Ecoreca Food 2014

104
2014

description

 

Transcript of Ecoreca Food 2014

Page 1: Ecoreca Food 2014

2014

Page 2: Ecoreca Food 2014
Page 3: Ecoreca Food 2014

VIN

2014

Page 4: Ecoreca Food 2014

Veneto este o regiune viticolă din nord-estul Italiei, una dintre cele mai productive regiuni cunoscută și sub numele de Venezie și cea mai mare producătoare de DOC. Regiunea Veneto produce multe vinuri albe DOC și este patria vinurilor Soave.

Regiunea este protejată din punct de vedere climatic de către Alpi, care formează extremitatea de nord a regiunii. Acest climat rece este perfect pentru diferitele soiuri de struguri alb cum ar fi Garganega, în timp ce căldura câmpiilor Adriatice este perfectă pentru vinurile roșii DOC Valpolicella, Amarone și Bardolino.

Cererea mare de vinuri din zona Veneto de către piață americana și europeană i-a îndemnat pe producătorii regiunii să experimenteze varietăți de soiuri ca Cabemets, Chardonnay și Pinot.

Friuli-Venetia Giulia este Parte a Republicii Veneția în trecut și cu regiuni sub influentele Imperiului Austro-Ungar, vinul specific acestor dealuri prezintă influențe slave și germane notabile. În zona Fiuli-Venetia există 11 vinuri DOC și 3 vinuri DOCG. Totodată, regiunea deține 3 IGT: Alto Livenza, delle Venezie și Venezia Giulia. Aproape 62% din vinurile produse în regiune sunt clasificate DOC. Regiunea este cunoscută în mod special pentru vinurile albe care sunt considerate a fi unele dintre cele mai bune vinuri italiene. Împreună cu Veneția și Trentino-Alto Adige, regiunea Friuli-Venetia Giulia formează trioul regiunilor ce se clasează, împreună cu Toscana și Piemonte, în topul celor mai bune regiuni viticole din Italia.

Trentino-Alto Adige este o regiune autonomă situată în nord-estul Italei. Provinciile cunoscute pentru producția de vinuri sunt Trentino și Tirolul de Sud. Această regiune este cunoscuta pentru influențele nemțești și austriece datorită perioadei în care s-a aflat sub dominație Austro-Ungara și a Sfântului Imperiu Roman.

Datorită istoriei sale unice și a localizării între sudul Alpilor și Dolomites, în regiunea Trentino-Alto Adige cresc o gamă largă de soiuri de vin pe care nu le putem găsi în alte zone ale Italiei. Printre acestea se numără Müller-Thurgau, Schiava, Lagrein, Sylvaner, Riesling și Gewürztraminer.

Caracteristicile unice ale vinurilor specifice regiunii Emilia-Romagna fac din aceasta cea mai excentrică regiune nordică. Cel mai bun vin specific regiunii Emila-Romagna este Lambrusco, un vin roșu frizzante

care are în compoziție soiuri de struguri care cresc în cele patru zone DOC ale regiunii.

În partea de sud a regiunii sunt realizate unele dintre cele mai apreciate vinuri albe făcute din soiurile Malvasia, Trebbiano și Ortrugo precum și vinuri roșii savuroase realizate din soiurile de struguri Barbera și Bonarda. Deși în zonele Colli Piacentini, Colli Bolognesi și Colli di Parma majoritatea vinurilor mature sunt realizate din soiurile Sauvignon, Chardonnay, Pinot, Barbera, Cabernet și Merlot, majoritatea vinurilor din Emilia Romagna sunt efervescente și oarecum ușoare.

În ultimele decenii ale ultimului secol a Campaniarenăscut dinamic luând naștere noi tipuri de vinuri, fapt care a tras după sine creșterea numărului de vinuri DOC de la 9 în 1975 la 19 la sfărșitul anului 2000.

Regiunea Campania detine o multitudine de soiuri de struguri precum Fiano, un soi de struguri cunoscut de catre Romani sub denumirea de Viti Apiana, Greco, care a fost prima data de cultivat de catre greci, Coda di Volpe, denumit astfel de catre Pliny dupa forma ciorchinelui si Pedirosso.

Cele mai cunoscute vinuri din regiunea sunt PiemonteBarolo și Barbaresco având în compoziția lor soiul de struguri Nebbiolo. Alți struguri populari folosiți pentru a produce vin roșu sunt Barbera și Dolcetto. Vinul făcut din struguri Barbera este adesea fructat și delicat având mai puțin tanin decât vinul din struguri Nebbiolo. Pe de altă parte, chiar dacă numele Dolcetto indică ceva dulce strugurii sunt foarte puțin dulci. Vinurile în a căror compoziție intră soiul Dolcetto sunt seci și trebuie consumate tinere.

Regiunea este recunoscută pentru vinurile Lombardiaspumante din ariile Franciacorta și Oltrepo Pavese. În Lombardia se produc vinuri liniștite roșii, albe și roze în a căror compoziți intră o varietate de soiuri de struguri locali dar și internaționali incluzând vinul Nebbiolo produs în regiunea Valtellina și vinul alb Trebbiano di Lugana produse pe malurile lacului Garda.

Regiunile viticole din jurul lacului Garda sunt cunoscute pentru vinul roze Chiaretto roze – un cupaj din soiurile Barbera, Gropello, Marzemino și Sangiovese. Vinurile roșii au în compoziție același amestec de soiuri, dar de o culoare mai închisă și mai corpolente. Vinurile din soiul Gropello sunt corpolente și taninoase. Vinurile albe Lugana au în compoziția lor soiul de struguri Trebbiano și sunt cunoscute pentru fructuozitatea lor.

Alte vinuri din regiunea Lombardia includ în compoziția lor soiuri dulci ca Moscato Passito și soiurile specifice vinurilor roșii ușoare ca Schiava și Barbera.

Localizată în centrul Italiei, este regiunea cu Toscana cele mai recunoscute zone viticole. Chianti, Brunello di Montalcino și Vino Nobile di Montepulciano ce conțin în principal soiul de struguri Sangiovese, în timp ce soiul Vernaccia este baza vinului alb Vernaccia di San Gimignano.

Solul specific zonei Toscana este unul sărac și producătorii subliniază producția scazută și nivel de calitate crescut al vinurilor. Mai mult de 80% din vinurile produse în regiune sunt vinuri roșii.

Soiul de struguri Sangiovese este predominant pe dealurile Toscanei. Cabernet Sauvignon a fost plantat pe dealurile Toscanei de peste 250 de ani. Alte soiuri internaționale care se cultivă în Toscana sunt Cabernet Franc, Chardonnay, Merlot, Pinot Noir, Sauvignon Blanc și Syrah. Printre varietățile de soiuri de struguri roșii din zona soiurile Canaiolo, Colorino, Malvasia Nera și Mammolo sunt cele mai frecvent plantate. Când vine vorba despre soiuri de struguri albi cel mai răspândit pe dealurile Toscanei este Trebbiano, urmat de Malvasia, Vermentino și Vemaccia.

Marche produce o mare varietate de vinuri incluzând 13 varietăți de vinuri DOC. Multe dintre aceste vinuri sunt foarte puțin cunoscute în afara Italiei dar vizitatorii acestei regiuni sunt plăcut surprinși atunci când gustă vinul produs în micile moșii având în compoziția sa soiul de struguri Sangiovese. Cele mai comune soiuri de struguri care cresc pe dealurile regiunii sunt: Montepulciano d'Abruzzo, Sangiovese, Ciliegiolo, Pinot Nero, Verdicchio, Trebbiano, Malvasia, Vernaccia Nera și Maceratino. Alte soiuri specifice zonei sunt variante adaptate locului ale Pinot Noir, Pinot Gris și Pinot Bianco.

Abruzzo este localizată în regiunea muntoasă centrală a Italiei de-a lungul mării Adriatice. Terenul accidentat al regiunii, 65% fiind acoperit de munți, a ajutat la izolarea regiunii de influențele vechilor Romani dar ți a etruscilor din Toscana însă zona are propria sa istorie legată de producția vinului.

Astăzi, mai mult de 42 de milioane de sticle de vin sunt produse anual în Abruzzo, poziționându-o astfel pe locul cinci în topul regiunilor viticole din Italia. Cel mai semnificativ vin al regiunii este Montepulciano

d'Abruzzo în a cărui compoziție intră soiul de struguri Montepulciano care este diferit de soiul de struguri Sangiovese care se află în spatele vinului specific zonei Toscana – Vino Nobile di Montepulciano. Împreună cu Trebbiano d'Abruzzo, Montepulciano d'Abruzzo este cel mai exportat vin DOC al Italiei, în special în Statele Unite ale Americii.

Sicilia are mai multe podgorii decât oricare dintre celelalte regiuni italiene concurând cu Apulia pentru primul loc ca cel mai mare producător de vinuri.

Printre vinurile de desert care reprezintă aproximativ 90% din producția DOC. Varietatea soiurilor care se găsesc în Sicilia sunt un amestec de soiuri indigene cât și globale, fiind prezente o mulțime de soriuri DOC. Soiul indigen roșu este Nero d'Avola iar omologul său alb este Cattaratto. Alte soiuri de struguri roșii populare sunt Nocera, Frappato, Norello, Perricone, Primitivo și Syrah. Soiuri de struguri albi populare sunt Grillo, Inzolia, Carricante, Grenico, Chardonay, Malvasia si Moscato (care intra in compozitia vinului desert, Moscato di Pantelleria DOC).

Teritoriul este propice dezvoltării podgoriilor. SardinieiCombinația dintre dealuri și câmpii, zone de coastă și zone intracontinentale oferă o diversitate de topografie și medii climatice. Datorită acestei topografii foarte diversificate, tipurile de soluri sunt foarte variate - de la granit, calcar și până la argile bogate în minerale și nisipuri.

Soiurile de viță de vie plantate în Sardinia se diferențiază de cele ale oricărei regiuni italiene. Pe insulă se găsesc soiuri de vin de origine franceză și spaniolă, cum ar fi: Grenache, Carignan, Cabernet Sauvignon și Bobal. Soiurile italiene prezente pe insulă sunt Malvasia și Vermentino, deși și Vermentino poate fi doar considerat soi italian fiind plantat mai mult în Corsica și în sudul Franței decât în regiunea sa natală, Liguria. Moscato Bianco, soi omniprezent în jurul Mediteranei, contribuie la sentimentul pan - Mediteraneean al regiunii viticole sardiniene. Pe lângă soiurile de struguri bine cunoscute amintite mai sus, pe insulă se pot găsi și soiuri exclusiviste, inclusiv Torbato, Semidano, Niederra, Nuragus, Monica și Nasco – ultimele trei fiind soiuri DOC, specifice zonei Cagliari.

Page 5: Ecoreca Food 2014

ItaliaRegiuni Viticole

Page 6: Ecoreca Food 2014

Cantina Enrico Serafino a fost fondată în 1878 în oraşul Canale d'Alba – unul dintre principalele oraşe ale districtului Roero şi un important centru agricol care datează din Evul Mediu.

Înfiinţată de omul de afaceri şi proprietarul terenurilor Enrico Serafino, casa de vinuri a devenit în scurt timp una din cele mai importante din Piedmont şi printre primele în clasamentul vinurilor vândute în Italia cât şi în străinătate.

La începutul anului 1990 echipamentele de producţie au fost modernizate. Începând cu 2002 întregul proces de producţie a fost modernizat printr-un sistem de monitorizare şi control.

Compania se caracterizează prin producţia de vinuri specifice zonei Piedmont, cele mai apreciate fiind Roero, Arneis şi Barbera, dar şi elegantul Barolo şi Barbaresco, în a căror compoziţie intră soiul de struguri Nebbiolo.

Piemonte, Italia

vin albMoscato d’Asti DOCG

struguri Moscato Biancozona Piemonte

0,75 litri • 5,5% alcool417041

vin albGavi DOCG

struguri Cortesezona Piemonte

0,75 litri • 13% alcool417066

vin roșuBarolo DOCG

struguri Nebbiolozona Piemonte

0,75 litri • 14% alcool417501

vin roșuBarbaresco DOCG

struguri Nebbiolozona Piemonte

0,75 litri • 14% alcool417547

vin roșuBarbera d’Asti DOC

struguri Barberazona Piemonte

0,75 litri • 13,5% alcool417501

PAGINA 04 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

Page 7: Ecoreca Food 2014

PAGINA 05 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

Piemonte, Italia

Istoria Vilei Sparina datează din 1700, când o parte a structurii a fost o colonie, construita de marchizul Franzoni din Genova, înconjurată de podgorii, în inima zonei celebrului Gavi. Au rămas de-a lungul anilor pivniţe subterane de mari

dimensiuni perfect întreţinute, mărturie a activității vinicole înfloritoare din secolul al XVIII-lea.

Calitate, personalitate și vinuri deosebite. Acest lucru este acum Villa Sparina.

O echipă care, la orice nivel, își face munca cu pasiune, conștientă fiind că totul vine de la pământ.

Villa Sparina include 100 de hectare de teren, dintre care 70 sunt cultivate cu viţă de vie autohtone destinate producţiei de vin Gavi şi Barbera. Şi dacă este adevărat că vinurile bune iau naștere în primul rând din vie, toate podgoriile sunt plantate pe pământul cel bun, au o expunere excelentă şi se bucură de o climă blândă. Aceşti trei factori favorizează

producerea de vinuri naturale deosebite.

vin albGavi

del Comune di GaviDOCGstruguri Cortesezona Piemonte

0,375/0,75/1,5 litri • 12,5% alcool81106

vin roșuBarbera del Monferrato

Superiore DOCGstruguri Cortesezona Piemonte

0,375/0,75/1,5 litri • 14% alcool51006

Page 8: Ecoreca Food 2014

Într-un loc retras, la poalele dealurilor din jurul Veronei există un loc cu tradiție în producerea vinului de înaltă calitate. Crama a fost fondată în secolul al 19-lea, din pasiunea și dorința fondatorilor pentru a exploata și disemina imensul

potențialul de a produce vin de o calitate superioară din podgoriile proprii. Afacerea de familie este acum în mâinile celor doi veri Alessandro și Pietro, însoțiți de Claudio, Elena, Nicola și Davide, toți întruchipând a treia generație de tineri antreprenori.

Experiența lor vastă, începând cu selecționarea atentă a soiurilor de struguri și până la atenția acordată fazei delicate de urcare a producției de Amarone precum și a tehnicii de producție a Ripasso, este acompaniată de experimente constante și

orientarea continuă spre tehnologii inovative.

Potențialul afacerii a crescut o dată cu îmbunătățirea procesului de producție și cu implementarea unui nou sistem. Cultura, entuziasmul și caracterul sunt reflectate în toate vinurile, care de-a lungul anilor au devenit adevărate mărci de calitate.

Piemonte, Italia

vin roșuAmarone della

Valpolicella Classico DOCMontefante

struguri Corvina 70%,Rondinella 20%, Molinara 5%,

Dindarella 5%zona Piemonte

0,75 litri • 5,5% alcool

vin albSoave Classico DOC

struguri Garganega 85%,Trebbiano 8%, Pinot Bianco 7%

zona Piemonte0,75 litri • 12% alcool

vin roșuAmarone

della ValpolicellaClassico DOC

struguri Corvina 70%,Rondinella 20%, Molinara 10%

zona Piemonte0,75/1,5 litri • 14,5% alcool

vin roșuValpolicella Classico

Superiore DOCstruguri Corvina 60%,

Rondinella 30%, Molinara 10%zona Piemonte

0,75 litri • 13% alcool

vin rozeBardolino Chiaretto DOC

struguri Corvina 60%,Rondinella 25%, Molinara 15%

zona Piemonte0,75 litri • 12% alcool

PAGINA 06 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

Page 9: Ecoreca Food 2014

Costaripa este situată în inima regiunii Valtenesi în Moniga del Garda, înconjurată de plantații de viță de vie. O companie ce îmbină tehnologia, tradiția și pasiunea.

O familie, o pasiune dar mai ales un proiect deosebit în regiunea Valtenesi. Generații dedicate pământului și rodurilor lui. Există un capitol de neuitat în istoria vinicolă italiană dedicat acestei mici întinderi de pământ, ce se află la răsărit de lacul

Garda.

În acest ținut al vinului Chiaretto, unde soiul principal de struguri este groppello, Mattia Vezzola, după realizarea spumantelor sale Metodo Classico, reinventează Chiaretto-ul cu Rosa Mara, rose-ul ce redă o nouă imagine a producției

de vin din Valtenesi: proaspăt ca un vin alb dar conținând și o parte din structura tipică a celor roșii.

Costaripa înseamnă emoție și dedicare a oamenilor ce iubesc calitatea.

Lombardia, Italia

vin albPievecroce Lugana DOC

struguri Trebbiano di Luganazona Lombardia

0,375/0,75 litri • 13% alcool50006

vin rozeRosaMara

Garda Classico DOCstruguri Groppello, Marzemino,

Sangiovese, Barberazona Lombardia

0,375/0,75/1,5/3 litri12,5% alcool

80006

vin rozePalmArgentina

Vino Dolce DOCstruguri Groppello, Marzemino,

Moscato Rosazona Lombardia

0,5 litri • 9,5% alcool05010

vin roșuCastelline Garda

Classico Groppello DOCstruguri Groppello Gentile

zona Lombardia

0,75 litri • 12,5% alcool60006

PAGINA 07 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

Page 10: Ecoreca Food 2014

Lombardia, Italia

PAGINA 08 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

La Montina ia naștere în Franciacorta pe 28 aprilie 1987 din dorința a trei din cei șapte frați Bozza: Vittorio, Gian Carlo si Alberto. Crescuți la țară, cei trei și-au dăruit toată pasiunea pământului și enologiei încă din tinerețe. Asta pentru că tatăl

lor lucra deja vița de vie și producea vin roșu.

Azi La Montina numară multe recolte bazate pe concepte și tehnologii moderne dar cu toate acestea este păstrată tradiţia consacrată. Ținutul La Montina se dezvolta pe o suprafata cultivata de cca. 72 de hectare dispuse in 7 regiuni din

Franciacorta. Viile, dispuse predominant in zone deluroase, plantate pe sol calcaro-argilos, cu un randament în jurul valorii de100 de chintale pe hectar, duc la o productie medie de 450.000 de sticle pe an. Vinurile Franciacorta La

Montina sunt produse dupa normele stricte ale Consortiului Vinurilor Franciacorta din care face parte, si care sunt unele dintre cele mai restrictive la nivel mondial in ceea ce priveste Metodo Classico. Caracteristica sa este refermentarea naturala in sticla si maturarea pe drojdie pe o perioada de minim 18 luni pentru vinurile de baza, 30 de luni pentru

Millesimati si peste 60 de luni pentru Rezerve.

vin spumantFranciacorta

Rose Demi Sec DOCGstruguri Pinot Nero 60%,

Chardonnay 40%zona Lombardia

0,75 litri • 12,5% alcoolFCROSD08

vin spumantFranciacorta RosatumRose Extra Brut DOCG

struguri Pinot Nero 85%,Chardonnay 15%

zona Lombardia

vin spumantFranciacorta

Brut DOCGstruguri Chardonnay 95%,

Pinot Nero 5%zona Lombardia

0,75 litri • 12,5% alcoolFCBRU08

0,75 litri • 12,5% alcoolFCROSE08

Page 11: Ecoreca Food 2014

Trentino, Italia

Spumantele Ferrari nu au fost create din intamplare: reprezinta fructul naturii si munca omului. Pamantul, serile reci revigorante, roua noptii si briza diminetii, combinate cu pasiunea si tenacitatea omului. Sufletul spumantului Ferrari ia

nastere din plantatii de vita de vie ingrijite si ocrotite ca o gradina. Fiecare rand si fiecare podgorie sunt urmarite si ingrijite pana se obtin cele mai bune fructe.Ajunsi la maturitate, strugurii sunt culesi si selectionati manual, iar apoi

transportati in crama pentru delicatul si complexul proces de vinificatie. Gazduirea generoasa a naturii in aceste locuri face ca fiecare recolta sa fie un eveniment, o provocare castigata.

Uitam pentru o clipa graba, oboseala si zgomotul. Procesul ce duce la maturarea spumantului Ferrari este o calatorie lunga spre perfectiunea gustului, rezultatul perfect ce ia nastere din natura si priceperea omului. Zona in care se afla

crama inspira ani de istorie. O istorie ce se reinnoieste an dupa an si ajunge inspumata pentru a ne bucura zilele.

Ca un toast!

vin spumantDemi Sec DOC

struguri Chardonnayzona Trentino

0,75 litri • 12,5% alcool1660111

vin spumantBrut Trento DOCstruguri Chardonnay

zona Trentino0,75 litri • 12,5% alcool

1660110

vin spumantRose Trento DOC

struguri Chardonnay 40%,Pinot Nero 60%

zona Trentino0,75 litri • 12,5% alcool

1660130

vin spumantPerle 2006 DOCstruguri Chardonnay

zona Trentino

0,75 litri • 12,5% alcool661040

vin spumantPerle Rose DOC

struguri Chardonnay 20%,Pinot nero 80%

zona Trentino

0,75 litri • 12,5% alcool611041

vin spumantGiulio Ferrari DOC

struguri Chardonnayzona Trentino

0,75 litri • 12,5% alcool161050

PAGINA 09 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

Page 12: Ecoreca Food 2014

Alto-Adige, Italia

PAGINA 10 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

Pentru a face un bilanț al ultimilor zece ani, putem afirma că în vinurile Joseph Hofstatter se regăses caracterul specific al podgoriilor și al soiurilor locale. În ținutul Hofstatter se cultivă cele mai cunoscute soiuri din zona Alto Adige. De fapt, numele Hofstatter este purtat și de viile situate pe ambele margini ale zonei Adige. Activitatea în podgorii ne duce cu

gândul în mod constant la noi provocări: zeci de ani de monocultură au epuizat terenul, i-au supt seva, seva de care vița de vie are nevoie pentru a rămâne sănătoasă şi pentru a dezvolta puterea sa deplină. Are nevoie de putere, acum mai

mult ca oricând, pentru a face față condițiilor meteorologice extreme.

