Catalog JobShop 2011

104
1 Catalog Ediţia a XVIII-a Evenimentul naţional de carieră În Electro 26 - 31 martie 2011 www.JobShop.ro Susţinut de Organizat de JobShop ®

description

Catalogul JobShop din 2011

Transcript of Catalog JobShop 2011

Page 1: Catalog JobShop 2011

1

Catalog

Ediţia a XVIII-aEvenimentul naţional de carieră

În Electro26 - 31 martie 2011

www.JobShop.ro

Susţinut de Organizat de

JobShop®

Page 2: Catalog JobShop 2011

facebook.com/JobShopTimisoara

Ediţia a XVIII-aEvenimentul naţional de carieră

Primul salt în cariera ta!

JobShop®

Page 3: Catalog JobShop 2011

3

3

Pentru fiecare dintre noi, “început de carieră” are altă semnificaţie, alte dimensiuni. Cât de important este acest prim pas în viaţa de om mare, diferă la noi toţi şi fiecare ne străduim să fie unul cât mai reuşit, cu cât mai multe cunoştinţe acumulate.

An de an, JobShop® încearcă să îţi ofere cât mai multe oportunităţi, să îţi deschidă cât mai multe uşi spre ceea ce va deveni cariera ta de succes, să te ajute să descoperi ceea ce îţi place şi ceea ce ţi se potriveşte.

La ediţia cu numărul XVIII, JobShop® îţi pune la dispoziţie o serie de activităţi care te vor ajuta să te dezvolţi personal şi profesional, astfel încât primul pas în cariera ta să fie unul promiţător.

De aceea te invităm să participi la cât mai multe training-uri pentru a afla care este cheia succesului, la cât mai multe ateliere tehnice unde teoria întâlneşte practica şi la cât mai multe vizite în companii, unde tehnologii de ultimă generaţie îţi vor fi dezvăluite.

Nici prezentările şi programele de burse nu merită ratate. Poţi opta şi pentru studiul în străinătate, unde oportunităţile sunt la tot pasul. Dacă eşti mai îndrăzneţ şi visezi la propria ta afacere, vino şi ascultă-i pe cei mai buni dintre cei mai buni la “Cariere de succes”, unde reţetele se vor dezvălui la cerinţele tale.

În 29 – 30 martie te aşteptăm în Electro pentru a intra în contact direct cu reprezentanţii celor mai de succes companii din Timişoara şi nu numai. Pentru 2 zile CV-ul tău va fi în centrul atenţiei şi vei putea să te informezi

de locuri de practică şi internship-uri sau chiar să îţi găseşti job-ul mult visat.

Te invit să răsfoieşti acest catalog pentru a descoperi programul ediţiei 2011 a evenimentului naţional de carieră, JobShop®, şi pentru a decide pentru viitorul tău.

Fă primul salt în cariera ta, alături de JobShop®!

Succes!

Coordonator JobShop® 2011

Eşti invitat la JobShop®!

Page 4: Catalog JobShop 2011

4

Cuprins

Eşti invitat la JobShop®! BEST în Europa BEST Timişoara Ce îţi oferă JobShop® in 2011?AgendăHarta standurilor Programe de master oferite de Universitatea “Politehnica” din Timişoara ACI Worldwide E.E.D. AEM Arabesque Artcos Design ATOSS Software Autoliv Romania Celestica Romania ContiTech Romania Continental Automotive Products Continental Automotive Romania CRH GHF Haufe-Lexware Hella HILTIHoneywell Ixia LEONI Microsoft Movidius Nokia OCE Pentalog Plexus Procter & Gamble PricewaterhouseCoopers Saguaro Technology Siemens SMLSD TRW Automotive Wipro Technologies Yazaki Zoppas

35678

1112151719212325272931333537394143454749515355575961636567697173757779

Page 5: Catalog JobShop 2011

5www.JobShop.ro 55

Poate că ai auzit de BEST, însă nu ştiai ce este şi cu ce se ocupă. BEST înseamnă Board of European Students of Technology şi este o organizaţie apolitică, non-profit, aflată în permanentă dezvoltare. Am împlinit 21 de ani anul trecut, iar de când ne-am format ca organizaţie asigurăm modalităţi de a facilita comunicarea, cooperarea şi schimbul de experienţă între tinerii studenţi europeni din mediul academic tehnic. Dacă eşti curios şi ne cauţi, ne găseşti în 30 de ţări europene.

Scopul nostru este să ajutăm studenţii europeni din mediul tehnic să devină mai deschişi spre colaborarea internaţională şi le oferim şansa de a se dezvolta pe plan personal şi profesional, dar şi de a lucra la nivel internaţional.

Prin intermediul cursurilor academice, simpozioanelor şi competiţiilor inginereşti pe care le organizăm, studenţii din toate colţurile Europei se pot întâlni şi astfel se vor familiariza cu diversitatea culturală europeană.

Pe lângă evenimentele educaţionale pe care le realizăm, o parte din activitatea noastră este dedicată carierei studenţilor. În acest sens, am înfiinţat ”BEST Career Support”, un centru internaţional menit să ajute tinerii studenţi să îşi lărgească orizonturile şi, totodată, să le faciliteze acestora accesul pe piaţa muncii europene, oferindu-le şansa de a începe o carieră internaţională.

Prioritatea noastră este de a oferi servicii de înaltă calitate studenţilor de pe întreg cuprinsul Europei.

30 de ţări

89 de universităţi

1.000.000 de studenţi

BEST în Europa

Page 6: Catalog JobShop 2011

6

Salutare!

Dacă nu ai aflat încă de noi, ne numim BEST Timişoara! Incântaţi de cunoştiinţă!

Am apărut în Timişoara în 1991, la iniţiativa unui grup de studenţi entuziaşti, dornici de a profita din plin de anii de studenţie şi oportunităţile pe care aceştia ţi le

oferă, iar încă de atunci pregătim şi îţi oferim evenimente care te ajută la dezvoltarea ta, atât în plan profesional, cât şi în plan personal.

Până în momentul de faţă ne putem mândri cu:

70 de membri activi

23 de cursuri academice

10 competiţii inginereşti

8 schimburi culturale

19 ani de experienţă

17 ediţii JobShop®

4500 de studenţi ai UPT care au participat la evenimentele BEST Timişoara

Mai multe detalii pe www.BEST.upt.ro

BEST Timişoara

Page 7: Catalog JobShop 2011

www.JobShop.ro 77

Ce este JobShop®?

JobShop® – evenimentul naţional de carieră pentru studenţi şi absolvenţi, ajuns anul acesta la cea de-a 18-a ediţie în Timişoara, se adresează studenţilor şi absolvenţilor universităţilor tehnice.

JobShop® îți oferă șansa de a intra în contact direct cu reprezentanții unor companii de renume, cât şi oportuni tatea de a lua parte la o serie de activităţi ce urmăresc dobândirea de noi cunoştinţe pe care le poți folosi în cariera ta.

Ce se întâmplă la JobShop®?

Sesiuni de trainingTraineri specializaţi în resurse umane îţi vor oferi consultanță în carieră. Poţi participa la training-uri cu caracter non-tehnic având teme precum: persuasiune, negociere, team work, management financiar sau al timpului. Vino să înveți cum să îți prezinți cunoștințele și abilitățile cât mai bine în fața angajatorilor.

Cariere de succesDacă te-ai gândit să îți începi propria afacere, la această secțiune vei învăța ce presupun primii pași în această direcție. În plus, vei afla și poveștile de succes ale unor antreprenori cunoscuți.

Zoom pe companieJobShop® îți oferă şansa să afli tot ce te interesează despre un job sau o companie direct de la reprezentanţii acesteia. Fiecare firmă are 30 minute la dispoziție pentru a-ți răspunde la toate întrebările și a te ajuta să îți faci o impresie cât mai corectă despre profilul acesteia, cultura organizațională și oportunitățile pe care le oferă. În plus, afli ce își doresc ei cu adevarat de la un nou angajat, cu ce bagaj de cunoștințe se așteaptă să vii și ce training-uri îți oferă la locul de muncă.

Ateliere tehniceAtelierele tehnice reprezintă şansa ta să te pregăteşti sau să fii testat în diverse domenii. Ele se desfăşoară la sediul companiilor și îţi oferă ocazia să îţi valorifici calităţile, creativitatea şi cunoştinţele tehnice în condiţiile de lucru pe care le vei întâlni când te vei angaja.

