energetice şi destimulare a funcţiei cognitive, în specialîn situaţiile de activitate mentală şifizică, fiind indicat şi sportivilor deperformanţă.n Are efecte benefice asuprafenomenului de îmbătrânirecerebrală. n Este util în combaterea mahmurelii şipentru atenuarea efectelor toxice (neuro,hepato şi renotoxice) ale alcoolului.n Ajută la stimularea sistemului imunitar,datorită compoziţiei bogate în antioxidanţi.n Are acţiune antiagregantă asupratrombocitelor (reduce formareacheagurilor).n Are acţiune hipoglicemiantă.n Protejează ficatul şi inima de diferiteafecţiuni, normalizează nivelulcolesterolului şi îmbunătăţeşte memoria.n De nelipsit în managementul stresului,în special cel psiho-emoţional, unul dintreucigaşii cei mai puternici şi perfizi aiomului modern, cu stil de viaţă sedentarşi alimentaţie devitalizată.

n Ajută la mărirea capacităţii de efort fizic(în special anduranţa, coordonarea şiîmbunătăţirea reflexelor); acest efect a fostconstatat la sportivii de performanţă. n Îmbunătăţeşte memoria, amelioreazăvigoarea mentală şi vigilenţa, creştecapacitatea de muncă şi viteza de reacţie.

n Este indicat şi în impotenţa de originehormonală, în tulburări de dinamică sexualămasculină (libidou scăzut), în sterilitateafeminină şi masculină, în dereglările de ciclumenstrual şi în menopauză (reducând bufeuriledatorită efectelor similare estrogenilor).n Datorită proprietăţilor adaptogene –antistres, este util în combaterea stărilor psiho-emoţionale negative, depresiilor, anxietăţii,atacurilor de panică, oferind organismuluiresursele necesare pentru depăşirea acestora,prin acţiunea sa electivă asupra axului deadaptare la stres (hipotalamo-hipofizo-cortico-suprarenal).

Asocierea celor trei ingrediente oferăprodusului Forever Gin-Chia o acţiunesinergică mult superioară acţiunii fiecăruicomponent luat în parte, ceea ce îltransformă într-un supliment alimentarrecomandat şi util de la vârsta adolescenţeipână la senectute, datorită proprietăţilordeosebite ale componentelor sale.

GINSENG COREEAN (Panax ginseng)&

GINSENG SIBERIAN (Eleutherococcus senticosus)

Utilizat de cel puţin 2000 de ani în medicina tradiţională chineză datorită proprietăţilor sale curative,ginsengul este recunoscut în special pentru capacitatea sa adaptogenă. Cele două tipuri de ginseng

din compoziţia produsului Forever Gin-Chia sunt recunoscute ca unele dintre cele mai puterniceplante adaptogene existente şi utilizate în prezent. Acţiunea farmacologică a extractului de:

este foarte variată şi complexă:

Acest articol are rol exclusiv informativ şi nu poate fi folosit camaterial publicitar.

Produsele din această categorie nu au fost evaluate deFDA, deoarece nu au fost concepute pentru a fiutilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomaticsau preventiv al unor afecţiuni sau grupe de afecţiuni.În cazul în care vă confruntaţi cu o problemă medicalătrebuie să consultaţi medicul de familie.

Page 7: Forever Noiembrie 2013

foreverliving.ro 7

MERITĂ SĂ TE CALIFICI

Pentru mulţi dintre noi 4 x 4 = 16, dar nu şi în afacerea Forever.

Pentru noi însă, cei care am înţeles că Forever este cea mai mare oportunitate din lume, 4 x 4 = SUCCES.

Probabil te întrebi de ce. Simplu.

Forever Living Products îţi pune la dispoziţie 4 stimulente şi totodată 4 motive să faci un pas importantspre visul tău şi spre echilibrul între un stil de viaţă ideal şi o sănătate imbatabilă.

Fie că eşti la început de drum în Forever sau ai deja mulţi ani în urmă, fie că eşti Asistent Supervizor sauDiamant Manager, poţi alege stimulentul care ţi se potriveşte.

=SUCCESP E TOATE L IN I I L E

Poţi alegeprovocarea

London’s Callingşi vei participa pe2 şi 3 mai 2014 laRaliul Global, în

Londra. În plus, veiprimi până la 800euro, în funcţie denivelul la care te

califici şi vei fi unuldintre cei peste

20.000 departicipanţi la

eveniment.

Lake Tahoe este odestinaţie de visdin Statele Unite.

Cu siguranţă îţidoreşti să vizitezisediul Forever din

Arizona. Eagle Managereste stimulentulcare îţi permite să-ţi împlineşti

acest vis.

În fiecare an mii de colaboratori Forever din întreaga lume participă la aceste întâlniri deosebite. Dar de ce să alegi un singurstimulent, când te poţi califica la toate?

Decizia îţi aparţine! Noi îţi spunem doar că 4 x 4 = SUCCES în Forever. Să ne vedem cu bine în Londra şi Lake Tahoe!

An de an companiaîmparte o cotă

impresionantă dinprofit cu partenerii

calificaţi lastimulentul

Chairman’s Bonus.În decursul anilor,

cele mai maricecuri au depăşit

1.000.000 de dolari.Tot ce trebuie să

faci este să respecţiregulile de calificare

şi în Londra veiputea primi un cec

consistent.

Dacă îţi doreşti săpetreci mai mult

timp în Londra, teprovocăm să tecalifici la Raliul

Global. Astfel, între27 aprilie şi 5 maivei fi un adevărat

VIP în capitala MariiBritanii. Îţi vom

asigura transportul,cazarea, accesul la

eveniment şi îţivom oferi şi bani

pentru cumpărăturişi activităţi, în

funcţie de nivelul lacare te vei califica.

Page 8: Forever Noiembrie 2013

DEZVOLTĂ-ŢI AFACEREA

FOREVER | România & Republica Moldova | noiembrie 2013 | 1758

Inteligenţa emoţională este definită caabilitatea de a identifica, înţelege, controla şivalorifica emoţiile personale, ale altora sauale grupurilor. Mânia, frica, bucuria,dragostea, surpriza, dezgustul sau tristeţea seregăsesc printre emoţiile sau reacţiile afectivela care se referă această definiţie. Cândadministrezi într-o manieră pozitivă acestestări îţi poţi controla comportamentul şi felulîn care interacţionezi cu ceilalţi. Mai puţinstres, comunicare mai eficientă, empatiecrescută, uşurinţă în abordarea provocărilorsau depăşirea conflictelor sunt doar câtevadintre consecinţe. Astfel, ca om de afaceriForever, implicat într-o activitate care aremult de-a face cu oamenii, vei putea construirelaţii mai bune, vei avea succes mai mare şivei atinge mai uşor obiective personale saude business.

