Document 0008

1
AD ivlanualul calitati B [] Proaramul de faze determinante; CO Planul de control al calitatii, verificari SI incerca,i; DO Procedurile de excutie si control. Subiectul nr. 4 0,2 punctE Pentru pozarea tuburilor Tn vederea respectarii pantei longitudinale, se poate cdopta una din urmatoarele metode: AD jaloane de nivel (teuri); B 0 nivele cu lunete, aparate cu laser; CD metru. Subiectul nr. 5 0,2 puncte Conform NP 075-2002, armarea ump!uturiior, rambleelor, digurilor si barajelor se poate face cu: AD georetele; B 0 geogrile; C 0 geomembrane. Subiectul nr. 6 0,3 puncte La realizarea conductelor de aductiune si a retelelor de alimentare cu apa si canalizare a localitatilor se pot utiliza tuburi din: AD beton simplu, gresie ceramica, beton precomprimat, beton armat; B 0 fonta ductila, polietilena de inalta densitate, beton simplu, gresie ceramica; CD poliester armat cu fibre de sticla si insertie de nisip; D 0 azbociment. Subiectul nr. 7 0,3 puncte Schimbarile de directie se executa in functie de materialul conductei si de sistemul de imbinare, prin: AD manta rea curbelor prevazute in proiect; B 0 montarea tuburilor inclinate in mufe, pana la unghiul maxim admis de producator; CD folosirea capacitatii de curbare a tevilor din PEID. Subiectul nr. 8 0,3 puncte Proba de presiune a conductelor de aductiune ~i a retelelor de alimentare cu apa se considera reu~ita daca: AD nu prezinta scurgeri vizibile de apa, pete de umezeala; B 0 pierderea de presiune nu depa~e~te valorile din proiect; CD pierderi de max 5 %; DO pierderi de 10 %. Subiectul nr. 9 Executarea patului de pozare si montare a conductelor se va face numai: \0 cand apa este partial scoasa din sant; 3.1. Lucrari tehnico-edilitare de alimentari cu apa $i de canalizare 0,3 puncte pag 2

description

teste dirigentie santier

Transcript of Document 0008

Page 1: Document 0008

AD ivlanualul calitati

B [] Proaramul de faze determinante;

CO Planul de control al calitatii, verificari SI incerca,i;

DO Procedurile de excutie si control.

Subiectul nr. 4 0,2 punctEPentru pozarea tuburilor Tn vederea respectarii pantei longitudinale, se poate cdopta una dinurmatoarele metode:

AD jaloane de nivel (teuri);

B 0 nivele cu lunete, aparate cu laser;

CD metru.

Subiectul nr. 5 0,2 puncteConform NP 075-2002, armarea ump!uturiior, rambleelor, digurilor si barajelor se poate facecu:

AD georetele;

B 0 geogrile;

C 0 geomembrane.

Subiectul nr. 6 0,3 puncteLa realizarea conductelor de aductiune si a retelelor de alimentare cu apa si canalizare alocalitatilor se pot utiliza tuburi din:

AD beton simplu, gresie ceramica, beton precomprimat, beton armat;

B 0 fonta ductila, polietilena de inalta densitate, beton simplu, gresie ceramica;

CD poliester armat cu fibre de sticla si insertie de nisip;

D 0 azbociment.

Subiectul nr. 7 0,3 puncteSchimbarile de directie se executa in functie de materialul conductei si de sistemul de

imbinare, prin:

AD manta rea curbelor prevazute in proiect;

B 0 montarea tuburilor inclinate in mufe, pana la unghiul maxim admis de producator;

CD folosirea capacitatii de curbare a tevilor din PEID.

Subiectul nr. 8 0,3 puncteProba de presiune a conductelor de aductiune ~i a retelelor de alimentare cu apa seconsidera reu~ita daca:AD nu prezinta scurgeri vizibile de apa, pete de umezeala;

B 0 pierderea de presiune nu depa~e~te valorile din proiect;

CD pierderi de max 5 %;

DO pierderi de 10 %.

Subiectul nr. 9

Executarea patului de pozare si montare a conductelor se va face numai:

\ 0 cand apa este partial scoasa din sant;

3.1. Lucrari tehnico-edilitare de alimentari cu apa $i de canalizare

0,3 puncte

pag 2