Prezentări de burseÎn timpul facultății și după terminarea acesteia te așteaptă multe oportunități de studiu în străinătate. Îți poți face o idee participând în 26, 28 și 30 martie la prezentarea programelor de burse şi a oportunităţilor de studiu în străinătate ce îţi sunt oferite de instituţiile specializate din Timişoara.

Zile de standToate acestea vor culmina cu două zile în care te întâlnești cu reprezentanții companiilor, în carete informezi cu privire la posibilitățile de angajare sau de a obține un loc de practică. Te invităm să îți depui CV-ul direct la standurile companiilor și să intri în contact cu invitații JobShop® în 29 și 30 martie în holul din Electro al Universității “Politehnica” Timișoara.

Vizită la companieStudenții vor avea ocazia de a vizita sediul uneia din companiile prezente la eveniment. Aceștia vor cunoaște atât linia de producție cât și modul de lucru pe departamente din cadrul companiei. Scopul desfășurării acestei acțiuni este de a familiariza studenții cu mediul economic real.

Ce îţi oferă JobShop® în 2011

Page 8: Catalog JobShop 2011

8

Agenda

•Duminică, 27.03

10:00-12:00 Antreprenoriat de succes Expert Consulting - Chimie S0Project Management LEAD Resurse Umane - Chimie S3Time Management Toastmasters - Chimie S1Atelierul de reţele sociale Mile ROŞU - Dream Production - Construcţii C310Ready for your dream job? CV and cover letter writing in English Berlitz - Chimie S3Ce vor angajatorii de la noi? Miruna MARTON - ACI - Chimie S0Public speaking and feedback Toastmasters - Chimie S1

11:00-13:00

10:00-13:00 Îmbunătățește-ți modul de a comunica! Învață să comunici cât mai eficient! CICS - Chimie S1Personal branding și comunicare persuasivă în carieră Ionuț CIUREA - ASPC Amfiteatru Tehnici de prezentare. Pregătirea unei prezentări de succes Toastmasters - Chimie S1Managementul schimbării EOS - Chimie S0

•Sâmbătă, 26.03

•Luni, 28.039:00-12:00 CV și scrisoare de intenție în limba engleză BABEL - Electro A313

Dincolo de CV și SI Life Business Skills - Electro A214Comunicare verbală și non-verbală Radu SĂRĂNDAN - Electro A313Orientare vocațională pentru integrare socioprofesională Anca CORNEA - ASPC A305Orientare vocațională pentru integrare socioprofesională Anca CORNEA - ASPC A305Află cu exactitate nivelul tău de Engleză și Germană ExamPlus - Electro A216

10:00-13:0012:00-14:00

15:00-18:00

Sesiuni de training

12:00-15:00

10:00-12:00

15:00-17:00

10:00-14:00

•Marţi, 29.03

Zile de stand

9:00 Deschiderea oficialăProgram standuri în Electro

•Miercuri, 30.039:00-16:00 Program standuri în Electro

17:30 Închiderea oficială

9:30-17:00

14:00-16:00

14:30-16:3015:00-17:00

13:00-15:00

14:00-16:00

13:00-15:00

Page 9: Catalog JobShop 2011

9www.JobShop.ro 99

13:30-14:30

Prezentări de burse•Sâmbătă, 26.03

Oportunități de studiu în străinătate Edmundo - Chimie S3“Erasmus”, oportunități de studii și plasamente de practică în universități, întreprinderi din țări europene DRPI - Chimie S1

•Luni, 28.0310:00-11:00 Burse DAAD, studiul în Germania. Testul de limbă Germană

“TestDaF” DAAD - Electro A116Oportunități de studiu în străinătate Edmundo - Electro A11612:00-13:00

12:30-13:30

Monica TATOIU Președinte al fundației “Noi citim”, fost director general la Oriflame România - Electro A108

•Vineri, 25.03

Cariere de succes

15:00-16:00

•Miercuri, 30.03Studii, burse, stagii și cercetare în străinătate Marius MINEA - Electro A214Prezentarea programului bilateral UPT - Telecom Bretagne conf. Sorin MOGA - Electro A214

11:00-12:30

Maria GRAPINI Președinte al Consiliului de Administrație al PASMATEX GRUP Timișoara - Chimie S0

•Sâmbătă, 26.0312:00-13:30

Ștefan SZAKAL Managing Partner at X3, Managing Partner at StatusPimp, Founder & Partner at Space Rabbit - Electro A214

•Marți, 29.0314:00-15:30

Marius GHENEA Președinte PCfun.ro & FIT Distribution - MPT A1•Joi, 31.0310:00-11:30

Agenda

•Joi, 31.03Experiența Autoliv!Vizită la OCEVizită Haufe-Lexware Vizită ContiTech

Vizite în companii

10:0011:0012:30

•Duminică, 27.03“Erasmus”, oportunități de studii și plasamente de practică în universități, întreprinderi din țări europene DRPI - Chimie S1

13:00-14:00

14:00

•Luni, 28.0311:00 Vizită la REAL Media

16:00-17:00

Page 10: Catalog JobShop 2011

10

•Marți, 29.03

Zoom pe companii

The decision to join us could move your career tomorrow...and an automobile the day after! HELLA - Electro A216Great Positions in Good Industries. Lansarea celei de-a VIII-a ediții a concursului de proiecte “Honeywell Award” Honeywell - Electro A216Student and Fresh Graduates Program Plexus - Electro A215Prezentare P&G Procter & Gamble - Electro A215Provocările prezentului și viitorului ContiTech România - Mecanică 169, etaj 1

•Miercuri, 30.03

Prezentare OCE OCE - Electro A203Celestica: Sharing a PASSION for SUCCES Celestica - Electro A213Engineering skills in Finance: Why GHF is looking for YOU to become a Financial Analyst GHF - Electro A214Focus Autoliv – 1 zi de lucru cu noi Autoliv - Electro A213Microsoft Opportunities for Students Microsoft - Electro A316Practice your knowledge with us - what’s worth learning Continental Automotive - Electro A316Having all the tricks up your sleeve. Your guide for choosing PwC PwC - Electro A214Prezentare WIPRO Wipro - Electro A213Lean Transformation and Continuous Improvement Zoppas - Electro A203

Pentru a te înscrie la training şi a vedea în ce sală se va desfăşura fiecare activitate, accesează www.JobShop.ro

11:00-12:00

12:00-13:00

12:00-13:0013:00-14:0014:00-15:00

11:00-12:0012:00-13:0012:00-13:30

13:00-14:0013:00-14:0014:00-15:00

14:00-15:00

14:00-15:0014:00-15:00

Agenda

•Joi, 31.03

Folosirea centurii șoferului și pasagerului prin sisteme de siguranță avansate Autoliv - Sediul AutolivCareer Day! Continental Automotive - Sediul ContinentalDriveREC HELLA - sediul HellaSoftware development practices applied Nokia - Chimie S0Dezvoltare software automate programabile TRW - Sediul TRWElectronic Payments – How it’s made ACI - Sediul ACI

Ateliere tehnice

10:00

14:00

10:0010:0011:0012:00

Page 11: Catalog JobShop 2011

www.JobShop.ro 1111

Harta Standurilor

portar

INTR

AR

E FAC

ULTA

TE

i

1

2

3

4

5

6

7 8

9 10

11 12

13 14

15 16

1718

1920

21

22

23

24

25

26

27

28

29

1. Océ2.

3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.27.28.29.