Avem în jurul nostru exemplul multor oamenicare sunt, din punct de vedere academic,foarte inteligenţi, dar nu reuşesc cu adevăratîn viaţă. Coeficientul de inteligenţă (IQ) nueste suficient pentru a avea succes.Inteligenţa emoţională (EQ) este, de multeori, mai importantă. Într-un fel, se poatespune că avem două minţi: una raţională şi

una emoţională. Gândim fie cucapul, fie cu inima. Cele două părţiale minţii lucrează, de cele maimulte ori, în armonie. Există, însă,situaţii în care partea emoţionalădictează. Dacă nu controlăm, prinraţiune, ceea ce se întâmplă,instinctul preia conducerea.Acţiunile pe care le întreprindem în acestecondiţii se situează la nivelul creieruluiprimar: lupta, fuga sau blocajul. Spreexemplu, acesta este motivul pentru care opersoană care nu-şi mai aduce aminte cetrebuie să spună în timpul unui discursîncepe să se bâlbâie, se blochează sau, chiarmai rău, părăseşte inopinat scena. Raţiunea,pregătirea anterioară şi controlul emoţiilor arputea împiedica această reacţie.

Vestea bună este că inteligenţa emoţionalăse poate dezvolta. Iată câteva deprindericare, odată însuşite, te pot ajuta în acest sens:

IDENTIFICĂ ŞI CONTROLEAZĂ-ŢIEMOŢIILE.Învaţă să conştientizezi momentele în careeşti cuprins de una dintre stările enumeratemai sus. Este posibil să ai chiar reacţii fizice:

senzaţie de apăsare, dureri în piept ori înstomac, schimbări ale expresiei feţei, posturineobişnuite ale corpului. Conectează-te cuceea ce simţi şi controlează felul în care acestlucru îţi influenţează gândurile sau acţiunile.Dacă trebuie să iei decizii în aceste momente,fă-o în mod obiectiv: distanţează-te desituaţie şi gândeşte ca şi cum nu ai fi delocafectat de emoţia respectivă.

NU TE LĂSA AFECTAT DE STRES.El îţi influenţează abilitatea de a înţelege înprofunzime o situaţie, de a comunica în modcoerent sau de a fi conştient de ceea ce simţitu sau cei din jurul tău. Din nou, primul paseste să conştientizezi momentele în care eştistresat. Cum îţi reacţionează corpul? Aistomacul strâns sau palmele umede? Înfuncţie de reacţia ta la stres, implică-te înactivităţi relaxante sau care te stimulează. De

inteligenţaemoţională

Fiica mea a dovedit încă de la grădiniţă că se poate integra cuuşurinţă într-un grup, poate intra firesc într-o conversaţie şi căreuşeşte deseori să controleze reacţiile altora pentru a-şi satisfaceinteresul personal. Nu de puţine ori, după ce o scăpam pentrucâteva minute de sub observaţie, în parc, se întorcea cu câte obomboană sau o jucărie oferită benevol de alte persoane. Amînţeles astfel că a fost dotată, încă din copilărie, cu ocaracteristică ce o va putea ajuta enorm în viaţă: inteligenţaemoţională.

“Viaţa este o comedie pentru cei care gândesc şi o tragedie pentru cei care simt.

Horace Walpole”

Page 9: Forever Noiembrie 2013

9foreverliving.ro

exemplu, dacă eşti o persoană preponde-rent vizuală, urmăreşte imagini care îţi aducstarea de bine. Sau, dacă eşti dominat desimţuri, mănâncă ceva ce-ţi face plăcere orirelaxează-te cu ajutorul unui masaj. Dacăsunetele îţi pot face bine, ascultă ceva carete încântă – poate fi o apă curgătoare saumuzică simfonică de calitate.

ÎNTÂMPINĂ PROVOCĂRILE CURELAXARE, UMOR ŞI SPIRIT LUDIC.Priveşte furstrările şi dezamăgirile dintr-oaltă perspectivă. Foloseşte umor inteligentpentru a trece peste neînţelegeri.Relaxează-te şi fii creativ, eliberează-te degândirea rigidă. Încearcă să stabileşti, înprogramul tău zilnic, timp de joacă şiveselie, pe care să-l petreci cu copiii,animalele de companie sau oameni dispuşisă facă acest lucru. Descoperă-ţi şi cultivă-ţilatura glumeaţă, simpatică, binevoitoare. Ia-ţi propria persoană în glumă – autoironiaeste o dovadă de inteligenţă emoţională.

STĂPÂNEŞTE META-COMUNICAREA.Într-un dialog, cuvintele nu contează la felde mult ca partea non-verbală. De cele maimulte ori, felul în care spui ceva este maiimportant decât ceea ce spui efectiv.Gesturile pe care le faci, nivelul sonor lacare vorbeşti, expresia feţei, distanţa la carete afli sau poziţia corpului tău pot spunemult mai mult decât cuvintele. Dacă vrei să-ţi îmbunătăţeşti comunicarea non-verbală, e bine să te concentrezi pepartenerul de dialog, să te uiţi în ochii luicând vorbeşti, să zâmbeşti şi să foloseştigesturi deschise. O stratagemă puţincunoscută este să copiezi posturilecorporale ale celuilalt. Rezultatul este că-ivei câştiga mai uşor simpatia.

FĂ O PAUZĂ ÎNAINTE DE AREACŢIONA.Sunt situaţii în care te cuprind emoţiinegative (sau pozitive) şi, sub impulsulmomentului, îţi vine să răspunzi, prin vorbesau fapte, într-un anume fel. Dacă vrei careacţia ta să fie potrivită, obiectivă şiraţională, e bine să-ţi acorzi ceva timpînainte de a trece la fapte. Uneori suntsuficiente câteva respiraţii adânci, alteoritrebuie să laşi să treacă nişte zile pentru aputea lua decizia corectă.

EVITĂ CONFLICTELE SAU REZOLVĂ-LE ÎN MOD POZITIV.Atunci când relaţionezi cu celălalt, nu facepresupuneri. Verifică informaţiile pe care le aişi alege-ţi argumentele cu inteligenţă. Iartămai mult decât poţi la prima vedere. Şi ieşidin conflict dacă vezi că nu duce nicăieri.

PUNE-TE ÎN LOCUL CELUILALT.Dacă vrei „Să câştigi prieteni şi săinfluenţezi oameni”, aşa cum şi-aintitulat Dale Carnegie cartea apărutăîn 1936, încearcă să înţelegi cumgândeşte cel cu care ai de-a face.Identifică interesele sale, fă-l să sesimtă important, ascultă-l activ,apreciază-l când se cuvine, nu-ljudeca.

Memoria are, la rândul ei, un rolimportant în inteligenţa emoţională.Experienţele prin care treci îţi oferăinformaţii pe care le poţi valorifica.Dacă ştii că una dintre reacţiile taleanterioare a avut o anumită consecinţă,este evident că, dacă vrei să eviţirepetarea situaţiei, e bine să preieicontrolul. Învăţând să foloseşticorespunzător atât partea

emoţională, cât şi cea raţională a minţii, veiavea la dispoziţie o gamă mult mai largă dealegeri atunci când trebuie să răspunzi la uneveniment. Acest lucru te va ajuta să nurepeţi greşeli făcute anterior.

