Cerinte Proiect Standarde Caig II 2015

1
PROIECT LA DISCIPLINA “STANDARDE DE AUDIT SI ASIGURARE” Cerinte 1. Pe baza proiectului realizat in anul I la disciplina “Audit financiar integrat” sa se identifice un standard international de audit ale carui cerinte pot fi identificate in cercetarea efectuata. Standardul trebuie citit, inteles, prezentat pe scurt, iar aplicarea cerintelor sale, in sens de procedura profesionala, va fi documentata pe baza procedurilor realizate in proiectul din anul I. 2. Cine doreste poate sa documenteze aplicarea ISRS 4400 in cazul contractelor de finantare nerambursabila din fonduri structurale. 3. Studiul unui standard si aplicarea cerintelor sale in sens de procedura profesionala pot fi documentate si in cazul unei cercetari care sa nu aiba legatura cu proiectul din anul I. La întâlnirea de seminar vom discuta opţiunile alese. Ca şi la celelalte proiecte fac câteva precizări necesare: Nu accept copierea şi prezentarea standardului respectiv Nu accept materiale descărcate de pe web Proiectul trebuie să conţină obligatoriu parte aplicată şi bibliografie Proiectul va fi redactat pe suport de hartie si va contine 15 – 20 pagini (poate fi si un numar diferit de pagini, depinde de standardul/standardele ales/alese.

description

cerinte proiect

Transcript of Cerinte Proiect Standarde Caig II 2015

Page 1: Cerinte Proiect Standarde Caig II 2015

PROIECT LA DISCIPLINA “STANDARDE DE AUDIT SI ASIGURARE”

Cerinte

1. Pe baza proiectului realizat in anul I la disciplina “Audit financiar integrat” sa se identifice un standard international de audit ale carui cerinte pot fi identificate in cercetarea efectuata.Standardul trebuie citit, inteles, prezentat pe scurt, iar aplicarea cerintelor sale, in sens de procedura profesionala, va fi documentata pe baza procedurilor realizate in proiectul din anul I.

2. Cine doreste poate sa documenteze aplicarea ISRS 4400 in cazul contractelor de finantare nerambursabila din fonduri structurale.

3. Studiul unui standard si aplicarea cerintelor sale in sens de procedura profesionala pot fi documentate si in cazul unei cercetari care sa nu aiba legatura cu proiectul din anul I.

La întâlnirea de seminar vom discuta opţiunile alese.

Ca şi la celelalte proiecte fac câteva precizări necesare:

Nu accept copierea şi prezentarea standardului respectiv Nu accept materiale descărcate de pe web Proiectul trebuie să conţină obligatoriu parte aplicată şi bibliografie

Proiectul va fi redactat pe suport de hartie si va contine 15 – 20 pagini (poate fi si un numar diferit de pagini, depinde de standardul/standardele ales/alese.