SoftwareContinental Automotive

Continental Automotive

Romania

ProductsContiTech Romania

Honeywell Life SafetyACI WorldwideHELLANOKIAMicrosoftATOSS SOFTWAREHAUFE-LEXWAREWIPRO TechnologiesPROCTER&GAMBLEAutolivTRW Automotive Safety SystemsPLEXUS SERVICESZOPPAS INDUSTRIESCelesticaGHF Derivatives Limited

SAGUARO TECHNOLOGYMOVIDIUS

CRHYAZAKI COMPONENT TECHNOLOGY PENTALOGAEMHILTIARABESQUE LEONI Wiring Systems

Artcos DesignSMLSD

Standul Colaboratorilor

i

Page 12: Catalog JobShop 2011

12

Facultatea de Arhitectură• Reabilitarea Ambientelor şi Suprafeţelor ArhitecturaleProf. Dr. Arhitect Teodor Octavian GheorghiuAdresă de E-mail: [email protected]• UrbanismConf. Dr. Arhitect Radu Radoslav Adresă de E-mail: [email protected]• Design InteriorProf. Dr. Arhitect Cristian Dumitrescu

Facultatea de Automatică şi Calculatoare• Automotive Embedded Software • Computer Engineering • Software Engineering • Information Technology • Sisteme Informatice în Îngrijirea Sănătăţii • Ingineria Sistemelor Automate • Sisteme Informatice Aplicate în Producţie şi Servicii • Tehnologii Informatice Pentru mai multe detalii accesaţi http://www.ac.upt.ro/master-2010.php#top

Facultatea de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului• Controlul şi Avizarea Produselor Naturale Procesate • Tehnologia Cauciucurilor • Tehnologii de Proces Nepoluate • Chimie Alimentară Aplicată • Ingineria Compuşilor Anorganici şi Protecţia Mediului • Ingineria şi Managementul Mediului în Industrie Pentru mai multe informaţii accesaţi http://www.chim.upt.ro/Facultatea-de-Chimie-Industriala-si-Ingineria-Mediului_Master_LMK.html

Facultatea de Electrotehnică şi Electroenergetică• Electrotehnică şi Electronică de Putere• Conducerea Eficientă a Sistemelor ElectroenergeticePentru mai multe detalii accesaţi http://www.et.upt.ro

Facultatea de Management în producţie şi transporturi• IMC - Ingineria şi Managementul Competitivităţii• IMSL - Ingineria şi Managementul Sistemelor Logistice• MBA - Master în Administrarea AfacerilorPentru mai multe detalii accesaţi http://www.mpt.upt.ro/

Programe de Master oferite de

Page 13: Catalog JobShop 2011

www.JobShop.ro 1313

Facultatea de Construcţii• Infrastructuri pentru Transporturi• Optimizarea şi Modernizarea Sistemelor de Instalaţii• Reabilitarea Construcţiilor• Structuri • Cadastru şi Evaluarea Bunurilor Imobile• Proiectarea Avansată a Structurilor Metalice şi Compuse• Sisteme de Fundare pentru Construcţii Speciale• Advanced Design of Steel and Composite Structures• Evaluarea şi Dezvoltarea Proprietăţilor Imobiliare

Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii• Electronica Sistemelor Inteligente• Tehnici Avansate în Electronică (TAE ) - master aprofundare TAE 2010/2011• Instrumentaţie Electronică• Electronică Biomedicală• Ingineria Reţelelor de Telecomunicaţii• Prelucrarea Semnalelor (Traitement de signal- în limba franceză)• Tehnologii MultimediaPrograme masterale oferite în limba engleză:• Advanced Electronics in Intelligent Systems• Communication NetworksPentru mai multe informaţii accesaţi http://www.etc.upt.ro/ro/invatamant/master

Facultatea de Mecanică• Computer Aided Design of the Advanced Mechanical Systems• Energo-Ecologie în Domeniul Termic şi al Vehiculelor de Transport• Expertize şi Diagnoze Tehnice în Inginerie• Implanturi, Proteze şi Evaluare Biomecanică• Ingineria Calitătii în Mecatronică şi Mecanica Fină• Ingineria Relaţiilor de Muncă, Securitate şi Sănătate în Muncă• Inginerie Integrată• Managementul Calităţii Proceselor Tehnologice• Reingineria Produselor din Materiale Polimerice şi Compozite• Sisteme Robotice cu Inteligenţă Artificială• Tehnici Avansate în Transport Urban• Vibraţii, Vibropercuţii şi Hidrodinamică

Facultatea de Hidrotehnică• Optimisation of Hydrotechnical Systems (OSH)• Exploitation and Optimisation of Urban Sanitation Systems (OESISPM)• Rural Sustainable Rehabilitation and Engineering (IRRD)

Departamentul de Matematică• Algoritmi Avansaţi de Matematică în Inginerie

Page 14: Catalog JobShop 2011

Seventeen percent of BASE24 customers have

been with us 20 years or more.

For over 35 years we have delivered payments systems

that are trusted globally.

37% of staff have worked for ACI for

more than 10 years.

ACI wholesale payments solutions process more

than $9 trillion each day.

Page 15: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Număr de angajaţi

Specializări căutate

Posturi disponibile

15

Str. Pestalozzi nr 22www.aciworldwide.com

Miruna MARTON+40 356 434 870

[email protected]

Criterii de angajare Bune cunoştinţe în:C++, Java, OracleAtitudine pozitivăDorinţă de dezvoltare continuăResponsabilitate pentru acţiunile şi deciziile proprii Voinţă de lucru Jucător de echipă

Inginer de TestInginer Dezvoltare Software

Automatică şi CalculatoareInformaticăElectronică şi TelecomunicaţiiElectrotehnică

148

Produse şi servicii adresate instituţiilor financiar-bancareProdusele noastre oferă soluţii pentru: achizitionarea, rutarea şi autorizarea plăţilor electronice, detectarea şi prevenirea fraudelor, web-banking

Domeniu de activitate Dezvoltare software pentru plăţi electronice

ACI Worldwide E.E.D

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 16: Catalog JobShop 2011
Page 17: Catalog JobShop 2011

17

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Domeniu de activitate

Produse / Servicii Contoare electrice, de gaz, contoare de apă, contoare de energie termică, produse electrotehnice, corpuri de iluminat, echipamente control trafic

17

Criterii de angajare Studii superioare de specialitate - absolvent inginerie software/hardware şi mecanic Cunoştinţe foarte bune de operare PC Nivel limba engleză avansat, cunoştinţe de limbaj tehnic Experienţă în domeniu de minimum 2 ani constituie un avantaj

Specializări căutate Inginer software/hardware Inginer mecanic

Număr de angajaţi

6

Proiectarea, producţia, marketingul, vânzarea şi serviciile asociate pentru contoare electrice, de gaz, contoare de apă, contoare de energie termică, produse electrotehnice şi corpuri de iluminat

1420

Calea Buziaşului, nr 26, Timişoarawww.aem.ro

Cristiana GRIGORESCU+40 256 222 194

[email protected]

AEM S.A.

Posturi disponibile

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 18: Catalog JobShop 2011
Page 19: Catalog JobShop 2011

19

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Studii superioare Abilităţi de comunicare Abilităţi de negociere Permis de conducere cat. B

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Număr de angajaţi 3000

Specializări căutate Construcţii ElectrotehnicăInstalaţii Telecomunicaţii

Posturi disponibile 4

19

Cal. Şagului, Nr. 205, Timişoara, Timiş www.arabesque.ro

Mihaela MOISA Alina SCHMIDT +40 740 108 544 +40 744 766 245

[email protected]

S.C. ARABESQUE S.R.L.

Înfiinţată în anul 1994, cu obiect de activitate comerţul cu materiale de construcţii, Arabesque s-a dezvoltat continuu, într-un ritm foarte rapid, ajungând astăzi cel mai mare distribuitor de materiale de construcţii şi finisaje, cu un portofoliu complet de produse şi servicii, cu operaţiuni atât în plan intern, cât şi extern.

Arabesque pune la dispoziţia specialiştilor un portofoliu complet de materiale pentru construcţii, finisaje şi amenajări, de la materiale grele, sisteme pentru acoperişuri, produse pentru amenajări interioare, instalaţii sanitare şi termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, până la materii prime pentru mobilier.

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 20: Catalog JobShop 2011
Page 21: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

21

Str. Tapia, Nr.9, Timişoarawww.xcommerce.ro

Cristian CAZAN+40 766 602 266

[email protected]

Criterii de angajare Cunoştinţe temeinice de PHP şi MySQL JavascriptOOP

Posturi disponibile Junior web programmerSenior web programmerWeb designer

Specializări căutate Automatică şi CalculatoareInformaticăMultimediaArtă

Număr de angajaţi 7

Produse / Servicii Dezvoltarea de aplicaţii web, aplicaţii pentru comerţ electronic

Domeniu de activitate IT/Software

Artcos Design S.R.L.