Ca om de afaceri Forever ai multe situaţii încare inteligenţa emoţională îţi poate fi defolos. Primul contact cu un potenţialdistribuitor, susţinerea prezentării deproduse sau de oportunitate, un discurs pescena Success Day sau o conversaţie cuechipa ta, toate sunt momente în care, dacăîţi vei înţelege şi controla emoţiile, vei reuşisă te distingi.

Sunt mulţi cei care conştientizează cât deimportantă este inteligenţa emoţională. Darcei care o pot şi controla, valorifica şi pune înslujba binelui personal sau al celor din jurullor sunt cei cu adevărat câştigători.

E X E R C I Ţ I U

Dacă vrei să afli cum stai la capitolulinteligenţă emoţională, poţi completa testulpe care îl găseşti în acest website:http://www.queendom.com (primul test înTop 5). Parcurgând întrebările din acestchestionar te vei cunoaşte mai bine, vei

putea optimiza zonele în care nu stai foartebine şi le vei putea valorifica pe cele în careexcelezi.

Alexandru IsrailSpecialist marketing

Page 10: Forever Noiembrie 2013

PRODUS NOU

10

FAB X – alternativa sănătoasă pentru băutura ta energizantă preferată. Conţine vitamine, aminoacizi şielectroliţi, cu zero calorii, zero zahăr şi zero carbohidraţi.

De câte ori ţi-ai dorit să ai mai multă energie pentru a realiza tot ceea ce ţi-ai propus? Timpul este cea maipreţioasă resursă pe care o ai la dispoziţie, iar un nivel adecvat de energie te poate ajuta să-ţi duci toateplanurile la îndeplinire. FAB X a fost special conceput pentru a te ajuta să te menţii sănătos şi în formă,bucurându-te de acelaşi gust grozav şi aceleaşi beneficii cu care te-ai obişnuit consumând produsele Forever.

ENERGIECU ZEROCALORII

n FAB X îţi oferă nu doar energia imediată de care ai nevoie pe parcursul unei zile, ci şi energie pe termen

lung, pentru ca tu să faci faţă mai uşor provocărilor zilei fără compromisuri în ceea ce priveşte silueta.

n Guarana este ingredientul natural responsabil de aportul imediat de energie din FAB X, în timp ce energia

pe termen lung provine de la amestecul brevetat conceput de un cercetător de marcă din lumea sportului.

n Rezistenţa, concentrarea, energia şi vitaminele pe care ţi le aduce FAB X te revitalizează şi te menţin în

formă, având, în acelaşi timp, grijă de silueta ta.

n Cu toţii avem nevoie, din când în când, de un plus de energie, iar FAB X este alternativa sănătoasă de care

ne putem bucura cu încredere.

n Zero calorii, zero zahăr şi zero carbohidraţi. Iată ce face din FAB X alegerea perfectă atunci când ai nevoie

de un imbold rapid de energie.

FOREVER | România & Republica Moldova | noiembrie 2013 | 175

Page 11: Forever Noiembrie 2013

11

Cod 440p.c. – 0.013

Preţ depozit – 1,79 Euro + TVAPreţ NDP – 2,16 Euro + TVA

PRV – 2,55 Euro + TVAforeverliving.ro

Page 12: Forever Noiembrie 2013

12

ÎNTÂMPINĂ CRĂCIUNULC U D A R U R I L E P O T R I V I T E

DE SĂRBĂTORI

Există mai multe tipologii de oameni careoferă cadouri şi, în funcţie de asta, creştesau descreşte nivelul presiunii. Există cei

care oferă doar pentru a oferi, fără să segândească prea mult la cei dragi şi la ceea cele-ar plăcea să primească. Ei nu întâmpină nicioproblemă atunci când cumpără cadouri. Pur şisimplu le cumpără şi le oferă, fără nicio altăcomplicaţie. Apoi, sunt cei autentic preocupaţide gusturile şi dorinţele celor dragi, dar lasătotul pe ultimul moment şi intră în criză detimp şi idei, suportând toată agitaţia provocatăde goana după cumpărături într-o perioadăfoarte aglomerată. Şi mai există şi cei care,preocupaţi de ceea ce vor oferi, îşi organizeazădin timp o listă, pe baza dorinţelor celor dragi,şi pornesc la cumpărături încă dinainte de

aprinderea luminiţelor de Crăciun. Voi în cecategorie vă încadraţi? Corespunde categorieiîn care vă doriţi să fiţi, de fapt? Eu trebuie sărecunosc că mi-ar plăcea să mă găsesc în ultimacategorie, însă nu ştiu cum fac în fiecare an căajung din ultima în cea de-a doua şi măconfrunt cu mari dureri de cap în aceastăperioadă. Anul trecut, de exemplu, am alergat ozi întreagă, chiar de la deschiderea magazinelorşi până la închiderea lor, după cadourilepotrivite. Pe lângă faptul că nici acum nu suntsigură că am reuşit să cumpăr exact ce-şi dorea fiecare, am avutparte de o alergătură contra-cronometru printr-o mare deoameni la fel de grăbiţi şidezorientaţi ca şi mine. Nu,

nici dacă faceţi parte din prima categorie nueste prea uşor, pentru că ajungeţi să lăsaţi totulpe ultima sută de metri. Tot sfârşiţi prin a văconfrunta cu nebunia din magazine şi a vă lovide tot felul de oameni la fel de nervoşi că nureuşesc să găsească tot ce şi-ar dori într-unsingur loc. ÎNTR-UN SINGUR LOC!

Ce bine ar fi să existe un astfel de magazin, caresă ofere într-un singur loc tot ceea ce ar putea fi

Crăciunul – o perioadă fericită pentru mulţi, o mare bătaie de cap pentru alţii. Pentrumajoritatea, însă, cele două stări de spirit se întrepătrund, mai ales din cauza presiunii pecare o presupune căutarea cadourilor potrivite pentru toţi cei dragi.

FOREVER | România & Republica Moldova | noiembrie 2013 | 175

Page 13: Forever Noiembrie 2013

13

cumpărat drept cadouri. Ar fi afacereasecolului!

Anul acesta sunt hotărâtă să fac tot ceea cetrebuie pentru a intra în cea de-a treiacategorie: încep prin a acorda mai multăatenţie detaliilor atunci când mă întâlnesc cu

cei dragi: e imposibil să nu-mi dea vreun indiciu– fie mama, căreia i se termină parfumul saubunica, atunci când se plânge că nu-i mai stăpărul cum şi-ar dori. Când eşti deschis, cusiguranţă observi ce i-ar face fericiţi.

n Pe baza acestor observaţii, o să-mi notezcâteva opţiuni de cadou pentru fiecare.n După ce lista cu opţiuni este completă,mă voi ocupa de buget – este un aspectimportant, poate cel mai important.n Având foarte clar definite bugetul şiopţiunile pentru fiecare în parte, voidefinitiva lista de cadouri din timp… cândştii ce ai de cumpărat trebuie să fie mai uşor.

n Îmi voi fixa un termen maxim pentru aface aceste cumpărături şi-l voi respecta.Cred că 15 decembrie este data potrivită.