Prin muncă, dăruirea și pasiunea necondiționată a oamenilor, podgoriile renasc an de an și dăruiesc din rodul lor aroma, culoarea și intensitatea ce caracterizează vinurile Joseph Hostatter.

vin albdeVite IGT

struguri Pinot Bianco,Müller Thurgau,

Sauvignon Blanc, Rieslingzona Alto-Adige

0,75 litri • 13% alcoolGAVI075

vin albMüller Thurgau DOC

struguri Müller Thurgauzona Alto-Adige

0,75 litri • 12,5% alcool13631

vin albGewürztraminer DOC

struguri Gewürztraminerzona Alto-Adige

0,75 litri • 14% alcool13501

vin roșuLagrein DOCstruguri Lagrein

zona Alto-Adige

0,75 litri • 13% alcool03220

vin roșuMerlot DOCstruguri Merlot

zona Alto-Adige

0,75 litri • 13% alcool03230

vin roșuCabernet Sauvignon DOC

struguri Cabernet Sauvignonzona Alto-Adige

0,75 litri • 13% alcool03210

Page 13: Ecoreca Food 2014

Emilia Romagna, Italia

Cramele Medici Ermete au luat naștere acum un secol în zona care prin excelență este tărâmul Lambrusco-ului. Familia Medici a reușit să

construiască și să cultive un patrimoniu de experiențe atent păzite și îmbogățite. Doar în acest mod au putut fi transmise din generație în

generație dragostea și devotamentul pentru vin.

Culturile de viță de vie sunt poziționate în zona de producție a Lambrusco-ului Reggiano D.O.C, de-a lungul văii râului Enza, pe terenuri predominant

pietroase și adecvate producției de struguri selecționați. Operațiunile de depozitare, de maturare și refermentare ale vinurilor sunt realizate cu cele

mai bune tehnologii disponibile în acest moment și prin procedee moderne ce permit păstrarea vinului la o temperatură atent controlată.

vin albLambrusco

Bianco Dolce DOCstruguri Maestri, Salamino,

Maranizona Emilia Romagna

0,75 litri • 8% alcoolMALVDOC

vin albLambrusco EmiliaBianco Dolce IGT

struguri Maestri, Salamino,Marani

zona Emilia Romagna

0,75 litri • 8% alcoolBIAVILLA75F6

vin rozeLambrusco EmiliaRosato Dolce IGT

struguri Maestri, Salamino,Marani

zona Emilia Romagna

0,75 litri • 8% alcoolROSADVILLA75F6

vin rozeLambrusco

Reggiano Rosato DOCstruguri Reggiano, Salamino,

Maranizona Emilia Romagna

0,75 litri • 8% alcoolDOCROSD

vin roșuLambrusco

Grasparossa Dolce DOCstruguri Grasparossa

zona Emilia Romagna

0,75 litri • 8% alcoolGRASPAQUE

vin roșuLambrusco

Reggiano Secco DOCstruguri Salamino, Marani

zona Emilia Romagna

0,75 litri • 11% alcoolDOCSQUE

vin roșuLambrusco Emilia

Rosso Dolce IGTstruguri Maestri, Salamino,

Maranizona Emilia Romagna

0,75 litri • 8% alcool110DVILLA75F6

PAGINA 11 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

Page 14: Ecoreca Food 2014

Friuli Venezia Giulia, Italia

PAGINA 12 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

Este o poveste a familiei care a îndurat două războaie mondiale, a trăit la început în imperiul Austro-Ungar și apoi în tânărul Regat al Italiei, pe tărâmul stâncos al peninsulei Istrian și laguna lui Grado, înainte de a se stabili pe dealurile din

Friuli. Livio Felluga a trebuit să facă față unei alte bătălii pentru a reînvia dealurile, convins că doar viticultura de înaltă calitate ar putea readuce la viață zona rurală Friuliana.

Tradiția familiei se extinde pe mai mult de cinci generații, înapoi în vremurile când Fellugienii făceau Refosco și Malvasia în Isola d'Istria. Acum 70 de ani, îndemânarea familiei a fost adusă în Friuli de cel mai în vârstă fiu al celei de-a patra

generații, Livio. Astăzi, moșia Livio Felluga se întinde pe mai mult de 160 de hectare de dealuri în Collio și Colli Orientali del Friuli, cu 135 de hectare de vie plantată.

vin albPinot Grigio Colli

Orientali del Friuli DOCstruguri Pinot Grigio

zona Friuli-Venezia Giulia

0,375/0,75 litri • 13% alcoolPGCF6

vin albSauvignon Colli

Orientali del Friuli DOCstruguri Sauvignon

zona Friuli-Venezia Giulia

0,75 litri • 12,5% alcoolSACL6

vin albIllivio DOC

struguri Pinot Bianco,Chardonnay, Picolit

zona Friuli-Venezia Giulia

0,75/1,5 litri • 13,5% alcoolIL6

vin albChardonnay Colli

Orientali del Friuli DOCstruguri Chardonnay

zona Friuli-Venezia Giulia

0,75 litri • 13% alcoolCHCF6

vin albTerre Alte DOC

struguri Friulano,Pinot Bianco, Sauvignon

zona Friuli-Venezia Giulia

0,75 litri • 13,5% alcoolTA1

Page 15: Ecoreca Food 2014

Marche, Italia

Casa de vinuri Velenosi este localizată în Ascoli Piceno, un oraș bogat în istorie în regiunea Marche, în centrul italiei, la 25km de Marea Adriatica, la 150-200m deaspra nivelului mării. Solul în zonă este în general argilos și fertil.

Ferma de 105 hectare a fost plantată cu mai multe soiuri, cum ar fi: Trebbiano, Pecorino, Passerina, Verdicchio, Malvasia, Pinot Nero, Chardonnay, Muller Thurgau, Montepulciano, Sangiovese, Merlot, Cabernet Sauvignon, Schiraz și Petit Verdot.

Ferma Velenosi Ercole a fost înființată în 1984, mulțumită a doi tineri antreprenori, Angela și Ercole Velenosi. Ei au exploatat domeniul vinurilor doar pentru câteva decenii dar pasiunea lor le-a permis să învețe rapid și să iși

îmbunătățească tehnicile de creștere a viilor și de obținere a vinului, să creeze o cramă cu echipament modern și să obțină vinuri excelente. În 2005 compania și-a consolidat rolul de lider în industria producției de vinuri din Marche, după ce Paolo Garbini, un fost om de afaceri din indutria creșterii de animale, s-a alăturat firmei. Attilio Pagli este consilierul lor

în producția vinurilor.

vin roșuRosso Piceno Superiore

Brecciarolo DOCstruguri Montepulciano,

Sangiovesezona Marche

0,75 litri • 13,5% alcoolRPS0875

vin albVerdicchio Classico DOC

struguri Verdicchiozona Marche

0,75 litri • 13% alcoolVE1075

vin roșuLudu Offida Rosso DOC

struguri Montepulciano,Cabernet Sauvignon, Merlot

zona Marche

0,75 litri • 14% alcoolLU0775

vin roșuRoggio del Filare

struguri Montepulciano,Sangiovese

zona Marche

0,75 litri • 14% alcoolLU0775

vin roșuVino di Visciola Dolce

struguri Montepulcianozona Marche

0,75 litri • 13% alcoolVI75

PAGINA 13 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

Page 16: Ecoreca Food 2014

Emilia Romagna, Italia

PAGINA 14 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

Compania a lucrat timp de peste cincizeci de ani la San Giovanni în Marignano, în regiunea Emilia Romagna, în inima ţinuturilor dinastiei Malatesta.

Facilităţile de producţie şi podgoriile sunt situate în apropiere de San Clemente, o localitate rurală înconjurată de dealuri, unde viţa de vie domină peisajul.

Fondatorul Enio Ottaviani este încă o ancoră puternică pentru companie, iar prezenţa sa constantă ajută la menținerea unei legături solide între modificările necesare progresului și tradiţiile originale de vinicultură. Rezultatul splendid este

marca lor de calitate.

Astăzi, nepoţii lui Enio reprezintă noua generaţie de antreprenori, şi sub îndrumarea preţioasă a bunicului lor, ei au reînnoit întregul proces de producţie, dar în acelaşi timp, păstrând nealterate toate calitățile premium ale vinurilor fine.

vin alb168 Bianco

Trebbiano Rubicone IGT struguri Riesling 40%,

Sauvignon 30%, Pagadebit 30%zona Emilia Romagna

0,75 litri • 12,5% alcoolBRU975060

vin roșu168 Rosso

Sangiovese Rubicone IGT struguri Cabernet Sauvignon

zona Emilia Romagna

0,75 litri • 13,5% alcoolCAR1175060

vin albChardonnay

Mada IGTstruguri Chardonnay

zona Emilia Romagna

0,75 litri • 12,5% alcoolCRI1175060

vin albBianco Rubicone

Clemente Primo DOCstruguri Riesling 40%,

Sauvignon 30%, Pagadebit 30%zona Emilia Romagna

0,375/0,75/1,5 litri12,5% alcool

BRU975060

vin roșuCabernet

Filare 15 IGTstruguri Cabernet Sauvignon

zona Emilia Romagna

0,75 litri • 13,5% alcoolCAR1175060

vin roșuMerlot DOCstruguri Merlot

zona Emilia Romagna

0,75 litri • 15% alcoolSGSR87506

Page 17: Ecoreca Food 2014

vin roșuSangiovese di Romagna

SoleRosso DOCstruguri Sangiovese di Romagna

zona Emilia Romagna

0,75/1,5/3/6/12/18 litri13,5% alcool

SGSR87506

vin roșuRosso Rubicone

Novecento28 IGTstruguri Sangiovese

di Romagna 85%,Cabernet Sauvignon 15%

zona Emilia Romagna

0,75/6/12/18 litri • 14% alcoolRRU875060

vin spumantGesti

struguri Montepulciano 90%,Cabernet Sauvignon 10%

zona Emilia Romagna

0,75 litri • 11,5% alcoolSGSR87506

vin albChardonnay RubiconeSinfonia Frizzante IGT

struguri Chardonnayzona Emilia Romagna

0,75 litri • 11% alcoolCRIS7512

vin spumantSinfonia Brut

Chardonnay Rubiconestruguri Chardonnay

zona Emilia Romagna

0,75 litri • 11,5% alcoolSGSR87506

Page 18: Ecoreca Food 2014

Veneto, Italia

PAGINA 16 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

Astoria a fost fondată în 1987 de către o familie veche de viticultori, iar Paolo şi Giorgio Polegato, proprietarii, fac din calitatea vinurilor principala caracteristică. De fapt, produsele Astoria pot fi găsite în cele mai exclusiviste restaurante şi

baruri de vin.

Vinurile Astoria sunt produse în Farm De Brun în Refrontolo, în inima zonei Conegliano și Valdobbiadene, unde viţa de vie este cultivată pentru a produce vinuri de origine controlată (DOC).

Într-una din cele mai frumoase zone producătoare de vin din Italia, renumită pentru climatul său, patruzeci de hectare de teren atestă dulceaţa dealurilor şi linii armonice ale viţei de vie.

Compania lucrează în conformitate cu sistemul de calitate şi îşi leagă numele de cel mai important produs al tradiţiei vinului Veneto: Prosecco.

vin spumantLuxury Oro Brut

struguri specifici zoneizona Veneto

0,75 litri • 11% alcoolS123BI6GOL

vin spumantLuxury Argento Brut

struguri specifici zoneizona Veneto

0,75 litri • 11% alcoolS124BI6SIL

vin spumantLuxury Rose Brut

struguri specifici zoneizona Veneto

0,75 litri • 11% alcoolS125RO6PIN

vin spumantRose

Fashion Victimpecificistruguri varietăți s

zonei Trevistotozona Vene

0,75/3 litri • 11,5% alcoolS146RO6

vin spumantMoscato

Fashion VictimMoscatostruguri

zonei Trevistotozona Vene

0,75 litri • 7% alcool

vin spumantCuvee

Fashion Victimpecificistruguri varietăți s

zonei Trevistotozona Vene

0,75/1,5/3 litri • 11% alcool

Page 19: Ecoreca Food 2014

ZONĂ DE PRODUCŢIEţinutul Val de Brun

VIŢĂ DE VIEorientată nord-sud şi vest-est cu cca

4000/4500 butaşi pe hectar, cu o vechime medie de cca 8/12 aniPRODUCŢIE MEDIE

3/4 kg per butas echivalentul a 120/130 q.li per hectar

TEHNOLOGIErecolta este efectuata manual in

septembrie dupa care este efectuata zdrobirea urmata de macerare la rece si

decantarea statica a mustului. Fermentarea primara se efectueaza in recipiente de otel

la 18/19°C cu drojdii selectionate. Vinul nou este mentinut pe drojdii nobile timp de

cateva saptamani; faza succesiva este producerea spumei ce dureaza 20/25 zile la

18°. O data finalizata, spumantul ramane pe drojdii cateva saptamani. Se efectueaza

apoi imbutelierea si mentinerea in sticla pana la maturarea finala.

CARACTERISTICI ORGANOLEPTICEPERLAJ foarte fin şi persistent

CULOARE galben pai cu reflexii verzuiPARFUM delicat, personal prin sinergia

dintre aromele variate si parfumuri de drojdie; cu note

aromate intenseAROMĂ amplă, armonioasă, seacă

Loungevin spumant

9.5 Cold Winestruguri specifici zonei

zona Veneto

0,2/0,75/1,5/3 litri9,5% alcool

S150CW6

vin spumant9.5 Cold Wine Zerotondo

struguri specifici zoneizona Veneto

0,75 litri • 0% alcoolS154ZT6

vin spumantSweet Astoria Lounge

struguri specifici zonei Trevisozona Veneto

0,75 litri • 7% alcoolS147SW6

vin spumant9.5 Cold Wine Sweet

struguri specifici zoneizona Veneto

0,75/3 litri • 9,5% alcool

vin spumant9.5 Cold Wine Pink

struguri specifici zoneizona Veneto

0,2/0,75/1,5/3 litri9,5% alcool

S159CWP6

vin spumantAstoria Lounge

struguri Proseccozona Veneto

0,75 litri • 11% alcoolS44BI6

vin spumantAstoria Lounge

Prosecco DOCstruguri varietăți specifici

zonei Trevistozona Veneto

0,75 litri • 11% alcoolS44PD6

vin spumantMillesimato

Valdobbiadene DOCGstruguri Prosecco

zona Veneto

0,75/1,5 litri • 11,5% alcoolS31PV6

Page 20: Ecoreca Food 2014

Casa de vinuri Bertani a fost fondată în 1857 de doi frați, Giovan Battista și Gaetano Bertani, în Quinto di Valpantena la nord de Verona. Gaetano era deja un expert în producția de vinuri, învățând noile tehnici în Franța de la profesorul Guyot,

care mai este considerat și astăzi unul dintre cei mai buni producători de vinuri din toate timpurile.

Numele Valpantena, însemnând Valea tuturor zeilor, vine din pantenon (sau un templu antic) construit la intrarea în vale pentru a scoate în evidență importanța agricolă care a fost recunoscută încă din vremea romanilor. Frații Bertani au decis

să rămână în această vale pentru a porni afacerea de producție a vinului în mijlocul secolului 19. Este o întindere de sol calcaros ce conține cantități mari de fier. Aceste caracteristici sunt responsabile pentru savoarea condimentată a fructelor

ce cresc aici, și diferențiază strugurii de cei care cresc în alte văi din Valpolicella. Climatul Valpantena are printre caracteristici variații considerabile de temperatură dintre zi și noapte; împreună cu expunerea prelungită a văii la soare,

aceasta contribuie la calitatea înaltă a strugurilor.

Veneto, Italia

PAGINA 18 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

vin albSoave Sereole DOC

struguri Garganegazona Veneto

0,75 litri • 13% alcool15510E

vin albLugana “Le Quaiare” DOC

struguri Trebbiano di Luganazona Veneto

0,75 litri • 13% alcool615510E

vin rozeBertarose Chiaretto IGT

struguri Molinara, Merlotzona Veneto

0,75 litri • 12% alcool75510E

vin roșuValpolicella Classico

Villa Novare DOCstruguri Rondinella,

Corvina Veronesezona Veneto

0,75 litri • 12,5% alcool5510E

vin roșuValpolicella Ognisanti

Villa Novare DOCstruguri Rondinella,

Corvina Veronesezona Veneto

0,75 litri • 13,5% alcool5507E

vin roșuSecco Bertani

Valpolicella Valpantela DOCstruguri Rondinella 20%,

Corvina Veronese 80%zona Veneto

0,75 litri • 13% alcoolR5510

Page 21: Ecoreca Food 2014

Dacă povestești cuiva despre cum se produce un Amarone o să primești foarte posibil un zâmbet nostalgic dacă nu

chiar îndoielnic.

Ei bine, producerea unui astfel de vin este o adevărată poveste, strugurii ajungând să fie transformați în vin pe

vremea când alte soiuri sunt deja așezate comod în buchetul lor.

Amarone este un sortiment cunoscut oricărui entuziast al vinurilor din prezent. Strugurii responsabili sunt în

principal Rondinella, Molinara și Corvina Veronese, iar metoda de producere este deosebită, dar comună, până la

un punct. Ea se numește “appassimento”, și constă în uscarea strugurilor, culeși cu ramuri cu tot, pe un pat de

paie sau nuiele, vreme de mai multe luni. Amarone se obține din struguri stafidiți, având o mare concentrație de

zahăruri și arome, și va avea, cum bănuiți deja, un conținut alcoolic ridicat, minimul legal pentru obținerea denumirii

de origine controlată fiind de 14%! De dragul culturii enciclopedice să amintim și o metodă secundară, mai modernă, care se numește “ripasso”. Practic pielițele și

pulpa atât cât mai există, rămase în urma presării pentru obținerea de Amarone, și care mai conțin încă destule

zahăruri, se amestecă cu vin matur, care va refermenta, animat de zahărul rămas în pielițe și pulpă, obținându-se tot un vin demn de a purta pe eticheta indicația Amarone

della Valpolicella.

vin roșuSecco Bertani

Vintage Edition DOCGstruguri Corvina

zona Veneto

0,75 litri • 13% alcoolV5509

vin roșuRecioto della

ValpolicellaValpantela DOCstruguri Rondinella,

Corvina Veronesezona Veneto

0,75 litri • 13% alcool5608E

vin roșuValpantena Valpolicella

Amarone Villa Arvedi DOCstruguri Rondinella,

Corvina Veronesezona Veneto

0,75 litri • 15% alcool65508E

vin roșuAmarone

della ValpolicellaClassico DOC

struguri Rondinella,, Molinara Corvina

tozona Vene

0,75 litri • 14% alcool5503E

Page 22: Ecoreca Food 2014

Toscana, Italia

PAGINA 20 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

Sus de tot, pe un deal ce se ridică abrupt din câmpia învecinată cu răurile Arbia, Orcia și Ombrone, în inima Toscanei, se găsește Montalcino. Un oraș puternic aflat pe pilonii istoriei și a traiului bun ce timp de secole a fost capabil să reziste

conducerii Sienei și a Florenței și a crizelor economice. Montalcino a devenit capitala mondială a vinului păstrându-și aprecierea pentru lucrurile bune și frumoase regăsite în comunitatea și arhitectura acestui oraș.

În anul 1790 familia Colombini a cumpărat ferma Barbi. Acesta a fost începutul unei povești de succes în industria producției de vinuri. Aceste vinuri excelente și-au atins unul din țeluri în anul 1892, primind o medalie de argint din

partea Ministerului Agriculturii. Acest eveniment marca un început al seriilor de premii primite de-a lungul timpului atât din partea comunității italiene cât și din partea altor țări. În anul 2007 vinurile Barbi au ajuns în topul celor mai bune

vinuri internaționale cu Brunello Riserva și Brunello Vigna del Fiore.

vin roșuBrunello di

Montalcino DOCGstruguri Sangiovese

zona Toscana

0,75 litri • 14% alcoolBR06C

vin roșuMorellino

di Scansano DOCGstruguri Sangiovese 85%,

Merlot 15%zona Toscana

0,75 litri • 14% alcoolMOR09C

vin roșuRosso

di Montalcino DOCstruguri Sangiovese

zona Toscana

0,75 litri • 13,5% alcoolDOC09C

vin roșuBrunello di Montalcino

Riserva DOCGstruguri Sangiovese

zona Toscana

0,75 litri • 14% alcoolBR05R

Page 23: Ecoreca Food 2014

Toscana, Italia

Fontodi este localizată în inima Chianti Classico, mai exact în valea care se întinde la sud de orașul Panzano și este numită "Conca d'Oro" (Scoica de Aur) datorită formei sale de amfiteatru. Un ținut autentic și caracteristic, faimos de

secole pentru tradiția cultivării vinurilor de calitate, mulțumită unei combinații unice a altitudinii mari, solului calcaro-argilos, abundența de lumină și un micro-climat fantastic - cald și uscat cu o schimbare pronunțată a temperaturii

dintre zi și noapte.