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 22: Catalog JobShop 2011
Page 23: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

23

Str.Diaconu Coresi, nr. 31,Timişoarawww.atoss.ro

Raluca RADU+40 356 710 100

[email protected]

Criterii de angajare Test logică Test Java (pentru postul de programator Java) Limba engleză - nivel conversaţional Limba germană - nivel conversaţional (pentru posturile referent marketing respectiv specialist serviciu clienţi)

Posturi disponibile Programator JavaAnalist calitateReferent marketingSpecialist serviciu clienţi

Specializări căutate Automatică şi CalculatoareElectronică şi TelecomunicaţiiElectrotehnicăŞtiinte Economice/Marketing

Număr de angajaţi 60

Produse / Servicii ATOSS Software este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii de gestionare a muncii. Produsul nostru de referinţă, denumit ASES - ATOSS Staff Efficiency Suite, este o soluţie integrată de planificare a forţei de muncă incluzând previzionarea necesarului de personal şi de gestionare a timpului de lucru.

Domeniu de activitate Industria serviciilor de manufacturare electronică

ATOSS SOFTWARE S.R.L.

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 24: Catalog JobShop 2011
Page 25: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

25

Coriolan Brediceanu nr.10 cladirea B et. 1 şi cladirea A et. 4

www.autoliv.com

Diana OLTEAN0256 408 935

Criterii de angajare

Automatică şi Calculatoare Electronică şi Telecomunicaţii Mecanică

Posturi disponibile

În funcţie de fiecare job

Specializări căutate

Software developer Software testing

Număr de angajaţi 3100

Produse / Servicii Sisteme de siguranţă pentru automobile

Domeniu de activitate Automotive safety

S.C. Autoliv Romania S.R.L.

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 26: Catalog JobShop 2011
Page 27: Catalog JobShop 2011

JobShop®

www.JobShop.ro 27

BurseLocuri PracticăProiecte DiplomăAlte oportunităţi

Contact Stand

Şoseaua Borşului nr. 88, localitatea Borşwww.celestica.com

Alexandra OLTEAN+40 359 403 500

[email protected]

Criterii de angajare Cunoştinţe solide de MS Office Cunoştinţe de limba engleză avansate (scris şi vorbit)Cunoştinţe de electronică la nivel mediuAbilităţi excelente de comunicareGândire analiticăPersoană organizată, motivată şi disciplinatăSpirit de echipă

Posturi disponibile 30

Specializări căutate Automatică şi Calculatoare Electronică şi Telecomunicaţii Electrotehnică Chimie Fizică

Număr de angajaţi 2100

Produse / Servicii Servicii de manufacturare electronică

Domeniu de activitate Industria serviciilor de manufacturare electronică

S.C. Celestica Romania S.R.L.

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 28: Catalog JobShop 2011
Page 29: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Studii superioare

Domeniu de activitate Industria auto

Produse / Servicii Componente pentru sistemele de climatizare şi sistemele hidraulice, curele de transmisie

Număr de angajaţi Peste 1700

Specializări căutate Mecanică Electromecanică Electrotehnică

Posturi disponibile În următoarele domenii: Calitate Inginerie industrială Proiectare Logistică

Str. Otto Rudolf NR.4 ( Parcul Industrial Freidorf ) 300522 Timişoara

www.contitech.ro

Oana IONIŢĂ+40 256 301 259

[email protected]

CONTITECH ROMANIA S.R.L.

29

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 30: Catalog JobShop 2011
Page 31: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Absolvenţi de studii superioare Cunoştinţe bune de limba engleză Abilităţi de operare PC Iniţiativă, gândire analitică, flexibilitate, dinamism, motivaţie

Domeniu de activitate Producţie de anvelope

Produse / Servicii Producţie de anvelope

Număr de angajaţi 1450

Specializări căutate Electrotehnică Mecanică Chimie Hidrotehnică

Posturi disponibile Inginer mecanic Inginer electrotehnist Inginer energetic Economist

Str. Avram Imbroane Nr. 9, 300 129 Timişoarawww.conti-online.com

Gabriela FURTOS +40 256 305 200

Fax +40 256 305 [email protected]

Continental Automotive Products

31

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 32: Catalog JobShop 2011

With annual sales of more than €25.5 billion for 2010, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide. As a supplier of brake systems, systems and components for powertrains and chassis, instrumentation, infotainment solutions, vehicle electronics, tires and technical elastomers, Continental contributes to enhanced driving safety and global climate protection. Continental is also a competent part-ner in networked automobile communication. Continental currently employs approximately 149,000 in 46 countries. For our Engineering Location Timisoara we search for dynamic and motivated people to join our Human Resources department.

Job description As a Student in HR Department you will have the following responsibilities:

Database maintenance for HR department; Internet/Intranet pages update; Mailing activities for HR department; Support for recruiting events.

A mentor will support you to stepwise take over own responsibility after an initial training phase which will familiarize you with our products, tools, processes and organization. Job requirements

Good knowledge of English language; Computer literacy (Microsoft Office, Internet – mandatory, Photoshop – advantage); High school or university studies; Organized, result oriented, good communication skills.

Benefits

Competitive salaries; Motivating job in an international environment; Medical care, meal tickets, sports programs.

Ready to drive with Continental? Take the first step and send us your CV: [email protected] Continental Automotive Romania SRL

Phone: +40 (256) 25 23 22, Fax: +40 (256) 29 44 51; www.romania.careers-continental.com

Student for HR Department (Timisoara)

Page 33: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Test tehnic şi interviu

Domeniu de activitate Industria automotive

Produse / Servicii Inginerii noştri dezvoltă soluţii software, hardware şi de design mecanic pentru aplicaţii în interiorul maşinii, pentru siguranţă, motor şi transmisie, cât şi sisteme de navigaţie şi instrumente de bord pentru viitoarele maşini şi camioane.

Număr de angajaţi 3100

Specializări căutate Automatică şi CalculatoareElectronică şi TelecomunicaţiiInformaticăElectrotehnicăMecanică

Posturi disponibile Software developerHardware engineerMechanical engineerSystem test engineer

Continental Automotive Romania SRL, Calea Martirilor 1989 nr. 1, 300724 Timişoara.

www.continental-corporation.com

Maria MARCOVICI +40 256 252 322

Fax +40 256 294 451 [email protected]

Continental Automotive Romania

33

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 34: Catalog JobShop 2011

ni spohs epytotorp esuoh-ni ruO .ediwdlrow semit tnempoleved trohs rof

Page 35: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

35

RO-305400 Jimbolia, Hamerstein nr.1, Timişhttp://www.crh-group.com

Ristena VEGHES+40 256 401 440

Fax. +40 256 401 [email protected]

Criterii de angajare Atitudine profesionistă Flexibilitate Orientare către identificarea de soluţii Experienţă Implicare

Posturi disponibile 3

Specializări căutate InginerieProfil tehnic

Număr de angajaţi 600

Produse / Servicii CRH este unul dintre specialiştii mondiali pentru dezvoltarea şi producerea de structuri metalice complete şi de înaltă calitate pentru scaune auto, sisteme de ajustare pentru scaune şi coloană de direcţie şi sisteme de ajustare variabile de interior. Noi reprezentăm progresul - şi facem asta de peste 150 de ani. De aceea preferăm să gândim pentru viitor decât să privim către trecut.

Domeniu de activitate Industria automotive

CRH Romania S.R.L., Jimbolia

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 36: Catalog JobShop 2011

Analytical. Challenging. Competitive. Rewarding. Stimulating.

Page 37: Catalog JobShop 2011

37

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Excelente abilităţi numerice Competitivitate Gândire analitică Rapiditate în luarea deciziilor - mai ales în condiţii de stres Determinare şi dorinţă de a reuşi

Domeniu de activitate Financiar - Pieţe de capital

Produse / Servicii GHF Derivatives, part of the international GHF Group that operates a growing and diversified portfolio of Futures trading businesses globally, plays an active role in the exciting and unique field of international financial markets.