După ce am bifat toţi paşii de mai sus, amconcluzionat: pentru mama mi-ar plăcea săcumpăr un parfum rafinat, care să-i pună învaloare feminitatea, să-i transforme fiecaredimineaţă într-un moment plăcut datorităaromei cu care o învăluie atunci când îl aplică.Ar fi minunat să găsesc şi pentru tata unparfum corespondent, astfel nu numai că ar fiun cadou potrivit pentru două persoane dragi,dar ar fi şi o notă unică pentru cuplul pe care eiîl formează. Bunicii aş vrea să-i dăruiesc un setşampon şi balsam care să o ajute să-şi întreţinăpărul atât de încercat de povara anilor. Cusiguranţă ar bucura-o! Cu bunicul, însă, estemai greu. Niciodată nu pare să-l bucure vreuncadou. Există şi astfel de oameni, care nu lasă lasuprafaţă nicio emoţie. Şi asta ne face săcredem că nu-i cunoaştem deloc. Dar nu mă lasdusă de nas! Ştiu că pentru el este foarte

important să fie în formă, iar la vârsta sahipertensiunea este cu adevărat o problemă.Îmi voi urma intuiţia şi, pentru că am înţelescă L-arginina este mai nou denumită şi

„molecula miracol”, îi voi cumpăra un suplimentpe bază de L-arginină. Soţul meu nu este

foarte pasionat de produselede îngrijire, însă o loţiune

after-shave delicată i-arprinde bine cu siguranţă.

Are pielea destul de sensibilă şi fiecare bărbieritsfârşeşte cu o iritaţie. Şi am ajuns la cadoul pecare mi-l fac mie… este un fel de tradiţie ca defiecare Crăciun să-mi ofer şi mie un cadou, obucurie care să mă răsfeţe. În acest fel nu amaşteptări neîmplinite de la ceilalţi. Anul acesta

îmi doresc un ritualcomplet de îngrijire atenului, aşa că voiopta pentru SonyaSkin Care Kit.

Pentru că anul acesta vreau să renunţ laambalajele clasice, voi oferi darurile alese însacoşele speciale de cadouri pregătite deForever. Le puteţi cumpăra şi voi din toatecentrele de distribuţie.

În mare, asta este lista mea. Ce bine e să fiiorganizat! Cu foaia în faţa ochilor mi-a venit înmine care este acel „singur loc” de unde potcumpăra toate acestea:www.comenziforever.ro Ce idee bună! Nicimăcar nu va fi nevoie să ies din casă. Şi, dacănu mă înşel, Forever pregăteşte în fiecare ancâte o promoţie de Crăciun, adăugândanumitor comenzi şi alte câteva cadourisurprinzătoare.

Am fugit! Cumpărături deCrăciun cu veselie şi fără

bătaie de cap!

Page 14: Forever Noiembrie 2013

14 FOREVER | România & Republica Moldova | noiembrie 2013 | 175

UTIL

Timpul înseamnă

baniŞi totuşi, timpul înseamnă şi familie, odihnă sauhobby-uri. Mulţi dintre noi întâmpină problemeîn încercarea de a găsi echilibrul între serviciu,familie, odihnă şi hobby-uri. De aceea ne-amgândit să-ţi propunem o metodă menită să teajute să obţii acest echilibru.

Pentru început, împarte cercul demai jos în funcţie de felul în care îţiîmparţi tu cele 24 de ore ale unei

zile în acest moment:

Haşurează cu albastru timpul dedicatfamiliei, cu roşu timpul dedicatserviciului, cu verde timpul dedicatpentru odihnă şi cu mov timpul pentruhobby-urile tale.

Analizează cu atenţie rezultatul.

Acum este momentul să împarţi graficulurmător aşa cum ai dori tu să arate cele24 de ore.

Uită de primul grafic şi fixează-ţi-l caţintă pe cel de-al doilea. Analizează-l! Aifăcut deja primii paşi spre echilibruldorit de tine. Noi îţi propunem câte cinciidei pentru dezvoltarea fiecăruisegment.

Să începem cu FAMILIA:

Cu siguranţă ai auzit povestea aceluicopil care îşi întreba tatăl cât câştigă peoră, pentru ca la final să-i spună că îioferă acea sumă pentru o oră în plus cuel.

Aşa că iată cinci sfaturi pentru a câştigamai multe ore alături de cei dragi ţie.

n Organizează-ţi activităţile pesăptămâni, zile, ore şi, dacă se poate,chiar şi minute.n Ai grijă de sănătatea ta şi a familiei.Astfel vei transforma timpul petrecutîn pat în timp petrecut alături de ceidragi.n Profită de timpul petrecutparcurgând distanţa către o întâlnireşi sună-ţi familia.n Nu uită să le faci cât mai des câte osurpriză. n Oportunitatea Forever îţi oferăşansa să dispui de mai mult timp decalitate pentru tine şi familia ta.

Page 15: Forever Noiembrie 2013

foreverliving.ro 15

SERVICIULChiar dacă eşti încă angajat, poţi aveatimp pentru tine. Cum?

n Eficientizează-ţi munca folosindinstrumente adecvate.n Elimină timpii morţi. De exemplu,timpul pierdut în trafic poate fitransformat în timp pentru discuţiitelefonice sau planificare.n Nu amâna deciziile pe care le ai deluat.n Elimină stresul şi factoriiperturbatori.n Forever îţi oferă job-ul ideal. Fărăşef, fără program fix, dar cuposibilitatea de a călători în locuriexotice, cu răsplată finaciară pemăsura muncii depuse, cuposibilitatea de a lăsa moştenire oafacere solidă, de a evolua constantşi multe alte facilităţi extraordinare.

OdihnaEste esenţială pentru buna funcţionare aorganismului.

n Stabileşte-ţi un program strict deodihnă, pe care trebuie să-l respecţicât mai fidel.

n Nu este nevoie de un somn lungpentru odihnă, ci de un somn decalitate. Renunţă la orice factor ce arputea perturba somnul, închidetelevizorul, radioul, pc-ul, telefonul,etc.n Aeriseşte bine camera înainte de amerge la culcare.n O alimentaţie corectă şi fărăexcese te va ajuta să te odihneştibine. De aceea îţi recomandăm săconsumi produsele Forever pentruun echilibru perfect al organismului.n Câteva exerciţii de sport îţi suntutile pentru o stare de bine atâtdin punct de vedere fizic, cât şipsihic.

HobbyCu siguranţă îţi doreşti săpoţi dedica mai mult timphobby-urilor tale. Cum săfaci asta?

n Aplicând sfaturile de maisus, vei avea un tonus bunşi mult mai multă energie.n Oportunitatea Forever îţioferă libertatea să poţiacorda timp şi hobby-urilortale. n Identifică acele hobby-uricare te relaxează şi îţi suntaccesibile (ca bani, timp şiloc de desfăşurare).

n Organizează-ţi activităţile zilnice înaşa fel încât să ai timp pentru totceea ce îţi doreşti să faci.n Caută să menţii echilibrul întrefamilie, odihnă şi hobby-uri. O ideear fi să practici sporturi în care poatefi implicată întreaga familie şi, astfel,câştigaţi timp de calitate împreună,sănătate şi împlinire.