Fontodi a aparținut familiei Manetti încă din 1968. O moșie organică certificată care se întinde pe mai mult de 130 hectare, dintre care aproximativ 70 sunt plantate cu vii. Viile sunt fertilizate folosind un compus produs din resturile

tăierii viilor amestecat cu îngrășământ provenit de la ferma de vite a moșiei. Respectând mediul înseamnă că vinurile sunt mai bune, mai pure, și scot în relief calitatea strugurilor și a zonei.

vin roșuFontodi

Chianti Classico DOCGstruguri Sangiovese

zona Toscana

0,75 litri • 14,5% alcoolCH07C170

vin roșuCase Via

Syrah IGTstruguri Syrahzona Toscana

0,75 litri • 14,5% alcoolSY07C

vin roșuFlaccianello

della Pieve IGTstruguri Sangiovese

zona Toscana

0,75 litri • 14,5% alcoolFL07C100

PAGINA 21 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

Page 24: Ecoreca Food 2014

Toscana, Italia

PAGINA 22 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

În 1961, în contextul în care furtul numelui Chianti a devenit alarmant, 17 producători de vin au vrut să scoată în evidență strânsa legatură pe care o au cu teritoriul lor bine evidențiat pe harta Toscanei, și anume Chianti Geografico.

Chianti Geografico este o lucrare de investiţii, de cercetare şi experimentare constantă, efectuate de către toţi membrii pentru a obţine produse care exprimă pe deplin caracteristicile unice ale zonei. Metoda nu este nimic nou pentru ei, este

o parte a istoriei lor, pentru că este moştenită.

Locul de amplasare, verificarea în măsura exactă a moşiilor şi analiza compatibilității dintre viţă de vie şi sol pentru a înţelege care sunt soiurile cele mai potrivite pentru fiecare zonă de producţie, au fost prioritatile pentru membrii

societatii. Evaluarea fiecărui aspect a luat timp si răbdare, dar rezultatul obţinut a permis ca societatea sa primească doar struguri recoltaţi dupa norme foarte stricte, sub supravegherea atentă a agronomului şi a enologului societatii.

vin albVernacia

di San Gimignano DOCGstruguri Vernacia di

San Gimignanozona Toscana

0,75 litri • 12,5% alcoolVEBGIB610

vin roșuChianti

Colli Senesi DOCGstruguri Sangiovese 90%,

Canaiolo 10%zona Toscana

0,75 litri • 13,5% alcoolCHBGIB610

vin roșuTorri

Chianti Colli Senesi DOCGstruguri Sangiovese 90%,

Colorino 5%, Canaiolo 5%zona Toscana

0,75 litri • 13,5% alcoolCHRTOB607

Page 25: Ecoreca Food 2014

Toscana, Italia

vin roșu3 IGT

struguri Cabernet Sauvignon,Alicante, Merlot

zona Toscana

0,75 litri • 13,5% alcoolPV3NVC0750-6

vin roșuDromos IGT

struguri Cabernet Sauvignon,Merlot, Alicante, Sangiovese,

Cabernet Franczona Toscana

0,75/1,5/3 litri • 14,5% alcoolDRO06C0750-6

Poggio Verrano reprezintă ideea concretă a unui vizionar: crearea unui vin roșu din zona din care provine, Maremma Toscana, o zonă cu peisaje naturale de o incredibilă frumusețe.

Maremma Toscana se află în zona colinară la o altitudine de 170-300m, la 15 km de Marea Mediterană. Cultura de viță-de-vie se întinde pe 27 hectare cultivate cu soiurile: Cabernet Sauvignon, Merlot, Alicante, Sangiovese, Cabernet Franc.

Solul calcaro-argilos și clima mediteraneeană sunt factorii principali care duc la creearea unor vinuri alese .

Pentru crearea sublimului vin, se urmează cu strictețe următorii pași: recoltarea manuală a strugurilor, fermentarea la temperatură controlată și macerarea lentă; este lăsat apoi la fermentare în butoaie, unde are loc și fermentarea

malolactică; apoi este lăsat la rafinat în sticlă timp de câteva luni.

PAGINA 23 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

Page 26: Ecoreca Food 2014

Abruzzo, Italia

PAGINA 24 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

Casa de vin Masciarelli a fost fondată la San Marino în 1978 de Gianni Masciarelli şi a început să producă vinuri din 1981. Gianni Masciarelli a moştenit de la bunicul său Giovanni pasiunea pentru viţa de vie şi vin. Şi chiar în casa veche a

bunicului său a început să creeze propriile vinuri.

Din cele 2.5 hectare iniţiale, compania Masciarelli deţine cca. 320 de hectare cultivate cu viţă de vie, împărţite în 14 zone ale provinciilor Chieti, Teramo, Pescara şi L'Aquila. Este vorba de terenuri cu caracteristici specifice, bogate în minerale,

dispuse la altitudini diferite (de la 200 la 500 m.), de la mare la munte, cultivate fie în mod tradiţional, fie prin metoda “filare” sau “guyot”; terenuri dispuse în zone cu diverse condiţii climatice şi de diverse tipologii (calcaros, argilos, nisipos)

centrul vital al firmei este San Martino sulla Marrucina, un mic cartier din provincia Chieti , la 420 m altitudine și doar la 20 de kilometri de marea Adriatica şi la 20 de vârfurile masivului Maiella.

vin roșuMontepulcianod'Abruzzo DOC

Gianni Masciarelli Montepulcianostruguri

d’Abruzzozona Abruzzo

0,75 litri • 13% alcool103ITOS10

vin albTrebbiano

d’Abruzzo DOCGianni Masciarelli

struguri Trebbiano d’Abruzzozona Abruzzo

0,75 litri • 12,5% alcool153IT009

vin rozeRosato

Colline Teatine IGTGianni Masciarelli

struguri Montepulcianod’Abruzzo

zona Abruzzo

0,75 litri • 12,5% alcool131IT0S12

vin albChardonnay

Colline Teatine IGTMarina Cvetic

struguri Chardonnayzona Abruzzo

0,75 litri • 14,5% alcool153IT009

vin roșuMontepulcianod'Abruzzo DOC

Marina Cveticstruguri Cabernet Sauvignon

zona Abruzzo

0,75 litri • 14,5% alcool191IT007

Page 27: Ecoreca Food 2014

Campania, Italia

Din 1978 Terredora și-a concentrat acțiunile în redescoperirea soiurilor de viță de vie autohtone din Campania: Aglianico, Fiano, Greco și Falanghina contribuind la renașterea viticolă a acestei regiuni istorice extraordinare.

Când în 1994 căile antreprenoriale în cadrul familiei Mastroberardino au luat-o în părți diferite, Terredora a ales să realizeze un proiect care să se axeze pe vița de vie, dând viață astfel unei realități în prim plan. Walter și Dora Mastroberardino împreună cu fiii

Daniela, Lucio si Paolo, sunt autorii acestei istorii de succes.

Conștienți că doar controlul direct al tuturor proceselor productive asigură acea calitate globală care stă la originea tuturor vinurilor mari, în 1994 firma a decis să valorizeze direct strugurii din propriile vii completând astfel ciclul productiv.

Pentru realizarea cantinei a fost aleasă localitatea Montefusco, care a fost pentru un timp capitala principatului d'Ultra, corespondent astăzi Irpiniei.

vin albGreco di Tufo DOCG

Loggia della Serrastruguri Greco di Tufo

zona Basilicata

0,75 litri • 13% alcoolGAVI075

vin albFalanghina IGT

Campaniastruguri Falanghina

zona Campania

0,75 litri • 13% alcoolCFL12

vin albFiano di Avellino DOCG

Terre di Dorastruguri Fiano di Avellino

zona Basilicata0,75 litri • 13% alcool

FIV12

vin roșuLacryma Christi

del Vesuvio DOCstruguri Piedirosso

zona Campania

0,75 litri • 13% alcoolCLC10

PAGINA 25 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

vin roșuTaurasi DOCG

Fatica Contadinastruguri Aglianico

zona Basilicata0,75 litri • 13,5% alcool

TAF08

vin roșuAglianico IGT

Campaniastruguri Aglianico

zona Campania

0,75 litri • 13% alcoolCRA10

Page 28: Ecoreca Food 2014

Sicilia, Italia

vin albShamaris IGP

struguri Grillozona Sicilia

0,75 litri • 13% alcoolSH1006I

vin albInsolia IGP

struguri Insoliazona Sicilia

0,75 litri • 12,5% alcoolIN1006VL

vin albAngimbe IGP

struguri Insolia 70%,Chardonnay 30%

zona Sicilia0,75 litri • 13,5% alcool

AN1006VL

vin rozeRamusa IGT

struguri Pinot Nerozona Sicilia

0,75 litri • 12,5% alcoolRO1006VL

vin șro uSyrah IGP

struguri Syrahzona Sicilia

0,75 litri • 13,5% alcoolSY1006VL

vin șuroNoa IGT

struguri Nero d’Avola 40%,Merlot 30%, Cabernet 30%

zona Sicilia0,75 litri • 14% alcool

NO0706I

Cantina Cusumano cuprinde în jur de 399 de hectare de viță de vie situate în zone renumite și diferite din punct de vedere microclimatic. Activitatea

constantă de studiere și cercetare a teritoriului pentru individualizarea varietăților viticole adecvate pentru obținerea vinul dorit, experimentarea continuă a viței de vie și a cantinei, constituie patrimoniul prețios al casei.

Conștientizarea calității deosebite a terenurilor i-a determinat să fie foarte atenți și exigenți cu vița de vie, studiind continuu echilibrul dintre

producție și natură. Pentru a putea urma cu strictețe acest obiectiv , se bazează pe colaborarea cu o echipă de enologi și agronomi ce contribuie

cu pasiune la filozofia lor de producție: atenție și grijă maximă pentru culturile de viță de vie; respect profund pentru natură.

PAGINA 26 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

vin roșuNero d’Avola

struguri Nero d’Avolazona Sicilia

0,75 litri • 13,5% alcoolNE1006VL

vin albJale IGP

struguri Chardonnayzona Sicilia

0,75 litri • 13% alcoolJA1006I

Page 29: Ecoreca Food 2014

Sardegna, Italia

A trecut mai bine de un secol de când doi aventurieri din Piemonte au început să dragheze pământul care în prezent este ocupat – peste 550 de hectare - de podgoriile Sella&Mosca. Acestă zonă promițătoare cu peisajele sale încântătoare a reprezentat locul

perfect pentru acești doi aventurieri care au fost fascinați de virginitatea terenului: inginerul Sella, nepotul faimosului om politic Quintino Sella, și avocatul Mosca. Acestea sunt originile casei Sella&Mosca, care la începutul secolului al XX-lea transformă pășunile

în podgorii fertile, demarând cea mai prestigioasă producție de vin din Sardinia.

Deși construită în 1903, crama nu și-a pierdut farmecul. Astăzi găzduiește pivnița pentru maturarea celor mai fine vinuri roșii, în butoaie tradiționale confecționate din lemn de stejar de Slovenia și în butoaie mici de lemn de stejar Allier, Nevers și Troncais.

Unul dintre motivele pentru care vinurile noastre sunt atât de aclamate se datorează abilităților de interpretare a agronomiștilor și enologilor noști, care întotdeauna au reușit să îmbine caracteristicile soiurilor de struguri internaționali, care au fost aclimatizate, cu caracteristicele mediteraneene ale soiurilor native de Vermentino, Torbato, Cannonau, Carignano și Monica. Aceasta este ARTA prin

care Sella&Mosca este unică, atât din punct de vedere al calității cât și al modalității de exprimare.

&

vin roșuCannonau

di Sardegna DOCstruguri Cannonau

zona Sardegna

0,75 litri • 13% alcoolRPS0875

vin albMonteoro Vermentino

di Gallura DOCGstruguri Vermentino

zona Sardegna

0,75 litri • 13,5% alcoolVE1075

vin roșuCannonau

di Sardegna DOCRiservastruguri Cannonau

zona Sardegna

0,75 litri • 13,5% alcoolLU0775

PAGINA 27 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

Page 30: Ecoreca Food 2014

Viticultura dispune de areale bine delimitate, iar în cadrul acestora, de areale în interiorul cărora se pot produce vinuri cu drept de origine controlată. Unitățile de habitat viticol din România sunt:

Regiunea viticolă este un habitat de mare întindere care, de regulă, coincide cu provincia istorică. Ea prezintă unele caracteristici comune în ceea ce privește condițiile ecologice, sortimentul de soiuri, gama de vinuri care se pot obține.

Podgoria este unitatea viticolă al cărui areal întrunește caracteristici comune privind climatul și ansamblul de microclimate, de regulă tipurile de sol, soiurile cultivate, tehnologiile de cultură și de vinificare. Podgoria dispune de îndelungată tradiție, iar vinurile obținute într-o anumită podgorie se bucură de reputație.

Centrul viticol cuprinde un areal mai restrâns și de obicei mai concentrat. Unitatea climă-sol, tehnologia în cadrul centrului viticol este și mai bine pusă in evidență. Ca regulă, o podgorie are două sau mai multe centre viticole, dar există și centre viticole independente care sunt situate în afara podgoriilor. Pentru vinurile cu denumire de origine controlată, vinul poartă denumirea podgoriei sau a centrului viticol respectiv.

Plaiul viticol face parte integrantă dintr-un centru viticol și este cea mai mică unitate de habitat viticol. Este situat pe o anumită formă de relief, are același microclimat și în mod normal imprimă aceeași calitate produselor care se obțin.

Regiunile viticole din România și podgoriile aferente sunt:

Regiunea viticolă a Podișului Transilvaniei are în compunere podgoriile Podgoria Târnave, Podgoria Alba, Podgoria Sebeș-Apold, Podgoria Aiud și Podgoria Lechința. În cadrul acestora se afla 17 centre viticole, separat de care se găsește și un centru viticol independent (Dej), iar în componența lor există numeroase plaiuri viticole. Direcția principală de producție a regiunii o constituie vinurile albe, obținute într-o gamă largă, de la cele de consum curent până la cele de mare marcă, dintre care unele pot fi demi-dulci și chiar dulci. Alături de acestea, recunoscute în țară și peste hotare, sunt și vinurile spumante.

Regiunea viticolă a Dealurilor Moldovei este cea mai

mare și mai renumită regiune viticolă din România. Ea înglobeaza numeroasele plantații din spațiul predominant deluros-colinar, cuprins între Subcarpații Moldovei, Carpații de Curbură, valea Prutului si valea Siretului inferior. Regiunea viticolă a Dealurilor Moldovei cuprinde un număr de 12 podgorii. Încadrate în aceste podgorii se află un număr de 44 centre viticole la care se adaugă și 8 centre independente. Regiunea este profilată pe producerea vinurilor și, în mai mică măsură, a strugurilor de masă. Vinurile obținute, în cea mai mare parte albe, sunt într-o paletă largă, începand cu cele de consum curent, până la cele de calitate superioară în mod natural dulci, care pot sta alături de cele mai bune vinuri ale lumii. În acest sens, trebuie remarcat faptul că, vinul de Cotnari este înscris în catalogul celor mai bune vinuri ale lumii. Vinurile seci sunt realizate în principal în podgoriile Odobești, Cotești, Panciu. Producția de vinuri roșii are un caracter insular.

Dealurile Munteniei și Olteniei (Regiunea III) Această regiune corespunde teritorial aproape în întregime cu marea unitate de dealuri și coline cunoscute geografic sub numele de Podișul Getic. Ea se întinde între Subcarpații Getici de la nord și Câmpia Romană. În cadrul Regiunii viticole există un număr de 8 podgorii, în cuprinsul cărora se disting 32 de centre viticole din care trei centre viticole independente. Producția de vinuri este destul de diversificată. Cu excepția podgoriei Sâmburești, profilată preponderent pe producerea de vinuri roșii, toate celelalte podgorii produc o gamă largă de vinuri în principal albe, începând de la cele de consum curent, până la cele superioare îndreptățite la denumire de origine și trepte de calitate.

Dealurile Banatului (Regiunea IV) Situată în sud-vestul României, în triunghiul format de apa Mureșului cu Munții Banatului și frontiera cu Iugoslavia, aceasta regiune întrunește, întrucâtva, condițiile unei singure podgorii. Cu toate că regiunea este profilată în principal pe producerea de vinuri, soiurile pentru struguri de masă nu lipsesc din plantație. Dintre acestea de o mai largă răspândire și o mai bună apreciere se bucură cele din grupa Chasselas, iar pe alocuri se întâlnesc și soiurile Muscat Hamburg și Muscat de Adda. Și unele și altele sunt folosite mai mult pentru consum local în centrele populate ale zonei și mai puțin pentru export.

Crișana și Maramureșul (Regiunea V) Regiunea cuprinde 4 podgorii și un număr de 13 centre viticole

dintre care două sunt independente. Soiurile dominante în cultura sunt cele pentru vinuri și în mai mică măsură pentru masă. Dintre soiurile pentru vinuri se amintesc: Fetească Albă, Riesling Italian, Fetească Regală, Furmint, Pinot Gris, Mustoasă de Maderat și lordana. Dintre soiuri pentru vinuri roșii mai importante sunt Cadarca și Burgund. Condițiile eco-climatice permit producerea unei game lărgi de vinuri, începând de la cele albe și roșii de consum curent până la cele de calitate superioară. O favorabilitate bună pentru producerea vinurilor roșii se întâlnește în sudul regiunii, mai ales la Minis. În podgoria de la Simleul Silvaniei și parțial Ia Zalău și Maderat s-a impus și producerea de vinuri spumante.

Colinele Dobrogei (Regiunea VI) Situată în sud-estul României, corespunde în întregime Podișului Dobrogean, clar delimitat între Dunăre, Marea Neagră și frontiera cu Bulgaria. Particularitățile fizico-geografice ale acestei regiuni viticole sunt imprimate în esența de predominarea reliefului de platou, cu slab-moderata altitudine și fragmentare, de învelișul loessic aproape generalizat și de bioclimatul net continental al stepei-silvostepei pontice, a cărui excesivitate este parțial atenuată de vecinătatea Mării Negre și de masele acvatice din Batile și Delta Dunării. Cadrul natural constituie, desigur, condiția de bază în dezvoltarea viticulturii acestei regiuni, multe dintre vinurile sale fiind solicitate la export încă din antichitate. Pentru calitatea lor superioară pledează întreaga ambianță a factorilor ecologici, dar suveran se impune climatul cu potențialul sau caloric deosebit de avantajos, mai puțin componenta sa hidrică care rămâne deficitară sub aspect natural dar nu dificil remediabilă antropic. Regiunea viticolă a Colinelor Dobrogei cuprinde podgoriile Sarica-Niculițel, Istria-Babadag, Murfatlar. În cadrul acestora se afla 9 centre viticole, iar exterior acestora, înca 5 centre viticole independente. Sub aspect social-economic, rețeaua internă de căi ferate și rutiere, conectată la cea națională, asigură circulația și consumul produselor viti-vinicole pe plan local (inclusiv în zona turistică a litoralului) și în restul țării, iar căile navale dunăene și maritime înlesnesc exportul. Motivat de faptul că regiunea are două direcții principale de producție (struguri de masă și vinuri), se justifică de ce într-o regiune restrânsă și-au găsit loc numeroase soiuri. Dintre cele de masă se cultivă Cardinal, Regina Viilor, Chasselas, Muscat Hamburg, Muscat de Adda, Afuz Ali,

s.a. Dintre soiurile pentru vinuri albe se amintesc Aligote, Fetească Albă, Fetească Regală, Pinot Gris, Chardonnay, iar dintre cele roșii Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot, Sangiovese s.a. Din acest sortiment larg de soiuri se produc numeroase categorii și tipuri de vin, dintre care unele, ca de exemplu cele de la Murfatlar și, în parte, cele de la Sarica-Niculițel, sunt de notorietate mondială.

Terasele Dunării (Regiunea VII) Această regiune este situată în cea mai mare parte pe terasele Dunării din sud-estul Câmpiei Române și cuprinde în aria ei podgoriile Ostrov și Greacă și 5 centrele viticole în cadrul podgoriilor și 3 centre viticole independente: Zimnicea, Giurgiu și Fetești. Deși unele centre sunt distantate între ele, prezența unor vii răzlețe de legătură și plasate în condiții ecologice similare, certifică conturarea unei regiuni viti-vinicole distincte cu numele de mai sus. Regiunea are ca direcție principală de producție obținerea de struguri pentru masă. În acest scop și mai ales în podgoria Greacă, se cultivă mai multe soiuri, începând cu cele de coacere extratimpurie până la cele târzii. Producția vinicolă este variată, constituită în mare parte din vinuri de consum curent, între care dominante sunt cele albe. Parte din cele roșii pot atinge și calitatea ce se cere unui vin superior. Cuprinde podgoriile Ostrov și Greacă.

