Chestionar Initial Feedback Elevi - 2013-2014

1
Nume: (opţional) Clasa: Stimate elev, părerea ta contează !!! Eu, Gabriel Gabor, în calitate de profesor al Colegiului Economic “Ion Ghica” Bacău, îţi solicit părerea cât mai sinceră și obiectivă despre anumite aspecte pe care le consider foarte relevante și importante în relaţia profesor-elev ce urmează a fi consolidată pe parcursul anului școlar 2013-2014. Așadar, te rog să răspunzi cerinţelor de mai jos: 1. Descrie ce anume te motivează pentru a fi un elev-model sau măcar pentru a fi eficient în cadrul orelor de curs. 2. Descrie succint colectivul clasei în care ești încadrat. Ce părere crezi că au alţii (elevi, profesori) despre acest colectiv? 3. Descrie așteptările tale privind desfășurarea eficientă a orelor modulului ce urmează a fi predat. (sugestii, recomandări) 4. Descrie obiectivele tale pe termen scurt, mediu și lung, atât pe plan școlar sau academic, cât și pe plan profesional. 5. Prezintă imaginea pe care o ai deocamdată despre mine ca om și ca profesor, eventual imaginea făcută la prima vedere. Opţional, poţi prezenta ceea ce ai auzit despre mine până acum sau ceea ce ştii personal despre mine. Îţi mulţumesc mult pentru timpul acordat și îmi pare bine că am avut plăcerea să te cunosc. Succes maxim! 1.

description

Chestionar de feedback

Transcript of Chestionar Initial Feedback Elevi - 2013-2014

Page 1: Chestionar Initial Feedback Elevi - 2013-2014

Nume: (opţional) Clasa:

Stimate elev, părerea ta contează !!!

Eu, Gabriel Gabor, în calitate de profesor al Colegiului Economic “Ion Ghica” Bacău, îţi solicit părerea cât mai sinceră și obiectivă despre anumite aspecte pe care le consider foarte relevante și importante în relația profesor-elev ce urmează a fi consolidată pe parcursul anului şcolar 2013-2014. Așadar, te rog să răspunzi cerințelor de mai jos:

1. Descrie ce anume te motivează pentru a fi un elev-model sau măcar pentru a fi eficient în cadrul orelor de curs.2. Descrie succint colectivul clasei în care ești încadrat. Ce părere crezi că au alții (elevi, profesori) despre acest colectiv?3. Descrie așteptările tale privind desfășurarea eficientă a orelor modulului ce urmează a fi predat. (sugestii, recomandări)4. Descrie obiectivele tale pe termen scurt, mediu și lung, atât pe plan școlar sau academic, cât și pe plan profesional.5. Prezintă imaginea pe care o ai deocamdată despre mine ca om și ca profesor, eventual imaginea făcută la prima vedere.

Opțional, poți prezenta ceea ce ai auzit despre mine până acum sau ceea ce ştii personal despre mine.

Îţi mulţumesc mult pentru timpul acordat şi îmi pare bine că am avut plăcerea să te cunosc. Succes maxim!

1.