Păstrează ambele grafice. În primulpoţi aduce modificări în funcţie deschimbările făcute de tine. Al doileagrafic te sfătuim să-l păstrezi până în

momentul în care ambele graficevor avea aceeaşi împărţire.

Mult succes în acest final

de an!

Page 16: Forever Noiembrie 2013

16

DE SEZON

FOREVER | România & Republica Moldova | noiembrie 2013 | 175

Câştigă TIMP, BANI şiSĂNĂTATE

Se apropie sărbătorile şi, odată cu ele, şi zilele dedicate curăţeniei generale a casei. Ne dorim să străluceascătotul, dar de multe ori nu mai reuşim să ne împărţim eficient puţinul timp de care dispunem şi pe care am vreasă-l dedicăm mai degrabă familiei. Aşa că de ce să irosim timp preţios când îl putem câştiga? În prag desărbători îţi propunem o alternativă accesibilă şi extrem de versatilă la multitudinea produselor de curăţenie carese regăsesc de obicei în coşul de cumpărături:

Forever Aloe Ultra

n Economiseşti bani şi spaţiu de depozitare,renunţând la toate produsele pe care acestdetergent le înlocuieşte.n Foloseşti şi recomanzi produsul afacerii tale.Astfel eşti recompensat pentru utilizare şipromovare şi, totodată, devii un exemplupentru echipa ta.n Contribui la păstrarea calităţii mediuluiînconjurător, de care poţi să te bucuri în linişteşi fără griji alături de familie şi prieteni.

Iar în perioada 25 noiembrie – 7 decembrieai un motiv în plus să incluzi acest produs pecomanda ta: pentru fiecare Aloe MPD 2XUltra cumpărat noi îţi oferim CADOU unflacon dozator tip spray.

Oferta�este�valabilă�în�limita�stocului�disponibil.

Diluează detergentul cu apă, conforminstrucţiunilor, şi păstrează un flacon în baie,unul în bucătărie şi, de ce nu, unul chiar înmaşină. Vei vedea în scurt timp cât de multîţi va uşura munca de curăţenie.

n detergent universalconcentrat

n ultra-eficient

n non-toxic

n foarte economic

n nu conţine fosfor

n surfactanţii anionici şinon-ionici din compoziţiasa sunt biodegradabili

n protejează mediulînconjurător

n protejează suprafeţele

n conţine gel stabilizat deAloe vera

n catifelează mâinile

D E C E S Ă A L E G I A L O E M P D 2 X U L T R A ?

P R O D U S U L D E C U R Ă Ţ E N I E I D E A L P E N T R U Î N T R E A G A C A S Ă

Page 17: Forever Noiembrie 2013

Arad: n Str. Marcel Olinescu, Bl. 301, Sc. D, parter, Cod 310295.

Tel: 0257 368 212; Fax: 0257 259 049; [email protected]

Braşov: n Str. Lungă 130, Cod 500059. Tel/Fax: 0268 473 233; [email protected]

Cluj: n Str. Constanţa 24, Cod 400158. Tel: 0264 418 765; Fax: 0264 418 762;

[email protected]

Constanţa: n Bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 175A. Tel: 0241 520 242;

Fax: 0241 520 243; [email protected]

Craiova: n Str. Maria Tănase 11. Tel: 0251 421 222; Tel/Fax: 0251 421 444;

[email protected]

iaşi: n Stradela Silvestru 1, Cod 700012. Tel: 0232 219 920; Fax: 0232 276 591;

[email protected]

PROGRAM: L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

n Bd. Aviatorilor 3, Sector 1, Cod 011852.

Tel: 021 222 89 23, 0723 603 556, 0744 674 289; Fax: 021 222 89 24

PROGRAM: Depozit - Luni-Vineri: 8-20; Sâmbătă: 9-17

Departamente - Luni - Vineri: 9-17

Sediu CentRAl:

foreverliving.ro 17

Republica Moldova:Chişinău: n Str. Mihail Kogalniceanu nr. 58. Tel: 00373 22 92 81 82; Fax: 00373 22 00 96 08;

[email protected]: L - V: 9-18;

Ultima sâmbătă a fiecărei luni, de la 10-13.

Dacă ne vizitezi în centrele de distribuţie, poţi achita produsele prinintermediul cardului. Poţi alege să achiţi în orice sucursală CEC Bank în contul Forever LivingProducts sau la BRD în contul RO74BRDE450SV01018054500.Daca timpul nu îţi permite poţi alege una din cele 2 variante extrem desimple şi de comode.

1. comenziforever.ro – poţi plasa comenzi până cel târziu înpenultima zi lucrătoare a fiecărei luni. Pentru coletele livrate în Bucureşti şiIlfov taxa de livrare este de 10 lei, iar în următoarele localităţi din Ilfov seacceptă plata ramburs: Chiajna, Chitila, Otopeni, Voluntari, Căţelu,Popeşti-Leordeni, Jilava, Măgurele, Bragadiru. Totodată poţi face plata cucardul direct din faţa calculatorului. Dacă plasezi comanda până în ora13:00, livrarea se va face în cursul aceleiaşi zile. Simplu, eficient şi sigur.

2. Sună-ne la TelVerde 0800 802 563 sau 021.222.00.22de luni până vineri între orele 10:00 si 16:00 şi vom fi bucuroşi săîţi preluăm comenzile până cel târziu în data de 25 a fiecărei luni.Fie că alegi varianta TelVerde sau online poţi achita contravaloareaproduselor la orice sucursală BRD în contul:

RO24BRDE450SV09924624500

Te rugăm să verifici integritatea coletului în prezenţa curierului şi încazul în care produsele sunt deteriorate, întocmeşte împreună cu acestaun proces verbal, iar noi vom remedia problema în cel mai scurt timp.Nu uita că plata produselor se face în lei la cursul euro/leu comunicatde BNR (se iau în calcul doar primele două zecimale).