Nisipurile și alte terenuri favorabile din sudul țării (Regiunea VIII) Această regiune se suprapune, în principal, pe larga zonă de nisipuri din sudul Câmpiei Olteniei, vecinătatea nordică, mediană și tabulară a Câmpiei Române dintre Oltul inferior și Siretul inferior. În cadrul acestei regiuni viticole se diferențiază trei podgorii care cuprind un număr de opt centre viticole. Sortimentul de struguri cultivat aici este constituit în principal de soiuri pentru vinuri și în mai mică măsură din soiuri pentru struguri de masă. Din prima categorie se amintesc soiurile Aligote, Fetească Regală, Saint Emilion, Riesling Italian, Sauvignon, Rkatiteli, Roșioară, Băbească Neagră, Muscat Ottonel și San Giovese. Pentru struguri de masă se cultivă soiurile Perla de Csaba, Cardinal, Chasselas Dore, Muscat de Adda, Coarna Neagră.

Page 31: Ecoreca Food 2014
Page 32: Ecoreca Food 2014

Dealurile Munteniei și Olteniei, România

PAGINA 30 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ROMANIA

În 2003, Aurelia Vișinescu şi asociatul său Steve Cacenco au fondat Domeniile Săhăteni, compania menită să găzduiască ştiinţa unui oenolog de succes şi pasiunea pentru minunata lume a vinurilor. Urmare a unei investiţii de 4,5 milioane de

euro, astăzi se regăsesc plantaţii proprii în Dealu Mare, o cramă ultramodernă, secţia de îmbuteliere şi crama de maturare a vinurilor în barriques.

Crama are facilităţi pentru o producţie de cca 1.000 to struguri pe sezon (30% vinuri albe şi 70% vinuri roşii), cu 2 linii separate de producţie, cu fermentare controlată complet automatizată atât pentru vinurile albe cât şi pentru cele roşii.

Pivniţa subterană dotată cu 160 barrique-uri asigură condiţii optime pentru învechirea anumitor loturi de vin.

Ne asumăm datoria şi cinstea de a recupera dimensiunea valorii vinului românesc. De aceea, chiar şi sub semnul noului, păstrăm personalitatea fiecărui soi, tiparul ancestral.

vin roșuMerlot IG

Nomadstruguri Merlot

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14% alcoolNOMAD MERLOT

vin albSauvignon Blanc IG

Nomadstruguri Sauvignon Blanc

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14,4% alcoolNOMAD SAUV

vin rozeSyrah Rose IG

Nomadstruguri Syrah

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 13,0% alcoolNOMAD SYRAH ROSE

vin roșuFetească Neagră IG

Nomadstruguri Fetească Neagră

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14% alcoolNOMAD FETEASCA

vin albWhite IG

Artisanstruguri Fetească Albă, Riesling,

Tămâioasă Româneascăzona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 13% alcoolARTISAN WHITE

vin albFetească Albă

Barrique IGArtisan

struguri Fetească Albăzona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 13% alcoolARTISAN FETEASCA

Page 33: Ecoreca Food 2014

PAGINA 31 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ROMANIA

0,75 litri • 13% alcoolKARAKTER BLANC

vin albPinot Grigio IG

Karakterstruguri Pinot Gris

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 13% alcoolKARAKTER PINOT GRIGIO

vin albSauvignon Blanc IG

Karakterstruguri Sauvignon Blanc

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14% alcoolKARAKTER CABERNET

0,75 litri • 13% alcoolKARAKTER ROSE

0,75 litri • 13% alcoolKARAKTER CHARDONNAY

vin albChardonnay IG

Karakterstruguri Chardonnay

zona D. Munteniei și Olteniei

vin rozeRose IG

Karakterstruguri Merlot, Pinot Gris

zona D. Munteniei și Olteniei

vin roșuCabernet Sauvignon

Karakterstruguri Cabernet Sauvignonzona D. Munteniei și Olteniei

vin roșuSyrah IG

Animastruguri Syrah

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14% alcoolANIMA SYRAH

vin roșuPinot Noir DOC

Animastruguri Pinot Noir

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14% alcoolANIMA PINOT

vin roșuMerlot IG

Animastruguri Merlot

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14% alcoolANIMA MERLOT

vin albChardonnay IG

Animastruguri Chardonnay

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14,5% alcoolANIMA CHARDONNAY

vin roșu3 Fete Negre DOC

Animastruguri Fetească Neagră

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14% alcoolANIMA PINOT

vin roșuCabernet Sauvignon IG

Animastruguri Cabernet Sauvignonzona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14% alcoolANIMA SAUVIGNON

vin albTămâioasă Românească IG

demi-dulceArtisan

struguri Tămâioasă Româneascăzona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 13,2% alcoolARTISAN TAMAIOASA DEMIDUL

vin albTămâioasă Românească IG

Artisanstruguri Tămâioasă Românească

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 13% alcoolARTISAN TAMAIOASA SEC

vin roșuFetească Neagră IG

Artisanstruguri Fetească Neagră

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 13,5% alcoolARTISAN FETEASCA NEAGRA

vin roșuRed IG

Artisanstruguri Fetească Neagră,

Cabernet Sauvignon, Merlotzona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14,5% alcoolARTISAN RED

Page 34: Ecoreca Food 2014

vin albSuvignon Blanc &

Fetească Albă DOCIacob

struguri Suvignon Blanc,Fetească Albă

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 13,5% alcoolIACOB ALB

vin rozeCabernet Sauvignon

& MerlotIacob

struguri Cabernet Sauvignon,Merlot

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 13,5% alcoolIACOB ROSE

vin roșuCabernet Sauvignon

& Fetească NeagrăIacob

struguri Cabernet Sauvignon,Fetească Neagră

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14,6% alcoolIACOB ROSU

vin roșuFetească Neagră

Iacobstruguri Fetească Neagră

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14,6% alcoolIACOB FETEASCA NEAGRA

Dealurile Munteniei și Olteniei, România

PAGINA 32 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ROMANIA

Totul a început în anii '90, primul vin fiind vândut în 2000. Filozofia din spatele vinurilor este de a crea de la an la an ceva mai bun, pe masură ce experiența se acumulează, viile se maturizeaza și accesul la tehnologie devine mai facil. Pentru

mulţi Davino se identifică astăzi cu arta facerii cupajelor, al căror deschizător de drumuri a fost în România, dar şi cu vinurile rose. Anul 2009 a constituit un moment de cotitură în istoria firmei, aşa cum au fost toate marile decizii luate

cam din cinci în cinci ani. După rebrandingul din 2005, acum se schimbă pur şi simplu linia stabilită iniţial.

Prelucrând exclusiv struguri din arealul viticol Ceptura, DAVINO, a ajuns să-și situeze categoric produsele în galeria selectă superpremium. 68 de hectare în exploatare, din care 40 proprietate, asigură materie primă pentru vinuri destinate

piețelor selecte din Olanda, Franța, S.U.A., Ungaria și pentru restaurantele de clasă din România.

Page 35: Ecoreca Food 2014

vin roșuRoșu de Ceptura DOC

Făurarstruguri Merlot, Fetească Neagră,

Cabernet Sauvignonzona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14,4% alcoolFAURAR ROSU

vin rozeRose de Ceptura

Făurarstruguri Cabernet Sauvignon,

Merlotzona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14,5% alcoolCEPTURA ROSE

vin roșuRouge DOC

Domaine Cepturastruguri Fetească Neagră,

Cabernet Sauvignonzona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14,4% alcoolDOMAINE ROUGE

vin roșuPurpura Valahică DOC

struguri Fetească Neagrăzona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14,3% alcoolPURPURA VALAHICA

vin rozeRose DOC

Domaine Cepturastruguri Merlot,

Cabernet Sauvignonzona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14,3% alcoolDOMAINE ROSE

PAGINA 33 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ROMANIA

vin albAlb de Ceptura DOC

Făurarstruguri Suvignon Blanc,

Fetească Albă, Rieslingzona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 13,2% alcoolFAURAR ALB

vin albSauvignon Blanc DOC

ediție limitatăstruguri Sauvignon Blanc

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14,4% alcoolSAUVIGNON

vin roșuFlamboyant DOC

struguri Cabernet Sauvignon,Merlot, Feteasca Neagra

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14,7% alcoolFLAMBOYANT

vin albBlanc DOC

Domaine Cepturastruguri Fetească Albă,

Sauvignon Blanc, Rieslingzona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 13,8% alcoolDOMAINE BLANC

vin albRevelatio DOC

struguri Sauvignon Blanczona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 13,9% alcoolREVELATIO

Page 36: Ecoreca Food 2014

Dealurile Munteniei și Olteniei, România

PAGINA 34 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ROMANIA

Domeniile Stirbey din Drăgășani s-au renăscut în dimensiunile sale istorice: 20 ha vii amplasate pe Dealul Oltului, la o înălțime de 260-340 m, cu expoziția sudică, vestică și nord-estica, pe soluri argiloase și nisipoase.

Crama din anii 1920, renovată în 2003, dimensionată și conform criteriilor moderne pentru prelucrarea producției din 20 ha de vie.

După 2001 au fost replantate 8 ha de vie, din care 4 ha cu Cabernet Sauvignon, Novac și Negru de Drăgășani, 2 ha cu Merlot și 2 ha cu Sauvignon Blanc. Restul suprafețelor este plantat cu soiurile autohtone Crâmpoșie Selecționată,

Fetească Regală și Tămăioasă Românească.

În 2003 s-a renovat crama, dotând-o cu cu cisterne noi din inox, o presă pneumatică, filtre și pompe moderne, precum și o mică linie de îmbuteliere semiautomatizată. Scopul acestei investiții era crearea condițiilor necesare pentru o vinificație

modernă, dar în același moment naturală.

vin albCrâmpoșie Selecționată IG

struguri Crâmpoșie Selecționatăzona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 12,5% alcoolCRAMPOSIE

vin albTămâioasă

Romănească Sec IGstruguri Tămâioasă Românească

zona D.Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 13% alcoolTAMAIOASA SEC

vin albTămâioasă

Romănească Dulce IGstruguri Tămâioasă Românească

zona D.Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 12% alcoolTAMAIOASA DULCE

vin albFetească Regală IGstruguri Fetească Regală

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 12,5% alcoolFETEASCA

vin albSauvignon Blanc IGstruguri Sauvignon Blanc

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 13,5% alcoolSAUVIGNON B

vin rozeRoze IG

struguri Cabernet Sauvignonzona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 12,5% alcoolROZE

Page 37: Ecoreca Food 2014

vin roșuNovac IG

struguri Novaczona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14% alcoolNovac

vin roșuMerlot IG

struguri Merlotzona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14% alcoolMERLOT

vin roșuNegru de Drăgășani IGstruguri Negru de Drăgășanizona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14,8% alcoolNEGRU

vin roșuCabernet Sauvignon IGstruguri Cabernet Sauvignonzona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 13,5% alcoolCABERNET

Numele acestui soi indică rădăcini pre-romane, când această regiune între Carpați și Dunăre era populată de Daci. De atunci, în curs de două milenii, soiul de Crâmpoșie s-a adaptat perfect

la condițiile pedoclimatice ale regiunii Drăgășani, faptul dovedit de calitatea constantă a vinurilor vinificate din acest soi. Astfel

vinul de Crâmpoșie a devenit blazonul regiunii Drăgășani, dar și blazonul domeniului nostru.

Dintr-o fructousitate fină în nas și în gură, sprijinită de aciditate vioaie și mineralitate fină, rezultă un vin tânăr de a se îndrăgosti,

ideal ca vin inspirativ pentru ocazii de socializare, dar și ca însoțitor la pește fin și sparanghel.

CARACTERISTICI ORGANOLEPTICECULOARE galben deschis, cu accente petiante,

PARFUM foarte aromat, mere , pere, note minerale și ceva citrice AROMĂ răcoritor, aciditate medie spre ridicată cu alcool foarte bine integrat care nici nu se simte. Crocant, cu arome de mere, pere și note minerale “ascuțite”. Un corp elegant care invelește

bine aciditatea și “îmbracă” bine palatul. Postgust mediu, surprinzător, cu aceleași note minerale și fructate.

Page 38: Ecoreca Food 2014

PAGINA 36 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ROMANIA

În 2002 familia Dal Tio a decis să înceapă o nouă aventură, să intre într-o lume cu totul nouă, cea a vinificaţiei şi a vinurilor de calitate. Scânteia care a declanşat această idee nouă a fost peisajul din regiunea Petrovaselo, din vecinatatea

Timişoarei, în România: dealurile verzi de aici şi climatul specific continental al zonei s-au dovedit a fi perfecte pentru culturi întinse de vie, iar locuitorii îţi dau senzaţia de întoarcere în timp.

Fiecare dintre membrii echipei încearcă să dea ce are mai bun pentru a aduce la îndeplinire misiunea noastră comună: aceea de a crea cea mai renumita firmă românească în acest domeniu, o companie care combină vechile tradiţii ale

vinificarii cu experienţa italiană a vinurilor de înaltă calitate, oferind astfel gusturi unice pentru iubitorii de vin din întreaga lume.

În 2007 s-a demarat proiectul pentru realizarea cramei cu o suprafață de aproape 4000 mp şi tehnologie modernă. Construcţia în sine a fost începută în prima parte a anului 2010 şi a fost inaugurată înainte de recoltă din 2011.

vin albAlb de Petro Vaselo DOC

struguri Chardonnayzona Dealurile Banatului

0,75 litri • 14,5% alcoolALB PETRO

vin albMaletine DOC

struguri Chardonnayzona Dealurile Banatului

0,75 litri • 14,5% alcoolMALETINE

vin rozeBendis Brut

struguri Pinot Noirzona Dealurile Banatului

0,75 litri • 12% alcoolBENDIS

vin roșuRoșu de Petro Vaselo DOC

struguri Cabernet Souvignonzona Dealurile Banatului

0,75 litri • 15% alcoolROSU PETRO

vin roșuOvaș

struguri Merlot,Cabernet Souvignon

zona Dealurile Banatului

0,75 litri • 14% alcoolOVAS

vin roșuOtarnița

struguri Pinot Noirzona Dealurile Banatului

0,75 litri • 13% alcoolOTARNITA

Page 39: Ecoreca Food 2014

PAGINA 37 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ROMANIA

Dealurile Munteniei și Olteniei, România

vin albSauvignon Blanc DOC

struguri Sauvignon Blanczona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 13% alcoolSAUVIGNON BLANC

vin albChardonnay DOC

struguri Chardonnayzona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 13% alcoolCHARDONNAY

vin albCuveé X

struguri Chardonnay, Pinot Gris, Sauvignon Blanc, Rheinriesling.

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 13% alcoolCUVEE X

vin rozeRiviera 11

struguri Blaufraenkischzona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 13% alcoolROSE RIVIERA

vin roșuMerlot DOCstruguri Merlot

zona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14% alcoolMERLOT

vin roșuCuveé IX

struguri Feteasca Neagra,Merlot, Cabernet Sauvignon,

Blaufraenkischzona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14% alcoolCUVEE IX

vin roșuCabernet Sauvignon

struguri Cabernet Sauvignonzona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14% alcoolCABERNET

vin roșuFetească Neagră DOC

struguri Fetească Neagrăzona D. Munteniei și Olteniei

0,75 litri • 14% alcoolFETEASCA NEAGRA

Vinurile obținute de-a lungul paralelei 45, paralela pe care se poziționează și podgoria Dealu Mare alături de zone precum Bordeaux, Saint-Emilion și

Toscana, sunt recunoscute pentru gustul bogat, complex și catifelat.

Vinurile sunt păstrate în condiții strict controlate. Când este cazul sunt maturate exclusiv în butoaie din esențe de stejar de cea mai bună calitate .

Normarea succesivă a producției până la obținerea a max. 1 kg de struguri pentru fiecare butuc și selecția strictă a strugurilor asigură vinului un nivel

calitativ ridicat. Se folosește o tehnică de vinificare modernă, bazată pe principiul gravitațional, limitându-se astfel nevoia folosirii pompelor.

Partea de producție este completată de un salon de degustări, un magazin de vinuri și o cameră de conferințe, toate beneficiind de o arhitectură elegantă și

un design rafinat.

Page 40: Ecoreca Food 2014

Podișul Transilvaniei, România

PAGINA 38 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ROMANIA

Viticultura se regăseşte în istoria Transilvaniei de sute de mii de ani. Homer şi Herodot amintesc în scrierile lor de vinurile tracice. O contribuţie importantă în istoria mai recentă a viticulturii româneşti o au grupurile de colonişti germani, care au

readus la lumină viticultura, în secolul XII. Un sprijin real a fost dat de saşii transilvăneni. Procesul de cooperativizare din 1948 a dus la pierderea unei bune părţi din cultura străveche. Au rămas însă pământurile roditoare și clima temperat

continentală. Premize optime aşadar, pentru revigorarea vechii tradiţii şi pentru plasarea viticulturii din Lechința pe un nivel superior din punct de vedere al calităţii.

Podgoria Lechința poate părea călătorului un petec de pământ uitat de timp. Viticultorului în schimb, i se va dezvălui o regiune creată special pentru producţia unor soiuri de vin excepţionale. Batoș este patria vinului Liliac. Coline blânde, care

amintesc de dealurile Toscaniei şi nenumărate pârâuri se împletesc pe dealurile verzi. Pământul bogat în minerale şi clima temperat continentală contribuie din plin, aici, la adăpostul arcului carpatic, la recoltele bogate de struguri de cea

mai bună calitate.

vin albFetească Albă DOC

struguri Fetească Albă zona Podișul Transilvaniei

0,75 litri • 12,9% alcoolBAT-FA

vin albFetească Regală DOC

struguri Fetească Regalăzona Podișul Transilvaniei

0,75 litri • 12,3% alcoolBAT-FR

vin albSauvignon Blancprivate selection

struguri Sauvignon Blanczona Podișul Transilvaniei

0,75 litri • 14% alcoolBAT-SBPS

vin albChardonnay

Pinot Gris DOCstruguri Chardonnay, Pinot Gris

zona Podișul Transilvaniei

0,75 litri • 14% alcoolBAT-CPG

vin albSauvignon Blanc DOC

struguri Sauvignon Blanczona Podișul Transilvaniei

0,75 litri • 13,6% alcoolBAT-SB

vin albyoung Liliac

struguri Neuburger,Muscat Ottonel

zona Podișul Transilvaniei

0,75 litri • 12,9% alcoolBAT-YL

Page 41: Ecoreca Food 2014

vin rozeRose

struguri Fetească Regală,Merlot

zona Podișul Transilvaniei

0,75 litri • 12,7% alcoolBAT-RM

vin dulceNectar of

Transilvania DOCstruguri Muscat Ottonel

zona Podișul Transilvaniei

0,375 litri • 12,5% alcoolBAT-NT

vin roșuFetească Regală-Merlot

struguriFetească Regală, Merlotzona Podișul Transilvaniei

0,75 litri • 14% alcoolBAT-FRM

vin roșuMerlot

private selectionstruguri Merlot

zona Podișul Transilvaniei

0,75 litri • 14,9% alcoolBAT-MPS

Feteasca Regala a marcat zeci de ani imaginea podgoriilor transilvănene. Şi astăzi, Feteasca Regală se numără printre cele mai îndrăgite vinuri din regiune. Soiuri de strugure apreciate pe

plan mondial, cum este Sauvignon Blanc, sunt prelucrate aici, obţinându-se vinuri de primă calitate pe plan internaţional.

Chiar dacă, în mod tradiţional, zona este dedicată vinurilor albe, Liliac este dovada că în podgoriile transilvănene pot rodi şi

struguri roșii de o calitate excelentă. Nu-i de mirare, deoarece regiunea Lechința se află la aceeaşi latitudine cu Burgundia sau

Piemont. Datorită puternicului spirit inovator al vinificatorilor de aici, numele Liliac poate fi regăsit tot mai des pe lista vinurilor

de desert exclusiviste.

Nectar de Transilvania este unicat – nu doar în zona Lechința, ci în întreaga Românie. Vinul se produce după metoda

vinificatorului Willi Opitz. O tehnică inovatoare, foarte apreciată pe plan mondial, nu în ultimul rând datorită Documentarului

realizat de BBC „The BBC Jancis Ronbinson Winecourse“.

CARACTERISTICI ORGANOLEPTICECULOARE galbenă cu reflexii verzui

PARFUM floral combinat cu fructe verzi si note ierboaseAROMĂ flori de câmp, pere coapte și cârcei de viță de vie

GUST corp bine conturat cu tente de citrice și post gust lung ușor amărui cu note de grapfruit

Este un vin plin de personalitate, elegant, savuros.Recomanda langa preparate din carne de vita si miel, simple sau

condimentate.

Page 42: Ecoreca Food 2014
Page 43: Ecoreca Food 2014

GRAPPAVIN

2014

Page 44: Ecoreca Food 2014

Piemonte, Italia

PAGINA 42 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GRAPPA ITALIA

Deviza familiei Berta a fost mereu “calitate mai presus de cantitate”. Alegerea este de a accepta a produce mai putini litri, atâta timp cât se satisfac cererile repetate ale unei clientele exclusive, iubitoare de buchetul de arome si senzatii ce numai

grappa Berta, de zeci de ani, a dovedit ca poseda. Astfel, iese la iveala un nou mod de a bea grappa – nu doar pentru proprietatile sale digestive si nu doar ca o bautura simpla nascuta în mediul rural, ci pentru produsul distilat special care

este, facut pentru a fi savurat si contemplat, într-o maniera distincta dar si subtila în acelasi timp.