Număr de angajaţi Peste 600 în cadrul grupului GHF, 18 în România

Specializări căutate Absolvenţi de facultate sau master, specializările: Ştiinţe exacte, inginerie, matematică, fizică, economie sau management

Posturi disponibile Trading analyst

Şos. Bucureşti Nord nr.10, clădire O23, etaj 5, oraş Voluntari, Judeţul Ilfov

www.ghfgroup.com

Diana MARCOVICI+40 212 720 072

[email protected]

GHF Derivatives Limited

37

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 38: Catalog JobShop 2011

Page 39: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Dorinţa de a învăţa şi de a se dezvolta profesional Cunoştinţe bune de programare orientată pe obiecte

Domeniu de activitate Dezvoltare şi cercetare software

Produse / Servicii Produse software

Număr de angajaţi 35

Specializări căutate Automatică şi Calculatoare

Posturi disponibile 2

C. Aradului 8, et II (Clădire AGN)www.haufe-lexware.ro

Marius PENTEK+40 720 222 567

[email protected]

HAUFE-LEXWARE S.R.L.

39

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 40: Catalog JobShop 2011
Page 41: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Absolvenţi studii superioare, studenţi în anii terminaliIniţiativă şi creativitate Cunoştinţe limba engleză şi germană Abilităţi de organizare, comunicare

Domeniu de activitate Automotive

Produse / Servicii Activităţi producţie componente electronice

Număr de angajaţi 910

Specializări căutate Automatică şi Calculatoare Electronică şi TelecomunicaţiiElectrotehnicăMecanică

Posturi disponibile Ingineri pentru producţieCentrul de dezvoltarePractică de vară

Strada Hella Nr.3 Ghiroda , Timişwww.hella.com

Roxana DUMITRUMihai POPESCU+40 372 227 100

https://hella-jobs.dvinci.de/cgi-bin/appl/selfservice.pl?sid=m9bahplt40lazyv3;action=searchform

Hella Romania S.R.L.

41

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 42: Catalog JobShop 2011
Page 43: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Cu pasiunea şi experienţa ta în vânzări vei entuziasma profesioniştii în construcţii cu produse şi servicii de top.Noi te vom convinge cu modelul nostru de vânzări directe de succes, programe de training şi avantajele unei afaceri în proprietatea unei familii, ce are o strategie orientată pe termen lung

Domeniu de activitate B2B Sales & MarketingHilti excelează prin inovaţii deosebite, calitate superioară, relaţii directe cu clienţii şi marketing eficient

Produse / Servicii Hilti oferă tehnologie de vârf pentru industria de construcţii la nivel mondial. Produsele, sistemele şi serviciile Hilti oferă profesioniştilor din construcţii soluţii inovative cu valoare adăugată mare

Număr de angajaţi 70

Specializări căutate Masterand în domeniile: Construcţii InstalaţiiAdministrarea Afacerilor

Posturi disponibile Manager de zonă

Hilti Romania SRL077096 Equest Logistic Center - B1

Str. DE 287/1, Dragomiresti-Deal, Jud. Ilfovwww.hilti.ro

Mihaela SLEVOACĂ - HR Specialist+40 311 303 [email protected]

Hilti Romania

43

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 44: Catalog JobShop 2011

We are Honeywell

We are building a world that's safer and more secure …More comfortable and energy efficient …More innovative and productive.We are Honeywell.

Honeywell Life Safety Romania, provides leading-edge solutions that extend technology leadership in Fire and Smoke Detection and Nurse call Systems.

What’s in it for you?Opportunity to get in touch with the industrial environment, to learn through scientific & practice research and get paid for this!HONEYWELL AWARD – an industrial implementation projects contest with 5 prices of 400€ each• March 29, 2011 – Company Zoom: Honeywell Award presentation• April 14, 2011 – Registration deadline• April 20, 2011 – Honeywell Award launch - Lugoj site visit• August 31, 2011 – Projects submission deadline• September 30, 2011 – Award ceremony

For details: [email protected]

Page 45: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

45

Str. Salcâmilor, Nr. 2bis, 305500 Lugoj, Jud. Timişwww.honeywell.ro

www.honeywell.com

Adina VASII+40 256 307 560

[email protected]

Criterii de angajare Minim 3 ani experienţă în proiectare embedded softwareFoarte bună pregătire teoretică şi pasiune pentru domeniu Atitudine pozitivă, responsabilitate pentru acţiunile şi deciziile proprii, jucător în echipă, bune abilităţi de comunicare, experienţa într-o companie multinaţională este un avantaj Expert în proiectare orientată pe obiecte, UML (Universal Modeling Language), C++, embedded Linux Experienţă în aplicaţii în timp real Experienţă în dezvoltare aplicaţii Ethernet

Posturi disponibile Inginer proiectare software – senior

Specializări căutate Specializare software: Electronică şi Telecomunicaţii Automatică şi Calculatoare

Număr de angajaţi 620

Produse / Servicii Sisteme de detecţie incendiu, sisteme de apel medical

Domeniu de activitate Producţie sisteme electronice pentru siguranţa vieţii

Honeywell Life Safety Romania

portar

INTRARE FACULTATE

i

3

i

Page 46: Catalog JobShop 2011

.

Page 47: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

Contact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare În general absolvenţi ai unor facultăţi de profil

Domeniu de activitate Software /Telecomunicaţii

Produse / Servicii Produse software

Număr de angajaţi 221

Specializări căutate Absolvenţi ai facultăţilor: ElectronicăCiberneticăInformaticăAutomatică şi Calculatoare

Posturi disponibile 16

Ştirbei Vodă nr.36http://www.ixiacom.com/rojobs

Dana MELEGHI/Cristina SINCAN+40 213 015 800

[email protected]

S.C. Ixia S.R.L.

47

Page 48: Catalog JobShop 2011

Leoni Wiring Systems is a part of Leoni Group, a multinational company with headquarters in Nuremberg, Germany, with a staff of 53.000 worldwide (37 countries) manufacturing wires and optical fibers, cables and wiring systems for automotive, home appliance, communication mechanical engineering industries and components.

As one of the market leaders, Leoni Wiring Systems is supplying some of thez most prestigious clients in the automotive industry: BU VW Group and Porsche, BU Jaguar Land Rover, BU PSA, BU Renault Nissan, BU Fiat, BU BMW, BU Components, BU Commercial Vehicles, BU Mercedes-Benz, BU GM/Opel, BU Electro-mobility, BU Suppliers International. The wiring systems and components division have developed rapidly in the past years.

The first Leoni unit in Romania is in Arad since 1999 and is supplying to: Audi, JLR, Bentley, DAF, MAN, Fendt, Claas, Cummins, Volvo, Perkins, BMW, MTU, Daimler and General Motors, with the help of its 2.900 employees.

Leoni Wiring Systems is a full service provider, from design to electronically system components and integrated wiring systems. Leoni’s market position is: no. 1 in Europe and no. 4 worldwide.

www.leoni.com

YOU CAN CONTACT US: [email protected] 205 2660257 205 1460735 353 313

Page 49: Catalog JobShop 2011

49

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Studii medii Studii superioare tehnice

Domeniu de activitate Producţie cablaje auto

Produse / Servicii Instalaţii electrice

Număr de angajaţi 2900

Specializări căutate ElectrotehnicăElectronicăMecanicăRoboţi Industriali

Posturi disponibile Inginer proces (Departament Process Engineering) Inginer testări electrice (Departament Technical Service)Coordonator mentenanţă (Departament Technical Service) Inginer calitate (Departatment Quality)Inginer industrial (Departament Process Engineering)Inginer design (Departament Process Engineering) Tehnician mecanic (Departament Technical Service) Tehnician electronist (Departament Technical Service)Tehnician proces (Departament Process Engineering)

Arad, Zona Industrială de Vest, Str. I, nr. 11 www.leoni.com

Sanda MUSCĂ

+40 257 205 266 sanda.musca@le oni.com

S.C. LEONI Wiring Systems Arad S.R.L.

49

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 50: Catalog JobShop 2011
Page 51: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

51

Str Coriolan Brediceanu 10, City Business Center B (Piaţa 700). La etajul 6

https://careers.microsoft.com/

Ioana TĂNASE [email protected]

Criterii de angajare Cunoştinţe de programare

Posturi disponibile 20

Specializări căutate Ingineri IT

Număr de angajaţi 350

Produse / Servicii Software

Domeniu de activitate IT & C

MICROSOFT Romania

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 52: Catalog JobShop 2011
Page 53: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

53

Str Paris, Nr 2/A, Sala P01, (Clădirea Central Park- IPROTIM)

http://www.movidius.com/

Mihaela GHIŢĂ+40 731 013 494

[email protected]

Criterii de angajare Interesat de embedded HW&SW

Posturi disponibile 5

Specializări căutate Automatică şi CalculatoareElectronică şi Telecomunicaţii

Număr de angajaţi 36

Produse / Servicii Mobile multimedia

Domeniu de activitate IT/Cercetare (R&D)

S.C. Movidius S.R.L.