PLATA ŞI COMANDA PRODUSELOR

UNDE NE GĂSEŞTI?

nBonusul Recapitulativ al lunii precedente poate fi vizualizat pewww.foreverliving.com , în contul dvs. de distribuitor. Pentru detalii,adresaţi-vă Managerului dumneavoastră sau sediului central dinBucureşti, la adresa de e-mail [email protected], cu menţiunea “În atenţia Departamentului AS400“

CUM AFLI BONUSUL LUNAR

I N F O

nFormularele de Înscriere trebuie semnate personal. Nu se acceptă nici Formularele de Înscriere semnate de altcineva, nici celesemnate în baza unei împuterniciri în faţa notarului public.n În termen de maxim 60 de zile de la depunerea fişei bancare pentruvirarea bonusului trebuie să vă deplasaţi la sucursala BRD indicată pe fişăpentru a intra în posesia cardului. nPentru încasarea bonusurilor obţinute în urma activităţii desfăşurate înRepublica Moldova, distribuitorii sunt rugaţi să contacteze sediul dinChişinău (adresa şi numărul de telefon sunt disponibile în cadrul secţiunii„Programul şi adresele centrelor de distribuţie”).nFacturile de bonus trebuie completate după cum urmează:La rubrica „Explicaţie” trebuie menţionat „Bonus / Comision, conformContractului MLM nr. …”. Rubrica „Cumpărător” trebuie completată astfel:Cumpărător: Forever Living Products România SRLNr. Ord. Reg. Com.: J40/12036/1998(CUI) CIF: RO11258030Sediul: B-dul Aviatorilor Nr. 3, Sector 1Judeţul: BucureştiContul: RO16BRDE450SV01007574500Banca: BRD-SMC

IMPORTANT

SÂMBĂTĂ, 30 NOIEMBRIE,TOATE CENTRELE DE DISTRIBUŢIE DIN ŢARĂ VOR FI ÎNCHISE.

Dragi colaboratori,

În numele echipei pe care o reprezint, le mulţumesc tuturor celor care, de-a lungul anilor, ne-au trecutpragul în centrul de distribuţie Forever din Bucureşti, Str. Traian. Vă anunţ cu bucurie că începând dinluna decembrie ne mutăm din Str. Traian şi ne alăturăm colegilor noştri din Bd. Aviatorilor nr. 3. Vă vomtine la curent cu detalii privind ziua. Pentru a fi alături de dumneavoastră ne-am prelungit programul,aşadar vă aşteptăm în depozitul din Sediul Central în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 8 şi 20,precum şi sâmbăta, între orele 9 şi 17. Vă dorim un sfârşit de an cât mai bun!

Sandrino Ruse, şef depozit Traian

Page 18: Forever Noiembrie 2013

Calificările

lunii OCTOMBRiE

Manager 60

Sponsorul lunii octombrieMarius & Milentina Mărcuş, din Moşniţa Nouă, jud. Timiş

Manager 60Managerii care și-au reconfirmatnivelul, acumu-lând 60 de p.c.personale și non-manageriale.

Sponsorul luniiDistribuitorul careîn decursul lunii aadus în echipa sacele mai multepersoane.

Sponsorul săptămânii7 – 12 octombrie – Csukat Eva, din Lazuri, jud. Satu-Mare

21 – 26 octombrie – Marius & Milentina Mărcuş, din Moşniţa Nouă,

jud. Timiş

28 octombrie – 2 noiembrie – Mihai Gherghel, din Gurghiu, jud. Mureş

SponsorulsăptămâniiDistribuitorii careau înscris cele maimulte persoane îndecurs de osăptămână.

Supervizori

SupervizoriDistribuitorii careau obţinut 25 dep.c. în 2 lunicalendaristiceconsecutive.

18 FOREVER | România & Republica Moldova | noiembrie 2013 | 175

Îi felicităm şi le dorim mult succes şi tuturor calificaţilor la nivelul de Asistent Supervizor în luna octombrie! Lista completă a calificaţilor la acest nivel va fi disponibilă în varianta online a revistei.

Felicitări Managerilor care în luna octombrie au acumulat cel puţin 60 p.c. personale şi non-manageriale!

Niculina & Viorel CiucheaAdriana & Valentin NiţuDaniel & Maria Parascan

Cătălina & Ovidiu PălăncianuToma Mihály Zsolt & Mihaela Elena

Felicitări tuturor şi mult succes şi în viitor!

Nume Localitate SponsoriDidina Ahalani Cuchiniş, BC Petru CostescuDaniela Aramă Botoşani Viorica & Nicolae ZbâncăFlorin Mihai Avram Constanţa Nicoleta NeacşuPetru Costescu Bacău Mihaela PătrascAdina Elena Curilă Mărgineni, BC Daniel & Maria ParascanEmil Adrian & Monica Dehelean Arad Ştefan & Leonora CosteaAdrian Vasile & Cosmina Gorea Periam, TM Emil Adrian & Monica DeheleanIleana Martenciuc Dărmăneşti,SV Constantin & Tania PopaDoru & Ecaterina Rodica Mireuţă Suceava Csigai Balog Anna Valeria & Ioan Gabriel Adrian & Daniela Mirică Bucureşti Florentina & Benone GavrilescuMihaela Pătrasc Roman, NT Cătălina & Ovidiu PălăncianuGena Pop Suceava Doru & Rodica Ecaterina MireuţăDaniel Stoica & Oana Romelia Mihai Ploieşti Niculina & Viorel CiucheaElena Tarna-Bacosca Horia, NT Viorica FărcăşelViorica & Nicolae Zbâncă Botoşani Daniela Levărdă & Alexandru Chiş

Page 19: Forever Noiembrie 2013

Top 10 non-managerial1. Daniel & Maria Parascan 2. Cătălina & Ovidiu Pălăncianu3. Niculina & Viorel Ciuchea4. Adriana & Valentin Niţu5. Toma Mihály Zsolt & Mihaela Elena

6. Carmen & Gabriel Larion 7. Mariana & Silviu Ursu8. Violeta & Dumitru Luca9. Claudia & Daniel Stanciu10. Camelia & Daniel Dincuţă

Top 10 Noi Distribuitori1. Cătălina & Ovidiu Pălăncianu2. Silvia & Alexandru Stan3. Ana & Gabriel Piparcă4. Didina Ahalani5. Adriana & Valentin Niţu

6. Mihai Gherghel7. Cătălina Trache8. Palaghia Pop9. Elena Tarna-Bacosca10. Aurelia Crăciun

Top 10 non-managerialPrimii 10 distribuitori care au acumulat celemai multe puncte non-manageriale.

Top 201. Aurel & Veronica Meşter (1)2. Camelia & Daniel Dincuţă (nou)3. Daniel & Maria Parascan (4)4. Elisaveta & Alexandru Pocaznoi (5) 5. Gizella & Marius Botiş (nou)6. Vajda Katalin (6)7. Ramona & Dorin Vingan (nou)8. Carmen & Gabriel Larion (3)9. Smaranda Sălcudean (8)10. Kele Mónika (10)

11. Niculina & Viorel Ciuchea (11)12. Marilena & Teodor Culişir (12) 13. Bucurel & Gyöngyike Ghirdă (13)14. Mariana Iuga (17) 15. Constantin & Tania Popa (7)16. Cătălina & Ovidiu Pălăncianu (16)17. Derzsi Sámuel & Etelka (20)18. Cristiana & Eugen Dincuţă (18) 19. Adriana & Valentin Niţu ( nou )20. Mircea & Raluca Fage (19)

Top 20Primii 20 de Distribuitori, în funcţie depunctele totale, care au realizat statutul deActiv (1pc în nume personal, cel puţin 3 pcde la Noi Distribuitori și cel puţin unAsistent Supervizor).