Se păstrează în beciuri de afânare, în containere din otel inoxidabil. Însa când acesta capata proprietati organoleptice, se muta în butoaie de diverse esente pentru a-si începe drumul lung în procesul de maturare.

Asadar, timpul trece pentru Roccanivo, Bric del Gaian si Tre Soli Tre - grappa învechite 8 ani, Magia – grappa distilata, învechita 11 ani si Riserva del Fondatore Paolo Berta – grappa învechita 20 de ani.

grappaNibbio

struguri Barberazona Piemonte

0,70 litri • 40% alcoolNIBB400

grappaPiasi

struguri Brachettozona Piemonte

0,70 litri • 40% alcoolPIAS400

grappaValdavi

struguri Moscatozona Piemonte

0,70 litri • 40% alcoolVALD400

grappaGiulia

struguri Chardonnayzona Piemonte

0,70/1,5 litri • 40% alcoolGIUL400

grappaElisi

struguri Barbera, Cabernetzona Piemonte

3 litri • 40% alcoolELIS433

grappaDilidia

Riserva Stravecchiastruguri Barbera, Moscat

zona Piemonte

0,70 litri • 40% alcoolDILI430

Page 45: Ecoreca Food 2014

grappaRoccanivo

cutie de lemnstruguri Barbera

zona Piemonte

0,70 litri • 40% alcoolROCC440

grappa Tre Soli Tre

cutie de lemnstruguri Nebbiolo

zona Piemonte

0,70 litri • 40% alcoolTRES440

grappaBric del Gaian

cutie de lemnstruguri Moscato

zona Piemonte

0,70 litri • 40% alcoolBRIC440

grappaPaolo Berta

Riserva del Fondatorecutie de lemn

struguri Barbera, Nebbiolozona Piemonte

0,70 litri • 40% alcoolRDFP440

grappa Il Mito delle Ore

cutie de lemnstruguri Barbera, Arneis

zona Piemonte

0,70 litri • 40% alcoolCSMI420

grappa Monte Acuto

cutie de lemnstruguri Barbera,Nebbiolo, Arneis

zona Piemonte

0,70 litri • 40% alcoolCSMO420

Grappa de 20 de aniSTRUGURI

Barbera and NebbioloSISTEM DE DISTILARE

discontinuuTIPUL SISTEMULUI

abur - instalații din cupruMATURIZARE

în butoaie din diferite tipuri de lemn CULOARE

chihlimbarGUST

complex, rotund, cu o foarte mare personalitate. Un adevărat concert al

aromelor dintre care se remarcă cele de fructe, cireșe, tutun, cacao și vanilie

AROMĂrobust și armonios.

CAPACITATE STICLĂ0,70 litriALCOOL

44% vol.PAHAR RECOMANDAT

Calice Riserve.

Page 46: Ecoreca Food 2014

Veneto, Italia

PAGINA 44 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GRAPPA ITALIA

Distilăm doar cea mai proaspătă tescovina, ce provine de la cei mai buni producători de vinuri, pentru a obține o grappa de un echilibru rafinat cu

caracter și eleganță, deoarece, așa cum spunem adesea: "Secretul distilării unei grappa bune este simplu: ai nevoie doar de tescovina proaspătă și o sută

de ani de experiență!"

Distileria Poli este printre cele mai vechi care încă mai funcționează. Din 1898, familia Poli are o tradiție și un obiectiv: să aducă lumii la cunostință

munca și dragostea, îmbuteliate într-o sticlă de grappa.

grappaPo’ di Poli Aromatica

cutie de metalstruguri Gewürtztraminer

zona Veneto

0,70 litri • 40% alcool11E06

grappaPo’ di Poli Elegante

cutie de metalstruguri Pinot

zona Veneto

0,70 litri • 40% alcool11D08

grappaCleopatra Amarone Oro

cutie de metalstruguri Rondinella, Molinara

zona Veneto

0,70 litri • 40% alcool12H30

grappaCleopatra Moscato Oro

cutie de metalstruguri Moscato

zona Veneto

0,70 litri • 40% alcool11M02

lichiorPoli Mirtillo

produs cutie Rame n⁰3zona Veneto

0,50 litri • 40% alcool3 CONF3Rame n⁰

0,50 litri • 28% alcool3 CONF3Rame n⁰

grappaBassano Classica

produs cutie Rame n⁰3zona Veneto

lichiorPoli Miele

produs cutie Rame n⁰3zona Veneto

0,50 litri • 35% alcool CONF3Rame n⁰

grappaBrandy Italiano di Poli

produs cutie Maxxi Tubostruguri Soave

zona Veneto

0,70 litri • 40% alcoolMaxxi Tubo - CONF MAXI

0,70 litri • 40% alcoolMaxxi Tubo - CONF MAXI

grappaUvaViva Italiana di Poli

produs cutie Maxxi Tubostruguri Moscato, Malvasia

zona Veneto

Page 47: Ecoreca Food 2014

grappaAmorosa

di Settembrestruguri Vespaiolo

zona Veneto

0,50/1,50 litri • 40% alcool11F09

0,50/1,5 litri • 40% alcool11B29

grappaAmorosa

di Dicembrestruguri Torcolato

zona Veneto

digestivAperitivo Poli

struguri Vespaiolozona Veneto

0,70 litri • 32% alcool12D19

0,70 litri • 17% alcool12E14

digestivAmaro Poli

struguri Torcolatozona Veneto

grappaPo’ di Poli Morbida

cutie de metalstruguri Moscato

zona Veneto

0,70 litri • 40% alcool11F20

grappaPo’ di Poli Secca

cutie de metalstruguri Merlot

zona Veneto

0,70 litri • 40% alcool11F24

grappaSarpa di’Poli

cutie de metalstruguri Merlot, Cabernet

zona Veneto

0,10/0,70/3 litri • 40% alcool11E19

grappaSarpa Barrique di Poli

cutie de metalstruguri Merlot, Cabernet

zona Veneto

0,10/0,70/3 litri • 40% alcool11M07

0,50 litri • 40% alcool11L17

grappaSassicaia

cutie de metalstruguri Cabernet Franc,

Cabernet sauvignonzona Veneto

grappaBarili di Rhum

produs cutie Baby Barrel Packzona Veneto

0,10 litri • 40% alcoolBaby Barrel Pack - BABY BARREL

grappaBarili di Sherry PX

produs cutie Baby Barrel Packzzona Veneto

0,10 litri • 40% alcoolBaby Barrel Pack - BABY BARREL

grappaBarili di Porto

produs cutie Baby Barrel Packzona Veneto

0,10 litri • 40% alcoolBaby Barrel Pack - BABY BARREL

grappaBarili di Sauternes

produs cutie Baby Barrel Packzona Veneto

0,10 litri • 40% alcoolBaby Barrel Pack - BABY BARREL

PAGINA 45 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GRAPPA ITALIA

Page 48: Ecoreca Food 2014
Page 49: Ecoreca Food 2014
Page 50: Ecoreca Food 2014

Espresso este unul din ambasadorii culturii italiene în toată lumea. Filicori Zecchini este asociat cu excelența expresso-ului autentic italian. Povestea începe în 1919 cu Aldo Filicori și Luigi Zecchini care își deschid o cafenea în centrul orașului Bologna. Cei doi descoperă că secretul cafelei perfecte constă în modul de prăjire. Astăzi produsele proprii Filicori Zecchini -cafea, ceai și ciocolată caldă - se pot savura acasă, la birou sau în cadrul segmentului Ho.Re.Ca.

Din 2006 Filicori Zecchini se extinde dincolo de granițele Italiei, mizând pe punctele sale forte: produse de cea mai bună calitate garantă de selecția riguroasă a cafelei pe tot lanțul de producție, pregătirea constantă a partenerilor prin propria școală cu o tradiție de peste 15 ani, buna tradiție italiană, identitate a companiei îmbogățită în mod constant cu elemente noi.

Astăzi Filicori Zecchini se mândrește cu parteneri din 34 țări cu care a dezvoltat relații solide de afaceri ce se consolidează în fiecare zi.

În 2012 cifră de afaceri a companiei Filicori Zecchini a depășit 14 milioane de euro, în timp ce vânzările în afara Italiei prezintă peste 10% din total. Filicori Zecchini se bucură de mai mult de 10 ani de creșteri susținute ale cifrei de afaceri, care s-a dublat între 2003 și 2012.

Misiunea Filicori Zecchini este de a atinge perfecțiunea aromei și gustul inconfundabilului espresso italian în fiecare ceașcă. Pentru a reuși acest lucru, doar boabe de cea mai bună calitate sunt selectate și varietățile de cafea sunt prăjite separat. Îmbinând vechile tradiții de familie și tehnologiile de avangardă, Filicori Zecchini a reușit să se extindă în întreaga lume.

Amestecurile de cafea Filicori Zecchini respectă cu strictețe cerințele tehnice ale Institutului Național al Espresso-ului Italian - și se poate lăuda cu distincția "Espresso italian autentic", acordată doar acelor amestecuri cu caracteristici organoleptice precise.

Esspreso-ul este o experiență, un stil de viață care presupune grijă, creativitate și experiență. De 15 ani Filicori Zecchini a organizează training-uri intitulate "Laboratorul de Espresso" cu scopul de împărtăși clienților săi din experiența profesioniștilor în domeniu. Cursurile de pregătire pentru barista sunt de la nivelul de începători, axate pe tehnicile de bază, și până la cele mai noi rețete și trenduri în preparea cafelei pentru cei cu mai multă experiență.

Pe lângă diversele sortimente de cafea pe care Filicori Zecchini le oferă clienților, gama de produse oferite este completată și de ceaiurile de diverse sortimente, provenite din zona Ceylon, renumită pentru ceaiurile sale de înaltă calitate, precum și de ciocolată caldă cremoasă în diferite arome.

CAFEA Grija și atenția acordată procesului de prăjire, împreună cu anii de experiență, reprezintă elementele fundamentale care determină mirosul și aroma deosebită a amestecurilor de cafea Filicori Zecchini. Mai presus de toate, selectarea cu atenție a cafelei verzi și prăjirea fiecărui tip de cafea separat determină dacă vom gusta un espresso excelent.

CEAI Filicori Zecchini vă invită să descoperiți cele 16 amestecuri prețioase de ceai clasic și aromat. O selecție de ceai în foi întregi, ambalate în filtre de nylon pentru a garanta o băutură sănătoasă,naturală și de înaltă calitate.

Iubitorii ceaiului se vor delecta cu descoperirea aromelor excepționale și cu profilele complexe de gusturi alese de Filicori Zecchini.

CIOCOLATĂ Este preparată din unt de cacao (partea grasă a bobului de cacao) cu adăugarea pudrei din semințe de cacao, zahăr și alte ingrediente opționale precum lapte, migdale, alune și alte arome. Intensitatea gustului de cacao se diminuează, îmbinându-se perfect cu notele fine ale celor 8 arome disponibile, dând naștere unei experiențe relaxante și deosebite .

Page 51: Ecoreca Food 2014

Parfum bogat în arome și intensitate. Gustul este rotund și echilibrat. Puterea amestecului justifică gustul amar puternic. Aciditatea se încadrează în valori medii - scăzute. Aroma puternică cu note de cereale prăjite.

Gran Crema Forte

Parfum puternic, intens și elegant, neîntâlnit la o cafea decofeinizată. Gustul este consistent,

corpolent și echilibrat. Aciditatea este medie. Aroma denotă un miros fin de migdale și torroncino care

persistă și în retrogust.

Kave' Decofeinizata

Amestec de cafea în granule în raportul caliate-preț adecvat, permit

obținerea unui Espresso Italian cu o bună prezență, corpolent, și cu un echilibru de gusturi în care se pot

aprecia retrogusturile plăcute.

Espresso Blend

Parfum intens și delicat. Gustul este delicat dar consistent și complex. Aciditatea este medie - scăzută. Aroma complexă și delicată oferă note de ciocolată fondantă, vanilie și cereale prăjite, ce se mențin chiar și în retrogust.

Gran Crema Delicato

CafeaFilicori Zecchini

Page 52: Ecoreca Food 2014

CeaiFilicori Zecchini

Te Verde GelsominoCeai de iasomie de cea mai bună calitate

din provincia chineză Hunan. Cu nuanțele și aromele naturale de iasomie.

Scottish BreakfastCeai de culoarea chihlimbarului, buchet intens si aroma patrunzatoare.

Te Nero LimonePrețios ceai negru de Ceylon cu o puternică aromă de lămâie. Cu coaja naturală și extrase de lămâie.

RooibosRooibos, denumit si "Ceai rosu" este o bautura fara cafeina, cu o aroma usoara de alune.

Un amestec rafinat de flori de primavara, fructe si ceai verde bogat in antioxidanti.

Infuso di Primavera

Infuso d’EstateAmestec revigorant de flori si fructe.

Infuso d’AutunnoO bogată și echilibrată infuzie de fructe cu o urmă de măr și scorțișoară. O băutură energizantă și răcoritoare.

Infuso d’InvernoUn amestec unic de fructe uscate, ierburi și arome. Caracter cu tonuri vioaie de Crăciun.

Camomilla MieleGustul deosebit al musetelului imbogatit de miere. O bautura racoritoare si relaxanta.

Earl Grey Blue FlowersUn amestec delicat al celor mai rafinate ceaiuri din Ceylon, ușor parfumat cu ulei esențial de bergamotto și îmbogățit cu petale de albăstrea.

Rosa Nel BoscoPrețios ceai negru din Ceylon

cu bucatele de căpșuni și mure, petale de trandafir și

arome. Un amestec înțepător de gusturi și

parfumuri.

Te NeroPassion Fruit

Un mix exotic din cele mai renumite frunze si arome de

ceai negru de Ceylon.

Te Verde CamomillaUn amestec de ceaiuri verzi provenite din Ceylon și din China cu mușețel uscat natural. O băutură relaxantă și calmantă.

Te Verde MentaUn amestec de ceaiuri verzi

provenite din Ceylon și din China cu o selecție de foi de mentă uscate

natural. O băutură plăcută și răcoritoare.

Darjeeling Supremo Aroma inconfundabila de

struguri de moscat din pretiosul Darjeeling de sezon.

English BreakfastCeai pur din Ceylon cu

foi întregi, cu gustul puternic, bogat și decis

în caracteristici și aroma.

Page 53: Ecoreca Food 2014

CiocolataFilicori Zecchini

Ciocolată cremoasă fondantă. Ideală în

serile reci.

Fondente

Ciocolată albă cremoasă. Gustul inconfundabil al ciocolatei calde învăluie simțurile, dând naștere unei experiențe relaxante și deosebite . Ideală pentru o ieșire cu prietenii.

Bianca

Ciocolată cremoasă intens aromată. Gustul de cacao se scufundă într-o simfonie orientală cu note tipice de nucșoară, cuișoare, ghimbir și scorțișoară.

Spezie

NocciolaCiocolata caldă cu alune de pădure. Intensitatea gustului de cacao se diminuează, îmbinându-se cu notele fine și aroma persistentă a alunelor, conferindu-i astfel o tentă tomnatică.

Ciocolată cremoasă cu gust de portocale. Gustul catifelat de

cacao însoțește notele solare și proaspete ale portocalei.

Arancia

Ciocolată cremoasă cu caramel. Îmbietoarea savoare a cacao-ului se îmbină perfect cu aroma de caramel, evidențiind intensitatea acestuia din urmă.

Caramello

Ciocolată cremoasă cu migdale. Gustul cald și fin

de cacao se intețește cu aroma intensă de

migdale.

Mandorle

Ciocolata cremoasă cu vanilie. Uniune perfectă între gustul fin de cacao și aroma pură, picantă și delicată a vaniliei.

Vaniglia

Page 54: Ecoreca Food 2014

Promovarea artei și culturii espresso-ului intalian în lume este unul din obiectivele companiei Filicori Zecchini. Pentru a putea savura cu adevărat un espresso italian autentic este nevoie de un contex care să îl pună în valoare.

Din pasiune pentru cafea, Filicori Zecchini dorește să ofere experiența unui espresso savurat într-o atmosferă unde creativitatea italiană se îmbină cu flexibilitatea și funcționalitatea unui spațiu modern și inovativ. Astfel s-a născut proietul de “Acordarea licenței Filicori Zecchini” care presupune un proiect de cafenea unde toate elementele sunt realizate cu obiectivul final de a crea un context în care esspreso-ul devine o experiență unică și perfectă în fiecare zi.

Franciza Filicori Zecchini oferă, împreună produsele de cafea, o gamă completă și detaliată de complemente pentru cafenea, ce se disting prin linii elegante și albul porțelanului. Sortimentul este îmbogățit permanent cu produse noi.

Pentru că produsele Filicori Zecchini se bucură de un real succes, pasul care a urmat natural a fost aducerea în România a francizei pentru cafenea. Horeca Expert deține masterfranciza pentru conceptul de cafenea Filicori Zecchini și poate pune astfel la dispoziția beneficiarului întreaga structură de dezvoltare a business-ului: de la proiectul de cafenea, inclusiv schița amplasamentului, amenajările interioare și exterioare, dotările necesare cafenelei, echipamnetele și stocul de produse.

Horeca Expert anunță cu mândrie deschiderea cafenelelor Filicori Zecchini în franciză, un concept nou ce îmbină un design deosebit cu istoria espresso-ului

italian. Cafenelele Filicori Zecchini sunt concepute să reprezinte locul ideal pentru a savura o cafea de o calitate superioară, un ceai deosebit sau o ciocolată caldă specială. La finele lui 2013 erau deschise șase cafenele în franciză, două în orașul Constanța și două în București, și câte una la Ploiești și respectiv Iași.

Prima cafenea în franciză din Constanța a fost inaugurată în mai 2009. Atenţia sporită pe care o acordăm tuturor detaliilor, meniul diversificat, potrivit chiar și celor mai exigente gusturi, cafeaua și preparatele speciale pe bază de cafea prezentate în moduri inedite, selecția de ceaiuri speciale și diferitele sortimente de ciocolată caldă, reprezintă elementele ce caracterizează cafenelele Filicori Zecchini.

A două locație în franciză din Constanța a fost deschisă în 2012 în cel mai mare centru comercial de la malul mării și a avut parte de succes încă din prima zi. Cafeneaua este localizată central și se află într-o zonă frecventată intens, situându-se în apropierea unora dintre cele mai importante magazine prezente în centrul comercial.

Succesul proiectelor realizate în Constanța a dus la extinderea conceptului și în București unde au fost inaugurate două cafenele în franciza Filicori Zecchini, în două dintre cele mai mari centre comerciale.

Pe lângă locațiile din Constanța și București, alte 2 cafenele în franciza Filicori Zecchini au fost inaugurate în luna octombrie 2013 în unele dintre cele mai reprezentative orașe din țară - Ploiești și Iași. La Ploiești în cadrul complexului AFI Palace iar la Iași în Palas Mall.

Ultima franciză Filicori Zecchini s-a deschis la sfârșitul anului 2013 tot în Constanța pe unul dintre bulevardele principale din oraș. O locație ce se bucură de un adevărat succes fiind una dintre cele mai apreciate și frecventate cafenele de la malul mării.

Succesul cafenelelor Filicori Zecchini este incontestabil și de aceea în viitorul apropiat dorim să demarăm noi proiecte pentru deschiderea altor locații în toată țara, atât în spații situate central cât și în marile centre comerciale. Mai mult, căutăm parteneri de încredere în acest sens.

FILICORI ZECCHINIFRANCIZA

ROMANIA

Page 55: Ecoreca Food 2014

BĂUTURI

2014

Page 56: Ecoreca Food 2014

Trentino, Italia

PAGINA 54 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA BĂUTURI APĂ

Apa Surgiva: numele ei ne duce cu gândul la piscurile imaculate ale Parcului Natural Adamello Brenta, în inima Trentino-ului, de unde izvorăște necontaminată dintr-o sursă de mare altitudine din apropierea Madonna di Campiglio. Este

îmbuteliată în stabilimentul Carisolo prin mecanisme tehnologice moderne. Apa Surgiva, singura marcă de valoare din Parcul Natural Adamello Brenta, se implică de câțiva ani în proiecte de salvare și protejare a inestimabilului patrimoniu

natural al acestei zone. Parcul este cea mai mare zonă protejată din Trentino și cuprinde cca 80 de lacuri și ghețarul Adamello, unul dintre cele mai mari ghețare din Europa.

Surgiva este una dintre cele mai pure ape din lume. Conținutul foarte scăzut de nitrați garantează puritatea extraordinară a sursei iar gustul său neutru încântă precum peisajul natural ce înconjoară izvorul.

