Fisa Lucru Primavara

of 3 /3
Numele ______________________ Comunicare în limba română Test de evaluare- „Primăvara” 1. Ascultă cu atentie mesajul și colorează anotimpul care se potrivește textului. Într-o dimineață, mugurii de pe ramurile de măr au simțit mângâierea soarelui. Încălziți de emoția revederii cu soarele, au înflorit de veselie și au strigat: -A venit ...! 2. Colorează imaginile care îți amintesc de anotimpul primăvara.. 3. Desparte în silabe cuvintele reprezentate în imaginile de mai jos și reprezintă-le grafic (după modelul cuvântului „nor”); Colorează doar acele imagini care denumesc cuvinte cu două silabe și încercuiește imaginile care denumesc cuvinte cu trei silabe. 1

Embed Size (px)

description

Fisa Lucru Primavara

Transcript of Fisa Lucru Primavara

Page 1: Fisa Lucru Primavara

Numele ______________________

Comunicare în limba românăTest de evaluare- „Primăvara”

1. Ascultă cu atentie mesajul și colorează anotimpul care se potrivește textului. Într-o dimineață, mugurii de pe ramurile de măr au simțit mângâierea soarelui. Încălziți de emoția revederii cu soarele, au înflorit de veselie și au strigat: -A venit ...!

2. Colorează imaginile care îți amintesc de anotimpul primăvara..

3. Desparte în silabe cuvintele reprezentate în imaginile de mai jos şi reprezintă-le grafic (după modelul cuvântului „nor”); Colorează doar acele imagini care denumesc cuvinte cu două silabe și încercuiește imaginile care denumesc cuvinte cu trei silabe.

1

Page 2: Fisa Lucru Primavara

4. Desenează mai jos imagini care reprezintă cuvinte monosilabice.

5. Scrie pe liniatura de mai jos, următoarele elemente grafice.

2

Page 3: Fisa Lucru Primavara

3