Programul de mașinăSTIMULENTUL I

Niculina & Viorel CiucheaMarilena & Teodor CulişirCristiana & Eugen DincuţăAngela & Valentin GhergheCarina & Sebastian IacătăCarmen & Gabriel LarionConstanţa & Dănuţ Mei-RoşuDaniel & Maria ParascanMaria PopConstantin & Tania PopaSmaranda SălcudeanLucica & Gheorghe Tăbăcaru

Petru & Emilia TruşcăRamona & Dorin Vingan

STIMULENTUL II

Elisaveta & Alexandru PocaznoiVajda Katalin

STIMULENTUL III

Gizella & Marius BotişCamelia & Daniel Dincuţă Aurel & Veronica Meşter

Programul de mașinăManagerii Activi și Recunoscuţi care îndeplinescurmătoarele condiţii timp de trei luni consecutive:

Detalii în capitolul 10 din Politicile Companiei.

Puncte credit necesare Stimulent 1 Stimulent 2 Stimulent 3

Prima lună 50 75 100

A doua lună 100 150 200

A treia lună 150 225 300

foreverliving.ro 19

Top 10 Noi DistribuitoriPrimii 10 Distribuitori care au acumulat celemai multe puncte de la Noii Distribuitori.

Page 20: Forever Noiembrie 2013

F O R E V E R | România & Republica Moldova | noiembrie 2013 | 17520

Calificările

lunii OCTOMBRiE

Asistent SupervizoriRadoi Dana & Marian Teodor Craiova.Dj Paraschiv Maria & Ion Botosani Aldea Iuliana & Gheorghe Falticeni Vida Varvara Arad Deac Maria & Marinel Cluj Napoca Palanceanu Catalin & Marcela Sat Gheraesti Olaru Elena & Ionut Florin Constanta Romanet Angela Bacau Maican Lucretia Marilena Medgidia Ancuta Florin & Adriana Ionelia Focsani Sigartau Nicoleta & Matei Marcel Bistrita Forro Magdalena Deva Elekes Zsuzsanna & Zsolt Tg.Mures Ciocarlan Nelu & Claudiu Diana Timisoara Dume Cristian Lucian & Victoria Oradea Botnari Mihaela Otilia Brasov Drob Saveta Carmen Paltinoasa Moldovan Adelaida Mariana Arad Rusu Ioan & Maria Satu Mare Paraschivescu Dan Adrian Bucuresti Monineti Cornelia Maria Com Sacu Mihai Iuliana & Ion Berceni-Ph Rugina Elena Gabriela Brasov Pop Carmen Mihaela Satu Mare Vladuianu Liliana Galati Busa Eugen Dumitru Arad Pirlea Mariana Arad Popa Florica Oradea Boroianu Mihaela & Gheorghe Falticeni Carlan Dorina Bucuresti Surupaceanu Ecaterina Tirgu Jiu Jud Dolj Parau Maria Dezmir Ilie Ion Catalin Breaza Soldanescu Paraschiva Falticeni Sandu Stefana Tulcea Mihalache Roxana Valentina Constanta Corca Ana Zarnesti Buligioiu Adela Dana Slatina Ackerman Dana Arad Laczko Sara Claudia Com.Remetea Miclaus Cristina Lovrin Costache Anne Mary Roxana Ploiesti Sufana Constantin & Marioara Sibiu Selyem Gabriela Constanta Suciu Gabriela Aissa Cluj Napoca Branza Mioara Galati Filimon Alexandra Batarci Mireuta Daniel Ioan Suceava Macineanu Mihaela Steluta Braila

Gurguta Niculina Bacau Tudosa Marinela Bacau Ivanescu Maria Oradea Salagean Mariana Oradea Schecek Iudith Oradea Moldovan Dorin Tritenii De Jos Piroux Camelia Alina Timisoara Tm Radu Verginia Onesti Codrea Ninela Iasi Gaspar Erika & Erno Lazarea Malai Anca Paula Satchinez Ispas Claudia Nicoleta Constanta Pop Florin & Andreea Zalau Nicolae Cristina-Iulia Tirgoviste Banesaru Dorina Giurgiu Platon Daniela Mizil Tanase Simona Arges Donea Nicoleta Bucuresti Scarlat Luminita Bucuresti Molnar Tiberiu Francisc Oradea Mititelu Smaranda Bucuresti Balas Ioan Radu Suceagu Stoia Elena & Mocan Samuel Alba Iulia Pascal Gabriela Timisoara Szekely Imola Turda Nyulas Kinga Od.Secuiesc Lupas Elena Brusturoasa Barta Andrea Csilla Od.Secuiesc Karoly Csilla Od.Secuiesc Coman Bianca Valentina Sibiu Barabas Maria Od.Secuiesc Cojocariu Petrica Bistrita Silaghi Angelica Resita Burlacu Angela Iasi Asimionesei Laura Cristina Piatra Neamt Scheuleac Maria Ancuta Stulpicani Suciu Alexandru-Marin Arad Maxim Ana Iasi Rusu Veronica Ioana Cluj Napoca Gal Francisc & Eva Ciumani Ursu Daniela Roxana Com Tintesti Stamescu Anghel & Lucretia Bucuresti Radu Luminita Ploiesti Constantin Maria Magdalena Com Cateasca Sachelia Anca Maria Cimpina Dedu Dacian Florin & Alina Georgiana Ploiesti Ghervan Gianina-Georgeta Suceava Blana Irina Mirela Baia Mare Vlad Cristian Nicolae Ploiesti

Dumitru Maria Emilia & Andrei Ploiesti Craciun Gabriela Gheorghe Com Perisoru Lungu Elena Falticeni Papp Peter Targu Mures Banu Adrian & Marilena Anca Bucuresti Adam Iuliu Gheorghe Targu Mures Caprar Silviu Raul Cluj Napoca Dombi Vasile Dorel & Emilia Cluj Ligner Daniela Timisoara Chis Lucia Timisoara Moraru Gafita Gabriela Secuieni Cristea Laurentiu & Sanda Corina Brasov Silaghi Renata & Sergiu Satu Mare Apetri Loredana Vatra Dornei Balan Anica & Alecu Focsani Zabrautanu Maria Onesti Tikosi Csilla Od.Secuiesc Badiceanu Elena Andreea Bucuresti Szente Csaba Janos Sf.Gheorghe Jakab Eniko Od.Secuiesc Nagy Maria Od.Secuiesc Gheorghe Cristiana Lucica Birla Boila Daciana Maria Dirlos Szabo Gabriela Brasov Becze Maria Ciceu Olah Alexandru Sebastian & Piroska Miercurea Ciuc Olteanu Ianos Comanesti Gota Emil Elisiu Sebes Mathe Edit Gizella Sighisoara Barbu Andrea Beatrix Sighisoara Micu Vasile Brasov Sideras Maria Medias Kovacs Eszter Sacele Nagy Laszlo Julia Brasov Bodor Simion Bistrita Tomovici Virgil Tg.Ocna Balan Gabriela Marioara Dorohoi Maduta Lidia Lavinia & Ovidiu Arad Gal Agneta Salard Nicoara Stefan Arad Pruneanu Oana Mihaela Vladimirescu Gabor Eduard Reimond Timisoara Incze Simona Mihaela Miercurea Ciuc Tutu Aurelian Iasi Stefan George Mircea Ilva Mica Sarb Maria Gianina Pilu Pescaru Doru Lugoj Cheosep Ergin Mangalia Moldoveanu Claudia Medgidia

Asistent SupervizoriDistribuitorii care au obţinut 2 p.c. în 2luni calendaristice consecutive.