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 54: Catalog JobShop 2011
Page 55: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Experienţă şi abilităţi de programare web (PHP, ASP) sau (Weblogic) J2EE developer Experienţa în alte tehnologii corelateAbilităţi de creare şi gestionare baze de date (MySQL, Oracle, SQL Server)Spirit de echipăCunoştinţe tehnice ale tehnologiilor utilizate în cadrul aplicaţiilor dezvoltate de NOKIA: JAVA SCRIPT, JAVA WEB, JAVA CORE

Domeniu de activitate Fabricarea echipamentelor de comunicaţii

Produse / Servicii Telefoane mobileAccesoriiSoftware

Număr de angajaţi Peste 1000

Specializări căutate Electrotehnică Automatică şi Calculatoare Telecomunicaţii Mecanică Electronică Inginerie electrică

Posturi disponibile Java senior software engineer Software engineer - Test automation (Senior)Application developer Şef birou relaţii unităţi presă şi asimilaţi

Mihaela ŢÂRŢANwww.nokia.com/careers

[email protected]

S.C. Nokia Romania S.R.L.

55

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 56: Catalog JobShop 2011

Stronger togetherPrinting for

Professionals

Oce and Canon innovative by nature!

Page 57: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Programare orientată pe obiecte şi cunoştinţe în limbaje de programare

Domeniu de activitate Dezvoltare software

Produse / Servicii Dezvoltare aplicaţii software în domeniul tiparului digital

Număr de angajaţi 130

Specializări căutate Java C++C#

Posturi disponibile 5

Timişoara bd. Mihai Viteazu nr. 30Bwww.oce.ro

Resurse Umane+40 256 200 [email protected]

Oce Software Romania

57

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 58: Catalog JobShop 2011
Page 59: Catalog JobShop 2011

JobShop®

www.JobShop.ro 59

StandContact

BurseLocuri PracticăProiecte DiplomăAlte oportunităţi

Criterii de angajare On-line tests and technical interview

Posturi disponibile Full-time

Specializări căutate TelecommunicationsElectronics Computers and AutomaticsInformatics

Număr de angajaţi 600

Produse / Servicii Information Systems : Management and Organization of Information Systems (specifications, design, software development and maintenance), Business Intelligence, Networks and Telecom, Facilities ManagementEmbedded Systems : development, maintenance and testing of embedded systemsBusiness Process Outsourcing : call center, CRM center

Domeniu de activitate IT Software, IT Consulting

Pentalog Romania

Bucureşti Str. Sevastopol, nr. 13-17, ap. 305,

sector 1, 010991, BucureştiPetru METZGER+40 21 31 00 780

[email protected]

ChişinăuStr. Calea Ieşilor nr. 10, et. 4,

MD-2069 Chişinău, Rep. MoldovaSerghei GOLOBORODICO

+37 322 224 [email protected]

Stagii: [email protected]

Braşov Strada M. Kogalniceanu, nr. 17, bl. C4, etaj 9, 500090, Braşov

Manuel DAMIAN+40 268 547 775

[email protected]şi

str. Ciurchi, nr. 126 – 128 clădirea Tudor Office Center, etaj 2, 700366, Iaşi

Catalin POPA+40 332 106 152

[email protected]

Sibiu Calea Cisnădiei, nr. 50, 550376, Sibiu

Zoltan RETI+40 369 108 749

[email protected]

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 60: Catalog JobShop 2011
Page 61: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

61

SC PLEXUS SERVICES RO SRLCom. Bors, Oradea, Bihor

www.plexus.com

Raluca CULDA+40 259 400 500

[email protected]

Criterii de angajare

ElectrotehnicăElectronică şi TelecomunicaţiiAutomatică şi Calculatoare Mecanică

Posturi disponibile

Disponibili pentru relocare în OradeaNivel mediu - avansat al limbii englezeCunoştinţe în domeniul tehnic: ElectronicăMecatronică Automatică şi Calculatoare

Specializări căutate

Număr de angajaţi 150

Produse / Servicii Plexus deserveşte o gamă largă de clienţi din domeniile: Wireline/Networking Wireless infrastructure Medical Industrial/Commercial Defense/Security/Aerospace

Domeniu de activitate EMS

S.C. Plexus Services RO S.R.L.

Ingineri de produsIngineri de procesIngineri de testTehnicieni de test Tehnicieni de proces

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 62: Catalog JobShop 2011

www.pgbalkans.com

Page 63: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Număr de angajaţi România 1000 Timişoara 300

Specializări căutate Automatică şi Calculatoare Chimie Construcţii Electronică şi Telecomunicaţii Electrotehnică Management în Producţie şi Transporturi Mecanică

Posturi disponibile Ingineri de proces Ingineri de proiect Program de internship pentru ingineri

63

Calea Buziaşului, nr. 5, Timişoarawww.pgbalkans.com

Luminiţa ZOTA+40 256 300 298

[email protected]

Criterii de angajare Student sau absolvent de universitate tehnică Gândire analitică şi bune abilităţi de rezolvare a problemelor Capabilităţi organizatorice Iniţiativă şi creativitate Bune cunoştinţe de limba engleză Leadership, comunicare şi colaborare

P&G produce peste 300 de branduri ce deservesc 5 miliarde de consumatori. Aceste branduri includ: Ariel, Tide, Bonux, Ace, Fairy, Head & Shoulders, Pantene, Wash&Go, Always, Camay, Pampers, Hugo Boss, Max Factor, Pringles, Wella şi Gillette

Producţie bunuri de larg consum

Procter & Gamble

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 64: Catalog JobShop 2011
Page 65: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

Contact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Student/absolvent master sau absolvent facultateLimbă engleză fluentCunoştinţe operare PC

Domeniu de activitate Servicii de consultanţă

Produse / Servicii Audit & Assurance Tax & Legal ServicesAdvisory

Număr de angajaţi 650

Specializări căutate În special studii economice, însă suntem interesaţi de orice altă specializare (ex: drept, studii tehnice, matematică etc.)

Posturi disponibile Junior tax consultant Junior audit associate

Str. Coriolan Brediceanu nr. 10, et. 5, Timişoara

http://www.pwc.com/ro/en/Careers

Raluca GADIUTA+40 212 253 175

[email protected]

PricewaterhouseCoopers

65

Page 66: Catalog JobShop 2011
Page 67: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

67

Str. Venus nr. 33, 300693 Timişoarahttp://www.saguarotech.net

Andreea COCOROIU+40 356 101 900 +40 356 101 962

[email protected]

Criterii de angajare

Posturi disponibile

Studii superioare încheiate Experienţă (min. 2 ani) Limba engleză Program de lucru normal

Specializări căutate

Java software developerC / C++ software developerWeb programmer (Java / Flex)Software installer developer / packager

Număr de angajaţi Peste 200

Produse / Servicii Dezvoltare soft şi servicii aferente alocate diferitelor proiecte de lungă durată încheiate cu Fortune 25 şi alte companii de top

Domeniu de activitate Dezvoltare soft

Saguaro Technology

Informatică Calculatoare

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 68: Catalog JobShop 2011
Page 69: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

Contact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

69

Mures 116 A, Timişoara, Timişwww.siemens.ro/it-solutions

Ana-Maria SPERNEAC/Adriana [email protected]@siemens.com

[email protected]

Criterii de angajare Cunoştinţe de bază în domeniul administrării IT Cunoştinţe excelente de limbă engleză Cunoaşterea limbii germane reprezintă un avantaj Abilităţi de management al relaţiei cu clienţiiAbilităţi de lucru în echipăAbilităţi de lucru în medii multiculturale

Posturi disponibile Administrare sisteme şi infrastructuri IT (Windows, Unix) Managementul bazelor de date şi al aplicaţiilor (Oracle, SQL, ISA, IIS, SAP) Managementul calităţii serviciilor IT

Specializări căutate Automatică şi Calculatoare Telecomunicaţii Limbi străine aplicate - germană

Număr de angajaţi Peste 300

Produse / Servicii IT Global Outsourcing ServicesIT Business SolutionsIT Infrastructure services

Domeniu de activitate Soluţii şi servicii IT

Siemens IT Solutions and Services S.R.L.