Încă de la apariția ei pe piață, apa Surgiva a căștigat un număr impresionant de consumatori, numele ei devenind sinonim pentru calitate și exclusivism.

apă mineralăNaturale

apă necarbogazoasă

0,250/0,500/0,750 litri306012

apă mineralăFrizzante

apă carbogazoasă

0,250/0,500/0,750 litri306011

Page 57: Ecoreca Food 2014

Lombardia, Italia

PAGINA 55 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA BĂUTURI APĂ

Apa minerală Lauretana are o istorie deosebită. Într-o zi oarecare, cu mai bine de jumătate de secol în urmă, Teresio Rossello se plimbă prin munți, într-o localitate numită Caruzza situată în zona Graglia și, însetat, se răcori de la un izvor. Acest izvor se afla la 1050 m altitudine, într-un loc virgin, departe de construcți industriale sau civile. Senzația pe care a

avut-o a fost de prospețime deosebită. Teresio Rossello a dus o mostră de apă la un chimist al Institutului tehnic Quintino Sella di Biella care a afirmat că apa era de-a dreptul excepțională. Astfel, Rossello a înființat o societate de

familie care, în 1964, a fost transformată într-un parteneriat cu mai mulți asociați.

A fost construit un stabiliment la aproximativ 850 m altitudine, aproape de izvor, în care apa curgea prin conducte din oțel inoxidabil. Acțiunea de îmbuteliere a început în 1965 și apa comercializată a fost denumită Lauretana, în onoarea

Maddonei di Loreto, venerată în sanctuarul din Graglia.

Momentul decisiv pentru atingerea succesului a sosit câțiva ani mai tărziu, sub conducerea lui Giovanni Vietti și Antonio Pola care, cu o strategie menită să scoată în evidență caracteristicile produsului, au făcut ca apa Lauretana să fie

recunoscută de mulți consumatori ca cea mai bună apă și cu siguranță cea mai pură apă din Europa.

apă mineralăNaturale

apă necarbogazoasă

0,75 litri00021L

apă mineralăFrizzante

apă carbogazoasă

0,75 litri00023

Page 58: Ecoreca Food 2014

Italia

PAGINA 56 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA BĂUTURI RĂCORITOARE

La începutul anilor '90 Galvanina a scos la lumină primele produse în sticlă care curând au devenit foarte apreciate în rândul caselor nobililor din zonă. Tot mai mulți consumatori au început să aprecieze calitatea apei pentru proprietățile

sale digestive, iar consumul a crescut. An după an zona de vânzare s-a extins astfel încat distribuția s-a răspândit pe întreg teritoriul Italiei. După succesul cunoscut cu apa plată și minerală, s-a decis crearea unor băuturi carbogazoase ce

combină vitaminele și aromele fructelor naturale cu puritatea apei.

Galvanina reprezintă unul dintre cele mai vechi izvoare de apă minerală din Italia, conține doar dioxid de carbon natural și este extrasă de la aproximativ 1.000 m adâncime din zona Toscana. În sticlă, consumatorul va descoperi toate calitățile

unui izvor ce-și datorează puritatea și conținutul de săruri minerale lungului drum ce-l parcurge, din Appennini Centrali până în San Lorenzo, Rimini.

băutură răcoritoareCentury Aranciata

suc acidulat de portocale

0,355 litri30058

băutură răcoritoareCentury Limonatasuc acidulat de lămâie

0,355 litri30059

băutură răcoritoareCentury Cedrata

suc acidulat de citrice

0,355 litri30050

băutură răcoritoareCentury Ginger

suc acidulat din ghimbir

0,355 litri30049

băutură răcoritoareCentury Chinotto

suc acidulat din frunze de portocal pitic

0,355 litri30047

băutură răcoritoareCentury BioCola

cola fără cofeină

0,355 litri30045

Page 59: Ecoreca Food 2014

Cola Bio – prima cola cu apă minerală naturală realizată după o rețetă ce

combină doar ingrediente naturale și ingrediente din agricultura biologică.

Gustul este asemănător cu cel al mărcilor mondiale, dar fără coloranți

artificiali și arome industriale.Realizată cu zahăr de trestie bio (spre

deosebire de produsul convențional care utilizează și sirop de glucoză)

arome naturale și zahăr bio caramelizat. Acesta – spre deosebire

de colorantul caramel (E150) – redau băuturii un retrogust plăcut și culoarea

închisă. Mai mult, formula prevede folosirea extractului de nucă de cola

(cum este prevăzut de rețeta originală care dă numele băuturii) și nu

înlocuirea ei cu arome. Sucul de lămâie bio conferă aciditate și

înlocuiește acidul ortofosfatic utilizat de mărcile lider ale pieții. Rezultatul

este o băutură non-alcoolică, potrivită întregii familii.

băutură răcoritoarePompelmo

suc acidulat de grepfrut

0,355 litri30043

băutură răcoritoareArancia Rossa

suc acidulatde portocale roșii

0,355 litri30041

băutură răcoritoareLimone Siciliano

suc acidulat de lămâie

0,355 litri30042

băutură răcoritoareMelagrana

suc acidulat de rodii

0,355 litri30044

băutură răcoritoareCentury Té al Limone

suc ușor acidulat de lămâie

0,355 litri30055

băutură răcoritoareCentury Té alla Pesca

suc ușor acidulat de piersici

0,355 litri30054

băutură răcoritoareCentury Té Verde

suc ușor acidulat verde

0,355 litri30056

Page 60: Ecoreca Food 2014

Italia

PAGINA 58 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA BĂUTURI RĂCORITOARE

În Septembrie 1952 Giuseppe Fellin, comerciant de vinuri vizitează târgul alimentar din Parma unde participă la conferinţe despre proprietăţile curative şi creşterea consumului de apă minerală. Dupa ce a verificat pe sine acțiunea

benefică a izvoarelor aflate în apropierea reședinței sale de vară de pe muntele Plose, a decis s-o analizeze în mod oficial.

Dupa succesul pe care apa Plose l-a cunoscut de-a lungul anilor, firma a decis să producă și sucuri și nectaruri de cea mai bună calitate care, împreună cu proprietățile recunoscute ale apei, fac din acestea o băutură naturală plină de vitamine și

minerale. Sucurile și nectarele Bio Plose sunt compuse din ingrediente provenite 100% din agricultura biologică și fructele utilizate sunt culese respectând pe deplin ciclurile Naturii. Sucurile din gama Bio Plose nu au zahăr, conservanți,

coloranți și organisme modificate genetic adaugate în compoziția lor.

suc nectarBio Pesca

nectar de piersici

0,200 litri10P

suc nectarBio Mela

nectar de mere

0,200 litri17P

suc nectarBio Orange

nectar de portocale

0,200 litri15P

suc nectarBio Pera

nectar de pere

0,200 litri11P

Page 61: Ecoreca Food 2014

Anglia

PAGINA 59 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA BĂUTURI RĂCORITOARE

Ajungând în China, fondatorul Little Miracles, a învățat despre proprietățile speciale ale rădăcinilor de Ginseng Chinezesc și despre formula tradițională de Ginseng care le-a permis agricultorilor să-și dubleze eforturile în momentul recoltei.

O dată aflată originea poveștii, mostrele au fost prelucrate dar cu o concentrație mai mare. Secretul constă în utilizarea doar a plantelor de Panax Ginseng-ului în cea mai pură formă și atent selecționate.

Față de Little Miracles Organic Energy, o nouă gamă de băuturi energizante Little Miracles, atent elaborate urmărindu-se atent grija pentru sănătatea clientului, va fi în curând lansată.

ceai energizantGreen Tea

gingseng, rodie și acai

0,33 litri06VIB

ceai energizantWhite Tea

gingseng, cireșe și acai

0,33 litri06VIR1

ceai energizantBlack Tea

gingseng, piersică și acai

0,33 litri06VIN3

Page 62: Ecoreca Food 2014

Italia

PAGINA 60 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA BĂUTURI RĂCORITOARE

Sterilgarda lansează „Premium”, noua linie de fresh-uri dezvoltată printr-o tehnologie care garantează o calitate superioară și un gust inconfundabil. Toate produsele sunt din fructe 100% și sunt realizate prin procedee de

pasteurizare ce mențin nealterate caracteristicile originale ale materiei prime. Gradul ridicat de prospețime și savoare este asigurat de lipsa conservanților și a adaosului de zahăr care ar influența proprietățile naturale ale produselor.

Am dezvoltat un ambalaj de înaltă calitate ce încadrează produsul în gama articolelor exclusiviste; un produs adaptat unui consumator în căutarea unui gust intens, natural și plăcut. Un gust nou și intens, o gamă de produse complet

naturale, cea mai bună materie primă... un proiect important adresat unor consumatori din ce în ce mai atenți la detalii și calitate.

suc nectarSpremuta di Arance

suc de portocale

1 litri10P

suc nectarSpremuta d’Ananas

suc de ananas

1 litri11P

Page 63: Ecoreca Food 2014

Italia

PAGINA 61 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA BĂUTURI BERE ARTIZANALĂ

Fabrica de bere artizanală Birra Arduini a luat naștere din dorința de exprimare a fondatorului Maurizio Arduini, dornic să creeze un produs care să povestească o parte din trecutul său.

Când era mic, Maurizio pleca mereu în plimbări cu mașina împreună cu bunicul său și pentru că bunicul era pasionat de motoare îi repeta mereu riguros în dialectul romagnol: “auzi cum merge această mașina, merge ca o viola (era un Fiat

127, de culoare violet…dar aste este o simplă coincidență).

Pentru a o produce, Maurizio a avut norocul să se consulte cu maeștri berari de faimă internațională și mulțumită viziunii lor și a atenției pentru alegerea celor mai bune materii prime a luat naștere două tipologii de bere: una blondă și una

roșie, de degustat cu orice ocazie și cu orice fel de mâncare.

bere artizanalăBionda 5.6

malț orz, hamei

0,33/0,75 litri • 5,6% alcool06VIB

bere artizanalăRossa 6.6

malț orz, hamei

0,33/0,75 litri • 6,6% alcool06VIR1

bere artizanalăNumerotre 6.9

malț orz, hamei

0,33/0,75 litri • 6,9% alcool06VIN3

Page 64: Ecoreca Food 2014

Italia

PAGINA 62 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA BĂUTURI LICHIOR

Amaro Lucano ia nastere in 1894 intr-un mic satuc din Lucania, Pisticci. Aici, cavalerul Pasquale Vena, proprietarul unui bar cu acelasi nume si producator renumit de fursecuri, lucreaza in umbra localului sau – ascuns de privirile celorlalti – si

la productia de lichioruri, o alta pasiune mare de a sa. Inca de la inceput, lichiorul Amaro Lucano – o infuzie de ierburi – primeste nenumarate aprecieri . Una dintre primele – si poate una dintre cele mai prestigioase – este legata de Casa

Savoia, al carei furnizor oficial a devenit in scurt timp.

In anii 50, mica productie artizanala a produsului Amaro Lucano se transforma in industrie, cu o crestere impresionanata a productiei sustinuta de o cerinta din ce in ce mai mare a consumatorilor.

In doi ani productia se tripleaza (de la 117.000 litri in 1965 la 365.000 litri in 1967).

De aproximativ 120 de ani Amaro Lucano este produs in acelasi mod si elementul definitoriu al aromei sale a fost tinut secret de Cavalerul Pasquale Vena si azi, de catre succesorii sai. Ingredientele „cunoscute” insa, utilizate pentru producerea

Amaro-ului, sunt 9 plante medicinale atent selectionate din satele lucane si din restul lumii.

digestivAmaro Lucano

30 de ierburi specifice

0,50/1/1,5/3 litri • 28% alcoolAL050

lichiorCaffé Lucano

lichior cu aromă de cafea

0,50 litri • 26% alcoolALLCAFFE

lichiorSambuca Lucano

lichior cu aromă de anason

0,50/1 litri • 40% alcoolALSAM05

lichiorLimoncello Lucano

lichior lămâie

0,50/1 litri • 25% alcoolALLIMO05

Page 65: Ecoreca Food 2014

Italia

PAGINA 63 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA BĂUTURI APERITIV

Rețeta autentică a produsului Sprizzato este secretul bine păstrat al familiei Priante. Baza băuturii o constituie un amestec precis de portocale dulci de Sicilia și citrice amare din Curaçao. În timpul procesului de distilare, ierburi naturale și

rădăcinoase precum gențiana și anasonul provenite din munții din împrejurimi, sunt adăugate pentru a da Sprizzato-ului gustul și aroma inconfundabilă. Pentru desăvârșirea gustului rotund și armonios este adăugată o infuzie de rubarba din

inima Asiei. Rezultatul – un gust dulce-amar, cu note de portocale.

De cinci generații, familia Priante a activat în domeniul restaurantelor și a pieței de vin din regiunea Veneția din Italia, o zonă frumoasă, încărcată de istorie și bogată în tradiții. Michele Priante și-l amintește încă pe bunicul său bând lichiorul său preferat din portocale amare – cu Prosecco rece în timpul verii, sau turnat în vin roșu fiert pentru a încălzi serile reci

de iarnă. Determinat pentru a continua tradiția, Michele s-a dedicat cercetării pentru a readuce la viață rețetele de familie din tinerețea bunicului.

aperitivSprizzato

citricezona Veneto

0,70 litri • 11% alcoolSPRIZZATO7

Sprizzato Strong2 oz vodka1 oz Sprizzato1 oz Astoria Lounge2 oz suc căpșuni

Rossini Spritz1/3 Sprizzato1/3 Astoria Lounge1/3 suc căpșuni

Classic Sprizzato2 oz Sprizzato2 oz Astoria Lounge1 oz apă carbogazoasă

Page 66: Ecoreca Food 2014

Italia

PAGINA 64 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA BĂUTURI LICHIOR

Istoria Zedda Piras este strans legata de cea a regiunii Sardinia, pamantul sau originar. Nascuta in anul 1854, in zona Cagliari, la initiativa lui Francesco Zedda, initial focusata pe vinuri, compania ia amploare diversificand gama cu distilati,

alcool si licori ce vor deveni in scurt timp pricipalul business. In 1994, Zedda Piras intra in grupul Sella&Mosca, achizitionat de Grupul Campari. La sfarsitul anilor 90, compania se echipeaza cu utilaje de inalta tehnologie, fara a altera

in schimb procesul productiv traditional, garantand in aceste fel consumatorului final un produs genuin, de calitate.

"Il Mirto"un amestec de mirt rosu si mirt alb. Aroma sa deosebita o face de neconfundat, fiind apreciata chiar si de catre consumatori cei mai exigenti si atenti. Vin in completarea gamei grappa "Filu e Ferru", care se distinge prin tarie,

temperata in schimb de o aroma fina datorata semintelor de fenicul salbatic, si licoarea "Ramo d'Oro", obtinuta prin infuzie de coji de lamai cultivate natural.

digestivMirto di Sardegna

mirtzona Sardegna

0,70 litri • 32% alcool416506

grappaFilu e Ferru

grappa cu aromăde ălbaticfenicul s

zona Sardegna

0,70 litri • 42% alcool416799

lichiorRama d’Oro

lichior lămâiezona Sardegna

0,70 litri • 28% alcool416797

Page 67: Ecoreca Food 2014

Elveția

PAGINA 65 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA BĂUTURI VODKA

XELLENT inseamna: productie utilizand 100% materii prime elvetiene necompromitand calitatea, notele aromatice unice si design-ul inconfundabil. Nu au trecut mai mult de 5 ani de la ideea initiala de a produce vodka elvetiana si de la

lansarea XELLENT. Cautarea materiilor prime si a tehnologiei necesare a inceput inca din 1998. Si o data stabilite, am continuat pe aceasta cale ghidati de entuziasmul si idealismul nostru.

Ingredientul de baza al vodcii XELLENT este un amestec de secara elvetiana Picasso si Matador de cea mai buna calitate. Vodka este obtinuta prin trei procese. In prima etapa amestecul fermentat este distilat cu grija intr-o maniera

traditionala, intr-un alambic de cupru. Asta ii confera vodcii o aroma inconfundabila. In cea de-a doua faza, spiritul brut al secarei se purifica printr-o coloana de cupru cu 45 de placi. Dar chiar si in aceasta etapa, vodka este departe de a

atinge standardele noastre exigente. Asa ca vodka mai este distilata si a treia oara pentru a elimina toate impuritatile, un proces ce rafineaza si armonizeaza aroma. Dupa a treia distilare, vodca are o concentratie alcoolica de 96% vol. si are in

acest moment gustul unic XELLENT.

vodkaSwiss Vodka

suc de portocale roșii

0,50/0,70/1,75 litri • 40% alcool45030

ginSwiee Edelweiss Gin

suc de lămâie0,70 litri • 40% alcool

46000

Page 68: Ecoreca Food 2014

Elveția

PAGINA 66 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA BĂUTURI VODKA

Pur, elegant şi limpede - acestea sunt caracteristicile produselor Trojka. Preparată din cereale de înaltă calitate, triplu distilată,

combinată cu cea mai pură apă și filtrată în douăsprezece etape.

Pe lângă vodca clasică Trojka Pure Grain, există un total de încă opt tipuri de vodcă Trojka. Trojka Pure Grain şi celelalte tipuri de vodcă

constituie baza perfectă pentru shot-uri, long drinks-uri şi cocktail-uri.

vodkaGreen

vodcă cu aromăde fructe exotice

0,70 litri • 17% alcool59049

vodkaPure Grainvodcă simplă

0,70 litri • 40% alcool41320

vodkaRed

vodcă cu aromă de citrice0,70 litri • 24% alcool

59613

vodkaPink

vodcă cu aromăde fructe de pădure roșii

0,70 litri • 17% alcool59182

vodkaCaramel

vodcă cu aromă de caramel0,70 litri • 17% alcool

59932

vodkaYellow

vodcă cu aromă de citrice0,70 litri • 17% alcool

59932

vodkaBlack

vodcă cu aromă de fructe de pădure

0,70 litri • 17% alcool59762

vodkaBlue

vodcă cu aromă de mentă0,70 litri • 17% alcool

59932

Page 69: Ecoreca Food 2014

GASTRO 2014

Page 70: Ecoreca Food 2014

Golfera (Italia)

PAGINA 68 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO MEZELURI

Istoria companie începe la începutul anilor 1960, cu deschiderea fabricii Golfera în micul orășel Lavezzola. În anii 1970, Golfera decide extinderea gamei de produse prin introducerea de noi preparate pe bază de carne. O

dată cu trecerea timpului, această decizie s-a dovedit a fi una foarte bună deoarece aceasta a permis modelarea identității companiei. In 1989 au lansat faimosul GOLFETTA, care a câștigat premiul Oscar la evenimetul

gastronomic CIBUS din 1990. În 1997 compania a fost cumpărată de către familia Zavaglia iar compania a cunoscut o nouă fază de reînnoire a gamei de produse apărând produse ca GOLFELLA, DOLCEMAGRO, SAN

VALENTINO și BRESI: produse care au avut o contribuție fundamentală la expansiunea companiei în una dintre cele mai incitante și prospere perioade ale istoriei sale.

Delizia Riservaprosciutto de Parma fără os

8 kg • +4°C/+8°CPSPR3600

Deliziaprosciutto de Parma cu os

10 kg • +4°C/+8°CPSPR3300

San Danieleprosciutto de Parma fără os

8 kg • +4°C/+8°CSAPR1300

San Danieleprosciutto de Parma cu ossuport prosciutto10 kg • +4°C/+8°CSAPR0300

Mattonellaprosciutto fără os

4 kg • +4°C/+8°CSAPR4100

Cotto Naturiprosciutto fără os

4 kg • +4°C/+8°CPRCO0300

Page 71: Ecoreca Food 2014

PAGINA 69 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO MEZELURI

Abruzzesesalam carne de porc

0,3 kg • +4°C/+8°CABSA0200

Felino IGPsalam carne de porc

1 kg • +4°C/+8°CALSA0100

Milanosalam carne de porc

3 kg • +4°C/+8°CMISA0100

Napolisalam carne de porc

2 kg • +4°C/+8°CNASA0100

Strolghinosalam carne de porc

0,5 kg • +4°C/+8°CPCSA1400

Punta d’Ancabresaola

1.5 kg • +4°C/+8°CSABR0300

Coppa Stagionatasalam carne de porc

3 kg • +4°C/+8°CPSCO0100

Porchetta Arrostosalam carne de porc

5 kg • +4°C/+8°CCOAR0200

Spianata Romana Dolcesalam carne de porc

2 kg • +4°C/+8°CFBSA0300

Chiara IGPmortadella

30 kg • +4°C/+8°CCHC03040

La Realemortadella

8 kg • +4°C/+8°CRESO0840

Le BioDeliziemortadella

3 kg • +4°C/+8°CBMSA.4GO

San Valentinoprosciutto fără membrană

5 kg • +4°C/+8°CPSCU0200

San Valentinoprosciutto cu membrană

5 kg • +4°C/+8°CPSCU0100

Bresispecialitate pe bază de carne de vită

5 kg • +4°C/+8°CBRSA0200

Page 72: Ecoreca Food 2014

PAGINA 01 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA VINURI ITALIA

Auricchio (Italia)

PAGINA 70 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO BRÂNZETURI

În mai mult de un secol de istorie Auricchio a devenit o celebritate internațională, poziționându-se ca lider pe piața vânzării de provolone. De mai bine de 150 de ani gustul inconfundabil

provolone, datorat rețetei secrete a lui Gennaro Auricchio, înseamnă Auricchio. Cea mai importantă fază a producției,

modelarea, este (într-adevăr) realizată manual de către experții în fabricarea brânzeturilor. Provole și Auricchio Piccante, Dolce,

Giovane, precum și Le Provolizie sunt produse gustoare și apetisante.