Nume Localitate Nume Localitate Nume Localitate

Page 21: Forever Noiembrie 2013

foreverliving.ro 21

Sandu Gheorghe Braila Gudulai Catalin Silistea Hromei Maria Suceava Aghiorghiesei Janeta Dorina Scheia Rodinciuc Maria Suceava Bahrin Laura Carmen Suceava Crucianu Petru Iasi Nicorescu Olandina & Neculai Piatra Soimului Atanasiu Nicoleta Gianina Iasi Nafornita Sorin Paulina Bacau Nunu Maria Brusturoasa Andriesanu Aurica Roman Tarna Bacosca & Anca Izabela Horia Pintilie Mirela Focsani Boubatrin Dorina Manaila Focsani Hodl Rudolf Muller Falticeni Roata Liliana Suceava Vicol Dragos-Cristian Iasi Timisescu Maria Iasi Prunaru Nicoleta Eliana Craiova Mocanu Georgiana Nicoleta Corbu Miron Raluca Maria Constanta Burlacu Iulia N Balcescu Grosu Ana-Maria Constanta Despa Camelia Medgidia Pomana Ani Suzana Constanta Nita Marioara Braila Florea Ovidiu Cristinel Cosna Vaida Alexandru Baia Mare Farkas Anna Sfantu Gheroghe Ambrus Floarea Turnu Ruieni Turean Bogdan Ilie Campia Turzii Chichinas Dora Gabriela & Daniel Cluj Napoca Petrar Alexandra Rossana Cluj Napoca Crisan Sorin Reghin Stoian Madalina & Sabin Claudiu Craiova Mihalache Ionela Craiova Glavan Marilena Cerasela Rimnicu Vilcea Paval Rozalia Falticeni Antoniac Maria Bacau Rauta Vasile Nehoiu Ceaca Pauna & Gheorghe Cornel Focsani Sandulescu Niculae Suceava Palaghia Ramona Maria Botosani Chirea Liliana Ionela Roman Ureche Petronela Horia Alecsandrescu Elena Roxana Barnova Macovei Lili Focsani Banu Nicoleta Ploiesti

Dragan Aron Marioara Sibiu Dumitrache Florin Catalin Prahova Chirascu Viorel Catalin Bucuresti Lazarescu Loredana Georgiana Bucuresti Vladau Camelia Livia Bucuresti Benko Attila Gavril Cluj Gog Dorinel Zalau Behrendt Andreas Baia Mare Adam Agnes Targu Mures Ungvari Carmen Gyongyi Sinmartin Luca Nora Sylvana Targu Mures Terebes Bianca Mihaela Cluj Dragomir Oana Maria Cluj Boros Zsuzsanna & Bertagni Massimiliano Cluj Ardelean Paraschiva Sisesti Nicoreac Maria Seini Sigartau Emanuel Matei Bistrita Rebenciuc Ioana Baile Olanesti Pantea Todora Timisoara Dorobantu Rozalia Peciu Nou Gaspar Robert Istvan Arad Anita Adriana Suceava Tipau Ana & Sorin Florin Dolhesti Craciun Constantin Eugen & Ancuta Iulia Campulung Mold Burtila Ioan Tatarusi Bartos Lia Suceava Lupu Paul Roman Bontea Elena Scheia Ieremciuc Ionela Irina Scheia Olteanu Ionelia Buzau Chindea Ionel Iulian Piatra Neamt Caciula-Verde Marian Mugurel Turnu Magurele Georgescu Mihai Bucuresti Spinu Nicoleta Bucuresti Ciocanel Nuta Bucuresti Stoicea Elena Giurgiu Ene Constantin Com Magurele Ivascu Georgiana Clarisa Bucuresti Blanaru Emanuela Ofelia Focsani Nicolae Marius Medgidia Popa Doina Piatra Neamt Varzaru Elena Ploiesti Mihalcea Georgeta Bucuresti Dragomir Catalin Constantin Nehoiu Ionita Ioana Daniela & Florin Bucuresti Chirascu Marian Nelu & Petruta Bucuresti Burnuz Maria Pascani Pirvu Georgeta Bucuresti Roibu Luciana Bucuresti

Ciovica Mihaela Madalina Valcea Teodorescu Mariana Bucuresti Lupu Marian Com Prundu Magureanu Samuel Danut Bucuresti Stratulat Valeria Bucuresti Stan Andreia Bucuresti Ciobanu Alexandru Bucuresti Ciobanu Cristian Catamarasti Pavel Tudor Sorin Cluj Cozma Ana Baia Mare Ballarin Flavia Roberta Constanta Nadoleanu Mirela Luminita Murfatlar Ionescu Silvia Slatina Negricea Iuliana Craiova Deac Veta Rimnicu Vilcea Barbulescu Carmen Elena Craiova Voiculet Mariana Slatina Predescu Ofelia Mariana Slatina Dragnea Tamara Floarea Slatina Ghergher Mircea Sever Lugoj Postica Maria Com Peciu Nou Nan Daniela Florentina & Vasile Ineu Popa Mihaela Piatra Neamt Apetroe Elena Cristina Botosani Alistar Vasilica Vaslui Galea Sofia & Cristian Viorel Ploiesti Ilies Iosefina Eleonora Pitesti Tomescu Rodica Pitesti Nicodim-Belciu Lenuta Ilfov Deaconu Ioan Targoviste Carniciu Mihaela Bucuresti Ursache Ovidiu Dan Ploiesti Radu Iuliana Luminita Plopeni Bazilciuc Galina Chisinau Timofti Aurica Constantin Or Cantemir Goncear Victor Chisinau Cecoi Galina Or Chisinau Garbur Anjela & Pisson Philippe Rene Soldanasti Bujor Oleg Or Ialoveni Virtosu Vera Or Ungheni Mungiu Natalia Or Causeni Ribacov Gheorghe Or Cantemir Sirbu Igor & Mariana Or Straseni Dudus Marina Or Cantemir Ribacova Zinaida & Ribacov Piotr Rnul Cantemir Dudus Natalia Or Cantemir Caraus Tamara & Pantelimon Or Criuleni Gorea Victor Mindrila & Irina Mun Chisinau Ionichi Veronica Mun Chisinau

Nume Localitate Nume Localitate Nume Localitate

Asistent Supervizori

Calificările

lunii OCTOMBRiE

Page 22: Forever Noiembrie 2013

Forever LivingProducts România