Page 70: Catalog JobShop 2011
Page 71: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Cunoştinţe solide programare Interes pentru noile tehnologii Portofoliu CreativitateSeriozitate Capacitate de a vorbi şi înţelege limba englezăInteres pentru jocuri

Domeniu de activitate Dezvoltare Software

Produse / Servicii Aplicaţii iPhone Aplicaţii Android Aplicaţii Facebook Aplicaţii platforme publicitare online

Număr de angajaţi 11

Specializări căutate Programator 3DProgramator AndroidProgramator iPhone Programator PHP/MySQLAdministrator MySQL/SysAdminQA tester

Posturi disponibile 6

Timişoara, România Toronto, Canada

http://www.smlsd.com

Ovidiu MOGA+40 754 253 [email protected]

SMLSD

71

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 72: Catalog JobShop 2011

ADVANCED THINKING

SMART THINKING

GREEN THINKING

B E T HE A R C HI T E C T OF YOU R FU T U R E

Page 73: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Technical university – student/graduate Advanced English knowledgeAdvanced MS Office (Excel, PowerPoint) knowledgeInitiative, good team player with positive, “can do” attitudeGood problem-solving skills and analytical thinking

Domeniu de activitate Automotive industry – active and passive safety systems products

Produse / Servicii TRW Automotive Timişoara location produces steering wheels and airbag modules.

Număr de angajaţi TRW Automotive Romania has more than 3000 employees.

Specializări căutate Electrotehnics MechanicsManagement in Production and Transportation

Posturi disponibile Quality engineers Process and manufacturing engineers Production engineersMaterial and production planners

Macin street no.16 th300137 Timişoara / Romania

http://www.trw.com

Alina PAUN, Andreea PETRE+40 256 236 212

Fax: +40 256 291 [email protected]

TRW Automotive Safety Systems

73

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 74: Catalog JobShop 2011
Page 75: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

75

Str. Coriolan Brediceanu, nr.10, CladireaC, Timişoarawww.wipro.com

Sorina MATEI+40 722 299 177

[email protected]

Criterii de angajare Cunoaşterea la nivel avansat a unei limbi străine (alta decât engleză)

Posturi disponibile 15

Specializări căutate Contabilitate/financiarAchiziţii Gestiunea comenzilorIT

Număr de angajaţi Peste 850

Produse / Servicii Externalizare de servicii

Domeniu de activitate BPO

Wipro Technologies

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 76: Catalog JobShop 2011

:

:

Page 77: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

77

Zona Industrială Vest, Str. III, nr. 4-4A, RO310491,Aradwww.yazaki-europe.com

Departament Resurse Umane+40 372 577 002; +40 372 577 085, +40 372 577 087

[email protected]

Criterii de angajare Absolvenţi studii superioare

Posturi disponibile Timişoara: Ingineri hardware, ingineri software, ingineri test soft

Specializări căutate Electronică şi TelecomunicaţiiElectrotehnicăAutomatizări şi CalculatoareMecanică/ MecatronicăTehnologia construcţiilor de maşini

Număr de angajaţi 850

Produse / Servicii Activităţi producţie componente electronice şi instrumente de bord pentru industria auto.

Domeniu de activitate Industria auto

YAZAKI COMPONENT TECHNOLOGY S.R.L.

Arad:Ingineri proces injecţie mase plastice, ingineri procese asamblare, ingineri echipamente, ingineri asigurarea calităţii, ingineri teste electronice, tehnicieni test, tehnicieni mentenanţă, planificatori producţie

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 78: Catalog JobShop 2011
Page 79: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

79

Str. Drumul Cenadului, nr. 24, Sânnicolau Marewww.zoppas-industries.it

Ioana CIOCIU - Psiholog Organizaţional+40 726 713 891

[email protected]

Criterii de angajare Studii de specialitate Limbă străină de circulaţie internaţională

Posturi disponibile Inginer calitate Programator producţie şi materialeAsistent comercial Inginer proiectare Inginer inginerie industrială

Specializări căutate MecanicăElectronică ElectrotehnicăManagement în Producţie şi Transporturi

Număr de angajaţi 3000

Produse / Servicii Rezistenţe electrice pentru uz casnic, industrial şi pentru aplicaţii speciale.

Domeniu de activitate Producţia de rezistenţe electrice

Zoppas Industries Romania

portar

INTRARE FACULTATE

i

i

Page 80: Catalog JobShop 2011

Interoute, the owner operator of Europe’s most advanced and densely connected voice and data network, is looking for highly motivated individuals with a positive can-do-attitude, to join our growing teams across Europe.

Do you want to know more? Send an email to [email protected] or call us on +420 225 352 111.

Page 81: Catalog JobShop 2011

Interoute, the owner operator of Europe’s most advanced and densely connected voice and data network, is looking for highly motivated individuals with a positive can-do-attitude, to join our growing teams across Europe.

Do you want to know more? Send an email to [email protected] or call us on +420 225 352 111.

Page 82: Catalog JobShop 2011

Rec

tora

tul U

PT, P

iaţa

Vic

torie

i, N

r. 2

Et. 3

, Sal

a 31

0, T

imiş

oara

Info

rmea

ză-t

e !

Com

plet

ează

-ţi

şi t

u C

V-u

l în

baz

a de

dat

e

Page 83: Catalog JobShop 2011

Rec

tora

tul U

PT, P

iaţa

Vic

torie

i, N

r. 2

Et. 3

, Sal

a 31

0, T

imiş

oara

Info

rmea

ză-t

e !

Com

plet

ează

-ţi

şi t

u C

V-u

l în

baz

a de

dat

e

Page 84: Catalog JobShop 2011

De ce în Germania? Germania este cel mai mare stat din UE. Din cei 82 milioane de locuitori aproape 10% sunt străini. Există o mare densitate a instituţiilor de învăţământ superior şi cadre didactice pentru orice disciplină la care vă puteţi gândi. Anual 6,2% din PIB este investit în cercetare şi dezvoltarea sistemului de învăţământ.De asemenea din ce în ce mai multe programe de studiu sunt orientate internaţional şi oferă o atenţie deosebită studenţilor străini. Fie că vă hotărâţi pentru o mare metropolă sau pentru un oraş universitar mic, veţi de o ofertă culturală variată şi veţi avea posibilitatea de a învăţa, în cel mai simplu si rapid mod, o limbă vorbită de aproximativ 100 milioane de vorbitori nativi, care are o importanţă din ce în ce mai mare pe plan internaţional, nu în ultimul rând datorită poziţiei bune a companiilor germane.

Unde puteţi să studiaţi? - Instituţii de învăţământ superior Germania are în total peste 360 de instituţii de învăţământ superior, în care învaţă aproximativ 2 milioane de studenţi. Dintre aceştia în jur de 233.000 sunt străini, dintre care 2% din România. În Germania există mai multe feluri de instituţii de învăţământ superior, cele mai importante universităţile teoretice – Universität (104), universităţile de ştiinţe aplicate – Fachhochschule (184), academiile de artă / muzică – Kunst- und Musikhochschule (52) şi universităţile tehnice – Technische Hochschule (14). Pentru o privire de ansamblu asupra numeroaselor programe de master din Germania vă sfătuim să folosiţi baza de date de pe site-ul: http://www.studying-in-germany.de O după diferite criterii a programelor de master o puteţi găsi la adresa: http://www.university-ranking.de

International Degree Programmes Deosebit de interesante pentru studenţii care nu stăpânesc limba germană sunt aşa numitele „International Degree Programmes“ (http://www.daad.de/idp). Acestea există în multe domenii şi sunt create anume pentru studenţii străini, limba de predare în majoritatea cazurilor engleza; la început nu se cer cunoştinţe de germană, care pot însă acumulate pe perioada studiului.