Campanabrânză provolone*doar la comandă

16 kg • +4°C/+8°CE558

Gigantinobrânză provolone*doar la comandă

10 kg • +4°C/+8°CE592

Settefettebrânză provolone*doar la comandă

5 kg • +4°C/+8°CE591

Le Provolizie Dolce9 felii de brânză provolone dulce

0,15 kg • +4°C/+8°CA0C09

Le Provolizie Dolce15 felii de brânză provolone dulce

0,15 kg • +4°C/+8°CA0C010

Piccantebrânză provolone picantă

1 kg • +4°C/+8°CE571

Dolcebrânză provolone dulce

1 kg • +4°C/+8°CE182

Sirbonebrânză pecorino

2 kg • +4°C/+8°CE721

Bucaro Pepatobrânză pecorino picantă

0,4 kg • +4°C/+8°CE9050

Page 73: Ecoreca Food 2014

Grana Padanobrânză grana padano

0,25/1/4 kg • +4°C/+8°CE945

Parmigiano Reggianobrânză parmigiano

0,25/1/4 kg • +4°C/+8°CE843

Asiagobrânză asiago

4 kg • +4°C/+8°CEL04

Cremificatobrânză gorgonzola dulce

0,2 kg • +4°C/+8°CCIB01

Gorgonzolabrânză gorgonzola picantă

0.2 kg • +4°C/+8°CCIF28

San Giorgiobrânză gorgonzola

3 kg • +4°C/+8°CCI013

Mascarponebânză mascarpone

0,25 kg • +4°C/+8°CCI232

Scamorzabrânză afumată

0,25 kg • +4°C/+8°CCI291

Ricottabrânză ricotta

0,25 kg • +4°C/+8°CCI391

Bufala Campanamozzarella

0,125 kg • +4°C/+8°CCI361

Juliennemozzarella

2,5 kg • +4°C/+8°CCI357

PAGINA 71 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO BRÂNZETURI

Montasiobrânză montasio

16 kg • +4°C/+8°CCI303

Caciocavallobrânză provolone*doar la comandă

2,5 kg • +4°C/+8°C53L

Page 74: Ecoreca Food 2014

Surgital (Italia)

PAGINA 72 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO SEMIPREPARATE

Surgital este o companie născut și dezvoltată din dragoste pentru istoria regiunii sale - o regiune cu o tradiție culinară de excepție. Bineînțeles că în dezvoltarea companiei s-au adăugat pasiunea pentru muncă

și, deloc de neglijat, spiritul antreprenor pe care populația din Romagna se pare ca îl au în sânge. Am dezvoltat o tehnologie specială care permite păstrarea gustului original al produsului hand-made indiferent

că acesta este pastă, sos sau semi-preparat.

Tagliatelle al Ragu Bolognesecarne de vită şi de porc, legume,grana padano0,3 kg • 4 buc • -18°CZ333

Svitati ai 4 Formaggibrânză, gorgonzola, grana padano, taleggio

0,3 kg • 4 buc • -18°CZ338

Spaghetti al Pesce Spadapastă de tomate, pește spadă, ardei roșu

0,3 kg • 4 buc • -18°CZ342

Spaghetti Chitarra alla Carbonarașuncă afumată, smântână, ou

0,3 kg • 4 buc • -18°CZ352

Canneloni con Besciamellaricotta, spanac, grana padano

0,3/2 kg • 4 buc • -18°CZ307

Taglierini ai Funghi Porciniciuperci, smântână, grana padano,usturoi, cartofi03 kg • 2 buc • -18°CZ349

Page 75: Ecoreca Food 2014

Tortellini al Ragucarne de vită și porc, legume, vin,mortadella, parmigiano, pesmet0,3 kg • 4 buc • -18°CZ327

Risotto 3 Cereali alle Verdurinesupă de pui, ardei, morcov, mazăre,orez, orz, dovleac0,3 kg • 4 buc • -18°CZ351

Tortellini Bolognesi Pannamortadella, parmigiano, carne de porc,smântână, pesmet, grana padano0,3 kg • 4 buc • -18°CZ301

Risotto Marinaraorez, supă de scoici, pește, calamar,scoici, creveți, vin, usturoi0,3 kg • 4 buc • -18°CZ314

Garganelli Gamberi e Zucchinecreveți, dovleac, roșii, usturoi

0,3 kg • 4 buc • -18°CZ329

Lasagne alla Bolognesesos bechamel, carne de vită, legume,vin roșu, grana padano0,33/2,5 kg • 4/2 buc • -18°CZ219

Lasagne Casereccesos bechamel, carne de vită, legume,vin roșu, grana padano2,5 kg • 2 buc • -18°CV108

Risotto con Funghi Porciniorez, ciuperci, grana padano,cremă de legume, supă de legume0,3 kg • 4 buc • -18°CZ313

Page 76: Ecoreca Food 2014

Caputo (Italia), Strapizza (Italia)

PAGINA 74 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO FĂINĂ

Făina din Napoli. Putere și tradiție: aceste două cuvinte sintetizează valorile Molino Caputo. Compania cu tradiție se află la a treia generație de morari și s-a dezvoltat datorită unei orientări ale familiei către tradiție, cunoștiință și experiență.

Aceste valori se regăsesc în gama diversificată de făină produsă pentru paste și aluaturi profesioanel dulci: diverse tipuri de făină destinate nevoilor diferite.

Istoria Molino Caputo începe în 1924 când la întoarcerea lui Carmine Caputo din Statele Unite ale Americii, a deschis o moară și un magazin destinat vânzărilo de paste în orașul Capua. După moartea acestuia conducerea companiei a fost

preluată de fiul acestuai Antimo care, în anul 1939, a cumpărat moara San Giovanni a Teduccio care în prezent este principalul loc de producție.

Încă de la începuturi Molino Caputo s-a orientat spre creșterea valorii tradiționalei arte napoletane de producere a făinei, destinată atât pizzei cât și deserturilor, respectând tradiția și valorile: amestecul de grâu, lipsa aditivilor, realizând un

produs simplu dar de înaltă calitate.

Pizzeriafăină tip 000 pentru pizzaproducător Antico Molina Caputo0,3 kg • 4 buc • -18°CZ333

Grano Tenerofăină tip 00 pentru pizzaproducător Strapizza10 kg • 20°C502F

Roso Rinforzatafăină tip 00producător Antico Molina Caputo25 kg • 20°C25R

Semolafăinăproducător Antico Molina Caputo1 kg • 20°CS.R1

Page 77: Ecoreca Food 2014

Oropan (Italia), Bakery (Italia)

PAGINA 75 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO PANIFICAȚIE

În anul 2004 Marco Beccari și Roberto Parodi, doi antreprenori din sectorul gastronomic, au decis să intre pe piața produselor de panificație semi-preparate și congelate. Așadar, s-a născut compania Bakery, un vis

devenit realitate care s-a remarcat imediat prin portofoliu de produse inovatoare.

În foarte puțini ani Bakery a devenit una dintre cele mai apreciate și semnificative branduri din industrie.

Astăzi Bakery este furnizor pentru majoritatea jucătorilor din industria Ho.Re.Ca, iar noile planuri de producție – care reprezintă cea mai nouă combinație dintre cea mai nouă tehnologie și produsele naturale – va permite companiei să se lanseze către noi provocări ale acestei industrii și să atingă culmile expansiunii și calității, atât

pe plan național cât și internațional.

Preferitaciabattina pretăiatăproducător Bakery Spa0,1 kg • 42 buc • -18°C1127A

Ciabattinaciabattina pretăiatăproducător Bakery Spa0,1 kg • 45 buc • -18°C1094A

Ovale Grigliatopanino pretăiatăproducător Bakery Spa0,13 kg • 60 buc • -18°C1272

Rotondofocaccia cu uleiproducător Bakery Spa0,08 kg • 48 buc • -18°C1098

Filoneproducător Oropan

0,453 kg • 10 buc • 018°C4950S

Page 78: Ecoreca Food 2014

Delverde (Italia), Surgital (Italia), Robo (Italia)

PAGINA 76 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO PASTE

Produce și selecționează produse alimentare de înaltă calitate, utilizând metode prietenoase cu mediul înconjurător și care păstrează tradiția mâncării sănătoase și autentice – acestea reprezintă misiunea pe care cei de la Delverde au

urmărit-o încă de la începuturi într-un cadru apropiat de natură și care protejează mediul înconjurător.

Metodele de producție se reflectă în numele companie, inspirat de puritatea apei râului Verde care își are izvorul în masivul protejat Majella.

Aceasta este valoarea adăugată pe care Delverde o aduce: alegerea de a folosi metode de producție naturale, utilizând doar cea mai pură apă și cea mai bun făină -semolina- din grâu dur. Toate produsele Delverde sunt perfect adaptate unei diete mediteraneene. De la selecția noastră de paste, uleiurile noastre de măsline, conservele de tomate și până la sosuri,

toate produsele Delverde sunt iubite de către gurmanzi pentru naturalețea lor și gustul inconfundabil.

Paccheripaste “I Giganti”producător Delverde0,50 kg • 12 buc • 21°C78306

Fusillipasteproducător Delverde0,50 kg • 20 buc • 20°C79041

Rigatonipasteproducător Delverde0,50 kg • 20 buc • 20°C79086

Penne paste “Zita Rigate”

producător Delverde0,50 kg • 20 buc • 20°C79047

Farfallepasteproducător Delverde0,50 kg • 20 buc • 20°C79093

Tagliatelle a Nidopasteproducător Delverde0,25 kg • 12 buc • 20°C79263

Page 79: Ecoreca Food 2014

Fettuccine a Nidopasteproducător Delverde0,25 kg • 12 buc • 20°C79262

Linguinepasteproducător Delverde0,50 kg • 24 buc • 20°C79089

Fettuccinepasteproducător Divisione Robo0,50 kg • 12 buc • 20°CEB954

Tagliatellepasteproducător Divisione Robo0,50 kg • 10 buc • 20°CEB952

Spaghettipasteproducător Divisione Robo1 kg • 12 buc • 20°CEB901

Pennepasteproducător Divisione Robo1 kg • 12 buc • 20°CEB915

Fusillipasteproducător Divisione Robo1 kg • 12 buc • 20°CEB916

Tagliatelle all'Uovopasteproducător Delverde0,25 kg • 12 buc • 20°C79266

Garganelli Romagnolipasteproducător Surgital3 kg • -18°CD01

Spaghetti alla Chitarrapasteproducător Surgital1,5 kg • -18°CE06

Tagliatellepasteproducător Surgital1,5 kg • -18°CE04

Taglioline al Nero di Sepiapaste cu cerneală de sepieproducător Surgital1,5 kg • -18°CE07

Grantortellonecon Funghi Porcinipaste umplute cu grana padano,ricotta și ciuperciproducător Surgital3 kg • -18°CC29

Tortellini Bolognesipaste umplute cu parmigiano,mortadella și carne de porcproducător Surgital3 kg • -18°CA02

Fiocchetti al Gorgonzolapaste umplute cu gorgonzola,ricotta și grana padanoproducător Surgital3 kg • -18°CC20

PAGINA 77 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO PASTE

Page 80: Ecoreca Food 2014

Robo (Italia), Surgital (Italia)

PAGINA 78 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO SOS PASTE ȘI CREME

Pomodorini di Collinaroșii întregiproducător Divisione Robo1 kg • 6 buc • max 20°C11020

Pomodori Pelatisos dens și delicat de roșiiproducător Divisione Robo2,50 kg • 6 buc • max 20°C10030

Doppio Concentratocremă de roșii, dublu concentratproducător Divisione Robo0,80 kg • max 20°C10075

Trihotel Polpa di Pomodoropastă cremoasă de roșiiproducător Divisione Robo4,10 kg • 6 buc • max 20°C10060

Crema di Funghi Porcinicremă de ciuperciproducător Divisione Robo0,80 kg • 6 buc • max 20°C94090

Crema ai 5 Formaggicremă de brânză fontal, emmenthal,padano grana, maasdammer și goudaproducător Divisione Robo0,25 kg • 12 buc • 20°C79263

Surgital este o companie născut și dezvoltată din dragoste pentru istoria regiunii sale - o regiune cu o tradiție culinară de excepție.

Bineînțeles că în dezvoltarea companiei s-au adăugat pasiunea pentru muncă și, deloc de neglijat, spiritul antreprenor pe care populația din Romagna se pare ca îl au în sânge.

Am dezvoltat o tehnologie specială care permite păstrarea gustului original al produsului hand-made indiferent că acesta este pastă, sos sau semi-preparat.

Page 81: Ecoreca Food 2014

Pesto alla Genoveseamestec de busuioc, ulei de măsline,cashews, parmezan, sare și usturoiproducător Divisione Robo0,80 kg • 6 buc • max 20°C12278

Armonia di Olive Nerecremă de măsline negreproducător Divisione Robo0,53 kg • 6 buc • max 20°C38290

Armonia di Olive Verdicremă de măsline verziproducător Divisione Robo0,53 kg • 6 buc • max 20°C38280

Pomodoro e Arrabbiatapulpă de roșii, ulei, sare, usturoi, zahăr, piper, pătrunjelproducător Surgital1 kg • -18°CT2001

Ragu alla Bolognesepulpă de roșii, carne de vită, carne de porc,legume, ulei, vin, sare, piperproducător Surgital1 kg • -18°CT2002

Crema di Formaggiricotta, lapte, ulei, făină, sare și piperproducător Surgital1 kg • -18°CT2004

Carbonararicotta, slănină afumată, ulei, gălbenușde ou, sare, piper și grana padanoproducător Surgital1 kg • -18°CT2005

Armonia Tartufatacremă de ciuperci și trufe negreproducător Divisione Robo0,50 kg • 6 buc • max 20°C38360

Pesto alla Genovesebusuioc, ulei, pecorino, nuci, semințe de pin,grana padano și usturoiproducător Surgital1 kg • -18°CT2006

Pescatorapulpă de roșii, pește, supă moluște, ulei,vin, sare, pătrunjel, ceapă, usturoi și ardeiproducător Surgital1 kg • -18°CT2007

Pomodoro e Basilicopulpă de roșii, legume, ulei, busuioc,sare,zahăr și piperproducător Surgital1 kg • -18°CT2000

PAGINA 79 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO SOS PASTE ȘI CREME

Page 82: Ecoreca Food 2014

Robo (Italia), Chef (Italia)

PAGINA 80 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO PEȘTE ȘI FRUCTE DE MARE

CHEF este o companie care procesează și vinde fructe de mare și pește congelat cu o tradiție de peste 20 de ani, oferă servicii dinamice și profesioanale către industria cateringului, acoperind întregul sector inclusiv grupurile de catering,

restaurante, pescării, hoteluri și baruri.

Pentru a-și atinge obiectivele directorul general al companiei, Alessandro Scarponi, a imprimat echipei sale un spirit intreprinzător și modernist, focusându-și atenția pe calitatea oferită, promptitudinea serviciilor, o gamă completă de

produse și know-how-ul personalului.

Cu peste 500 de produse, gama variată oferită include branduri importate, branduri locale, pește proaspăt din import, produse semi-procesate și semi-preparate procesate în cadrul companiei noastre sau de către furnizorii companiei, toate

special concepute pentru a garanta o ofertă care este întotdeauna gata de livrare și potrivită pentru o piață agresivă și bine informată.

Tonno in Olio Olivaton în ulei de măslineproducător Divisione Robo2 kg • max 20°C62170

Tonno in Olio Olivaton în ulei de măslineproducător Divisione Robo0,16 kg • 2 buc • max 20°C62150

Tonno a Trancettitoon în ulei vegetalproducător Divisione Robo1,4 kg • 6 buc • max 20°C62143

Insalata di Mare al Naturalesepie, caracatiță, creveți și scoiciproducător Divisione Robo0,16 kg • 2 buc • max 20°C28030

Accighe a Filettianșoa file în ulei de floarea soareluiproducător Divisione Robo0,70 kg • 6 buc • max 20°C28200

Tonno in Olio Olivaton în ulei de măslineproducător Divisione Robo0,80 kg • 3 buc • 20°C62140

Page 83: Ecoreca Food 2014

Filoni di Tonnofile de tonproducător Chef1 kg • -18°C2406CHEF

Filoni di Spadafile de pește spadă, afumatproducător Chef1 kg • -18°C2407CHEF

Entrecote di Pesce Spadaantricot de pește spadăproducător Chef0,3 kg • -18°C0055

Base per Fritticreveți, calamari și totanproducător Chef5 kg • -18°C1254

Basi per Fritticalamari și crevețiproducător Chef1 kg • -18°C0385

Entrecote di Tonnoantricot de tonproducător Chef0,30 kg • -18°C0056

Coppata di Polpocaracatiță, fistic, piper și dafinproducător Chef1 kg• 4 buc • -18°C1310

PAGINA 81 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO PEȘTE ȘI FRUCTE DE MARE

Page 84: Ecoreca Food 2014

Robo (Italia), Chef (Italia)

PAGINA 82 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO LEGUME

Orogel este un brad de o calitate superioară, recunoscut și apreciat de către consumatori care oferă produse cultivate și recoltate în Italia, care evidențiază gustul specific al bucătăriei italiene.

Calitatea și beneficiile naturale sunt pe primul loc în ceea ce privește scopul de a aduce pe masa consumatorilor prospețimea și gustul celor mai bune legume congelate.

De la cultivare la prelucrare, OROGEL lucrează cu pasiune, urmărind ciclurile de producție și respectând mediul înconjurător.

Compania a ales să producă în Italia, îmbrățișând specialitățile peninsulei. Legăturile strânse dintre membrii companiei și relațiile de colaborare dintre divizia de cultivare și sistemul de producție sunt adevăratele valori

adăugate companiei.

Spinaci Cubelospanac cuburiproducător Orogel2,5 kg • 18°C300371

Asparaginiasparanghelproducător Orogel1 kg • -18°C317005

Piselli Finissimiboabe de mazăreproducător Orogel2,5 kg • -18°C310145

Fasolini Extra Finipăstăi de fasoleproducător Orogel2,5 kg • -18°C310048

Soia Edamamesoiaproducător Orogel1 kg • -18°C310056

Broccolibrocoliproducător Orogel2,5 kg • -18°C301137

Page 85: Ecoreca Food 2014

Buon Minestronecartofi, roșii, fasole, morcovi, mazăre, țelină,fasole verde, spanac, varză, dovleac, praz,pătrunjel, busuioc, usturoiproducător Orogel2,5 kg • -18°C300096

Insalata Russasalată ruseascăproducător Orogel2,5 kg • -18°C300091

Pomodorino Fettefelii de roșiiproducător Orogel1 kg • -18°C310119

Patate Novelle Naturalicartofiproducător Orogel2,5 kg • -18°C310294

Cavolfiore Rosetteconopidăproducător Orogel2,5 kg • -18°C300034

Patate Spicchi Gran Gustocartofi prăjițiproducător Orogel1 kg • -18°C351403

Patate Cubettoni Gusto Riccocuburi cartofi la grătar, ulei de măsline,sare, rosmarin și usturoiproducător Orogel1 kg • -18°C310814

Carciofi Spicchifelii de anghinareproducător Orogel2,5 kg • -18°C300619

Gran Fritto Misto Pastellatodovleac, spanac, conopidă, morcovi, ardei,brocoli, mălai, ulei, făină și sareproducător Orogel1 kg • -18°C310856

Melanzane Grigliatefelii de vinete la grătarproducător Orogel1 kg • -18°C310204

Zucchine Fette Grigliatefelii de dovleac pe grătarproducător Orogel1 kg • -18°C310620

Croccospinspanac, mălai, ulei, sare șiarome naturaleproducător Orogel1 kg • -18°C351025

Peperoni Arrostiti ardei decojițiproducător Orogel1 kg • -18°C310275

Zucchine Pastellatedovleac, mălai, ulei, făină, sare șiarome naturaleproducător Orogel1 kg • -18°C310811

Basilicobusuiocproducător Orogel0,5 kg • -18°C310194

PAGINA 83 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO LEGUME

Page 86: Ecoreca Food 2014

Patate Gratincartofi gratinațiproducător Orogel1 kg • -18°C353100

Spinaci Gratinspanac gratinatproducător Orogel1 kg • -18°C353102

Broccoli Gratinbrocoli gratinatproducător Orogel1 kg • -18°C353104

Peperoni Stickardei tăiat pai, pe grătarproducător Orogel4 kg • -18°C351398

Cavolfiori Gratinconopidă gratinatăproducător Orogel1 kg • -18°C353103

Zucchine Stickdovlecei tăiați pai, pe grătarproducător Orogel1 kg • -18°C351399

Melanzanevinete tăiate pai, pe grătarproducător Orogel1 kg • -18°C351400

Purepiure de cartofiproducător Orogel1 kg • -18°C310157

Pomodori Secchiroșii fără semințe, curățate și uscateproducător Divisione Robo1 kg • 6 buc • max 20°C32245

Peperoni Grigliatiardei roși și galbeni copțiși ambalați în saramurăproducător Divisione Robo1 kg • 6 buc • max 20°C32230

Peperoni a Filetti Grigliatiardei roși și galbeni tăiați file, copțiși ambalați în saramurăproducător Divisione Robo1 kg • 6 buc • max 20°C32233

Peperoni Ripieniardei roșu iute în ulei, umplut cu ton,anșoa, capere și pătrunjelproducător Divisione Robo1 kg • 6 buc • max 20°C28220

Peperoni Piquillo Grigliateardei copțiproducător Divisione Robo1 kg • 6 buc • max 20°C32367

Fagioli Bianchi di Spagnarfasole albă în saramurăproducător Divisione Robo0,5 kg • 12 buc • max 20°C32415

Cipolline Borettaneceapă în oțet balsamic dulce-acrișorproducător Divisione Robo3 kg • 6 buc • max 20°C42125

PAGINA 84 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO LEGUME

Page 87: Ecoreca Food 2014

Cipolline Borettaneceapă în oțet balsamic dulce-acrișorproducător Divisione Robo1 kg • 6 buc • max 20°C32212

Carciofi alla Romanaanghinareproducător Divisione Robo3 kg • 6 buc • max 20°C94110

Carciofi a Spicchi Trifolatianghinare feliate și prăjite în ulei cupătrunjel și usturoiproducător Divisione Robo1 kg • 6 buc • max 20°C32060

Mais Dolceporumb dulceproducător Divisione Robo1 kg • 6 buc • max 20°C60100

Patatine Novellecartofi fierți și ambalați în saramurăproducător Divisione Robo3 kg • 6 buc • max 20°C43017

Capperi Lacrimellacapere în saramurăproducător Divisione Robo0,54 kg • 6 buc • max 20°C61040

Frutti di Capperofructe de capere în oțetproducător Divisione Robo0,58 kg • 6 buc • max 20°C61055

Carciofi alla Romanaanghinare cu tulpinăproducător Divisione Robo1 kg • 6 buc • max 20°C32058

PAGINA 85 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO LEGUME

Page 88: Ecoreca Food 2014

Robo (Italia)

PAGINA 86 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO OREZ

În 1938 comandantul Rodolfo Bonanni a conturat strategia de dezvoltarea a companiei care astăzi alături de acronominul numelui său duce mai departe dorința de a dăinui în timp, mai

presus de orice.

