Geneza Dupa Stiinta Spirituala

14
Aceasta este o scurtă prezentare generală a apariţiei Vieţii şi Universului, din punctul de vedere al ŞTIINŢEI SPIRITUALE Autor: Răzvan Petre www.spiritus.ro Fond muzical: Deep Sky Meditation

Transcript of Geneza Dupa Stiinta Spirituala

 • Aceasta este o scurt prezentare general a apariiei Vieii i Universului, din punctul de vedere al TIINEI SPIRITUALEAutor: Rzvan Petre www.spiritus.roFond muzical: Deep Sky Meditation

 • La nceput nu era nimic...Doar DUMNEZEUntr-o fericire absolutEl dorea s-i mpart fericireaDar nu avea cu cine...Atunci El a separat mici poriuni din Fiina Sadup chipul i asemnarea Sa: Spiritele.Dar spiritele trebuiau s difere prin ceva de Creator. i atunci El a inventat Universul locul unde ele capt o personalitate proprie, original.

 • nti a creat Spaiul i Timpul,

 • Particula i Vibraia.Din aceste 4 concepte primordiale a fost creat restul...

 • Cobornd din Sfera divin n Universul manifestat, spiritul se mbrac cu materie, care i formeaz aura sau perispiritul.Experienele i mbogesc personalitatea ntr-un mod unic, ce se reflect perfect n aura sa. Fiecare spirit este diferit.

  La nceput, spiritul este netiutor

 • Spiritele populeaz i anim UniversulPrin ele, Dumnezeu simte instantaneu tot ce se petrece pretutindeni. Spiritele sunt celulele corpului Su cosmic.Orice entitate sau fenomen este generat de un anumit tip de spirit. Tot ce ne nconjoar e viu, contient. Totul este coordonat perfect de Ierarhia spiritelor.Spiritele muncesc, se joac, experimenteaz, progreseaz nencetat - pentru a se apropia de perfeciunea divin.Dumnezeu creeaz clip de clip noi spiritei le pregtete planete, locuri de evoluie.

 • Dar spiritul se impurific n multe dintre experiene salePentru a se ridica spre Sfera Divin, spiritul se strduiete a se elibera de reziduurile acumulate (karma). Rentorcndu-se n Dumnezeire, spiritul desvrit i va pstra amintirile eseniale de la coala lumii, dar curate de suferine i ruti...

 • Idealul oricrui spirit este s se reuneasc cu Dumnezeu Tatl. Pentru a-i mplini visul de aur, spiritul accept diverse roluri n Univers.

 • Cnd spiritul se ncarneaz, ncepe viaa. Cnd spiritul prsete corpul, se numete moarte. Spiritul nu moare niciodat, el este o scnteie din Eternitatea Divin.Pe msur ce evolueaz i capt experien, spiritul d via - pe rnd - plantelor, animalelor, oamenilor. Evoluia spiritual este un drum foarte lung...Personalitatea spiritului cuprinde toate sufletele n care a fost rencarnat, este universal.

 • Pe msur ce spiritele se apropie de Sfera Divin, Dumnezeu nu se mai bucur singur, ci mpreun cu Fiii i Fiicele Sale.Iubirea druit de El se multiplic prin fiecare fiin ce o primete n suflet.Tot ce exist n Universul creat este schimbtor i efemer.Absolutul Divin triete ntr-o fericire etern i netulburat.

 • Omule, duci n tine un Spirit minunat!El te ine n via i te ndeamn la fapte bune i nobilei d identitatea.

 • i n pozele tale personale s-ar putea gsi astfel de forme luminoase (orbs)... tiinific vorbind, ele nfieaz aurele eterice (perispiritele) unor spirite libere, adic nencarnate.Avans manual la ultimul diapozitiv!Spiritele pot fi fotografiate de oricine! Iat cteva exemple selectate de pe www.spiritus.ro

 • GENEZA

  Prezentare general coninut n TIINA SPIRITUAL

  Autor: Rzvan Petre

  www.spiritus.ro

  1 martie 2010

  Muzica: Deep Sky MeditationSFRIT