Drumul către studiu Pentru admiterea la masterat una dintre premise este absolvirea unui prim ciclu de studiu. Referitor la detalii in legătura cu aceasta şi la alte premise (documente necesare, termene limită etc.) trebuie să vă informaţi pe site-ul universităţii respective. Cererile de admitere trebuie adresate biroului de relaţii externe, „Akademisches Auslandsamt“ (AAA), al universităţii în cauză. Excepţie fac doar instituţiile membre uni-assist (vezi http://www.uni-assist.de), unde cererea trebuie adresată uni-assist. În cazul multor instituţii de învăţământ superior din Germania, termenul limită pentru depunerea dosarelor de admitere pentru anul universitar următor este înainte de 15 iulie. Pentru acestora vă rugăm să vă informaţi la birourile AAA. De cele mai multe ori admiterea se face pe bază de dosar. De obicei se rezervă un număr separat de locuri pentru studenţii străini.

Permisul de şedere şi permisul de muncă Odată cu aderarea României la UE, studenţii români nu mai au nevoie de viză. Pentru şederi mai lungi de trei luni, este totuşi necesară obţinerea unui permis de şedere („Aufenthaltsgenehmigung“), pe care trebuie să-l solicitaţi de la autoritatea pentru străini din oraşul în care studiaţi în Germania. Cererea pentru permisul de şedere se face la faţa locului, după înmatricularea la universitate. Studenţii români au dreptul să lucreze legal până la 180 de jumătăţi de zile, sau 90 de zile întregi într-un an.

Costuri La ora actuală instituţiile de învăţământ superior de stat percep o taxă de studiu de până la 500 € pe semes-tru. Unele programe de master precum şi instituţiile de învăţământ superior particulare percep taxe mai mari. Există însă şi universităţi sau programe de studii care nu percep taxe. Costurile lunare complete (pentru cazare, masă, asigurare medicală, ş.a.m.d.) sunt calculate între 570-700€, în funcţie de oraş.

Finanţare Există numeroase fundaţii şi organizaţii care oferă burse pentru studenţii străini – cea mai mare organizaţie de acest tip este German Academic Exchange Service (DAAD). Majoritatea burselor se adresează absolvenţilor, deci studenţilor străini care doresc să obţină în Germania un titlu de master sau doctor, dar există şi programe pentru studenţi. Pentru o descriere generală a programului de burse DAAD pentru România, vă rugăm să consultaţi pagina de internet http://www.daad.ro. Vă invităm să vă informaţi despre studiul in Germania la standul DAAD sau să ne vizitaţi la biroul nostru din Bucureşti, Str. Intrarea Amzei 1, et. 1.

Page 85: Catalog JobShop 2011

85

Page 86: Catalog JobShop 2011
Page 87: Catalog JobShop 2011
Page 88: Catalog JobShop 2011

89

logo_telecentreeurope.psd

PROGRAME DE INSTRUIRE Ş I

PERFECŢ IONARE pent ru CADRE

DIDACTICE

Cursuri de utilizare a noilor tehnologii în

procesul instructiv-educativ, promovarea

învăţării bazate pe proiecte şi activităţi de

dezvoltare profesionlă şi personală

PROIECTE DE ALFABETIZARE Ş I

INCLUZIUNE DIGITALA a

COMUNITĂŢ ILOR

DEZAVANTAJATE

Dezvoltarea de ecentre, cursuri de

utilizare a calculatorului, programe de

promovare şi creştere a şanselor de

angajare, acces la informaţie şi

comunicare

M i s i u n e a n o a s t r ă : A t e n u a r e a d i v i z i u n i i d i g i t a l e p r i n c r e a r e a s i o f e r i r e a d e o p o r t u n i t ă ţ i t u t u r o r m e m b r i l o r c o m u n i t ă ţ i i d e a a c u m u l a d e p r i n d e r i s i a b i l i t ă ţ i d e u t i l i z a r e a n o i l o r t e h n o l o g i i .

A c t i v i t ă ţ i p r i n c i p a l e

Pentru a ne atinge misiunea, lucrăm cu parteneri locali, naţionali şi internaţionali, parteneri guvernamentali, de business şi organizaţii din societatea civilă.

Fundaţia EOS – Educating for an Open Society Romania – Fapte şi cifre

În cei 10 ani de activitate în Romania, împreună cu partenerii noştri am reuşit să: Instruim peste 10,000 de persoane în utilizarea calculatorului

● Perfecţionăm peste 8,000 de cadre didactice în utilizarea creativă a calculatorului la clasă

● Dezvoltăm şi să susţinem activitatea în 35 de ecentre aflate în comunităţi dezavantajate, www.ecentre.ro

● Oferim acces la informaţie pentru mai mult de 100,000 de persoane ● Creştem productivitatea a peste 160 de firme mici şi mijlocii din vestul României

prin introducerea şi dezvoltarea unor pachete de instruire bazate pe nevoi reale ● Susţinem un număr de 62 de comunităţi din România în procesul de planificare

strategică participativă ● Contribuim la realizarea reţelei europene a telecentrelor, www.telecentre-

europe.org În 2009, ne-am alăturat echipei IREX România pentru a contribui la implementarea

Alfabetizare digitala pentru toţi!

Timişoara Str. Treboniu Laurean, Nr. 5, 300200 Tel 0040-256-498172 Fax 0040-356-t 411577 www.eos.ro

Page 89: Catalog JobShop 2011

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Număr de angajaţi

Specializări căutate

Posturi disponibile

Nume companie

89

Page 90: Catalog JobShop 2011

“ Experienţa nu te face mai bun; ce înveţi din ea, da.” Nicu Zegheanuhttp://www.lbskills.ro/ o�[email protected]

Page 91: Catalog JobShop 2011

“ Experienţa nu te face mai bun; ce înveţi din ea, da.” Nicu Zegheanuhttp://www.lbskills.ro/ o�[email protected]

Page 92: Catalog JobShop 2011
Page 93: Catalog JobShop 2011

TOASTMASTERS

www.toastmasters.ro

Vino la intalnirile clubului

Timisoara Toastmasters

In fiecare Miercuri, de la ora 20:00La Casa Tineretului,Str. Aries Nr.19, Timisoara

,

î

â

, ,

Page 94: Catalog JobShop 2011
Page 95: Catalog JobShop 2011
Page 96: Catalog JobShop 2011
Page 97: Catalog JobShop 2011
Page 98: Catalog JobShop 2011
Page 99: Catalog JobShop 2011

AgendaArenabiz.roBest ResourceEmpower.roKiss FM TimişoaraMetropotamRomânia LiberăTriluliluTVR TimişoaraTVT 89

Actmedia.euApropo.roAtitudinea.roAvocatnet.roBookblog.roChip.ro LEVELComplextmDordeduca.roE-timişoaraeJobs.roEvenimente studenţeştiJOOBSGingergroupLumebună.ro

Colaboratori Medianewstimisoara.roOpinia Timişoarei pr365.roRadio TimişoaraRetrocedări.comRomânia PozitivăRoportalStudenţie.roTele UTimişoara AziTion Timisjob Vestul.roVinşieu.roZiua de Vest

Parteneri Media

Zile şi Nopţi

Page 100: Catalog JobShop 2011

- Cursuri de franceză generală (organizate pe baza cerinţelor Cadrului European de Referinţă pentru limbile străine)- Cursuri de franceză de specialitate (domenii: ştiinţi�c şi tehnic, economic, afaceri, juridic, medical, turism şi industrie hotelieră)

-Validarea competenţelor de comunicare prin diplome şi certi�cări r e c u n o s c u t e internaţional: DELF/DALF, Diplomele de Franceză Profesională ale Camerei de Comerţ şi Industrie din Paris, TEF, TCF- Important centru de resurse accesibile in cadrul Mediatecii „André François” Centrul Cultural Francez din

TimisoaraBd C.D. Loga, nr 46

0256 490 544 / 201 453www.ccftimisoara.ro

[email protected]

Centrul Cultural Francez ww

w.m

aria

gra

pin

i.ro

Preşedinte CAPASMATEX SA Timişoara

Page 101: Catalog JobShop 2011

ww

w.m

aria

gra

pin

i.ro

Preşedinte CAPASMATEX SA Timişoara

Page 102: Catalog JobShop 2011
Page 103: Catalog JobShop 2011
Page 104: Catalog JobShop 2011