Dorința de a realiza este caracteristică și diferențiază compania de competitorii săi. Doar această dorință permite interpretarea trecerii timpului prin ingredientele folosite; tot dorința de a realiza

este cea care ajută compania să înteleagă nevoile miilor de colaboratori din industria gastronomică.

Venereorez

1 kg 20°C • 10 buc • max 24039

Arborioorez

1 kg 20°C • 10 buc • max 24050

Carnaroliorez

1 kg 20°C • 10 buc • max 24060

Page 89: Ecoreca Food 2014

Robo (Italia)

PAGINA 87 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO CIUPERCI

Funghi Porcini Ricetta “Gio” ciuperci feliate și călite în cremă de hribi

1 kg • 6 buc • max 20°C32105

Funghi Champignonsciuperci feliate

1 kg • 6 buc • max 20°C32010

Champignons al Naturaleciuperci feliate

1,8 kg • 12 buc • max 20°C32018

Surgital este o companie născut și dezvoltată din dragoste pentru istoria regiunii sale - o regiune cu o tradiție culinară de excepție. Bineînțeles că în dezvoltarea companiei s-au adăugat pasiunea pentru muncă și, deloc de neglijat, spiritul antreprenor pe care populația din Romagna se pare ca îl au în sânge. Am dezvoltat o tehnologie specială care permite

păstrarea gustului original al produsului hand-made indiferent că acesta este pastă, sos sau semi-preparat.

Page 90: Ecoreca Food 2014

Robo (Italia)

PAGINA 88 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO MĂSLINE

Olive Neremăsline negre cu sâmbure

5 kg • 3 buc • max 20°C42088

Olive Kolossalmăsline negre cu piper

1 kg • 6 buc • 20°C41084

Olive Nere Denocciolatemăsline negre fără sâmbure

5 kg • 3 buc • max 20°C42097

Olive Nere a Rondellemăsline negre fără sâmburi, rondele

3 kg • 6 buc • max 20°C42320

Olive Kolossal Verdimăsline verzi cu piper

1 kg • 6 buc • max 20°C41082

Olive Kalamata Neremăsline cu cimbru și ușor sărate

1 kg • 6 buc • max 20°C41090

Surgital este o companie născut și dezvoltată din dragoste pentru istoria regiunii sale - o regiune cu o tradiție culinară de excepție. Bineînțeles că în dezvoltarea companiei s-au adăugat pasiunea pentru muncă și, deloc de neglijat, spiritul antreprenor pe care populația din Romagna se pare ca îl au în sânge. Am dezvoltat o tehnologie specială care permite

păstrarea gustului original al produsului hand-made indiferent că acesta este pastă, sos sau semi-preparat.

Page 91: Ecoreca Food 2014

Olive Taggiaschemăsline Liguria

1 kg • 6 buc • max 20°C41088

Belle di Cerignolamăsline verzi

2 kg • 4 buc • max 20°C41115

Nostranellemăsline negre în saramură

1 kg • 6 buc • max 20°C41100

Olive Nostranellemăsline negre în saramură

5,8 kg • 2 buc • max 20°C41140

Nostranella Denocciolatemăsline negre fără sâmburi

1 kg • 6 buc • max 20°C41094

Fructul măslinului, măslina este unul dintre cele mai nutritive fructe din câte există și a fost consumată de oameni pentru

mâncat, cât și în medicină, din vremurile cele mai îndepărtate.

Măslinele sunt foarte bogate în fier, circa 100 de grame de măsline având 20 la sută din doza zilnică recomandată, sunt o prețioasă sursă de vitamina E, fibre și cupru. În 100 de grame de măsline

sunt circa 140 de calorii, astfel că acestea sunt un aliat de nădejde în dietele pentru scăderea în greutate.

Despre măsline se poate spune că sunt o sursă extrem de valoroasă de grăsimi monosaturate, care fac din acestea un

aliment prețios în combaterea afecțiunilor cardiace.

Vitamina E, aflată în cantități impresionante în măsline, este unul dintre cei mai puternici antioxidanți, astfel că a mânca măsline sau

a consuma ulei de măsline este echivalentul unui medicament care combate afecțiunile cardiovasculare și procesele de

îmbătrânire celulară ca urmare a acțiunii radicalilor liberi. Măslinele sunt benefice și pentru un sistem digestiv sănătos, pe de o parte ca urmare a fibrelor pe care le conțin, pe de alta ca urmare

a antioxidanților și a altor fitonutrienți specifici care există în măsline și în uleiul de măsline.

Din măsline, prin procese de presare se extrage unul din cele mai sănătoase și mai folosite uleiuri vegetale. Mai puțini sunt cei care

știu că între uleiul de măsline și vin există o serie de asemănări, uleiul fiind caracterizat prin buchet și culoare specifică, dar și o

serie de particularități care variază în funcție de soi și de regiunea în care cresc plantațiile de măslini.

Despre măsline se mai poate spune că au un puternic efect antiinflamator, ceea ce le face eficiente în combaterea și

ameliorarea simptomelor în asm, afecțiuni reumatismale și artrită.

Page 92: Ecoreca Food 2014

Robo (Italia)

PAGINA 90 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO CONDIMENTE ȘI BAZE

Funghi Porcinibază pentru supe, aromă de ciuperci

0,5 kg • 6 buc • max 20°C06130

Fondo Brunobază pentru supe, aromă de carne

0,8 kg • 6 buc • max 20°C06150

Pescebază pentru supe, aromă de peșteși crustacee0,5 kg • 6 buc • max 20°C06075

Vegetalebază pentru supe, 100% vegetal

0,95 kg • 6 buc • max 20°C06015

Nero di Seppiacerneală de sepie

0,5 kg • 6 buc • max 20°C12045

Aglio Marinatousturoi

1 kg • 6 buc • max 20°C60015

Surgital este o companie născut și dezvoltată din dragoste pentru istoria regiunii sale - o regiune cu o tradiție culinară de excepție. Bineînțeles că în dezvoltarea companiei s-au adăugat pasiunea pentru muncă și, deloc de neglijat, spiritul antreprenor pe care populația din Romagna se pare ca îl au în sânge. Am dezvoltat o tehnologie specială care permite

păstrarea gustului original al produsului hand-made indiferent că acesta este pastă, sos sau semi-preparat.

Page 93: Ecoreca Food 2014
Page 94: Ecoreca Food 2014

Robo (Italia)

PAGINA 92 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO ULEI ȘI OȚET

Leonardi și-a început activitatea în secolul al 18-lea dar s-a specializat în oțet balsamic abia la mijlocul secolului al 19-lea. Ferma este înconjurată de 10 hectare de vță de vie, în mare parte Trebbiano și Lambrusco. Oțetul

balsamic este un condiment unic, produs în cantități limitate datorită zonei. Datorită climei acestei regiuni, cu diferențe foarte mari de temperatură între vară și iarnă, strugurii fermentează în cele mai optime condiții

conform metodei tradiționale. Această tradiție este păstrată în familia Leonardi și se repetă în fiecare an pentru a da naștere aceluiași produs de calitate.

Aceto Balsamico PGIoțetstruguri Trebbiano, Lambruscoproducător Leonardi0,25/0,5 litri • acid 6% • max 20°CDGV0103

Aceto Balsamico PGIoțetstruguri Trebbiano, Lambruscoproducător Leonardi0,25 ml • acid 6% • max 20°CDGV0115

Aceto Balsamico PGIoțetstruguri Trebbiano, Lambruscoproducător Leonardi0,25 litri • acid 6% • max 20°CDGV0105

Aceto Balsamico PGIoțetstruguri Trebbiano, Lambruscoproducător Leonardi0,25 litri • acid 6% • max 20°CDGV0110

Aceto Balsamico PGIoțetstruguri Trebbiano, Lambruscoproducător Leonardi0,25 litri • acid 6% • max 20°CDGV0120

Aceto Balsamico PGIoțetstruguri Trebbiano, Lambruscoproducător Leonardi0,25/0,50 litri • acid 6% • max 20°CDGV0100

Page 95: Ecoreca Food 2014

Balsamidea Biancocondiment dulce-acrișorstruguri Trebbiano, Lambruscoproducător Leonardi0,25 litri • acid 3,5% • max 20°CDGV0518

Tritticooțet balsamic de Modena, ulei de măslineextravirgin și condiment alb dulce-acrișorproducător Fattorie Giacobazzi0,25 litri • 3 buc • max 20°CTR075

Olio di Sansaulei din sâmburi de măslineproducător Divisione Robo

5 litri • 2 buc • max 20°CEB157

Olio Extravirgineulei de măsline extravirginproducător Divisione Robo

5 litri • 2 buc • max 20°CEB156

Duettooțet balsamic de modena, ulei de măslineextravirginproducător Fattorie Giacobazzi0,25 litri • 2 buc • max 20°CDU0500

PAGINA 93 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO ULEI ȘI OȚET

Sinfonia Golosaulei de măsline extravirginproducător Divisione Robo

1 litri • max 20°CEB159

Aromatizzato al Tartufoulei cu aromă de trufe albeproducător Divisione Robo

0,25 litri • 6 buc • max 20°CEB090

Olio di Palmaulei de palmierproducător Divisione Robo

5 litri • 2 buc • max 20°CEB154

Page 96: Ecoreca Food 2014

Sammontana (Italia)

PAGINA 94 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO ÎNGHEȚATĂ

Una dintre cele mai apreciate înghețate din Italia este acum pe piața românească. Este vorba despre înghețata SAMMONTANA, o înghețată cu o tradiție de peste 65 de ani.

Povestea renumitei înghetate italiene începea în anul 1948, când firma însemna doar o mică gelaterie cu un laborator artizanal. În scurt timp produsele au devenit foarte apreciate la nivel local iar în anii 80 au început distribuția la nivel

național.

Firma și-a căpătat prestigiul respectând cele mai înalte standarde de calitate ajungând astăzi printre primii 3 producători de înghețată din Italia. Produsul se află și în România, încă din anul 2010, datorită grupului de firme

Horeca Expert, unic importator al produselor SAMMONTANA pe piața românească.

Vei savura gustul autentic italian și vei simți plăcerea de a te relaxa într-un spațiu stilat și confortabil.

Tartufo Biancoînghețată cafea

0,09 kg • -18 °C5529

Limone Sorbetînghețată lămâie

0,06 kg • -18°C0349

Tartufo Neroînghețată cacao

0,09 kg • -18 °C5528

Noce di Coccoînghețată cocos

0,09 kg • -18°C0366

Coppa Tiramisuînghețată zabaione

0,08 kg • -18°C0341

Caramello e CremaBarattolino Miniînghețată caramel

0,21 kg • -18°C0435

Page 97: Ecoreca Food 2014

StracciatellaBarttolino Miniînghețată stracciatella

0,21 kg • -18°C0437

NoceBarattolino Miniînghețată nuci

0,21 kg • -18°C0436

CioccolatoBarattolinoînghețată ciocolată

0,5 kg • -18°C0425

Vaniglia CioccolatoBarattolinoînghețată vanilie și ciocolată

0,5 kg • -18°C0403

CremaBarattolinoînghețată

0,5 litri • -18°C0418

Vaniglia MadagascarBarattolinoînghețată vanilie

0,5 kg • -18°C0426

Comoda e Prontaînghețată diverse arome

2 -18°C,65 kg •

Cinque Stelleînghețată diverse arome

2,65 kg -18°C•

Vasca Largaînghețată diverse arome

0,5 kg -18°C •

Premium Mixînghețată diverse arome

3 kg • -18°C

Page 98: Ecoreca Food 2014

Dolcemio (Italia)

PAGINA 96 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO PRĂJITURI

Crostata Pere Cioccolatoblat de ciocolată acoperit cu peredecongelare la temp camerei 2-3 ore

1,4 kg • 14 felii • -18 °C63357

Torta della Nonnablat pufos acoperit cu migdaledecongelare la temp camerei 2-3 ore

1,4 kg • 14 felii • -18°C68387

Crostata alle Meleblat pufos acoperit cu meredecongelare la temp camerei 2-3 ore

1,4 kg • 14 felii • -18 °C68447

Mousse Cacaoblat subțire acoperit cu cacaodecongelare la temp camerei 2-3 ore

1,2 kg • 12 felii • -18°C79516

Foresta Nerablat umplut cu cremă de vanilie și cireșe negre,acoperit cu ciocolatădecongelare la temp camerei 2-3 ore1,3 kg • 12 felii • -18°C79448

Delizia Ricotta e Pereblat acoperit cu cacaodecongelare la temp camerei 2-3 ore

1,3 kg • 12 felii • -18°C79526

Page 99: Ecoreca Food 2014

Frutti di Boscoblat acoperit cu cremă chantily, pandișpanși fructe de păduredecongelare la temp camerei 2-3 ore1,4 kg • -18°C68337

Saint Honoretort cu friscă, crema ciocolată șigogoșele umplutedecongelare la temp camerei 2-3 ore1,2 kg • -18°C76486

Meringatastraturi de bezele acoperite cu frișcădecongelare la temp camerei 2-3 ore

1 kg • -18°C77205

Frutta Mistatartă cu fructedecongelare la temp camerei 2-3 ore

1,4 kg • 14 felii • -18°C68427

Formaggio e Frutti Rossitarta cu fructe de pădure și ricottadecongelare la temp camerei 2-3 ore

1,5 kg • -18°C79589

Frutti Rossiblad din ricotta acoperit cu fructe de păduredecongelare la temp camerei 2-3 ore

1,35 kg • -18°C76588

Tiramisu Savoiardipișcot savoiardi, cafea, mascarpone, cacaodecongelare la temp camerei 2-3 ore

1 kg • -18°C77105

Sacherblat de pandișpan cu cacao și gem de caise,acoperit cu ciocolatădecongelare la temp camerei 2-3 ore1 kg • -18°C76475

Pasta Frollefursecuri cu cacao și gem de caisedecongelare la temp camerei 2-3 ore

0,06 kg • 12 buc • -18°C8104

Profiteroles Scuroprofiterol cu cacao acoperite cu cremăde ciocolatădecongelare la temp camerei 2-3 ore1,2 kg • 24 buc •-18°C78056

Profiteroles Biancoprofiterol cu crema de alune acoperite cucremă de ciocolată albădecongelare la temp camerei 2-3 ore1,2 kg • 24 buc • -18°C78066

Maxi Tiramisublat acoperit cu cremă mascarpone și cacaodecongelare la temp camerei 2-3 ore

2,5 kg • -18°C69552

Souffle Cioccolatonu presupune decongelare

0,1 kg • 12 buc • -18°C89132

Tiramisutiramisudecongelare la temp camerei 1 oră

0,1 kg • 5 buc • -18°C89106

Cannolocannolo cu cremă de ricottadecongelare la temp camerei 1 oră

0,12 kg • -18°C8015

PAGINA 97 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO PRĂJITURI

Page 100: Ecoreca Food 2014

Tre Marie(Italia) Il Pasticcere (Italia)

PAGINA 98 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO CROISSANT

Istoria Tre Marie începe în 1150 la Milano, când cavalerii întorși din Țara Sfântă au fondat una dintre cele mai vechi asociații caritabile: Brutăria Quattro Marie din centrul orașului Milano. Asociația oferea făină și pâine nevoiașilor în

schimbul unor monede speciale din cupru. Adepții, numiți “elemosinari”, ofereau pentru cei care nu au, monede din cupru denumite după brutărie și pictate cu cele patru Marii, în onoarea femeilor pioase din Sfânta Biblie. Monedele erau

folosite pentru a achiziționa produse alimentare și băuturi de la brutărie.

Astăzi, în amintirea originilor, moneda brutariei înfățisând cele patru Marii este încă printată pe toate ambalajele produselor, ca un simbol al generozității. Mai tărziu, imaginea Fecioarei Maria a fost separată de celelalte trei ca un semn

de respect și marca a fost modificată în imaginea prezentă a Tre Marie.

Vuotocroissant simplucoacere 20/25 min la 180°Cproducător Tre Marie0,055 kg • 75 buc • -18 °C8437

Mignon Vuotocroissant simplucoacere 20/25 min la 180°Cproducător Tre Marie0,025 kg • 100 buc • -18 °C8441

Nocciole e Cacaocroissant cu cacao și nucicoacere 20/25 min la 180°Cproducător Tre Marie0,095 kg • 50 buc • -18 °C8440

Albicoccacroissant cu gem de caisecoacere 20/25 min la 180°Cproducător Tre Marie0,095 kg • 50 buc • -18°C8438

Maxi Artigianale Cacaocroissant cu cacaocoacere 20/25 min la 180°Cproducător Tre Marie0,095 kg • 50 buc • -18°C8664

Maxi Artigianale Albicoccacroissant cu gem de caise

°Ccoacere 20/25 min la 180producător Tre Marie0,095 kg • 50 buc • -18°C8553

Page 101: Ecoreca Food 2014

Mini Vuotocroissant simplu

°Ccoacere 20/25 min la 180producător Tre Marie0,04 kg • 100 buc • -18 °C8739

Maxi Cornetto Vuotocroissant simplu

°Ccoacere 20/25 min la 180producător Tre Marie0,08 kg • 50 buc • -18 °C8662

Mini Assortiticaise 25 buc, mere 25 buc, vanilie 25 buc,ciocolată 25 buc

°Ccoacere 20/25 min la 180producător Tre Marie0,04 kg • 100 buc • -18 °C8643

Giostrinamelc cu stafide

°Ccoacere 20/25 min la 180producător Tre Marie0,095 kg • 50 buc • -18°C8442

Sfogliatellacoacere 20/25 min la 180°Cproducător Tre Marie0,09 kg • 60 buc • -18°C8691

Idilio Crema Meleidilio cu cremă de vanilie și mere

°Ccoacere 20/25 min la 180producător Tre Marie0,08 kg • 60 buc • -18 °C6100

Cannolo Cioccolatocannolo cu ciocolată și alune

°Ccoacere 20/25 min la 180producător Tre Marie0,07 kg • 70 buc • -18 °C6060

Mignon Mixcroissant simplu 30 buc, croissant ciocolată 30 buc, croissant caise 30 buc

°Ccoacere 20/25 min la 180producător Tre Marie2,3 kg • 90 buc • -18 °C6280

Trecciola Crema e Amarenatrecciola cu cireșe

°Ccoacere 20/25 min la 180producător Tre Marie0,085 kg • 70 buc • -18°C6113

Baby Donuts Mixcacao 30 buc, cacao/granule zahar 30 buc,vanilie/granule cacao 30 bucdecongelare la temp camerei 2-3 oreproducător Tre Marie2 kg • 90 buc • -18°C6290

Donuts Sempliciprofiterol cu crema de alune acoperite cucremă de ciocolată albădecongelare la temp camerei 2-3 oreproducător Tre Marie2 kg • 36 buc • -18°C6276

Baby Ciambellagogoși simpledecongelare la temp camerei 2-3 oreproducător Tre Marie0,025 kg • 100 buc • -18°C6291

Muffin Cacaobrioșă de cacaodecongelare la temp camerei 2-3 oreproducător Tre Marie0,09 kg • 20 buc • -18°C6293

Muffin Albicoccabrioșă cu gem de caisedecongelare la temp camerei 2-3 oreproducător Tre Marie0,09 kg • 20 buc • -18°C6294

PAGINA 99 CATALOG ECORECA FOOD CATEGORIA GASTRO CROISSANT

Page 102: Ecoreca Food 2014
Page 103: Ecoreca Food 2014
Page 104: Ecoreca Food 2014